Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

STAVROU Golden Culture review

 

STAVROU Golden Culture


Αγάπη ή έρωτας;

<<Έρωτας της ποίησης, Έρωτας του μύθου. Γλυκόπικρο τον λέει η Σαπφώ, λυσιμελή ο Ησίοδος στην αρχή της κοσμογονίας του. Δημιουργός για τους Ορφικούς, φτερωτός  πάρεδρος της Αφροδίτης για τους Ολύμπιους…>>.

Η ημέρα του αγίου Βαλεντίνου σε λίγες ημέρες θα είναι εδώ, και οι ερωτευμένοι όλου του κόσμου, θα γιορτάζουν.
Αν και η μέρα αυτή έχει αρκετούς υπερασπιστές και άλλους τόσους πολέμιους, είναι μια πολύ κατάλληλη ευκαιρία να δείξουμε την αγάπη μας στο έτερον ήμισυ.

Ημέρα έρωτα και ρομαντισμού, μας εμπνέει-αν μη τι άλλο,- για να αφιερώσουμε λίγο χρόνο και να μπορέσουμε να προσφέρουμε ένα δωράκι-σύμβολο τού πως νιώθουμε στον αγαπημένο μας ή στην αγαπημένη μας.

Δείξτε την αγάπη σας με ένα μοναδικό δώρο και γιορτάστε τον Αγ. Βαλεντίνο στην αγκαλιά του/της αγαπημένης σας!

Στις 14 Φεβρουαρίου προσφέρετε στο αγαπημένο σας πρόσωπο ένα δώρο αγάπης με νόημα και λάμψη! Ζήστε όπως αρμόζει τη μέρα που είναι αφιερωμένη στον έρωτα και φροντίστε να εντυπωσιάσετε το ταίρι σας χαρίζοντάς του κάποιο μοναδικό κοσμήματα! Αφήστε ελεύθερη τη φαντασία σας, δημιουργήστε την τέλεια ατμόσφαιρα και συμπληρώστε τη ιδανικά με ένα κόσμημα που είναι βέβαιο ότι θα συγκινήσει και θα λυγίσει όλες τις αντιστάσεις!

Η STAVROU Golden Culture γιορτάζει μαζί σας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες στις καλύτερες τιμές για να κάνετε ένα σούπερ δώρο στο αγαπημένο σας πρόσωπο! Τιμά της εποχή της αγάπης με μια παιχνιδιάρικη και ρομαντική συλλογή λαμπερών κοσμημάτων, που θα λατρέψει κάθε γυναίκα.  Με πρωταγωνιστή το διαχρονικό σύμβολο της αγάπης, την καρδιά.
Κοσμήματα που θα κλέψουν ... καρδιές !!!



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


Η STAVROU Golden Culture δραστηριοποιείται
στο χώρο τού κοσμήματος, από το 1995,
με φυσική της έδρα στον πεζόδρομο τού Χαλανδρίου.

Η ποιότητα και η καλή εξυπηρέτηση
είναι η πρωταρχική τους προτεραιότητα.
Πιστεύουν απόλυτα στην ευθύνη
και βασίζονται στη καλή φήμη και στα αμοιβαία οφέλη. Προσπάθειά τους είναι να προσφέρουν ποιότητα
καλύτερη τής αναμενόμενης.

Όλα τους τα προϊόντα είναι υψηλής ποιότητας.
Κάθε ένα ελέγχεται διεξοδικά πριν από την αποστολή
για να διασφαλιστούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.


Τα κοσμήματα θα σε κάνουν να τα ερωτευτείς!


Ο Άγιος Βαλεντίνος πλησιάζει και όλοι ψάχνουν για το τέλειο δώρο για τον εαυτό τους ή για τους αγαπημένους τους! Γιατί μπορεί να θεωρείται η "Ημέρα των Ερωτευμένων" όμως στην πραγματικότητα είναι η γιορτή της Αγάπης και του Έρωτα. Είτε έχετε ήδη ξεχωρίσει τον εκλεκτό της καρδιάς σας, είτε όχι, η εποχή αυτή ενδείκνυται για γλυκές χειρονομίες και υπέροχα δώρα. Και στην STAVROU Golden Culture θα βρείτε τα ωραιότερα από αυτά, για όποιον κι αν προορίζονται! Η φροντίδα, η αγάπη και η προσοχή στη λεπτομέρεια, αποτυπώνεται σε κάθε κόσμημα τους , από την αρχή της δημιουργίας του μέχρι το τέλος, συνδυάζοντας τη σύγχρονη αισθητική με την εκπληκτική δεξιοτεχνία γι ‘αυτό και αποτελεί το τέλειο δώρο για να δηλώσετε την αγάπη και την αφοσίωσή σας σε κάποιον, ακόμα κι αν αυτός είναι ο ίδιος σας ο εαυτός!

Για τη Συλλογή Κοσμημάτων της Γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, η STAVROU Golden Culture υιοθετεί μια τολμηρή προσέγγιση που έχει να προσφέρει κάτι σε όλους, για κάθε περίσταση.

Η σειρά προσδίδει ιδιαίτερο στυλ που συμβολίζει την αιώνια αγάπη. Ιδανικά για μια πιο ντελικάτη εμφάνιση, εμπνευσμένη από την υψηλή κοσμηματοποιία, και μπορούν να φορεθούν πολλά μαζί ή μόνα τους. Αφηγούνται μια μοναδική ιστορία αγάπης, αιχμαλωτίζοντας πολύτιμες αναμνήσεις.

Μενταγιόν Δίδυμες Καρδιές





Η καρδιά, το κατεξοχήν σύμβολο της Γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, έχει ανανεωθεί με λαμπρότητα. Αποτελείται από δύο καρδιές που εφάπτονται η μία μέσα στην άλλη και ενοποιούνται από την κοινή αλυσίδα. Χειροποίητο, σε ασήμι 925' δίχρωμο με μία συνθετική πέτρα – ζιργκόν.

Αποτελεί χαριτωμένο δείγματα τρυφερότητας που προσδίδει θηλυκή αλλά και σύγχρονη αίσθηση σε κάθε εμφάνιση. Ένα κόσμημα που θα χαρίσει ρομαντικό ύφος στις εμφανίσεις σας!

Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και σχεδίαση του σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα.

Το σχήμα καρδιάς προσθέτει μια ένδειξη ρομαντισμού στην κομψή εμφάνιση, ενώ το μικτό φινίρισμα σημαίνει ότι θα είναι εύκολο να συνδυαστεί με άλλα κοσμήματα στη συλλογή σας. Με έντονη διχρωμία που προσδίδει πολυτέλεια και μαγνητίζει όλα τα βλέμματα θαυμασμού. Υπέροχο κόσμημα που συνδυάζει κομψό σχέδιο και αγαπημένο συμβολισμό. Μια διαχρονική επιλογή που θα μεταμορφώσει την εμφάνιση και την κοσμηματοθήκη σας. Ενα προσωπικό δώρο που θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα δημιουργήσει παντοτινές αναμνήσεις. Η φίνα αλυσίδα προσαρμόσετε στο ύψος του ντεκολτέ που επιθυμείτε. Ένα εκλεπτυσμένο δώρο αγάπης για την καλή σας συμβολίζοντας τις δύο καρδιές που χτυπούν σαν μία. 

Ιδανικό δώρο για να δείξετε την αγάπη σας !!!Βρείτε το υπέροχο κόσμημα εδώ!

Δαχτυλίδι Δίδυμες Καρδιές




Ένα δαχτυλίδι είναι ένα υπέροχο δώρο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και αυτός ο ρομαντικός σχεδιασμός θα κάνει πραγματικά τις καρδιές να κυματίζουν. Αποτελείται από δύο καρδιές που εφάπτονται η μία μέσα στην άλλη.  Χειροποίητο, σε ασήμι 925' δίχρωμο με μία συνθετική πέτρα – ζιργκόν. Κομψό και λαμπερό, υπόσχεται να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα θαυμασμού. Με το μοντέρνο και διαχρονικό σχεδιασμό και τα εντυπωσιακό zircon αυτό είναι ένα δαχτυλίδι που θα είναι ο θησαυρός της για πάντα.

Με άψογο φινίρισμα και ποιότητα κατασκευής αυτό το δαχτυλίδι θα γίνει το αγαπημένο σας, ιδανικό για να το φοράτε καθημερινά αλλά και σε πιο επίσημες εμφανίσεις. Θα χαρίσει μια μοντέρνα νότα σε κάθε ρομαντικό σύνολο.

Συμβολίζει τον αληθινό έρωτα. Ένα υπέροχο κόσμημα για μία ιδιαίτερη στιγμή, που θα κάνει τα μάτια της αγαπημένη σας να λάμψουν. Αφήστε το κόσμημα να μιλήσει από μόνο του και δείξτε της την αγάπη και την αφοσίωσή σας!

Το τέλειο δώρο για αυτό το ξεχωριστό άτομο στη ζωή σας! Βρείτε το υπέροχο κόσμημα εδώ!


Εάν θέλετε να προσφέρετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα άνδρες, γυναίκες και παιδιά πιο ουδέτερα κοσμήματα, η STAVROU Golden Culture σας προτείνει υπέροχες συλλογές κοσμημάτων μοντέρνες και κλασικές για κάθε περίσταση, για κάθε ώρα της ημέρας:


Κοσμήματα μεθέμα το Άπειρον- πείτε της με ένα δώρο κόσμημα πως θα την αγαπάτε στην αιωνιότητα!









Κοσμήματα ILove You - εκφράστε με ένα δώρο κόσμημα την αγάπη σας για εκείνη.









Κοσμήματα Καρδιές – Τετράφυλλο- με την Ευχή να 'ναι η αγάπη σας καλότυχη.








Κολιέ Διπλή Καρδιά- δύο καρδιές συμπεφυρμένες όπως οι ζωές δύο ανθρώπων που αγαπιούνται.







Κοσμήματα που μπορούν να φορεθούν και από τους δύο συμπληρώνοντας ο ένας τον άλλον, εκφράζοντας την Πίστη και την Αγάπη.

Μενταγιόν Καρδιά με Καρδούλα.







Σταυροί με Καρδούλα.




Κοσμήματα μεθέμα τα Ζευγάρια.









Βυζαντινά:







Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως κάθε κόσμημα είναι μοναδικό καθώς συνδυάζει ιδιαίτερα πολύτιμα φυσικά στοιχεία στην κατασκευή του. Τα κοσμήματα είτε ως πανάρχαια σύμβολα πολιτισμού, είτε ως κειμήλια αποτελούν διαχρονικά χρηστικά αντικείμενα ομορφιάς και στολισμού. Η STAVROU Golden Culture ενσωματώνει στους πολύτιμους λίθους και τον χρυσό, τεχνική γνώση και σχεδιαστική αρτιότητα δίνοντας ένα αποτέλεσμα αισθητικής πληρότητας.

Στο ηλεκτρονκό κατάστημα της STAVROU Golden Culture
εξερευνήστε έναν κόσμο εκλεπτυσμένης αισθητικής,
όπου θα βρείτε την καλύτερη επιλογή δώρου για εσάς
και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Και αν οι μέρες είναι ιδιαίτερες λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν, βρίσκονται πάντα στη διάθεσή μας
για να μας βοηθήσουν να επιλέξουμε το κατάλληλο δώρο -κόσμημα για εμάς και τους αγαπημένους μας.

Είναι πρόθυμοι να μας εξυπηρετήσουν τηλεφωνικά,
μέσω email, είτε κατόπιν ραντεβού (
click away),
δίνοντάς μας την δυνατότητα να συνεχίσουμε
τις αγορές μας με ασφάλεια.

 

Ευχαριστώ πολύ την STAVROUGolden Culture
για την χορηγία των προϊόντων !!!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ: https://kosmimata-stavrou.gr/


https://www.facebook.com/StavrouGoldenCulture/


https://www.instagram.com/stavrou_golden_culture/?fbclid=IwAR0wvrOmmOcy9WGgQwL1-8XEiheU4-d0ORnx0MbAZx_tx-XW53IH-7KPTnU

2 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφα κοσμήματα και είδα ότι έχουν και καλές προσφορές. Στέλνουν και μέσω κούριερ;

    Σας ευχαριστώ πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα σας, ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας.
      Παρακαλώ επικοινωνήστε με την εταιρία στο τηλέφωνο: 210-6819911 ή στο email:
      info@kosmimata-stavrou.gr για περισσότερες λεπτομέρειες.

      Σας ευχαριστούμε πολύ.

      Διαγραφή