Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

Delousil review

 

Delousil


Σαν όνειρο του φθινοπώρου!

Γειά σας Glamorous,

Το φθινόπωρο έχει την δική του ομορφιά. Το φύλλωμα των δένδρων τραγουδά το κύκνειο άσμα του σε νότες πολύχρωμες κι αρμονικές. Το βουνό αλλάζει όψη εγκαταλείποντας το πράσινο και φορώντας τα χρώματα του ουρανίου τόξου. Είναι η εποχή της καστανιάς και της καρυδιάς. Κι αν κάποιος δεν το προσέξει αυτό, οι σκίουροι θα του το θυμίσουν καθώς γίνονται πολυάσχολοι στα δένδρα πάνω. Η φύση αλλάζει ,τα χρώματα του φθινοπώρου κόκκινα, κίτρινα, πορτοκαλί και χρυσό μοιάζουν εξωπραγματικά ενώ η ομίχλη θα θυμίζει αφράτη κουβέρτα που θα σκεπάζει τον ορίζοντα. Η νύχτα μεγαλώνει και ο καιρός είναι δροσερός.. Εικόνες που είναι σαν να έχουν ξεπηδήσει από σελίδες παραμυθιών…

Το φθινόπωρο μπορεί να είναι μουντό αλλά μη κατσουφιάζετε, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να απολαύσουμε και να δώσουμε όλη την ενέργεια που κερδίσαμε από το καλοκαίρι. Μια δόση όμως ενέργειας πρέπει να προσφέρουμε και στον ίδιο μας τον εαυτό που τον είχαμε παραμελήσει λίγο.

Ιδιαιτέρα τώρα όμως παρά ποτέ, πρέπει το δέρμα μας να είναι κατάλληλα εξοπλισμένο γιατί οι κλιματολογικές συνθήκες δεν θα είναι καθόλου ευνοϊκές. Για αυτό το κύριο μέλημα μας αυτή εποχή του χρόνου είναι με την βοήθεια των καλλυντικών Delousil να προστατεύσουμε την επιδερμίδα μας και να την θωρακίσουμε όσο καλύτερα μπορούμε!


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η DELOUSIL είναι μια εταιρεία με πάθος την ανάπτυξη πρωτοποριακών και ποιοτικών προϊόντων και πολυετή αφοσίωση στην υγεία και την ευημερία των καταναλωτών. Η πολυετής εμπειρία τους στην φαρμακευτική βιομηχανία είναι εμφανής στα προϊόντα DELOUSIL που αναπτύσσουνε και παράγουνε. Δεν προσφέρουνε απλώς καλλυντικά και συμπληρώματα διατροφής, αλλά προϊόντα με φαρμακευτική ποιότητα και επιστημονική καινοτομία. Η φαρμακευτική τους εμπειρία τους επιτρέπει να ξεκλειδώσουνε το πλήρες δυναμικό των φυσικών συστατικών που χρησιμοποιούνε και να αναπτύσσουνε, δημιουργώντας προϊόντα που είναι ασφαλή και αποτελεσματικά. Για περισσότερα από 20 χρόνια, δεσμεύονται να χρησιμοποιούνε τα επιστημονικά τους θεμέλια και τεχνολογίες για να ανταποκρίνονται στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών τους, όσον αφορά την ομορφιά, την υγεία και τη διατροφή. Έχουνε την τεχνογνωσία και την αφοσίωση που χρειάζεται για την παραγωγή άριστων και αποτελεσματικών καλλυντικών και συμπληρωμάτων διατροφής.


Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:




DELOUSIL Snail Κρέμα Ημέρας Προσώπου



Το φθινόπωρο έχει κάνει αισθητή την παρουσία του και η μελαγχολία έχει αρχίσει να απλώνεται σταδιακά σε κάθε γωνιά της χώρας μας. Τα φύλλα πέφτουν, η ατμόσφαιρα γίνεται πιο ήρεμη και χαλαρή…  ο καιρός έγινε ψυχρός και τα φθινοπωρινά ρούχα ξεπρόβαλλαν και πάλι μετά από αρκετούς μήνες. Σιγά-σιγά αυτή η μελαγχολία του καιρού μας οδηγεί σε έναν απολογισμό.

Το φθινόπωρο είναι μια περίοδος που πολλές φορές επιζητούμε την ανανέωση, μικρές ή μεγάλες αλλαγές για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα μας. Η ανανέωση αυτή μπορεί να αφορά και την εμφάνιση μας και την επιδερμίδα μας. Το έθιμο θέλει να υποσχόμαστε στον εαυτό μας ότι θα αφήσουμε πίσω μας τις παλιές, κακές συνήθειες και θα υιοθετήσουμε άλλες, καλύτερες. Έτσι φροντίζουμε περισσότερο την επιδερμίδα μας.

Η επιδερμίδα μας χρειάζεται τροφή, όπως και το υπόλοιπο σώμα μας, για να αποτραπεί η πρόωρη γήρανση. Δίνοντας τροφή προσφέρουμε στην επιδερμίδα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά που διατηρούν υψηλά τα επίπεδα ενυδάτωσης, φροντίζουν για την αποκατάσταση των κυττάρων κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά και ενεργοποιούν την κυτταρική ανανέωση και τη φυσιολογική διαδικασία επανόρθωσης του δέρματος κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Πολλοί παράγοντες είναι υπεύθυνοι για το σχηματισμό των ρυτίδων: η ηλιακή ακτινοβολία, οι εκφράσεις του προσώπου, η κληρονομικότητα, το κάπνισμα, το μολυσμένο περιβάλλον των πόλεων και πολλοί άλλοι λόγοι που σχετίζονται με τον τρόπο ζωής. Η γενικότερη στάση ζωής και οι καθημερινές μας συνήθειες, μαζί και με τα γονίδια, είναι οι κύριοι λόγοι που ενισχύουν τη γήρανση της επιδερμίδας μας. Ενα μείγμα ικανό να εξηγήσει γιατί οι ρυτίδες είναι αναπόφευκτες για όλους μας.

Ωστόσο λύση για να προλάβουμε ή να καθυστερήσουμε την ενοχλητική όψη ενός γερασμένου προσώπου και να το διατηρήσουμε όσο πιο νέο και υγιές γίνεται, είναι χρησιμοποιώντας την DELOUSIL Snail Κρέμα Ημέρας Προσώπου.

Η DELOUSIL Snail Κρέμα Ημέρας Προσώπου είναι ένα ιδανικό προϊόν που βοηθά στην ανάπλαση της επιδερμίδας του προσώπου και του λαιμού για τη συνολική βελτίωση της όψης της. Θρέφει & ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα, δρα ενάντια στα σημάδια του χρόνου και προσφέρει αναπλαστική προστασία. Είναι κατά της γήρανσης, εξομαλύνει τις ρυτίδες, βελτιώνει την χαλάρωση του δέρματος, αυξάνει την ελαστίνη του δέρματος και διατηρεί τη νεότητα του δέρματος.

Περιέχει το συστατικό Snail Secretion Filtrate που είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, αλλαντοΐνη, κολλαγόνο, ελαστίνη και βιταμίνες A, C και E και είναι γνωστό για την αναπλαστική του δράση. Το Hydritense και το Unimoist U-125 G είναι συστατικά που συμβάλλουν στη διατήρηση και την ενίσχυση της φυσικής υγρασίας του δέρματος, με αποτέλεσμα την ενυδάτωση και την αύξηση της ελαστικότητάς του. Το καινοτόμο συστατικό Reverskin με την ιδιότητα του να λειτουργεί σε όλα τα επίπεδα της επιδερμίδας, προσφέρει βελτίωση των λεπτών ρυτίδων και παράλληλα βοηθάει το δέρμα να γίνει πιο ελαστικό, σφριγηλό και λαμπερό. Το Bisabolol και η Αλλαντοΐνη που περιέχονται στη σύνθεσή του με τις καταπραϋντικές, ηρεμιστικές και επουλωτικές ιδιότητές τους, βοηθούν στην τόνωση και τη βελτίωση της υφής του δέρματος και συνεισφέρουν στη διατήρηση της συνολικής υγείας του. Παρέχει πολύ βαθιά ενυδάτωση και αφήνει μία αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας στο δέρμα χωρίς ίχνη λιπαρότητας. Ιδανική για βάση μακιγιάζ.

Οφέλη:

  • Ανάπλαση της επιδερμίδας.
  • Ενισχύει τη φυσική υγρασία του δέρματος.
  • Ενυδατώνει & αυξάνει την ελαστικότητα.
  • Τονώνει & βελτιώνει την υφή του δέρματος.
  • Βελτιώνει τις λεπτές ρυτίδες.
  • Ελαστικό, σφριγηλό & λαμπερό δέρμα.

Η αίσθηση που έχει είναι ευχάριστη δροσιά σαν να παίρνει μια βαθιά ανάσα η επιδερμίδα ενώ η διακριτική ευωδιά του είναι ευχάριστη.

Είναι σε όμορφη και πρακτική συσκευασία, κατάλληλη και για την τσάντα μας.

Για όλους τους τύπους δέρματος!


Τρόπος χρήσης:

Σε απόλυτα καθαρό και στεγνό πρόσωπο, απλώστε ομοιόμορφα την κρέμα στο μέτωπο, τα μάγουλα, τη μύτη, το πηγούνι και το λαιμό. Κάντε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις ώσπου να απορροφηθεί πλήρως, αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια. Για να επιτύχετε μια ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου, χρησιμοποιήστε τη σε συνδυασμό με το Delousil Snail Serum. Σε περίπτωση εγκυμοσύνης, συμβουλευτείτε το γιατρό σας.




DELOUSIL Snail Ορός Προσώπου


Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι δραστικές και συχνά απότομες αλλαγές που συντελούνται στο περιβάλλον αποτελούν σοβαρές απειλές για την υγεία του δέρματός μας. Καθώς αυτή η μεταβατική κατάσταση του φθινοπώρου συνοδεύεται ή οδηγεί συχνά σε βαθιές αλλαγές και στον τρόπο ζωής μας, οι αρνητικές επιδράσεις γίνονται ακόμα πιο έντονες.

Τις προηγούμενες δεκαετίες γίναμε μάρτυρες εκτεταμένων μεταβολών στις καθημερινές μας συνήθειες και πρακτικές. Η ζωή μας είναι συχνά γεμάτη άγχος και πίεση, κάτι που επηρεάζει τόσο την πνευματική όσο και την σωματική μας υγεία. Καθημερινά το δέρμα μας δέχεται τις επιθέσεις εξωτερικών παραγόντων, ενώ δεν είναι επαρκώς προετοιμασμένο για να τις αντιμετωπίσει. Χάνει τη σφριγηλότητά του και δείχνει κουρασμένο, ξηρό, άτονο και όλα αυτά με τη σειρά τους οδηγούν σε πολλές λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Η μόλυνση του περιβάλλοντος, η ηλικία, το χρόνιο στρες, οι κακές διατροφικές συνήθειες, το κάπνισμα, το αλκοόλ, ο κακός ή ελλιπής ύπνος είναι μερικοί από τους σημαντικούς και καθημερινούς κινδύνους στους οποίους εκτίθεται το δέρμα μας.

Το μέλλον της υγείας του δέρματός μας έγκειται σε μια πολύπλευρη προστασία, που απαιτεί το συνδυασμό ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής και ενός καθημερινού προγράμματος περιποίησης. Απαραίτητη κρίνεται η χρήση ενός ορού, που θα περιέχει ενισχυμένα αναπλαστικά και ενυδατικά συστατικά ώστε να βοηθούν στη φυσική διαδικασία επανόρθωσης του δέρματος.

Τώρα, περισσότερο από ποτέ, είναι επιτακτική η ανάγκη να προστατεύσουμε και να «οχυρώσουμε» το ευαίσθητο δέρμα μας από τους ποικίλους αρνητικούς εξωγενείς παράγοντες. Για το λόγο αυτό, η βελτίωση της υγείας του δέρματός μας σε συνδυασμό με τη διατήρηση και προφύλαξη της σωστής λειτουργίας του αμυντικού συστήματος πρέπει να αποτελεί μία από τις καθημερινές μας προτεραιότητες.Ήρθε λοιπόν  η ώρα της ανασύνταξης, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.

Το ιδανικό προϊόν – «ασπίδα προστασίας» είναι ο DELOUSIL Snail Ορός Προσώπου που περιέχει συστατικά που απαλείφουν όλες τις καταστρεπτικές συνέπειες τις οποίες απειλούν το δέρμα μας!

Το DELOUSIL Snail Ορός Προσώπου είναι ένα ιδανικό προϊόν που βοηθά στην ανάπλαση της επιδερμίδας του προσώπου και του λαιμού και τη συνολική βελτίωση της όψης της. Ορός μέγιστης δράσης, περιέχει της υψηλότερες συγκεντρώσεις ενεργών συστατικών, πλούσιος σε αναπλαστικά και ενυδατικά συστατικά , είναι ειδικά σχεδιασμένος για να προστατεύει και να ενυδατώνει την επιδερμίδα..

Έχοντας μια νεανική εμφάνιση το δέρμα μπορεί να γίνει μια πολυτέλεια καθώς γερνάμε. Αλλά χάρη στις εκπληκτικές ιδιότητες και τα οφέλη του, ο καθένας μπορεί να επιδοθεί σε αυτή την πολυτέλεια. Αποτελεί αποτελεσματικό προϊόν ομορφιάς, λόγω των πολλών και διαφορετικών δράσεων της στην επιδερμίδα. Διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, μειώνει τις λεπτές γραμμές και ανανεώνει το κουρασμένο από τη φωτογήρανση δέρμα. Οι καταπληκτικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες του παρέχουν αυξημένη προστασία από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες και βοηθούν στην καταστροφή των ελεύθερων ριζών, που είναι υπεύθυνες για όλα τα στάδια της γήρανσης. Η χρήση ενός τέτοιου αποτελεσματικού ορού, βοηθά στην αναπλήρωση των επιπέδων αυτών, κρατώντας την επιδερμίδα λαμπερή και σφιχτή.

Απολαύστε τη μεταξένια, ομαλή αίσθηση που αποδίδουν τα πολυτελή δραστικά συστατικά αυτού του ορού, όπως το συστατικό Snail Secretion Filtrate που είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, αλλαντοΐνη, κολλαγόνο, ελαστίνη και βιταμίνες A, C και E και είναι γνωστό για την αναπλαστική του δράση. Το Aquaderm και το Unimoist U-125 G είναι συστατικά που συμβάλλουν στη διατήρηση και την ενίσχυση της φυσικής υγρασίας του δέρματος, με αποτέλεσμα την ενυδάτωση και την αύξηση της ελαστικότητάς του. H παρουσία του BioDTox ως αντιοξειδωτικός παράγοντας, λειτουργεί ως ασπίδα προστασίας των ελεύθερων ριζών και προσφέρει βελτίωση των λεπτών ρυτίδων. Το Bisabolol και η Αλλαντοΐνη που περιέχονται στη σύνθεσή του με τις καταπραϋντικές, ηρεμιστικές και επουλωτικές ιδιότητές τους, βοηθούν στην τόνωση και τη βελτίωση της υφής του δέρματος και συνεισφέρουν στη διατήρηση της συνολικής υγείας του.

Χάρη στη λεπτόρρευστη υφή του, τα δραστικά ενεργά συστατικά που περιέχει, καταφέρνουν να διεισδύουν ευκολότερα και σε μεγαλύτερο βάθος. Διαπερνά την επιφάνεια και να εισχωρεί άμεσα στις βαθύτερες στιβάδες. Η υφή του είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο, μεταξένιο serum και που με ελάχιστη ποσότητα αρκεί για όλο το πρόσωπο.

Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου, το ταλαιπωρημένο πρόσωπό  σας θα μεταμορφωθεί σε βελούδο. Και το καλύτερο είναι ότι παραμένει απαλό για πολλές ώρες. Απαλότητα που νιώθω εγώ και λάμψη που προσέχουν όλοι.

Στις αλλαγές των εποχών, η εφαρμογή μιας κούρας ανανέωσης με τον εξειδικευμένο ορό θα μας βοηθήσει να καταπολεμήσουμε την κούραση, να «γεμίσουμε τις μπαταρίες» των κυττάρων της επιδερμίδας και να τα βοηθήσουμε να αντιμετωπίσουν το οξειδωτικό στρες.

Είναι σε όμορφο συσκευασία!

Για όλους τους τύπους δέρματος.


Τρόπος χρήσης:

Σε απόλυτα καθαρό και στεγνό πρόσωπο, εφαρμόστε μερικές σταγόνες σε πρόσωπο και λαιμό, 1-2 φορές την ημέρα, αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια. Απλώστε με κυκλικές κινήσεις ώσπου να απορροφηθεί πλήρως και στη συνέχεια, για την ολοκλήρωση της καθημερινής σας περιποίησης εφαρμόστε την Delousil Snail Day Cream. Σε περίπτωση εγκυμοσύνης, συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

 

 

Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως στην εταιρία Delousil η αναζήτηση για καινοτόμες και αποτελεσματικές θεραπείες είναι συνεχής. Παρέχουνε καλλυντικά προϊόντα εξελιγμένης σύνθεσης και ενισχυμένης δράσης, ικανά να αντιμετωπίσουν κάθε πρόβλημα του δέρματός μας. Παράγουνε με αγάπη, ειλικρίνεια και μεράκι, αξίες που μεταδίδουνε μέσα από τα προϊόντα τους.

Στην εταιρεία Delousil η υπόσχεσή τους είναι ότι δεν εφησυχάζουνε ποτέ,βαδίζοντας πάντα στον δρόμο της καινοτομίας προς το συμφέρον και τις υψηλές απαιτήσεις του καταναλωτή για ομορφιά και υγεία.

 

Ευχαριστώ πολύ την Delousil για την χορηγία των προϊόντων!!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ: https://delousil.com/

https://www.facebook.com/delousil

https://www.instagram.com/delousil_/

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου