Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

Parfimo review

 

Parfimo


Μαγικό φθινόπωρο, καιρός για ταξίδια!

Γειά σας Glamorous,

Φθινόπωρο. Η σταδιακή μετάβαση στο μούδιασμα του χειμώνα και η αναμονή της παγωμένης ανάσας του βοριά που σύντομα θα χτυπήσει την  πόρτα, γεμίζουν τον νου με την γλυκιά μελαγχολία του φθινοπώρου που μοιάζει να είναι διάχυτη παντού. Αν ο χρόνος ήταν συγκεντρωμένος σε ένα ρολόι, τότε το φθινόπωρο θα ήταν η πιο μαγική ώρα…” Και το φθινόπωρο είναι η πιο μαγική ώρα του χρόνου, καθώς η φύση ξετυλίγει τις “καλλιτεχνικές της δυνατότητες”, δημιουργώντας τοπία με υπέροχα χρώματα, με φύλλα να χορεύουν στον αέρα ή να δημιουργούν ένα πολύχρωμο χαλί στο έδαφος. Ο ήχος της βροχής, η μυρωδιά του χώματος μετά, δίνουν τις δικές τους πινελιές σ’ αυτόν τον πανέμορφο καμβά αποπνέοντας έτσι μια γλυκιά μελαγχολία, ενίοτε και νοσταλγία για όσα ζήσαμε και που ίσως δεν πρόκειται να γυρίσουν πίσω. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να ερμηνεύσεις αυτή την εποχή. Αρώματα, χρώματα, εικόνες, αισθήσεις, ταξίδια. Ναι, ίσως η τελευταία λέξη είναι ο ιδανικότερος τρόπος για να περιγράψεις το φθινόπωρο. Ταξίδια και στάσεις σε προορισμούς που θα σε βομβαρδίσουν με αξέχαστες εικόνες. Σε προορισμούς που μπορεί να είναι από τις μεγάλες μητροπόλεις του πλανήτη, που έχουν τη δική τους ιστορία και πρωτίστως τη δική τους φυσική ομορφιά.

Εάν πάλι επιθυμείτε, αλλά δεν μπορείτε να κάνετε ένα διάλλειμα από τη φρενίτιδα της καθημερινότητας προγραμματίζοντας μια εξόρμηση στο εξωτερικό, η επιλογή ενός αρώματος από την εταιρία Parfimo μπορεί να σας ταξιδέψει να αποδράσετε νοερά αυτό το φθινόπωρο και να οδηγηθείτε στην πύλη μιας πανδαισίας χρωμάτων από χιλιάδες λογής λουλούδια και αρωματικά φυτά σε μια μοναδική εμπειρία που θα σας μείνει αλησμόνητη. Φθινοπωρινά αρώματα που αποστάζουν κάτι από αποχαιρετισμό, αναδίδουν κάτι από περισυλλογή, αποχωρισμό και μελαγχολία. Αυτά είναι και τα ακριβά θέλγητρα του φθινοπώρου.

 


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

 

To Parfimo προσφέρει μια τεράστια ποικιλία προϊόντων για κάθε γούστο. Κάθε μέρα προσθέτουνε και επεκτείνουνε τη συλλογή τους πάνω από 1 εκατομμύριο πρωτότυπα αρώματα και καλλυντικά προϊόντα για να ικανοποιήσουνε και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές. Θα βρείτε όχι μόνο περίφημα αρώματα και καλλυντικά από όλο τον κόσμο, αλλά και μοναδικά, εξειδικευμένες μάρκες που δεν μπορείτε να βρείτε στα συνηθισμένα αρωματοπωλεία. Το Parfimo προσπαθεί να διατηρήσει τη ηγετική θέση της ως ένας από του μεγαλύτερους προμηθευτές της αρχικής αρώματα και καλλυντικά στην Ελληνική αγορά. Επιλέξτε πάνω από 1 εκατομμύριο πρωτότυπα προϊόντα έτοιμα για άμεση παράδοση από τις αποθήκες τους.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



ROCCOBAROCCO UNO


Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην…!

Είναι το φως. Ο «τρόπος» με τον οποίο οι αχτίδες του ήλιου φωτίζουν το αναγεννησιακό τοπίο. Κάθε στροφή, κάθε λόφος, κάθε αμπέλι, είναι σα να έχει βγει από χέρια ζωγράφου. Πόλεις ιστορικές και γραφικές, στενά λιθόστρωτα δρομάκια ,τα οποία ξεχειλίζουν από παλάτια, μεσαιωνικά παρεκκλήσια και μαρμάρινες βασιλικές ,  μουσεία τέχνης με πίνακες και γλυπτά από τους Μποτιτσέλι, Μιχαήλ Άγγελο, Λεονάρντο ντα Βίντσι, κοσμοπολίτικα θέρετρα και λίμνες απαράμιλλης ομορφιάς περιτριγυρισμένες από παραμυθένια χρυσαφένια τοπία, μονοπάτια με πεσμένα φύλλα, με την μυρωδιά του βρεγμένου χώματος και το κελάρυσμα των τρεχούμενων νερών να στήνουν το καλύτερο αγχολυτικό σκηνικό για όσους θέλουν να γίνουν ένα με τη φύση.. ρομαντικές βόλτες με γόνδολα την ώρα του ηλιοβασιλέματος. Συνθέσεις που κόβουν την ανάσα. Αυτό είναι το μεγαλείο της Ιταλίας. Μια χώρα μουσείο χωρίς γυάλες και προθήκες. Όλα είναι γύρω σας. Μπορείτε να τα δείτε, να τα ψηλαφίσετε, να τα περπατήσετε. Πάρτε βαθιά ανάσα και αφήστε να σας κατακλύσει ένας διαφορετικός αέρας. Αέρας αναγέννησης.

Αν αγαπάς τα λουλούδια και τους ανθισμένους κήπους, αν θες κάτι τρυφερό ή αν είσαι λάτρης της Ιταλίας και της φρεσκάδας που αποπνέει κάθε νοητό ταξίδι σου σ’ αυτή τότε παραδοθείτε στα αρώματα που αναζωογονούν τις αισθήσεις και ξυπνούν τα ένστικτά σου.

Με τη φαντασία μας ταξιδεύουμε στην μαγευτική Ιταλία… μέσα από ένα νοητό ταξίδι αισθήσεων με το άρωμα ROCCOBAROCCO UNO που μας δίνει την δυνατότητα να ταξιδέψουμε με ένα μαγικό τρόπο, να αλλάξει τη διάθεσή μας, να ξυπνήσει αναμνήσεις που αναπολούμε ακόμα ή να μας γεμίζει συναισθήματα.

Το ROCCOBAROCCO UNO είναι ένα λουλουδένιο -ξυλώδες άρωμα για γυναίκες.

Χρησιμοποιείται πληθώρα συστατικών έντονου χαρακτήρα, που εκ πρώτης όψεως φαίνεται να κατακλύζουν το ένα το άλλο, δημιουργώντας ένα αισθησιακό κοκτέιλ που σε ταξιδεύει κατευθείαν στην Ιταλία.

Χαιρετίζει το δέρμα με μια ηλιόλουστη φρέσκια έκρηξη εσπεριδοειδών που είναι λαμπερή, ελαφριά και ζουμερή. Η συμφωνία είναι φευγαλέα, για μια στιγμή μπορούμε να αντιληφθούμε το κίτρινο μανταρίνι να αναδύεται από μια θάλασσα από σκούρο πράσινο περγαμόντο. Ένα ελαφρύ πέπλο από ροδάκινο κάνει το άνοιγμα ελαφρώς φρουτώδες. Το αρχικό στάδιο είναι  υπερβολικά εσπεριδοειδές, φρουτώδες, με νότες από δροσερά φύλλα.

Πολύ γρήγορα μυρίζουμε και τις πιο γήινες και μοσχομυριστές νότες βάσης που συνδυάζονται καλά με το ανάμεικτο μπουκέτο λουλουδιών. Ζουμερά, αέρινα όπως είναι τα ανοιξιάτικα λουλούδια. Το άρωμα ζεσταίνεται με ένα υπέροχο ηλιόλουστο λευκό λουλούδι και χαλαρωτικά φρεσκοκομμένα φύλλα. Στην καρδιά, αντιλαμβανόμαστε έντονα το κρίνο της κοιλάδας, το σαμπακ και το γιασεμί. Αυτό το λευκό και ερωτικό μπουκέτο αναμειγνύεται όμορφα με τα κίτρινα άνθη πορτοκαλιάς, υλάνγκ-υλάνγκ και το μυστικιστικό υάκινθο,ο οποίος φέρνει μια υδαρή νότα στη σύνθεση του οποίου τα γλυκά, μελωμένα αρώματα σβήνουν. Το μεσαίο στάδιο είναι κυρίως λουλουδάτο, απλά όχι πολύ γλυκό, με ζεστές νότες που παραπέμπουν στα πιο έντονα αρώματα των ανατολικών χωρών.Μετά από περίπου μία ώρα, στεγνώνει σε κάτι ωραίο, με εξαιρετική ισορροπία. Είναι ελαφρύ κρεμώδες σανταλόξυλο, με μια νότα πούδρας και γλυκύτητας. Το άρωμα του γιασεμιού παραμένει αλλά γίνεται μια από τις πολλές νότες που λειτουργούν αρμονικά. Οι χυμώδεις και μοσχομυριστοί τόνοι από βρύα δρυός , κεχριμπάρι ,πατσουλί τώρα ουρλιάζουν, με ένα απαλό πέπλο από μόσχο και βανίλια, που εδώ συνήθιζε να εξισορροπεί τη ζωική και τη γήινη συμφωνία. Τι θησαυρός! Μια τελική σκηνή γεμάτη ξυλώδεις και βαλσαμικές συμφωνίες.

Το άρωμα είναι τόσο κρύο και ζεστό, τόσο φωτεινό και τόσο χαρούμενο που φτιάχνει αμέσως τη διάθεση. Δεν μεταμορφώνεται τόσο πολύ, αλλά ζεσταίνει και εκπέμπει αυτή την απίστευτη πράσινη συμφωνία εσπεριδοειδών που στρογγυλεύεται από ένα απαλό μείγμα άνθεων που αναπηδά από το δέρμα. Το Roccobarocco Uno προσαρμόζεται στην ατμόσφαιρα μιας ηλιόλουστης ημέρας του φθινοπώρου. Το άρωμα ωθεί τις σκέψεις του καθενός μπροστά και με αισιοδοξία.

Όπως τα περισσότερα αρώματα αυτής της εποχής, η χλιδή είναι (υπερ)τονισμένη με εντυπωσιακό μπουκάλι σε σχήμα στήλης, με αποχρώσεις που κυμαίνονται από το έντονο πορτοκαλί της βάσης, διάφανο και στη συνέχεια τελειώνει με ένα μαύρο καπέλο

Τρόπος χρήσης:

Τα αρώματα χρειάζονται θερμότητα για να αναπτύξουν τη μυρωδιά τους και από αυτή την άποψη υπάρχουν αρκετά κατάλληλα μέρη στο ανθρώπινο σώμα. Οι θερμότερες περιοχές του δέρματος, τα λεγόμενα σημεία παλμού περιλαμβάνουν: καρπούς, λαιμό, περιοχή πίσω από τα αυτιά, ντεκολτέ, στο εσωτερικό των αγκώνων, γάμπες και αστραγάλους.

Απλώστε το άρωμα σε αυτές τις ζεστές περιοχές του δέρματος, λίγο πριν ντυθείτε. Εφαρμόστε προσεκτικά σε απόσταση περίπου 30 cm. Αποφύγετε το τρίψιμο του αρωματικού μείγματος, ειδικά το τρίψιμο των καρπών σας μεταξύ τους, ώστε να μη διαταραχθεί η αρμονία του. Το άρωμα αναπτύσσεται ιδιαίτερα εντυπωσιακά αν εφαρμοστεί αμέσως μετά το μπάνιο, όταν ζεσταθεί ολόκληρο το σώμα και αισθάνεστε σαν να απορροφάται από κάθε κύτταρο του δέρματος.

 


LOUIS FERAUD BONHEUR


Η μαγεία του φωτός!

Για τα πάντα υπάρχει μια πηγή έμπνευσης, για κάθε ποίημα, πίνακα, έργο τέχνης ή ακόμη και για κάθε φανταστικό κόσμο υπάρχει κάτι πραγματικό από το οποίο ο δημιουργός του εμπνεύστηκε. Επιβλητικά κάστρα, μαγεμένα δάση, παραμυθένια τοπία, που μαγεύουν..

Μια χώρα σαν μια όμορφη ζωγραφιά που ζωντανεύει. Ευσεβής πόθος όλου του πλανήτη, προσφέρει μια αξέχαστη διαδρομή σε εικόνες, που ξεπερνά τα απλά γεωγραφικά όρια και σε ταξιδεύει σε νέα τοπία. Σύμβολο πολυτέλειας, ρομαντισμού και όμορφης ζωής εδώ και χρόνια προσωποποιήσει την ομορφιά, τη μόδα, τον πλούτο και τον ρομαντισμό.. Απολαμβάνει τους ρομαντικούς η ερωτική ατμόσφαιρα της με τα παραμυθένια κάστρα, αρχαίοι πύργοι ρολογιών που σκαρφαλώνουν πάνω σε σκουριασμένες στέγες, ποτάμια και κανάλια που χωρίζουν την έκταση των χτισμένων στο χρόνο κτίρια, διαδρομές με πλακόστρωτα δρομάκια, γεμάτα ιστορία και πολιτισμό , καθεδρικοί ναοί, ιστορικές πόλεις , τέλεια χωριά, μαγευτικοί κήποι, μουσεία και γκαλερί, στα γραφικά καφέ της, σημείο συνάντησης φιλοσόφων του περασμένου αιώνα, αλλά εντυπωσιάζει ακόμα τους ρεαλιστές με το προοδευτικό, σύγχρονο στυλ της με τα όμορφα κτίρια, τα στιλάτα cafe, τις κουκλίστικες βεράντες και τη γοητεία του παρελθόντος που παντρεύεται με τον μοντέρνο αέρα..

"Εκεί όπου η απόλαυση δεν τελειώνει ποτέ".

Παραδοθείτε στον πειρασμό της και απολαύσετε τη μαγεία της Γαλλίας με την εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα μέσα από το άρωμα που μοιάζει να “κάνει επίδειξη”, το LOUIS FERAUD BONHEUR που είναι απόκοσμο, σαγηνευτικό, σαν να έχει ξεπηδήσει από γκαλερί έργων τέχνης. Σωστή ιεροτελεστία των αισθήσεων!

Το LOUIS FERAUD BONHEUR είναι φρουτώδες- λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Το Bonheur είναι σαν ένα λαμπερό διαμάντι, δημιουργημένο και διαμορφωμένο από τη φύση, αστράφτει με μια ιδιαίτερη λάμψη. Η ομορφιά που κοσμεί το δέρμα στην απλότητά του διπλασιάζεται στην αθωότητά του ως αρωματισμένο κόσμημα.

Ανοίγει με φωτεινές νότες από κλημεντίνη, περγαμόντο και νέκταρ ροδάκινου που τρίζουν παιχνιδιάρικα σε έναν ανεμοστρόβιλο ενθουσιασμού και αποπλάνησης. Στην καρδιά, λευκά άνθη από γιασεμί, μανόλια και φρέζια, ηλιόλουστα φρούτα ξεδιπλώνονται απαλά και γλυκά με μεγάλη μεγαλοπρέπεια. Ο λευκός μόσχος στη βάση προσθέτει αγνότητα και λάμψη ενέργειας, αναμεμειγμένος με σανταλόξυλο και κέδρο. Σε παρασύρει παιχνιδιάρικα σε μια δίνη απίστευτων συναισθημάτων. Σαγηνευτικότητα, ενθουσιασμός και αισθησιασμός περιέχονται σε αυτό το κομψό μπουκάλι, δημιουργώντας μια αίσθηση ενέργειας, αγνότητας, ελκυστικότητας. Ένα ζεστό ίχνος αρώματος που δεν θα αφήσει κανέναν αδιάφορο. Είναι ένα άρωμα αφιερωμένο στη χαρά της ζωής.. Η γυναίκα που το φοράει είναι αισιόδοξη, ζει τη ζωή και μεταμορφώνει κάθε στιγμή σε πολύτιμη ευκαιρία.

Το Bonheur είναι απολαυστικό και δελεαστικό, δημιουργώντας μια ιδιαίτερη διάθεση αγάπης και αλλάζοντας τα πάντα γύρω σαν ένα απαλό άγγιγμα. Ενα άρωμα που έχει την ικανότητά να τραβά την προσοχή. Ένα άρωμα που ανεβάζει τη διάθεση, που ακτινοβολεί χαρά, αλλά ταυτόχρονα και μια ωδή στον αισθησιασμό και την αποπλάνηση, σε ό,τι σαγηνεύει τις αισθήσεις επί της γης. Ένα άρωμα που προσελκύει τον κόσμο επάνω σας όπως το πύργος του Άιφελ προσελκύει τους τουρίστες στο Παρίσι.

Η γοητεία, η αμηχανία και ο αισθησιασμός συσκευάζονται σε ένα κομψό μπουκάλι. Είναι να απορείς πως κατάφερε ο δημιουργός του να κλείσει τόσα αρώματα σε ένα μπουκάλι που αιχμαλωτίζει την κομψότητα και είναι εμπνευσμένο από τις πολλαπλές όψεις που έχει το διαμάντι αλλά και τις πολλαπλές πλευρές της γυναικείας προσωπικότητας.

Τρόπος χρήσης:

Τα αρώματα ξεδιπλώνονται πολύ καλά σ ‘ένα ζεστό σώμα. Εφαρμόστε στους αστραγάλους, πίσω από τα γόνατα, στη μέσα πλευρά του αγκώνα, στους καρπούς, στο λαιμό, πίσω από τα αυτιά. Αυτά τα σημεία έχουν πολλή καλή ροή αίματος και έτσι διασφαλίζεται το ευνοϊκότερο αποτέλεσμα.

 

Μία εναλλακτική πρόταση που έχουμε να σας προτείνουμε για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές σας είναι κάποιο υπέροχο άρωμα από το brand της Christian Dior.




Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως τα προϊόντα Parfimo είναι ένας παράδεισος που κατακλύζεται από αρώματα γυναίκας, υμνώντας της ομορφιές της που ευωδιάζουν στον μαγικό κόσμο του θηλυκού εμπνευσμένα από τις ιδιαίτερες προσωπικότητες της φύσης της και από την μοναδική ομορφιά των αρωμάτων και των χρωμάτων της ψυχής της. Εκεί που το πνεύμα βρίσκει την αναζωογόνηση, την απόλαυση της ελευθερίας, την απόδραση και την απαλλαγή από τα βάρη, βρίσκει την αρμονία του μέσα στην φύση!

 


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Parfimo για την χορηγία των προϊόντων!!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://www.parfimo.gr/

https://www.facebook.com/parfimo.gr

https://www.instagram.com/parfimo.gr/

4 σχόλια:

  1. Γειά σας.Θα ήθελα να σας ρωτήσω εαν το LOUIS FERAUD BONHEUR βγαίνει σε μεγαλύτερη συσκευασία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα σας.Το άρωμα LOUIS FERAUD BONHEUR βγαίνει μόνο σε 30 ml- https://www.parfimo.gr/louis-feraud-bonheur-eau-de-parfum-gia-gynaikes-30-ml/
      Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας!

      Διαγραφή
  2. Που μας ταξιδέψατε πάλι.Αγαπημένες χώρες και αγαπημένα αρώματα Parfimo .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα αρώματα της εταιρίας Parfimo πάντα μας ταξιδεύουν νοερά!

      Διαγραφή