Σάββατο 20 Ιουλίου 2024

QS Professional review

 

QS Professional



Τι είσαι καλοκαίρι;

Γειά σας Glamorous,

Το καλοκαίρι, λένε, δεν είναι εποχή, είναι διάθεση.

Τι άλλο είσαι καλοκαίρι; Είσαι ένα νησάκι, μια βουτιά και κοχύλια στα χέρια. Είσαι ξεραμένο αλάτι στα χείλη. Είσαι τα βιβλία που διαβάσαμε σε αεροπλάνα, πλοία και λεωφορεία. Είσαι ένα διάλειμμα και μια νέα αρχή. Είσαι ο πάγος στον χρόνο.

Καλοκαίρι θα πει αναμνήσεις. Χωριό, καρπούζι, ποδήλατο. Φωνές για να προσέχεις στη θάλασσα, κουβαδάκια και κάστρα. Καλοκαίρι θα πει να λερώνεις το μπλουζάκι σου από παγωτό. Να περπατάς ξυπόλητος και να μην κοιμάσαι από τη ζέστη. Καλοκαίρι θα πει παρέες και ελευθερία... Θα τραγουδήσεις τη ζωή μέσα από μια συναυλία. Θα νιώσεις τις καλοκαιρινές μπόρες μέσα στο δρόμο χωρίς ομπρέλα και θα αισθανθείς την απελευθέρωση. Θα πας θερινό κινηματογράφο και θα χαθείς στη μεγάλη οθόνη. Θα πιείς κοκτέιλ και θα νιώσεις ένα ωραίο μούδιασμα στα χείλη σου. Καλοκαιρινά βράδια και οι νότες θα χάνονται στον αέρα από μια κιθάρα. Θα φιλοσοφήσεις εκείνα τα βράδια, τα λόγια αυτά θα εισβάλλουν στο μυαλό σου και θα βρουν θέση σε μια γωνία ξεχασμένη.

Καλοκαίρι θα πει να ηρεμείς. Να είσαι εκεί για εσένα και για τις απολαύσεις της ζωής. Να ζεις λίγο πιο μαγικά και ελεύθερα. Τίναξε για λίγο τον χειμώνα από πάνω σου. Έτσι, για να ερωτευτείς τη ζωή και πάλι από την αρχή.

Καλοκαίρι, μια λέξη και εννέα γράμματα, χιλιάδες αναμνήσεις και άλλες που θα δημιουργηθούν στο μέλλον. Αυτή είναι η δική μας διάθεση κάθε καλοκαίρι. Χίλιες δυο αναμνήσεις που σε κάνουν να βρίσκεις τη παιδική ανεμελιά ξανά.

Σε περίπτωση που χρειάζεστε ακόμη περισσότερους λόγους για να γιορτάσετε το καλοκαίρι, αφεθείτε στις νότες των καλλυντικών της εταιρίας QS Professional που θα "σφραγίσουν" μεθυστικά τις μέρες του καλοκαιριού μας.


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Το 1987 μια μικρή ομάδα επιστημόνων ερχόμενοι από μια μεγάλη φαρμακευτική εταιρία, ίδρυσαν την QS ProfessionalBiodomus εταιρία παραγωγής επαγγελματικών καλλυντικών και ιατροτεχνολογικών προϊόντων, καταθέτοντας την εμπειρία, τη τεχνογνωσία και τη δημιουργικότητα τους. Το αποτέλεσμα ήταν η δημιουργία των QUATRE SAISONS, καινοτόμων επαγγελματικών καλλυντικών προϊόντων με φυσικής προέλευσης βιοτεχνολογικά ενεργά συστατικά, υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας, αλλά πάντοτε με γνώμονα το μέγιστο σεβασμό στην ασφάλεια της φύσης και του ανθρώπου.

Τα QUATRE SAISONS είναι μια ολοκληρωμένη σειρά επαγγελματικών καλλυντικών προϊόντων, που συνδυάζει μεγάλη συγκέντρωση βιολογικών και βιοτεχνολογικών ενεργών συστατικών, στην αιχμή των εξελίξεων της κοσμετολογίας.

Το όραμα της QS Professional είναι να συνεχίσουνε με το ίδιο πάθος, ειλικρίνεια και δημιουργικότητα, να μας προσφέρουνε υψηλής ποιότητας καλλυντικά προϊόντα και τις τέσσερις εποχές του χρόνου.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



SUMMER TIME GIFT SET



Καλοκαίρι. Ξεχνιέσαι, ονειρεύεσαι και όλα φαίνονται καλύτερα. Συμπράττεις σιωπηλή συμφωνία με τον εαυτό σου ότι δεν είναι η κατάλληλη εποχή για ανησυχίες και του επιβάλλεις υποχρεωτική ηρεμία, με την υπόσχεση ότι θα βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη από φθινόπωρο. Ηρεμία η οποία συνοδεύεται και συμπληρώνεται από αισθήματα περιπέτειας και εξερεύνησης. Το ζούμε όλοι κάθε χρόνο.

Όλοι συνδέουμε το καλοκαίρι με κάτι. Εικόνες, γεύσεις, αντικείμενα, αισθήσεις, μυρωδιές, αναμνήσεις.

Απέραντο γαλάζιο, βαθύ μπλέ και τιρκουάζ. Κόκκινο, κίτρινο και πορτοκαλί ηλιοβασίλεμα και ο ουρανός παίρνει φωτιά. Εναλλαγές ήρεμης θάλασσας με κύματα που σου επιβάλλουν να σταματήσεις ότι κάνεις και να συγκεντρωθείς μόνο στη στιγμή. Το ψαροκάικο που έχει βγει για την απογευματινή του βόλτα. Ακτίνες του ήλιου που λαμπυρίζουν πάνω στο νερό, και προσφέρουν ένα χαλαρωτικό και διασκεδαστικό παιχνίδι, που φαίνονται σαν εκατοντάδες αστέρια. Χρυσαφένια άμμος και βότσαλα που αλλάζουν χρώμα ανάλογα με το πώς τα χτυπάει το κύμα, ο ήλιος και το φως. Πεντακάθαρα νερά σαν καθρέφτης που σου επιτρέπουν να βλέπεις την κάθε λεπτομέρεια του βυθού.

Καλοκαίρι, δεν σε κάνει μόνο να σκέφτεσαι και να αναπολείς αλλά να νιώθεις και να ονειρεύεσαι. Σε ζωντανεύει αλλά ταυτόχρονα σε ηρεμεί. Σε αναζωογονεί αλλά την ίδια στιγμή σε χαλαρώνει. Σε ξυπνάει και την ίδια ώρα σε κοιμίζει. Διεγείρει το μυαλό και προωθεί μικρές αλλαγές στη συμπεριφορά επιτυγχάνοντας συγκέντρωση και χαλάρωση.

Από άποψη ψυχολογίας, το καλοκαίρι κατεβάζει τις σφίξεις και προκαλεί αισθήματα ηρεμίας, γαλήνης και ασφάλειας. Όλα αυτά συνθέτουν το σύνολο των στοιχείων που μας κάνουν να αγαπούμε το καλοκαίρι περισσότερο από όλες τις εποχές.

Στοιχεία που εκφράζονται μέσα από ιδιαίτερες ευωδιές, άμεσα συνυφασμένες με τις καλοκαιρινές μας αναμνήσεις. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να κάνετε μερικές έξυπνες προσθήκες και στην ομορφιά και να ενεργοποιήσετε στο μέγιστο βαθμό την αίσθηση της ασφάλειας. Δεν υπάρχει ιδανικότερη «οδός» από το να επιλέξετε το SUMMER TIME GIFT SET.

Το SUMMER TIME GIFT SET περιέχει 3 απαραίτητα προϊόντα για απόλυτη προστασία από τον ήλιο και ενυδάτωση! Ένας πολύτιμος οικογενειακός σύμμαχος για τις καλοκαιρινές σας αποδράσεις!

QS SUNSCREEN FACE CREAM SPF50+:

Αντηλιακή κρέμα προσώπου με δείκτη προστασίας SPF50 χωρίς χρώμα. Η επιδερμίδα του προσώπου είναι σημαντικά πιο λεπτή και ευαίσθητη από την επιδερμίδα του σώματος. Καθώς δεν καλύπτεται, εκτίθεται πλήρως στις βλαβερές επιδράσεις του περιβάλλοντος, όπως είναι οι ακτίνες του ήλιου, το κρύο και η ατμοσφαιρική ρύπανση. Γι' αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προστασία και φροντίδα – με αντηλιακή κρέμα προσώπου που έχει αναπτυχθεί ειδικά για το πρόσωπο.

Η αντηλιακή κρέμα προσώπου (χωρίς χρώμα) QS SUNSCREEN FACE CREAM SPF50+ έχει σχεδιαστεί ειδικά για την ευαίσθητη επιδερμίδα του προσώπου σας. Την προστατεύει τόσο στις διακοπές όσο και στην καθημερινότητά σας: έτσι μπορείτε να απολαύσετε τις ακτίνες του ήλιου ελεύθερα, ενώ η επιδερμίδα του προσώπου σας θα παραμείνει ενυδατωμένη και υγιής. Επιπλέον, θα διασφαλίσει ότι η επιδερμίδα σας παραμένει θωρακισμένη από κάθε είδους βλάβη που μπορεί να προκληθεί από την ηλιακή ακτινοβολία.

Προσφέρει άμεση αντηλιακή προστασία χάρη στα φίλτρα UVA/UVB. Προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας και την εμφάνιση ρυτίδων που προκαλούνται από την ηλιακή ακτινοβολία (φωτογήρανση), χάρη στη σύνθεσή της που είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά στοιχεία, με υψηλή προστασία στην ηλιακή ακτινοβολία. Συγχρόνως ενυδατώνει και καταπραΰνει την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα. Ενώ η μη λιπαρή σύνθεσή της απορροφάται γρήγορα και είναι ιδιαίτερα ανθεκτική στο νερό.

Ιδανική: Για όλους τους τύπους δέρματος.


Τρόπος χρήσης:

Καθημερινή φροντίδα που ανανεώνεται συχνά. Απλώνουμε με ελαφρύ μασάζ , 30′ πριν την έκθεση στον ήλιο.


 QS SUNSCREEN FACE & BODY MILK SPF30:

Αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου και σώματος με SPF30, απαλής υφής, που εξασφαλίζει υψηλή προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία. Είναι ειδικά μελετημένο με φίλτρα UVA & UVB για προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία, που απαλύνει το δέρμα και το βοηθάει να παραμένει ενυδατωμένη κατά την έκθεση στον ήλιο.

Ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο αφυδάτωσης ή πρόωρης γήρανσης, ασκώντας συγχρόνως ενυδατική, αναζωογονητική και απαλυντική δράση. Προσφέρει υψηλή προστασία ενώ η σύνθεση του ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα και παράλληλα βελτιώνει τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος και την άμυνά του, αποτρέποντας έτσι την φωτογήρανση.. Πλούσιο σε ενυδατικούς , αναπλαστικούς και απαλυντικούς παράγοντες, καθιστά την επιδερμίδα απαλή και νεανική, ενώ δίνει στο δέρμα την απαραίτητη υγρασία και απαλότητα.

Ταυτόχρονα είναι ανθεκτική στο νερό και στον ιδρώτα. Με λεπτή και δροσερή υφή, απλώνεται εύκολα στην επιδερμίδα χωρίς να αφήνει σημάδια.

Για όλες τις εποχές. Είναι κατάλληλο για το πρόσωπο και το σώμα καθώς και για όλους τους τύπους δέρματος.


Τρόπος χρήσης:

Καθημερινή φροντίδα που ανανεώνεται συχνά. Εφαρμόστε 30′ πριν την έκθεση στον ήλιο.


QS FACE & BODY MOISTURIZING MILK:

Κρεμογαλάκτωμα προσώπου και σώματος. Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και μειώνει τον ερεθισμό από ήπιο ηλιακό ή θερμικό έγκαυμα.

Σχεδιασμένο με έντονη αντιοξειδωτική δράση και δρα αποτελεσματικά στη καταπολέμηση των ερεθισμών. Προσφέρει εντατική ενυδάτωση και θρέψη του δέρματος, αφήνοντας την επιδερμίδα σε τέλεια ισορροπία, ανανεωμένη και φυσικά απαλή, ενώ δεν αφήνει λιπαρά κατάλοιπα στην επιδερμίδα. Η ισορροπημένη του σύνθεση με 5% Panthenol, Aloe Vera και Allantoin, χωρίς περιττή λιπαρότητα ενισχύει το προστατευτικό στρώμα της επιδερμίδας, περιορίζοντας την αφυδάτωση αφήνοντάς την απαλή, ελαστική και υπέροχα αρωματισμένη , μπορεί να τονώσει τη θηλυκότητα και τη γοητεία μας.

Καταπραΰνει , ενυδατώνει ενώ διατηρεί την ελαστικότητά της επιδερμίδας. Θρέφει, αναζωογονεί, τονώνει την επιδερμίδα, αφήνοντάς την εξαιρετικά απαλή και ενυδατωμένη.

Ιδανική: Για χρήση μετά από πολύωρη έκθεση στον ήλιο ή θερμικό έγκαυμα και για ενυδάτωση και ανάπλαση της ξηρής επιδερμίδας.

Έχει όμορφη συσκευασία και μπορούμε να την έχουμε παντού μαζί μας.


Τρόπος χρήσης:

Πρωί-βράδυ ή όσες φορές επιθυμείτε. Απλώνουμε αναγκαία ποσότητα για μείωση του ερεθισμού.

 

**** Η QS Professional υποστηρίζει τις δράσεις για ένα πιο πράσινο και βιώσιμο μέλλον. Το κομψό νεσεσέρ που περιέχονται τα καλλυντικά είναι φιλικό προς το περιβάλλον.




Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η QS Professional με  τα προϊόντα της μας βοηθάει να απολαύσουμε το καλοκαίρι μας… χωρίς τις ενοχλητικές συνέπειες του! Με τα προϊόντα τους, το οπλοστάσιο μας θα είναι εξοπλισμένο με ό,τι καλύτερο και ασφαλέστερο κυκλοφορεί στην αγορά. Τα δοκιμάσαμε και τα ξεχωρίσαμε για την άμεση δράση τους, τη γρήγορη απορροφητικότητα αλλά και για την αποτελεσματικότητα τους.


Ευχαριστώ την εταιρία QS Professional για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:   qsprofessional.gr

https://www.facebook.com/qsprofessional.qs

https://www.instagram.com/qsprofessional/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου