Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

Parfimo review

 

Parfimo


Τα αρώματα εκφράζουν τις αισθήσεις!


Γειά σας Glamorous,

Χαρά, λύπη, νοσταλγία, θυμός, ενθουσιασμός, ευτυχία, θλίψη, συγκίνηση..

Οι άνθρωποι μπορεί να αισθάνονται κάποιες φορές θλιμμένοι χωρίς να γνωρίζουν γιατί. Απλά η ψυχολογία τους είναι πεσμένη, σκοτεινή, βαριά και απαισιόδοξη. Όταν εμφανίζεται αυτή η διάθεση, η χαρά και το φως φαίνεται να εξαφανίζονται από τη ζωή. Μπορεί να αναγνωρίζουμε ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν μελαγχολική διάθεση, μια τάση να αισθάνονται δυστυχείς και απογοητευμένοι χωρίς εμφανή λόγο, αλλά σχεδόν όλοι μπορούμε να αισθανθούμε θλιμμένοι χωρίς λόγο από καιρό σε καιρό.

Η νεφελώδης φύση των συναισθημάτων της θλίψης μπορεί να αντισταθμιστεί με τη δημιουργία μιας ατμόσφαιρας “αισιόδοξης” μυρωδιάς.

Μια χρήσιμη τεχνική για την καταπολέμηση της θλίψης είναι να φοράτε ένα “αισιόδοξο” άρωμα. Το να περιβάλλεστε από μια “αισιόδοξη” μυρωδιά για κάποιο χρονικό διάστημα θα τροποποιήσει ήρεμα και πολύ φυσικά τη μελαγχολική σας διάθεση.

Αδιαμφισβήτητα, τα αρώματα επηρεάζουν άμεσα τόσο τη διάθεση όσο και την ψυχολογία σας. Μπορεί επίσης να βελτιώσουν την απόδοση και τη συμπεριφορά σας λόγω των επιδράσεων τους. Σας συνδέουν με τις πέντε αισθήσεις σας, αρκεί να αφήσετε την κάθε ευωδιά να σας ταξιδέψει και να σας φέρει σε επαφή με τα συναισθήματα σας.

Αν η θλίψη σας χτυπάει την πόρτα, πείτε της πως είσαστε απασχολημένοι με τη χαρά. Πάρτε μία μεγάλη εισπνοή μπροστά σε σημαντικά γεγονότα της ζωής σας, μια εισπνοή προκειμένου να διαχειριστείτε τη χαρά, τη λύπη, το άγχος ή απλά απολαύστε μια γλυκιά στιγμή με γυναικεία και αντρικά αρώματα από την εταιρία Parfimo.

 

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

 

To Parfimo προσφέρει μια τεράστια ποικιλία προϊόντων για κάθε γούστο. Κάθε μέρα προσθέτουνε και επεκτείνουνε τη συλλογή τους πάνω από 1 εκατομμύριο πρωτότυπα αρώματα και καλλυντικά προϊόντα για να ικανοποιήσουνε και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές. Θα βρείτε όχι μόνο περίφημα αρώματα και καλλυντικά από όλο τον κόσμο, αλλά και μοναδικά, εξειδικευμένες μάρκες που δεν μπορείτε να βρείτε στα συνηθισμένα αρωματοπωλεία. Το Parfimo προσπαθεί να διατηρήσει τη ηγετική θέση της ως ένας από του μεγαλύτερους προμηθευτές της αρχικής αρώματα και καλλυντικά στην Ελληνική αγορά. Επιλέξτε πάνω από 1 εκατομμύριο πρωτότυπα προϊόντα έτοιμα για άμεση παράδοση από τις αποθήκες τους.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



ARMAF MIGNON BLACK


Feel Good!

Καλές και δημιουργικές ημέρες όπως επίσης και ημέρες που νιώθουμε να πνιγόμαστε. Τη μια ημέρα βλέπουμε ότι σημειώνουμε μεγάλη πρόοδο και την επόμενη πιστεύουμε ότι βρισκόμαστε ακόμα στην αφετηρία.

Ζούμε μέσα σε έναν φαύλο κύκλο από τον οποίο δεν μπορούμε να ξεφύγουμε εύκολα. Μας είναι αδύνατον να καταλάβουμε γιατί έχουμε μια τόσο διαστρεβλωμένη και τοξική σχέση με το “είναι” μας. Αναρωτιόμαστε γιατί δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι και χαρούμενοι όπως άλλοι άνθρωποι γύρω μας.

Αναζητάμε ένα boost στην ψυχολογία μας και κάποιον σίγουρο και απλό τρόπο για να «ανεβάσουμε» τη διάθεση μας και να αισθανθούμε χαρά. Ελιξίρια που θα μας οδηγήσουν να επανασυνδεθούμε με τον εαυτό μας και να μας φτιάξουν την διάθεση, νικώντας τη μελαγχολία των ημερών.

Μερικές φορές ένα έντονο, δροσερό, καθαρό άρωμα μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της θλίψης.

Μόλις μυρίσουμε κάτι, αστραπιαία, το μήνυμα καταγράφεται στο κεντρικό νευρικό μας σύστημα, το οποίο ελέγχει την αντίδραση του σώματος αλλά και του συναισθήματος μας απέναντι σε αυτή τη μυρωδιά. Η όσφρηση είναι ένας τρόπος με τον οποίο αλληλοεπιδρά η βιολογία μέσα μας με τη βιολογία γύρω μας. Ακόμη κι αν αυτή τη στιγμή βρίσκεστε μόνος ή μόνη σε ένα δωμάτιο, ο χώρος γύρω σας, σας επηρεάζει και αλληλοεπιδρά με το μέσα σας. Αυτό μπορεί να συμβαίνει και με το άρωμα που χρησιμοποιείτε. Ενα ερέθισμα που “ξυπνά” και ενεργοποιεί κέντρα του εγκεφάλου γεννώντας μια αλληλουχία συναισθημάτων, ενεργειών και δονήσεων.

Η χαρά δεν είναι απλώς ένα συναίσθημα, είναι ενέργεια. Μια αύρα φωτός που ακτινοβολεί παντού.  Ένα άρωμα συνώνυμο με μια «έκρηξη» χαράς που σε προκαλεί, από την πρώτη κιόλας στιγμή που έρχεται σε επαφή με το δέρμα, είναι το ARMAF MIGNON BLACK που σας προσκαλεί να φωτίσετε τον κόσμο με χαρά και να μεταμορφώσετε κάθε τι συνηθισμένο σε κάτι μαγικό.

Το ARMAF MIGNON BLACK είναι ένα λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Είναι ένα πολύ εκλεπτυσμένο και κομψό άρωμα με υπέροχη και ζεστή μυρωδιά, που το κάνει το κατάλληλο άρωμα για όλες τις εποχές.

Μην κρύβετε την παθιασμένη προσωπικότητά σας. Το γυναικείο άρωμα Armaf Mignon Black είναι γεμάτο ενθουσιασμό, επιθυμία και πρόκληση και θα βάλει εσάς και όλους γύρω σας σε μια αισθησιακή νότα. Αέρινο, θηλυκό, χαρούμενο, τονωτικό και αισιόδοξο. Σας πλημμυρίζει ένα συναίσθημα χαράς.

Ένα πανέμορφο άρωμα που σας συνεπαίρνει με τις γλυκές, φρουτώδεις και ξυλώδεις νότες του.

Οι νότες κορυφής είναι περγαμόντο, λεμόνι και ροδάκινο, μια πικάντικη, εσπεριδοειδής και φρουτώδης εισαγωγή που αιχμαλωτίζει εσάς και τους θαυμαστές σας. Οι νότες καρδιάς περιλαμβάνουν ένα αρωματικό μπουκέτο: αγιόκλημα, γιασεμί, κρίνο, νερόλι και τριαντάφυλλο. Κάθε νότα λουλουδιών ξεδιπλώνεται και εκτοξεύεται από το δέρμα σας στον αέρα. Οι νότες βάσης του μόσχου, του σανταλόξυλου και της βανίλιας προσδίδουν τις γλυκές, ξυλώδεις και κρεμώδεις νότες τους στο μείγμα, ένα αξέχαστο πολυτελές φινίρισμα σε ένα αξιόλογο άρωμα.

Αφήστε τον εαυτό σας να τυλιχθεί από ένα ζεστό άρωμα που σπάει τον πάγο και αιχμαλωτίζει τους γύρω σας. Μπείτε στη δίνη μιας εκλεπτυσμένης παρέας με το Armaf Mignon Black , ένα άρωμα που θα κάνει την τέλεια στιγμή αξέχαστη.

Είναι η φαντασία που εκδηλώνεται στην πραγματικότητα - είναι η πεμπτουσία του στυλ και της τέρψης, της καινοτομίας και της φινέτσας.

Με απαράμιλλη ποιότητα, απόλυτη πολυτέλεια και μοναδική συσκευασία που αποπνέει κλάση, στυλ και κομψότητα, αυτό το άρωμα διατίθεται σε ένα μοναδικό στενόμακρο μπουκάλι με μεταλλικούς τόνους και μαύρο, κυλινδρικό καπάκι..Η πολυτελής γοητεία και το στυλ του μπουκαλιού ταιριάζει απόλυτα με την ουσία του αρώματος μέσα.

Αυτό το εντυπωσιακό άρωμα είναι πολύ κομψό και μοναδικό και είναι κατάλληλο για κυρίες κάθε ηλικίας, καθώς και για χρήση κατά τη διάρκεια της ημέρας τους αλλά και για το βραδυ.

 

Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε το στα σημεία παλμών σας και περιμένετε το υποβλητικό άρωμα να σας μεταφέρει σε έναν κόσμο ρομαντισμού και εκλέπτυνσης.

 

 

 

PRET Á PORTER ORIGINAL


Το άρωμα της χαράς!

Κι ύστερα λες… Έγιναν όλα ένα λιόγερμα. Ένα μαγικό λιόγερμα. Γεμάτο χρώματα. Γεμάτο ανάσες. Γεμάτο βλέμματα. Μα χωρίς σκέψη πια. Καμμιά. Τι χρώμα να ‘χει άραγε η γαλήνη; Δεν είναι πως όλα πρέπει να ‘χουν κάποιο χρώμα. Σίγουρα όμως, όλα έχουν κάποιον ήχο. Κάποιο ηχόχρωμα. Ξέρεις ακόμα και μια νότα να είναι όλα, ποτέ δεν είναι ίδια. Ανάλογα τη συχνότητα, την ένταση… Ανάλογα με την απόδοση της νότας αυτής, της μιας, όλα μπορούν να είναι διαφορετικά. Απλά αλλάζεις το χρώμα του ήχου και είναι όλα καινούργια. Σαν, μόλις, να βγήκαν από την ομίχλη του καιρού. Και μέσα από τα πεσμένα φύλλα που φεύγουν, τότε είναι ο καιρός που θ’ αρχίσουν σιγά σιγά τα αρώματα από τα λουλούδια. Κι οι μέρες της χαράς, φαίνεται να έχουν τα πιο σπάνια αρώματα.

Σκέψου. Πού μπορείς να έχεις όλα αυτά τα αρώματα… παρά μόνο τότε που η ατμόσφαιρα είναι πεντακάθαρη. Ακόμα και τα νέφελα μοιάζουν πιο όμορφα. Ακόμα και τα όρη δεν μοιάζουν απρόσιτα πιά. Σα να ‘χεις ανθηροστομήσει με όλα τα αρώματα της χαράς ,της δικής σου γαλήνης, δικά σου. Κι είναι όμορφα. Πολύ όμορφα.

Η χαρά μοιάζει με το ανοιξιάτικο άρωμα του ήλιου και της σελήνης, μοιάζει με την αόρατη κλωστή που σε δένει  με αυτούς που κρατάνε την καρδιά τους ανοικτή, που ξέρουν να γελάνε μέχρι δακρύων και το κλάμα τους πάντα καταλήγει σε γέλιο. Αυτούς που αγαπάνε με ανιδιοτέλεια, χαίρονται πραγματικά για σένα και είναι πάντα δίπλα σου τις δύσκολες στιγμές, αγκαλιάζοντας απλά τη σιωπή σου. Αυτούς που  ακούνε την καρδιά τους και αναγνωρίζουν τον τόνο της δόνησης της. Αυτούς που σου απαντάνε τραγουδιστά με τους στίχους του αγαπημένου σου τραγουδιού. Αυτούς που επιτρέπουν στο τραγούδι να ξεκλειδώσει την ψυχή τους!

Γιατί χαρά είναι  πάνω από όλα το χάδι ενός απαλού αρώματος  όταν συνεχίζεις το ταξίδι , ξεχωρίζοντας το καλό σε όλες τις καταστάσεις,  κρατώντας την καρδιά ορθάνοιχτη  και στη βαλίτσα σου έχεις μόνο τα απαραίτητα!

Η χαρά έχει την αίσθηση του PRET Á PORTER ORIGINAL.

Το PRET Á PORTER ORIGINAL είναι ένα αμπερι λουλουδένιο άρωμα για απαιτητικές γυναίκες. Συνδέεται με την κομψότητα, αλλά είναι επίσης ένας έπαινος της φυσικότητας. Σχεδιασμένο για κομψές, δραστήριες γυναίκες που εκτιμούν την πρωτοτυπία. Μπορεί να γίνει το μυστικό όπλο των γυναικών γιατί κανένας άντρας δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια γυναίκα όταν είναι ο εαυτός της.

Σαν μια δροσερή σταγόνα βροχής μια ζεστή μέρα, αυτό το εξαιρετικά θηλυκό, ζωηρό, τραγανό άρωμα περιποιείται τις αισθήσεις μας.

Αν αγαπάτε την φύση όταν ανοίγει και τις ακτίνες του ήλιου που ζεσταίνουν το δέρμα μας, σίγουρα θα λατρέψετε το PRET Á PORTER ORIGINAL. Αυτή η φρέσκια σύνθεση με μια ελαφριά πικάντικη προφορά, που αστράφτει ακόμη από χαρά και ενέργεια. Ένα οσφρητικό πάρτι με πρωταγωνιστές τις ολάνθιστες νότες εσπεριδοειδών, ταμαρίνδου, τριαντάφυλλου και φύλλων βιολέτας. Στην καρδιά του αρώματος, αναπτύσσεται ένα λουλουδάτο μπουκέτο, που συμπληρώνεται από πικάντικο μοσχοκάρυδο, κάρδαμο και πιπέρι. Το άρωμα κλείνει από σανταλόξυλο και βρύα. Νότες που εκπέμπουν κέφι, χαρά και αισιοδοξία. Που αιχμαλωτίζουν τις αναμνήσεις μας, που μας ακολουθούν και μας ταξιδέψουν σε άλλους τόπους, έχοντας την νοσταλγία άλλων εποχών.

Ενα άρωμα που μιλάει και λέει πολλά για εμάς. Αφήστε τον εαυτό σας να μαγευτεί από το PRET Á PORTER ORIGINAL και θα γίνει γρήγορα η αγαπημένη σας προσθήκη σε κάθε ντύσιμο.

Φρέσκο, εσπεριδοειδές και λουλουδένιο άρωμά , για τις μέρες της άνοιξης και του καλοκαιριού.

Το μπουκάλι του, εκπέμπει απλότητα και δροσιά, αποκαλύπτει την εγγενή ουσία δροσιάς.

Ιδανικό για καθημερινή χρήση και συναντήσεις με φίλους.

 

Τρόπος χρήσης:

Τα αρώματα εφαρμόζονται σε σημεία που έχουν καλή  ροή αίματος: πίσω από τα αυτιά, στο λαιμό, στο στήθος, στους καρπούς, στη μέσα πλευρά του αγκώνα, πίσω από τα γόνατα, στους αστραγάλους. Ένα ζεστό σώμα που μόλις έχει βγει από το μπάνιο είναι ιδανικό στο να ξεδιπλώσει καλύτερα τις νότες του αρώματος.

Ψεκάζετε το άρωμα από απόσταση 30εκ. και ελέγχετε την έντασή του ανάλογα με τους ψεκασμούς και το πόσο βαρύ είναι. Θέλουμε να αφήνουμε το στίγμα μας, αλλά όχι να ενοχλούμε τους γύρω μας.

 

 


Για το τέλος θα ήθελα να σας πω ,πως η εταιρία Parfimo με τα αρώματα της, διαμορφώνει την διάθεση και συνάμα την μεταμόρφωση του χώρου, μας παρακινεί όταν ήμαστε ακίνητοι. Δημιουργεί μαγεία , γεμίζει τις αισθήσεις μας με αισιοδοξία και χαρά. Είναι έμπνευση για τα ταξίδια μας σε μαγευτικούς προορισμούς, μια απόδραση μέσα από τριανταφυλλένια μονοπάτια, ανάμεσα σε ροδαλής ερήμους και φεγγαρόλουστα δάση. Ενα ουράνιο τόξο σ' ένα γκρίζο, αδύναμο σκηνικό.

Τα αρώματα από την εταιρία Parfimo διαθέτουν αυτή τη δύναμη, να μας ταξιδεύουν, να ανεβάζουν τη διάθεση μας, και να μας αγκαλιάζουν με ζεστές αναμνήσεις.

 

Ευχαριστώ την εταιρία Parfimo  για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://www.parfimo.gr/

 https://www.facebook.com/parfimo.gr

https://www.instagram.com/parfimo.gr/

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου