Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Golden Rose Greece - Londessa S.A. # 3



Golden Rose Greece - Londessa S.A.




Γειά σας Glamorous,


Τα πρωτοβρόχια της ομορφιάς


Υπάρχει αυτό το κλισέ: κάθε τέλος μια νέα αρχή. Μήπως αρνείστε να παραδεχτείτε ότι το καλοκαιράκι έχει τελειώσει; Η εποχή άλλαξε! Φθινόπωρο, γλυκό και μελαγχολικό. Το φθινόπωρο είναι εδώ! Και σε λίγους μήνες ο Χειμώνας θα κάνει την εμφάνιση του! Αυτές οι δύο εποχές του χρόνου έχουν τις πιο απαιτητικές απόψεις ομορφιάς! Σε αντίθεση με το καλοκαίρι που είναι πιο ανάλαφρο και ελεύθερο στις επιλογές μας! Με τον ερχομό κάθε καινούριας σεζόν εμφανίζονται ποικίλες και διαφορετικές τάσεις ομορφιάς που συντείνουν στο να ολοκληρώσουν και να τελειοποιήσουν μία εμφάνιση. Για να είμαστε όμορφες εμφανισιακά, όλα είναι σημαντικά- από τα ρούχα, τα μαλλιά, τα νύχια και το σημαντικότερο από όλα το μακιγιάζ ……..

Το φθινόπωρο είναι εδώ και τα beauty looks μας προκαλούν να τα εντάξουμε στην καθημερινότητα μας. Αποχρώσεις ζεστές, καραμελένιες, καφέ και nude είναι η κυρίαρχη παλέτα του φθινοπωρινού make up. 


Πάρτε μια γεύση από την όμορφη παλέτα καλλυντικών της Golden Rose Greece - Londessa S.A. και διαφοροποιήστε την ρουτίνα του μακιγιάζ σας δημιουργώντας beauty look εύκολα, κομψά, ευέλικτα, ιδανικά για όλες τις γυναίκες. Επιλέξετε το δικό σας αγαπημένο και προσαρμόστε στα δικά σας δεδομένα.



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


Νομίζω αξίζει να πούμε δυο λόγια για αυτήν την υπέροχη εταιρία. O όμιλος Erkul Cosmetics, διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα παραγωγής και εμπορίας καλλυντικών. Με έδρα παραγωγής την Τουρκία, εξάγει με μεγάλη επιτυχία τα προϊόντα παραγωγής του σε 110 χώρες και σε 5 Ηπείρους, μάλιστα συγκαταλέγεται στους 5 κορυφαίους κατασκευαστές βερνικιού στον κόσμο. Στην Ελλάδα ,ιδρύθηκε το 1988 στην Καβάλα, από τους Ι. Τερπουϊκίδης & Υιοί Α.Ε. Τα καλλυντικά Golden Rose, καλύπτουν ευρύ φάσμα των αναγκών μακιγιάζ της σύγχρονης γυναίκας, για όλες τις ώρες και περιστάσεις σε προσιτές τιμές. Νομίζω ότι δικαίως θεωρείτε παγκοσμίως από τις καλύτερες εταιρίες γιατί πραγματικά θα μείνετε ικανοποιημένες από την ποικιλία και τα αποτελέσματα των προϊόντων.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:




Golden Rose -Selective Color Palette Eyeshadow




Φθινόπωρο! Μια εποχή που ακόμη κρατάμε την αλμύρα της θάλασσας και τα χάδια του ήλιου στο πρόσωπο μας, παρότι ο Σεπτέμβρης οδεύει προς την έξοδό του! Η διάθεση ίσως να επιμένει καλοκαίρι, η επιστροφή όμως στις υποχρεώσεις και το κλεινόν άστυ μας επαναφέρει στην τάξη! Μια μεταβατική περίοδος, που μας έχει για παρηγοριά ένα χαμόγελο στα χείλη όταν αναπολούμε τις ξένοιαστες στιγμές του καλοκαιριού! Πώς θα μπορούσαμε να αποτυπώσουμε αυτή την μετάβαση στο καθημερινό μας μακιγιάζ; Πώς θα μπορούσαμε άραγε να κλειδώσουμε για λίγο ακόμη το καλοκαιράκι στο πρόσωπό μας αλλά παράλληλα να διατηρούμε και τον παλμό της εποχής;


Έχει μπει ο Σεπτέμβρης και η επιθυμία για αλλαγή είναι διάχυτη. Ο Σεπτέμβρης εδώ στην Ελλάδα αγαπάει το ελαφρύ μακιγιάζ μιας και ο ήλιος επιμένει να μας κακομαθαίνει με τα χάδια του κατά τη διάρκεια της ημέρας! Ο ερχομός του φθινοπώρου, δεν απαιτεί απλά την αλλαγή στα ρούχα που θα φορέσουμε. Μαζί με την ανανέωση της γκαρνταρόμπας έρχεται και η αναθεώρηση του τρόπου και της παλέτας του μακιγιάζ .Η αλλαγή στα χρώματα των ρούχων μαζί με την διαφορετική ένταση του φωτός επιβάλουν να προσαρμόσουμε το μακιγιάζ μας στις νέες αυτές απαιτήσεις .


Η παλέτα της Golden Rose Greece  για το φθινόπωρο 2016 έχει ζεστά χρώματα στους αγαπημένους τόνους των γυναικών. Όμορφα ζεστά χρώματα στις αποχρώσεις του πορτοκαλί αλλά και καφέ για ένα ολοκληρωμένο, τέλειο αποτέλεσμα με σκιές αλλά και λάμψεις στις γωνιές του προσώπου.

Η νέα παλέτα  Golden Rose Greece - Londessa S.A. είναι αέρινη, δεν βαραίνει τα μάτια, ενώ παράλληλα συνδυάζει χρώμα και αποτέλεσμα, τονίζοντας τη φυσική μας ομορφιά. Παστέλ αποχρώσεις και τόνοι λάμψης ρυθμιζόμενης έντασης μας επιτρέπουν να επιλέξουμε πόσο έντονο επιθυμούμε το αποτέλεσμα και μας χαρίζουν την ελευθερία να εκφράσουμε τη δική μας, λαμπερή προσωπικότητα….. εμπνευσμένα από τη φθινοπωρινή ατμόσφαιρα επικεντρωμένα σε καφέ και ουδέτερα χρώματα, τα οποία συμβαδίζουν απόλυτα με την γκαρνταρόμπα της περιόδου. Τα χρώματα των φύλλων ταιριάζουν σε όλες, ανεξαρτήτως χρώματος μαλλιών.


Οι σκιές της Golden Rose Greece  αναδεικνύουν την φυσική μας ομορφιά με της μεταξένιες, ματ , σατινέ , περλέ και ιριδίζουσες αποχρώσεις  πλούσιες με μικρονιζέ χρωστικές ουσίες προσφέρουν έντονη χρωματική απόδοση. Ρυθμιζόμενη κάλυψη που μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε διακριτικά ή έντονα looks με ευκολία για βλέμμα φυσικό ή δραματικό.. Ανάλαφρη αίσθηση με ομοιόμορφη εφαρμογή. Η ένταση των χρωμάτων είναι μεγάλη, οι υφές πολλές και διαφορετικές. Έντονη απόδοση, έντονο βλέμμα, σοφιστικέ και κομψό με πολύ καλή διάρκεια, έχω νομίζω κάθε λόγο να την έχω λατρέψει. Η επιδερμίδα πρέπει να «αναπνέει»! «Χρώματα που εμπλουτίζουν την ζωή μας με γοητεία και κομψότητα»



Η νέα παλέτα Selective Color Palette Eyeshadow της Golden Rose αποτελείται από 12 αποχρώσεις σκιάς ματιών, διαθέσιμη σε 3 σειρές.





Contour Powder Kit



Η τέχνη του μακιγιάζ είναι ένα δυνατό και αποτελεσματικό εργαλείο ομορφιάς για τη γυναίκα! Ο σκοπός του μακιγιάζ θα πρέπει να είναι η ενίσχυση των όμορφων χαρακτηριστικών του προσώπου και να αποφεύγονται τα λάθη που προσθέτουν χρόνια.    


Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ…CONTOURING!


Το φως μας ομορφαίνει! Είτε πρόκειται για τον άπλετο ήλιο του καλοκαιριού, είτε για τον κολακευτικό φωτισμό εσωτερικού χώρου, το αποτέλεσμα σίγουρα μας αρέσει πολύ. Το καλύτερο είναι ότι υπάρχει τρόπος να αντιγράψουμε αυτό το εφέ με την χρήση απλών προϊόντων μακιγιάζ και με το λεγόμενο contouring…Το παιχνίδι των «φωτοσκιάσεων», με την εφαρμογή σκουρότερης βάσης πούδρας στα σημεία που θέλουμε να αποδυναμώσουμε και αντίστοιχης ανοιχτότερης στα σημεία που έχουμε σκοπό να αναδείξουμε, είναι το  απόλυτο όπλο για την καθεμία μας.

Με το σύγχρονο προϊόν της Golden Rose -Contour Powder Kit μπορούμε να βελτιώσουμε την δομή του προσώπου μας χωρίς να δείχνει υπερφορτωμένο, κάτι που το καθιστά εφαρμόσιμο και στις καθημερινές εμφανίσεις μας.

Η φωτοσκίαση είναι η διαδικασία του να ρίχνεις σκιές και φως, καλύπτοντας έτσι κάποια σημεία του προσώπου μας και αναδεικνύοντας κάποια άλλα. Για να τονίσουμε τα σημεία που θέλουμε, χρησιμοποιούμε ανοιχτά χρώματα που προσδίδουν φωτεινότητα και όγκο. Για να σκιάσουμε κάποια άλλα, χρησιμοποιούμε σκουρόχρωμες αποχρώσεις μειώνοντας τον όγκο, έτσι οι περιοχές αυτές δείχνουν μικρότερες. Περίπου ισχύει ότι και με τα ρούχα, τα σκουρόχρωμα μας αδυνατίζουν ενώ τα ανοιχτόχρωμα μας παχαίνουν. Σε γενικές γραμμές αν θέλετε να "υποβαθμίστε" μια περιοχή του προσώπου σας ώστε να μην φαίνεται θα πρέπει να την σκιάσετε, ενώ για την αναδείξετε θα πρέπει να την φωτίσετε.

Για να έχουμε ένα επαγγελματικό CONTOURING στο σπίτι μας, η Golden Rose δημιούργησε μια νέα παλέτα 3 αποχρώσεων αποκλειστικά για τονισμό, σκίαση & bronzing καθώς και για να φωτίσουμε την επιδερμίδα μας. Αυτό το σετ τριών διαφορετικών αποχρώσεων πούδρας είναι σχεδιασμένο για να σχηματίζει και να τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας δημιουργώντας εφέ αυθεντικής διάστασης.


 Η χρήση τους είναι η εξής:


Βήμα 1: Σκίαση - Περίγραμμα (Κάτω από τα ζυγωματικά. Πλαϊνά της μύτης)

Χρησιμοποιούμαι ένα πινέλο για να απλώσουμε την σκούρα πούδρα στα πλαϊνά της μύτης και στις βαθουλώσεις που δημιουργούνται κάτω από τα μάγουλα. Για να τις βρείτε ρουφήξτε τα μάγουλα σας!!! Μπορούμε επίσης να την εφαρμόσουμε στο περίγραμμα της γνάθου, στο πηγούνι και στα περιμετρικά του προσώπου (στις άκρες των μαλλιών).

Βήμα 2: Μπρόνζερ (Πάνω από το περίγραμμα και τα ζυγωματικά)

Χρησιμοποιούμε ένα πινέλο και τινάζουμε ελαφρά την μπρονζέ πούδρα πάνω από το περίγραμμα σκίασης που έχουμε ήδη απλώσει στα ζυγωματικά. Μπορείτε επίσης να εφαρμόσουμε την μπρονζέ πούδρα στην μύτη μας, στο πηγούνι και στο μέτωπο για να δώσουμε υγιή όψη στην επιδερμίδα μας.

Βήμα 3: Λάμψη (Κέντρο του μετώπου. Από άκρη σε άκρη της μύτης δηλ. την γέφυρα και το κέντρο του πηγουνιού)

Απλώνουμε την ανοιχτόχρωμη πούδρα στο κέντρο του μετώπου, από την επάνω άκρη της μύτης έως την κάτω, μέχρι το κέντρο του πηγουνιού μας. Μπορούμε επίσης να την απλώσουμε στις κορυφές των ζυγωματικών. Αναμειγνύουμε  όλες τις πούδρες με το πινέλο μας.



Φωτοσκίαση μπορώ να κάνω καθημερινά και εύκολα με αυτό το προϊόν, διότι όλα τους απλώνονται πολύ εύκολα και μου χαρίζουν μια φυσική όψη(και το καλό είναι ότι δεν φαίνεται καθόλου ότι έχω <<παίξει>> με ένα μαγικό τρόπο δημιουργώντας  την ψευδαίσθηση μιας πιο λεπτής μύτης, ενός πιο λεπτού προσώπου και πιο έντονων ζυγωματικών).


Η Contour Powder Kit κάνει θαύματα……….





Longstay Liquid Matte Lipstick kissproof- 05




Όσο και αν η μόδα αλλάζει με τον καιρό  υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν αλλάζουν ποτέ. Το κραγιόν είναι το απαραίτητο προϊόν για κάθε εντυπωσιακό μακιγιάζ και ακριβώς γι’ αυτό υπάρχουν αρκετές γυναίκες, μία εκ των οποίων είμαι κι εγώ, οι οποίες νιώθουν γυμνές αν βγουν χωρίς να δώσουν λίγο χρώμα στα χείλη τους. Αναμφισβήτητα το κραγιόν είναι το αγαπημένο καλλυντικό των γυναικών και βρίσκεται καθημερινά σε όλες τις τσάντες. Τα χρώματα των κραγιόν είναι πολλά και η κατανάλωση μεγάλη αλλά ένα χρώμα είναι διαχρονικό. Από την αυτοκράτειρα Κλεοπάτρα, που χρησιμοποιούσε εκχυλίσματα λουλουδιών για να βάψει κόκκινα τα χείλη της, έως τη Μέριλιν Μονρόε, και από το σήμα κατατεθέν της Εβίτα Περόν έως το αγαπημένο χρώμα διάφορων οίκων μόδας, το κόκκινο χρώμα στα χείλη αποτελεί σταθερή αξία στο χρηματιστήριο της ομορφιάς. Από όλα τα προϊόντα μακιγιάζ, το κόκκινο κραγιόν είναι το απόλυτο φετίχ.

Και το φετινό φθινόπωρο η Golden Rose μας θέλει φλογερές γυναίκες χαρίζοντας μας το Longstay Liquid Matte Lipstick kissproof .Έχει εύκολη εφαρμογή με, απαλή υφή και ευέλικτο απλικατέρ ακριβείας.

Με κρεμώδες σύνθεση που είναι ματ, ενυδατώνει τα χείλη, δημιουργώντας ένα όμορφο αποτέλεσμα χρώματος που διαρκεί πολύ, προσφέροντας πλήρη κάλυψη, διαρκεί για ώρες και χωρίς αίσθηση ξηρότητας….. Εμπλουτισμένο με Βιταμίνη Ε και λάδι αβοκάντο για να αφήνει τα χείλη μας απαλά, εύπλαστα και χωρίς κολλώδη αίσθηση! Δίνει στα χείλη μας μια έκρηξη χρώματος .Η απόχρωση αυτή είναι σαν το κόκκινο κρασί, είναι βαθιά και κυκλοθυμική. Το αποτέλεσμα, σε επιδερμίδες ανοιχτόχρωμες σαν την δικιά μου είναι εντυπωσιακό! Το βαθύ κόκκινο κραγιόν, κλασικό και ταυτόχρονα τολμηρό και αισθησιακό, είναι ιδανικό για βραδινές εμφανίσεις, επειδή φωτίζει το πρόσωπο (το κόκκινο χρώμα στα γυναικεία χείλη συμβολίζει τη γονιμότητα. Με άλλα λόγια, το κόκκινο κραγιόν εφευρέθηκε για να τονίζει τη σεξουαλικότητα των γυναικών).Με μια κίνηση προσθέτουμε λάμψη στο πρόσωπο μας, αναδεικνύοντας την περιοχή του στόματος και μας μεταμορφώνει από γυναίκα της διπλανής πόρτας σε μία μυστηριώδη, ακτινοβολούσα παρουσία. Σέξι; Αναμφισβήτητα. Είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να τραβήξουμε την προσοχή των άλλων σε αυτά που έχουμε να πούμε, διότι οι περισσότεροι κοιτάνε το στόμα. Το κόκκινο κραγιόν Longstay Liquid Matte Lipstick kissproof «δουλεύει» αν θέλουμε να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας.



Μετά την εφαρμογή κρατήστε τα χείλη για λίγα δευτερόλεπτα ανοιχτά μέχρι να πήξει.

Εύκολη αφαίρεση με δύο φάσεων ντεμακιγιάζ. Διατίθεται σε 12 μοναδικές αποχρώσεις. Χωρίς paraben, δερματολογικά ελεγμένο, cruelty free…





Για το τέλος θα ήθελα να αναφέρω ότι χαίρομαι να γνωρίζω τόσο υπέροχες εταιρίες ,με ανθρώπους που ότι και αν κάνουν έχουν πάθος και μεράκι, που αφουγκράστηκαν τις ανάγκες της εποχής και σε συνδυασμό με την γνώση των χρόνων και με σεβασμό στα προϊόντα τους ,μας τα προσφέρουν με τον καλύτερο τρόπο . Μία από αυτές είναι η Golden Rose Greece - Londessa S.A  και οι άνθρωποί της που έφτιαξαν υπέροχα καλλυντικά προϊόντα ……….



Ευχαριστώ πολύ την Golden Rose Greece για την χορηγία των προϊόντων.


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://londessa.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου