Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

Phelyra Skincare review

 

Phelyra Skincare


Γειά σας Glamorous,

Οι μέρες έχουν μεγαλώσει, ο καιρός είναι γλυκός, ωραίες λιακάδες, πράσινο και λουλούδια παντού, το καλοκαίρι έχει δρομολογηθεί. Όλη αυτή η ωραία ατμόσφαιρα φυσικό είναι να έχει αντίχτυπο και στη διάθεση μας. Το φως, η ζέστη, τα χρώματα, η προοπτική του καλοκαιριού είναι βάλσαμο στην ψυχή μας. Το φως δρα σαν αντικαταθλιπτικό, τόσο καθαρά ψυχολογικά, επειδή μας δημιουργεί ευχάριστα συναισθήματα όσο και χημικά επειδή επηρεάζει το επίπεδο μελατονίνης στο αίμα μας, ουσία που είναι συνυπεύθυνη για την καλή μας διάθεση.Ο φωτεινός ήλιος της Μεσογείου αποτελεί μια από τις βασικότερες πηγές έμπνευσης και καιρός έχει φτιάξει την διάθεσή μας.

Έτσι, όταν ο καιρός ανοίγει και η φύση γιορτάζει, όταν όλοι γύρω δείχνουν πιο χαρούμενοι τότε περιμένουμε κι εμείς απ’ τον εαυτό μας να είναι χαρούμενος και απ’ τη ζωή μας να είναι τέτοια που να μας επιτρέπει να είμαστε χαρούμενοι. 

Αν λοιπόν θέλετε να ανανεώσετε την εμφάνισή σας και ψάχνετε πώς, μπορείτε να μπείτε σε καλοκαιρινή διάθεση προσθέτοντας μία αισιόδοξη «νότα» στην καθημερινότητά σας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να χαρίσετε τα την ανάλογη λάμψη στον εαυτό σας.

Η Phelyra Skincare γιορτάζει τον ερχομό του καλοκαιριού με μοναδικά καλλυντικά με μεταξένιες υφές και συστατικά που υπόσχονται την ανανέωση της επιδερμίδας, για να γίνει πιο λεία, πιο απαλή και πιο σφριγηλή.  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απολαύστε την εφαρμογή τους και κυρίως τη δράση για την οποία προορίζονται.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η Phelyra είναι μια εταιρεία που παράγει φυσικά καλλυντικά με ελιξίριο σαλιγκαριού.

Φτιάχνουνε το δικό τους ελιξίριο σαλιγκαριών από τη δική τους φάρμα σαλιγκαριών. Όλες οι συνθέσεις τους περιέχουν ελιξίριο σαλιγκαριού, ένα φυσικό προϊόν πλούσιο σε υαλουρονικό οξύ, αλλαντοΐνη, κολλαγόνο, ελαστίνη και βιταμίνες.

Εστιάζουνε σε κάθε λεπτομέρεια και φροντίζουνε πάντα τα προϊόντα τους να είναι άριστης ποιότητας. Στόχος τους είναι να κάνουνε την καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας μας μια ευχάριστη εμπειρία και ένα ταξίδι των αισθήσεων.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



Phelyra Lifting Serum


Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι δραστικές και συχνά απότομες αλλαγές που συντελούνται στο περιβάλλον αποτελούν σοβαρές απειλές για την υγεία του δέρματός μας. Καθώς αυτή η μεταβατική κατάσταση  της άνοιξης προς το καλοκαίρι συνοδεύεται ή οδηγεί συχνά σε βαθιές αλλαγές και στον τρόπο ζωής μας, οι αρνητικές επιδράσεις γίνονται ακόμα πιο έντονες.

Τις προηγούμενες δεκαετίες γίναμε μάρτυρες εκτεταμένων μεταβολών στις καθημερινές μας συνήθειες και πρακτικές. Η ζωή μας είναι συχνά γεμάτη άγχος και πίεση, κάτι που επηρεάζει τόσο την πνευματική όσο και την σωματική μας υγεία. Καθημερινά το δέρμα μας δέχεται τις επιθέσεις εξωτερικών παραγόντων, ενώ δεν είναι επαρκώς προετοιμασμένο για να τις αντιμετωπίσει. Χάνει τη σφριγηλότητά του και δείχνει κουρασμένο, ξηρό, άτονο και όλα αυτά με τη σειρά τους οδηγούν σε πολλές λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Η μόλυνση του περιβάλλοντος, η ηλικία, το χρόνιο στρες, οι κακές διατροφικές συνήθειες, το κάπνισμα, το αλκοόλ, ο κακός ή ελλιπής ύπνος είναι μερικοί από τους σημαντικούς και καθημερινούς κινδύνους στους οποίους εκτίθεται το δέρμα μας.

Το μέλλον της υγείας του δέρματός μας έγκειται σε μια πολύπλευρη προστασία, που απαιτεί το συνδυασμό ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής και ενός καθημερινού προγράμματος περιποίησης. Απαραίτητη κρίνεται η χρήση ενός ορού, που θα περιέχει ενισχυμένα αναπλαστικά και ενυδατικά συστατικά ώστε να βοηθούν στη φυσική διαδικασία επανόρθωσης του δέρματος.

Τώρα, περισσότερο από ποτέ, είναι επιτακτική η ανάγκη να προστατεύσουμε και να «οχυρώσουμε» το ευαίσθητο δέρμα μας από τους ποικίλους αρνητικούς εξωγενείς παράγοντες. Για το λόγο αυτό, η βελτίωση της υγείας του δέρματός μας σε συνδυασμό με τη διατήρηση και προφύλαξη της σωστής λειτουργίας του αμυντικού συστήματος πρέπει να αποτελεί μία από τις καθημερινές μας προτεραιότητες. Ήρθε λοιπόν  η ώρα της ανασύνταξης, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.

Το ιδανικό προϊόν – «ασπίδα προστασίας» είναι ο Phelyra Lifting Serum- Ορός Προσώπου που περιέχει συστατικά που απαλείφουν όλες τις καταστρεπτικές συνέπειες τις οποίες απειλούν το δέρμα μας!

Το Phelyra Lifting Serum είναι ένα ιδανικό προϊόν που βοηθά στην ανάπλαση της επιδερμίδας του προσώπου και του λαιμού και τη συνολική βελτίωση της όψης της. Ορός μέγιστης δράσης, περιέχει της υψηλότερες συγκεντρώσεις ενεργών συστατικών, πλούσιος σε αναπλαστικά και ενυδατικά συστατικά , είναι ειδικά σχεδιασμένος για να προστατεύει και να ενυδατώνει την επιδερμίδα..

Έχοντας μια νεανική εμφάνιση το δέρμα μπορεί να γίνει μια πολυτέλεια καθώς γερνάμε. Αλλά χάρη στις εκπληκτικές ιδιότητες και τα οφέλη του, ο καθένας μπορεί να επιδοθεί σε αυτή την πολυτέλεια. Αποτελεί αποτελεσματικό προϊόν ομορφιάς, λόγω των πολλών και διαφορετικών δράσεων της στην επιδερμίδα. Διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, μειώνει τις λεπτές γραμμές και ανανεώνει το κουρασμένο από τη φωτογήρανση δέρμα. Οι καταπληκτικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες του παρέχουν αυξημένη προστασία από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες και βοηθούν στην καταστροφή των ελεύθερων ριζών, που είναι υπεύθυνες για όλα τα στάδια της γήρανσης. Η χρήση ενός τέτοιου αποτελεσματικού ορού, βοηθά στην αναπλήρωση των επιπέδων αυτών, κρατώντας την επιδερμίδα λαμπερή και σφιχτή.

Αντιγηραντικό και αναπλαστικό σύμπλεγμα με Ελιξίριο σαλιγκαριού, Τζελ Aloe Vera, Υαλουρονικό οξύ, Κολλαγόνο και Ελαστίνη για τη συνολική βελτίωση της όψης της επιδερμίδας που εξισορροπεί τη φυσική υγρασία ενισχύοντας την ελαστικότητα. Μία καινοτόμα σύνθεση εμπλουτισμένη με ελιξίριο σαλιγκαριού και υπέροχο άρωμα μαστίχας Χίου, που αναζωογονεί την επιδερμίδα αφήνοντάς την απαλή και φωτεινή. Το τζελ Aloe Vera ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα και το ελιξίριο σαλιγκαριού βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας, βοηθά στην επούλωση των ουλών, στη μείωση των ρυτίδων, των λεπτών γραμμών έκφρασης και στην καταπολέμηση της ακμής. Το κολλαγόνο έχει αντιγηραντική δράση, χαρίζοντας φρεσκάδα και ζωντάνια στην ώριμη επιδερμίδα. Η ελαστίνη συμβάλει στην ελαστικότητα και σφριγηλότητα της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα βελτιώνει τις ρυτίδες και ανανεώνει το κουρασμένο δέρμα. Το έλαιο καλέντουλας έχει καταπραϋντικές, αντισηπτικές και επουλωτικές ιδιότητες.

Χάρη στη λεπτόρρευστη υφή του, τα δραστικά ενεργά συστατικά που περιέχει, καταφέρνουν να διεισδύουν ευκολότερα και σε μεγαλύτερο βάθος. Διαπερνά την επιφάνεια και να εισχωρεί άμεσα στις βαθύτερες στιβάδες. Η υφή του είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο, μεταξένιο serum και που με ελάχιστη ποσότητα αρκεί για όλο το πρόσωπο.

Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου, το ταλαιπωρημένο πρόσωπό  σας θα μεταμορφωθεί σε βελούδο. Και το καλύτερο είναι ότι παραμένει απαλό για πολλές ώρες. Απαλότητα που νιώθω εγώ και λάμψη που προσέχουν όλοι.

Στις αλλαγές των εποχών, η εφαρμογή μιας κούρας ανανέωσης με τον εξειδικευμένο ορό θα μας βοηθήσει να καταπολεμήσουμε την κούραση, να «γεμίσουμε τις μπαταρίες» των κυττάρων της επιδερμίδας και να τα βοηθήσουμε να αντιμετωπίσουν το οξειδωτικό στρες.

Είναι σε όμορφη συσκευασία!

Για όλους τους τύπους δέρματος.


Τρόπος χρήσης:

Σε απόλυτα καθαρό και στεγνό πρόσωπο, εφαρμόστε μερικές σταγόνες σε πρόσωπο και λαιμό, 1-2 φορές την ημέρα, αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια. Απλώστε με κυκλικές κινήσεις ώσπου να απορροφηθεί πλήρως.



Phelyra Face Cream


Το καλοκαιρι  κάνει αισθητή την παρουσία του και η χαρά έχει αρχίσει να απλώνεται σταδιακά σε κάθε γωνιά της χώρας μας. Η ατμόσφαιρα γίνεται πιο ήρεμη και χαλαρή…  ο καιρός έγινε ζεστός και τα καλοκαιρινά ρούχα ξεπρόβαλλαν και πάλι μετά από αρκετούς μήνες.

Είναι μια περίοδος που πολλές φορές επιζητούμε την ανανέωση, μικρές ή μεγάλες αλλαγές για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα μας. Η ανανέωση αυτή μπορεί να αφορά και την εμφάνιση μας και την επιδερμίδα μας. Το έθιμο θέλει να  υποσχόμαστε στον εαυτό μας ότι θα αφήσουμε πίσω μας τις παλιές, κακές συνήθειες και θα υιοθετήσουμε άλλες, καλύτερες. Έτσι φροντίζουμε περισσότερο την επιδερμίδα μας.

Η επιδερμίδα μας χρειάζεται τροφή, όπως και το υπόλοιπο σώμα μας, για να αποτραπεί η πρόωρη γήρανση. Δίνοντας τροφή προσφέρουμε στην επιδερμίδα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά που διατηρούν υψηλά τα επίπεδα ενυδάτωσης, φροντίζουν για την αποκατάσταση των κυττάρων κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά και ενεργοποιούν την κυτταρική ανανέωση και τη φυσιολογική διαδικασία επανόρθωσης του δέρματος κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Πολλοί παράγοντες είναι υπεύθυνοι για το σχηματισμό των ρυτίδων: η ηλιακή ακτινοβολία, οι εκφράσεις του προσώπου, η κληρονομικότητα, το κάπνισμα, το μολυσμένο περιβάλλον των πόλεων και πολλοί άλλοι λόγοι που σχετίζονται με τον τρόπο ζωής. Η γενικότερη στάση ζωής και οι καθημερινές μας συνήθειες, μαζί και με τα γονίδια, είναι οι κύριοι λόγοι που ενισχύουν τη γήρανση της επιδερμίδας μας. Ενα μείγμα ικανό να εξηγήσει γιατί οι ρυτίδες είναι αναπόφευκτες για όλους μας.

Ωστόσο λύση για να προλάβουμε ή να καθυστερήσουμε την ενοχλητική όψη ενός γερασμένου προσώπου και να το διατηρήσουμε όσο πιο νέο και υγιές γίνεται, είναι χρησιμοποιώντας την Phelyra Face Cream.

Η Phelyra Face Cream είναι ένα ιδανικό προϊόν που βοηθά στην ανάπλαση της επιδερμίδας του προσώπου και του λαιμού για τη συνολική βελτίωση της όψης της. Θρέφει & ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα, δρα ενάντια στα σημάδια του χρόνου και προσφέρει αντιγηραντική προστασία. Είναι κατά της γήρανσης, εξομαλύνει τις ρυτίδες, βελτιώνει την χαλάρωση του δέρματος, αυξάνει την ελαστίνη του δέρματος και διατηρεί τη νεότητα του δέρματος.

Με Ελιξίριο σαλιγκαριού, Έλαιο καλέντουλας, Βούτυρο καρύδας, Βούτυρο κακάο, Έλαιο αβοκάντο, Έλαιο αργκάν, Τζελ Aloe Vera, Κολλαγόνο, Υαλουρονικό οξύ, Ελαστίνη και Αιθέριο έλαιο Ylang-Ylang. Περιέχει έκκριμα σαλιγκαριού, συστατικό πλούσιο σε υαλουρονικό οξύ, αλλαντοϊνη, κολλαγόνο, ελαστίνη και βιταμίνες. Βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας, αναδομεί, ενυδατώνει και καταπραΰνει το ταλαιπωρημένο δέρμα. Μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, ενώ παράλληλα αναδομεί την επιδερμίδα βελτιώνοντας την υφή της. Το κολλαγόνο έχει αντιγηραντική δράση, χαρίζοντας φρεσκάδα και ζωντάνια στην ώριμη επιδερμίδα. Η ελαστίνη συμβάλει στην ελαστικότητα και σφριγηλότητα της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα βελτιώνει τις ρυτίδες και ανανεώνει το κουρασμένο δέρμα. Το έλαιο Αργκάν ενισχύει την αναγέννηση και την ελαστικότητα του δέρματος, καθώς και την ανανέωση των κυττάρων, ενώ το αβοκάντο διατηρεί τη σωστή λειτουργία του επιδερμικού φραγμού.

Παρέχει πολύ βαθιά ενυδάτωση και αφήνει μία αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας στο δέρμα χωρίς ίχνη λιπαρότητας. Ιδανική για βάση μακιγιάζ.

Η αίσθηση που έχει είναι ευχάριστη δροσιά σαν να παίρνει μια βαθιά ανάσα η επιδερμίδα ενώ η διακριτική ευωδιά του είναι ευχάριστη.

Είναι σε όμορφη και πρακτική συσκευασία, κατάλληλη και για την τσάντα μας.

Για όλους τους τύπους δέρματος!


Τρόπος χρήσης:

Σε απόλυτα καθαρό και στεγνό πρόσωπο, απλώστε ομοιόμορφα την κρέμα στο μέτωπο, τα μάγουλα, τη μύτη, το πηγούνι και το λαιμό. Κάντε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις ώσπου να απορροφηθεί πλήρως, αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια.



Phelyra Snail Elixir


Η φυσική ομορφιά αντανακλά τον συναισθηματικό μας κόσμο, δηλαδή το πώς νιώθουμε, ενώ είναι αναμφίβολα και  ο καθρέφτης της γενικότερης κατάστασης της υγείας του οργανισμού μας.

Πραγματικά ωραίο είναι, να νιώθεις και να δείχνεις ωραία.

Σίγουρα δεν είναι  ευχάριστο να ξυπνάς με μια ακόμα ρυτίδα, να παλεύεις με τον αδυσώπητο νόμο της βαρύτητας και να βλέπεις τις κηλίδες να σκιάζουν το πρόσωπό σου. Με το πέρασμα των χρόνων, ο ρυθμός των μεταβολικών λειτουργιών του δέρματος αρχίζει να φθίνει. Η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης μειώνεται και η κυτταρική ανανέωση πραγματοποιείται πιο αργά απ’ ό,τι σε ένα νεανικό δέρμα. Το δεύτερο έχει ως αποτέλεσμα να παραμένουν τα νεκρά κύτταρα στις εξωτερικές στιβάδες της επιδερμίδας δημιουργώντας θαμπή, τραχιά, άτονη όψη. Οι αλλαγές είναι μεγάλες και απότομες. Χάνει την τονικότητα της, γίνεται ξηρή και λεπτή, σαν χαρτί. Το χρώμα της δείχνει θαμπό, οι κηλίδες πληθαίνουν, οι ρυτίδες βαθαίνουν.

Για την εξυγίανση και την ευεξία του δέρματος, χρειάζεται να δούμε πρώτα την εικόνα του δέρματος στο διάβα του χρόνου. Το ρολόι γυρίζει αργά, η λάμψη χάνεται γρήγορα.

Όλοι γνωρίζουν πλέον ότι εάν θέλουμε να πετύχουμε αποτελέσματα που βελτιώνουν την επιδερμίδα μας θα πρέπει να δράσουμε κάτω από αυτή, ενεργοποιώντας τους φυσικούς εκείνους μηχανισμούς που διαθέτει το σώμα μας και είναι υπεύθυνοι για την φυσική εκείνη ομορφιά των νεανικών μας χρόνων.

Ξεκινήστε τον αγώνα για την επιβράδυνση της γήρανσης με καλλυντικά προϊόντα που περιέχουν ισχυρά ενεργά συστατικά για την επιβράδυνση της γήρανσης και να συμβάλουν σε αποτελεσματική βιολογική δράση, για πραγματικά ορατά αποτελέσματα.

Το Phelyra Snail Elixir είναι αυτή η «δύναμη ανανέωσης» που χρειάζεται ένα δέρμα με αντίστοιχη εικόνα φθοράς, κάνοντας στην επιδερμίδα αισθητό αλλά με ορατά και διακριτά αποτελέσματα.

Είναι ελιξίριο ομορφιάς που ενεργοποιεί τη φυσική διαδικασία της κυτταρικής ανανέωσης, μειώνοντας το βάθος των λεπτών γραμμών.. Προσφέρει στην επιδερμίδα απομάκρυνση νεκρών κυττάρων, αναδόμηση, λείανση ρυτίδων, έντονη ενυδάτωση και αντιγήρανση. Η υφή του δέρματος βελτιώνεται σημαντικά και η επιδερμίδα αποκτά απαλή υφή και λαμπερή όψη. Εξασφαλίζει την ενδυνάμωση της κυτταρικής δομής, την τόνωση της παραγωγής κολλαγόνου και συμβάλλουν στην αποκατάσταση και ενίσχυση των φυσικών μηχανισμών άμυνας της επιδερμίδας ώστε αυτή να αντιδρά όπως η νεανική, ενάντια στην δημιουργία των ελευθέρων ριζών και στην εμφάνιση των ρυτίδων, με καταπραϋντικές, ηρεμιστικές και επουλωτικές ιδιότητές τους, που βοηθούν στην τόνωση και τη βελτίωση της υφής του δέρματος και συνεισφέρουν στη διατήρηση της συνολικής υγείας του.

Απολαύστε τη μεταξένια, ομαλή αίσθηση που αποδίδουν τα πολυτελή δραστικά συστατικά αυτού του ορού, που είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, αντιοξειδωτικά και υαλουρονικό οξύ, που διατηρούν την υγρασία της επιδερμίδας, αποτρέπουν τους ερεθισμούς και κυρίως απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα. Επίσης περιέχει αλλαντοϊνη για αναδόμηση του δέρματος, κολλαγόνο και ελαστίνη για διατήρηση της ελαστικότητας, γλυκολικό οξύ για απολέπιση του δέρματος και απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, καθώς και βιταμίνες Α, C, και Ε.

Μέρα με τη μέρα, το δέρμα σας «ξανα-υφαίνεται». Η επιδερμίδα ανανεώνεται καλύτερα, γίνεται πιο ανθεκτική, πιο πυκνή. Οι ρυτίδες και οι γραμμές εκφράσεως απαλύνονται.

Αποτέλεσμα; Ορατά σφριγηλή, ενυδατωμένη και φρέσκια επιδερμίδα!

Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Βρίσκετε σε όμορφη συσκευασία, κατάλληλη και για τα ταξίδια μας.

Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε το περιεχόμενο σε καθαρό δέρμα, στο πρόσωπο και το λαιμό, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Απλώστε με απαλές κυκλικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.



Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως στην εταιρία Phelyra Skincare η αναζήτηση για καινοτόμες και αποτελεσματικές θεραπείες είναι συνεχής. Παρέχουνε καλλυντικά προϊόντα εξελιγμένης σύνθεσης και ενισχυμένης δράσης, ικανά να αντιμετωπίσουν κάθε πρόβλημα του δέρματός μας. Παράγουνε με αγάπη, ειλικρίνεια και μεράκι, αξίες που μεταδίδουνε μέσα από τα προϊόντα τους.

Στην εταιρεία Phelyra Skincare η υπόσχεσή τους είναι ότι δεν εφησυχάζουνε ποτέ,βαδίζοντας πάντα στον δρόμο της καινοτομίας προς το συμφέρον και τις υψηλές απαιτήσεις του καταναλωτή για ομορφιά και υγεία.

Ευχαριστώ πολύ την Phelyra Skincare για την χορηγία των προϊόντων!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://www.phelyra.com/

 https://www.facebook.com/phelyra.skincare/

https://www.instagram.com/phelyra.skincare/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου