Τρίτη 9 Μαΐου 2023

Kýklos review


Kýklos


Ο ήλιος αναδύθηκε!

Γεια σας Glamorous,

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ, τι είναι αυτό που κάνει την άνοιξη να έχει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας; Άραγε είναι το γεγονός πως μας προετοιμάζει για την έλευση του καλοκαιριού; Μήπως είναι ο τρόπος με τον οποίο εισβάλλει αναπάντεχα στην καθημερινότητά μας, γεμίζοντας τις μέρες μας με φωτεινά χρώματα και μοναδικά αρώματα; Ό,τι και αν είναι αυτό που μας κάνει να αγαπάμε την άνοιξη λίγο περισσότερο από τις υπόλοιπες εποχές, το σίγουρο είναι πως μας διακατέχει ένα ζωηρό συναίσθημα που μας παρακινεί και μας γεμίζει έμπνευση να εμπλουτίσουμε με ανοιξιάτικες «πινελιές» φρεσκάδας, κάθε τομέα της ζωής μας.

Το ερώτημα είναι, βέβαια, από πού θα ξεκινήσουμε να προσθέτουμε αυτές τις «πινελιές»; Κι όμως, η απάντηση «κρύβεται» μέσα στης φύσης το ''ξημέρωμα''.. εκεί που ανοίγονται τα συναισθήματά μας.. Που δεν μας αφήνουν περιθώρια κλεισίματος, αισθανόμαστε βαθιά και νιώθουμε να ρουφάμε τις μυρωδιές, το ξαναγέννημά της από την αρχή, που βιάζεται για να απλωθεί μπροστά μας μια Άνοιξη καινούρια και αλλιώτικη..

Αν θέλετε, λοιπόν, να προσθέσετε μία πιο ανοιξιάτικη και αισιόδοξη «νότα» στην καθημερινότητά σας, τότε το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να χαρίσετε την ανάλογη λάμψη στον εαυτό σας. Διότι όταν βάζετε επάνω σας κατάλληλα καλλυντικά που θα ενυδατώσουν και προστατέψουν το δέρμα σας, τότε κάθε σύντομη διαδρομή στην πόλη, από το σπίτι προς το γραφείο και αντίστροφα, θα μετατρέπεται σε ένα νοητό «ταξίδι» αισθήσεων κοντά στη φύση, το οποίο θα σας φτιάχνει τη διάθεση.

Γιορτάστε την Άνοιξη με μοναδικά καλλυντικά για γυναίκες από την Kýklos που θα σας συντροφεύουν τώρα που ο ήλιος γίνεται πιο ζεστός και η μυρωδιά των ανθισμένων λουλουδιών κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα.


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρία “KYKLOS” ιδρύθηκε από την Έλενα Λένου.  O κύκλος συμβολίζει την ολοκλήρωση, την πληρότητα, την τελειότητα και την αιωνιότητα. Συμβολίζει την ομορφιά που δεν έχει ούτε αρχή ούτε τέλος. Τη σύνδεση του σώματος με την ψυχή. Παράγει καινοτόμα φυσικά καλλυντικά με βάση ελαιόλαδο με ενεργό οξυγόνο σε συνδυασμό με υπέροχα φυτικά έλαια και αιθέρια έλαια επιλεγμένα το καθένα ξεχωριστά για την ευεργετική του δράση στο δέρμα.

Η δημιουργία του ελαιόλαδου με ενεργό οξυγόνο, ενός καινοτόμου, πρωτοποριακού υλικού για το οποίο η εταιρία τους διαθέτει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και το οποίο έχει απίστευτες και αποδεδειγμένες ευεργετικές ιδιότητες στο δέρμα.

Πρόθεση τους είναι να δημιουργήσουνε καλλυντικά προϊόντα που να βασίζονται μόνο σε φυσικά καλλυντικά με σεβασμό και ευθύνη απέναντι στον καταναλωτή αλλά και στο περιβάλλον. Στόχος τους είναι να αναδείξουνε πόσο σημαντικό είναι να αγαπάμε τον εαυτό μας και να τον αποδεχόμαστε, καλλιεργώντας ταυτόχρονα την εσωτερική και την εξωτερική μας ομορφιά.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:




Pink Clay


Δέρμα θαμπό, άτονο ,τραχύ και κουρασμένο. Δεν το βλέπετε μόνο στον καθρέφτη, το αισθάνεστε και κάπως «βαρύ». Είναι όπως νιώθουμε το σώμα μας όταν είμαστε κουρασμένες, όταν μετά βίας μπορούμε να σηκώσουμε τα μέλη μας. Οι αντίξοες καιρικές συνθήκες που πέρασαν, αλλά και η έλλειψη ύπνου, το στρες και η μη ισορροπημένη διατροφή, είναι από τους κυριότερους λόγους που η επιδερμίδα μας παρουσιάζει αυτή την εικόνα. Σημαντικό είναι να βοηθήσουμε  την επιδερμίδα να «ενυδατωθεί». Ο χειμώνας που πέρασε και η σκληρότητα με την οποία φέρθηκε στο δέρμα μας – σιγά σιγά περνάει και θα αντικατασταθεί . Ώρα, λοιπόν, να προετοιμάσουμε την επιδερμίδα μας για τις νέες καιρικές συνθήκες, για να είμαστε σίγουροι πως θα είναι πιο υγιής από ποτέ.

Βγάλτε από πάνω σας όλα τα άσχημα και περιλούστε το πρόσωπο σας με ήλιο και ευχάριστη διάθεση. Όπως η ψυχή μας, έτσι και το δέρμα μας ξυπνά και θέλει απεγνωσμένα την λάμψη και την ομορφιά.

Πώς μπορούμε όμως να αναζωογονηθούμε και να προετοιμαστούμε για ένα ζεστό και με ηλιοφάνεια καιρό δίχως τομές και μακροχρόνιες τεχνικές;

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να δείτε πάλι την επιδερμίδα σας φωτεινή και ίσως η πιο σημαντική συμβουλή σε ό,τι έχει να κάνει με το δέρμα είναι η τακτική ενυδάτωση.

Εάν η επιδερμίδα σας είναι ξηρή και ευαίσθητη, τότε σίγουρα σας προτείνουμε τα δοκιμάσετε την μάσκα Pink Clay.

Η Pink Clay είναι μάσκα που σηματοδοτεί τη μετάβαση στην άνοιξη και μας φέρνει αισιοδοξία και χαρά. Είναι μια γλυκιά μάσκα για όλους τους τύπους δέρματος και θα χαρίσει στην επιδερμίδα σας την λάμψη και την ελαστικότητα που της λείπει.

Ο ροζ πηλός θεωρείται το πιο ήπιο από όλα τα άργιλα, αλλά μπορεί ακόμα να χρησιμοποιηθεί περιστασιακά κατά της ακμής και επίσης ως ήπια απολέπιση. Ο Ροζ Άργιλος προσδίδει  μοναδικές ιδιότητες και χαρίσει ένα απόλυτα φυσικό απαλό (pal) ροζ χρώμα.

Η ροζ άργιλος βοηθάει στην ανάπλαση των κυττάρων με την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης στα κύτταρα και την περιποίηση της ευαίσθητης- ώριμης - ταλαιπωρημένης επιδερμίδας. Λευκαίνει και φωτίζει το δέρμα.

Βελτιώνει την μικροκυκλοφορία και δίνει λάμψη στο θαμπό κουρασμένο δέρμα. Βελτιώνει τον τόνο του δέρματος, χαρίζοντας λάμψη στην επιδερμίδα χωρίς να την αφυδατώνει. Ομαλοποιεί την παραγωγή σμήγματος.

Αποκαθιστά τη μειωμένη λειτουργία των ιστών .Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και καθαρίζει σε βάθος τους πόρους χωρίς να αφαιρεί τον προστατευτικό φραγμό του δέρματος. Αποκαθιστά το φυσικό pH, διορθώνει το κουρασμένο και άτονο δέρμα και συμβάλλει στην υγιή λάμψη της επιδερμίδας.

Έχει απολυμαντική δράση .Προσφέρει ισχυρή ενυδάτωση και χαρίζει υγιές και νεανικό δέρμα. Καθαρίζει και αναζωογονεί το δέρμα μας φυσικά!

Είναι σε κομψή και πρακτική συσκευασία, κατάλληλη και για τα ταξίδια μας.


Τρόπος χρήσης:

Αναμίξτε ίσα μέρη αργίλου και νερού. (1 κουτάλι άργιλος, 1 κουτάλι νερό).

Ανακατέψτε μέχρι να δημιουργηθεί μία πάστα, αν χρειαστεί προσθέστε λίγο νερό ακόμη.

Απλώστε την μάσκα με ειδικό πινέλο για μάσκες ή με τα δάχτυλα σας σε όλο το πρόσωπο, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών.

Αφήστε να δράσει για περίπου 8-12 λεπτά, φροντίζοντας να μη στεγνώσει η μάσκα τελείως.

Ξεπλύνετε με ζεστό για να αφαιρέσετε την μάσκα και στεγνώστε το δέρμα με μία πετσέτα.



Eye Lifting Serum


Στο ίδιο μήκος κύματος με την επιδερμίδα του προσώπου οι ανάγκες της ευαίσθητης περιοχής γύρω από τα μάτια στο πέρασμα του χρόνου αλλάζουν.

Όσο κι αν έχουν μπει πια για τα καλά στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας , υπάρχουν ακόμη «φωνές» που θέλουν τον ορό ματιών, ως περιττή πολυτέλεια ιδιαίτερα στις νεανικές ηλικίες, που όλα λειτουργούν ρολόι. Κι όμως αυτή η μικρή περιοχή στην επιδερμίδα του προσώπου, έχει από πολύ νωρίς ανάγκη τις ειδικά σχεδιασμένες συνθέσεις…

Είτε μας αρέσει είχε όχι, είναι νόμος της φύσης. Ο χρόνος διαλέγει την περιοχή γύρω από τα μάτια για να κάνει την πρώτη του εμφάνιση. Εξάλλου φτάνει μόνο να αγγίξουμε την επιδερμίδα σε αυτή την περιοχή για να αντιληφθούμε πόσο λεπτή είναι, σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο σημείο του προσώπου. Η επιδερμίδα, επίσης, καταπονείται καθημερινά από τις εκούσιες ή ακούσιες γκριμάτσες μας, από τη διαρκή κίνηση των βλεφάρων και βέβαια από το οξειδωτικό στρες που προκαλεί στα κύτταρά της το εχθρικό περιβάλλον. Οι ιδιαιτερότητες αυτές οδηγούν στις λεπτές ακτινωτές ρυτίδες που σχηματίζονται στις εξωτερικές γωνίες των ματιών.

Το πιο δυνατό σημείο του προσώπου, τα μάτια, χρειάζονται ειδική φροντίδα για να δείχνουν πάντα λαμπερά και νεανικά. Σε μας λοιπόν δεν απομένει παρά να τα αναγνωρίζουμε, να εντοπίζουμε τις αιτίες και να αναζητούμε τη λύση αποκλειστικά στη στοχευμένη περιποίηση.

Τα μάτια χρειάζονται μια πιο εξειδικευμένη φροντίδα και εδώ έρχεται να βοηθήσει ένα στοχευμένο «όπλο» που αξιοποιεί τη δύναμη του στο δέρμα μας και είναι ο ορός  ματιών Eye Lifting Serum.

Το Eye Lifting Serum είναι ένα serum ενισχυμένης δράσης κατά των παραγόντων που προκαλούν ρυτίδες, οιδήματα και μαύρους κύκλους γύρω από τα μάτια. Προστατεύει, δυναμώνει και βελτιώνει το δέρμα γύρω από την περιοχή των ματιών. Σχεδιάστηκε για να καταπολεμά τη γήρανση σε όλη την περιοχή των ματιών και να διεγείρει την κυτταρική ανανέωση, χρησιμοποιώντας συστατικά-κλειδιά, που στοχεύουν στις διαφορετικές ανάγκες όλης της περιοχής. Πρόκειται για ένα ελιξίριο με άμεσο lifting effect που διορθώνει εντατικά και ενυδατώνει σε βάθος.

Πρόκειται για μια έξυπνη αντιγηραντική λύση με Instant & long term αποτέλεσμα για ορατή λείανση, ορατή ανόρθωση του άνω βλεφάρου, ορατή σύσφιξη και αποκατάσταση του νεανικού σχήματος των ματιών, ενισχύοντας την λάμψη και την φωτεινότητα του δέρματος.

Το serum είναι εμπλουτισμένο με βραβευμένες πρώτες ύλες καινοτομίας και δραστικά υλικά με εκχυλίσματα φυτών, οργανική Aloe vera, πούδρα θαλασσινού νερού πλούσια σε ασβέστιο, μαγνήσιο, κάλλιο και ιχνοστοιχεία, FRUIT apple water που προστατεύει, αναζωογονεί  και ενισχύει την επιδερμίδα επιταχύνοντας τη φυσική διαδικασία ανανέωσής της.

Με μεταξένια υφή  που απορροφάται γρήγορα ,χωρίς να λιπαίνει και συμπυκνωμένη δράση το Eye Lifting Serum απαντά στις ανάγκες κάθε επιδερμίδας. Το συγκεκριμένο serum, θα ενισχύσει την επιδερμίδα σας, και δεν πρέπει να λείπει από την καθημερινή σας ρουτίνα.

Έχει υπέροχο, στρογγυλό γυάλινο μπουκάλι με ειδική κάνουλα για καλύτερη κατανομή του προϊόντος!


Τρόπος χρήσης:

Μετά τον καθαρισμό στο τελευταίο βήμα της βασικής περιποίησης της επιδερμίδας σας, εφαρμόστε λίγη ποσότητα από το lifting serum στην περιοχή κάτω από τα μάτια σας. Κάντε απαλές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Χρήση 2 φορές την ημέρα (πρωί και βράδυ).



Digital anti-aging & anti-pollution Ampoules


Δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι με την πάροδο του χρόνου, η επιδερμίδα μας επηρεάζεται σημαντικά από το περιβάλλον, τον ήλιο, την διατροφή μας, το κάπνισμα, την γενική κατάσταση της υγείας μας και τον τρόπο που το περιποιούμαστε. Συνέπειες όλων αυτών των παραγόντων είναι η φθορά του δέρματος, οι ερεθισμοί, η πρόωρη γήρανση, η θαμπή και άτονη όψη.

Όταν το πρόσωπο μας είναι κουρασμένο, θαμπό και άτονο και εμείς δεν έχουμε το χρόνο για μια ολοκληρωμένη κούρα ομορφιάς στην αισθητικό μας, υπάρχει τρόπος να φρεσκαριστούμε στο σπίτι μας, αρκεί να έχουμε προμηθευτεί τα απαραίτητα καλλυντικά. Αυτά είναι οι αμπούλες ομορφιάς. Προϊόντα που περιέχουν ενεργά συστατικά υψηλής και άμεσης απόδοσης και θεωρούνται «πηγή νιότης και ενέργειας». Σ’ αυτή την περίπτωση μια μελετημένη κούρα με αμπούλες, μπορεί να προσφέρει ουσιαστική βοήθεια, ειδικά αν συνδυαστεί και με μασάζ για την απορρόφηση τους,  το οποίο διεγείρει το δέρμα κι έτσι οι δραστικές ουσίες διεισδύουν βαθύτερα και επιφέρουν καλύτερο αποτέλεσμα.

Η αποτελεσματικότητα τους οφείλεται στην συμπύκνωση ειδικών δραστικών ουσιών, οι οποίες δίνουν στο δέρμα μια απίστευτη ώθηση ενέργειας.

Οι Digital anti-aging & anti-pollution Ampoules είναι ο καλύτερος τρόπος για ξεκινήσουμε ευχάριστα την ημέρα μας και είναι απόλυτα εξειδικευμένες για κάθε ανάγκη, κάθε επιδερμίδα, κάθε ηλικία! Σκοπός τους είναι να δώσουν τη δυνατότητα σε κάθε γυναίκα να απολαμβάνει καθημερινά περιποίηση επαγγελματικού τύπου στο σπίτι, εισάγοντας την νέα παγκόσμια καινοτομία στην αισθητική: την περιποίηση προσώπου με αμπούλες ομορφιάς!

Οι Digital anti-aging & anti-pollution Ampoules είναι υπερσυμπυκνωμένος ορός που προστατεύει από το μπλε φως που εκπέμπουν οι οθόνες και την περιβαλλοντική ρύπανση. Προσφέρει στον επιδερμικό ιστό μέγιστη προστασία από περιβαλλοντικούς ρύπους, ελεύθερες ρίζες, οξειδωτικό stress, πρόωρη γήρανση και ακτινοβολία υπολογιστών.

Με τις Digital anti-aging & anti-pollution Ampoules τα επιδερμικά κύτταρα επιταχύνουν το ρυθμό ανανέωσής τους και το δέρμα αυξάνει την ελαστικότητα και την αντοχή του απέναντι στις περιβαλλοντικές επιθέσεις. Ενυδατώνει βαθιά, προσφέρει αντιγηραντική προστασία, αντιμετωπίζει το φαινόμενο «tech-neck» και καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και εμποδίζει την οξείδωση. Χαρίζουν λάμψη, φωτεινότητα και ζωντάνια. Προσφέρουν αίσθηση άνεσης και την αφήνουν απαλή, λεία και ελαστική, χωρίς τραβήγματα.

 Η σύνθεση του είναι εμπλουτισμένη Tsubaki oil: Έλαιο από τα Isu Islands. Αποτέλεσε για πολλούς αιώνες το μυστικό ομορφιάς των Γκέισα, με το οποίο κατάφερναν να διατηρούν άψογες και πορσελάνινες επιδερμίδες.

Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Βρίσκετε σε 7 γυάλινες αμπούλες, εύκολες στην χρήση.


Τρόπος χρήσης:

Ανοίξτε την αμπούλα και απλώστε την ποσότητα που επιθυμείτε σε πρόσωπο και λαιμό, κάνοντας ελαφρύ μασάζ το πρωί.



Shimmering body oil


Ο ήλιος και το φως μπαίνουν από το παράθυρό μας, γεμίζοντας τις μπαταρίες μας και ανανεώνοντας τη διάθεσή μας. Πώς μπορούμε όμως να επιταχύνουμε αυτή τη διαδικασία, να κερδίσουμε έξτρα ενέργεια και να αναζωογονήσουμε ολόκληρο τον οργανισμό μας;

Φανταστείτε την επιδερμίδα του σώματος σαν την ασπίδα προστασίας του οργανισμού. Αναλογιστείτε πόσο εκτεθειμένη είναι καθημερινά σε σκόνη, περιβαλλοντικούς ρύπους και υψηλές θερμοκρασίες. Προσθέσετε τώρα ειδικά για την περίοδο του καλοκαιριού, αλάτι της θάλασσας, χλώριο της πισίνας και έντονη ηλιακή ακτινοβολία. Όλα μαζί φτιάχνουν ένα ιδανικό κοκτέιλ, ικανό να προξενήσει φθορές ακόμη και στο πιο ανθεκτικό «υλικό». Τα άσχημα νέα είναι ότι η αφυδατωμένη επιδερμίδα, με την τραχιά υφή και άτονη όψη, αναδεικνύει ακριβώς αυτήν τη φθορά από τις εξωτερικές, δυσμενείς συνθήκες.

Με εξαίρεση την περιοχή του ντεκολτέ η επιδερμίδα του σώματος είναι πιο παχιά από του προσώπου. Η μειωμένη παραγωγή σμήγματος λόγω του μικρότερου αριθμού των σμηγματογόνων αδένων στο σώμα είναι επίσης μια από τις ουσιαστικές διαφορές της. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που το βασικό πρόβλημα για το σώμα είναι η έντονη ξηρότητα.

Υπάρχουν όμως και καλά νέα. Αρκεί μόνο η συστηματική ενυδάτωση για να επαναφέρουμε την υγιή της όψη και υφή αλλά και να προλάβουμε μελλοντικές φθορές.

Πολλές γυναίκες αγνοούν την αναγκαιότητα της καθημερινής ενυδάτωσης του σώματος, καθώς θεωρούν ότι η επιδερμίδα του δεν είναι τόσο ευαίσθητη όσο του προσώπου. Oι ειδικοί, όμως, τονίζουν ότι ισχύει το ακριβώς αντίθετο, ότι δηλαδή η επιδερμίδα του σώματος είναι σε αρκετά σημεία πιο ευαίσθητη από αυτήν του προσώπου. Η επιδερμίδα του σώματος είναι η ασπίδα προστασίας ολόκληρου του οργανισμού.

Και το εξειδικευμένο Shimmering body oil έχει σχεδιαστεί ακριβώς για να καταπραΰνει , πρώτα από όλα, την ταλαιπωρημένη από τις καθημερινές επιθέσεις επιδερμίδα και στη συνέχεια να επαναφέρει τα αποθέματα υγρασίας στα φυσιολογικά επίπεδα.

Το Shimmering body oil είναι θρεπτικό ενυδατικό λάδι σώματος, με έντονη αναγεννητική δράση. Προσφέρει αξιόλογες ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες. Η ενυδατική του ικανότητα είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής απορρόφησής του από την επιδερμίδα, χωρίς να την βαραίνει. Είναι μια πολυτελής και ανάλαφρη θεραπεία για την επιδερμίδα, για θρέψη και εντυπωσιακή λάμψη. Ο μοναδικός συνδυασμός ελαίων από αμυγδαλέλαιο, κολοκυθέλαιο, έλαιο καμέλιας, βιταμίνη Ε, ελαιόλαδο με ενεργό οξυγόνο, θρέφει, ενυδατώνει και χαρίζει βαθιά αντιοξειδωτική προστασία ενώ η επιδερμίδα διατηρείται απαλή και λαμπερή.

Βοηθά στην αποκατάσταση της υγρασίας και την ισορροπία του διψασμένου δέρματος, χαρίζοντας στην επιδερμίδα ενυδάτωση και φυσική λάμψη.

Αντιμετωπίζει την ξηρότητα της επιδερμίδας. Εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, διεγείρει τις ανταλλαγές και την οξυγόνωση των κυττάρων και τους παρέχει θρεπτικά συστατικά. Η σύνθεσή του είναι εξαιρετικά ανάλαφρη, μη-λιπαρή και ταιριάζει σε κάθε τύπο σώματος. Ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα αφήνοντας ένα διακριτικό bronze χρώμα, θρέφει και αναζωογονεί άμεσα, δημιουργώντας ένα φιλμ προστασίας που «κλειδώνει» την υγρασία στην επιδερμίδα.

Έτσι το μόνο που χρειάζεται για να απολαύσετε τις ευεργετικές του ιδιότητες, είναι ένα απλό μασάζ στο σώμα κατά την εφαρμογή.

Έχει διακριτικό άρωμα και είναι σε πρακτική συσκευασία, κατάλληλο και για την τσάντα μας.


Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε το καθημερινά σε στεγνό ή βρεγμένο δέρμα σε όλο το σώμα, κάνοντας απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Το καλοκαίρι εφαρμόστε το πριν το ντουζ για να βοηθήσετε την επιδερμίδα σας να το απορροφήσει. Το χειμώνα εφαρμόστε το σαν έλαιο για μετά το μπάνιο.

 




Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως να μην ξεχνάμε πως η φύση είναι η βιβλιοθήκη μας. Πάντοτε αναζητούμε από τους πολύτιμους πόρους της φυσικά συστατικά και εκχυλίσματα ώστε να επιτύχουμε την μέγιστη αποτελεσματικότητα με τον πιο ασφαλή και φυσικό τρόπο.

Η εταιρία Kýklos έχει εξαιρετικά προϊόντα με βελούδινες υφές, εξαίσια αρώματα, υπέροχες αριστοκρατικές συσκευασίες προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και το πιο σημαντικό, υποσχόμαστε πως αν τα γνωρίσετε θα σας είναι δύσκολο να τα αποχωριστείτε. Τα προϊόντα Kýklos είναι μια από τις καλύτερες φυσικές επιλογές για την περιποίηση του προσώπου και σώματός σας , απολαμβάνοντας την απαλότητα και κυρίως την ποιότητα των προϊόντων.

 

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Kýklos για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://kykloscosmetics.com/

https://www.facebook.com/KyklosByElenaLenou

https://www.instagram.com/kyklos_by_elena_lenou/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου