Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Ziaja Greece # 3



 Ziaja Greece



Γειά σας Glamorous,


Καλωσορίζουμε το φθινόπωρο με ένα λαμπερό πρόσωπο!


Η αλλαγή των εποχών και της θερμοκρασίας σημαίνει επίσης αλλαγές για το δέρμα μας, έτσι τώρα είναι μια καλή στιγμή για να περιποιηθούμε την επιδερμίδα μας, ώστε να την προστατέψουμε και να προετοιμάσουμε το δέρμα μας για τους κρύους μήνες που έρχονται. Καθώς το φθινόπωρο είναι εποχή μετάβασης από καλοκαίρι σε χειμώνα, χρειαζόμαστε την ενυδάτωση, την αποκατάσταση, την αποτοξίνωση και την προστασία των προϊόντων που θα δώσουν στο δέρμα την τροφή που χρειάζεται για να αισθανόμαστε υγιείς. Καθώς η θερμοκρασία μειώνεται, οι καιρικές συνθήκες μπορεί να κάνουν το δέρμα στεγνό και ξηρό, έτσι είναι σημαντικό να βεβαιωθούμε ότι έχουμε όλα τα απαραίτητα που απαιτούνται για την προστασία και λάμψη του.

Η καλύτερη ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε την μουντή διάθεση της νέας εποχής είναι να προσφέρουμε στην επιδερμίδα μας την ομορφιά που μόνο τα  προϊόντα Ziaja Greece μπορούν να της χαρίσουν……….




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ 


Η Ziaja είναι η μεγαλύτερη παραγωγός στην πολωνική αγορά στα καλλυντικά. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση, που ιδρύθηκε το 1989 στο Gdansk της Πολωνίας από τους φαρμακοποιούς Αλεξάνδρα και Ζήνων Ζιάγια. Όλα τα προϊόντα τους είναι φυσικής προέλευσης, τα ενεργά συστατικά που χρησιμοποιούνται στα προϊόντα Ziaja είναι φυτικής και βιοτεχνολογικής προέλευσης. Η ZIAJA Ltd είναι παραγωγός φαρμακευτικών αλλά και υψηλής ποιότητας φυσικών καλλυντικών για το πρόσωπο, το σώμα και την περιποίηση των μαλλιών. Η Ziaja προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος , καθώς και την προσωπική φροντίδα.  Όλα τα προϊόντα φροντίδας του δέρματος τους είναι κλινικά ελεγμένα και ποτέ δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα.





Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:




Sensitive skin-micellar water



Το σωστό μακιγιάζ για εμάς τις γυναίκες είναι σημαντικό, όμως ακόμα σημαντικότερο για την επιδερμίδα μας είναι το σωστό ντεμακιγιάζ, το οποίο απαιτεί μεγάλη συνέπεια. Όσο κουρασμένες κι αν είμαστε, ό,τι ώρα κι αν επιστρέψουμε ο κανόνας είναι ένας και γνωστός σε όλες μας. Πρέπει πριν πέσουμε στο κρεβάτι για ύπνο, να έχουμε κάνει ένα καλό ντεμακιγιάζ.  Είναι από τις βασικές φροντίδες της ομορφιάς καθώς καθαρίζει, αναζωογονεί, χαρίζει λάμψη στην επιδερμίδα μας και την βοηθάει να αναπνέει. Είναι μια απαραίτητη καθημερινή ιεροτελεστία ακόμα και τις ημέρες που δεν βαφόμαστε για να απομακρύνουμε από το δέρμα μας ρύπους, ιδρώτα και σμήγμα. Το ντεμακιγιάζ συνιστά ένα από τα σημαντικότερα βήματα της ρουτίνας ομορφιάς με σκοπό τη σωστή περιποίηση του προσώπου. Χωρίς τη σωστή φροντίδα, η επιδερμίδα θα είναι άτονη, με ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο, φραγμένους πόρους και σπυράκια.

Ανεξάρτητα από το πόσο βάφoμαστε , η τήρηση μιας ημερήσιας ρουτίνας καθαρισμού της επιδερμίδας, πρωί και βράδυ, είναι απαραίτητη καθώς εκτός από την απομάκρυνση υπολειμμάτων μακιγιάζ και περιβαλλοντικών ακαθαρσιών (σκόνη, καυσαέριο κτλ.) βοηθάει παράλληλα στην τόνωση και την ενυδάτωση της επιδερμίδας σου.

Και ο πιο κατάλληλος τρόπος για να καθαρίσουμε το πρόσωπο μας είναι το νερό! Ναι το διάφανο νερό της Ziaja Greece! Πρόκειται για το καθαριστικό μακιγιάζ Sensitive skin-micellar water με το οποίο μπορεί να αφαιρεθεί, απαλά και αποτελεσματικά, το μακιγιάζ από το πρόσωπο, τα μάτια και τα χείλη.

Το Sensitive skin-micellar water, απομακρύνει ρύπους και λιπαρότητα, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή, καθαρή και ενυδατωμένη. Έχοντας ήπια σύνθεση, είναι κατάλληλο ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Είναι ένα εύχρηστο, πρωτότυπο και φιλικό προϊόν καθαρισμού που μπορεί να εντάξετε στον καθημερινό πρωινό –και βραδινό- καθαρισμό σας. Ενώ αφαιρεί το μακιγιάζ, καθαρίζει και καταπραΰνει την επιδερμίδα με 1 κίνηση. Εφαρμόζουμε στο βαμβάκι και καθαρίσαμε! Το νερό Ντεμακιγιάζ Sensitive skin-micellar water είναι ο ευκολότερος τρόπος για να αφαιρέσουμε το μακιγιάζ και να καθαρίσουμε βαθιά το πρόσωπο τα μάτια και τα χείλη ενώ δεν χρειάζεται ξέβγαλμα όπως με τα γαλακτώματα και τα σαπούνια. Το προϊόν αυτό με τεχνολογία μικκυλιακού νερού περιέχει ενεργά καθαριστικά συστατικά που λειτουργούν σαν μαγνήτες για να απομακρύνουν τους ρύπους, το μακιγιάζ. και το σμήγμα από την επιδερμίδα, χωρίς ιδιαίτερο τρίψιμο…..

Αποτέλεσμα μια ιδανικά καθαρή και απαλή επιδερμίδα!


Το Sensitive skin-micellar water είναι δερματολογικά ελεγμένο σε ευαίσθητα δέρματα ενώ δεν περιέχει parabens. Είναι εύκολο στη χρήση καθώς εμποτίζουμε καλά, λίγο βαμβάκι ή ένα δίσκο ντεμακιγιάζ και με απαλές κινήσεις καθαρίζουμε πρόσωπο και μάτια.





Sensitive skin-soothing day cream SPF 20





Το καλοκαίρι θέλουμε να το ζούμε στο έπακρο. Να απολαμβάνουμε κάθε κύμα, κάθε ηλιαχτίδα και κάθε απογευματινό αεράκι. Με τις πρώτες φθινοπωρινές μέρες όμως, τα σημάδια των διακοπών γίνονται εμφανή. Η έκθεση στον ήλιο, οι υψηλές θερμοκρασίες και η θάλασσα έχουν αφήσει την επιδερμίδα μας αφυδατωμένη, ξηρή με αίσθηση τραβήγματος. Η ανάγκη για εντατική φροντίδα και επανόρθωση γίνεται επιτακτική, προκειμένου να αποκτήσει η επιδερμίδα μας τη λαμπερή όψη που της αξίζει. Ήρθε λοιπόν  η ώρα της επιστροφής και της ανασύνταξης, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Μετά από ένα μακρύ καλοκαίρι και την έκθεση στον ήλιο, ένας από τους καλύτερους τρόπους για να προετοιμάσουμε το δέρμα μας για τις δροσερές θερμοκρασίες του φθινοπώρου είναι να βεβαιωθούμε ότι είναι πλήρως ενυδατωμένο. …..

Ξεκινώντας μία καινούρια ημέρα θέλουμε να αισθανόμαστε καθαρή και ανανεωμένη  και για αυτό φροντίζει η Ziaja Greece……με την ενυδατική κρέμα ημέρας Sensitive skin-soothing day cream SPF 20…….

Οι ζέστες μέρες του καλοκαιριού που ακολουθούν τις  χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα, επιβαρύνουν τις ξηρές επιδερμίδες, οι οποίες έχουν ανάγκη εντατικής φροντίδας. Το πρόβλημα αυτό έρχεται να λύσει η soothing day cream SPF 20 Είναι μια λεπτόρρευστη λευκού χρώματος ενυδατική κρέμα ημέρας που προσφέρει ενισχυμένη ενυδάτωση και επανόρθωση και της επιδερμίδας. Πλούσια και απαλή κρέμα για το πρόσωπο και τον λαιμό, που προσφέρει δυναμική και σε βάθος ενυδάτωση. Επιτυγχάνει μείωση των πρώτων λεπτών γραμμών και αύξηση της σφριγηλότητας και της ελαστικότητας του δέρματος. Είναι εμπλουτισμένη με προβιταμίνη και υαλουρονικό οξύ, που προστατεύουν το δέρμα και το αναζωογονούν .


Δίνουμε στο διψασμένο πρόσωπό μας πραγματική ενυδάτωση με τις καινοτομίες και την ασφάλεια της Ziaja Greece.

Αποκαταστούμε έγκαιρα την ενυδάτωση και την απαλότητα του προσώπου μας με την αγωγή εντατικής ενυδάτωσης της Ziaja Greece και αναδεικνύουμε άμεσα το σφρίγος και τη λάμψη του δέρματός μας για έναν εξίσου απολαυστικό χειμώνα…..


Την απλώνω σε πρόσωπο και λαιμό ,καθημερινά ,κάνοντας απαλό μασάζ. Είναι σε πολύ εύχρηστη συσκευασία και για αυτό  την έχω πάντα μαζί μου!!!


 Για το τέλος θα ήθελα να πω ότι η Ziaja Greece είναι από τις καλύτερες εταιρίες στην Ελλάδα μιας και αντικειμενικός σκοπός τους  είναι η κάλυψη των αναγκών μας με τα καλύτερα προϊόντα. Τα προϊόντα τους έχουν αυστηρά κριτήρια ποιότητας. Και φυσικά έχουν τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς….

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Ziaja Greece για την χορηγία των προϊόντων.



Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου