Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022

Hawaiian Tropic Greece review

 

Hawaiian Tropic Greece


Μαύρισμα το καλοκαίρι!

Ο Ιούλιος είναι εδώ και μας βρίσκει να σκεφτόμαστε ήδη τις καλοκαιρινές μας διακοπές και να προετοιμάζουμε τις πρώτες εξορμήσεις μας στις παραλίες και τα αγαπημένα μας νησιά. Μια ολόκληρη σειρά από καλές ιδέες και σχέδια που σε μεγαλύτερο βαθμό, είναι κάτω από τον ήλιο. Ο ενθουσιασμός των διακοπών, κυρίως τις πρώτες μέρες, μας παρασύρει  στη ζεστή αγκαλιά του ήλιου διώχνοντας μακριά όλες τις αρνητικές σκέψεις.

Την περίοδο αυτή υπάρχει και άλλος ένα στόχος που πολλοί έχουν, φυσικά το πιο βαθύ και έντονο μαύρισμα με ασφάλεια και διάρκεια.

Ναι, ναι, το ξέρετε καλά, αυτή την εποχή πρέπει να είσαστε πολύ καλά προφυλαγμένη για τα πάντα. Από το κρεβάτι ως την παραλία. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα μαυρίσετε όσο επιθυμείτε.

Το μαύρισμα αποτελεί ένα μεγάλο καλοκαιρινό πόθο πολλών, σε κάθε ηλικία για κορίτσια και αγόρια, για άντρες και γυναίκες. Το μαυρισμένο σώμα βελτιώνει την όψη του δέρματος, ενώ χαρίζει μια ιδιαίτερη ομορφιά που μπορεί να τελειοποιεί την όψη του δέρματος.

Αν ανήκετε στο κοινό που αγαπούν το μαυρισμένο αποτέλεσμα στο σώμα τους και το επιδιώκουν, τότε σίγουρα θα σας ενδιαφέρει εξίσου να μάθετε και τρόπους για το πως μπορείτε αποτελεσματικά να διατηρήσετε ένα βαθύ έντονο μαύρισμα ώστε να έχει διάρκεια.

Αν από τη μία θέλετε να απολαύσετε τον ήλιο και κατ’ επέκταση μία ηλιοκαμένη, καλοκαιρινή επιδερμίδα και από την άλλη δεν θέλετε με τίποτα να έρθετε αντιμέτωπη με τα άσχημα για την υγεία σας παρελκόμενα της ηλιοθεραπείας, φροντίστε σωστά το δέρμα σας σε πρόσωπο και σώμα, συμβάλλοντας στην προστασία, την ενυδάτωση και την αναζωογόνησή του, μπορείτε να αποκτήσετε ένα ομοιόμορφο, χρυσαφένιο μαύρισμα με ασφάλεια, χωρίς να προκαλέσετε ζημιά στο δέρμα και την υγεία σας.

Θωρακίστε το δέρμα σας σε πρόσωπο και σώμα με τα προϊόντα της εταιρίας Hawaiian Tropic Greece ώστε να αποκτήσετε ένα ομοιόμορφο, χρυσαφένιο μαύρισμα χωρίς τις επικίνδυνες παρενέργειες της ηλιοθεραπείας.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

 

Εδώ και 45 χρόνια, το Hawaiian Tropic δημιουργεί αντηλιακά προϊόντα με άρωμα, αίσθηση και προστασία που δεν συγκρίνονται με κανένα άλλο.

Ξεκινήσανε το 1969, με έμπνευση από τους κατοίκους της Χαβάης, που αναμείγνυαν συστατικά από εξωτικούς καρπούς για να προστατευτούν από τον ήλιο. Από τη δημιουργία του πρώτου αντηλιακού με τη μέγιστη προστασία μέχρι την πρώτη και μοναδική αντηλιακή λοσιόν με 12ωρη προστασία, κάθε στιγμή τους είναι κομμάτι ενός υπέροχου ταξιδιού.

Σήμερα παραμένουνε η κορυφαία επιλογή για προστασία που απογειώνει τις αισθήσεις και συνδυάζουνε τη φιλοσοφία “Aloha” με τη μαγεία του ελληνικού καλοκαιριού, δημιουργώντας έναν συνδυασμό που δεν συγκρίνεται με κανέναν στον κόσμο!

Η σειρά της Hawaiian Tropic συμπεριλαμβάνει λάδια, λοσιόν και προϊόντα περιποίησης για μετά τον ήλιο, όλα σχεδιασμένα για να φροντίζουν το δέρμα με πλούσιες συνταγές και να ταξιδεύουν τις αισθήσεις με εξωτικά συστατικά βοτάνων και αρωμάτων.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:


 

Hawaiian Tropic Tropical Tanning Oil SPF 0


Υγιής ηλιοθεραπεία, υγιές μαύρισμα!

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, οι θερμοκρασίες έχουν ανέβει επικίνδυνα και η μόνη διέξοδος για δροσιά και χαλάρωση είναι η εξόρμηση στην παραλία. Καλοκαίρι σημαίνει θάλασσα, βουτιές, διακοπές, χαλάρωση και ηλιοθεραπεία.

Αν το μπάνιο στη θάλασσα και το τέλειο μαυρισμένο δέρμα δεν χαρακτηρίζουν το ελληνικό καλοκαίρι, τότε τι; Το καλοκαίρι είναι συνδεδεμένο για πολλούς από εμάς με την εικόνα της μαυρισμένης επιδερμίδας. Τροπικό, ελκυστικό και κολακευτικό. Το χρυσαφένιο-σοκολατί χρώμα που παίρνει η επιδερμίδα κάτω απ’ τον ήλιο είναι όλα αυτά.  

Το μπρονζέ, εξωτικό μαύρισμα δίνει λάμψη, καλύπτει τις ατέλειες και δείχνει πιο όμορφη τη σιλουέτα. Γι’ αυτό συνήθως αποσπά σχόλια θαυμασμού. Έτσι στην αρχή του καλοκαιριού είναι η αλήθεια όλες θέλουμε να αποκτήσουμε γρήγορα ένα τέτοιο αποτέλεσμα κάνοντας ηλιοθεραπεία. Όμως το πιο ωραίο μαύρισμα είναι εκείνο που δε βάζει σε κίνδυνο την υγεία της επιδερμίδας. Κι εκείνο που δεν προκαλεί πρόωρη φωτογήρανση.

Το τέλειο μαύρισμα δεν είναι ανέφικτο και υπάρχουν τρόποι να το πετύχετε γρήγορα και με ασφάλεια. Πως μπορείτε λοιπόν να μαυρίσετε γρήγορα και με ασφάλεια;

Ένα, λοιπόν, θέλετε μια γρήγορη λύση, για να μην ταλαιπωρήστε διαρκώς με την έκθεση στον ήλιο, είναι να δοκιμάσετε κάποιο μαυριστικό προϊόν το οποίο, χάρη στη σύνθεσή του, επιταχύνει το μαύρισμα, προσφέροντας μια ομοιόμορφη χρυσαφένια όψη.. Με αυτόν τον τρόπο, θα προετοιμαστείτε από νωρίς και το πιο σημαντικό είναι πως θα αποκτήσετε ένα μόνιμο, ομοιόμορφο χρώμα. Με το Tropical Tanning Oil SPF 0 μπορείτε να πετύχετε το τέλειο μαύρισμα και να απολαύσετε τον καλοκαιρινό ήλιο με ασφάλεια.

Το Tropical Tanning Oil SPF 0 είναι λάδι μαυρίσματος, το οποίο προορίζεται για το σώμα.. Αν θέλετε κάτι εξωτικό, έντονο μαύρισμα και έχει αξεπέραστο άρωμα, πρέπει να το επιλέξετε. Έχει μεγάλη ανθεκτικότητα στο νερό και στον ιδρώτα και γι αυτό είναι ιδανικό για όσους κάνουν σπορ θαλάσσης και παραλίας, καθώς και άλλες δραστηριότητες με έντονη εφίδρωση. Διαθέτει συστατικά που ενεργοποιούν την μελανίνη του δέρματος και επιταχύνουν το μαύρισμα.  Το συγκεκριμένο έχει τη δυνατότητα της προστασίας, ενυδάτωσης της επιδερμίδα με πλούσιο και έντονο μαύρισμα. Με ελαφριά αίσθηση που αγκαλιάζει την επιδερμίδα, κατάλληλο για κάθε στιγμή της ημέρας και κάθε μέρα του χρόνου!

Περιποιείται και θρέφει την επιδερμίδα, αφήνοντάς την απαλή, πολύ λαμπερή και ενυδατωμένη. Αφήνει στο δέρμα σας μια αισθησιακή λάμψη με αναγεννητικές ιδιότητες ενώ μαυρίζετε. Δημιουργεί ένα χρυσό πέπλο σε σώμα, πρόσωπο.

Ένα τόσο ξεχωριστό προϊόν χωρίς χρώμα, με υπέροχο άρωμα καρύδας, αδιάβροχο, Reef friendly, κατασκευασμένο χωρίς οξυβενζόνη και οκτανικό οξύ.

Αυτό το λάδι μαυρίσματος βοηθά το μαύρισμα να έχει διάρκεια και το δέρμα να παραμένει υγιές. Αφήνει την αίσθηση καλοκαιρινών διακοπών, κάθε μέρα του χρόνου, καθώς δίνει μια ελαφρώς ηλιοκαμένη και λαμπερή όψη στην επιδερμίδα.

Στην επιτυχία αυτού προϊόντος συνέβαλε και το πιο αναγνωρίσιμο μπουκάλι της Hawaiian Tropic, που μοιάζει με θηλυκή σιλουέτα.


Τρόπος χρήσης:

Ψεκάστε ομοιόμορφα άφθονη ποσότητα σε όλο το σώμα και επαναλάβετε τακτικά, ειδικά μετά το κολύμπι, το σκούπισμα και την εφίδρωση. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών. Αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο κατά τις μεσημεριανές ώρες (10π.μ – 4 μ.μ). Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο, ακόμη και με τη χρήση αντηλιακού, αποτελεί σοβαρή απειλή για την υγεία.

 

Hawaiian Tropic Satin Protection Ultra Radiance SPF 30


Καλοκαίρι σημαίνει ελευθερία και διασκέδαση. Σημαίνει να γιορτάζουμε την παιχνιδιάρικη πλευρά του εαυτού μας, που παγιδεύεται στους άλλους μήνες.

Το φως του ήλιου είναι πραγματικά θαυματουργό, καθώς συμβάλλει στη ρύθμιση διαφόρων λειτουργιών του σώματός μας, καθώς επίσης και στον ύπνο. Οι ακτίνες του ήλιου ανεβάζουν τη διάθεσή μας, αυξάνουν την ευεξία και βελτιώνουν τη γενική κατάσταση της υγείας μας. Συνεπώς, το φως του ήλιου είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια πρόσκαιρη ευχαρίστηση: ο ήλιος αποτελεί σημαντικό στοιχείο ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Σήμερα όμως και παράλληλα προς τις αδιαμφισβήτητες ευεργετικές ιδιότητες των ακτινών του ήλιου, γνωρίζουμε, χάρις στην επιστήμη, ότι οι ακτίνες του είναι βλαβερές για την επιδερμίδα μας, ιδιαίτερα το καλοκαίρι, εάν δεν πάρουμε τα αναγκαία προστατευτικά μέσα. Μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα επιβλαβής με ήπια έως σοβαρότερα εγκαύματα αλλά και πιο σοβαρές δερματικές παθήσεις, αν δε λάβουμε τα σωστά μέτρα προστασίας. Οι ακτίνες του ήλιου διαπερνούν το όζον, το οποίο μάλιστα κατά τους επιστήμονες δεν έχει την ίδια πυκνότητα σ’ όλες τις περιοχές του πλανήτη.

Οι συνέπειες από την ασυλλόγιστη έκθεση μας στον ήλιο, είτε είμαστε στην παραλία, είτε εργαζόμαστε, είτε γυμναζόμαστε, χωρίς να έχουμε πάρει τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης, ενδέχεται να είναι ανεπιθύμητες για την υγεία μας.

Για να περάσουμε ξέγνοιαστα στις διακοπές μας, αναζητούμε την ιδανική ισορροπία: να εξασφαλίσουμε την ενδεδειγμένη προστασία ανάλογα με το φωτότυπό μας έτσι ώστε να απολαμβάνουμε τις ευεργετικές ιδιότητες του ήλιου χωρίς πρόσθετες έγνοιες και επιβαρύνσεις στην επιδερμίδα μας.

Η χρήση της Satin Protection Ultra Radiance SPF 30, με επιστημονικά ελεγμένα φίλτρα προστασίας και με την τακτική επάλειψη της επιδερμίδας, θα μας αποτρέψει από τα προβλήματα που παραπάνω αναφέραμε και θα μας επιτρέψει να απολαύσουμε τον ήλιο και τη θάλασσα, χωρίς τον κίνδυνο επιδερμικών επιπλοκών και θα μας δημιουργήσει μια όμορφη επιδερμίδα, αυτή που όλοι οι άνθρωποι επιθυμούμε να αποκτήσουμε το καλοκαίρι.

Το Satin Protection Ultra Radiance SPF 30 είναι αντηλιακό σε μορφή λοσιόν, με λεπτόρρευστη υφή που απλώνεται εύκολα και προορίζεται για το σώμα. Έχει μεγάλη ανθεκτικότητα στο νερό και στον ιδρώτα και γι αυτό είναι ιδανικό για όσους κάνουν σπορ θαλάσσης και παραλίας, καθώς και άλλες δραστηριότητες με έντονη εφίδρωση.

Με μοναδική φόρμουλα που κάνει το δέρμα να ακτινοβολεί, παρέχοντας ταυτόχρονα υψηλή και αποτελεσματική προστασία από τον ήλιο. Περιέχει βιταμίνες C & E, εκχύλισμα mango, σύμπλεγμα shea butter και αφήνει ένα υπέροχο τροπικό άρωμα. Είναι ανθεκτικό στο νερό και προστατεύει έως και 80 λεπτά μετά την εφαρμογή του, απορροφάται γρήγορα, δεν λαδώνει, δεν αφήνει χρώμα.

Με βελούδινη υφή, ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα. Αναπληρώνει τα θρεπτικά συστατικά της επιδερμίδας στο βαθύτερο στρώμα της και χαρίζει απαλότητα και ελαστικότητα στην επιδερμίδα που διαρκεί. Η πλούσια υφή της εισχωρεί άμεσα στην επιδερμίδα και την τυλίγει με βελούδινη απαλότητα. Στεγνώνει αμέσως και μπορούμε να ντυθούμε μετά την εφαρμογή. Η άνεση της λοσιόν σώματος χωρίς την ενοχλητική λιπαρότητα!

Αυτή η πολυτελής φόρμουλα αφήνει το δέρμα ακτινοβόλο ενώ παράγει αποτελεσματική προστασία από τον ήλιο. Διατηρεί την ελαστικότητα της επιδερμίδας και αφήνει μια απαλή και μεταξένια αίσθηση.

Είναι σε υπέροχη συσκευασία, κατάλληλη και για την τσάντα μας.


Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε ομοιόμορφα άφθονη ποσότητα προϊόντος στο δέρμα μισή ώρα πριν την έκθεση σας στον ήλιο. Επαναλάβετε συχνά την εφαρμογή, ιδιαίτερα μετά το κολύμπι ή σκούπισμα. Αποφύγετε την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία κατά τις μεσημεριανές ώρες.

 



Hawaiian Tropic Cooling Aloe Gel



After Sun!

Αν δεν έχουν ήδη ξεκινήσει οι διακοπές σας, είμαστε σίγουροι ότι μετράτε τις ημέρες ανάποδα για την πολυπόθητη άδεια. Να κλείσετε το κομπιούτερ στο γραφείο, να αφήσετε τη βαριά ατζέντα στο σπίτι, να ξεχάσετε υποχρεώσεις και προγράμματα και ελαφριές από άγχη και ωράρια να χαλαρώσετε και να (ξανά)θυμηθείτε τις μικρές απολαύσεις, τότε που όλα είναι πιο απλά.

Υπάρχουν μερικά πράγματα που τώρα στις διακοπές οφείλετε να ξεχάσετε και άλλα που πρέπει να θυμάστε.

Κάθε δέρμα μπορεί να εκφραστεί με το δικό του διαφορετικό τρόπο κάτω από τον ήλιο. Τι συμβαίνει όμως όταν, παρά τις προφυλάξεις που παίρνουμε, η επιδερμίδα μας μοιάζει να μην αντέχει τις ακτίνες του ;

Οι στατιστικές δείχνουν ότι η σχέση μας με τον ήλιο δεν είναι πάντα αρμονική. Περίπου 1 στις 3 γυναίκες αναφέρει ότι έχει εμφανίσει δυσανεξία με συμπτώματα όπως εξανθήματα, έντονο κνησμό και ερυθρότητα.

Η επιδερμίδα επιβαρύνεται ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι, καθώς ο ήλιος και η θάλασσα την αφυδατώνουν και την ερεθίζουν. Η φροντίδα της, λοιπόν, με ειδικά προϊόντα μετά την έκθεση στον ήλιο είναι απαραίτητη για την ωραία εμφάνιση, αλλά και την καλή υγεία της, καθώς μπορεί να αποκαταστήσει κάποια από τα προβλήματα που έχουν προκύψει.

Αν υποθέσουμε ότι το αντιηλιακό είναι το μέτρο προφύλαξης από τον ήλιο, ένα καταπραϋντικό προϊόν είναι το αντίδοτο σε τυχόν φθορές που μπορεί να προκαλέσει.

Ανεξάρτητα αν φεύγετε  για τις πολύ αναμενόμενες διακοπές σας ή αν αναγκαστικά θα μείνετε να… φυλάτε την καυτή, άδεια πόλη, υιοθετήστε τo Hawaiian Tropic Cooling Aloe Gel για να διατηρήσετε την ομορφιά και κυρίως το κέφι σας.

Το Hawaiian Tropic Cooling Aloe Gel είναι ενυδατικό gel που φροντίζει και ανακουφίζει το δέρμα μετά από την έκθεση στον ήλιο, αλλά και για ενυδάτωση σώματος για καθημερινή χρήση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και των διακοπών.

Τον χρησιμοποιούμε φανατικά στις καλοκαιρινές διακοπές μας για να ανακουφίζει καθημερινά την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα μας από την ολοήμερη ηλιοθεραπεία. Με ανάλαφρη υφή που απλώνεται γρήγορα και εύκολά στην επιδερμίδα και προσφέρει μια άμεση αίσθηση ανανέωσης και δροσιάς.

Αποκαθιστά άμεσα την ισορροπία της επιδερμίδας και προσφέρει αναδόμηση και εξαιρετική ελαστικότητα.

 

Η σύνθεσή του καταπραΰνει και δροσίζει το δέρμα με Aloe Vera, ενώ τα εξωτικά εκχυλίσματα βοτάνων και η βιταμίνη Ε θα αφήσουν το δέρμα σας πιο δροσερό και πιο ήρεμο. Η τέλεια προσθήκη στην ρουτίνα φροντίδας δέρματος σας. Χαρίζει ευχάριστη αίσθηση δροσιάς, ανακουφίζει και φροντίζει το δέρμα. Αυξάνει τα επίπεδα υγρασίας στις ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας καταπραΰνοντας άμεσα την κοκκινίλα και την αίσθηση καψίματος.

Βοηθά το δέρμα να ανακτήσει τη φρεσκάδα του μετά την έκθεση στον ήλιο.

Με ελαφριά, δροσερή υφή που απορροφάται άμεσα και υπέροχο καλοκαιρινό άρωμα.

Η χρήση τού προϊόντος συνιστάται μέχρι να τελειώσει όλο το μπουκάλι, ακόμα κι όταν η περίοδος της ηλιοθεραπείας έχει τελειώσει.

Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε ομοιόμορφα σε καθαρό δέρμα σε ολόκληρο το σώμα μετά την έκθεση στον ήλιο.

Προσοχή! Τα προϊόντα after sun δεν θα σας βοηθήσουν σε περίπτωση ηλιακού εγκαύματος. Τα συμπτώματα (κοκκινίλα, οίδημα, έντονος πόνος, ακόμη και εμφάνιση φυσαλίδων) εμφανίζονται συνήθως 2-4 ώρες μετά την έκθεση στον ήλιο. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει να επισκεφτείτε γιατρό και να ακολουθήσετε τις οδηγίες του.

 

Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως να τα ζήσουμε όλα αυτό το καλοκαίρι, να τα απορροφήσουμε με όλες μας τις αισθήσεις και εάν θέλουμε η επιδερμίδα του σώματος μας να είναι τέλεια, δεν έχουμε παρά να την ταξιδέψουμε με τα προϊόντα της Hawaiian Tropic Greece.

Έρχονται να αποδείξουν ότι δικαίως αξίζουν τον τίτλο του "καλύτερου καλοκαιρινού φίλου" μας, αφού νοιάζονται για την επιδερμίδα μας και το πως θα δείχνει.

Καθώς ο ήλιος είναι και πηγή ενέργεια, ευεξίας και λάμψης, η Hawaiian Tropic Greece απομόνωσε τα οφέλη του και εμπνεύστηκε από αυτά για να σχεδιάσει προϊόντα περιποίησης που προσφέρουν συγχρόνως προστασία και ομορφιά.

 

 

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Hawaiian Tropic Greece για την χορηγία των προϊόντων!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου