Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

Petretziki jools review

 

Petretziki jools

 



Γεια σας Glamorous,

Οι γυναίκες έχουν πάθος για τα κοσμήματα, καθώς αυτά αποτελούν ένα διαχρονικό σύμβολο της θηλυκότητας και της κοινωνικής θέσης τους. Τα κοσμήματα πάντα έκαναν τις γυναίκες να αισθάνονται όμορφες και σίγουρες για τον εαυτό τους. Είναι κατασκευασμένα απο χρυσό, ασήμι και άλλα πολύτιμα υλικά όπως διαμάντια και μαργαριτάρια, ενώ έχουν τη "μαγική" ιδιότητα να προσδίδουν λάμψη στη φυσική ομορφιά μιας γυναίκας. Τα κοσμήματα έχουν επίσης τη δυνατότητα να αναδείξουν την προσωπικότητα μιας γυναίκας και να τονίσουν τα ομορφότερα χαρακτηριστικά της, όταν όμως φορεθούν στο κατάλληλο σημείο και στην κατάλληλη περίσταση.

Οι μέρες που τα διαμάντια, οι πολύτιμοι λίθοι, ο χρυσός και η πλατίνα ήταν τα μόνα στοιχεία που χαρακτήριζαν ένα κόσμημα ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Σήμερα, οι εργαζόμενες γυναίκες προτιμούν κοσμήματα με πιο οικονομικά υλικά, που έχουν όμως την εμφάνιση των αρχικών μετάλλων. Έτσι μπορούν να νιώθουν μοντέρνες και κομψές όλες τις ώρες της ημέρας.

Μια γυναίκα είναι αχώριστη από τα κοσμήματά της. Δεν υπάρχει σχεδόν καμία γυναίκα που να μπορεί να αρνηθεί την έλξη της λάμψης τους. Φυσικά, τα κοσμήματα είναι θέμα ατομικής προτίμησης, μας αρέσουν περισσότερο ή λιγότερο, έχουμε τη διάθεση να τα φορέσουμε ή όχι, αλλά σίγουρα δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την νοημοσύνη, το όμορφο μυαλό και όλα τα άλλα χαρακτηριστικά με τα οποία μια γυναίκα είναι προικισμένη. Τα κοσμήματα απο την εταιρία Petretziki jools αυτό που μπορούν να κάνουν με βεβαιότητα είναι να συμπληρώσουν μια επιλογή ρούχων και να προσθέσουν μια λάμψη σε ό, τι η “Μητέρα Φύση” έχει ήδη χαρίσει απλόχερα σε μια γυναίκα.

Τα κοσμήματα έχουν μεγάλη σημασία στη ζωή των γυναικών, επειδή μπορούν να τις κάνουν να αισθάνονται εξαιρετικές, κομψές και όμορφες. Η ομορφιά όμως αυτή πρέπει να πηγάζει από μέσα μας, έτσι ώστε να μπορέσουμε να την αναδείξουμε χάρη στη λάμψη και την επιβλητικότητα των κοσμημάτων που φορούμε.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η  Μαίρη Πετρετζίκη,  καλλιτεχνική φύση, αφού από πολύ μικρή ζωγράφιζε και  κατασκεύαζε κοσμήματα .Η αγάπη της για τα κοσμήματα δε σταμάτησε εκεί. Μεγαλώνοντας  έβαλε στόχο και σπούδασε σχέδιο και πατρόν στη σχολή Pansik. Τα κοσμήματα άρεσαν τόσο πολύ σε φίλους και γνωστούς  και αυτό  της έδωσε μια ώθηση να συνεχίσει φτιάχνοντας παράλληλα το ηλεκτρονικό της κατάστημα petretzikijools.com

Απολαύστε τις χειροποίητες γυναικείες συλλογές σε κολιέ λαιμού, δαχτυλίδια, βραχιόλια χεριού και ποδιού τις αντρικές συλλογές και τις έτοιμες συλλογές .


Το προϊόν που φόρεσα είναι:



Μπρελόκ petretzikijools


Βόλτες με στυλ!

Αν είσαι από αυτές που θέλουν τα πράγματα τους οργανωμένα και δεν θέλετε να πετάτε τα κλειδιά σας μέσα σε τσαντάκια ή να τα έχετε χύμα στην τσέπη, τότε ένα λειτουργικό και ταυτόχρονα στιλάτο μπρελόκ είναι για εσάς.

Τα κλειδιά είναι ίσως το σημαντικότερο αντικείμενο που πρέπει να έχετε πάντοτε μαζί σας, είτε πηγαίνετε μέχρι το περίπτερο, είτε πηγαίνετε κάπου μακριά για διακοπές και πρέπει να είσαστε σίγουρη ότι είναι ασφαλή.

Φανταστείτε για παράδειγμα να ψάχνετε τα κλειδιά του αυτοκινήτου και να μην τα βρίσκετε! Το να χάσετε τα κλειδιά σας είναι κάτι που δεν θέλετε να σας συμβεί, οπότε η αγορά ενός μπρελόκ είναι κάτι που θα σας βοηθήσει πρακτικά, αλλά μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε και στιλιστικά.

Ενα καλό μπρελόκ αποτελεί μέρος της γκαρνταρόμπας, ως σημαντικό αξεσουάρ και η λεπτομέρεια στην εμφάνιση θα σας κάνει να ξεχωρίσετε πραγματικά.

Κάντε δικό σας ένα μπρελόκ για να κυκλοφορείτε πάντα με στυλ!

Μεταφέρετε τα κλειδιά του αυτοκινήτου και του σπιτιού σας με ασφάλεια χάρη στο Μπρελόκ petretzikijools. Δεν υπάρχει καλύτερη λύση για όσους επιθυμούν να ξεχωρίζουν να έχουν στην κατοχή τους, από την προσθήκη ενός μοντέρνου και fashionable μπρελόκ για κλειδιά.

Το Μπρελόκ petretzikijools είναι άνετο και εύκολο στη χρήση, προσφέρει στυλ και προστασία των κλειδιών. Ενα πρακτικό αξεσουάρ για τα κλειδιά σας με μοντέρνο στυλ που θα κρατήσετε διαχρονικά. Το συμβολικό μπρελόκ που θα υπογραμμίσει τις καθημερινές σας εμφανίσεις με δυναμικό χαρακτήρα. Ενω οι περίτεχνες λεπτομέρειες κερδίζουν τις εντυπώσεις με την πρώτη ματιά.. Μια εξαιρετική επιλογή και για ενα προσωπικό δώρο με προσιτή τιμή και ταξιδιάρικο νόημα.

Ένα στιλάτο μπρελόκ. Είναι πολύ όμορφο, ελαφρύ και δεν έχετε παρά να ανοίξετε την τσάντα σας και να το βάλετε μέσα. Μπορεί να κρεμαστεί οπουδήποτε για να το ασφαλίσετε.

Μπρελόκ κίτρινο επιχρυσωμένο μέταλλο, με ιδιαίτερο σχέδιο κλειδαριά, που θα σας βοηθήσει να μην ξανά χάσετε ποτέ τα κλειδιά σας.

Χαρίστε το σε αγαπημένα σας πρόσωπα ή κράτησέ το για εσάς.....Πρακτικό και τόσο χρήσιμο.  Τόσο χαριτωμένο που σίγουρα όλοι, ανεξαρτήτου ηλικίας, θα θέλουν να έχουν ένα δικό τους!!! Χαρίστε χαμόγελα στους φίλους σας, δωρίζοντας αυτό το ξεχωριστό αξεσουάρ που χωράει παντού!!

Ενα διαφορετικό μπρελόκ που ταιριάζει με όλα!

 



Για το τέλος θα ήθελα να σας πω, πως τα Petretziki jools έχουν γνώμονα την ανάδειξη της κομψότητας, της φινέτσας και της θηλυκότητας κάθε γυναίκας. Τα κοσμήματά της ξεχωρίζουν για την ιδιαίτερη ιδιοσυγκρασία τους, τη λεπτομέρεια, το ρομαντισμό, το συναίσθημα που προκαλούν και τη φαντασία που διεγείρουν. Μέσα στις συλλογές τους θα βρείτε λεπτεπίλεπτα σχέδια, διαχρονικά σχέδια με μοντέρνες πινελιές που απολαμβάνονται και από τους λάτρεις του κλασσικού κοσμήματος.  Δίνουν ιδιαίτερη προσοχή ώστε τα κοσμήματά της να έχουν διάρκεια στο χρόνο αλλά και να είναι προσιτά σε όσους γοητεύονται από την αβίαστη πολυτέλεια στην καθημερινότητά τους.

Γιατί η ζωή είναι γεμάτη στιγμές. Κι αυτές επιδιώκει να κοσμήσει!


Ευχαριστώ την εταιρία Petretziki jools για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://petretzikijools.com/

https://www.facebook.com/petretzikijools

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου