Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023

Parfimo review

 

Parfimo


Οι τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού είναι οι ανάσες του χειμώνα!

Γεια σας Glamorous,

Με το πέρας των τελευταίων ημερών του Αυγούστου, άλλο ένα καλοκαίρι το φάγαμε με το κουτάλι. Απολαμβάνουμε κάθε μέρα που μας χαρίστηκε στα θέλγητρα του καλοκαιρινού ήλιου και της Αυγουστιάτικης σελήνης. Νοτίζουμε στα θερινά μελτέμια και γευόμαστε κάθε σταγόνα αλμύρας που αντέχει ο οργανισμός μας. Όλη μας η ημέρα ένας φραπές, μια παραλία και η παρέα μας. Αυτή ακριβώς η ξεγνοιασιά είναι που καθιστά στο μυαλό μας τον Αύγουστο ως το μήνα της αργίας.

Οι τελευταίες μέρες του έχουν τη γλυκόπικρη αίσθηση της Κυριακής πριν από το σχολείο. Οι φίλοι από μακριά, που έφτασαν πριν από εβδομάδες γεμάτοι νέα και νοσταλγία, αναχωρούν και πάλι. Όλοι ετοιμαζόμαστε για τις καινούργιες αρχές.

Με δυο βότσαλα στις αποσκευές, λιγοστή άμμο στα παπούτσια μας και την καρδιά μας γεμάτη από κάθε λογής ομορφιές, επιτρέψαμε στο καλοκαίρι να πάρει μαζί τους αυτούς τους όρκους, να προνοήσει να τηρήσουμε τις υποσχέσεις μας.

Τα καλοκαίρια μας, λοιπόν, κάθε μικρή ή μεγάλη τους στιγμή, κάθε δυσάρεστη ή ευχάριστη πτυχή τους είναι αυτή η ανάσα δροσιάς, ανεμελιάς κι απέραντης ελευθερίας που μας συνοδεύει καθ’ όλη τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου. Τι και αν τα παίρνει όλα μαζί του και αν μετέτρεψε σε αύρα καθετί που είπαμε, σκεφτήκαμε ή τραγουδήσαμε, επιφυλάσσεται να επιστρέψει υπενθυμίζοντας ή ανανεώνοντας καλοκαιρινά ραντεβού.

Με τις νωχελικές τελευταίες ημέρες του Αυγούστου ,τόσο πιο απολαυστικοί γίνονται οι αργόσυρτοι οι ρυθμοί του. Κουβαλάνε μια αριστοκρατική αδιαφορία για τον χρόνο, σαν μια άλλη μεσημεριανή ραστώνη. Μια πολυτέλεια που απολαμβάνει μόνο ο Αύγουστος και οι ζεστές του ημέρες.

Με κομμένη σχεδόν την ανάσα, για να προλάβουμε τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού ρουφάμε και δραπετεύουμε με τα αρώματα της εταιρίας Parfimo που θα μας «παρασύρουν» και θα «αιχμαλωτίσουν» για λίγο ακόμη καλοκαίρι.


 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

 

To Parfimo προσφέρει μια τεράστια ποικιλία προϊόντων για κάθε γούστο. Κάθε μέρα προσθέτουνε και επεκτείνουνε τη συλλογή τους πάνω από 1 εκατομμύριο πρωτότυπα αρώματα και καλλυντικά προϊόντα για να ικανοποιήσουνε και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές. Θα βρείτε όχι μόνο περίφημα αρώματα και καλλυντικά από όλο τον κόσμο, αλλά και μοναδικά, εξειδικευμένες μάρκες που δεν μπορείτε να βρείτε στα συνηθισμένα αρωματοπωλεία. Το Parfimo προσπαθεί να διατηρήσει τη ηγετική θέση της ως ένας από του μεγαλύτερους προμηθευτές της αρχικής αρώματα και καλλυντικά στην Ελληνική αγορά. Επιλέξτε πάνω από 1 εκατομμύριο πρωτότυπα προϊόντα έτοιμα για άμεση παράδοση από τις αποθήκες τους.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



MANILA GRACE EAU FRAICHE


Lost in August!

Αναπολούμε και προσδιορίζουμε τον χρόνο που περνάει με φωτογραφίες και αναμνήσεις κάτω από ένα τεράστιο ψάθινο καπέλο.

«Όλα τα παίρνει ο Αύγουστος, σαν τρικυμία». Θαρρείς και κάθε τρικυμία φαντάζει ομορφότερη κι απ’ το ήμερο νερό που χρωματίζεται απ’ τη χαραυγή. Είναι πολυτέλεια να μετράμε τη ζωή μας με τα καλοκαίρια.

Ωραίες οι τελευταίες Αυγουστιάτικες ημέρες , ξεκούραστες, οι οποίες αποτελούν και ταυτόχρονη μετάβαση από τον παραμυθένιο κόσμο στον κόσμο του ρεαλισμού. Από τον κόσμο της ξεκούρασης στον κόσμο της καθημερινής δουλειάς. Στον κόσμο του τρεξίματος, τον γεμάτο άγχος κι ανασφάλειες Σεπτέμβρη. Αυτήν την αβέβαιη νέα αρχή που είναι κάθε χρόνο τόσο αγχωτική. Θες αυτό να οφείλεται σε παιδικό τραύμα από τη σχολική έναρξη; Πάντως τα προεόρτια του Σεπτεμβρίου, αυτής της καινούργιας περιόδου που απλώνεται μπροστά μας, είναι οι τελευταίες μέρες του Αυγούστου.

Και οι μέρες που μας παρασύρουν από τον Αύγουστο στον Σεπτέμβριο μας αναγκάζουν να τα σκεφτόμαστε όλα μαζεμένα, χτυπάνε εκκωφαντικά, σαν παλιομοδίτικο ρολόι σε άδειο δωμάτιο. Το χειρότερο απ’ όλα βέβαια δεν είναι πως πλησιάζουν οι μέρες για να μπεις σ’ ένα πρόγραμμα. Το γεγονός ότι οι καλοκαιρινές διακοπές φτάνουν στο τέλος, ότι τα μπάνια, οι εκδρομές και οι χαζομάρες που κάναμε στα μπιτς πάρτι μετράνε πια τις τελευταίες τους ώρες για τις επόμενες 360 και κάτι μέρες του χρόνου, είναι αυτό που προκαλεί τη μεγαλύτερη απογοήτευση. Στην πραγματικότητα, η μετάβαση από κάτι όμορφο σε κάτι που μας δυσαρεστεί δε βοηθάει και πολύ..

Κανείς δεν θέλει στ’ αλήθεια να γυρίσει πίσω. Όλοι θέλουμε να χορτάσουμε ήλιο και θάλασσα και τεμπέλικα μεσημέρια. Αυτές είναι οι τελευταίες μέρες του καλοκαιριού. Που για τον καθένα μπορεί να έχουν διαφορετικές ημερομηνίες, αλλά για όλους μας διαθέτουν ένα κοινό: την απόφαση να διατηρήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε αυτή την αίσθηση. Μια αίσθηση σε ένα αυγουστιάτικο ταξίδι μας περιμένει να ρουφήξουμε με το εκρηκτικό, μεθυστικό MANILA GRACE EAU FRAICHE κάθε μια από τις αισθήσεις μας που τεντώνονται σαν χορδές για να «πιάσουν» το φως και την ακτινοβολία του.

Το MANILA GRACE EAU FRAICHE είναι ένα φρουτώδες - λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Παραπέμπει στην ανέμελη εποχή των καλοκαιρινών διακοπών, του νότιου ήλιου, της θάλασσας και τη παρθένας φύσης σε έναν υποτρόπιο παράδεισο. Αιχμαλωτίζει κάθε ακτίνα του ήλιου για να δημιουργήσει μια αίσθηση γεμάτη χαρά και ξέγνοιαστη ζωή.

Οι αναζωογονητικές νότες κορυφής δίνουν τη θέση τους για να αποκαλύψουν τις λαχταριστές νότες καρδιάς. Οι παρατεταμένες νότες καθορίζουν τη βάση αυτής της χαρούμενης δημιουργίας αφήνοντας την εντύπωση λείας και ηλιόλουστης επιδερμίδας. Η λουλουδάτη σύνθεση ανοίγει με αναζωογονητικές νότες παγωμένου πορτοκαλιού, ανθρακούχου γκρέιπφρουτ και ηλιόλουστου τζίντζερ. Η λαχταριστή καρδιά αποκαλύπτει λουλουδάτα πέταλα από αθώο κρίνο και διάφανο γιασεμί, πασπαλισμένα πάνω από ένα εξωτικό σορμπέ μάνγκο. Γεμάτη με μακροχρόνιες νότες γλυκιάς βανίλιας, ζεστά ξανθά ξύλα και απαλό μόσχο, αυτή η χαρούμενη δημιουργία αφήνει την εντύπωση ενός απαλού φιλιού του ήλιου. Το άρωμα είναι μέτριας έντασης με μέτρια αντοχή. Με τον γλυκό εσπεριδοειδές χαρακτήρα του, αποτελεί εξαιρετική επιλογή για τις ζεστές μέρες της άνοιξης και του καλοκαιριού.

Ένα άρωμα που μετατρέπει εμβληματικές λουλουδάτες νότες σε ένα σαγηνευτικό, μοναδικό και μυστηριώδες καλοκαιρινό ταξίδι.

Το εμβληματικό μπουκάλι με ένα διαχρονικό κομψό σχήμα είναι πλέον ντυμένο με νέα χρώματα, κοσμείται με κουκίδες που είναι χαρακτηριστικές της μάρκας Manila Grace. Λευκό - η χρωματική σύνθεση όλων των χρωμάτων και η μέγιστη έκφραση της φωτεινότητας - και το περσικό πράσινο - σύμβολο της ζωής, της ανανέωσης και των χιλίων πτυχών της φύσης την Άνοιξη - συγχωνεύονται σε ένα συναρπαστικό χρωματικό παιχνίδι.

Το μπουκάλι. Το άρωμα Manila Grace ξεχωρίζει ιδιαίτερα την άνοιξη και το καλοκαίρι, αλλά μη διστάσετε να το χρησιμοποιήσετε για να θυμηθείτε χαρούμενες ηλιόλουστες μέρες ακόμα και το ψυχρό φθινόπωρο και το χειμώνα.

Ένα εισιτήριό σε ένα αξέχαστο ταξίδι των θρυλικών αρωμάτων τα οποία άλλαξαν τον κόσμο της αρωματοποιίας για πάντα.

 

****** Εάν θέλετε και εσείς αρώματα που θα σας συντροφεύσουν όλες τις ξεχωριστές στιγμές σας δίπλα στο κύμα(και όχι μόνο),τα αρώματα Clinique  γίνονται ένα μοναδικό συναίσθημα και θα «κλειδώσουν» όλες τις αναμνήσεις του φετινού καλοκαιριού. Δροσερές και φρέσκιες νότες που μυρίζουν καλοκαίρι.

 

Τρόπος χρήσης:

Το Eau Fraîche είναι μια από τις πιο αραιωμένες παραλλαγές αρωμάτων. Περιέχει μόνο το 1-3% των αρωμάτων, καθιστώντας το παρόμοιο με το eau de cologne και το eau de toilette. (Eau de Cologne 3-5%, Eau de Toilette 4-8%). Το λεπτό άρωμα του Eau Fraîche θα ανανεώσει αποτελεσματικά το δέρμα σας τις ζεστές ημέρες, αλλά όσον αφορά τη διάρκεια ζωής, είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για εφαρμογή σε ρούχα.



PLAYBOY SEXY, SO WHAT



Ένα... sexy αντίo στο καλοκαίρι!

Τελευταίες μέρες του Αυγούστου. Τελευταίες προετοιμασίες για επιστροφή στην καθημερινότητα. Κλείνoυμε τα παντζούρια, τραβάμε τις κουρτίνες, στερεώνουμε στο σκοτάδι χρώματα και αναμνήσεις, σφίγγουμε την καρδιά μας και οπλιζόμαστε με υπομονή. Ανοίγουμε διάπλατα τα μάτια μπας και γλυτώσουμε από δακρύβρεχτα σενάρια μα δεν τα καταφέρνουμε. Εκεί στην άκρη απ΄ το δάκρυ μας στέκεται μετέωρο το καλοκαίρι.

Ένα κοχύλι, απόκτημα της κοπιαστικής πεζοπορίας κάτω από τον ανελέητο ήλιο, μας σφυρίζει στ΄ αυτί τον ήχο της θάλασσας. Δεν θυμόμαστε κάτω από ποια πέτρα κρύψαμε την ξεδιάντροπη χαρά μας για τις ώρες που μου χαρίστηκαν ανάμεσα στο γαλάζιο τ΄ ουρανού και της θάλασσας.

«Πάει κι αυτό το καλοκαίρι».

Και εκεί που ο νους πάει να ξεστρατίσει, συνειδητοποιούμε πως πέντε λέξεις όλες κι όλες κρατούν μέσα τους  μια ολόκληρη εποχή.

Όσα κάναμε, όσα δεν προλάβαμε, τα γέλια στις αυλές, τα κουκούτσια απ΄ το καρπούζι να επιπλέουν σαν βαρκούλες στο κόκκινο ζουμί, τα τζιτζίκια που στιγμή δε σταμάτησαν να υμνούν τον ήλιο, το ασταμάτητο βουητό της μέλισσας, τα μαυρισμένα κορμιά, τα βρεγμένα μαλλιά, τα παγωτά που φάγαμε κι άλλα τόσα που δεν δοκιμάσαμε, οι βουτιές απ΄ τους βράχους, η καυτή άμμος, η ζαλάδα από την αψάδα του μεσημεριανού ήλιου, τα γεμιστά στο ταψί, οι φρέσκες ντομάτες και οι πιπεριές απ΄ τον κήπο, η ζέστη που δεν σ΄ αφήνει να κλείσεις μάτι, η κρύα μπύρα γύρω από ένα τραπέζι με φίλους, τα βραδινά μπάνια, οι κουβέντες που έμειναν στη μέση κ αυτές που δεν άρχισαν ποτέ, η χαρά ν΄ανταμώνεις με αγαπημένα πρόσωπα, η ματαίωση για όσα δεν έκανες γιατί ο χρόνος δεν είναι ποτέ αρκετός. Κανένα καλοκαίρι δεν είναι ποτέ αρκετό. Τελειώνει χωρίς να σε ρωτήσει. Τι αυθάδεια κι αυτή! Ξέρει πως έχει το πάνω χέρι. Μας περιπαίζει και ύστερα γελάει μαζί μας.

«Του χρόνου», μας φωνάζει καθώς κατεβαίνει με το ήλιο στη θάλασσα. «Του χρόνου θα κάνεις όσα δε μπόρεσες φέτος» και οι λέξεις κοκκινίζουν πίσω από το τελευταίο ηλιοβασίλεμα.

Τελευταία φορά για φέτος. Ένα τελευταίο αντίο, ένας τελευταίος καφές, ένα τελευταίο φιλί, ένα τελευταίο μπάνιο, μια τελευταία αγκαλιά, μια τελευταία ματιά στο κάδρο των στιγμών μας.

Κρατάμε τις θύμισες του καλοκαιριού και την ανέφελη ατμόσφαιρα του με το άρωμα PLAYBOY SEXY, SO WHAT, εμπνευσμένο από στιγμές που συνδέονται με απλές απολαύσεις.

Το PLAYBOY SEXY, SO WHAT είναι ένα φλοράλ- φρουτώδες άρωμα για γυναίκες. Να είστε θηλυκοί και να νιώθετε τολμηροί. Νιώστε άγριοι από μέσα προς τα έξω με αυτό το άρωμα για να αποκαλύψετε μια διαφορετική πτυχή του αληθινού σας εαυτού. Δεν υπάρχουν καθορισμένοι κανόνες για την έκφραση της σεξουαλικότητας! Το ακαταμάχητα απολαυστικό άρωμα PLAYBOY SEXY, SO WHAT αναδεικνύει τη θηλυκή και συντριπτική ατομικότητα των γυναικών, κάνοντάς τες λαμπερές, αποφασιστικές και ταυτόχρονα γεμάτες αυτοπεποίθηση.

Αυτό το μοναδικό άρωμα έχει ένα σαγηνευτικό μείγμα από φρουτώδεις και λουλουδένιες νότες, που δημιουργεί μια αισθησιακή και ελκυστική αύρα γύρω σας. Με τη μακροχρόνια δράση του, αυτό το άρωμα θα είναι ο τέλειος σύντροφός σας όλη την ημέρα και τη νύχτα.

Αν αγαπάτε απόλυτα τα φρούτα, τότε δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε σε αυτό το άρωμα. Οι νόστιμες, ζουμερές νότες φρούτων είναι ιδιαίτερα δύσκολο να αντισταθούν και θα κάνουν μια συνηθισμένη μέρα αμέσως πιο όμορφη. Κάθε αρωματική νότα αντανακλά έναν ευέλικτο, αντιθετικό χαρακτήρα, αλλά το αποτέλεσμα είναι αρμονικό.

Η εναρκτήρια χορδή είναι ένα ζουμερό κοκτέιλ: ο συνδυασμός κουμ κουάτ και αναζωογονητικό μείγμα φραγκοστάφυλου με τόνους ρούμι.. Η γυναικεία καρδιά αποτελείται από μαγευτικό, διακριτικό γιασεμί, απαλό κεράσι και βατόμουρο. Το κέδρο, το αισθησιακό σανταλόξυλο και ο βελούδινος, κρεμώδης μόσχος παρέχουν τη βάση του αρώματος.

Απλά ακαταμάχητο!

Αυτό το άρωμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθε περίσταση - είτε για καθημερινή χρήση, στη δουλειά ή για ειδικές περιστάσεις. Μπορείτε επίσης να το έχετε μαζί σας όταν ταξιδεύετε ή να το έχετε στην τσάντα σας για να το έχετε πάντα διαθέσιμο όταν το χρειάζεστε περισσότερο.

Φορώντας αυτό το άρωμα, σίγουρα θα τραβήξετε την προσοχή των ανθρώπων γύρω σας. Θα δώσετε την εντύπωση αυτοπεποίθησης και αισθησιασμού – αυτό ακριβώς που χρειάζεται κάθε γυναίκα για να νιώθει καλά!

Τα μαύρα αυτάκια στο καπάκι του μπουκαλιού χρησιμεύουν ως κομψή και παιχνιδιάρικη λεπτομέρεια, δίνοντας μια χαρακτηριστική εμφάνιση λαγού, ενώ παραπέμπουν στο εμβληματικό σχέδιο του Playboy.


Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε το άρωμα στις περιοχές των σφυγμών σας (πίσω από τα αυτιά, στους καρπούς κ.λπ.) αμέσως μετά το ντους ή όταν το δέρμα σας είναι ακόμα υγρό. Ψεκάστε απευθείας στο δέρμα από περίπου 15 cm μακριά.

Μην τρίβετε το άρωμα στο δέρμα - αφήστε το να στεγνώσει φυσικά.

Εφαρμόστε ξανά το άρωμα εάν χρειάζεται κατά τη διάρκεια της ημέρας ή το βράδυ.



ADIDAS BORN ORIGINAL


Take me back!

Ξέγνοιαστη δροσιά, άχρονο ιστιοφόρο, σελήνης αρμένισμα, η μέρα και η νύχτα των πραγμάτων. Ξέπλεκο όνειρο απ’ τα κύματα, καλοκαίρια ποτίζουν το στήθος, διάφανο κοχύλι σαν ενθύμιο. Το φως , η ανεμελιά, η θάλασσα και ένα βότσαλο που σηκώνεται ηλιόλουστο από ένα πάναγνο χέρι. Οι τελευταίες στιγμές του καλοκαιριού είναι γεγονός ωστόσο η καλοκαιρινή διάθεση δεν υποχωρεί εύκολα..

Όμως τίποτα δεν κρατάει για πάντα, έτσι και αυτό το καλοκαίρι βρίσκεται μια ανάσα πριν το (επίσημο) τέλος του.

Ακόμα κι αν στην Ελλάδα μπορούμε να είμαστε βέβαιοι πως έχουμε ένα τουλάχιστον μήνα καλοκαιρινού καιρού μπροστά μας, το τέλος του Αυγούστου σηματοδοτεί, αν μη τι άλλο, το τέλος της εποχής της ξεγνοιασιάς μας και συνήθως κυριαρχεί ένα γλυκόπικρο συναίσθημα.

Πάει κι αυτό το καλοκαίρι!

Αφενός γιατί κυριαρχεί το αίσθημα της ασφάλειας και της επιστροφής στην βάση και αφετέρου γιατί πλανάται το αίσθημα της απογοήτευσης ότι κάτι όμορφο έχει τελειώσει.

Η κλεψύδρα γύρισε και ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την έλευση του φθινοπώρου. Ο Σεπτέμβρης βρίσκεται προ των πυλών και αυτό σημαίνει για τους περισσότερους το τέλος των διακοπών και την επιστροφή στην καθημερινότητα.

Εάν πάλι νιώθετε πως δεν ζήσατε αρκετά έντονα τις διακοπές σας ως τώρα και θέλετε να συνεχίσετε να βιώνετε το καλοκαίρι ακόμα και μετά την επιστροφή στη δουλειά ή ακόμα κι αν δεν φύγατε ποτέ από την πόλη, με το άρωμα ADIDAS BORN ORIGINAL θυμηθείτε τη γεύση του  καλοκαιριού και «σφραγίσετε» τις μαγικές και αξέχαστες ημέρες του καλοκαιριού.

Το ADIDAS BORN ORIGINAL είναι φρουτώδες- λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες, γεμάτο ενέργεια, ατομικισμό και δημιουργικότητα.. η adidas Originals θέτει το ερώτημα, "Πότε γεννιόμαστε πραγματικά;" Η απάντηση είναι απλή: γεννιόμαστε πραγματικά όταν βρίσκουμε τον αληθινό δημιουργικό μας εαυτό. Το γυναικείο άρωμα Adidas Born Original είναι μια αρωματική ερμηνεία αυτής της ιδέας. Λειτουργεί ως σπίθα που πυροδοτεί τη φαντασία μας,σαν ένα κλειδί που ξεκλειδώνει τις μοναδικές, ατομικές μας δυνατότητες. Μας θυμίζει πάντα ότι ο καθένας από μας είναι μοναδικός. Αντλεί την έμπνευσή του από την ιδέα ότι όλοι έχουμε την απαραίτητη εσωτερική δύναμη για να αλλάξουμε τον κόσμο σύμφωνα με τις αξίες και όσα πιστεύουμε.

Ξυπνήστε τον εσωτερικό σας δημιουργό για να αναδημιουργήσει τον κόσμο, να ελευθερώσει το μυαλό σας και να αφεθεί ελεύθερος στη φαντασία σας. Γιατί όλοι είμαστε γεννημένοι πρωτότυποι.

Η αρωματική σύνθεση ανοίγει με νότες εσπεριδοειδών που εκπροσωπούνται από αψύ περγαμόντο, αφρώδη βερίκοκο και φλούδα πορτοκαλιού. Συνοδεύονται με άρωμα βερίκοκου. Λίγο μετά ακολουθούν οι ευχάριστες και γλυκές νότες από ζαχαρωμένο μήλο, καρύδα και λευκό άνθος γιασεμιού. Οι θερμές νότες από φασόλι τόνκα, ξύλο κέδρου και ελιά στο φινάλε της σύνθεσης, διατηρούνται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στην επιδερμίδα - ένα αισθησιακό και εξωτικό άρωμα.

Μυρίζοντας το νιώθετε την αύρα του κύματος και η αίσθηση της καυτής, από τον ήλιο, άμμου στο δέρμα μας ανεβάζει την διάθεση.

Το γυάλινο μπουκάλι οργανικού σχήματος, με απτικούς κυματισμούς και στροβιλισμούς, αντανακλά την έντονη αίσθηση της σύντηξης και δίνει μια δυναμική, απροσδιόριστη εμφάνιση. Ένα βιομηχανικά εμπνευσμένο κολάρο και πείρο κλεισίματος σε ατσάλινο γκρι σφραγίζουν το μπουκάλι και του δίνουν μια πιο μοντέρνα πινελιά. Το άρωμα είναι διαποτισμένο με την ενέργεια της επωνυμίας Adidas και η φιάλη θυμίζει λιωμένο γυαλί.


Τρόπος χρήσης:

Προτιμήστε να ψεκάσετε σημεία που δεν βλέπει συνεχώς ο ήλιος και που δεν έχουν λεπτό δέρμα όπως το ντεκολτέ και ο λαιμός. Για παράδειγμα, μπορείτε να ψεκάσετε πίσω από τα γόνατα, στους αστραγάλους, καθώς επίσης και τα ρούχα σας.

 

Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως κάθε ωραίο κάποτε φτάνει στο τέλος του και η επιθυμία που βάλαμε ως κοινό παρονομαστή τις ημέρες, την ξεγνοιασιά και τη χαλάρωση μπορεί να τελειώνουν, αλλά φορώντας ένα καλοκαιρινό άρωμα από την εταιρία Parfimo , όπου και αν βρισκόμαστε, θα βρεθούμε ξαφνικά στις πιο εξωτικές καλοκαιρινές διακοπές της ζωής μας. Αρώματα που μας θυμίζουν ότι το επόμενο καλοκαίρι θα επιστρέψει. Φτάνει μόνο να κρατάει την υπόσχεση που μας δίνει κάθε φορά.

 

 

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Parfimo για την χορηγία των προϊόντων!!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ: https://www.parfimo.gr/

https://www.facebook.com/parfimo.gr

https://www.instagram.com/parfimo.gr/

1 σχόλιο: