Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

FEMME-FATALE.GR



FEMME-FATALE.


  
Γειά σας,Glamorous και καλή χρονιά σε όλους μας!


   Αποφάσισα να ανοίξω την χρονιά με μία αγαπημένη εταιρία ,που μου έστειλε πριν λίγο καιρό κάποια glamorous προϊόντα για να τα δοκιμάσω. Πρόκειται για την εταιρία Femme-Fatale.gr.Ο ορισμός femme-fatale εξάλλου σημαίνει  <<μοιραία γυναίκα>> μυστηριώδη και σαγηνευτική κρυμμένη από τη θηλυκή ομορφιά, τη γοητεία μπορεί και εντυπωσιάζει στο πέρασμα της, ζει έντονα την εποχή της και μαγεύει με την ομορφιά της. Κατακτάει τα πάντα με την γοητεία της όπως η ωραία Ελένη με την απίστευτη μυθική ομορφιά της. Κάπως  έτσι το ηλεκτρονικό κατάστημα Femme - Fatale.gr δημιούργησε έναν χώρο ομορφιάς για να καλύψει απόλυτα τις ανάγκες μας  με προϊόντα μακιγιάζ ,περιποίησης , είδη Κομμωτηρίου, Μανικιούρ και επαγγελματικό εξοπλισμό.




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


 Το πρώτο κατάστημα Femme Fatale ιδρύθηκε το 2001, η πείρα τους όμως στον χώρο των καλλυντικών ξεκινάει από το 1979 αφού λειτουργεί υπό άλλη επωνυμία. Επρόκειτο για μία οικογενειακή επιχείρηση προσανατολισμένη στην σωστή εξυπηρέτηση των καταναλωτών με ποιοτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές. Μετά από την μεταφορά του αρχικού καταστήματος το 1989 στον Κορυδαλλό η πορεία συνεχίζεται απρόσκοπτα μέχρι το 2001 όταν το κατάστημα λειτουργεί για πρώτη φορά υπό τον διακριτικό τίτλο Femme Fatale

Από τότε και αφού πλέον την διαχείριση της επιχείρησης έχει αναλάβει η δεύτερη γενιά ξεκινάει η επέκταση της φίρμας. Σήμερα αριθμεί σε τρία καταστήματα στις περιοχές του Κορυδαλλού, της Νίκαιας και του Κερατσινίου και επιπλέον μία εταιρεία εισαγωγής και διανομής καλλυντικών προϊόντων.. Η επιλογή των προϊόντων τους γίνεται με αυστηρά κριτήρια ποιότητας. Και φυσικά στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς! Εντός των καταστημάτων τους  λειτουργούν και τμήματα για επαγγελματίες (κομμωτικής, μανικιούρ, ονυχοπλαστικής, αποτρίχωσης) και σπουδαστές αντίστοιχων σχολών, με μεγάλη γκάμα προϊόντων και έξτρα εκπτώσεις.

Το σλόγκαν των καταστημάτων τους είναι:

"Δεν πουλάμε προϊόντα, καλύπτουμε ανάγκες"




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι τα εξής:



Kueshi Αντιγηραντική Κρέμα με Μαργαριτάρια 50ml





 Τα διαμάντια μπορεί να είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας, αλλά τα μαργαριτάρια την κάνουν να λάμπει σαν το φως του φεγγαριού. Και η εταιρία Kueshi μας τα προσφέρει  με την αντιγηραντική κρέμα προσώπου η οποία περιέχει επεξεργασμένες πέρλες μαργαριταριών που έχουν  τονωτικές και συσφικτικές ιδιότητες. Πρόκειται για μία  λευκού χρώματος κρέμα ,με παχιά υφή και ελαφρύ υπέροχο άρωμα αγριοτριανταφυλλιάς .Απλώνεται εύκολα και αφήνει μία βελούδινη αίσθηση στο πρόσωπο <<μαργαριταρένια>> θα έλεγα .Απορροφάται αμέσως και αφήνει το δέρμα λαμπερό και λείο ,από την πρώτη στιγμή .Μετά   από την πρώτη εβδομάδα χρήσης διαπίστωσα ότι επανήλθε η ενυδάτωση που χρειαζόταν το πρόσωπο μου  και απέκτησε ξανά την  ελαστικότητα και σφριγηλότητά του. Περιέχει ακόμα λάδι argan ,έλαιο αγριοτριανταφυλλιάς και βούτυρο καριτέ, τα οποία διεισδύουν εύκολα στην επιδερμίδα…. Και χάρις στην σκόνη μαργαριταριού  που έχει, βοήθησε στην αναγέννηση των κυττάρων οι οποία με την πάροδο του χρόνου χάνεται ,(εμείς που είμαστε 30 καταλαβαίνουμε ότι μεγαλώνοντας το δέρμα μας αφυδατώνεται ). Έκανε το δέρμα μου πιο να φαίνεται πιο υγιεινό ,με απαλή υφή και απίστευτα φυσική λάμψη. Αλλά η πολυτέλεια φαίνεται και στην υπέροχη συσκευασία με  γυάλινα βάζα, πολύ καλής ποιότητας και μαργαριταρένια όψη. Την βάζω πρωί και βράδυ σε καθαρό δέρμα με κυκλικές, ανοδικές κινήσεις.




Kueshi Gel Καθαρισμού - Όλοι οι Τύποι Δέρματος 200ml






 Ένας ολόκληρος ωκεανός μέσα σε ένα μπουκάλι. Έτσι θα περιέγραφα το συγκεκριμένο Τζέλ καθαρισμού προσώπου. Είναι μπλε χρώματος και λίγες σταγόνες κάνουν ελαφρύ απαλό αφρό. Καθαρίσω καθημερινά το πρόσωπο μου με αυτόν τον αφρό μιας και η καθημερινή ρύποι  και το καθημερινό μακιγιάζ θέλουν καλό καθάρισμα διότι δεν αφήνουν το δέρμα να <<ανασάνει>>. Καθαρίζει απαλά και σε βάθος και αυτό φαίνεται όχι μόνο στο πρόσωπο αλλά και στην πετσέτα μου ,αφού δεν αφήνει υπολείμματα μακιγιάζ, καθαρίζει ακόμα και στην περιοχή των ματιών πολύ καλά .Είναι ένα καταπληκτικό προϊόν που σίγουρα θα αγαπήσετέ .Εγώ έχω ξηρή επιδερμίδα με αποτέλεσμα να απαλύνει και  να ενυδατώσει το δέρμα μου και τα  εκχυλίσματα αλόης και χαμομηλιού που περιέχει  έχουν καταπραϋντική δράση. Εκτός από τον καλό καθαρισμό το δέρμα σας θα νιώσει μία αίσθηση άνεσης, φρεσκάδας και υγείας .Η πρακτική κάνουλα  με δοσομετρητή είναι πολύ πρακτική και προσφέρει οικονομία .Το βάζω πρωί και βράδυ σε βρεγμένο πρόσωπο. Απλώνω μια μικρή ποσότητα, κάνω απαλό μασάζ και ξεβγάζω.




Sweeties Body Milk 250ml - Pomegranate Delight





  Πρόκειται για γαλάκτωμα λευκού χρώματος με αραιή υφή και απίστευτα υπέροχο άρωμα ροδιού το οποίο είναι πολύ μεθυστικό και διαρκεί για πολλές ώρες. Το χρησιμοποιώ συνήθως μετά από το μπάνιο αφού το νερό έχει την ιδιότητα να ταλαιπωρεί και να ξηραίνει την επιδερμίδα αλλά και όταν το δέρμα από μόνο του είναι ξηρό ,τότε το κακό είναι διπλό. Ευτυχώς το Sweeties Body Milk ήρθε για να σώσει  την κατάσταση αφού ενυδατώνει χάρις  την βιταμίνη Ε και αλόη που περιέχει. Χάριζε στην επιδερμίδα μου απαλότητα και ελαστικότητα χωρίς περιττή λιπαρότητα. Έχει και αυτό πρακτικό δοσομετρητή για την απαιτούμενη ποσότητα που χρειαζόμαστε αλλά και για οικονομία ,επίσης δεν περιέχει PARABENS. Το χρησιμοποιώ καθημερινά για την αίσθηση απαλότητας που αφήνει.


MegaLast Liquid Lip Color ,wet n wild (Rose To The Occasion E929A)



Όλες μισούμε όταν προσπαθούμε να φάμε ,να πιούμε ή (Σσσσς) φιλήσουμε και να κάνουμε ζωγραφική στο πρόσωπο του παραλήπτη με την επίφοβη μεταφορά του κραγιόν. Το πρόβλημα λύθηκε! 

Το κραγιόν αυτό είναι έντονου  σκούρου  ροζ  χρώματος και είναι υγρό στα χείλη, χαρίζει λάμψη και πλούσιο χρώμα. Και το πόσο καλό είναι ?Η απόδειξη είναι ότι διαρκεί έως και 8 ώρες και δεν μεταφέρετε ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει. Πώς? Χάρις στην αποκλειστική τεχνολογία ElastiSilk που συνδυάζει ευέλικτο χρώμα και απαλές χρωστικές ουσίες που κινούνται με τα χείλη μας. Αυτή η καταπληκτική φόρμουλα είναι χωρίς paraben και περιλαμβάνει ενσωματωμένη ενυδατική κρέμα με βιταμίνη Ε και εκχύλισμα μιας φυσικής ουσίας που προάγει την αντί-γήρανση, , βελτιώνει το μεταβολισμό των χειλιών, και των φυσικών ισορροπιών ενυδάτωσης στα χείλη.

 Ποιος ήξερε το χρώμα των χειλιών θα μπορούσε να κάνει όλα αυτά;


 Για το τέλος θα ήθελα να πω ότι η Femme-Fatale.gr είναι από τις καλύτερες εταιρίες στην Ελλάδα μιας και αντικειμενικός σκοπός τους  είναι η κάλυψη των αναγκών μας όσο το δυνατό καλύτερα και πληρέστερα, σε προϊόντα ομορφιάς. Αυτό το καταφέρνει με το να φέρνει επιλεγμένα από αυτούς προϊόντα. Για τον λόγο αυτό δεν έχουν τα "πάντα", δεν είναι Super Market καλλυντικών, η επιλογή των προϊόντων γίνεται με αυστηρά κριτήρια ποιότητας. Και φυσικά έχουν τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς! Εγώ αγοράζω τον τελευταίο καιρό πολύ τα καλλυντικά μου από τα καταστήματα τους ,γιατί ξέρω ότι θα βρω τα καλύτερα.
 

Τα προϊόντα της Femme-Fatale.gr τα βρίσκεται εδώ και εδώ 

2 σχόλια:

  1. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
    ΑΠΟ ΤΗΝ FEMME-FATALE.GR ΨΩΝΙΖΩ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΕΜΠΙΣΤΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΚΑΛΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Μαρία χρόνια πολλά και σε εσένα!
      Πάντα σας προτείνω τα καλύτερα μαγαζιά και καλλυντικά που κυκλοφορούν στην Ελλάδα.

      Διαγραφή