Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

Μελισσών Έργο review

 

Μελισσών Έργο


Σαν να μπαίνει η Άνοιξη!

Γειά σας Glamorous,

Άνοιξη! Ήλιος, αεράκι, άνθη, πουλάκια, συννεφάκια… Οι πρώτες ζεστές ακτίνες του ήλιου χαϊδεύουν απαλά το πρόσωπό μας. Η μέρα αρχίζει να μεγαλώνει και η άνοιξη μας χτυπά την πόρτα: καλσόν, πουλόβερ και γάντια είναι πια ώρα να μπουν στο πατάρι.

Η χλωμή, άτονη επιδερμίδα είναι πια παρελθόν: ξύπνα το σώμα μας! Ο βαρύς χειμώνας μας αποχαιρετά και μαζί του παίρνει και τα άσχημα με τα οποία μας φόρτωσε.

Μέσα λοιπόν σε μια πιο ανεβασμένη διάθεση, όλοι προσπαθούμε να απαλλαγούμε από τις από τις επιπτώσεις του χειμώνα και να προετοιμαστούμε για το καλοκαίρι. Η άνοιξη παίζει το ρόλο του συνδετικού κρίκου ανάμεσα σε αυτές τις δύο τόσο αντιφατικές εποχές του χρόνου. Ουσιαστικά η άνοιξη αναλαμβάνει την ευθύνη να μας προετοιμάσει για το καλοκαίρι.

Και επειδή η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, το πρώτο πράγμα που κάνουμε για να μπούμε σε spring mood, είναι η φροντίδα της επιδερμίδας μας.

Αν θέλετε λοιπόν να διατηρήσουμε ένα πρόσωπο και σώμα που λάμπει, μια καλή λύση είναι να προσφέρουμε στην επιδερμίδα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά που διατηρούν υψηλά τα επίπεδα ενυδάτωσης, φροντίζουν για την αποκατάσταση των κυττάρων κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά και ενεργοποιούν την κυτταρική ανανέωση και τη φυσιολογική διαδικασία επανόρθωσης του δέρματος κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Υποδεχθείτε λοιπόν την πιο όμορφη εποχή του χρόνου με προϊόντα Μελισσών Έργο.

 


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Κάπως έτσι Ξεκίνησαν όλα πριν……7 χρόνια !

Το 2014 λοιπόν από  ένα χόμπι και την αγάπη μας για την Μέλισσα, που δεν άργησε να έρθει με το πρώτο άγγιγμα του πρώτου τελάρου , όταν ένας φίλος μελισσοκόμος μας πήγε στο Μελισσοκομείο του για επίσκεψη .

Η πρώτη υπόσχεση που έδωσαν στον εαυτό τους και απέναντι στην Μέλισσα, σεβόμενοι τον τρόπο με τον οποίο εργάζεται , είναι να ολοκληρώσουν ένα μεγάλο κύκλο Σπουδών.

Οι σπουδές τους ξεκίνησαν με το ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΑΡΙΩΝ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΩΝ, όπου έμειναν στο μελισσοκομείο ως αρχάριοι για να μάθουν κάποια πράγματα από τις ίδιες τις μέλισσες. Φτάνοντας όμως σε ένα αρκετό πλήθος μελισσοσμηνών για έναν αρχάριο μελισσοκόμο, αντιλήφθηκαν ότι οι σπουδές τους έπρεπε να συνεχιστούν σε Ανώτερο επίπεδο και έτσι αποφάσισαν να γραφτούν στο (ΙΓΕ)ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΕΩΠΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ .

Διδάχθηκαν δίπλα σε καταξιωμένους μελισσοκόμους ,λιγότερο από ένα έτος , τακτικές-μεθόδους και χειρισμούς, πλέον σε επαγγελματικό επίπεδο , οι γνώσεις όμως δεν ήρθαν μόνο από αυτά, τα βιβλία ήταν και θα είναι πάντα ο καλύτερος Δάσκαλος της Μελισσοκομίας.

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τουςκαι την κατοχή του πτυχίου ( ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥ),αναζήτησαν μια Ανώτατη Βαθμίδα,η οποία ήρθε μέσα από γραπτές εξετάσεις στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ και την πιστοποίηση του Τεχνίτη μελισσοκομίας  μέσω του ISO 17024 , το οποίο τους χορηγήθηκε από την TUV AUSTRIA.

Πλέον η ΜΕΛΙΣΣΩΝ ΕΡΓΟ, αριθμεί αρκετά μελισσοσμήνη, για να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της .



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



 

MAYBEΕ MOISTURIZING HYDRATING FACE CREAM



Επιδερμίδα σε διαδικασία…ανάκαμψης!

Οι αλλαγές των εποχών είναι πάντα μια καλή αφορμή για να επανεξετάσουμε τη ρουτίνα περιποίησης που ακολουθούμε και γιατί όχι, να την αναβαθμίσουμε.

Μπορεί ο χειμώνας σιγά σιγά να ξεμακρύνει από τη σκέψη μας, όμως η επιδερμίδα …τον θυμάται ακόμα και ζητά ενισχύσεις για να σβήσει επιτέλους τα σημάδια της αφυδάτωσης -θαμπάδας και τραχύτητας- να επανορθώσει τις φθορές της και να θωρακιστεί απέναντι στις νέες επιθέσεις που την περιμένουν. Ώρα λοιπόν για εντατική ενυδάτωση. Τι κάνουμε όμως αν οι ανάγκες της είναι αυξημένες ή πιο σύνθετες; Μπορούμε να της προσφέρουμε κάτι περισσότερο, χωρίς να αλλάξουμε ριζικά τη ρουτίνα ομορφιάς που ήδη ακολουθούμε;

Δώστε απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά, με τα “ενισχυτικά” μιας καθημερινής κρέμας περιποίησης που θα καλύψει μια ή πολλαπλές ανάγκες της. Η εντατική ενυδάτωση είναι η «χείρα βοηθείας» που περιμένει από εμάς για να επανορθώσει τις φθορές της και να θωρακιστεί απέναντι στις νέες επιθέσεις που την περιμένουν. Βάζει τα θεμέλια για υγιή, φωτεινή και με νεανική όψη επιδερμίδα. Το ζητούμενο είναι να διαφυλάξουμε την ισορροπία στα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας αποτρέποντας, κατά το δυνατόν, τις μεγάλες απώλειες νερού. Να αναπληρώσουμε, δηλαδή, τους φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες στις ανώτερες στιβάδες του δέρματος.

Η ενυδάτωση λοιπόν, είναι η βασική, καθημερινή κίνηση ομορφιάς εκατομμυρίων γυναικών ανά τον πλανήτη, η μοναδική ενέργεια που αποδεδειγμένα σώζει την επιδερμίδα σε κάθε δεκαετία ζωής. Η περιποίηση της επιδερμίδας μας έχει, λοιπόν, πρωταγωνιστικό σε κάθε εποχή! Εφαρμόστε την  MAYBEΕ MOISTURIZING HYDRATING FACE CREAM και διατηρήστε ένα λαμπερό, υγιές δέρμα όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Η MAYBEΕ MOISTURIZING HYDRATING FACE CREAM είναι κρέμα προσώπου με πλούσια 24ωρη ενυδάτωση, αντιοξειδωτική προστασία, δρα ενάντια στα πρώτα σημάδια γήρανσης.. Πλούσια και απαλή κρέμα που προσφέρει δυναμική και σε βάθος ενυδάτωση.

Ενυδατώνει την επιδερμίδα, χωρίς να δίνει μια αίσθηση λιπαρότητας στο δέρμα. Ενυδατωμένο σε βάθος αλλά και έχοντας καταπραϋνθεί, το δέρμα είναι πιο απαλό, πιο ελαστικό. Φυσικά ομοιόμορφη αλλά και τονισμένη ταυτόχρονα, η απόχρωση της επιδερμίδας αποκαλύπτει όλη τη φυσική της λάμψη. Διεγείρει τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα τη διατηρεί ενυδατωμένη, με τέλεια υφή! Δίνει στο διψασμένο πρόσωπό μας πραγματική ενυδάτωση !

Με νέα σύνθεση με Έλαιο Αrgan & Βιταμίνη Ε, θα απογειώσει το αποτέλεσμα. Το μέλι Πορτοκαλιάς έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και δίνει στο δέρμα την ελαστικότητα που του λείπει. Επίσης το Jojoba, χρησιμοποιείται και σε λιπαρά δέρματα καθώς δεν μπλοκάρει τους πόρους του δέρματος.

Αποκαταστούμε έγκαιρα την ενυδάτωση και την απαλότητα του προσώπου μας και αναδεικνύουμε άμεσα το σφρίγος και τη λάμψη του δέρματός μας.. Η επιδερμίδα γίνεται πιο φωτεινή και φρέσκια- παρά την κούραση και το έντονο στρες της καθημερινότητάς.

Η MAYBEΕ MOISTURIZING HYDRATING FACE CREAM είναι το προϊόν που θα μας βοηθήσει στην ανάπλαση της ταλαιπωρημένης από την έκθεση στον ήλιο επιδερμίδας , αλλά και θα μας διατηρήσει υπέροχες και λαμπερές για όλη τη χρονιά .

Oι δροσιστικοί τόνοι του αρώματός της θα δώσουν ένταση και μια έκρηξη δύναμης. Είναι σε στρογγυλή, γυάλινη συσκευασία με άφθονο προϊόν!

Τρόπος χρήσης:

Απλώστε σε καθαρό δέρμα κάθε πρωί. Κάντε μασάζ στο δέρμα με απαλές κυκλικές κινήσεις. Χρησιμοποιήστε καθημερινά για μέγιστα οφέλη.

 



MAYBEΕ DRY OIL



Hydration with benefits!

Η ώρα της αναγέννησης της φύσης είναι εδώ.. Άνοιξη σημαίνει λουλούδια και ανθισμένα δέντρα. Μπαίνει η άνοιξη σιγά-σιγά. Οι μέρες έχουν μεγαλώσει, ο καιρός είναι γλυκός, ωραίες λιακάδες, πράσινο και λουλούδια παντού. Όλη αυτή η ωραία ατμόσφαιρα φυσικό είναι να έχει αντίχτυπο και στη διάθεση μας. Το φως, η ζέστη, τα χρώματα, η προοπτική του καλοκαιριού είναι βάλσαμο στην ψυχή μας.

Μπορεί η χρονική μετάβαση από το χειμώνα στην άνοιξη να μας βρίσκει νωχελικούς, κάποιους άλλους να είναι ακόμη υπό την επήρεια των ιώσεων και ταυτόχρονα όλους μας σε ένα διαρκές «τρέξιμο» για τις καθημερινές μας υποχρεώσεις. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ο οργανισμός μας να έχει εμφανή συμπτώματα κόπωσης και να νιώθουμε ότι μας «εγκαταλείπουν οι δυνάμεις μας» και τα αποτέλεσμα να διαγράφονται στην επιδερμίδα μας ,που δεν είναι στα καλύτερα της!

Για να απολαύσουμε αλλά και να κρατήσουμε όμορφες αναμνήσεις από την επιδερμίδα μας- φροντίζουμε έγκαιρα να οργανωθούμε… Μόνον η συστηματική και στοχευμένη φροντίδα με ενυδάτωση, μπορεί να αποτρέψει δυσάρεστα αποτελέσματα!

Η ενυδάτωση είναι η βασική ανάγκη κάθε επιδερμίδας ανεξάρτητα από τον τύπο ή την ηλικία. Το « μενού» οφείλει να περιλαμβάνει και παράγοντες που αποτρέπουν ή θέτουν υπό έλεγχο τις διαδικασίες οι οποίες προκαλούν την <<αφυδάτωση>> του σώματος και των μαλλιών.

Στη βιομηχανία της ομορφιάς υπάρχει πάντα κάποιο νέο «θαυματουργό», «επαναστατικό» συστατικό που έχει τη δύναμη να λύνει όλα τα προβλήματα ομορφιάς, το οποίο, συνήθως δίνει, έπειτα από λίγο καιρό, τη θέση του, σε ένα άλλο νεότερο και πιο «επαναστατικό» συστατικό …. Στην περίπτωση όμως του δημοφιλέστατου MAYBEΕ DRY OIL, όχι μόνο υπήρξε ομοφωνία των ειδικών ως προς την ευεργετική του δράση στην επιδερμίδα και τα μαλλιά, αλλά, όπως όλα δείχνουν, ήρθε για να μείνει… και να μας φροντίζει!

Πρόσωπο – σώμα – μαλλιά. Είναι ο σύμμαχός σας για να απαλλαγείτε μια και καλή από την αφυδατωμένη και ξηρή επιδερμίδα!

Το MAYBEΕ DRY OIL είναι ξηρό λάδι φυτικής προέλευσης που χαρίζει λάμψη, θρέψη και ενυδάτωση. Μια πολυτελής και ανάλαφρη θεραπεία για τα μαλλιά και την επιδερμίδα, που απορροφάται εύκολα για θρέψη και εντυπωσιακή λάμψη.

Ξηρό λάδι: Τι είναι;

Όταν το ακούτε πρώτη φορά, αναρωτιέστε πώς ένα λάδι – κάτι εξ ορισμού λιπαρό – μπορεί να είναι ξηρό! Στην πραγματικότητα, όρος αυτός δεν αναφέρεται στην ουσία αυτή καθαυτή, αλλά στον τρόπο που η επιδερμίδα μας και τα μαλλιά μας το απορροφούν. Το ξηρό λάδι λοιπόν είναι ένα πολύ ελαφρύ λάδι που απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα και δίνοντας στο δέρμα και τα μαλλιά μας μια υπέροχη μεταξένια όψη.

Έτσι, το ξηρό λάδι έχει όλα τα πλεονεκτήματα των φυτικών ελαίων αλλά όχι τα μειονεκτήματά τους!

Οι εξαιρετικές φυσικές ιδιότητες του νέου φυτικού MAYBEΕ DRY OIL βοηθά στην αποκατάσταση της υγρασίας και την ισορροπία του διψασμένου δέρματος και των μαλλιών. Πλούσιο και άμεσα απορροφήσιμο έλαιο περιποίησης επαναφέρει το δέρμα στη φυσική του κατάσταση, δίνοντας του τροφή και ισορροπία. Τα πολύτιμα συστατικά απο Ηλίανθο & έλαιο Πορτοκαλιάς προσφέρουν μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες και συμβάλλουν στην βαθιά θρέψη, τόνωση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας και των μαλλιών, προωθώντας την υγιή εμφάνιση τους.

Ενα καλλυντικό που έχει τόσες ιδιότητες και πρέπει να το συμπεριλάβετε στην ρουτίνα της περιποίησης σας.

Για τα μαλλιά: Εξαιρετικά ανάλαφρη σύνθεση με μεθυστικό άρωμα, η οποία απορροφάται αμέσως από την τρίχα αφήνοντας τα μαλλιά μεταξένια απαλά, λεία, λαμπερά και πραγματικά περιποιημένα.

Για το δέρμα: Προσφέρει απόλυτη ενυδάτωση με πολύωρη δράση. Η εξαιρετικά πλούσια σύνθεσή του έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να απαλύνει, να ενυδατώνει και να προστατεύει ακόμα και τα πιο ξηρά και ταλαιπωρημένα δέρματα .

Το MAYBEΕ DRY OIL είναι κατάλληλο για χρήση όλο το χρόνο.

Είναι σε κομψή συσκευασία με κατάλληλο δοσομετρητή και είναι πολύ πρακτικό και για την τσάντα μας! Ψεκάστε και αισθανθείτε την φρεσκάδα μέσα απο το νέο άρωμα CITY GIRL.

Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.


Τρόπος χρήσης:

Υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι να χρησιμοποιήσετε ένα ξηρό λάδι, καθώς είναι ιδανικό για πρόσωπο, σώμα αλλά και μαλλιά:

Για το πρόσωπο: Θερμάνετε λίγες σταγόνες στις παλάμες σας και εφαρμόστε στο πρόσωπο κάνοντας μασάζ με κυκλικές κινήσεις.

Για το σώμα: Εφαρμόστε σε νωπό δέρμα μετά το ντους κάνοντας μασάζ σε όλο το σώμα. Νιώστε την επιδερμίδα σας ελαστική, χωρίς κανένα τράβηγμα, με λάμψη που διαρκεί.

Κάντε μασάζ σε δύσκολα σημεία όπως αγκώνες και φτέρνες για βαθιά ενυδάτωση. Δοκιμάστε επίσης και στην περιοχή των νυχιών.

Για τα μαλλιά: Απλώστε μερικές σταγόνες σε νωπά ή ξηρά μαλλιά, αποφεύγοντας τις ρίζες και δείτε τα μαλλιά σας να λάμπουν και να γίνονται ευκολοχτένιστα.

 



Μελισσών Έργο ΚΗΡΑΛΟΙΦΗ


Elixir of Life!

Το δέρμα μας υπακούει, όπως και το σώμα μας κάνει το ίδιο στις εναλλαγές του περιβάλλοντος και των εποχών. Αυτό το επιτυγχάνει συνήθως με επιτυχία, όμως υπάρχουν και οι περιπτώσεις εκείνες που αυτή η προσαρμογή δεν είναι εφικτή στον απόλυτο βαθμό.

Για αυτό η βαθιά ενυδάτωση θα πρέπει να είναι η βασική μέριμνά μας όλους τους μήνες.

Ενδεικτικό της σημασίας που αποδίδει η πλειοψηφία των ειδικών στη σωστή ενυδάτωση είναι πως τη θεωρούν περισσότερο απαραίτητη από την κάλυψη άλλων αναγκών της επιδερμίδας: ακόμα και η αντιγήρανση μπαίνει σε δεύτερο πλάνο, εφόσον το αφυδατωμένο δέρμα δεν μπορεί να ασχοληθεί με καμία άλλη ανάγκη.

Η ενυδάτωση κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο σε ένα πρόγραμμα σωστής φροντίδας.

Όσο κι αν η σύγχρονη βιομηχανία της ομορφιάς μας βομβαρδίζει καθημερινά με καινοτόμα, δραστικά, ενεργά συστατικά που υπόσχονται λεία, φωτεινή, νεανική όψη και υφή , όταν η επιδερμίδα δεν ενυδατώνεται σωστά κανένα από τα παραπάνω δεν….λειτουργεί.

Η ενυδάτωση του προσώπου & σώματος είναι πολύ σημαντική όταν αναφερόμαστε στην υγεία της επιδερμίδας.  Ένα πρόσωπο το οποίο δεν είναι σωστά ενυδατωμένο εμφανίζει διάφορα αντιαισθητικά σημάδια ανάλογα με τον τύπο του δέρματος στον οποίο ανήκει.

Αν θέλετε λοιπόν να διατηρήσετε μια βελούδινη επιδερμίδα, τότε η καλή ενυδάτωση με Μελισσών Έργο ΚΗΡΑΛΟΙΦΗ είναι μια από τις καλύτερες λύσεις.

Γυναίκες αλλά και άντρες φαίνεται πως έχουν κάνει στροφή 180 μοιρών προς την πανάρχαια αυτή συνταγή, η οποία κερδίζει συνεχώς έδαφος έναντι των υπόλοιπων καλλυντικών αλοιφών. Προκειμένου λοιπόν να έχει κανείς ένα υγιές δέρμα κρίνεται επιβεβλημένη η σωστή ενυδάτωσή του με Μελισσών Έργο ΚΗΡΑΛΟΙΦΗ από νωρίς και με συνέπεια.

Η Μελισσών Έργο ΚΗΡΑΛΟΙΦΗ είναι μια φυσική εναλλακτική λύση και είναι καταπραϋντικό βάλσαμο σώματος που παρέχει γρήγορα αποτελέσματα. Είναι για την αποκατάσταση του δέρματος και περιλαμβάνει τις ενώσεις που είναι απαραίτητες για την ταχύτερη απορρόφηση και τη διαρκή προστασία.

Με πλούσια υφή για βαθιά ενυδάτωση και ελαστικότητα του δέρματος. Διεισδύει σε βάθος ενισχύοντας την φυσική υγρασία του δέρματος. Τυλίγει το δέρμα σε μία απαλή αίσθηση άνεσης. Πλούσια, έχοντας καταπραϋντική σύνθεση, αφήνει το δέρμα βελούδινα απαλό και ενυδατωμένο.

Η κεραλοιφή ή κηραλοιφή είναι ένα 100% φυσικό προϊόν, μιας και τα κύρια συστατικά της είναι το αγνό κερί μέλισσας και το παρθένο ελαιόλαδο. Δεν περιέχει καθόλου νερό και δεν απαιτεί καμία προσθήκη συντηρητικού ή χημικού για τη διατήρησή της. Αποτελεί το απόλυτο φυσικό προϊόν που μας έχει χαρίσει η φύση. Τα αγνά συστατικά της την καθιστούν τον καλύτερο σύμμαχο του δέρματος με ιαματικές και επουλωτικές ιδιότητες. Δημιουργεί το απόλυτο αναλγητικό βάλσαμο για το σώμα, για να ηρεμήσει ακόμα και το πιο σφιχτό σώμα.  Ενυδατώνει και τρέφει τις περιοχές του δέρματος, ενώ είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική σε περιπτώσεις ξηροδερμίας. Έχει αντισηπτικές ιδιότητες, καταπραΰνει το φλογισμένο και ερεθισμένο δέρμα και βοηθά στον περιορισμό της ξηροδερμίας. Απορροφάται άμεσα και δεν αφήνει κανένα ίχνος λιπαρότητας. Δεν αφήνει γυαλάδα ,αλλά αντίθετα ενυδατώνει.

Επίσης έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και αποτελεί «ασπίδα προστασίας» έναντι της περιβαλλοντικής ρύπανσης. Ενυδατώνει, ανακουφίζει και βοηθά την επιδερμίδα να προστατεύεται καθημερινά. Η επιδερμίδα ανακτά την ισορροπία της, καταπραΰνεται, είναι πιο απαλή και ελαστική.

Είναι ανάλαφρη  και αέρινη!

Προσφέρει ελαστικότητα στην επιδερμίδα σε πρόσωπο και σώμα και είναι ιδανική για καθημερινή χρήση απ’ όλη την οικογένεια.

Είναι σε όμορφη συσκευασία και μπορούμε να την έχουμε πάντα μαζί μας!

Τρόπος χρήσης:

Συμπιέστε μια μικρή ποσότητα βάλσαμου στην παλάμη του χεριού σας και κάντε μασάζ σε προβληματικές περιοχές.

 

Για το τέλος θα ήθελα να σας πω ,πως η υγεία και η ομορφιά είναι το κλειδί της ζωής! Αν ψάχνετε να «ξεκλειδώσετε» τα μυστικά της ομορφιάς, της ευεξίας και της μακροζωίας τότε η εταιρία Μελισσών Έργο, είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για όλη την οικογένεια για ν’ ανακαλύψετε ποιοτικά προϊόντα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής σας. Συνδυάζει την πολυτέλεια και τη φινέτσα και αποτελεί έναν αληθινό σύμμαχο ομορφιάς για το πρόσωπο και το σώμα. Τα προϊόντα της έχουν διαχρονικές νότες με σύγχρονη διάθεση.

 



Ευχαριστώ την εταιρία Μελισσών Έργο για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ :https://melissonergo.com/

https://www.facebook.com/Melissonergo

https://www.instagram.com/melisson_ergo_/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου