Σάββατο 16 Ιουλίου 2022

Parfimo review

 

Parfimo


Ξυπνήστε όλες τις αισθήσεις σας!

Γειά σας Glamorous,

Καλοκαίρι. Ξεχνιέσαι, ονειρεύεσαι και όλα φαίνονται καλύτερα. Συμπράττεις σιωπηλή συμφωνία με τον εαυτό σου ότι δεν είναι η κατάλληλη εποχή για ανησυχίες και του επιβάλλεις υποχρεωτική ηρεμία, με την υπόσχεση ότι θα βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη από φθινόπωρο. Ηρεμία η οποία συνοδεύεται και συμπληρώνεται από αισθήματα περιπέτειας και εξερεύνησης. Το ζούμε όλοι κάθε χρόνο.

Όλοι συνδέουμε το καλοκαίρι με κάτι. Εικόνες, γεύσεις, αντικείμενα, αισθήσεις, μυρωδιές, αναμνήσεις.

Απέραντο γαλάζιο, βαθύ μπλέ και τιρκουάζ. Κόκκινο, κίτρινο και πορτοκαλί ηλιοβασίλεμα και ο ουρανός παίρνει φωτιά. Εναλλαγές ήρεμης θάλασσας με κύματα που σου επιβάλλουν να σταματήσεις ότι κάνεις και να συγκεντρωθείς μόνο στη στιγμή. Το ψαροκάικο που έχει βγει για την απογευματινή του βόλτα. Ακτίνες του ήλιου που λαμπυρίζουν πάνω στο νερό, και προσφέρουν ένα χαλαρωτικό και διασκεδαστικό παιχνίδι, που φαίνονται σαν εκατοντάδες αστέρια. Χρυσαφένια άμμος και βότσαλα που αλλάζουν χρώμα ανάλογα με το πώς τα χτυπάει το κύμα, ο ήλιος και το φως. Πεντακάθαρα νερά σαν καθρέφτης που σου επιτρέπουν να βλέπεις την κάθε λεπτομέρεια του βυθού.

Καλοκαίρι, δεν σε κάνει μόνο να σκέφτεσαι και να αναπολείς αλλά να νιώθεις και να ονειρεύεσαι. Σε ζωντανεύει αλλά ταυτόχρονα σε ηρεμεί. Σε αναζωογονεί αλλά την ίδια στιγμή σε χαλαρώνει. Σε ξυπνάει και την ίδια ώρα σε κοιμίζει. Διεγείρει το μυαλό και προωθεί μικρές αλλαγές στη συμπεριφορά επιτυγχάνοντας συγκέντρωση και χαλάρωση.

Από άποψη ψυχολογίας, το καλοκαίρι κατεβάζει τις σφίξεις και προκαλεί αισθήματα ηρεμίας, γαλήνης και ασφάλειας.

Όλα αυτά συνθέτουν το σύνολο των στοιχείων που μας κάνουν να αγαπούμε το καλοκαίρι περισσότερο από όλες τις εποχές.

Στοιχεία που εκφράζονται μέσα από ιδιαίτερες ευωδιές, άμεσα συνυφασμένες με τις καλοκαιρινές μας αναμνήσεις. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να κάνετε μερικές έξυπνες προσθήκες και στην ομορφιά και να ενεργοποιήσετε στο μέγιστο βαθμό την αίσθηση της όσφρησης. Δεν υπάρχει ιδανικότερη «οδός» από το να επιλέξεις ένα σαγηνευτικό, μεθυστικό άρωμα από τη εταιρία Parfimo , που θα σας μεταφέρει μαγικά στον αγαπημένο σας προορισμό.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

To Parfimo προσφέρει μια τεράστια ποικιλία προϊόντων για κάθε γούστο. Κάθε μέρα προσθέτουνε και επεκτείνουνε τη συλλογή τους πάνω από 1 εκατομμύριο πρωτότυπα αρώματα και καλλυντικά προϊόντα για να ικανοποιήσουνε και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές. Θα βρείτε όχι μόνο περίφημα αρώματα και καλλυντικά από όλο τον κόσμο, αλλά και μοναδικά, εξειδικευμένες μάρκες που δεν μπορείτε να βρείτε στα συνηθισμένα αρωματοπωλεία. Το Parfimo προσπαθεί να διατηρήσει τη ηγετική θέση της ως ένας από του μεγαλύτερους προμηθευτές της αρχικής αρώματα και καλλυντικά στην Ελληνική αγορά. Επιλέξτε πάνω από 1 εκατομμύριο πρωτότυπα προϊόντα έτοιμα για άμεση παράδοση από τις αποθήκες τους.


Το προϊόν που δοκίμασα είναι:

 

LACOSTE EAU DE LACOSTE L.12.12 SPARKLING X JEREMYVILLE


Μια αγάπη για το καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι ο ουρανός διανυκτερεύει, οι μυρωδιές έχουν την παιδική μας ηλικία, μέσα στον ύπνο μας κοιμούνται τα πιο ωραία ταξίδια, ξετυλιγόμαστε, το κοσκίνισμα κάθε ψήγματος φαντασίας στον ήλιο, οι αναρριχώμενες σκιές, οι δεμένες με την ύπαρξή μας μυρωδιές, οι δυνατοί και οι ανήκουστοι ψίθυροι, οι πιο αγγελικές αισθήσεις μας που μπλέκονται με τον έρωτα και τη νοσταλγία...

Ξυπνάμε το πρωί και ο ήλιος μας περιμένει να παίξουμε το αγαπημένο μας παιχνίδι. Αυτό που τον αφήνεις να χρωματίζει το λευκό μας δέρμα μέχρι να κάνει την βουτιά του στην θάλασσα. Μέχρι τα μάτια μας να αρχίσουν να φωτίζουν τα βράδια. Βοηθούν και αυτά στην αντίθεση των κάτασπρων σπιτιών με το μπλε του νησιού. Σηκωνόμαστε και ανοίγουμε το παντζούρι. Οι αχτίδες του ήλιου τρέχουν να μας αγκαλιάσουν πριν προλάβουμε να αντιδράσουμε. Με τα μάτια μας ακόμα κλειστά παίρνουμε από το μπαλκόνι το μαγιό μας. Ανάμεσα σε άλλα που ακόμα δεν έχουν ποτιστεί με το αλάτι της θάλασσας, πάντα έχουμε το πιο αγαπημένο μας. Αυτό που αγαπάει και ο ήλιος πιο πολύ από τα υπόλοιπα. Αφού συνήθως του επιτρέπει να μας αγγίζει όλο και περισσότερο. Λίγο πριν βγούμε να ακούσουμε τα τζιτζίκια να μας τραγουδούν ακόμα πιο δυνατά φοράμε το παρεό μας. Γυρίζουμε την πλάτη μας σε όλους και θα το ανοίγουμε για να μας κοιτάξει μόνο ο ήλιος.

Το καλοκαίρι γεννά εικόνες που μεγαλώνοντας θα γίνουν αναμνήσεις μιας εποχής που την ζήσαμε και ίσως έχει αφήσει ανεξίτηλα, ευδιάκριτα σημάδια μέσα μας. Όσα καλοκαίρια κι αν περάσουν, όσοι ήλιοι κι αν κάψουν το φιλμ της ζωής μας, πάντα θα περιμένουμε την εποχή εκείνη που δεν χρειάζεται πολλά, επειδή η ζήση σε αυτή είναι πιο εύκολη.

Όλα τούτα δεν είναι, παρά ένας περίπατος σε εικόνες και αρώματα που χαράζονται στην ακουαρέλα της μνήμης, για να ξυπνήσουν, χρόνια μετά, ως σκίτσα γεμισμένα με πολύχρωμες ξυλομπογιές.

Το καλοκαίρι μοιάζει με γιορτή – και είναι! ταξίδια και οι διακοπές θα έχουν τον πρώτο λόγο και αν μη τι άλλο, μια νότα αισιοδοξίας μπορείτε να την βρείτε στην μεθυστική ευωδιά του καλοκαιρινού αρώματος LACOSTE EAU DE LACOSTE L.12.12 SPARKLING X JEREMYVILLE.

Το LACOSTE EAU DE LACOSTE L.12.12 SPARKLING X JEREMYVILLE είναι ένα φρουτένιο, γκουρμέ, λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες.Είναι η δροσιά από τη ζέστη του καλοκαιριού.. Ξυπνάει τις αισθήσεις και σας δίνει ενέργεια!

Είναι στιγμές που κάνει όλες τις αισθήσεις μας να ξυπνάνε και να απολαμβάνουν την ξεγνοιασιά που μας δίνει ο ήχος της θάλασσας και το δροσερό αεράκι που φυσάει όταν πέσει ο ήλιος. Είναι ταξίδι στην περιπέτεια των αισθήσεων που μας ταξιδεύει νοερά σε μια απέραντή παραλία, δίνοντας μας την αίσθηση της απόλυτης ελευθερίας και διαφυγής.

Αφηγείται τις απολαύσεις που κρύβει ένας περίπατος δίπλα στην θάλασσα και μοιάζει με το ζεστό χάδι του ήλιου,  απογειώνοντας την διάθεση μας. Με αυτή την αρωματική δημιουργία μας φέρνει πιο κοντά στο καλοκαίρι και μας μεταφέρει νοερά στην χαρά που κρύβει μια όμορφη ημέρα διπλά στην θάλασσα.

Μυρίζοντας κάποιος το άρωμα LACOSTE EAU DE LACOSTE L.12.12 SPARKLING X JEREMYVILLE είναι σαν να ξεφεύγει από ένα συννεφιασμένο τοπίο και να μεταφέρεται σε ένα εκθαμβωτικά γαλάζιο σκηνικό, όπου η αύρα του κύματος και η αίσθηση της καυτής, από τον ήλιο, άμμου στο δέρμα μας ανεβάζει την διάθεση.

Το αναζωογονητικό άρωμα ξυπνά τις αισθήσεις μας με ένα λαμπερό, φρέσκο άρωμα.

Το άρωμα ανοίγει με χαρούμενες κορυφαίες νότες από ιδιότροπη και γλυκιά μαρμελάδα ραβέντι και μανταρίνι, οι οποίες συνδυάζονται με ροζ γκρέιπφρουτ, που δημιουργεί ένα γλυκό και πολύ φρουτώδες άρωμα. Οι γλυκές νότες καρδιάς συμπληρώνονται από μια θηλυκή και λουλουδάτη νότα καρδιάς από πέταλα μανόλιας, παιώνια, Ίασμος ο αραβικός, που δημιουργεί ένα όμορφο και ελαφρύ άρωμα που μαγεύει τις αισθήσεις σας με μια θηλυκή κομψότητα. Το άρωμα ολοκληρώνεται με μια όμορφη και μοναδική βασική νότα γαλλικού μακαρόν, που δίνει μια γαλλική υπογραφή και πατσουλί καθώς και ένα γλυκό και χαρούμενο άρωμα που εγγυάται ότι θα κάνει τις αισθήσεις σας να τρέμουν από ενθουσιασμό.

Το LACOSTE EAU DE LACOSTE L.12.12 SPARKLING X JEREMYVILLE σας δίνει ένα διακριτικό άρωμα που είναι ελαφρύ στην έκφρασή του και δίνει την ήπια αισθητική εμπειρία που είναι τέλεια για την ημέρα.

 

Το άρωμα έρχεται σε ένα μοναδικό μπουκάλι Lacoste, το οποίο είναι στολισμένο με ένα από τα μοναδικά σχέδια του Jeremyville (ενός καλλιτέχνη της Νέας Υόρκης γεννημένης στην Αυστραλία, ο οποίος δημιούργησε το σχέδιο για το μπουκάλι καθώς και το κουτί που έρχεται). Στεγάζεται σε μια παστέλ-ροζ φιάλη με το εμβληματικό έμβλημα του κροκόδειλου, με μια χαριτωμένη ανθρωπομορφοποιημένη ρακέτα του τένις για να ολοκληρώσει την εμφάνιση.

Τρόπος χρήσης:

Το καλοκαίρι προτιμήστε να ψεκάσετε σημεία που δεν βλέπει συνεχώς ο ήλιος και που δεν έχουν λεπτό δέρμα όπως το ντεκολτέ και ο λαιμός. Για παράδειγμα, μπορείτε να ψεκάσετε πίσω από τα γόνατα, στους αστραγάλους, καθώς επίσης και τα ρούχα σας.

 

 

Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως τα προϊόντα Parfimo είναι το πιο όμορφο σημείο αναφοράς και φλερτάρουν μαζί μας. Είναι η δροσιά του καλοκαιριού και γράφουν το δικό τους ποίημα. Αυτό που δεν γράφεται με λέξεις μα με μυρωδιές. Τα αρώματά της Parfimo είσαι εσύ και όσα ομορφαίνουν γύρω την μαγική αυτή εποχή, που σε κάνει να χαμογελάς αμέσως και σου υπενθυμίζει πως ακόμα όλα μπορούν να συμβούν. Είναι τα όνειρα μια καλοκαιρινής νύχτας που μέχρι να έρθει το πρωί έχουν πραγματοποιηθεί.



Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Parfimo για την χορηγία των προϊόντων!!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://www.parfimo.gr/

https://www.facebook.com/parfimo.gr

https://www.instagram.com/parfimo.gr/

4 σχόλια:

  1. Και κάπως έτσι μας ταξιδεύετε με τα αρώματα της Parfimo - η δική σας αρωματοποιϊα!. Ωραίο άθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα σας,ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας.Σας ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια,χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που σας άρεσε το άρθρο μας για τα αρώματα της εταιρείας Parfimo.Μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία αρωμάτων και σε οικονομικές τιμές:https://www.parfimo.gr/aromata/?c=2080

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα σας!Μέσω του άρθρου σας μπήκα στην σελίδα Parfimo και είδα ότι έχουν πολύ καλές τιμές .Στα αντρικά υπάρχει κάτι ανάλογο με αυτή την τιμή;Σας ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα σας,ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας.Μπορείτε να βρείτε αντρικά αρωμάτα Lacoste και με μεγάλες εκπτώσεις απο την Parfimo εδώ:https://www.parfimo.gr/lacoste/?c=2344&f[m][]=696&f=&page=1&f[sex][]=4 Σας ευχαριστούμε.

      Διαγραφή