Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

Rizes Crete review

 

Rizes Crete


Βουτιές…στο καλοκαίρι!

Γειά σας Glamorous,

Βουτιά στο καλοκαίρι μου…

…στο γαλάζιο και το άσπρο των νησιών, στις χρυσαφένιες παραλίες του Αιγαίου, στο χταποδάκι με ούζο και στη δροσερή χωριάτικη σαλάτα πλάι στο κύμα, στα ξέφρενα πάρτι και στα ειδυλλιακά ηλιοβασιλέματα, στα γραφικά καφενεδάκια στα φρεσκοασβεστωμένα σοκάκια με τις ολάνθιστες βουκαμβίλιες.

…στον πολιτισμό, στα μεσαιωνικά κάστρα, στις βυζαντινές εκκλησίες, στο κατάλευκο μάρμαρο και στους πολύχρωμους καμβάδες.

Χαριζόμαστε στα θέλγητρα του καλοκαιρινού ήλιου και νοτίζουμε στα θερινά μελτέμια και γευόμαστε κάθε σταγόνα αλμύρας που αντέχει ο οργανισμός μας. Βουτάμε σε καταγάλανα νερά, χαλαρώνουμε κάτω από τον ήλιο με δροσερά cocktails πλάι στο κύμα. Με χαμόγελο ηρεμίας και επίγνωσης και για λίγο το μόνο που ακούγεται είναι ο αγαπημένος μας ήχος των κυμάτων. Η μοναξιά πριν από τη βουτιά. Η ησυχία και η πολυτέλεια της απομόνωσης. Συζητήσεις, μουσική με την πανσέληνο στα ασημένια γαλήνια νερά. Ήχοι και μουσικές αρχίζουν συνεπαίρνουν και ταξιδεύουν στις καλοκαιρινές διακοπές που ο καθένας θα ήθελε να ζήσει. Το καλοκαίρι είναι συνώνυμο της βραδινής διασκέδασης, του ξεφαντώματος μέχρι την πρωινή βουτιά που θα καθαρίσει σώμα και μυαλό.

Αυτό το καλοκαίρι, το “χρωστάμε” στον εαυτό μας, να ταξιδέψουμε, να ξανασυστηθούμε στην φύση, να ξαναγυρίσουμε σε θύμησες παιδικές.

Το καλοκαίρι είναι η εποχή της εξωστρέφειας και των ανοιγμάτων. Σε αυτό το τέμπο συντονίζονται σε αέρινες και φρέσκιες  προτάσεις από την εταιρία Rizes Crete. Καλλυντικά που επικοινωνούν τη χαρά της απλότητας,  προσπαθούν να αιχμαλωτίσουν την ανεμελιά του καλοκαιριού και το κάνουν εμπειρία για τις αισθήσεις μας.


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρεία RIZES-CRETE ιδρύθηκε ΤΟ 2011 στο Ρέθυμνο της Κρήτης, με σκοπό να δημιουργήσει  μια μοναδική σειρά φυσικών καλλυντικών και σαπουνιών με υψηλή ποιότητα και ασφάλεια.

Οι συνταγές της εταιρίας έχουν βάση το βιολογικό ελαιόλαδο, φυτά, βότανα και αιθέρια έλαια που υπόσχονται να φροντίσουν την ομορφιά και την υγεία της επιδερμίδας σας, έτσι όπως μόνο η φύση μπορεί.

Τα καλλυντικά RIZES-CRETE είναι δερματολογικά ελεγμένα χωρίς PARABENS ,χωρίς σιλικόνες, χωρίς παραφινέλαιο, δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα, και είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

 


Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:


Rizes Crete Suncare Face Cream SPF 50+



Το μπλε της θάλασσας, το γαλάζιο του ουρανού, ο αφρός απ’ τα κύματα που σκεπάζουν την ακτή..

Ο ήλιος εκτός από ξενοιασιά και χαλάρωση , δυστυχώς (όπως όλα τα ωραία ) ενέχει και πολλούς κινδύνους. Πριν λίγα χρόνια, όλοι αποδεχόμασταν ότι το φωτεινό αστέρι της ημέρας, με το φως του και τη ζέστη του, ήταν μόνον πηγή ζωής, για τη γη μας. Όμως, οι άνθρωποι «φροντίσαμε» να καταστρέψουμε τη «φυσική ασπίδα» και να μετατρέψουμε αυτό το αγαθό και σε εχθρό.

Τα τελευταία χρόνια, η υπεριώδης ακτινοβολία του ηλίου θεωρείται επικίνδυνη, για την υγεία μας. Η υπεριώδης ακτινοβολία UVΑ προκαλεί πρόωρη γήρανση του δέρματος, επηρεάζει το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα και αποτελεί σημαντικό παράγοντα κινδύνου. Επειδή η ηλιακή ακτινοβολία είναι αθροιστική (δηλ. αθροίζεται χρόνο με το χρόνο) προκύπτουν και σοβαρότερα προβλήματα που όμως δεν τα αντιλαμβανόμαστε άμεσα, δηλ. μετά από την έκθεση στον ήλιο για λίγη ώρα, αλλά στο μέλλον άμεσο και έμμεσο, προκαλώντας  φωτογήρανση. Ο ήλιος όσο φίλος μας είναι τόσο εχθρός μας μπορεί να γίνει.

Ίσως κάποτε, πριν από πολλές δεκαετίες, όταν δεν υπήρχε τρύπα του όζοντος, το μαύρισμα δεν είχε γίνει μόδα και οι γνώσεις για την υπεριώδη ακτινοβολία (UV) του ηλίου ήταν ελλιπείς.

Στις μέρες μας ξέρουμε ότι το μια αντηλιακή κρέμα προσώπου είναι απαραίτητη 365 μέρες το χρόνο γιατί η UV φτάνει όλο το χρόνο στην επιφάνεια της γης και δημιουργεί βλάβες στο δέρμα ανεξάρτητα από το αίσθημα της ζέστης ή του ψύχους που νιώθουμε. Μια αντηλιακή κρέμα προσώπου που θα μας προφυλάσσει από την υπεριώδη ακτινοβολία και από όλες τις συνέπειές της όπως την πρόωρη γήρανση είναι η Rizes Crete Suncare Face Cream SPF 50+.

Κάθε μέρα, η ρύπανση και οι ακτινοβολίες UV επιταχύνουν τη γήρανση της επιδερμίδας και τη θαμπή όψη του χρώματός της. Η καλύτερη στρατηγική για να υιοθετήσετε και να παραμείνετε όμορφη; Η Rizes Crete Suncare Face Cream SPF 50+ είναι ειδικά μελετημένη αντηλιακή κρέμα προσώπου με φίλτρα UVA & UVB, για προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία.

Αυτή η αντηλιακή κρέμα προσώπου με SPF 50+ πολλαπλής προστασίας ενάντια στις βλαβερές συνέπειες της ρύπανσης, τις ελεύθερες ρίζες και τις ακτινοβολίες UV. Η καινοτόμος φίνα και ανάλαφρη σύνθεσή της ντύνει την επιδερμίδα με ένα προστατευτικό πέπλο, ανεπαίσθητο, ιδανικό για καθημερινή χρήση. Είναι ελαφριάς υφής για εξισορρόπηση της λιπαρότητας , μοναδική, ελαφριά υφή που δε βαραίνει την επιδερμίδα.

Η Rizes Crete Suncare Face Cream SPF 50+ έχει ενυδατικές ιδιότητες που δίνουν στο δέρμα την απαραίτητη υγρασία και απαλότητα, με Υαλουρονικό οξύ , οργανική Αλόη Βέρα και έλαιο Macademia. Υψηλή προστασία του δέρματος από την UV ακτινοβολία και τη φωτογήρανση. Με απαλή και μεταξένια υφή, απορροφάται αμέσως και δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ που προφυλάσσει το δέρμα από τις βλαβερές επιπτώσεις της ηλιακής ακτινοβολίας.

Διατηρεί την δομή της επιδερμίδας, καθώς προστατεύει την πυκνότητα και την ελαστικότητά της κάτω από τον ήλιο, προσφέροντας εξαιρετική δράση κατά της φωτογήρανσης, την Νο1 αιτία πρόωρης γήρανσης.

Η πλούσια υφή της, χαρίζει ενυδάτωση και άνεση που διαρκεί, χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας και χωρίς να κολλάει. Είναι πολύ ανθεκτική στο νερό και είναι για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Είναι σε όμορφη συσκευασία ,κατάλληλη και για τα ταξίδια μας.


Τρόπος χρήσης:

Όλο το χρόνο, πριν από την έκθεση στον ήλιο. Απλώστε στο πρόσωπο επαρκή ποσότητα και επαναλάβετε συχνά, ιδιαίτερα έπειτα από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στο λαιμό, στους ώμους και σε άλλα σημεία του σώματος με ιδιαίτερη ευαισθησία.

 

Rizes Crete Sunscreen Tanning Butter SPF 10

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, οι θερμοκρασίες έχουν ανέβει επικίνδυνα και η μόνη διέξοδος για δροσιά και χαλάρωση είναι η εξόρμηση στην παραλία. Καλοκαίρι σημαίνει θάλασσα, βουτιές, διακοπές, χαλάρωση και ηλιοθεραπεία.

Αν το μπάνιο στη θάλασσα και το τέλειο μαυρισμένο δέρμα δεν χαρακτηρίζουν το ελληνικό καλοκαίρι, τότε τι; Το καλοκαίρι είναι συνδεδεμένο για πολλούς από εμάς με την εικόνα της μαυρισμένης επιδερμίδας. Τροπικό, ελκυστικό και κολακευτικό. Το χρυσαφένιο-σοκολατί χρώμα που παίρνει η επιδερμίδα κάτω απ’ τον ήλιο είναι όλα αυτά. 

Το μπρονζέ, εξωτικό μαύρισμα δίνει λάμψη, καλύπτει τις ατέλειες και δείχνει πιο όμορφη τη σιλουέτα. Γι’ αυτό συνήθως αποσπά σχόλια θαυμασμού. Έτσι στην αρχή του καλοκαιριού είναι η αλήθεια όλες θέλουμε να αποκτήσουμε γρήγορα ένα τέτοιο αποτέλεσμα κάνοντας ηλιοθεραπεία. Όμως το πιο ωραίο μαύρισμα είναι εκείνο που δε βάζει σε κίνδυνο την υγεία της επιδερμίδας. Κι εκείνο που δεν προκαλεί πρόωρη φωτογήρανση.

Το τέλειο μαύρισμα δεν είναι ανέφικτο και υπάρχουν τρόποι να το πετύχετε γρήγορα και με ασφάλεια. Πως μπορείτε λοιπόν να μαυρίσετε γρήγορα και με ασφάλεια;

Ένα, λοιπόν, θέλετε μια γρήγορη λύση, για να μην ταλαιπωρήστε διαρκώς με την έκθεση στον ήλιο, είναι να δοκιμάσετε κάποιο μαυριστικό προϊόν το οποίο, χάρη στη σύνθεσή του, επιταχύνει το μαύρισμα, προσφέροντας μια ομοιόμορφη χρυσαφένια όψη.. Με αυτόν τον τρόπο, θα προετοιμαστείτε από νωρίς και το πιο σημαντικό είναι πως θα αποκτήσετε ένα μόνιμο, ομοιόμορφο χρώμα. Με το Rizes Crete Sunscreen Tanning Butter SPF 10 μπορείτε να πετύχετε το τέλειο μαύρισμα και να απολαύσετε τον καλοκαιρινό ήλιο με ασφάλεια.

Το Rizes Crete Sunscreen Tanning Butter SPF 10 είναι αντηλιακό βούτυρο μαυρίσματος SPF10 , το οποίο προορίζεται για το σώμα.. Αν θέλετε κάτι εξωτικό, έντονο μαύρισμα και έχει αξεπέραστο άρωμα, πρέπει να το επιλέξετε. Έχει μεγάλη ανθεκτικότητα στο νερό και στον ιδρώτα και γι αυτό είναι ιδανικό για όσους κάνουν σπορ θαλάσσης και παραλίας, καθώς και άλλες δραστηριότητες με έντονη εφίδρωση. Διαθέτει συστατικά που ενεργοποιούν την μελανίνη του δέρματος και επιταχύνουν το μαύρισμα. Με Ελαιόλαδο, Αμυγδαλέλαιο και Βιταμίνη Ε. Αντιηλιακό προϊόν που ενισχύει και διατηρεί το μαύρισμα. Το ελαιόλαδο έχει ευεργετική επίδραση στο δέρμα, ενώ η βιταμίνη Ε προστατεύει από την εμφάνιση ελεύθερων ριζών. Το αμυγδαλέλαιο, γνωστό για τις αντιγηραντικές του ιδιότητες, θρέφει και προστατεύει το δέρμα. Το συγκεκριμένο έχει τη δυνατότητα της προστασίας, ενυδάτωσης της επιδερμίδα με πλούσιο και έντονο μαύρισμα. Με ελαφριά αίσθηση που αγκαλιάζει την επιδερμίδα, κατάλληλο για κάθε στιγμή της ημέρας και κάθε μέρα του χρόνου!

Περιποιείται και θρέφει την επιδερμίδα, αφήνοντάς την απαλή, πολύ λαμπερή και ενυδατωμένη. Αφήνει στο δέρμα σας μια αισθησιακή λάμψη με αναγεννητικές ιδιότητες ενώ μαυρίζετε. Δημιουργεί ένα χρυσό πέπλο σε σώμα, πρόσωπο.

Αυτό το βούτυρο μαυρίσματος βοηθά το μαύρισμα να έχει διάρκεια και το δέρμα να παραμένει υγιές. Αφήνει την αίσθηση καλοκαιρινών διακοπών, κάθε μέρα του χρόνου, καθώς δίνει μια ελαφρώς ηλιοκαμένη και λαμπερή όψη στην επιδερμίδα.


Τρόπος χρήσης:

Απλώστε ομοιόμορφα άφθονη ποσότητα σε όλο το σώμα και επαναλάβετε τακτικά, ειδικά μετά το κολύμπι, το σκούπισμα και την εφίδρωση. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών. Αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο κατά τις μεσημεριανές ώρες (10π.μ – 4 μ.μ). Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο, ακόμη και με τη χρήση αντηλιακού, αποτελεί σοβαρή απειλή για την υγεία.

****Τα καλλυντικά περιέχονται σε ένα κομψό, βαμβακερό σε  σιέλ χρώμα τσαντάκι με υφασμάτινη αποσπώμενη λαβή  και ιδιαίτερο σχήμα ρόμβου.




Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως για να τα ζήσουμε όλα αυτά το καλοκαίρι, να τα απορροφήσουμε με όλες μας τις αισθήσεις και εάν θέλουμε η επιδερμίδα του σώματος μας να είναι τέλεια, δεν έχουμε παρά να την ταξιδέψουμε με τα προϊόντα της Rizes CreteΈρχονται να αποδείξουν ότι δικαίως αξίζουν τον τίτλο του "καλύτερου καλοκαιρινού φίλου" μας, αφού νοιάζονται για την επιδερμίδα μας και το πως θα δείχνει. Καθώς ο ήλιος είναι και πηγή ενέργεια, ευεξίας και λάμψης, η Rizes Crete απομόνωσε τα οφέλη του και εμπνεύστηκε από αυτά για να σχεδιάσει προϊόντα περιποίησης που προσφέρουν συγχρόνως προστασία και ομορφιά.

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Rizes Crete για την χορηγία των προϊόντων!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://www.rizescrete.gr/

https://www.facebook.com/rizescrete.gr

https://www.instagram.com/rizes_crete

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου