Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Estee Lauder



Estee Lauder 


  

Καλησπέρα Glamorous


 Στο σημερινό post θα αναφερθώ σε μία παγκοσμίου φήμης εταιρία και τα καινούργια της προϊόντα, την Estee Lauder.Φανατική με τα προϊόντα της από την εφηβεία εως και σήμερα με έχει συνοδεύσει σε χαρούμενες στιγμές της ζωής μου και με έχει κάνει να αισθάνομαι ξεχωριστή .Εξάλλου το πιστεύω   της κυρίας Estee Lauder ήταν <<ότι κάθε γυναίκα μπορεί να είναι όμορφη>>. Το σίγουρο είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια η Estee Lauder μας το αποδεικνύει με τα υπέροχα προϊόντα της.



Τα καινούργια προϊόντα που δοκίμασα είναι: 



Estée Lauder, New Dimension Expert Shape + Fill Serum


 

  Όλες μας όταν αρχίζουμε να μεγαλώνουμε ,αρχίζουμε και βλέπουμε το σχήμα και η υφή του δέρματος μας να αλλάζει, να χάνει την σφριγηλότητα του ,τον όγκο του και την δομή του. Και όταν δεν υπάρχουν αυτά, το δέρμα χάνει τις ορατές διαστάσεις του. Με τον καιρό, η επιδερμίδα αρχίζει να δείχνει λιγότερο ελαστική και σφριγηλή και τα χαρακτηριστικά της, σε καίρια σημεία όπως είναι τα ζυγωματικά, αποκτούν μια μάλλον δισδιάστατη μορφή .
Το πρόσωπό μας θα πρέπει να έχει όγκο και δομή.

Γιατί είναι σημαντικός ο όγκος;

Η επιδερμίδα διαθέτει φυσικά συστατικά όπως είναι το υαλουρονικό οξύ ,λιπίδια και πολλά άλλα που με τα χρόνια μειώνονται και μάλιστα σε σημαντικά σημεία όπως τα ζυγωματικά ,οπότε το πρόσωπο για να ανακτήσει το σχήμα του , είναι απαραίτητο να το βοηθήσουμε να αποκαταστήσει τον όγκο του.

Γιατί είναι σημαντική η δομή;

Η δομή βοηθά στο να δίνει σχήμα, στήριξη και ανθεκτικότητα στην επιδερμίδα. Έτσι το κολλαγόνο, η ελαστίνη και η ινονεκτίνη  που έχουμε πρέπει  να παρέχουν τριπλά ενισχυμένη δομή σε πολλαπλά επίπεδα.

  Έτσι και εγώ είπα ότι ήρθε ο καιρός να δοκιμάσω ένα τέτοιο προιόν, να δοκιμάσω τον Fill Serum και να σας πώ τις εντυπώσεις μου.
 Είναι ένας νέος και πραγματικά καινοτόμος ορός λευκού χρώματος με πιο παχιά υφή (που απορροφάται αμέσως) και υπόσχεται να μεταμορφώσει την επιδερμίδα μας και να ξαναδώσει τις χαμένες γωνίες του προσώπου μας. Μετά από 3 μέρες δοκιμής άρχισα πραγματικά να βλέπω τα αποτελέσματα. Το δέρμα μου άρχισε να είναι λείο, απαλό, φωτεινό και ενυδατωμένο. Οι γωνίες του προσώπου μου άρχισαν να  δείχνουν πιο τονισμένες, τα ζυγωματικά και το πιγούνι ανορθωμένα και η επιδερμίδα πιο σφριγηλή και τονωμένη .Το δέρμα μου έγινε εύπλαστο και μαλακό ,με ευχάριστο σφίξιμο γύρω από τη γραμμή  στο σαγόνι μου και φούσκωμα στα μάγουλα μου.
Το άρωμα του είναι υπέροχο και δελεαστικό. Τον χρησιμοποιώ δύο φορές την ημέρα, το πρωί (κάτω από τα αντηλιακά) και το βράδυ . Ανυπομονώ για τη συνεχιζόμενη χρήση του και για ακόμα πιο δραματικά αποτελέσματα. Αυτό είναι πραγματικά ένα επαναστατικό νέο προϊόν στην αγορά.

Modern Muse Le Rouge



  Νομίζω ότι ο τίτλος του blog μας, Just Glamorous αντιπροσωπεύει απόλυτα αυτό το άρωμα, κομψό και σοφιστικέ, με έντονες , φρουτώδεις και βελούδινες νότες.
 Το άρωμα αυτό έχει δύο αντιθέσεις. Από την μία αισθάνεσαι τριαντάφυλλα, βατόμουρο, ροζ πιπέρι, κρόκος και από την άλλη αισθάνεσαι Βανίλια Μαδαγασκάρης, πατσουλί, γιασεμί, Μανόλια. Με άλλα λόγια είσαι sexy,σοφιστικέ. Στην αρχή αισθάνεσαι έντονα τα φρουτώδη και oriental αρώματα του και όταν στεγνώσει αισθάνεσαι την βανίλια. Το μπουκάλι του είναι πολύ κομψό με ένα κόκκινο σαν φιόγκο στο επάνω μέρος. Το βάζω το πρωί στις εξόδους μου και διαρκεί όλη την ημέρα. Θεωρώ ότι φοριέται σχεδόν από όλες τις ηλικίες.So Just Glamorous Muse Le Rouge.





Ότι και να πώ για την Estee Lauder θα είναι λίγο, τα καλλυντικά τους τα χρησιμοποιώ πολλά χρόνια ,τόσο για τα καλά τους αποτελέσματα όσο και για την καλαισθησία τους, ίσως και για αυτό είναι λίγο πιο ακριβά από άλλα προϊόντα ,αλλά πάντα κάνουν καλές προσφορές συνέχεια.


Τα προϊόντα  Estee Lauder τα βρίσκεται εδώ και εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου