Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024

Phelyra Skincare review

 

Phelyra Skincare

 


Καλοκαίρι, ήλιος, θάλασσα..υγιές πρόσωπο!

Γειά σας Glamorous,

Διακοπές, παραλία, ήλιος… Ο καιρός είναι υπέροχος! Με μια βόλτα έξω, μπορούμε να απολαύσουμε χρώματα και νύχτες καλοκαιριού! Οι ζεστοί καλοκαιρινοί μήνες κάνουν τα πάντα να φαίνονται πιο ωραία, τουλάχιστον όσον αφορά στην ομορφιά. Λίγο το μαυρισμένο δέρμα, λίγο τα ανέμελα μαλλιά, λίγο η χαλαρή διάθεση και όλα είναι καλύτερα.

Αναζωογονητικές μυρωδιές, πολυτελείς ανάλαφρες και λαχταριστές υφές, αρώματα που άλλοτε σε ταξιδεύουν και σε χαλαρώνουν και άλλοτε σε τονώνουν και σου φτιάχνουν τη διάθεση..... Καθώς το καλοκαίρι έχει εισβάλλει με το μοναδικό του τρόπο μας κάνει ξαφνικά να νιώθουμε πιο αισιόδοξες , με καλύτερη διάθεση και ψυχική πληρότητα.

Εκτός από τα ευχάριστα συναισθήματα που μας κατακλύζουν, τους ζεστούς μήνες βιώνουμε βελτίωση και σε ολόκληρο το σώμα μας. Η ζέστη, ο ήλιος, η επαφή μας με τη θάλασσα και γενικότερα τη φύση ευνοούν την υγεία μας. Τα περισσότερα συστήματα του οργανισμού μας λειτουργούν καλύτερα ενώ παράλληλα έχουν την ευκαιρία να δυναμώσουν.

Το καλοκαίρι η επιθυμία για όμορφο πρόσωπο γίνεται στόχος. Εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε για να αλλάξουμε τις καθημερινές μας συνήθειες ομορφιάς και να τις προσαρμόσουμε στις ανάγκες του καυτού ήλιου και του ζεστού καιρού.

Η ιδέα είναι να έχουμε «τα απαραίτητα» καλλυντικά προϊόντα βασισμένα στην ομορφιά και παράλληλα στη διατήρηση της απόλαυσης που αισθανόμαστε σ’ ένα σπα! Καλλυντικά με υπέροχες ευωδιές, μεταξένιες υφές και συστατικά που υπόσχονται την ανανέωση της επιδερμίδας, για να γίνει πιο λεία, πιο απαλή και πιο σφριγηλή.  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απολαύστε την εφαρμογή τους και κυρίως τη δράση για την οποία προορίζονται.

Όλα αυτά μας τα προσφέρει η αγαπημένη μας εταιρία Phelyra Skincare που μας γεμίζει αυτοπεποίθηση με τα φυσικά προϊόντα της!

 


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η Phelyra είναι μια εταιρεία που παράγει φυσικά καλλυντικά με ελιξίριο σαλιγκαριού

Φτιάχνουνε το δικό τους ελιξίριο σαλιγκαριών από τη δική τους φάρμα σαλιγκαριών. Όλες οι συνθέσεις τους περιέχουν ελιξίριο σαλιγκαριού, ένα φυσικό προϊόν πλούσιο σε υαλουρονικό οξύ, αλλαντοΐνη, κολλαγόνο, ελαστίνη και βιταμίνες.

Εστιάζουνε σε κάθε λεπτομέρεια και φροντίζουνε πάντα τα προϊόντα τους να είναι άριστης ποιότητας. Στόχος τους είναι να κάνουνε την καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας μας μια ευχάριστη εμπειρία και ένα ταξίδι των αισθήσεων.

 

Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



Phelyra Lifting Serum

 


Πώς να περιγράψεις τον ουρανό που μοιράζεται ακόμα το χρώμα του με την θάλασσα εκεί που συναντιούνται. Το «απέραντο γαλάζιο» είναι πάντα εδώ. Πώς αλλιώς να το περιγράψεις, όμως, όταν το βλέπεις εκεί μπροστά σου. Νετάρεις στον ορίζοντα και εκείνο κοντεύει να σε καταπιεί.

Το καλοκαίρι αρχίζει και μαζί του η πιο δροσερές αναμνήσεις. Οι διακοπές μόλις έχουν αρχίσει και ο καθένας ψάχνει τρόπους για να παρατείνει τη χαλάρωση και την ξεγνοιασιά του καλοκαιριού. Οι πιο συνηθισμένες αποδράσεις;

Τι άλλο από την καθιερωμένη ταβέρνα σε κάποια παραλία το βραδάκι ή ένα γρήγορο μεσημεριανό μπανάκι .

Μήπως, όμως, οι καταχρήσεις των διακοπών κάτω από τον ήλιο, μας κάνει να νιώθουμε ήδη τύψεις;

Σκέφτεστε και εσείς πως τελικά η παράταση χαλάρωσης που δίνετε στον εαυτό σας γίνεται μαρτύριο αφού το επόμενο πρωί η εμφάνιση του προσώπου  σας, σας γεμίζει ενοχές; Τύψεις και ενοχές στοπ!

Μπορείτε να απολαύσετε πλέον τις μικρές στιγμές χαλάρωσης αρκεί να ακολουθείτε τους κατάλληλους κανόνες ομορφιάς.

Οι μήνες που θα ακολουθήσουν θα σας δώσουν την ευκαιρία να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία απόλαυσης και θα σας παρασύρουν σε ένα διαφορετικό ταξίδι ομορφιάς.

Καλωσορίστε τις καλοκαιρινές ημέρες ,τον αέρα του νησιού, και την αλμύρα του Αιγαίου, εξαντλώντας τις χάρες της εποχής.

Θωρακίσετε την επιδερμίδα σας με μια καλή ρουτίνα ομορφιάς. Δημιουργήστε ένα κουκούλι σιγουριάς και άνεσης. Μια ζώνη ηρεμίας και χρησιμοποιήστε το Phelyra Lifting Serum.

Το Phelyra Lifting Serum είναι αντιγηραντικός και αναπλαστικός ορός που προλαμβάνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές. Βοηθά στην αντιμετώπιση της ακμής και στην επούλωση των ουλών. Αναζωογονεί και ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα, ενώ βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος

Επαναφέρει το περίγραμμα του προσώπου. Με αντιγηραντική δράση, χαρίζει αποτέλεσμα lifting χωρίς επεμβάσεις και λεία, ελαστική, φωτεινή επιδερμίδα. Βοηθά στην επαναφορά του όγκου στα σημεία που έχει μειωθεί, αυξάνει ορατά την πυκνότητα και ανορθώνει το περίγραμμα του προσώπου. Αναδομεί τον λιπώδη ιστό, για να προσφέρει τα μέγιστα αποτελέσματα στον επανακαθορισμό του περιγράμματος του προσώπου μαζί με μια υπέροχη εμπειρία αισθήσεων.

Αποκαθίσταται το πρόβλημα άμεσα, ορατά και αποτελεσματικά καθώς επιτυγχάνεται η μεταφορά ενυδατικών και αντιγηραντικών ουσιών κάτω από την επιδερμίδα. Αποτέλεσμα είναι ένα νεανικό, βαθιά αναζωογονημένο και ενυδατωμένο δέρμα. Προσφέρει φρέσκο, βαθιά ενυδατωμένο και νεανικό πρόσωπο καθώς εμπλουτίζει την επιδερμίδα με πολύτιμες ουσίες, όπως Ελιξίριο σαλιγκαριού, Aloe Vera, Υαλουρονικό Οξύ, Κολλαγόνο, Ελαστίνη, Έλαιο Καλέντουλας.

Προσφέρει ανανέωση, λάμψη και βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα. Ιδανική βάση για μακιγιάζ. Αποτελεί το ιδανικό σέρουμ, για επούλωση, θρέψη και ανανέωση της επιδερμίδας.

Το όνειρο για φρέσκο, νεανικό και αψεγάδιαστο δέρμα μπορεί να βγει αληθινό με το Phelyra Lifting Serum.

Έχει αέρινο άρωμα και είναι σε κομψή συσκευασία, κατάλληλη και για τα ταξίδια μας.

Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόζετε σε καθαρή επιδερμίδα, ξεκινώντας με ανοδικές κινήσεις από τη βάση του λαιμού. Συνεχίζετε στο πρόσωπο από το κέντρο προς τα έξω με ανοδική φορά, στο άνω χείλος από το κέντρο προς τα μάγουλα και ολοκληρώστε στο μέτωπο με ανοδικές κινήσεις.


Phelyra Face Cream

Οι ημέρες των διακοπών έχουν έρθει και είναι διαφορετικές. Άλλωστε, το λέει η ίδια η λέξη: διακοπή, παύση, διάλειμμα για ξεκούραση. Εκμεταλλευτείτε, λοιπόν, αυτόν το χρόνο, μακριά από τις καθημερινές υποχρεώσεις και το άγχος να τα προλάβετε όλα, και αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει απολαμβάνοντας τη νωχελικότητα και το δικαίωμα στην τεμπελιά. Τις βλέπουμε σαν μια βουτιά στην ελευθερία και την ευτυχία, γι’ αυτό και τις περιμένουμε με ανυπομονησία. Οι διακοπές, ανεξάρτητα από τη διάρκειά τους, τον τόπο προορισμού, τον προϋπολογισμό τους ή την παρέα, είναι για όλους μας μια ευκαιρία να... γλείψουμε τις πληγές μας και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας για το επόμενο διάστημα.  Αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και, αντί για τις βιαστικές φροντίδες ομορφιάς, συνδυάστε τη χαλάρωση και την αναζωογόνηση της ψυχής με την ανανέωση του σώματος. Αφεθείτε, λοιπόν, σε φροντίδες που η έλλειψη χρόνου συνήθως σας «απαγορεύει» να απολαύσετε. Μια βουτιά στα καταγάλανα νερά της θάλασσας και οι αισθήσεις μας αναζωογονούνται.

Ας μην ξεχνάμε πως και ο ήλιος συνεισφέρει στην χαλάρωσή μας και έχει και τα θετικά του, γι’ αυτό άλλωστε τον αποκαλούν ζωοδότη. Η κύρια ευεργετική δράση της ηλιακής ακτινοβολίας είναι η σύνθεση της βιταμίνης D, η οποία είναι απαραίτητη για υγιή, δυνατά οστά, και η θετική επίδραση στον ψυχισμό μας, αφού ενεργοποιεί τις ενδορφίνες, τις ορμόνες της ευτυχίας.

Όσο απαραίτητος είναι για την υγεία μας τόσα προβλήματα μπορεί να προκαλέσει στο δέρμα του προσώπου μας από την αλόγιστη έκθεση, καθώς το αφυδατώνει . Για να μη δούμε, λοιπόν, την άσχημη πλευρά του, αλλάζουμε τις ανάγκες φροντίδας και περιποίησης της επιδερμίδας, καθότι το πρόσωπο μας πρέπει να βοηθηθεί κατάλληλα και να προετοιμαστεί για την ζεστή εποχή με την  Phelyra Face Cream.

Η Phelyra Face Cream είναι αντιγηραντική κρέμα βαθιάς φροντίδας που προλαμβάνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές. Αναζωογονεί το δέρμα κάνοντάς το απαλό και λαμπερό. Βελτιώνει επίσης την ελαστικότητα του δέρματος, αναδομεί, ενυδατώνει και καταπραΰνει το κατεστραμμένο δέρμα.

Αποτελεί την απόλυτα ολοκληρωμένη περιποίηση ενάντια στα σημάδια γήρανσης. Προλαμβάνει τη δημιουργία των πρώτων ρυτίδων, λειαίνει τις λεπτές γραμμές και αποκαθιστά τη θαμπή όψη. Έτσι, η επιδερμίδα του προσώπου διατηρείται λεία, σφικτή και νεανική.

Με την κρέμα Phelyra Face Cream η επιδερμίδα είναι άμεσα πιο ενυδατωμένη και προστατευμένη. Δεν είναι λιπαρή , δεν κολλάει, γεμάτη φρεσκάδα.. Αποκαθιστά τον προστατευτικό φραγμό της επιδερμίδας και την ενυδατώνει σε βάθος, ενισχύοντας τους μηχανισμούς άμυνας των κυττάρων της, προσφέροντας ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία και βελτιώνουν την υφή και τη χροιά της, ενισχύοντας τον κυτταρικό μεταβολισμό. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το δέρμα γίνεται πιο λείο και είναι έτοιμο για την εφαρμογή του make-up. Με την Phelyra Face Cream η επιδερμίδα είναι άμεσα πιο ενυδατωμένη και προστατευμένη.

Περιέχει Ελιξίριο σαλιγκαριού, Λάδι καλέντουλας, Βούτυρο καρύδας, Βούτυρο κακάο, Αμυγδαλέλαιο, Υαλουρονικό οξύ, Κολλαγόνο, Ελαστίνη τα οποία δρουν συνεργικά για την επιδιόρθωση του κατεστραμμένου δερματικού φραγμού, παρέχοντας στην επιδερμίδα ενυδατικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Παρέχει συνεχές επανόρθωση των ρυτίδων και σύσφιξη σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Μέρα με την μέρα ,η επιδερμίδα γίνεται καλύτερη, πιο δυνατή και τονώνεται με λάμψη νεότητας. Χαρίζει βελούδινη υφή και μεταξένιο φινίρισμα.

Με ένα μόνο άγγιγμα ντύστε το πρόσωπό σας με ένα φυσικό πέπλο που σας προσφέρει άμεσα μία πιο απαλή και νεανική επιδερμίδα.

Το άρωμα της είναι πολύ ευχάριστο και φρέσκο….Η συσκευασία είναι κομψή και μπορούμε να την έχουμε πάντα μαζί μας!

Τρόπος χρήσης:

Την χρησιμοποιούμαι καθημερινά απλώνοντας την το πρωί και το απόγευμα εκτελώντας απαλές κυκλικές κινήσεις σε καθαρό πρόσωπο και στο δέρμα του λαιμού.



Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η εταιρία Phelyra Skincare είναι ο καλύτερος σύμμαχος της γυναικείας ομορφιάς. Συνδυάζει την ακρίβεια των εφαρμογών,  την αισθητική των υφών ,ξεχωριστά αρώματά τους, μας προσκαλούν σε ένα απολαυστικό καλοκαιρινό ταξίδι αισθήσεων και προσφέρει μοναδικές συνθέσεις στα προϊόντα της που αναδεικνύουν την ομορφιά κάθε γυναίκας. Ομορφιά που μας συντροφεύει καθημερινά!


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Phelyra Skincare για την χορηγία των προϊόντων!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:phelyra.com

https://www.facebook.com/phelyra.skincare/

https://www.instagram.com/phelyra.skincare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου