Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

GOLD Collagen GR



GOLD Collagen GR 






Γειά σας Glamorous,

Σήμερα θα αναφερθώ σε ένα πολύ ωραίo προϊόν , το GOLD COLLAGEN® .

Πολλές φορές σας έχω πει ότι η ομορφιά είναι ένα σύνολο από πράγματα που πρέπει να κάνουμε αλλά “η πραγματική ομορφιά ξεκινάει από μέσα μας”, το δε motto της εταιρείας είναι: “η φροντίδα της επιδερμίδας ξεκινά με μια γουλιά”.

Έτσι και το GOLD COLLAGEN® μας δίνει ομορφιά και υγεία που ξεκινάει εκ των έσω με υδρολυμένο κολλαγόνο ψαριών τύπου Ι. Εξάλλου οι ίδιοι λένε “Καλύτερα να προλαμβάνεις παρά να θεραπεύεις”.

Το κολλαγόνο είναι απαραίτητο για τον οργανισμό και την επιδερμίδα μας. Από τους αρχαίους χρόνους, είναι γνωστό ότι τα πεπτίδια κολλαγόνου ωφελούν την υγεία του ανθρώπου. Στην ηλικία των 25+ ,θα πρέπει να ξεκινήσουμε την χρήση του πόσιμου κολλαγόνου γιατί τα επίπεδα του κολλαγόνου μειώνονται φυσιολογικά, με τις γυναίκες να χάνουν κολλαγόνο με γρηγορότερο ρυθμό από τους άνδρες, κατά τη διαδικασία της ωρίμανσης και αργότερα της γήρανσης.


Το κολλαγόνο είναι βασική πρωτεΐνη στο σώμα και το κύριο συστατικό του δέρματος και της επιδερμίδας, παίζει τεράστιο ρόλο στην κατασκευή του σώματος γιατί είναι υπεύθυνο για τη συνοχή, την ελαστικότητα και την αναπαραγωγή του δέρματος των χόνδρων, των αρθρώσεων αλλά και των ιστών. Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι κολλαγόνου, ανάλογα με τους ιστούς από τους οποίους προέρχεται. Η λήψη πόσιμου, υδρολυμένου κολλαγόνου είναι για όσους θέλουν να διατηρήσουν τη νεότητα, την υγεία, την ομορφιά και τη ζωντάνια τους.



Τα κολλαγόνα που δοκίμασα είναι: 




Pure GOLD COLLAGEN®



Πολλές φορές σας έχω πει για την ξηροδερμία που έχω, λόγω του θυροειδή που με ταλαιπωρεί εδώ και ένα χρόνο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το σπάσιμο μαλλιών, των νυχιών και μιας απίστευτης ξηροδερμίας, καθώς και το χάσιμο της ελαστικότητας της επιδερμίδας. Αποφάσισα να δοκιμάσω το κολλαγόνο για να δώ τα “καλά αποτελέσματα” που υπόσχεται, εξάλλου όλες οι διάσημες έχουν αφήσει τα χειρουργικά νυστέρια και επιλέγουν πιο ανώδυνους τρόπους αντιγήρανσης.

Ξεκίνησα λοιπόν με το PURE GOLD COLLAGEN® που είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής και είναι τύπου I θαλάσσιας προέλευσης .Η συσκευασία περιέχει 10 φιαλίδια των 50ml, δηλαδή 500ml συνολικά.


Υπάρχουν 2 τρόποι αγωγής:

1. ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΤΥΠΙΚΗ ΛΗΨΗ: Λήψη ενός φιαλιδίου μονοδόσης, ανά τρεις ημέρες

ήτοι μια συσκευασία το μήνα.

2. ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΛΗΨΗ: Ο παρασκευαστής προτείνει αγωγή 4,8,η 12 εβδομάδων καθημερινής λήψης από ένα φιαλίδιο, για καλύτερα και αμεσότερα αποτελέσματα. Στη συνέχεια, διακόπτουμε για 1 εβδομάδα και περνάμε στο στάδιο της συντήρησης, κατά το οποίο πρέπει να λαμβάνουμε ένα φιαλίδιο μονοδόσης ανά 3 ημέρες ήτοι 1 συσκευασία το μήνα.

H εταιρεία προτείνει η λήψη του PURE GOLD COLLAGEN® να γίνεται το πρωί με άδειο στομάχι για καλύτερη απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότητα.

'Eχει υψηλή απορροφησιμότητα από τον οργανισμό και υπέροχη λεπτόρρευστη γεύση από ροδάκινο και φρούτα του πάθους. Περιέχει επίσης υαλουρονικό οξύ, borage Oil, βιταμίνες C, E, B6, βιοτίνη, χαλκός, ψευδάργυρος, εκχύλισμα μαύρου πιπεριού bioperin και στέβια.

Σε διάστημα 2-3 εβδομάδων παρατήρησα μείωση στο σπάσιμο μαλλιών και νυχιών καθώς και μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, σε πολύ μεγάλο βαθμό και το δέρμα μου έγινε πιο ενυδατωμένο και σφριγηλό. Το συγκεκριμένο προϊόν με έχει κατακτήσει και έχει μπει στην καθημερινότητα μου. Είναι μέσα σε ένα γυάλινο μπουκαλάκι μονοδόσης και έτσι είναι σίγουρα πιο υγιεινό και πρακτικό.


ACTIVE GOLD COLLAGEN





Συνέχισα με το προϊόν ACTIVE GOLD COLLAGEN® διότι ο θυροειδής εκτός από όλα τα παραπάνω που είπα επιφέρει κούραση, πολύ άγχος και στρες καθώς και παραπανήσια κιλά. Οπότε η φυσική άσκηση είναι απαραίτητη!!! Το ACTIVE απ'ότι ισχυρίζεται η εταιρεία, έχει σχεδιαστεί ειδικά για άνδρες & γυναίκες με πιο ενεργό τρόπο ζωής, που αθλούνται επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά ή γενικά καταπονούν το μυοσκελετικό τους σύστημα. Το ACTIVE GOLD COLLAGEN® εστιάζει ειδικά στο μυοσκελετικό σύστημα, βελτιώνοντας ταυτόχρονα την υγεία και αποβάλλοντας το σύνδρομο της χρόνιας κόπωσης. Είναι και αυτό ένα εύγευστο διάλυμα τύπου θαλάσσιας προέλευσης (από τα ψάρια Τιλάπια) σε γυάλινο μπουκάλι. Είναι σε συσκευασία 10 φιαλιδίων για 1 μήνα ή λήψη ενός φιαλιδίου ανά 3 μέρες για 4,8,η 12 εβδομάδων .Το πίνω κάθε πρωί με άδειο στομάχι και είναι εύπεπτο . Περιέχει κολλαγόνο PEPTAN® (τύπου Ι), υαλουρονικό οξύ, γλυκοζαμίνη, χονδροϊτίνη, Lκαρνιτίνη, το σύμπλεγμα των βιταμινών Β3, B6, B12, C & E, εκχύλισμα μαύρου πιπεριού – bioperin, βιοτίνη, χαλκό, ψευδάργυρο και στέβια.

Διαπίστωσα μετά την χρήση 20-30 ημερών, ότι απέκτησα περισσότερες αντοχές διότι εστιάζει ειδικά στο μυοσκελετικό σύστημα, βελτιώνοντας ταυτόχρονα την υγεία και αποβάλλοντας το σύνδρομο της χρόνιας κόπωσης (Όταν λέμε γερά κόκκαλα και μύες το εννοεί). Η επιδερμίδα μου έγινε λεία και απαλή δείχνοντας πιο νεανική και τα μαλλιά μου λαμπερά και δυνατά. Πιστεύω ό,τι ενισχύσα στο μέγιστο βαθμό τα επίπεδα ενέργειας μου!!!

Forte Gold Collagen



Σχεδιασμένο ειδικά για γυναίκες και άνδρες, άνω των 40 ετών.

Το GOLD COLLAGEN FORTE® είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής κολλαγόνου 5ης γενιάς, το πλέον εξελιγμένο και ενισχυμένο που έχει παρασκευαστεί έως σήμερα παγκοσμίως! Συνδυάζει ένα μοναδικό ισχυρότατο μείγμα κολλαγόνου, υαλουρονικού οξέος, βιταμινών, μετάλλων και αντιοξειδωτικών συστατικών, που λειτουργούν όλα μαζί συνεργειακά εκ των έσω. Με την πρόσλήψη του FORTE επιτυγχάνουμε ενίσχυση του μυοσκελετικού συστήματος χωρίς πόνους στις αρθρώσεις, υψηλά επίπεδα ενυδάτωσης και ελαστικότητας της επιδερμίδας, εξάλειψη των λεπτών γραμμών και μείωση των ρυτίδων, καταπολέμηση των φλεγμονών, του οξειδωτικού στρές και του εκφυλισμού των κυττάρων, καρδιοπροστατευτική και αντικαρκινική δράση, υγειή δυνατά και λαμπερά μαλλιά, δυνατότερα νύχια χωρίς σπασίματα!!!

Περιέχει: Υδρολυμένο κολλαγόνο ψαριών PEPTAN®, υαλουρονικό οξύ, Ν-ακετυλογλυκοζαμίνη, Borage oil & Evening Primrose oil, βιοτίνη, χαλκός, ψευδάργυρος, βιταμίνη Α, Β6, C, D, E, Bioperin®, Συνένζυμο Q10, L-καρνοσίνη, Acai Berry, Ρεσβερατρόλη, Λυκοπένιο, Ρόδι, Stevia.


Δεν είναι όντως εκπληκτικό;



Την 1η εβδομάδα:


Ξεκινώντας την καθημερινή χρήση του κολλαγόνου FORTE, παρατήρησα σίγουρα κάποιες σημαντικές αλλαγές στο δέρμα μου. Ενυδάτωση, σφριγυλότητα, φωτεινότητα! Η επιδερμίδα μου έγινε πιό απαλή και ελαστική. Η πιο αξιοσημείωτη αλλαγή είναι ότι προσπαθώ εδώ και πολύ καιρό να μεγαλώσω τα νύχια μου και το FORTE το έκανε από τη1η εβδομάδα. Γρήγορη ανάπτυξη των νυχιών μου χωρίς σπασίματα πλέον!


Την 2η εβδομάδα:


Στις 14 μέρες η επιδερμίδα μου έγινε ακόμα πιο απαλό και λείο και άρχισα να βλέπω ορατά πιά την μείωση των ρυτίδων και το δέρμα μου πιο ελαστικό!

Την 3η εβδομάδα:


Μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας, εκεί πιστεύω ότι είναι αξιοσημείωτες διαφορές ως προς το δέρμα μου ,ήταν ξεκάθαρο οι λεπτές γραμμές μαζί με τις βαθιές ρυτίδες δεν υπάρχουν! Το δέρμα άρχισε να ανακτά ελαστικότητα, ενυδάτωση και λάμψη, ενώ τα μαλλιά και τα νύχια έγιναν πιο γερά και υγιή.



Τέλος θα ήθελα να σας πώ ότι μετά την εντατική αγωγή των 30 ημερών, θα συνεχίσω για ένα ακόμα μήνα εντατικής λήψης και μετά θα κάνω συντήρηση με τη λήψη ενός φιαλιδίου την ημέρα. Μπορώ να πώ με σιγουριά ότι απόλαυσα πραγματικά τους τρείς διαφορετικούς τύπους GOLD COLLAGEN®, και αυτό έγινε μέρος της καθημερινής ρουτίνας μου. Είχα πολλά σχόλια πρόσφατα από τους φίλους και συναδέλφους, που διαπίστωναν ότι το δέρμα μου φαίνεται λαμπερό και υγιές! Το εντυπωσιακό είναι ότι όλοι γύρω μου έχουν παρατηρήσει σημαντική διαφορά στο πρόσωπό μου και δεν είναι μόνο ότι εγω βλέπω διαφορά στην ενυδάτωση, τη σφριγυλότητα και την φωτεινότητα στην επιδερμίδα μου. Τα κολλαγόνα είναι μία άριστη πηγή πρωτεϊνών που μπορούν να προσληφθούν “εκ των έσω” για απίστευτα αποτελέσματα ομορφιάς. Επίσης έχουν την Αμερικάνικη πιστοποίηση από τον οργανισμό τροφίμων & φαρμάκων FDA.

Τα GOLD COLLAGEN® αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα, την Κύπρο και τις χώρες των Βαλκανίων η εταιρία Εllinis Group LTD.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Εllinis Group LTD και το GOLD COLLAGEN® για την χορηγία.



Τα προϊόντα GOLD COLLAGEN βρίσκετε εδώ και εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου