Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

EOLIA COSMETICS review

 

EOLIA COSMETICS



Be colorful !

Γειά σας Glamorous,

Ο ήλιος λάμπει. Στην Ελλάδα αγαπάμε τον ήλιο και τίποτα δεν μας φτιάχνει τη διάθεση όσο οι ηλιόλουστες μέρες και οι βόλτες στο κέντρο της πόλης, παρέα με κρύο καφέ στο χέρι και μουσική στα αυτιά.

Χωρίς αυτόν δεν υπάρχει ζωή και πέρα από κάθε αμφιβολία αποτελεί έναν πολύτιμο σύμμαχο για την υγεία μας. Στην Ελλάδα η περίοδος ηλιοφάνειας είναι πολύ μεγάλη και ξεκινάει νωρίς ήδη από τον Μάρτιο με ημέρες έντονης λιακάδας. Είναι επομένως πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε να προστατευόμαστε εγκαίρως από τον ήλιο της άνοιξης, όταν ακόμα το δέρμα δεν είναι προετοιμασμένο για αυτήν την αιφνίδια και απότομη έκθεση σε αυτόν.

Μπορεί, λοιπόν, οι περισσότεροι να σπεύδουμε να προστατευτούμε από αυτόν τους καλοκαιρινούς μήνες με την αποφυγή άμεσης και πολύωρης έκθεσης στον ήλιο, αλλά τι γίνεται με τις ανοιξιάτικες λιακάδες; Μην ξεχνάμε ότι με την έκθεση του δέρματος στον ήλιο, η επιδερμίδα γίνεται θαμπή, αφυδατωμένη και χάνει την λάμψη της!

Η έγκαιρη λοιπόν προστασία και ενυδάτωση ,είναι πολύ σημαντική και τα κατάλληλα καλλυντικά που θα ενυδατώσουν το δέρμα μας θα πρέπει να είναι το πρώτο μέλημα μας ενόψει καλοκαιριού!

"Μιλώντας για την μαγεία της άνοιξης , πηγή έμπνευσης, για το δέρμα και τα μαλλιά μας είναι τα προϊόντα της εταιρίας EOLIA COSMETICS.

 


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η ιστορία τους ξεκινάει πριν από πολλά χρόνια , το 1930 , όταν ο προπάππους της οικογένειας Καραχανίδη, ο Ανανίας Καραχανίδης  ήρθε από τον Καύκασο στην εύφορη λακωνική γη. Μόλις την αντίκρυσε ξεκίνησε για τον ίδιο αλλά και για τις επόμενες γενιές ένα υπέροχο ταξίδι δημιουργίας και εργασίας, με βάση το εμπόριο ελαιόλαδου , που έκανε γνωστή την οικογένεια σε όλο τον κόσμο.

Η 4η σήμερα γενιά κρατάει γερά την σκυτάλη των πατροπαράδοτων τρόπων παραγωγής προϊόντων  άριστης ποιότητας , με βάση την εξαιρετική πρώτη ύλη. Πυξίδα τους έχουν πάντα τη σοφή συμβουλή του προπάππου: Είναι ευλογημένη ετούτη η γη. Σήμερα, 100 σχεδόν χρόνια μετά, η οικογένεια Καραχανίδη συνεχίζει επάξια τη λαμπρή́ εμπορική́ του διαδρομή́, μιλώντας πάντοτε με ευγνωμοσύνη για τη ιερή́ γη της Σπάρτης, αναγνωρίζοντας τη μοναδική́ της αξία, μέσα από́ μια αμφίδρομη σχέση στοργής και φροντίδας. Την ίδια σχέση φροντίδας, την οποία η 4η γενιά́ της οικογένειας Καραχανίδη, συνεχίζει επάξια μέσα από́ τη νέα εταιρεία Sparta Goods.

Έχοντας πολυετή́ εμπειρία στον τομέα των τροφίμων, η οικογένεια Καραχανίδη, διάσημη σε όλο τον κόσμο για την άριστη ποιότητα των προϊόντων της αλλά́ και για την απόλυτη ικανοποίηση που προσφέρει στις ανάγκες του καταναλωτικού́ κοινού́, δημιουργεί́ την εταιρεία Sparta Goods, προωθώντας στην Ελλάδα αλλά́ και σε όλο τον κόσμο εξαιρετικά́ παρθένο ελαιόλαδο, αλλά́ και προϊόντα ελαιόλαδου.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



FACE-HAIR &BODY SHIMMERING MIST PINK DIAMOND & FACE-HAIR &BODY SHIMMERING MIST PLATINUM DROPS



Νιώστε το άγγιγμα!

Βαθιές… ανάσες και η φύση, αναγεννήθηκε και κυοφορεί τους καρπούς στα δέντρα και στα φυτά. Όλα έχουν αλλάξει και μαζί και η διάθεση μας που χωρίς… παραγγελία έφερε χρώματα κι αρώματα!

Τα ανθισμένα λουλούδια, ο ήλιος πιο φωτεινός και ζεστός και η διάθεση όλων πιο χαλαρή. Είναι η εποχή που παίρνεις μια βαθιά ανάσα και προχωράς. Είναι οι μέρες που θέλεις να βάλεις λουλούδια στο βάζο και οι νύχτες που περπατάς στους δρόμους και οι μυρωδιές των ανθισμένων δέντρων σε κάνουν να χαμογελάς -ακόμη και αν βρίσκεσαι στο κέντρο της πόλης. Λίγο ο ήλιος που μας ξεμυαλίζει κάθε μέρα, λίγο οι μέρες που σβήνουμε από το ημερολόγιο, το καλοκαίρι σε λίγες ημέρες θα είναι εδώ. Είναι η στιγμή που θέλεις να βάλεις στην καθημερινότητά σου μια νότα χαράς.

Είναι η εποχή με εκείνη τη μαγική ικανότητα που φτιάχνει τη διάθεση και λειτουργεί ως mood booster!

Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να φρεσκάρετε τόσο την διάθεσή σας όσο και το άρωμά σας – επιλέγοντας ένα άρωμα που θα χρωματίσει με ανθισμένες νότες τις ανοιξιάτικες στιγμές σας!

Η αλήθεια είναι ότι ένα άρωμα έχει τη δύναμη να σας φτιάξει τη διάθεση, να δώσει έναν αέρα φρεσκάδας στην αύρα σας και να σας ανανεώσει. Η πιο φρέσκια πρόταση έρχεται να σας συνεπάρει. Αν χρειάζεσαι κάτι λίγο ακόμα για να απογειώσετε την ενέργεια και την αυτοπεποίθησή σας, φορέστε τα FACE-HAIR &BODY SHIMMERING MIST PINK DIAMOND & FACE-HAIR &BODY SHIMMERING MIST PLATINUM DROPS καλειδοσκόπια φρεσκάδας και αισιοδοξίας. Είναι εδώ για να σας κάνουν να νιώσετε πιο όμορφα με διάθεση και αυτοπεποίθηση στα ύψη για να αναζωογονηθεί η αύρα σας.

Τα FACE-HAIR &BODY SHIMMERING MIST PINK DIAMOND & FACE-HAIR &BODY SHIMMERING MIST PLATINUM DROPS ήρθαν για να χαρίσουν στην καθημερινότητά μας την ευωδιά της άνοιξης. Περιποιούνται τα μαλλιά και την επιδερμίδα μας και δίνουν στη μέρα μας ενέργεια και λάμψη!

Είναι αρώματα που αφήνουν το δέρμα μας και τα μαλλιά σας ενυδατωμένα και διακριτικά αρωματισμένα!

Χάρη στην σύνθεση τους , που είναι μελετημένη ώστε να μην περιέχει οινόπνευμα και να μην ξηραίνουν το δέρμα, προσφέρουν προστασία και αναζωογόνηση. Προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση αφήνοντας την επιδερμίδα σας απαλή, μεταξένια ,ενώ το απολαυστικό, άρωμά τους τυλίγει απαλά το σώμα και μαλλιά.

Φίνα αρωματικά αριστούργημα, των οποίον το ανθισμένο αποτύπωμα τουςενισχύεται από ελαφρές νότες, αισθησιακές, ικανές να ανακαλέσουν μνήμες του παρελθόντος και να τις μεταφράσουν σε ένα μοντέρνο και κομψό στυλ.

Κάθε σύνθεση του αρώματος, αποτελεί σημείο συνάντησης άριστων συστατικών φυτικής προέλευσης που συνθέτουν τη μοναδική μυρωδιά τους, «ντύνοντας» τις ανοιξιάτικές σας εμφανίσεις, κάτω από το ζεστό -γιατί ακόμα δεν το λες καυτό- ήλιο και το καταπράσινο τοπίο.

FACE-HAIR &BODY SHIMMERING MIST PINK DIAMOND & FACE-HAIR: είναι ενυδατικό mist για σώμα και μαλλιά χωρίς αλκοόλ, με shimmer παράγοντες για χρήση όλο το 24ωρο ακόμα και στη παραλία. Με άρωμα Χρυσή Ορχιδέα και ροζ shimmer λάμψη.

Νιώστε την δροσιά, ενυδατώστε την επιδερμίδα σας και λάμψτε όλη μέρα!

FACE-HAIR &BODY SHIMMERING MIST PLATINUM DROPS: είναι ενυδατικό mist για σώμα και μαλλιά χωρίς αλκοόλ, για χρήση όλο το 24ωρο ακόμα και στη παραλία με Αλόη, το μοναδικό άρωμα της Χρυσής Ορχιδέας και platinum shimmer για λάμψη που διαρκεί.

Οι εκλεπτυσμένες νότες τους, ορίζουν τη σαγηνευτική και αρμονική φύση μοναδικών αρώματων.

Είναι εξαιρετικά φρέσκα, το οποία θα σας κάνουν να χαμογελάσετε ακόμα με την πρώτη δοκιμασία. Είναι εξαιρετικά αισθησιακά και υπογραμμίζουν τα πιο ευαίσθητα χαρακτηριστικά μιας γυναίκας. Τα σαγηνευτικά άρωμά τους θα κάνουν κάθε άνδρα να γυρίζει πίσω από σας και να αναρωτιέται ποια είναι αυτή η κυρία; Αν θέλετε να δώσετε στίγμα στη θηλυκότητα και στο αισθησιασμό σας, αυτό τα mist είναι ιδανικά για σάς. Η ελκυστική τους μυρωδιά σας προσκαλεί να κάνετε απροσδόκητες τρέλες και αξέχαστες περιπέτειες.

Χαρίστε στην επιδερμίδα & μαλλιά σας λάμψη και μεταξένια απαλότητα όπως τα βελούδινα πέταλα του λουλουδιού. Προϊόντα που θα λατρέψετε!

Φωτεινά και δροσερά όπως τα υπέροχα μπουκάλια τους!

Τρόπος χρήσης:

Ψεκάστε το σώμα ή τα μαλλιά σας και επαναλάβετε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.


Dry Oil Shimmer Greek Sunkissed Bronzer Gold Orchid & Dry Oil Shimmer Platinum Drops Renaissance & Dry Oil Shimmer Pink Diamond Gold Orchid


The Renewal Oil!

Είναι υπέροχο το γεγονός ότι η περίοδος της άνοιξης είναι μια εποχή που φαντάζει η ιδανική ζωή. Είμαστε χαλαροί, ξεκουραζόμαστε, δεν ακολουθούμε κανόνες  και το μόνο ζητούμενο είναι να περάσουμε όμορφα και να έρθουμε κοντά με άλλους ανθρώπους. Οι μόνοι λογαριασμοί που έχουμε στο νου μας είναι αυτοί που πληρώνουμε για τον καφέ, το ποτό, το σουβλάκι, βγαίνουμε βόλτες, μας βλέπουμε πιο όμορφους με πιο ήρεμο πρόσωπο.

Νομίζω όμως, ότι όλα αυτά φαίνονται υπέροχα, γιατί κατά βάθος είναι για λίγο. Δεν είναι για πάντα. Οτιδήποτε όμορφο έχει ημερομηνία λήξεως. Καμιά φορά φαντάζει τόσο όμορφο, ακριβώς γι’ αυτό. Είναι η καλύτερη περίοδος να σχεδιάσετε τις πρώτες αλλαγές στην φροντίδα της επιδερμίδα & μαλλιών σας.

Οι ακραίες θερμοκρασίες που πέρασαν, αλλά και η απότομη εναλλαγή τους - με τη διαφορά των θερμοκρασιών μεταξύ εσωτερικών και εξωτερικών χώρων- ήταν καταστροφικοί παράγοντες για το δέρμα μας και τα μαλλιά, αφού προκαλούν την απώλεια της φυσικής τους υγρασίας.

Για να απολαύσουμε αλλά και να κρατήσουμε όμορφες αναμνήσεις από την επιδερμίδα μας, φροντίζουμε έγκαιρα να οργανωθούμε… Μόνον η συστηματική και στοχευμένη φροντίδα με ενυδάτωση, μπορεί να αποτρέψει δυσάρεστα αποτελέσματα!

Η ενυδάτωση είναι η βασική ανάγκη κάθε επιδερμίδας ανεξάρτητα από τον τύπο ή την ηλικία. Το « μενού» οφείλει να περιλαμβάνει και παράγοντες που αποτρέπουν ή θέτουν υπό έλεγχο τις διαδικασίες οι οποίες προκαλούν την <<αφυδάτωση>> του σώματος και των μαλλιών.

Στη βιομηχανία της ομορφιάς υπάρχει πάντα κάποιο νέο «θαυματουργό», «επαναστατικό» συστατικό που έχει τη δύναμη να λύνει όλα τα προβλήματα ομορφιάς, το οποίο, συνήθως δίνει, έπειτα από λίγο καιρό, τη θέση του, σε ένα άλλο νεότερο και πιο «επαναστατικό» συστατικό …. Στην περίπτωση όμως των δημοφιλέστατων Dry Oil Shimmer Greek Sunkissed Bronzer Gold Orchid & Dry Oil Shimmer Platinum Drops Renaissance & Dry Oil Shimmer Pink Diamond Gold Orchid, όχι μόνο υπήρξε ομοφωνία των ειδικών ως προς την ευεργετική τους δράση στην επιδερμίδα και τα μαλλιά, αλλά, όπως όλα δείχνουν, ήρθαν για να μείνουν… και να μας φροντίσουν!

Τα Dry Oil Shimmer Greek Sunkissed Bronzer Gold Orchid & Dry Oil Shimmer Platinum Drops Renaissance & Dry Oil Shimmer Pink Diamond Gold Orchid είναι ξηρά λάδια για πλούσια ενυδάτωση σε μαλλιά και σώμα.

Ξηρό λάδι: Τι είναι;

Όταν το ακούτε πρώτη φορά, αναρωτιέστε πώς ένα λάδι – κάτι εξ ορισμού λιπαρό – μπορεί να είναι ξηρό! Στην πραγματικότητα, όρος αυτός δεν αναφέρεται στην ουσία αυτή καθαυτή, αλλά στον τρόπο που η επιδερμίδα μας και τα μαλλιά μας το απορροφούν. Το ξηρό λάδι λοιπόν είναι ένα πολύ ελαφρύ λάδι που απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα και δίνοντας στο δέρμα και τα μαλλιά μας μια υπέροχη μεταξένια όψη. Έτσι, το ξηρό λάδι έχει όλα τα πλεονεκτήματα των φυτικών ελαίων αλλά όχι τα μειονεκτήματά τους!

Το ξηρά έλαια αφήνουν το δέρμα σας με την πιο μεταξένια αίσθηση, ενυδάτωση, λάμψη και αντιοξειδωτική προστασία.

Dry Oil Shimmer Greek Sunkissed Bronzer Gold Orchid: Ξηρό λάδι με bronzer & glitter για σώμα, πρόσωπο και μαλλιά, φυτικής προέλευσης. Υψηλής καθαρότητας, με έλαια από Αργκάν, Ελαιόλαδο και Ηλίανθο που χαρίζουν βαθιά ενυδάτωση, θρέψη και εξαιρετική απαλότητα στην επιδερμίδα. Το σαγηνευτικό άρωμα Χρυσής Ορχιδέας με Ανατολίτικες λουλουδένιες νότες, βγαλμένες από τους κρεμαστούς κήπους της Βαβυλώνας, μας προτρέπουν σε χίλιες και μία νύχτες.

Με shimmer που χαρίζει μοναδική λάμψη στο δέρμα σας .

Απορροφάται άμεσα και δεν αφήνει λιπαρότητα.

Dry Oil Shimmer Platinum Drops Renaissance: Ξηρό λάδι με βιοδιασπώμενο φορέα φυτικής προέλευσης υψηλής καθαρότητας με έλαια από Ελαιόλαδο, αργκάν και ηλίανθο που χαρίζουν βαθιά ενυδάτωση, θρέψη και εξαιρετική απαλότητα στην επιδερμίδα. Με το αριστοκρατικό άρωμα renaissance (αναγέννηση) που είναι εμπνευσμένο από τα μοναδικά τοπία της  Μεσογείου.

Με πλατινένιο γκλίτερ που χαρίζει υπέροχη λάμψη.  

Dry Oil Shimmer Pink Diamond Gold Orchid:

Ξηρό λάδι με βιοδιασπώμενο φορέα φυτικής προέλευσης υψηλής καθαρότητας με έλαια από Ελαιόλαδο, αργκάν και ηλίανθο που χαρίζουν βαθιά ενυδάτωση, θρέψη και εξαιρετική απαλότητα στην επιδερμίδα. Με το αριστοκρατικό άρωμα renaissance (αναγέννηση) που είναι εμπνευσμένο από τα μοναδικά τοπία της Μεσογείου.

Με ροζ γκλίτερ που χαρίζει υπέροχη λάμψη.

Τα Dry Oils μπορούν να κάνουν σχεδόν τα πάντα! Να θρέψουν, να  ενυδατώσουν, να χαρίσουν λάμψη και με το άρωμά τους να προσφέρουν αίσθηση χαλάρωσης και ευεξίας. Το μόνο που ζητάνε από εμάς είναι μια μικρή δόση φαντασίας και τη διάθεση να φροντίσουμε πραγματικά τον εαυτό μας.

Οι εξαιρετικές φυσικές ιδιότητες τους, βοηθούν στην αποκατάσταση της υγρασίας και την ισορροπία του διψασμένου δέρματος και των μαλλιών. Προστατεύουν και επανορθώνουν το υδρολιπιδικό φιλμ της επιδερμίδας στο σώμα. Αντιμετωπίζουν την ξηρότητα της επιδερμίδας. Εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες, διεγείρουν τις ανταλλαγές και την οξυγόνωση των κυττάρων και τους παρέχουν θρεπτικά συστατικά. Δυναμώνουν τα εύθραυστα μαλλιά και προστατεύουν την τρίχα, ενυδατώνοντας και περιποιούνται το τριχωτό της κεφαλής.

Η σύνθεσή τους είναι εξαιρετικά ανάλαφρη, μη-λιπαρή και ταιριάζουν σε κάθε τύπο μαλλιών και σώματος.

Ενσωματώνοντας την πεμπτουσία των πιο πολυτελών συστατικών στις υψηλότερες συγκεντρώσεις , η τελετουργία τους προσφέρουν απαράμιλλα αποτελέσματα και χαρίζουν στα μαλλιά και στο σώμα διαρκή λάμψη και ενυδάτωση.

Είναι σε κομψές συσκευασίες με κατάλληλο δοσομετρητή για καλύτερη κατανομή του προιόντος! Απαραίτητο όλες τις εποχές του χρόνου, είναι ιδανικό για να προσφέρει πλούσια ενυδάτωση μετά τη θάλασσα ή την πισίνα.


Τρόπος χρήσης:

ΧΡΗΣΗ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ:

Ψεκάστε 1 – 2 φορές στις παλάμες σας ανάλογα με την πυκνότητα των μαλλιών σας. Εφαρμόστε σε μήκη και άκρες για μέγιστη προστασία από την καθημερινή φθορά και το σπάσιμο. Σε νωπά μαλλιά διευκολύνει το χτένισμα, ξεμπερδεύει άμεσα χωρίς να βαραίνει. Σε στεγνά μαλλιά, πριν ή μετά το styling και το πιστολάκι, για περισσότερη πειθαρχία και μείωση του φριζαρίσματος.

ΧΡΗΣΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑ:

Χρησιμοποιήστε το καθημερινά για να διατηρείτε την επιδερμίδα σας ενυδατωμένη. Ψεκάστε και απλώστε ομοιόμορφα στο σώμα σας, κάνοντας κυκλικές κινήσεις. Επιμείνετε σε αγκώνες και φτέρνες, αν έχετε ανάγκες αυξημένης ενυδάτωσης. Απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας.

 

 


Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως η εταιρία EOLIA COSMETICS μας βοηθάει να χαλαρώσουμε στους ρυθμούς της καθημερινότητας. Έχει στόχο να κάνει την καθημερινότητα σας μικρές σημαντικές στιγμές. Εμπνευσμένη από την φύση ελπίζει να σας χαρίσει μοναδικά και ξεχωριστά προϊόντα. Η EOLIA COSMETICS είναι ο  καλύτερος τρόπος να νιώσετε ένα διάφανο πέπλο άνοιξης που θα ανεβάζει τη διάθεση σε κάθε σας βήμα. Μας προσφέρει χαμόγελα που αποπλανούν αναδύοντας γλυκά αρώματα.

 

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία EOLIA COSMETICS για την χορηγία των προϊόντων!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://www.eoliacosmetics.gr/

https://www.facebook.com/eoliacosmetics

https://www.instagram.com/eoliacosmetics/


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου