Τρίτη 23 Ιουλίου 2024

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Phelyra Skincare

 


Υπάρχει κάτι που μας ενθουσιάζει με το καλοκαίρι: ο ήλιος, οι διακοπές, η ευκαιρία να τρώμε παγωτό πολλές φορές μέσα στην ημέρα εάν το θέλουμε – είναι μια μαγική εποχή. Και ενώ μπορεί να είναι υπέροχη και για την ομορφιά, παρουσιάζει νέες προκλήσεις για την φροντίδα της ομορφιάς μας: πιο συγκεκριμένα, ζέστη και υγρασία. Αλλά όσο είσαστε προετοιμασμένες, δεν θα σας εμποδίσουν να αποκτήσετε την καλοκαιρινή λάμψη.

Γι΄ αυτό τον λόγο η αγαπημένη μας Phelyra Skincare χαρίζει σε 1 τυχερό/ή προιόντα ομορφιάς για να προετοιμάσουμε σωστά το δέρμα του πρόσωπο μας, έτσι ώστε να χαρούμε το καλοκαίρι με ξεγνοιασιά.

 

Χαρίζει στην τυχερή/ό:

1 Phelyra Lifting Serum, 1 Phelyra Face Cream.

 

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε είναι τα εξής:

 

1️ Πατήστε👍στις σελίδες JustGlamorous & Phelyra Skincare

 

2️ Καλέστε με σχόλιο τους φίλους σας & αναρτήστε

δημόσια την φωτογραφία του διαγωνισμού.

 

3️ (προεραιτικά) Κάντε Follow στον λογαριασμό στο Instagram:

https://www.instagram.com/justglamorous/

 

https://www.facebook.com/photo/?fbid=1084780786340380&set=a.302386181246515&locale=el_GR

Ο διαγωνισμός λήγει 06.08.2024 στις 23:59

Προσοχή: Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας πρέπει να έχετε ακολουθήσει όλα τα βήματα .

Τα δώρα θα αποσταλούν από την Phelyra Skincare.

 

Καλή επιτυχία.

 



Σάββατο 20 Ιουλίου 2024

QS Professional review

 

QS Professional



Τι είσαι καλοκαίρι;

Γειά σας Glamorous,

Το καλοκαίρι, λένε, δεν είναι εποχή, είναι διάθεση.

Τι άλλο είσαι καλοκαίρι; Είσαι ένα νησάκι, μια βουτιά και κοχύλια στα χέρια. Είσαι ξεραμένο αλάτι στα χείλη. Είσαι τα βιβλία που διαβάσαμε σε αεροπλάνα, πλοία και λεωφορεία. Είσαι ένα διάλειμμα και μια νέα αρχή. Είσαι ο πάγος στον χρόνο.

Καλοκαίρι θα πει αναμνήσεις. Χωριό, καρπούζι, ποδήλατο. Φωνές για να προσέχεις στη θάλασσα, κουβαδάκια και κάστρα. Καλοκαίρι θα πει να λερώνεις το μπλουζάκι σου από παγωτό. Να περπατάς ξυπόλητος και να μην κοιμάσαι από τη ζέστη. Καλοκαίρι θα πει παρέες και ελευθερία... Θα τραγουδήσεις τη ζωή μέσα από μια συναυλία. Θα νιώσεις τις καλοκαιρινές μπόρες μέσα στο δρόμο χωρίς ομπρέλα και θα αισθανθείς την απελευθέρωση. Θα πας θερινό κινηματογράφο και θα χαθείς στη μεγάλη οθόνη. Θα πιείς κοκτέιλ και θα νιώσεις ένα ωραίο μούδιασμα στα χείλη σου. Καλοκαιρινά βράδια και οι νότες θα χάνονται στον αέρα από μια κιθάρα. Θα φιλοσοφήσεις εκείνα τα βράδια, τα λόγια αυτά θα εισβάλλουν στο μυαλό σου και θα βρουν θέση σε μια γωνία ξεχασμένη.

Καλοκαίρι θα πει να ηρεμείς. Να είσαι εκεί για εσένα και για τις απολαύσεις της ζωής. Να ζεις λίγο πιο μαγικά και ελεύθερα. Τίναξε για λίγο τον χειμώνα από πάνω σου. Έτσι, για να ερωτευτείς τη ζωή και πάλι από την αρχή.

Καλοκαίρι, μια λέξη και εννέα γράμματα, χιλιάδες αναμνήσεις και άλλες που θα δημιουργηθούν στο μέλλον. Αυτή είναι η δική μας διάθεση κάθε καλοκαίρι. Χίλιες δυο αναμνήσεις που σε κάνουν να βρίσκεις τη παιδική ανεμελιά ξανά.

Σε περίπτωση που χρειάζεστε ακόμη περισσότερους λόγους για να γιορτάσετε το καλοκαίρι, αφεθείτε στις νότες των καλλυντικών της εταιρίας QS Professional που θα "σφραγίσουν" μεθυστικά τις μέρες του καλοκαιριού μας.


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Το 1987 μια μικρή ομάδα επιστημόνων ερχόμενοι από μια μεγάλη φαρμακευτική εταιρία, ίδρυσαν την QS ProfessionalBiodomus εταιρία παραγωγής επαγγελματικών καλλυντικών και ιατροτεχνολογικών προϊόντων, καταθέτοντας την εμπειρία, τη τεχνογνωσία και τη δημιουργικότητα τους. Το αποτέλεσμα ήταν η δημιουργία των QUATRE SAISONS, καινοτόμων επαγγελματικών καλλυντικών προϊόντων με φυσικής προέλευσης βιοτεχνολογικά ενεργά συστατικά, υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας, αλλά πάντοτε με γνώμονα το μέγιστο σεβασμό στην ασφάλεια της φύσης και του ανθρώπου.

Τα QUATRE SAISONS είναι μια ολοκληρωμένη σειρά επαγγελματικών καλλυντικών προϊόντων, που συνδυάζει μεγάλη συγκέντρωση βιολογικών και βιοτεχνολογικών ενεργών συστατικών, στην αιχμή των εξελίξεων της κοσμετολογίας.

Το όραμα της QS Professional είναι να συνεχίσουνε με το ίδιο πάθος, ειλικρίνεια και δημιουργικότητα, να μας προσφέρουνε υψηλής ποιότητας καλλυντικά προϊόντα και τις τέσσερις εποχές του χρόνου.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



SUMMER TIME GIFT SET



Καλοκαίρι. Ξεχνιέσαι, ονειρεύεσαι και όλα φαίνονται καλύτερα. Συμπράττεις σιωπηλή συμφωνία με τον εαυτό σου ότι δεν είναι η κατάλληλη εποχή για ανησυχίες και του επιβάλλεις υποχρεωτική ηρεμία, με την υπόσχεση ότι θα βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη από φθινόπωρο. Ηρεμία η οποία συνοδεύεται και συμπληρώνεται από αισθήματα περιπέτειας και εξερεύνησης. Το ζούμε όλοι κάθε χρόνο.

Όλοι συνδέουμε το καλοκαίρι με κάτι. Εικόνες, γεύσεις, αντικείμενα, αισθήσεις, μυρωδιές, αναμνήσεις.

Απέραντο γαλάζιο, βαθύ μπλέ και τιρκουάζ. Κόκκινο, κίτρινο και πορτοκαλί ηλιοβασίλεμα και ο ουρανός παίρνει φωτιά. Εναλλαγές ήρεμης θάλασσας με κύματα που σου επιβάλλουν να σταματήσεις ότι κάνεις και να συγκεντρωθείς μόνο στη στιγμή. Το ψαροκάικο που έχει βγει για την απογευματινή του βόλτα. Ακτίνες του ήλιου που λαμπυρίζουν πάνω στο νερό, και προσφέρουν ένα χαλαρωτικό και διασκεδαστικό παιχνίδι, που φαίνονται σαν εκατοντάδες αστέρια. Χρυσαφένια άμμος και βότσαλα που αλλάζουν χρώμα ανάλογα με το πώς τα χτυπάει το κύμα, ο ήλιος και το φως. Πεντακάθαρα νερά σαν καθρέφτης που σου επιτρέπουν να βλέπεις την κάθε λεπτομέρεια του βυθού.

Καλοκαίρι, δεν σε κάνει μόνο να σκέφτεσαι και να αναπολείς αλλά να νιώθεις και να ονειρεύεσαι. Σε ζωντανεύει αλλά ταυτόχρονα σε ηρεμεί. Σε αναζωογονεί αλλά την ίδια στιγμή σε χαλαρώνει. Σε ξυπνάει και την ίδια ώρα σε κοιμίζει. Διεγείρει το μυαλό και προωθεί μικρές αλλαγές στη συμπεριφορά επιτυγχάνοντας συγκέντρωση και χαλάρωση.

Από άποψη ψυχολογίας, το καλοκαίρι κατεβάζει τις σφίξεις και προκαλεί αισθήματα ηρεμίας, γαλήνης και ασφάλειας. Όλα αυτά συνθέτουν το σύνολο των στοιχείων που μας κάνουν να αγαπούμε το καλοκαίρι περισσότερο από όλες τις εποχές.

Στοιχεία που εκφράζονται μέσα από ιδιαίτερες ευωδιές, άμεσα συνυφασμένες με τις καλοκαιρινές μας αναμνήσεις. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να κάνετε μερικές έξυπνες προσθήκες και στην ομορφιά και να ενεργοποιήσετε στο μέγιστο βαθμό την αίσθηση της ασφάλειας. Δεν υπάρχει ιδανικότερη «οδός» από το να επιλέξετε το SUMMER TIME GIFT SET.

Το SUMMER TIME GIFT SET περιέχει 3 απαραίτητα προϊόντα για απόλυτη προστασία από τον ήλιο και ενυδάτωση! Ένας πολύτιμος οικογενειακός σύμμαχος για τις καλοκαιρινές σας αποδράσεις!

QS SUNSCREEN FACE CREAM SPF50+:

Αντηλιακή κρέμα προσώπου με δείκτη προστασίας SPF50 χωρίς χρώμα. Η επιδερμίδα του προσώπου είναι σημαντικά πιο λεπτή και ευαίσθητη από την επιδερμίδα του σώματος. Καθώς δεν καλύπτεται, εκτίθεται πλήρως στις βλαβερές επιδράσεις του περιβάλλοντος, όπως είναι οι ακτίνες του ήλιου, το κρύο και η ατμοσφαιρική ρύπανση. Γι' αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προστασία και φροντίδα – με αντηλιακή κρέμα προσώπου που έχει αναπτυχθεί ειδικά για το πρόσωπο.

Η αντηλιακή κρέμα προσώπου (χωρίς χρώμα) QS SUNSCREEN FACE CREAM SPF50+ έχει σχεδιαστεί ειδικά για την ευαίσθητη επιδερμίδα του προσώπου σας. Την προστατεύει τόσο στις διακοπές όσο και στην καθημερινότητά σας: έτσι μπορείτε να απολαύσετε τις ακτίνες του ήλιου ελεύθερα, ενώ η επιδερμίδα του προσώπου σας θα παραμείνει ενυδατωμένη και υγιής. Επιπλέον, θα διασφαλίσει ότι η επιδερμίδα σας παραμένει θωρακισμένη από κάθε είδους βλάβη που μπορεί να προκληθεί από την ηλιακή ακτινοβολία.

Προσφέρει άμεση αντηλιακή προστασία χάρη στα φίλτρα UVA/UVB. Προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας και την εμφάνιση ρυτίδων που προκαλούνται από την ηλιακή ακτινοβολία (φωτογήρανση), χάρη στη σύνθεσή της που είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά στοιχεία, με υψηλή προστασία στην ηλιακή ακτινοβολία. Συγχρόνως ενυδατώνει και καταπραΰνει την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα. Ενώ η μη λιπαρή σύνθεσή της απορροφάται γρήγορα και είναι ιδιαίτερα ανθεκτική στο νερό.

Ιδανική: Για όλους τους τύπους δέρματος.


Τρόπος χρήσης:

Καθημερινή φροντίδα που ανανεώνεται συχνά. Απλώνουμε με ελαφρύ μασάζ , 30′ πριν την έκθεση στον ήλιο.


 QS SUNSCREEN FACE & BODY MILK SPF30:

Αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου και σώματος με SPF30, απαλής υφής, που εξασφαλίζει υψηλή προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία. Είναι ειδικά μελετημένο με φίλτρα UVA & UVB για προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία, που απαλύνει το δέρμα και το βοηθάει να παραμένει ενυδατωμένη κατά την έκθεση στον ήλιο.

Ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο αφυδάτωσης ή πρόωρης γήρανσης, ασκώντας συγχρόνως ενυδατική, αναζωογονητική και απαλυντική δράση. Προσφέρει υψηλή προστασία ενώ η σύνθεση του ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα και παράλληλα βελτιώνει τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος και την άμυνά του, αποτρέποντας έτσι την φωτογήρανση.. Πλούσιο σε ενυδατικούς , αναπλαστικούς και απαλυντικούς παράγοντες, καθιστά την επιδερμίδα απαλή και νεανική, ενώ δίνει στο δέρμα την απαραίτητη υγρασία και απαλότητα.

Ταυτόχρονα είναι ανθεκτική στο νερό και στον ιδρώτα. Με λεπτή και δροσερή υφή, απλώνεται εύκολα στην επιδερμίδα χωρίς να αφήνει σημάδια.

Για όλες τις εποχές. Είναι κατάλληλο για το πρόσωπο και το σώμα καθώς και για όλους τους τύπους δέρματος.


Τρόπος χρήσης:

Καθημερινή φροντίδα που ανανεώνεται συχνά. Εφαρμόστε 30′ πριν την έκθεση στον ήλιο.


QS FACE & BODY MOISTURIZING MILK:

Κρεμογαλάκτωμα προσώπου και σώματος. Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και μειώνει τον ερεθισμό από ήπιο ηλιακό ή θερμικό έγκαυμα.

Σχεδιασμένο με έντονη αντιοξειδωτική δράση και δρα αποτελεσματικά στη καταπολέμηση των ερεθισμών. Προσφέρει εντατική ενυδάτωση και θρέψη του δέρματος, αφήνοντας την επιδερμίδα σε τέλεια ισορροπία, ανανεωμένη και φυσικά απαλή, ενώ δεν αφήνει λιπαρά κατάλοιπα στην επιδερμίδα. Η ισορροπημένη του σύνθεση με 5% Panthenol, Aloe Vera και Allantoin, χωρίς περιττή λιπαρότητα ενισχύει το προστατευτικό στρώμα της επιδερμίδας, περιορίζοντας την αφυδάτωση αφήνοντάς την απαλή, ελαστική και υπέροχα αρωματισμένη , μπορεί να τονώσει τη θηλυκότητα και τη γοητεία μας.

Καταπραΰνει , ενυδατώνει ενώ διατηρεί την ελαστικότητά της επιδερμίδας. Θρέφει, αναζωογονεί, τονώνει την επιδερμίδα, αφήνοντάς την εξαιρετικά απαλή και ενυδατωμένη.

Ιδανική: Για χρήση μετά από πολύωρη έκθεση στον ήλιο ή θερμικό έγκαυμα και για ενυδάτωση και ανάπλαση της ξηρής επιδερμίδας.

Έχει όμορφη συσκευασία και μπορούμε να την έχουμε παντού μαζί μας.


Τρόπος χρήσης:

Πρωί-βράδυ ή όσες φορές επιθυμείτε. Απλώνουμε αναγκαία ποσότητα για μείωση του ερεθισμού.

 

**** Η QS Professional υποστηρίζει τις δράσεις για ένα πιο πράσινο και βιώσιμο μέλλον. Το κομψό νεσεσέρ που περιέχονται τα καλλυντικά είναι φιλικό προς το περιβάλλον.




Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η QS Professional με  τα προϊόντα της μας βοηθάει να απολαύσουμε το καλοκαίρι μας… χωρίς τις ενοχλητικές συνέπειες του! Με τα προϊόντα τους, το οπλοστάσιο μας θα είναι εξοπλισμένο με ό,τι καλύτερο και ασφαλέστερο κυκλοφορεί στην αγορά. Τα δοκιμάσαμε και τα ξεχωρίσαμε για την άμεση δράση τους, τη γρήγορη απορροφητικότητα αλλά και για την αποτελεσματικότητα τους.


Ευχαριστώ την εταιρία QS Professional για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:   qsprofessional.gr

https://www.facebook.com/qsprofessional.qs

https://www.instagram.com/qsprofessional/

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

Rizes Crete review

 

Rizes Crete


Βουτιές…στο καλοκαίρι!

Γειά σας Glamorous,

Βουτιά στο καλοκαίρι μου…

…στο γαλάζιο και το άσπρο των νησιών, στις χρυσαφένιες παραλίες του Αιγαίου, στο χταποδάκι με ούζο και στη δροσερή χωριάτικη σαλάτα πλάι στο κύμα, στα ξέφρενα πάρτι και στα ειδυλλιακά ηλιοβασιλέματα, στα γραφικά καφενεδάκια στα φρεσκοασβεστωμένα σοκάκια με τις ολάνθιστες βουκαμβίλιες.

…στον πολιτισμό, στα μεσαιωνικά κάστρα, στις βυζαντινές εκκλησίες, στο κατάλευκο μάρμαρο και στους πολύχρωμους καμβάδες.

Χαριζόμαστε στα θέλγητρα του καλοκαιρινού ήλιου και νοτίζουμε στα θερινά μελτέμια και γευόμαστε κάθε σταγόνα αλμύρας που αντέχει ο οργανισμός μας. Βουτάμε σε καταγάλανα νερά, χαλαρώνουμε κάτω από τον ήλιο με δροσερά cocktails πλάι στο κύμα. Με χαμόγελο ηρεμίας και επίγνωσης και για λίγο το μόνο που ακούγεται είναι ο αγαπημένος μας ήχος των κυμάτων. Η μοναξιά πριν από τη βουτιά. Η ησυχία και η πολυτέλεια της απομόνωσης. Συζητήσεις, μουσική με την πανσέληνο στα ασημένια γαλήνια νερά. Ήχοι και μουσικές αρχίζουν συνεπαίρνουν και ταξιδεύουν στις καλοκαιρινές διακοπές που ο καθένας θα ήθελε να ζήσει. Το καλοκαίρι είναι συνώνυμο της βραδινής διασκέδασης, του ξεφαντώματος μέχρι την πρωινή βουτιά που θα καθαρίσει σώμα και μυαλό.

Αυτό το καλοκαίρι, το “χρωστάμε” στον εαυτό μας, να ταξιδέψουμε, να ξανασυστηθούμε στην φύση, να ξαναγυρίσουμε σε θύμησες παιδικές.

Το καλοκαίρι είναι η εποχή της εξωστρέφειας και των ανοιγμάτων. Σε αυτό το τέμπο συντονίζονται σε αέρινες και φρέσκιες  προτάσεις από την εταιρία Rizes Crete. Καλλυντικά που επικοινωνούν τη χαρά της απλότητας,  προσπαθούν να αιχμαλωτίσουν την ανεμελιά του καλοκαιριού και το κάνουν εμπειρία για τις αισθήσεις μας.


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρεία RIZES-CRETE ιδρύθηκε ΤΟ 2011 στο Ρέθυμνο της Κρήτης, με σκοπό να δημιουργήσει  μια μοναδική σειρά φυσικών καλλυντικών και σαπουνιών με υψηλή ποιότητα και ασφάλεια.

Οι συνταγές της εταιρίας έχουν βάση το βιολογικό ελαιόλαδο, φυτά, βότανα και αιθέρια έλαια που υπόσχονται να φροντίσουν την ομορφιά και την υγεία της επιδερμίδας σας, έτσι όπως μόνο η φύση μπορεί.

Τα καλλυντικά RIZES-CRETE είναι δερματολογικά ελεγμένα χωρίς PARABENS ,χωρίς σιλικόνες, χωρίς παραφινέλαιο, δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα, και είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

 


Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:


Rizes Crete Suncare Face Cream SPF 50+



Το μπλε της θάλασσας, το γαλάζιο του ουρανού, ο αφρός απ’ τα κύματα που σκεπάζουν την ακτή..

Ο ήλιος εκτός από ξενοιασιά και χαλάρωση , δυστυχώς (όπως όλα τα ωραία ) ενέχει και πολλούς κινδύνους. Πριν λίγα χρόνια, όλοι αποδεχόμασταν ότι το φωτεινό αστέρι της ημέρας, με το φως του και τη ζέστη του, ήταν μόνον πηγή ζωής, για τη γη μας. Όμως, οι άνθρωποι «φροντίσαμε» να καταστρέψουμε τη «φυσική ασπίδα» και να μετατρέψουμε αυτό το αγαθό και σε εχθρό.

Τα τελευταία χρόνια, η υπεριώδης ακτινοβολία του ηλίου θεωρείται επικίνδυνη, για την υγεία μας. Η υπεριώδης ακτινοβολία UVΑ προκαλεί πρόωρη γήρανση του δέρματος, επηρεάζει το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα και αποτελεί σημαντικό παράγοντα κινδύνου. Επειδή η ηλιακή ακτινοβολία είναι αθροιστική (δηλ. αθροίζεται χρόνο με το χρόνο) προκύπτουν και σοβαρότερα προβλήματα που όμως δεν τα αντιλαμβανόμαστε άμεσα, δηλ. μετά από την έκθεση στον ήλιο για λίγη ώρα, αλλά στο μέλλον άμεσο και έμμεσο, προκαλώντας  φωτογήρανση. Ο ήλιος όσο φίλος μας είναι τόσο εχθρός μας μπορεί να γίνει.

Ίσως κάποτε, πριν από πολλές δεκαετίες, όταν δεν υπήρχε τρύπα του όζοντος, το μαύρισμα δεν είχε γίνει μόδα και οι γνώσεις για την υπεριώδη ακτινοβολία (UV) του ηλίου ήταν ελλιπείς.

Στις μέρες μας ξέρουμε ότι το μια αντηλιακή κρέμα προσώπου είναι απαραίτητη 365 μέρες το χρόνο γιατί η UV φτάνει όλο το χρόνο στην επιφάνεια της γης και δημιουργεί βλάβες στο δέρμα ανεξάρτητα από το αίσθημα της ζέστης ή του ψύχους που νιώθουμε. Μια αντηλιακή κρέμα προσώπου που θα μας προφυλάσσει από την υπεριώδη ακτινοβολία και από όλες τις συνέπειές της όπως την πρόωρη γήρανση είναι η Rizes Crete Suncare Face Cream SPF 50+.

Κάθε μέρα, η ρύπανση και οι ακτινοβολίες UV επιταχύνουν τη γήρανση της επιδερμίδας και τη θαμπή όψη του χρώματός της. Η καλύτερη στρατηγική για να υιοθετήσετε και να παραμείνετε όμορφη; Η Rizes Crete Suncare Face Cream SPF 50+ είναι ειδικά μελετημένη αντηλιακή κρέμα προσώπου με φίλτρα UVA & UVB, για προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία.

Αυτή η αντηλιακή κρέμα προσώπου με SPF 50+ πολλαπλής προστασίας ενάντια στις βλαβερές συνέπειες της ρύπανσης, τις ελεύθερες ρίζες και τις ακτινοβολίες UV. Η καινοτόμος φίνα και ανάλαφρη σύνθεσή της ντύνει την επιδερμίδα με ένα προστατευτικό πέπλο, ανεπαίσθητο, ιδανικό για καθημερινή χρήση. Είναι ελαφριάς υφής για εξισορρόπηση της λιπαρότητας , μοναδική, ελαφριά υφή που δε βαραίνει την επιδερμίδα.

Η Rizes Crete Suncare Face Cream SPF 50+ έχει ενυδατικές ιδιότητες που δίνουν στο δέρμα την απαραίτητη υγρασία και απαλότητα, με Υαλουρονικό οξύ , οργανική Αλόη Βέρα και έλαιο Macademia. Υψηλή προστασία του δέρματος από την UV ακτινοβολία και τη φωτογήρανση. Με απαλή και μεταξένια υφή, απορροφάται αμέσως και δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ που προφυλάσσει το δέρμα από τις βλαβερές επιπτώσεις της ηλιακής ακτινοβολίας.

Διατηρεί την δομή της επιδερμίδας, καθώς προστατεύει την πυκνότητα και την ελαστικότητά της κάτω από τον ήλιο, προσφέροντας εξαιρετική δράση κατά της φωτογήρανσης, την Νο1 αιτία πρόωρης γήρανσης.

Η πλούσια υφή της, χαρίζει ενυδάτωση και άνεση που διαρκεί, χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας και χωρίς να κολλάει. Είναι πολύ ανθεκτική στο νερό και είναι για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Είναι σε όμορφη συσκευασία ,κατάλληλη και για τα ταξίδια μας.


Τρόπος χρήσης:

Όλο το χρόνο, πριν από την έκθεση στον ήλιο. Απλώστε στο πρόσωπο επαρκή ποσότητα και επαναλάβετε συχνά, ιδιαίτερα έπειτα από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στο λαιμό, στους ώμους και σε άλλα σημεία του σώματος με ιδιαίτερη ευαισθησία.

 

Rizes Crete Sunscreen Tanning Butter SPF 10

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, οι θερμοκρασίες έχουν ανέβει επικίνδυνα και η μόνη διέξοδος για δροσιά και χαλάρωση είναι η εξόρμηση στην παραλία. Καλοκαίρι σημαίνει θάλασσα, βουτιές, διακοπές, χαλάρωση και ηλιοθεραπεία.

Αν το μπάνιο στη θάλασσα και το τέλειο μαυρισμένο δέρμα δεν χαρακτηρίζουν το ελληνικό καλοκαίρι, τότε τι; Το καλοκαίρι είναι συνδεδεμένο για πολλούς από εμάς με την εικόνα της μαυρισμένης επιδερμίδας. Τροπικό, ελκυστικό και κολακευτικό. Το χρυσαφένιο-σοκολατί χρώμα που παίρνει η επιδερμίδα κάτω απ’ τον ήλιο είναι όλα αυτά. 

Το μπρονζέ, εξωτικό μαύρισμα δίνει λάμψη, καλύπτει τις ατέλειες και δείχνει πιο όμορφη τη σιλουέτα. Γι’ αυτό συνήθως αποσπά σχόλια θαυμασμού. Έτσι στην αρχή του καλοκαιριού είναι η αλήθεια όλες θέλουμε να αποκτήσουμε γρήγορα ένα τέτοιο αποτέλεσμα κάνοντας ηλιοθεραπεία. Όμως το πιο ωραίο μαύρισμα είναι εκείνο που δε βάζει σε κίνδυνο την υγεία της επιδερμίδας. Κι εκείνο που δεν προκαλεί πρόωρη φωτογήρανση.

Το τέλειο μαύρισμα δεν είναι ανέφικτο και υπάρχουν τρόποι να το πετύχετε γρήγορα και με ασφάλεια. Πως μπορείτε λοιπόν να μαυρίσετε γρήγορα και με ασφάλεια;

Ένα, λοιπόν, θέλετε μια γρήγορη λύση, για να μην ταλαιπωρήστε διαρκώς με την έκθεση στον ήλιο, είναι να δοκιμάσετε κάποιο μαυριστικό προϊόν το οποίο, χάρη στη σύνθεσή του, επιταχύνει το μαύρισμα, προσφέροντας μια ομοιόμορφη χρυσαφένια όψη.. Με αυτόν τον τρόπο, θα προετοιμαστείτε από νωρίς και το πιο σημαντικό είναι πως θα αποκτήσετε ένα μόνιμο, ομοιόμορφο χρώμα. Με το Rizes Crete Sunscreen Tanning Butter SPF 10 μπορείτε να πετύχετε το τέλειο μαύρισμα και να απολαύσετε τον καλοκαιρινό ήλιο με ασφάλεια.

Το Rizes Crete Sunscreen Tanning Butter SPF 10 είναι αντηλιακό βούτυρο μαυρίσματος SPF10 , το οποίο προορίζεται για το σώμα.. Αν θέλετε κάτι εξωτικό, έντονο μαύρισμα και έχει αξεπέραστο άρωμα, πρέπει να το επιλέξετε. Έχει μεγάλη ανθεκτικότητα στο νερό και στον ιδρώτα και γι αυτό είναι ιδανικό για όσους κάνουν σπορ θαλάσσης και παραλίας, καθώς και άλλες δραστηριότητες με έντονη εφίδρωση. Διαθέτει συστατικά που ενεργοποιούν την μελανίνη του δέρματος και επιταχύνουν το μαύρισμα. Με Ελαιόλαδο, Αμυγδαλέλαιο και Βιταμίνη Ε. Αντιηλιακό προϊόν που ενισχύει και διατηρεί το μαύρισμα. Το ελαιόλαδο έχει ευεργετική επίδραση στο δέρμα, ενώ η βιταμίνη Ε προστατεύει από την εμφάνιση ελεύθερων ριζών. Το αμυγδαλέλαιο, γνωστό για τις αντιγηραντικές του ιδιότητες, θρέφει και προστατεύει το δέρμα. Το συγκεκριμένο έχει τη δυνατότητα της προστασίας, ενυδάτωσης της επιδερμίδα με πλούσιο και έντονο μαύρισμα. Με ελαφριά αίσθηση που αγκαλιάζει την επιδερμίδα, κατάλληλο για κάθε στιγμή της ημέρας και κάθε μέρα του χρόνου!

Περιποιείται και θρέφει την επιδερμίδα, αφήνοντάς την απαλή, πολύ λαμπερή και ενυδατωμένη. Αφήνει στο δέρμα σας μια αισθησιακή λάμψη με αναγεννητικές ιδιότητες ενώ μαυρίζετε. Δημιουργεί ένα χρυσό πέπλο σε σώμα, πρόσωπο.

Αυτό το βούτυρο μαυρίσματος βοηθά το μαύρισμα να έχει διάρκεια και το δέρμα να παραμένει υγιές. Αφήνει την αίσθηση καλοκαιρινών διακοπών, κάθε μέρα του χρόνου, καθώς δίνει μια ελαφρώς ηλιοκαμένη και λαμπερή όψη στην επιδερμίδα.


Τρόπος χρήσης:

Απλώστε ομοιόμορφα άφθονη ποσότητα σε όλο το σώμα και επαναλάβετε τακτικά, ειδικά μετά το κολύμπι, το σκούπισμα και την εφίδρωση. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών. Αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο κατά τις μεσημεριανές ώρες (10π.μ – 4 μ.μ). Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο, ακόμη και με τη χρήση αντηλιακού, αποτελεί σοβαρή απειλή για την υγεία.

****Τα καλλυντικά περιέχονται σε ένα κομψό, βαμβακερό σε  σιέλ χρώμα τσαντάκι με υφασμάτινη αποσπώμενη λαβή  και ιδιαίτερο σχήμα ρόμβου.




Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως για να τα ζήσουμε όλα αυτά το καλοκαίρι, να τα απορροφήσουμε με όλες μας τις αισθήσεις και εάν θέλουμε η επιδερμίδα του σώματος μας να είναι τέλεια, δεν έχουμε παρά να την ταξιδέψουμε με τα προϊόντα της Rizes CreteΈρχονται να αποδείξουν ότι δικαίως αξίζουν τον τίτλο του "καλύτερου καλοκαιρινού φίλου" μας, αφού νοιάζονται για την επιδερμίδα μας και το πως θα δείχνει. Καθώς ο ήλιος είναι και πηγή ενέργεια, ευεξίας και λάμψης, η Rizes Crete απομόνωσε τα οφέλη του και εμπνεύστηκε από αυτά για να σχεδιάσει προϊόντα περιποίησης που προσφέρουν συγχρόνως προστασία και ομορφιά.

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Rizes Crete για την χορηγία των προϊόντων!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://www.rizescrete.gr/

https://www.facebook.com/rizescrete.gr

https://www.instagram.com/rizes_crete

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024

Phelyra Skincare review

 

Phelyra Skincare

 


Καλοκαίρι, ήλιος, θάλασσα..υγιές πρόσωπο!

Γειά σας Glamorous,

Διακοπές, παραλία, ήλιος… Ο καιρός είναι υπέροχος! Με μια βόλτα έξω, μπορούμε να απολαύσουμε χρώματα και νύχτες καλοκαιριού! Οι ζεστοί καλοκαιρινοί μήνες κάνουν τα πάντα να φαίνονται πιο ωραία, τουλάχιστον όσον αφορά στην ομορφιά. Λίγο το μαυρισμένο δέρμα, λίγο τα ανέμελα μαλλιά, λίγο η χαλαρή διάθεση και όλα είναι καλύτερα.

Αναζωογονητικές μυρωδιές, πολυτελείς ανάλαφρες και λαχταριστές υφές, αρώματα που άλλοτε σε ταξιδεύουν και σε χαλαρώνουν και άλλοτε σε τονώνουν και σου φτιάχνουν τη διάθεση..... Καθώς το καλοκαίρι έχει εισβάλλει με το μοναδικό του τρόπο μας κάνει ξαφνικά να νιώθουμε πιο αισιόδοξες , με καλύτερη διάθεση και ψυχική πληρότητα.

Εκτός από τα ευχάριστα συναισθήματα που μας κατακλύζουν, τους ζεστούς μήνες βιώνουμε βελτίωση και σε ολόκληρο το σώμα μας. Η ζέστη, ο ήλιος, η επαφή μας με τη θάλασσα και γενικότερα τη φύση ευνοούν την υγεία μας. Τα περισσότερα συστήματα του οργανισμού μας λειτουργούν καλύτερα ενώ παράλληλα έχουν την ευκαιρία να δυναμώσουν.

Το καλοκαίρι η επιθυμία για όμορφο πρόσωπο γίνεται στόχος. Εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε για να αλλάξουμε τις καθημερινές μας συνήθειες ομορφιάς και να τις προσαρμόσουμε στις ανάγκες του καυτού ήλιου και του ζεστού καιρού.

Η ιδέα είναι να έχουμε «τα απαραίτητα» καλλυντικά προϊόντα βασισμένα στην ομορφιά και παράλληλα στη διατήρηση της απόλαυσης που αισθανόμαστε σ’ ένα σπα! Καλλυντικά με υπέροχες ευωδιές, μεταξένιες υφές και συστατικά που υπόσχονται την ανανέωση της επιδερμίδας, για να γίνει πιο λεία, πιο απαλή και πιο σφριγηλή.  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απολαύστε την εφαρμογή τους και κυρίως τη δράση για την οποία προορίζονται.

Όλα αυτά μας τα προσφέρει η αγαπημένη μας εταιρία Phelyra Skincare που μας γεμίζει αυτοπεποίθηση με τα φυσικά προϊόντα της!

 


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η Phelyra είναι μια εταιρεία που παράγει φυσικά καλλυντικά με ελιξίριο σαλιγκαριού

Φτιάχνουνε το δικό τους ελιξίριο σαλιγκαριών από τη δική τους φάρμα σαλιγκαριών. Όλες οι συνθέσεις τους περιέχουν ελιξίριο σαλιγκαριού, ένα φυσικό προϊόν πλούσιο σε υαλουρονικό οξύ, αλλαντοΐνη, κολλαγόνο, ελαστίνη και βιταμίνες.

Εστιάζουνε σε κάθε λεπτομέρεια και φροντίζουνε πάντα τα προϊόντα τους να είναι άριστης ποιότητας. Στόχος τους είναι να κάνουνε την καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας μας μια ευχάριστη εμπειρία και ένα ταξίδι των αισθήσεων.

 

Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



Phelyra Lifting Serum

 


Πώς να περιγράψεις τον ουρανό που μοιράζεται ακόμα το χρώμα του με την θάλασσα εκεί που συναντιούνται. Το «απέραντο γαλάζιο» είναι πάντα εδώ. Πώς αλλιώς να το περιγράψεις, όμως, όταν το βλέπεις εκεί μπροστά σου. Νετάρεις στον ορίζοντα και εκείνο κοντεύει να σε καταπιεί.

Το καλοκαίρι αρχίζει και μαζί του η πιο δροσερές αναμνήσεις. Οι διακοπές μόλις έχουν αρχίσει και ο καθένας ψάχνει τρόπους για να παρατείνει τη χαλάρωση και την ξεγνοιασιά του καλοκαιριού. Οι πιο συνηθισμένες αποδράσεις;

Τι άλλο από την καθιερωμένη ταβέρνα σε κάποια παραλία το βραδάκι ή ένα γρήγορο μεσημεριανό μπανάκι .

Μήπως, όμως, οι καταχρήσεις των διακοπών κάτω από τον ήλιο, μας κάνει να νιώθουμε ήδη τύψεις;

Σκέφτεστε και εσείς πως τελικά η παράταση χαλάρωσης που δίνετε στον εαυτό σας γίνεται μαρτύριο αφού το επόμενο πρωί η εμφάνιση του προσώπου  σας, σας γεμίζει ενοχές; Τύψεις και ενοχές στοπ!

Μπορείτε να απολαύσετε πλέον τις μικρές στιγμές χαλάρωσης αρκεί να ακολουθείτε τους κατάλληλους κανόνες ομορφιάς.

Οι μήνες που θα ακολουθήσουν θα σας δώσουν την ευκαιρία να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία απόλαυσης και θα σας παρασύρουν σε ένα διαφορετικό ταξίδι ομορφιάς.

Καλωσορίστε τις καλοκαιρινές ημέρες ,τον αέρα του νησιού, και την αλμύρα του Αιγαίου, εξαντλώντας τις χάρες της εποχής.

Θωρακίσετε την επιδερμίδα σας με μια καλή ρουτίνα ομορφιάς. Δημιουργήστε ένα κουκούλι σιγουριάς και άνεσης. Μια ζώνη ηρεμίας και χρησιμοποιήστε το Phelyra Lifting Serum.

Το Phelyra Lifting Serum είναι αντιγηραντικός και αναπλαστικός ορός που προλαμβάνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές. Βοηθά στην αντιμετώπιση της ακμής και στην επούλωση των ουλών. Αναζωογονεί και ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα, ενώ βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος

Επαναφέρει το περίγραμμα του προσώπου. Με αντιγηραντική δράση, χαρίζει αποτέλεσμα lifting χωρίς επεμβάσεις και λεία, ελαστική, φωτεινή επιδερμίδα. Βοηθά στην επαναφορά του όγκου στα σημεία που έχει μειωθεί, αυξάνει ορατά την πυκνότητα και ανορθώνει το περίγραμμα του προσώπου. Αναδομεί τον λιπώδη ιστό, για να προσφέρει τα μέγιστα αποτελέσματα στον επανακαθορισμό του περιγράμματος του προσώπου μαζί με μια υπέροχη εμπειρία αισθήσεων.

Αποκαθίσταται το πρόβλημα άμεσα, ορατά και αποτελεσματικά καθώς επιτυγχάνεται η μεταφορά ενυδατικών και αντιγηραντικών ουσιών κάτω από την επιδερμίδα. Αποτέλεσμα είναι ένα νεανικό, βαθιά αναζωογονημένο και ενυδατωμένο δέρμα. Προσφέρει φρέσκο, βαθιά ενυδατωμένο και νεανικό πρόσωπο καθώς εμπλουτίζει την επιδερμίδα με πολύτιμες ουσίες, όπως Ελιξίριο σαλιγκαριού, Aloe Vera, Υαλουρονικό Οξύ, Κολλαγόνο, Ελαστίνη, Έλαιο Καλέντουλας.

Προσφέρει ανανέωση, λάμψη και βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα. Ιδανική βάση για μακιγιάζ. Αποτελεί το ιδανικό σέρουμ, για επούλωση, θρέψη και ανανέωση της επιδερμίδας.

Το όνειρο για φρέσκο, νεανικό και αψεγάδιαστο δέρμα μπορεί να βγει αληθινό με το Phelyra Lifting Serum.

Έχει αέρινο άρωμα και είναι σε κομψή συσκευασία, κατάλληλη και για τα ταξίδια μας.

Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόζετε σε καθαρή επιδερμίδα, ξεκινώντας με ανοδικές κινήσεις από τη βάση του λαιμού. Συνεχίζετε στο πρόσωπο από το κέντρο προς τα έξω με ανοδική φορά, στο άνω χείλος από το κέντρο προς τα μάγουλα και ολοκληρώστε στο μέτωπο με ανοδικές κινήσεις.


Phelyra Face Cream

Οι ημέρες των διακοπών έχουν έρθει και είναι διαφορετικές. Άλλωστε, το λέει η ίδια η λέξη: διακοπή, παύση, διάλειμμα για ξεκούραση. Εκμεταλλευτείτε, λοιπόν, αυτόν το χρόνο, μακριά από τις καθημερινές υποχρεώσεις και το άγχος να τα προλάβετε όλα, και αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει απολαμβάνοντας τη νωχελικότητα και το δικαίωμα στην τεμπελιά. Τις βλέπουμε σαν μια βουτιά στην ελευθερία και την ευτυχία, γι’ αυτό και τις περιμένουμε με ανυπομονησία. Οι διακοπές, ανεξάρτητα από τη διάρκειά τους, τον τόπο προορισμού, τον προϋπολογισμό τους ή την παρέα, είναι για όλους μας μια ευκαιρία να... γλείψουμε τις πληγές μας και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας για το επόμενο διάστημα.  Αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και, αντί για τις βιαστικές φροντίδες ομορφιάς, συνδυάστε τη χαλάρωση και την αναζωογόνηση της ψυχής με την ανανέωση του σώματος. Αφεθείτε, λοιπόν, σε φροντίδες που η έλλειψη χρόνου συνήθως σας «απαγορεύει» να απολαύσετε. Μια βουτιά στα καταγάλανα νερά της θάλασσας και οι αισθήσεις μας αναζωογονούνται.

Ας μην ξεχνάμε πως και ο ήλιος συνεισφέρει στην χαλάρωσή μας και έχει και τα θετικά του, γι’ αυτό άλλωστε τον αποκαλούν ζωοδότη. Η κύρια ευεργετική δράση της ηλιακής ακτινοβολίας είναι η σύνθεση της βιταμίνης D, η οποία είναι απαραίτητη για υγιή, δυνατά οστά, και η θετική επίδραση στον ψυχισμό μας, αφού ενεργοποιεί τις ενδορφίνες, τις ορμόνες της ευτυχίας.

Όσο απαραίτητος είναι για την υγεία μας τόσα προβλήματα μπορεί να προκαλέσει στο δέρμα του προσώπου μας από την αλόγιστη έκθεση, καθώς το αφυδατώνει . Για να μη δούμε, λοιπόν, την άσχημη πλευρά του, αλλάζουμε τις ανάγκες φροντίδας και περιποίησης της επιδερμίδας, καθότι το πρόσωπο μας πρέπει να βοηθηθεί κατάλληλα και να προετοιμαστεί για την ζεστή εποχή με την  Phelyra Face Cream.

Η Phelyra Face Cream είναι αντιγηραντική κρέμα βαθιάς φροντίδας που προλαμβάνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές. Αναζωογονεί το δέρμα κάνοντάς το απαλό και λαμπερό. Βελτιώνει επίσης την ελαστικότητα του δέρματος, αναδομεί, ενυδατώνει και καταπραΰνει το κατεστραμμένο δέρμα.

Αποτελεί την απόλυτα ολοκληρωμένη περιποίηση ενάντια στα σημάδια γήρανσης. Προλαμβάνει τη δημιουργία των πρώτων ρυτίδων, λειαίνει τις λεπτές γραμμές και αποκαθιστά τη θαμπή όψη. Έτσι, η επιδερμίδα του προσώπου διατηρείται λεία, σφικτή και νεανική.

Με την κρέμα Phelyra Face Cream η επιδερμίδα είναι άμεσα πιο ενυδατωμένη και προστατευμένη. Δεν είναι λιπαρή , δεν κολλάει, γεμάτη φρεσκάδα.. Αποκαθιστά τον προστατευτικό φραγμό της επιδερμίδας και την ενυδατώνει σε βάθος, ενισχύοντας τους μηχανισμούς άμυνας των κυττάρων της, προσφέροντας ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία και βελτιώνουν την υφή και τη χροιά της, ενισχύοντας τον κυτταρικό μεταβολισμό. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το δέρμα γίνεται πιο λείο και είναι έτοιμο για την εφαρμογή του make-up. Με την Phelyra Face Cream η επιδερμίδα είναι άμεσα πιο ενυδατωμένη και προστατευμένη.

Περιέχει Ελιξίριο σαλιγκαριού, Λάδι καλέντουλας, Βούτυρο καρύδας, Βούτυρο κακάο, Αμυγδαλέλαιο, Υαλουρονικό οξύ, Κολλαγόνο, Ελαστίνη τα οποία δρουν συνεργικά για την επιδιόρθωση του κατεστραμμένου δερματικού φραγμού, παρέχοντας στην επιδερμίδα ενυδατικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Παρέχει συνεχές επανόρθωση των ρυτίδων και σύσφιξη σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Μέρα με την μέρα ,η επιδερμίδα γίνεται καλύτερη, πιο δυνατή και τονώνεται με λάμψη νεότητας. Χαρίζει βελούδινη υφή και μεταξένιο φινίρισμα.

Με ένα μόνο άγγιγμα ντύστε το πρόσωπό σας με ένα φυσικό πέπλο που σας προσφέρει άμεσα μία πιο απαλή και νεανική επιδερμίδα.

Το άρωμα της είναι πολύ ευχάριστο και φρέσκο….Η συσκευασία είναι κομψή και μπορούμε να την έχουμε πάντα μαζί μας!

Τρόπος χρήσης:

Την χρησιμοποιούμαι καθημερινά απλώνοντας την το πρωί και το απόγευμα εκτελώντας απαλές κυκλικές κινήσεις σε καθαρό πρόσωπο και στο δέρμα του λαιμού.



Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η εταιρία Phelyra Skincare είναι ο καλύτερος σύμμαχος της γυναικείας ομορφιάς. Συνδυάζει την ακρίβεια των εφαρμογών,  την αισθητική των υφών ,ξεχωριστά αρώματά τους, μας προσκαλούν σε ένα απολαυστικό καλοκαιρινό ταξίδι αισθήσεων και προσφέρει μοναδικές συνθέσεις στα προϊόντα της που αναδεικνύουν την ομορφιά κάθε γυναίκας. Ομορφιά που μας συντροφεύει καθημερινά!


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Phelyra Skincare για την χορηγία των προϊόντων!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:phelyra.com

https://www.facebook.com/phelyra.skincare/

https://www.instagram.com/phelyra.skincare

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ QS Professional

 



Το καλοκαίρι χαρακτηρίζεται από πολύ δυνατό ήλιο , υψηλές θερμοκρασίες και παιχνίδια στην θάλασσα.

Για να μπορείτε να παίξετε άφοβα και να κολυμπήσετε με ασφάλεια, η αγαπημένη μας εταιρία  QS Professional δίνει την δυνατότητα σε 1 τυχερό/η να κερδίσει αντηλιακά προϊόντα και μοδάτα αξεσουάρ του καλοκαιριού.

Χαρίζει στην τυχερή/ό:

1 SUMMER TIME GIFT SET


Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε είναι τα εξής:


1️ Πατήστε👍στις σελίδες JustGlamorous & QS Professional (facebook)

2️ Καλέστε με σχόλιο τους φίλους σας & αναρτήστε

δημόσια την φωτογραφία του διαγωνισμού. (facebook)

3️ Κάντε Follow στους λογαριασμούς στο Instagram:

https://www.instagram.com/justglamorous/ & https://www.instagram.com/qsprofessional/


https://www.facebook.com/photo?fbid=1075810420570750&set=a.302386181246515


Ο διαγωνισμός λήγει 21.07.2024 στις 23:59

Προσοχή: Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας πρέπει να έχετε ακολουθήσει όλα τα βήματα .

Τα δώρα θα αποσταλούν από την QS Professional


Καλή επιτυχία.


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Rizes Crete

 



Ακτίνες έχει, ρόδες δεν έχει κι όμως όλο τον κόσμο τρέχει. Πηγή ζωής για τη γη και την ανθρωπότητα!

Ο ήλιος βρίσκεται παντού ακόμα και εκτός παραλίας και μας παραμονεύει σε κάθε μας κίνηση. Εάν δεν του φερθούμε σωστά μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτες βλάβες στην υγεία μας με τις βλαβερές ακτινοβολίες του, ενώ εάν τον αντιμετωπίσουμε με σύνεση και προσοχή μπορούμε να προστατεύσουμε την υγεία μας.

Η πρόληψη αποτελεί σαφώς την καλύτερη προστασία η αγαπημένη μας εταιρία Rizes Crete χαρίζει σε 1 τυχερό/ή αντηλιακά προιόντα, ώστε να είμαστε προστατευμένοι από τον ήλιο κάθε ώρα της ημέρας, όλες τις ημέρες του χρόνου.

Χαρίζει στην τυχερή/ό:

1 Αντηλιακό βούτυρο μαυρίσματος SPF 10, 1 Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου SPF 50+, 1 Τσαντάκι Βαμβακερό 20 *30 Ρόμβος / Σιέλ


Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε είναι τα εξής:


1️ Πατήστε👍στις σελίδες JustGlamorous & Rizes Crete

2️ Καλέστε με σχόλιο τους φίλους σας & αναρτήστε

δημόσια την φωτογραφία του διαγωνισμού.

3️ (προεραιτικά) Κάντε Follow στον λογαριασμό στο Instagram:

https://www.instagram.com/justglamorous/


https://www.facebook.com/photo/?fbid=1075812260570566&set=a.302386181246515


Ο διαγωνισμός λήγει 21.07.2024 στις 23:59

Προσοχή: Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας πρέπει να έχετε ακολουθήσει όλα τα βήματα .

Τα δώρα θα αποσταλούν από την Rizes Crete


Καλή επιτυχία.


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Melody Of Beauty

 



Ο ήλιος και το φως μπαίνουν από το παράθυρό μας, γεμίζοντας τις μπαταρίες μας και ανανεώνοντας τη διάθεσή μας. Πώς μπορούμε να επιταχύνουμε αυτή τη διαδικασία, να κερδίσουμε έξτρα ενέργεια και να αναζωογονήσουμε ολόκληρο τον οργανισμό μας;

Βρείτε τη χαμένη σας ενέργεια τις μέρες που ο υδράργυρος ανεβαίνει και αφεθείτε στις ευεργετικές ιδιότητες των καλλυντικών.

Η αγαπημένη μας Melody Of Beauty  χαρίζει σε 1 τυχερό/ή το απόλυτο καλοκαιρινό προϊόν ομορφιάς που καλύπτει τις ανάγκες σας και κάνει το δέρμα πιο όμορφο, απαλό και λείο όλο το καλοκαίρι.

Χαρίζει στην τυχερή/ό:

1 ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ PEAU DE DIAMANT


Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε είναι τα εξής:


1️ Πατήστε👍στις σελίδες JustGlamorous  & Melody Of Beauty

2️ Καλέστε με σχόλιο τους φίλους σας & αναρτήστε

δημόσια την φωτογραφία του διαγωνισμού.

3️ (προεραιτικά) εγγραφή στο Blog μας: http://justglamorousgreece.blogspot.gr/


https://www.facebook.com/photo?fbid=1075808087237650&set=a.302386181246515


Ο διαγωνισμός λήγει 21.07.2024 στις 23:59

Προσοχή: Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας πρέπει να έχετε ακολουθήσει όλα τα βήματα .

Καλή επιτυχία.