Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

Αρωματοποίηση review

 

Αρωματοποίηση


Εκεί που «γεννιέται» η ομορφιά!

Γειά σας Glamorous,

Πάνε οι εορτές ,οι αργίες και το καρναβάλι! Και οι άδειες που κόλλησαν ή δεν κόλλησαν στα Σαββατοκύριακα… και τώρα; Δε χρειάζεται να σας πούμε πότε πέφτουν οι αργίες του 2023, σίγουρα θα το έχετε ήδη ψάξει… Πάμε να καλύψουμε άλλα κενά…! Τελείωσε ο Φεβρουάριος και μόλις ξεκινάει μια νέα εποχή και είναι γεμάτη με ευκαιρίες για διασκέδαση, χαλάρωση και όμορφες στιγμές.

Λίγο το ένα, λίγο το άλλο, φτάνουμε ήδη στον ανοιξιάτικο μήνα της χρονιάς και ακόμα προσπαθούμε να συνέλθουμε από το «hangover» του καρναβαλιού. Ανοίγει ο καιρός, ανοίγει η διάθεση, ανοίγουν τα παράθυρα του σπιτιού μας και γεμίζει ο χώρος όμορφες μυρωδιές και θετική ενέργεια!

Είναι καιρός και θα σας προτείνουμε να αγκαλιάσετε τον εαυτό σας, τις ιδέες και τα όνειρά σας. Να δείτε ποια είστε πραγματικά και τι θέλετε να πετύχετε. Με αυτόν τον τρόπο (που μάλλον δε θα σας πάρει μόνο μια ημέρα) θα έχετε κάνει το καλύτερο πλάνο για την νέα εποχή.

Εσείς μπήκατε στο κλίμα ή ακόμα; Έλα, τι περιμένετε; Άστε στην άκρη το γκρι του χειμώνα που φεύγει και βάλτε χρώμα στην καθημερινότητά σας.

Γιατί, αλήθεια, ποια δεν έχει νιώσει ότι θέλει κάτι να αλλάξει στη ζωή της; Μικρό ή μεγάλο, δεν έχει σημασία. Ποια από εμάς δεν έχει αισθανθεί ότι « δεν πάει άλλο» και πρέπει να ξεφύγει από οτιδήποτε την κρατά στάσιμη, της χαλάει τη διάθεση ή πολύ απλά δεν της ταιριάζει;

Αν ένα από τα μικρά πράγματα που μας χαλάνε την διάθεσή είναι η επιδερμίδα μας ,τότε την λύση μας την δίνει η Αρωματοποίηση και τα προϊόντα της.



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Στο κατάστημά τους μπορείτε να βρείτε τη μεγαλύτερη γκάμα σε γαλλικά αρώματα τύπου επώνυμων αυθεντικών και να δημιουργήσετε τη δική σας σειρά περιποίησης με το αγαπημένο σας άρωμα.

Οι κλασικοί αλλά και κάποιοι ιδιαίτερα σπάνιοι οίκοι αρωμάτων βρίσκονται εκεί και σας περιμένουν να τους ανακαλύψετε με τη βοήθεια του άρτια εκπαιδευμένου και έμπειρου προσωπικού.

Η άριστη ποιότητα των αρωμάτων είναι εγγύηση για την εκπληκτική  πιστότητα σε σχέση με τα αυθεντικά αλλά και τη μεγάλη διάρκεια που έχουν.

Στη γκάμα των προϊόντων τους θα βρείτε επίσης φυτικά καλλυντικά, αιθέρια έλαια για υγεία, ευεξία και ομορφιά, ιδέες για μοσχοβολιστά δώρα και τις καλύτερες προτάσεις για αρωματισμό χώρου!

Η Αρωματοποίηση βρίσκεται στον κάτω πεζόδρομο της Καλαμαριάς από το 2013.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ Olympéa



Το πρωί δυσκολεύεστε να σηκωθείτε από το κρεβάτι. Στο τέλος της εβδομάδας νιώθετε μια αφόρητη κούραση να σας καταβάλλει. Αισθάνεστε ανασφάλεια για το μέλλον, άγχος για το παρόν… Είναι προφανές ότι τα αποθέματα ενέργειάς σας έχουν μειωθεί. Είναι, βέβαια, ανώφελο να σας συστήσουμε να έχετε μια πιο χαλαρή καθημερινότητα. Άλλωστε, η πραγματικότητα είναι εκεί έξω και κανείς δεν μπορεί να παριστάνει ότι δεν τη βλέπει. Παρ’ όλα αυτά, είναι σημαντικό να μάθετε τον τρόπο να «ακούτε» τον οργανισμό σας και να γεμίζετε τις μπαταρίες σας όταν το έχετε ανάγκη.

Στο κεφάλαιο φροντίδα της επιδερμίδας το σώμα δείχνει να υστερεί κατά πολύ του προσώπου. Κι όμως το δέρμα του σώματος έχει όλες τις προϋποθέσεις να διατηρείται υγιές, φωτεινό και απαλό αφού παραμένει καλά προφυλαγμένο μέσα στα ρούχα το μεγαλύτερο διάστημα του χρόνου. Παρόλα αυτά ενδογενείς αλλά και εξωτερικοί παράγοντες απειλούν την άψογη εικόνα και υφή του. Η επιδερμίδα του σώματος είναι η ασπίδα προστασίας ολόκληρου του οργανισμού. Είναι όμως εκτεθειμένη χειμώνα- καλοκαίρι σε πολλές και διαφορετικής προέλευσης επιθέσεις που την κάνουν να υποφέρει. Η ξηρότητα είναι το σήμα κινδύνου που εκπέμπει. Έστω κι αν πρόσκαιρα το κρύο υποχωρεί, σε λίγες μέρες η άνοιξη ξεκινά και επίσημα.

Εάν η πραγματικότητα σας πιέζει, η καθημερινότητα σας κουράζει. Αντισταθείτε, εκτοξεύοντας την ενέργειά σας στα ύψη με το ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ olympea-Paco rabanne.

Το ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ olympea από τον οίκο Paco Rabanne είναι ένα λουλουδάτο άρωμα για γυναίκες.

Κυκλοφόρησε το έτος 2015. Το Olympéa έχει δημιουργηθεί από τους Loc Dong, Anne Flipo και Dominique Ropion.

Είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει ήπιο και αποτελεσματικό καθαρισμό, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει και περιποιείται την επιδερμίδα.Προσφέρει μια υπέροχη αίσθηση χαλάρωσης, χάρη στις νότες κορυφής απο γιασεμί του νερού, πράσινο μανταρίνι και άνθος τζίντζερ, τις μεσαίες νότες απο βανίλια και αλάτι, και τις νότες βάσης απο γκρίζα άμβρα, ξύλο κασμίρι και σανταλόξυλο, που χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία περιποίησης και χαλάρωσης στο μπάνιο.

Το Αφρόλουτρο με λάδι ελιάς και εκχύλισμα μελιού δρα σε όλες τις στρώσεις του δερματικού φραγμού με σκοπό να τον ενισχύσει και να του προσφέρει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Χαρίζει ευεξία. Η επιδερμίδα ενυδατώνεται, καταπραΰνεται και αποκτά άνεση και απαλότητα που διαρκεί όλη την ημέρα. Περιποιείται και καθαρίζει ήπια την επιδερμίδα χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς, χαρίζοντας αίσθηση νεανικής φρεσκάδας και απαλότητας που διαρκεί. Αναζωογονεί την επιδερμίδα και χαρίζει μεγαλύτερη διάρκεια και ένταση στο άρωμα.

Χαρίστε λοιπόν στον εαυτό σας μια ξεχωριστή εμπειρία στο μπάνιο, την πολυτέλεια και την απόλαυση που αξίζετε δικαιωματικά! Το ζεστό νερό χαλαρώνει το σώμα και το ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ olympea-Paco rabanne που προστίθενται στο νερό χαρίζει απόλαυση στον νου. Βρείτε λοιπόν τον χρόνο για να προσφέρετε στον εαυτό σας και την οικογένειά σας την πολυτέλεια ενός ολοκληρωμένου μπάνιου.

Η συσκευασία είναι μοντέρνα με σύστημα στο καπάκι, το οποίο κάνει τη χρήση πανεύκολη! Χωρίς parabens και παραφινέλαιο.

Τρόπος χρήσης:

Το εφαρμόζουμε κάνοντας πλούσιο αφρό, απλώνοντας το  σε βρεγμένη επιδερμίδα. Ξεβγάζουμε με χλιαρό νερό.



ΚΡΕΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ Olympéa


Ο καλύτερος τρόπος για να αποφορτίσουμε μετά από μια κοπιαστική μέρα είναι ένα ζεστό ντους. Σκόνη, ρύποι, στρες και συσσωρευμένη ένταση εξαφανίζονται ως δια μαγείας. Το νερό που πέφτει με δύναμη στον αυχένα, τους ώμους και την πλάτη προσφέρει ένα μίνι χαλαρωτικό και ιδιαίτερα ευεργετικό μασάζ. Δεν είναι τυχαίο μάλιστα που το ντους συστήνεται ως ένα φυσικό αναλγητικό για τις ημικρανίες και τους πονοκεφάλους από έντονο στρες. Όμως, όσο εμείς απολαμβάνουμε την ηρεμία που μας προσφέρει , η επιδερμίδα... υποφέρει. Και όταν αυτή η διαδικασία διαρκεί αρκετή ώρα, τα πρώτα σημάδια αφυδάτωσης- αίσθηση τραβήγματος και τραχιά υφή- δεν αργούν να φανούν. Όσο κι αν μας βοηθά να χαλαρώσουμε, το ζεστό νερό βλάπτει σοβαρά την ισορροπία της επιδερμίδας.

Η έντονη αφυδάτωση που συνοδεύεται από τραχιά υφή και ενοχλητικό τράβηγμα είναι μόνο η αρχή. Οι εναλλαγές της θερμοκρασίας και ο έντονος αέρας επίσης βάλλουν την επιδερμίδα μειώνουν την υγρασία της και την παραγωγή σμήγματος και προκαλούν έντονη ξηρότητα, κοκκινίλες και σκάσιμο .. Με αποτέλεσμα να έχουμε περισσότερη ανάγκη για πιο εντατική ενυδάτωση.

Η ενυδάτωση αποτελεί το πιο βασικό βήμα για όμορφη, απαλή και ελαστική επιδερμίδα. Προετοιμαστείτε για τις μέρες που έρχονται και ενισχύστε τη φροντίδα της επιδερμίδας σας με πλούσια συστατικά που θα μετατρέψουν την καθημερινή σας ενυδάτωση σε απόλαυση.

Ποια γυναίκα δεν θα ήθελε ένα σαγηνευτικό προϊόν με εκπληκτικές ιδιότητες πάνω στο γυναικείο δέρμα. Και να το κάνει στην κυριολεξία να λάμπει? Να συνδυάζει φυσικά συστατικά που ενυδατώνουν βαθιά και αφήνουν αίσθηση φρεσκάδας στο δέρμα και να αποκτά βελούδινη αίσθηση στο άγγιγμα?

To Γαλάκτωμα σώματος Olympéa θα θωρακίσει και θα μας χαρίσει ένα μεταξένιο δέρμα!!

Είναι πλούσιο και κρεμώδες , απόλαυση για την επιδερμίδα. Είναι σχεδιασμένο ώστε να λειτουργεί δραστικά και να θρέφει την επιδερμίδα. Με 24ωρη δροσερή ενυδάτωση και ελαφριά αίσθηση, προσφέρει υγιή λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια. Ενυδατώνει έντονα την επιδερμίδα και επιταχύνει θεαματικά την ανάπλασή της. Τα φυσικά συστατικά της δρουν άμεσα στην επιδερμίδα, με λάδι ελιάς που ενυδατώνει και περιποιείται εις βάθος την επιδερμίδα διατηρώντας την ελαστικότητά της.

Από την πρώτη εφαρμογή θα νιώσετε το δέρμα σας βελούδινο και ελαστικό, ενώ με τη συστηματική χρήση θα είναι ορατά πιο σφικτό, νεανικό και λαμπερό. Με πλούσια, μη λιπαρή υφή που απορροφάται άμεσα , επιτρέπει να ντυθούμε αμέσως. Προσφέρει βαθιά και διαρκή ενυδάτωση και ενεργοποιεί τη φυσική αναπλαστική και επουλωτική ικανότητα του δέρματος. Τονώνει το ξηρό και ταλαιπωρημένο δέρμα και καταπραΰνει. Αναζωογονεί  τη διάθεση και προσφέρει μια πολυτελή αίσθηση χαλάρωσης.

Η ντελικάτη γλυκιά μυρωδιά με νότες κορυφής το γιασεμί του νερού, πράσινο μανταρίνι και άνθος τζίντζερ, οι μεσαίες νότες η βανίλια και αλάτι και οι νότες της βάσης απο γκρίζα άμβρα, ξύλο κασμίρι και σανδαλόξυλο, μας ταξιδέψει σε ευχάριστους χαλαρωτικούς προορισμούς.

Είναι σε υπέροχη συσκευασία, κατάλληλη και για ταξίδια! Χωρίς parabens και παραφινέλαιο.

 

Τρόπος χρήσης:

Το χρησιμοποιούμε καθημερινά μετά το ντους , απλώνοντας το με φορά από τα πόδια προς τον κορμό, ακολουθώντας κυκλικές κινήσεις μασάζ για να προκαλέσετε υπεραιμία!




Olympéa


Είναι γεγονός, πως κάθε σταγόνα τους μπορεί να σας ταξιδέψει στις πιο δυνατές στιγμές της ζωής. Σε όσα έχεις ζήσει με πάθος, αλλά και σε όσα ονειρεύεσαι να πραγματοποιηθούν και βρίσκονται στα μελλοντικά σου σχέδια.

Κλείστε τα μάτια και φέρτε στο μυαλό σας τις πιο ευχάριστες εικόνες. Ταξιδέψτε στις πιο μαγικές στιγμές, εκείνες που έχουν ένα γλυκό άρωμα και σας γεμίζουν ενέργεια. Αλήθεια, τι άρωμα τους δίνεις;

Τώρα άκου το σώμα σου, τη ψυχή σου, τις αισθήσεις σου. “Tι νιώθεις αυτή τη στιγμή;» «ποιο είναι το συναίσθημα σου τώρα;» Ποιες αισθήσεις σου ξυπνά το συναίσθημα της ευτυχίας και της χαλάρωσης; Μια βαθιά αναπνοή, μια ζεστασιά στο στήθος, η καρδιά χτυπάει στο δικό της χαλαρό ρυθμό. Μπλέξε τις αισθήσεις με τα συναισθήματα σου, μη φοβηθείς να τα αναδείξεις την κάθε στιγμή… Γιατί αυτό θα σε πάει ένα βήμα πιο  κοντά στην ευτυχία.

Το άρωμα συνδέεται με την όσφρηση, την πιο ιδιαίτερη και την πιο μυστήρια από τις 5 αισθήσεις μας, γι΄ αυτό του οφείλουμε δυνατά ερεθίσματα και εμπειρίες εκτός του συνηθισμένου. Το άρωμα γίνεται πολύτιμο και παίζει με τις επιθυμίες μας, με τους πόθους μας και μας οδηγεί σε ανεξερεύνητα αισθήματα, στον χαμένο παράδεισο των αναμνήσεων μας…  Μας δίνει την ιδιαίτερη εμπειρία να πυροδοτεί στον εγκέφαλο τα σημεία που σχετίζονται με τη διάθεση, το συναίσθημα, τη μνήμη!

Μας συνεπαίρνει και μας ταξιδεύει, μεταφέροντας μας νοητά σε αγαπημένα μέρη. Το τύπου άρωμα Olympéa «κλείνει» μέσα σε ένα μπουκάλι, μια στιγμή χαμένη στο χρόνο που ξαναγεννιέται στο σήμερα για να μας εμπνεύσει. Λαμπερό και απολαυστικό φρουτώδες και λουλουδάτο, τέλειο για να φορεθεί τη μέρα. Μεσογειακό ταξίδι που "ακτινοβολεί" φως.

Μυρωδιές από εσπεριδοειδή, πυροδοτούν τις αισθήσεις δημιουργώντας μια αίσθηση φρεσκάδας και δροσιάς, τόσο ξεχωριστής όσο και η αύρα της Μεσογείου.

Οι νότες κορυφής είναι γιασεμί του νερού, πράσινο μανταρίνι και άνθος τζίντζερ, οι μεσαίες νότες είναι βανίλια και αλάτι, οι νότες της βάσης είναι γκρίζα άμβρα, ξύλο κασμίρι και σανταλόξυλο.

Ανεβάζει , αναπτερώνει και ισορροπεί τη διάθεσή μας. Αναζωογονεί και αναστρέφει την κακή διάθεση και προκαλεί διαύγεια σκέψης. Αυτές οι ενεργητικές μυρωδιές μπορούν να σας αφυπνίσουν απ’ την ύφεση του λήθαργου και είναι κατάλληλες να δώσουν λίγη ευτυχία στη μέρα σας.

Γεμάτο αισθησιασμό, δημιουργεί αίσθηση ελευθερίας και αποπλάνησης. Γεμάτο ζωή, αντικατοπτρίζει τον κόσμος της μοντέρνας γυναίκας. Ένα άρωμα που αναγνωρίζει την χαρά των απεριόριστων επιλογών.

Μια μικρή πολυτέλεια που μπορούμε να απολαύσουμε κάθε μέρα !!

Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε στους αστραγάλους, πίσω από τα γόνατα, στη μέσα πλευρά του αγκώνα, στους καρπούς, στο λαιμό, πίσω από τα αυτιά.




Olympéa Αρωματικό Αυτοκινήτου / Ντουλάπας



Ήρθε η εποχή που εκτός από την επιδερμίδα μας ανανέωση χρειάζεται και η ντουλάπα μας. Οι πρώτες ζεστές ημέρες που έρχονται απομακρύνουν ολοένα και περισσότερο το ενδεχόμενο να φορέσετε τα χειμερινά σας ρούχα. Οι πρώτες ζέστες σιγά-σιγά θα αρχίσουν και η μισητή στιγμή που πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τα παντός καιρού ρούχα και να αποθηκεύσουμε , έφτασε. Θα πρέπει με βαριά καρδιά να κάνουμε την αλλαγή στις ντουλάπες. Να κατεβάσουμε τα ανοιξιάτικα και να αποχαιρετήσουμε τα χειμερινά μας. Μία διαδικασία που όλοι θα ήθελαν να αποφύγουν, αλλά  δεν γίνεται.

Ωστόσο, για να φυλάσσονται σωστά τα ρούχα μέχρι την επόμενη φορά που θα τα ξαναφορέσουμε θα πρέπει να τηρούνται κάποιοι κανόνες και το ιδανικό είναι να ακολουθείτε κάποια βήματα. Στην πραγματικότητα η αλλαγή της ντουλάπας δεν θέλει κόπο (ούτε και χρόνο), αλλά έξυπνους τρόπους, που θα την κάνουν να μοιάζει με… παιχνιδάκι.

Υπάρχει κάτι πιο ωραίο από μία ντουλάπα που αποπνέει καθαριότητα και φρεσκάδα;

Ο χώρος αποθήκευσης των ρούχων και των σεντονιών σας , η ντουλάπα σας, μπορεί να σας προσφέρει ένα αίσθημα αναζωογόνησης κάθε φορά που την ανοίγετε, με τον πιο φυσικό τρόπο.

Τι πιο ωραίο από το να ανοίγετε τη ντουλάπα σας  και να αναδύεται μια υπέροχη μυρωδιά από τα ρούχα σας! Τώρα που είναι η εποχή που αλλάζουμε τα χειμερινά και τα ανοιξιάτικα, όλοι φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε κάποιο αρωματικό ώστε όταν «ξανακατεβάσουμε» τα ρούχα μας αυτά να μυρίζουν όμορφα!

Για να φοράτε πάντα ρούχα που θα μυρίζουν... άνοιξη, δοκιμάστε το αρωματικό Αυτοκινήτου / Ντουλάπας Olympéa και δείτε την ντουλάπα σας να μεταμορφώνεται σε έναν κήπο αισθήσεων.

Είναι αρωματικό για μικρό χώρο που διαχέει το άρωμα στο χώρο μέσω του νοτισμένου bamboo πώματος, που αρωματίζει φυσικά μικρούς χώρους όπως ντουλάπες, συρτάρια, αυτοκίνητο.

Το αρωματικό Αυτοκινήτου / Ντουλάπας Olympéa είναι ο ιδανικός τρόπος για να διατηρείτε τα ρούχα και τα σεντόνια φρέσκα και αρωματισμένα. Με νότες κορυφής απο γιασεμί του νερού, πράσινο μανταρίνι και άνθος τζίντζερ, μεσαίες νότες η βανίλια και αλάτι και οι νότες της βάσης είναι γκρίζα άμβρα, ξύλο κασμίρι και σανταλόξυλο.

Είναι ιδανικό για να προστατεύσει από δυσοσμίες και μυρωδιές μάλλινα, κουστούμια, κουβέρτες κτλ. που βρίσκονται για μια ολόκληρη σεζόν, χαρίζοντας ταυτόχρονα ένα ευχάριστο άρωμα.

Αφήστε τις ευωδιές της φύσης να ξεχυθούν στα συρτάρια του αυτοκινήτου και τις ντουλάπες σας. Προσφέρει καθημερινή ανανέωση και προστασία από τις δυσάρεστες οσμές. Φίνο, εκλεπτυσμένο άρωμα που αγκαλιάζουν τα ρούχα σας και τους χαρίζουν μία μοναδική φρεσκάδα. Στο τέλος της σεζόν θα διαπιστώσετε ότι τα ρούχα έχουν διατηρηθεί σε άριστη κατάσταση.

Είναι όμορφο και πολύ πρακτικό λόγο μεγέθους για να τα έχουμε στην ντουλάπα και τα συρτάρια μας!

***** Μπορείτε να κάνετε το δικό σας σετ περιποίησης με όποιο άρωμα θέλετε και ακόμα και αρωματισμό χώρου ή αυτοκίνητου με όποιο άρωμα επιθυμείτε!


Τρόπος χρήσης:

Τοποθετείστε τα ανάμεσα στα ρούχα και τα σεντόνια για φυσικό αρωματισμό.

 



Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως η εταιρία Αρωματοποίηση έχει τη «συνταγή» της πολύτιμης ευτυχίας για  πνευματική διαύγεια, ηρεμία και καλή διάθεση. Τα προϊόντα τους, έχοντας πιστότητα σε σχέση με τα γνήσια και τη μεγάλη τους διάρκεια, είναι βασικό χαρακτηριστικό τους. Έχοντας ως φιλοσοφία και θέτοντας ως στόχο τη χρήση ποιοτικών προϊόντων, το συνδυασμό υψηλής ποιότητας και προσιτής τιμής και την ειλικρίνεια προς τον καταναλωτή, η εταιρεία Αρωματοποίηση συνεχίζει το όραμα της και σας προτρέπει να εξερευνήσετε τον μαγικό της κόσμο.

 

Ευχαριστώ την εταιρία Αρωματοποίηση για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://aromatopiisi.gr/

https://www.facebook.com/aromatopiisigr

https://www.instagram.com/aromatopoiisi/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου