Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

ANDREA review

 

ANDREA


Πρόβλημα κορυφής!

Γειά σας Glamorous,

Φθινόπωρο, τα φύλλα πέφτουν, μα μαζί με τα φύλλα βλέπουμε να πέφτουν και ένα μέρος από τα μαλλιά μας. Σύμβολο δύναμης και ανεξαρτησίας, τα μαλλιά είναι πλήγμα για την αυτοπεποίθησή μας όταν αρχίζουν να πέφτουν. Μπορεί η τριχόπτωση να μην έχει καμία απολύτως επίπτωση στην υγεία μας, επηρεάζει όμως σημαντικά τον ψυχισμό μας.

Ο Νοέμβρης είναι ένας μήνας που φέρνει μαζί του και την εποχιακή τριχόπτωση. Το stress, η διατροφή και η κληρονομικότητα είναι επιπλέον παράγοντες που επιδεινώνουν την τριχόπτωση και δεν αφήνουν τα μαλλιά μας να μεγαλώσουν. Είναι ένα συχνό πρόβλημα, αρκετά πολύπλοκο, που αντιμετωπίζουν τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες..

Τα μαλλιά μας είναι το φυσικό πλαίσιο του προσώπου μας. Όλες μας ονειρευόμαστε να έχουμε όμορφα και γερά μαλλιά και προσπαθούμε να τα μακρύνουμε, για να αρχίσουμε να φτιάχνουμε ξανά πλεξούδες και αλογοουρές και να δημιουργήσουμε υπέροχα hairstyles. Όπως φροντίζουμε την υγεία μας και τη σιλουέτα μας, έτσι θα πρέπει να φροντίζουμε και τα μαλλιά μας.

Η σωστή φροντίδα είναι ο μόνος τρόπος που υπάρχει για να γίνει το όνειρο για μακριά μαλλιά πραγματικότητα. Ωστόσο εάν τα μαλλιά σας δεν μεγαλώνουν μην χάνετε και την αυτοπεποίθησή σας;

Δεν υπάρχει λόγος! Εάν θέλετε μια φυσική και αποτελεσματική αναγέννηση των μαλλιών σας, η εταιρία ANDREA έχει στη φαρέτρα την λύση για άμεσα αποτελέσματα!!

 

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρία ιδρύθηκε το 2022 με σκοπό να φέρει ιδιαίτερα προϊόντα στην Ελλάδα. Το προϊόν Andrea Hair Growth Essence παρόλο που κυκλοφορεί πολλά χρόνια στην Ευρώπη και στην Αμερική, είναι πρώτη φορά που εισάγεται στην Ελλάδα. Με άριστες κριτικές (reviews) κάνει πολλά περισσότερα από όσα υπόσχεται, είναι το μοναδικό serum που μπαίνει απλά μέσα σε οποιοδήποτε σαμπουάν. Απλούστατο στην χρήση του λοιπόν, και το αποτέλεσμα στα μαλλιά φαίνεται από το πρώτο λούσιμο. Κατ αρχήν σταματάει η τριχόπτωση. Άμεσα τα μαλλιά δείχνουν και είναι πιό υγιή, καθώς δεν σπάνε και προστατεύονται από όλες τις τεχνικές εργασίες. Επίσης μπαίνει μέσα στο υλικό της βαφής και προστατεύει τα μαλλιά από τις χημικές ουσίες. Για επαγγελματική και προσωπική χρήση. Χωρίς παρενέργειες, φυτικό προϊόν, και για Vegan.

 

 

Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



ANDREA Hair Growth Essence



Ακόμα κι αν δεν έχουμε φτάσει στο σημείο να μετράμε με τρόμο τις τρίχες που χάνουμε έπειτα από κάθε λούσιμο, η αίσθηση ότι τα μαλλιά μας δείχνουν πιο λίγα, αρκεί για να μας θορυβήσει. Τι συμβαίνει λοιπόν; Και πώς μπορούμε να προλάβουμε ή έστω να περιορίσουμε το πρόβλημα;

Έντονο συναισθηματικό στρες, ορμονικά παιχνίδια, αλλαγές εποχής, εξαντλητικές δίαιτες, χαριτωμένα πονιτέιλ. Εμείς, όταν τα …χάνουμε, έχουμε τους δικούς μας λόγους.

Θεωρείται ανδρικό «προνόμιο» αλλά δεν είναι δυστυχώς αποκλειστικό. Μπορεί η τριχόπτωση να παρουσιάζεται αργά ή γρήγορα στο 80% περίπου των ανδρών , οι στατιστικές όμως αναφέρουν πως και το 50% των γυναικών αντιμετωπίζει αν όχι το ίδιο πρόβλημα, τουλάχιστον αραίωση της τριχοφυΐας.

Σε αντίθεση με την ανδρική τριχόπτωση που συνδέεται άμεσα με την κληρονομικότητα και την ηλικία, η γυναικεία τριχόπτωση μπορεί να εμφανιστεί ανά πάσα στιγμή και για διαφορετικούς λόγους. Η γυναικεία τριχόπτωση είναι εποχική και παροδική. Εμφανίζεται συνήθως το φθινόπωρο και την άνοιξη. Οι ορμονικές διαταραχές, το άγχος, η εγκυμοσύνη, η εμμηνόπαυση , η περιβαλλοντική ρύπανση καθώς και η διατροφική ανεπάρκεια ύστερα από αυστηρές δίαιτες και απότομη απώλεια βάρους είναι ορισμένες από τις βασικές αιτίες της γυναικείας τριχόπτωσης. Εμφανίζεται με τη μορφή διάχυτης αραίωσης των μαλλιών στην κορυφή της κεφαλής.

Πότε πρέπει να ανησυχείτε: Όταν παρατηρείτε καθημερινά τις τρίχες –περισσότερες από 100 λένε οι ειδικοί- να πέφτουν συστηματικά και να μην αντικαθίστανται από καινούργιες, είναι σημάδι ότι υπάρχει πρόβλημα τριχόπτωσης. Οι αρνητικές επιπτώσεις που έχει το φαινόμενο στην ψυχολογία μας είναι πολλές. Ευτυχώς όμως, πολλές είναι και οι λύσεις.

Η αγωγή με ANDREA Hair Growth Essence, έχει τις απαντήσεις.

Η πρωτοποριακή αγωγή με το ANDREA Hair Growth Essence έρχεται να δώσει πραγματική και ασφαλή λύση σε αυτά τα προβλήματα. Το ANDREA Hair Growth Essence συνιστάται για περιπτώσεις αραίωσης μαλλιών, αδύναμα μαλλιά ή τριχόπτωση, συμπεριλαμβανομένης της υποχώρησης των μαλλιών στο μέτωπο!

Ένα μοναδικής σύστασης ενισχυτικό SERUM, που κάνει τα μαλλιά να αναπτύσσονται 2 και 3 φορές με μεγαλύτερη ταχύτητα, πιο πυκνά και πιο υγιή. Γίνεται ενεργοποίηση της τριχοφυΐας από την ρίζα και αποτρέπει την τριχόπτωση. Αφήστε τα θυλάκια των τριχών να αναπτυχθούν με νέες ρίζες και να μακρύνουν δυνατά, γεμάτα υγεία. Απόλυτα φυσική και οργανική ανάπτυξη μαλλιών!

Διεγείρει και θρέφει τα τριχοθυλάκια και το τριχωτό της κεφαλής. Σχεδιασμένο να αναζωογονεί, να ενισχύει την ρίζα και να προστατεύει την κερατίνη της τρίχας.

Για την αποκατάσταση των μαλλιών, χρησιμοποιήστε το και δείτε ισχυρότερα, παχύτερα και μακρύτερα μαλλιά με άμεσα αποτελέσματα! Μια μοναδική φόρμουλα από φυσικά δραστικά συστατικά με υψηλή απορρόφηση έχει αποδείξει ότι μπορεί να κρατάει τις υποσχέσεις του! Τα φυσικά οργανικά συστατικά του, όπως Ginger, Ginseng, Polygonum, Multiflorum και έλαιο σταφυλιών, μπορούν να αποτρέψουν αποτελεσματικά την τριχόπτωση, να αποκαταστήσουν τα μαλλιά που έχουν υποστεί βλάβη, βελτιώνοντας την υγεία και ζωτικότητα των ριζών. Συμβάλει στην ενδυνάμωση κι ενίσχυση των μαλλιών,  προστατεύει τα θρεπτικά συστατικά της ρίζας και παράλληλα διεγείρει την ανάπτυξη της τρίχας.

Bελτιώνει την ποιότητα της τρίχας προσφέροντας λάμψη και ενυδάτωση σε όλους τους τύπους μαλλιών. Αποκαθιστά τη φυσική ισορροπία των μαλλιών, ξαναδίνοντάς τους τη χαμένη τους ομορφιά και εξαιρετική απαλότητα. Τα μαλλιά ξαναβρίσκουν την δύναμη και τη ζωντάνια τους.

Έχει ένα διακριτικό ευχάριστο  άρωμα και η συσκευασία είναι πολύ κομψή! Κατάλληλο για τριχόπτωση και ταλαιπωρημένα μαλλιά!

Κατάλληλο για συχνό λούσιμο και για βαμμένα μαλλιά, καθώς τα φυσικά συστατικά του, δεν επηρεάζουν το χρώμα της βαφής!

 

Τρόπος χρήσης:

Βάλτε 3ml ANDREA Hair Growth Essence σε οποιοδήποτε σαμπουάν 100ml, (ή 8 ml σε σαμπουάν 250ml, ή ανάλογη ποσότητα στο σαμπουάν που χρησιμοποιείτε). Μια συσκευασία των 20ml, είναι αρκετή για πρόσμιξη σε οποιοδήποτε σαμπουάν 600 ml. Ανακινήστε το καλά και λούστε απλά τα μαλλιά σας όπως συνήθως. Δημιουργήστε αφρό και κάντε απαλό μασάζ στο δέρμα του κεφαλιού με τα δάχτυλά σας. Τελευταία, ξεπλύνετε τα μαλλιά, όπως συνήθως.




Healthy Pet Diamond White Teeth


Είναι φυσικό κάθε άνθρωπος να συναναστρέφεται καθημερινά με διάφορα άτομα. Με ορισμένα, μάλιστα, διατηρεί πολύ στενές σχέσεις και τα ονομάζει φίλους. Ωστόσο, η πιο ιδιαίτερη σχέση που μπορεί κάποιος να αποκτήσει στην ζωή του είναι αυτή με το κατοικίδιό του. Η σχέση του ιδιοκτήτη με τον σκύλο, την γάτα ή οποιοδήποτε άλλο ζώο, είναι από τους πιο ισχυρούς δεσμούς στον κόσμο. Τα ζώα είναι πλασμένα έτσι ώστε να γίνουν ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, γεμίζοντας την ζωή του με ευχάριστες στιγμές. Όπως πολύ σωστά έχει ειπωθεί, έως ότου να αγαπήσει κανείς ένα ζώο, ένα κομμάτι της ψυχής του παραμένει κενό. Τα ζώα μόνο θετικά μπορούν να μας προσφέρουν. Μοιραζόμαστε μαζί τους στιγμές της καθημερινότητάς μας, μάς προσφέρουν άφθονα χαμόγελα, μας γεμίζουν αγάπη και αποτελούν κομμάτι της ζωής μας. Είναι όμως και κάτι παραπάνω από αυτό: με την κατάλληλη εκπαίδευση, είναι σε θέση να προσφέρουν καθημερινά τη βοήθειά τους και μπορούν να επιδράσουν ευεργετικά στη ζωή ενός παιδιού ή ατόμου με ειδικές ανάγκες, φυσικά λαμβάνοντας την κατάλληλη εκπαίδευση.

Εμείς ανταποδίδουμε την αγάπη μας, αλλά φροντίζουμε και τα δόντια του κατοικίδιου μας που μπορεί να φαίνεται σαν μια μεταγενέστερη σκέψη κατά τη διάρκεια μιας κουραστικής ημέρας, αλλά το να αφιερώνετε μόνο λίγα λεπτά για τακτικό βούρτσισμα και να κάνετε καθαρισμούς όπως είναι απαραίτητο  μπορεί να αποτρέψει μια σειρά από σοβαρά προβλήματα υγείας. Εκτός από τα πιο προφανή ζητήματα που μπορεί επίσης να οδηγήσει η παραμελημένη στοματική φροντίδα – κακή αναπνοή, συσσώρευση πλάκας, περιοδοντική νόσος – η κακή στοματική υγεία θέτει σε κίνδυνο τη συνολική υγεία του σκύλου σας.

Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την κακή αναπνοή του σκύλου ή της γάτας σας και δεν μπορείτε να δείτε αυτά τα μαργαριταρένια λευκά δόντια, από την πλάκα και την πέτρα που συσσωρεύεται, εάν θέλετε κάτι φυσικό, γρήγορο και εύκολο για να ενισχύσετε τη στοματική τους υγιεινή το Healthy Pet Diamond White Teeth είναι η τέλεια λύση για να διατηρείτε υπό έλεγχο τη στοματική υγιεινή του σκύλου σας. Φτιαγμένο με 100% φυσικά συστατικά. Τα φύκια έχουν ενεργά συστατικά ιχνοστοιχείων και βιταμινών που καταπολεμούν τη συσσώρευση πέτρας και πλάκας από τα βακτήρια. Φρεσκάρουν την αναπνοή του σκύλου ή της γάτας σας, μαλακώνουν και αφαιρούν το οξύ που καταστρέφει τα δόντια, τα λευκαίνουν και βοηθούν στα αέρια και στην πέψη. Αυτά τα φυσικά συστατικά συνεργάζονται για να ενισχύσουν τη στοματική υγεία του κατοικίδιου ζώου σας, να καθαρίσουν σχολαστικά τα δόντια του κατοικίδιου ζώου καθώς και να εξουδετερώσουν τυχόν άσχημες οσμές, χωρίς την συνεχή ανάγκη οδοντίατρου για σκυλάκια και γατάκια!

Η διατήρηση της καλής οδοντικής υγιεινής συμβάλλει στη συνολική του ευζωία.


Τρόπος χρήσης:

Βάλτε το απλά πάνω στο φαγητό τους σε ξηρά, κονσέρβα ή μαγειρευτή τροφή.

 



Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η ANDREA αποτελεί την ιδανική επιλογή, καθώς έχει δημιουργήσει το κατάλληλο προϊόν για τα μαλλιά , μια εξατομικευμένη θεραπεία για την αραίωση των μαλλιών, αλλά και έναν μοναδικό τρόπο προσέγγισης και αντιμετώπισης όλων τους. Προσφέρει ένα τεκμηριωμένο καινοτόμο και αποτελεσματικό προϊόν ομορφιάς που βασίζετε και παράγετε με πρωτοποριακές διαδικασίες που εξασφαλίζει ασφάλεια χωρίς παρενέργειες.


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία ANDREA για την χορηγία των προϊόντων..

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:


Για το Andrea Hair Growth Essence

www.andrea.gr

https://www.facebook.com/andreahairgrowthgreece

https://www.instagram.com/andreadotgreece/

https://g.page/r/CbaV0XOYHxGeEB0/review


Για το Diamond White Teeth


www.healthypet.gr

https://www.facebook.com/healthypetgreece

https://www.instagram.com/healthypetgreece/ 

https://g.page/r/CSkqwFg1bNRdEB0/review

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου