Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

Olive n flower



Olive n flower



Γειά σας Glamorous,


Καλώς ήρθες Φθινόπωρο!


Αυτή ήταν και η τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου.

Οι περισσότεροι έχουν τελειώσει με τη άδειά τους και γυρνάνε ξανά στις δουλειές. Γεμάτοι οι δρόμοι της επιστροφής. Γεμίζουν οι άδειες πόλεις και μπαίνουμε και πάλι στους ρυθμούς τις καθημερινότητας μας.

Οι παραλίες που έσφυζαν από κόσμο τώρα αδειάζουν σιγά σιγά .Και το αγαπημένο και μελαγχολικό φθινόπωρο μας καλωσορίζει.

Το φθινόπωρο δε θα μπορούσε να μην είναι η αγαπημένη μου εποχή! Μαζί με το φθινόπωρο έρχονται νέα ξεκινήματα, ξεκινάς σχολή ή ψάχνεις δουλειά, βάζεις στόχους για τη νέα σεζόν, αποφασίζεις τι θα κάνεις φέτος, γράφεσαι στο γυμναστήριο, παίρνεις σημαντικές αποφάσεις, κρύβεις τα καλοκαιρινά, βγάζεις μακρυμάνικα, ξεκινάνε οι βροχές και το πάπλωμα είναι ό,τι καλύτερο ειδικά τα πρωινά του Σαββάτου που έχουν άλλη χάρη πια. Η εποχή ενδείκνυται επίσης για αλλαγές στην εμφάνιση μας, μιας και το καλοκαίρι ήταν απαγορευτικό (λόγω ηλιοφάνειας), το φθινόπωρο μας θέλει ανανεωμένες και δεν αργεί και πάντα η αρχή της σεζόν αποζητά μια βελτίωση στην όψη και τη διάθεση μας… Αυτό το φθινόπωρο έχετε την ευκαιρία να χαρίσετε μοναδική φροντίδα στην επιδερμίδα σας κάνοντας την να λάμπει από ομορφιά και υγεία! Μπορείτε να ανανεωθείτε με φυσικά Ελληνικά καλλυντικά από την εταιρία Olive n flower…….




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ



Η olive n flower είναι μια μικρή εταιρεία αποκλειστικά Ελληνικών συμφερόντων. Η έδρα τους βρίσκεται στο Μικροχώρι Δράμας. Η εταιρεία τους δραστηριοποιείται στην παραγωγή χειροποίητων σαπουνιών, κηραλοιφών και γαλακτωμάτων. Τα σαπούνια τους συνδυάζουν το ελαιόλαδο μαζί με άγρια βότανα της Ελληνικής γης. Το νερό που χρησιμοποιούνε είναι αποκλειστικά νερό βροχής.





Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



Bubblegum - ΚΡΕΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ  ΚΑΙ ΧΕΡΙΩΝ





Η ενυδάτωση είναι εξίσου σημαντική στο σώμα όσο και στο πρόσωπο. Οι καιρικές συνθήκες μπορεί να διαφοροποιούν τις ανάγκες τις επιδερμίδας μας, ποτέ όμως δεν θα πάψει να είναι απαραίτητη η ενυδάτωσή της. Διανύοντας λοιπόν τη φθινοπωρινή περίοδο, το σώμα μας μπορεί να μην εκτίθεται σε υψηλές θερμοκρασίες και να μη βάλλεται από το θαλασσινό αλάτι, ωστόσο χρειάζεται και πάλι φροντίδα. H ενυδάτωση αποτελεί το πιο βασικό βήμα για απαλή, ελαστική επιδερμίδα, αλλά και το «κλειδί» για λαμπερό, υγιές δέρμα. Προετοιμαστείτε για το φθινόπωρο που έρχεται και ενισχύστε τη φροντίδα της επιδερμίδας σας με φυσικά συστατικά που θα μετατρέψουν την καθημερινή σας ενυδάτωση σε απόλαυση. Φυσικά, η επιδερμίδα του σώματος τους χειμερινούς μήνες είναι πιο προστατευμένη αφού δεν μένει εκτεθειμένο στις καιρικές συνθήκες, υπάρχουν όμως ακόμα παράγοντας που δημιουργούν ανάγκες ενυδάτωσης κατά κύριο λόγο. Έχετε σκεφτεί ποτέ πως ένα ζεστό μπάνιο μπορεί να αφυδατώσει την επιδερμίδα στο σώμα σας; Ακόμα και η άσκηση, κατά την οποία προκαλείται εφίδρωση, αφήνει το δέρμα διψασμένο.


Είναι λοιπόν απόλυτα απαραίτητη η χρήση μίας κρέμας σώματος μετά από το ντους(και όχι μόνο), η οποία όχι μόνο θα βοηθήσει το δέρμα μας να είναι υγιές και ενυδατωμένο, αλλά θα του προσφέρει και μία απαλή υφή και λαμπερή όψη. Απαιτείτε συστηματική καθημερινή περιποίηση που, ωστόσο, οι περισσότερες γυναίκες δεν εφαρμόζουν.

Ενισχύστε λοιπόν την καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας σας με την φυσική ενυδατική κρέμα Bubblegum……


Η πλούσια ρόζ κρέμα ενυδάτωσης Bubblegum περιέχει φυσικά συστατικά. Το ενυδατικό σύμπλεγμα με ελληνική αλόη βέρα, ανθόνερου και την γλυκερίνη  ενυδατώνουν και θρέφουν την επιδερμίδα. Το έλαιο αμυγδάλου και το φουντουκέλαιο ενυδατώνουν και διατηρούν την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Ανακουφίζει αμέσως την επιδερμίδα και απορροφάται εύκολα χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας.  Αφήνει ένα γλυκό άρωμα παιδικών αναμνήσεων από τσιχλόφουσκα που διαρκεί για πολλές ώρες. Η απαλή υφή της που λιώνει στο δέρμα αποκαθιστά την άνεση και την απαλότητα. Το δέρμα μας γίνεται πιο σφριγηλό, λείο και απαλό. Ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα, μαλακώνει το δέρμα και το κάνει να δείχνει αψεγάδιαστο!


Είναι μια ενυδατική σώματος- χεριών που σας επιτρέπει να ντυθείτε αμέσως και να ζήσετε την εμπειρία της μεταξένιας επιδερμίδας.


Την χρησιμοποιώ καθημερινά σε σώμα και χέρια.

Η κρέμα αυτή προσφέρεται σε πέντε διαφορετικά αρώματα.






Olive n flower ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ -ΕΛΙΞΗΡΙΟ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΟΥ




Έχει μπει για τα καλά ο Σεπτέμβρης και ξέρουμε πως σε λίγο καιρό ο ξηρός αέρας θα απειλήσει έντονα την επιδερμίδα μας και θα θελήσει να της πάρει την λάμψη, την ελαστικότητα και την ομοιομορφία της. Αυτή ακριβώς τη στιγμή, πρέπει να αποφασίσουμε για εκείνα τα προϊόντα που θα αναλάβουν τη καθημερινή μας περιποίηση. Εννοείται πως την αντηλιακή δεν την αφήνουμε ακόμα. Υπάρχουν μέρες που ο ήλιος καίει τόσο πολύ που είναι αδιανόητο να βγούμε έξω χωρίς προστασία. Απλά, τώρα η μεγαλύτερη ανάγκη μας αφορά την ενυδάτωση και την διατήρηση της νεότητας μας. Η ενυδατική κρέμα, ενισχυμένη με συστατικά που προωθούν τη παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης είναι το προϊόν must της σεζόν. Αυτή, θα αποτρέψει την δημιουργία ρυτίδων και αυτή θα είναι ο λόγος που η λάμψη μας θα διατηρηθεί στο ακέραιο.

Ένα τέτοιο ελιξίριο είναι και η κρέμα προσώπου με σαλιγκάρι!!!

Οι καταπληκτικές ιδιότητες της βλέννας του σαλιγκαριού είναι γνωστές από την αρχαιότητα και χρησιμοποιούνταν από την εποχή του Ιπποκράτη στην παραδοσιακή ιατρική. Θα μπορούσε κάποιος να την χαρακτηρίσει και «Μαγικό Φίλτρο» μιας και έχει σωρεία θεραπευτικών ιδιοτήτων που εμπλέκουν σχεδόν όλα τα λειτουργικά συστήματα του ανθρώπου.

Η Ενυδατική κρέμα προσώπου Olive n flower -ΕΛΙΞΗΡΙΟ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΟΥ είναι λευκού χρώματος και απορροφάται εύκολα, είναι αναζωογονητική, αναπλαστική, αντιρυτιδική. Κατάλληλη και για προβληματικά, ερεθισμένα δέρματα. Με 24ωρη ενυδατική δράση, προλαμβάνει τα σημάδια του γήρατος και αναπλάθει το δέρμα. Το άρωμα της είναι πολύ διακριτικό. Είναι μια κρέμα προσώπου που έκανε την επιδερμίδα μου απαλή σαν χάδι……..και απίστευτα λαμπερή και πολύ ελαστική!!!


Το ελιξίριο σαλιγκαριού είναι προϊόν εκκρίσεών του και διαθέτει εκπληκτικές επουλωτικές και αναπλαστικές ιδιότητες για το δέρμα.




ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ:


– Έχει απολεπιστική δράση και αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα

– Σαν αντισηπτικό, βοηθά στην προστασία του δέρματος από βακτήρια

– Προωθεί τη σύνθεση του κολλαγόνου και της ελαστίνης

Αντί-οξειδωτικό, παρέχει προστασία κατά των ελεύθερων ριζών

– Αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος

– Αντί-φλεγμονώδες

– Ενυδατώνει το δέρμα από μέσα

– Προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση του δέρματος

– Βοηθά την επούλωση του δέρματος και μειώνει τα σημάδια

– Μειώνει την ακμή αποτρέποντας την ανάπτυξη των βακτηρίων

– Κατά της χαλάρωσης και της κυτταρίτιδας

– Ανανεώνει τους ιστούς

– Αντί-φλογιστικό



Αν θελετε να χαρίσετε στο δέρμα σας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, όσον αφορά την αντιγήρανση, την ενυδάτωση, την ελαστικότητά, την ανάπλαση και την επούλωση, δεν έχετε παρά να τη δοκιμάσετε αμέσως.

Την χρησιμοποιώ κυρίως την νύχτα, κάνοντας απαλά μασάζ στο πρόσωπό μου.

Για όλους τους τύπους δέρματος




Olive n flower SANDALWOOD (Σαπούνι)





Ο ζεστός καιρός και η έλλειψη υγρασίας βλάπτουν την επιδερμίδα του σώματος, με αποτέλεσμα να ξηραίνεται υπερβολικά και να ξεφλουδίζει. Η επιδερμίδα του σώματος είναι ευάλωτη στους εξωτερικούς παράγοντες, ειδικά μάλιστα όταν η θερμοκρασία «πέφτει». Φτωχή σε λιπίδια, είναι πιο επιρρεπής σε ξηρότητα και αφυδάτωση, ενώ στερείται σμηγματο­γόνων αδένων, που προσφέρουν φυσική ασπίδα προστασίας. Αν και η χρήση ενός ενυδατικού προϊόντος θα τη βοηθήσει να διατηρηθεί απαλή, δεν πρόκειται να λύσει εντελώς το πρόβλημα. Με την κατάλληλη περιποίηση, όμως, θα επαναφέρετε τη «λιακάδα» στην επιδερμίδα σας! Θα πρέπει, λοιπόν, να προσαρμόσετε στη καθημερινή ρουτίνα σας την φροντίδα με σαπούνι.

Στο σημείο αυτό έρχονται τα χειροποίητα σαπούνια ελαιόλαδου Olive n flower, να προτείνουν έναν πιο εναλλακτικό και σίγουρα πιο υγιεινό, τρόπο καθαρισμού σε σύγκριση με τα περισσότερα προϊόντα της αγοράς σε αυτόν τον τομέα.  
Εκτός από τη μεγάλη διατροφική του αξία, το ελαιόλαδο θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα συστατικά ομορφιάς, με ευεργετικά οφέλη τόσο στην επιδερμίδα, όσο και στα μαλλιά μας. Το SANDALWOOD είναι φτιαγμένο με ελληνικό ελαιόλαδο εμπλουτισμένο με μοναδικά, βιολογικά εκχυλίσματα και περικλείουν τις πολύτιμες για το δέρμα ιδιότητες του δέντρου της ελιάς: καθαρίζουν απαλά, χωρίς να ξηραίνουν το δέρμα των χεριών, προσφέροντας αντιοξειδωτική προστασία και αφήνοντας την επιδερμίδα καθαρή και αναζωογονημένη. Επίσης, εμπλουτισμένα με αιθέριο έλαιο σανταλόξυλου, προσφέρει ήπια φυσική αντιβακτηριδιακή προστασία.


Το σαπούνι SANDALWOOD είναι εκρού χρώματος, δεν λιώνει εύκολα και διαρκεί πολύ, καθαρίζει καλά, είναι χαμηλού αφρισμού, και λειτουργεί άριστα τόσο σε μαλακό όσο και σε σκληρό νερό ανά περιοχή. Μετά τη χρήση το δέρμα γίνεται απαλό ενώ το ακαταμάχητο άρωμά του δρα αναζωογονητικά σε σώμα και ψυχή. Το φυσικό αιθέριο έλαιο του σανταλόξυλου παραμένει για απίστευτα μεγάλη διάρκεια στο σαπούνι (Το Σανταλόξυλο είναι η κοινή ονομασία του φυτού Amyris balsamifera. Το αιθέριο έλαιο του Σανταλόξυλου προέρχεται μέσω απόσταξης ατμού και έχει άρωμα παλαιωμένου ξύλου. Το αιθέριο έλαιο του Σανταλόξυλου χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεια για χαλάρωση και διαλογισμό). Έχει πλούσιο γλυκό ξυλώδες, άρωμα. Χρησιμοποιώντας σαπούνι με σανταλόξυλο, εκτός από το υπέροχο άρωμα, έχουμε ένα σαπούνι με αντιμικροβιακή δράση και ιδιότητες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό του δέρματος από τα σπυράκια και τα στίγματα. Η τέλεια επιλογή για βαθιά ενυδάτωση.


Τα Olive n flower- Σαπούνια είναι 100% χειροποίητα σαπούνια, από τη παρασκευή μέχρι τη συσκευασία, χωρίς χημικές και χρωστικές ουσίες. Φτιάχνονται από τα πιο αγνά υλικά: έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, ελληνικά βότανα και φρούτα και πολλή αγάπη!



Τα σαπούνια είναι κατάλληλα για μικρούς και μεγάλους και για κάθε τύπο δέρματος





Olive n flower LAVENDER (Σαπούνι)



Το παραδοσιακό σαπούνι ελαιόλαδου είναι ένας κρυμμένος θησαυρός που δυστυχώς ως λαός έχουμε ξεχάσει ή για να ακριβολογούμε, απαξιώσει. Οσο κι αν τα τελευταία χρόνια η διεθνής τάση στα καλλυντικά και τα προϊόντα προσωπικής περιποίησης και υγιεινής επιτάσσει «επιστροφή στη φύση»,  εμείς εξακολουθούμε να γοητευόμαστε από τις διαφημίσεις ξένων πολυεθνικών που προωθούν τα γεμάτα χημικά προϊόντα τους εις βάρος της υγείας μας και της οικιακής και κατ’ επέκταση εθνικής μας οικονομίας.

Εχοντας δοκιμάσει πολλά είδη και τους παραδοσιακούς τρόπους παρασκευής σαπουνιού έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το παραδοσιακό αγνό σαπούνι ελαιόλαδου δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα προϊόν καθαρισμού όσο πολυτελές ή ακριβό κι αν είναι αυτό. Εμπλουτισμένο με φυσικά συστατικά όπως η Λεβάντα, το Olive n flower – LAVENDER μπορεί να καθαρίσει και ταυτόχρονα να ενυδατώσει αποτελεσματικά το δέρμα. Η λεβάντα είναι το φυτό με τις πολλές “μαγικές” ιδιότητες. Οι αρχαίοι Έλληνες χρησιμοποιούσαν τη λεβάντα για να αρωματίζουν το νερό των λουτρών τους, αλλά και για την παρασκευή αρωματικών σαπουνιών και ηρεμιστικών βάλσαμων. Η βασίλισσα των Αιγυπτίων χρησιμοποιούσε το μεθυστικό άρωμα της λεβάντας για να «ξελογιάσει» τον Ρωμαίο Αυτοκράτορα Ιούλιο Καίσαρα αλλά και τον Μάρκο Αντώνιο, τον οποίο και …μάγεψε, κρατώντας τον στο βασίλειο της.

Για της ιστορίας το αληθές το όνομά της προέρχεται από το λατινικό ρήμα lavare, που σημαίνει «πλένω» και είναι ένα γένος φυτών που ανήκει στην οικογένεια “χειλανθή”.


Ένα ζεστό μπάνιο, με σαπούνι λεβάντας Olive n flower υπόσχεται το βράδυ έναν βαθύ και ξεκούραστο ύπνο, καθώς χαλαρώνει τους μυς και καθαρίζει το κεφάλι από τις έγνοιες . Δοκιμάστε το σε πληγές και σε κάθε φλεγμονή του δέρματος και δείτε άμεσα αποτελέσματα στην επιδερμίδα σας! Το έλαιο της λεβάντας , το οποίο ενδείκνυται για χαλάρωση, ενώ βοηθάει επίσης στην καταπολέμηση του στρες και του άγχους. Προσφέρει ενυδάτωση και ελαστικότητα στο δέρμα, χαλάρωση και ανακούφιση από το άγχος. Η λεβάντα χαρίζει επίσης αντισηπτική και απολυμαντική δράση για απόλυτα υγιές δέρμα.

Το αποτέλεσμα είναι ένα σαπούνι εκρού χρώματος, όχι ιδιαίτερα σκληρό σε υφή, με πλούσιο κρεμώδη αφρό και έντονο άρωμα που αφήνει το δέρμα καθαρό, απαλό και ενυδατωμένο χωρίς το γνωστό ενοχλητικό «τράβηγμα» της ξηρότητας .Με ευχάριστο και δροσερό άρωμα και διακριτικές νότες από λεβάντα.


Είναι ένα σαπούνι που θα σας χαλαρώση και θα αφήσετε την κούραση και το άγχος της ημέρας πίσω σας!!





Για το τέλος θα ήθελα να σας αναφέρω πως η εταιρία Olive n flower είναι μια καταπληκτική εταιρία που σέβεται την Ελληνική φύση και παράδοση. Με αγνά υλικά ,χωρίς χρήση χημικών σέβεται τον καταναλωτή και μας το δείχνει, προσφέροντας μας την <<φύση>> στο δέρμα μας χάρις στα υπέροχα προϊόντα τους!!Θα ενθουσιαστείτε από το πόσο αγνά προϊόντα είναι……


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Olive n flower για την χορηγία των προϊόντων.


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.olivenflower.gr/
                                         
                                               https://www.facebook.com/olivenflower/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου