Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

Aura Kritis review

 

Aura Kritis


Η φύση… εν δράσει!

Γειά σας Glamorous,

Διακοπές, παραλία, ήλιος… Ο καιρός είναι υπέροχος! Με μια βόλτα έξω, μπορούμε να απολαύσουμε χρώματα και νύχτες καλοκαιριού!! Οι ζεστοί καλοκαιρινοί μήνες κάνουν τα πάντα να φαίνονται πιο ωραία, τουλάχιστον όσον αφορά στην ομορφιά. Λίγο το μαυρισμένο δέρμα, λίγο τα ανέμελα μαλλιά, λίγο η χαλαρή διάθεση και όλα είναι καλύτερα.

Αναζωογονητικές μυρωδιές, πολυτελείς ανάλαφρες και λαχταριστές υφές, αρώματα που άλλοτε σε ταξιδεύουν και σε χαλαρώνουν και άλλοτε σε τονώνουν και σου φτιάχνουν τη διάθεση..... Καθώς το καλοκαίρι έχει εισβάλλει με το μοναδικό του τρόπο μας κάνει ξαφνικά να νιώθουμε πιο αισιόδοξες , με καλύτερη διάθεση και ψυχική πληρότητα.

Εκτός από τα ευχάριστα συναισθήματα που μας κατακλύζουν, τους ζεστούς μήνες βιώνουμε βελτίωση και σε ολόκληρο το σώμα μας. Η ζέστη, ο ήλιος, η επαφή μας με τη θάλασσα και γενικότερα τη φύση ευνοούν την υγεία μας. Τα περισσότερα συστήματα του οργανισμού μας λειτουργούν καλύτερα ενώ παράλληλα έχουν την ευκαιρία να δυναμώσουν.

Το καλοκαίρι η επιθυμία για όμορφο πρόσωπο γίνεται στόχος. Εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε για να αλλάξουμε τις καθημερινές μας συνήθειες ομορφιάς και να τις προσαρμόσουμε στις ανάγκες του καυτού ήλιου και του ζεστού καιρού.

Η ιδέα είναι να έχουμε «τα απαραίτητα» καλλυντικά προϊόντα βασισμένα στην ομορφιά και παράλληλα στη διατήρηση της απόλαυσης που αισθανόμαστε σ’ ένα σπα! Καλλυντικά με υπέροχες ευωδιές, μεταξένιες υφές και συστατικά που υπόσχονται την ανανέωση της επιδερμίδας, για να γίνει πιο λεία, πιο απαλή και πιο σφριγηλή.  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απολαύστε την εφαρμογή τους και κυρίως τη δράση για την οποία προορίζονται.

Όλα αυτά μας τα προσφέρει η αγαπημένη μας εταιρία Aura Kritis που μας γεμίζει αυτοπεποίθηση με τα φυσικά προϊόντα της!!

 


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η Ηλιάννα Βρουβάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά της Κρήτης. Η αγάπη της για τη Φύση και η θέλησή της για προσφορά στο συνάνθρωπο, γέννησαν το όνειρο της δημιουργίας φυσικών καλλυντικών από τα ευεργετικά συστατική της Κρητικής χλωρίδας.

Για χρόνια αφοσιώθηκε σε αυτό το στόχο με ζήλο και ενθουσιασμό. Σήμερα είναι πρωτεύσασα Χημικός, βραβευμένη από την Ένωση Ελλήνων Χημικών, με μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στη Φαρμακευτική – Τεχνολογία Καλλυντικών και αξιόλογες ερευνητικές δημοσιεύσεις σε διεθνή έγκριτα περιοδικά. Μάλιστα η εργασία της σχετικά με τους νανοφορείς αιθερίων ελαίων βραβεύτηκε στο Διεθνές συνέδριο NanoBio και δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο υψηλού κύρους περιοδικό Pharmaceutics.

Πλέον, αφιερώνεται στο παιδικό της όνειρο: την παρασκευή φυσικών καλλυντικών από την Κρητική γη, τα οποία φέρουν την υπογραφή “Αύρα Κρήτης”.

Όραμα τους αποτελεί η επιστροφή σε έναν φυσικό τρόπο ζωής, με καλλυντικά που επαναφέρουν τη φυσική ομορφιά του δέρματος, ακτινοβολώντας την απαράμιλλη γοητεία μιας υγιούς επιδερμίδας.




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:




Aura Kritis COFFEE SCRUB



Το Καλοκαίρι και οι διακοπές είναι πια γεγονός και όλοι προετοιμάζεστε τόσο πρακτικά όσο και ψυχολογικά! Τι θα πούμε όμως για το δέρμα σας; Ισχύει το ίδιο και για εκείνο; Είστε αποφασισμένοι να το φροντίσετε ώστε να υποδεχτείτε το καλοκαίρι και την παραλία με ένα σώμα γεμάτο ζωντάνια, λάμψη και καθαριότητα;

Το όμορφο δέρμα απαιτεί προσπάθεια!

Αλλά τι γίνεται με το υπόλοιπο σώμα μας; Το δέρμα καλύπτει το ανθρώπινο σώμα από την κορυφή ως τα νύχια και διαρκώς αποβάλλει νεκρά κύτταρα με ρυθμό έως και 50.000 ανά λεπτό!

Το πρόβλημα είναι ότι μερικές φορές αυτά τα νεκρά κύτταρα του δέρματος δεν πέφτουν, αλλά συσσωρεύονται και φράζουν τους πόρους της επιδερμίδας, στην οποία δίνουν και μια τραχιά υφή. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να κάνετε απολέπιση σε όλο το σώμα σας και όχι μόνο το πρόσωπό σας! Η απολέπιση σε όλο το σώμα μπορεί να σας βοηθήσει στην πρόληψη της ακμής του σώματος σε πολλά σημεία κάτω από το λαιμό σας, όπως στο στήθος, στην πλάτη και στα χέρια. Επίσης, μπορεί να σας βοηθήσει να μην δημιουργούνται σπυράκια στο δέρμα επειδή οι τρίχες που μεγαλώνουν υποδορίως δεν μπορούν να βγουν στην επιφάνεια εξαιτίας των νεκρών δερματικών κυττάρων που τις εμποδίζουν.

Αν θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνιση του σώματός σας και να αποκτήσετε λαμπερό δέρμα σε χρόνο ρεκόρ, πείτε «ναι» στην απολέπιση.

Έτσι ανανεώστε και αφήστε να «αναπνεύσει» πάλι το δέρμα μας με το Aura Kritis COFFEE SCRUB, κάτι που αποτελεί σημαντική διαδικασία και το καλοκαίρι.

Το Aura Kritis COFFEE SCRUB είναι απολεπιστική κρέμα σώματος, με δράση κατά της κυτταρίτιδας. Κάνει φυσική, ήπια απολέπιση και κάνει απομάκρυνσή συσσωρευμένων νεκρών κυττάρων. Με φυσικούς, σφαιρικούς κόκκους καφέ ,καθαρίζει απαλά σε βάθος και προσφέρει καθαρή και φωτεινή επιδερμίδα χωρίς να νιώθουμε το δέρμα μας να τραβάει.

Περιέχει εκχύλισμα κισσού, πλούσιο σε σαπωνίνες, ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία και συμβάλει στην μείωση του πρηξίματος και της κυτταρίτιδας. Κρεμώδες βούτυρο καριτέ και θρεπτικό έλαιο ελιάς, για δέρμα ενυδατωμένο, ελαστικό και απαλό. Το εξωτικό άρωμα κεχριμπαρένιου καφέ, με διακριτές νότες από μόσχο και πικραμύγδαλο, μετατρέπει το μπάνιο σε μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης!

Χαρίζει στο δέρμα μοναδική απαλότητα, άμεση αναζωογόνηση και λαμπερή όψη. Παράλληλα, χαρίζει μια αίσθηση δροσιάς και ευεξίας.

Το προηγμένο σύμπλεγμα που συνδυάζει την αγνότητα των φυσικών συστατικών με τη δύναμη της επιστήμης, αποτρέπει την αφυδάτωση του δέρματος ενώ διατηρεί μία αίσθηση απαλότητας και άνεσης.

Είναι σε πρακτική συσκευασία και είναι κατάλληλη ακόμα και για μακρινά ταξίδια.


Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε σε γοφούς, μηρούς, γλουτούς και κοιλιά, 2-3 φορές την εβδομάδα. Σε βρεγμένο δέρμα, εφαρμόστε μικρή ποσότητα προϊόντος και κάντε απαλό μασάζ για λίγα λεπτά. Ξεπλύνετε με νερό.Μετά τη χρήση, επανατοποθετήστε το καπάκι στο βαζάκι. Φυλάξτε το προϊόν σε δροσερό και σκιερό μέρος, μακριά από ηλιακή έκθεση.



Aura Kritis WRINKLE DEFENSE




Στο ίδιο μήκος κύματος με την επιδερμίδα του προσώπου οι ανάγκες της ευαίσθητης περιοχής γύρω από τα μάτια στο πέρασμα του χρόνου αλλάζουν.

Όσο κι αν έχουν μπει πια για τα καλά στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας , υπάρχουν ακόμη «φωνές» που θέλουν την κρέμα ματιών, ως περιττή πολυτέλεια ιδιαίτερα στις νεανικές ηλικίες, που όλα λειτουργούν ρολόι. Κι όμως αυτή η μικρή περιοχή στην επιδερμίδα του προσώπου, έχει από πολύ νωρίς ανάγκη τις ειδικά σχεδιασμένες συνθέσεις…

Είτε μας αρέσει είχε όχι, είναι νόμος της φύσης. Ο χρόνος διαλέγει την περιοχή γύρω από τα μάτια για να κάνει την πρώτη του εμφάνιση. Εξάλλου φτάνει μόνο να αγγίξουμε την επιδερμίδα σε αυτή την περιοχή για να αντιληφθούμε πόσο λεπτή είναι, σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο σημείο του προσώπου. Η επιδερμίδα, επίσης, καταπονείται καθημερινά από τις εκούσιες ή ακούσιες γκριμάτσες μας, από τη διαρκή κίνηση των βλεφάρων και βέβαια από το οξειδωτικό στρες που προκαλεί στα κύτταρά της το εχθρικό περιβάλλον. Οι ιδιαιτερότητες αυτές οδηγούν στις λεπτές ακτινωτές ρυτίδες που σχηματίζονται στις εξωτερικές γωνίες των ματιών, το γνωστό «πόδι της χήνας».

Το πιο δυνατό σημείο του προσώπου, τα μάτια, χρειάζονται ειδική φροντίδα για να δείχνουν πάντα λαμπερά και νεανικά. Σε μας λοιπόν δεν απομένει παρά να τα αναγνωρίζουμε, να εντοπίζουμε τις αιτίες και να αναζητούμε τη λύση αποκλειστικά στη στοχευμένη περιποίηση.

Έχετε παρατηρήσει πως τις μέρες που δεν κοιμάστε καλά ή αρκετές ώρες, το πρωί ξυπνάτε με μαύρους κύκλους και με ένα ενοχλητικό πρήξιμο κάτω από τα μάτια σας. Τους έχετε αντιμετωπίσει με κάθε φυσικό τρόπο που υπάρχει, αλλά μάλλον πρέπει να το πάρετε απόφαση και να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε μία κρέμα ματιών, καθώς με τα ενεργά συστατικά που περιέχει θα σας δώσει τη δυνατότητα να αποκτήσετε ξανά βλέμμα φωτεινό και ξεκούραστο.

Τα μάτια χρειάζονται μια πιο εξειδικευμένη φροντίδα και εδώ έρχεται να βοηθήσει ένα στοχευμένο «όπλο» που αξιοποιεί τη δύναμη του στο δέρμα μας και είναι η κρέμα ματιών Aura Kritis WRINKLE DEFENSE.

Η Aura Kritis WRINKLE DEFENSE είναι μια ανάλαφρη, επανορθωτική κρέμα για την περιοχή γύρω από τα μάτια, που στοχεύει με ακρίβεια τα σημάδια γήρανσης! Mειώνει τις ρυτίδες, συσφίγγει και αναπλάθει την επιδερμίδα της περιοχής, προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και “γεμίζει’’ τις ρυτίδες.

Xάρη στον ελίχρυσο, το φυτό της αιώνιας νεότητας, διαθέτει στυπτικές ιδιότητες, τονώνει και συσφίγγει τους ιστούς, μειώνοντας το βάθος των ρυτίδων. Το φασκόμηλο, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, προστατεύει από τη φωτογήρανση. Το Υαλουρονικό οξύ δρα ευεργετικά στις ακτινωτές ρυτίδες των ματιών (πόδι της χήνας).Το βούτυρο καριτέ επανορθώνει το δερματικό φραγμό και ενυδατώνει σε βάθος. Η ενισχυμένη σύνθεση με έλαια ελιάς και αβοκάντο κάνει την επιδερμίδα γύρω από τα μάτια ορατά πιο σφριγηλή, λεία και λαμπερή! Αμέσως θα νιώσετε την επιδερμίδα ενυδατωμένη και ελαστική και θα αποκτήσετε ορατά νεανικό και ξεκούραστο βλέμμα. Καλύπτει τα σημάδια της κόπωσης και απαλύνει τις ρυτίδες έκφρασης, φωτίζει και ενυδατώνει. Εξαφανίζει αποτελεσματικά την εμφάνιση λεπτών γραμμών κάτω από τα μάτια. Ειδικά σχεδιασμένη να προστατεύει τους πιο ευαίσθητους ιστούς του προσώπου, διορθώνει επίκτητες ατέλειες αφήνοντας το δέρμα εμφανώς πιο νεανικό και λαμπερό.

Είναι γνωστή για την ενυδατική και επανορθωτική της δράση καθώς και για τις αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές της ιδιότητες. Προλαμβάνει και διορθώνει όλα τα σημεία της δερματικής γήρανσης που προκαλούνται και κυρίως ρυτίδες και  λεπτές γραμμές στην περιοχή των ματιών (κυρίως αυτές της έκφρασης) και απώλεια ελαστικότητας, τόνου και λάμψης. Αντιμετωπίζει τις γραμμές, αποκαθιστά την ελαστικότητα, αποσυμφορεί και καταπραΰνει, βελτιώνοντας παράλληλα την σφριγηλότητα της επιδερμίδας.

Το άρωμα της είναι διακριτικό!! Είναι σε κομψή συσκευασία.


Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε πρωί και βράδυ μετά τον καθαρισμό του προσώπου. Πιέστε απαλά την αντλία για να απελευθερώσετε μικρή ποσότητα στο δάχτυλό σας και απλώστε με απαλές, ταμποναριστές κινήσεις κάτω από τα μάτια, χωρίς να τραβάτε την επιδερμίδα. Εξωτερική χρήση μόνο.

Να φυλάσσεται σε δροσερό και σκιερό μέρος, μακριά από ηλιακή έκθεση.




Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως με γνώμονα την εξειδίκευση και την παροχή υψηλής ποιότητας ,η εταιρία Aura Kritis έχοντας ως φιλοσοφία και θέτοντας ως στόχο τη χρήση ποιοτικών προϊόντων με δραστικά συστατικά φυσικής προέλευσης, το συνδυασμό υψηλής ποιότητας και προσιτής τιμής και την ειλικρίνεια προς τον καταναλωτή, η εταιρεία συνεχίζει το όραμα της και μας προτρέπει να εξερευνήσουμε τον μαγικό της κόσμο… Έχει εξαιρετικά προϊόντα με βελούδινες υφές, εξαίσια αρώματα, υπέροχες αριστοκρατικές συσκευασίες προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.


Ευχαριστώ την εταιρία Aura Kritis για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.aurakritis.gr/

https://www.facebook.com/Aura-Kritis-100702411653122

https://www.instagram.com/aurakritis/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου