Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Fast σαμπουάν & conditioner Review



Fast σαμπουάν & conditioner Review



Γειά σας Glamorous,


Το φθινόπωρο έφτασε, τα φύλλα πέφτουν, μα μαζί με τα φύλλα βλέπουμε να πέφτει και ένα μέρος από τα μαλλιά μας. Σύμβολο δύναμης και ανεξαρτησίας, τα μαλλιά είναι πλήγμα για την αυτοπεποίθησή μας όταν αρχίζουν να πέφτουν. Μπορεί η τριχόπτωση να μην έχει καμία απολύτως επίπτωση στην υγεία μας, επηρεάζει όμως σημαντικά τον ψυχισμό μας. Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας που φέρνει μαζί του και την εποχιακή τριχόπτωση. Το stress, η διατροφή και η κληρονομικότητα είναι επιπλέον παράγοντες που επιδεινώνουν την τριχόπτωση και δεν αφήνουν τα μαλλιά μας να μεγαλώσουν. Είναι ένα συχνό πρόβλημα, αρκετά πολύπλοκο, που αντιμετωπίζουν τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες.. Τα μαλλιά μας είναι το φυσικό πλαίσιο του προσώπου μας. . Όλες μας ονειρευόμαστε να έχουμε όμορφα και γερά μαλλιά και προσπαθούμε να τα μακρύνουμε, για να αρχίσουμε να φτιάχνουμε ξανά πλεξούδες και αλοογουρές και να δημιουργήσουμε υπέροχα hairstyles. Όπως φροντίζουμε την υγεία μας και τη σιλουέτα μας, έτσι θα πρέπει να φροντίζουμε και τα μαλλιά μας.  Η σωστή φροντίδα είναι ο μόνος τρόπος που υπάρχει για να γίνει το όνειρο για μακριά μαλλιά πραγματικότητα. Ωστόσο εάν τα μαλλιά σας δεν μεγαλώνουν μην χάνετε και την αυτοπεποίθησή σας; Δεν υπάρχει λόγος! Σήμερα, η εταιρία  FAST έχει στη φαρέτρα της αρκετές λύσεις, άμεσες και αποτελεσματικές





ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ


Η Nisim International έχει πάνω από 20 χρόνια παρουσία στην έρευνα και ανάπτυξη ποιοτικών φυτικών καλλυντικών για τα μαλλιά και το σώμα.

Εδώ και 2 χρόνια ξεκίνησε τη διάθεση των προϊόντων της και στην Ελληνική αγορά μέσω της εταιρίας Nisim Greece & Cyprus όπου είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας των προϊόντων της Nisim. Όλα τα ενεργά συστατικά των καλλυντικών της Nisim είναι φυτικής προέλευσης, αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας και ανάπτυξης, παρασκευάζονται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της Nisim στον Καναδά και πωλούνται σε πάνω από 40 χώρες.

Η αποτελεσματικότητα τους είναι κλινικά δοκιμασμένη – δερματολογικά ελεγμένη, έχουν έγκριση κυκλοφορίας από τον Καναδά και τη Γερμανία  , ενώ έχει γίνει γνωστοποίηση των καλλυντικών της Nisim International στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ).

Είναι η μοναδική εταιρία φυτικών καλλυντικών που «συνοδεύει» τα καλλυντικά με 100% εγγύηση ικανοποίησης για απεριόριστη χρονική διάρκεια







Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:




FAST Σαμπουάν (300ml)




Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες για λαμπερά και υγιή μαλλιά είναι το λούσιμο. Επομένως, το σαμπουάν είναι πάντα πολύ σημαντικό για τα μαλλιά και για τη διατήρηση της λάμψης τους. Πολύ συχνά δεν δίνουμε την προσοχή που θα έπρεπε στην αγορά σαμπουάν. Κι όμως η συχνότητα του λουσίματος αλλά και το σωστό σαμπουάν παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Όπως ακριβώς συμβαίνει με τις κρέμες προσώπου, έτσι και με το σαμπουάν, υπάρχει το κατάλληλο για τον κάθε τύπο μαλλιών.

Η κάθε γυναίκα έχει διαφορετική ποιότητα στην τρίχα καθώς επίσης και διαφορετικές ανάγκες που προκύπτουν από τον τρόπο ζωής. Για παράδειγμα, μία γυναίκα που βάφει τα μαλλιά της έχει διαφορετικές ανάγκες από μία που διατηρεί το φυσικό της χρώμα. Το styling, οι βαφές, το σπάσιμο της τρίχας, η καθημερινότητα και φυσικά η ποιότητα της τρίχας είναι όλα αυτά που μπορεί να κάνουν τα μαλλιά μας να μην μεγαλώνουν. Όμως τώρα αποκτάμε λαμπερά, απαλά, πιο δυνατά μαλλιά στο μάκρος που πάντα ονειρευόμασταν! Μέγιστο μήκος, στον ελάχιστο χρόνο!

Η στιγμή που κάνoυμε μπάνιο είναι μια στιγμή τόσο ιερή και λυτρωτική. Κι αυτό γιατί στη μπανιέρα μας νιώθουμε σα να μπαίνουμε σε ένα ιπτάμενο οχυρό και να μεταφερόμαστε σε άλλα μέρη. Το καύσιμο για αυτή την μεταφορά είναι το σαμπουάν FAST


Το σαμπουάν FAST έχει γίνει must στα ράφια του μπάνιου μου και το just glamorous δεν σταματά να το προτείνει σε όλους. 


Το σαμπουάν FAST είναι πράσινου χρώματος σε μορφή gel και κάνει πολύ πλούσιο αφρό. Περιέχει μείγμα βοτάνων μοναδικής απόσταξης και παρασκευής από αμινοξέα, βιταμίνες και πρωτεΐνες που στόχο έχουν με φυσικό τρόπο και χωρίς καμία παρενέργεια να «απελευθερώσουν» την δυνατότητα των μαλλιών μας να μεγαλώνουν μέχρι και 99% πιο γρήγορα….ένα σύμπλεγμα που βοηθά στην εντατική θρέψη της τρίχας, και ενισχύοντας την. Περιέχει φυσική «πολυβιταμίνη» από εκχύλισμα βοτάνων που θρέφει τα μαλλιά μας με θρεπτικά συστατικά που δεν υπάρχουν στα σαμπουάν του εμπορίου. Τα μαλλιά αποκτούν δύναμη και κίνηση, ενώ το μήκος γίνεται ορατό σε μικρό χρονικό διάστημα, επίσης τα μαλλιά μου γίνανε απαλά και βελούδινα και με λάμψη που διαρκεί.
 Το FAST θρέφει τη ρίζα και τις άκρες των μαλλιών μας με τις απαραίτητες πρωτεΐνες και θρεπτικά συστατικά με αποτέλεσμα να τους επιτρέπει να είναι δυνατά και να μακραίνουν πιο γρήγορα, να είναι υγιή, ενώ τα κάνει και πολύ πιο λαμπερά. Το άρωμα του με ταξιδεύει, έχει κάτι το οικείο. Κλείνω τα μάτια, βάζω το σαμπουάν και βρίσκομαι κάπου στα παιδικά μου χρόνια..

Το σαμπουάν FAST έχει φόρμουλες υψηλής απόδοσης που εγγυώνται, κάθε μέρα, μαλλιά το ίδιο όμορφα και εντυπωσιακά! Η σειρά περιποίησης μαλλιών FAST αναδομεί τα βαμμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά, με πλούσια περιποιητικά συστατικά που δυναμώνουν την τρίχα, χαρίζοντας υγιή λάμψη και βοηθάει να μακρύνουμε τα μαλλιά μας μέχρι και 2Χ πιο γρήγορα.. βοηθά τα μαλλιά να ανακτήσουν τη χαμένη λάμψη και απαλότητα, καθώς διεισδύει στο εσωτερικό της τρίχας, συμβάλλοντας στην επανασύνδεση των κατεστραμμένων πρωτεϊνών. Έτσι, τα μαλλιά αποκτούν ελαστικότητα, ανάλαφρη εικόνα και συνολικά όμορφη εμφάνιση και το σημαντικότερο από όλα να μεγαλώσουν τα μαλλιά μας ποιο γρήγορα.



Βάζω το fast σαμπουάν σε βρεγμένα μαλλιά κάνοντας ελαφρύ μασάζ. Tο αφήνω 1-2 λεπτά να δράσει. Ξεβγάζω καλά με άφθονο νερό και επαναλαμβάνω . Ιδανικό για καθημερινή χρήση. Συνίσταται να λούζεστε με το FAST τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα για 1-2 μήνες τουλάχιστον. Η πλειοψηφία των γυναικών που βάζει το FAST για τουλάχιστον 1-2 μήνες παρατηρεί αύξηση του ρυθμού που μεγαλώνουν τα μαλλιά τους μεταξύ 30% και 99% σε σχέση με τον υπάρχον ρυθμό αύξησης των μαλλιών τους.  
ΔΕΝ έχει Sulfates (θειικό άλας), Parabens, αλλεργιογόνα & χρωστικές με αποτέλεσμα να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τις κοπέλες που έχουν κάνει θεραπεία κερατίνης To FAST είναι ιδανικό και για βαμμένα ή/και ταλαιπωρημένα ή/και «κατεστραμμένα» μαλλιά ή/και για κοπέλες που έχουν εξτένσιον..

Η συσκευασία είναι πολύ κομψή και πολύ πρακτική ακόμα και για ταξίδια!!!





FAST Conditioner (300ml)



Τα μαλλιά καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό την εμφάνιση της γυναίκας μιας και είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που τραβούν την προσοχή. Και είναι από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να φροντίζουμε πάνω μας, προκειμένου να πετύχουμε μια όμορφη εμφάνιση! Είτε μας αρέσει να κάνουμε περίεργα χτενίσματα, είτε πάλι προτιμούμε να τα αφήνουμε λυτά στους ώμους, τα λαμπερά μαλλιά είναι το ζητούμενο κάθε γυναίκας. Με το πέρασμα του χρόνου όμως, τα μαλλιά μας γίνονται πιο εύθραυστα, πιο λεπτά. Χάνουν τη ζωντάνια και την πυκνότητά τους και δεν μεγαλώνουν εύκολα. Το τριχωτό γίνεται πιο ξηρό. Οι ζωτικές του λειτουργίες επιβραδύνονται και είναι πιο ευαίσθητο στις εξωτερικές επιθέσεις.……

Είναι ο καλύτερος φίλος του σαμπουάν μας και τώρα οφείλει να γίνει και δικός μας. Το conditioner είναι ένας πολύτιμος σύµµαχος που μας βοηθάει να αναδείξουμε την υγιή όψη των μαλλιών μας. Ακούγεται παράξενο αλλά πολλές γυναίκες- κι ακόμα πιο πολλές Ελληνίδες – αποφεύγουν να χρησιμοποιούν κοντίσιονερ. Κι όμως, το δεύτερο βήμα μετά το λούσιμο είναι εξίσου σημαντικό για την υγεία και τη λάμψη των μαλλιών μας. Όλοι μπορούν να επωφεληθούν από τα οφέλη των conditioners. Συνήθως κάθε σαμπουάν συνοδεύεται από ένα conditioner που ξεπλένεται. Έτσι ολοκληρώνουμε την περιποίηση των μαλλιών μας με το conditioner FAST..

Το FAST Conditioner με την πλούσια ενυδατική σύνθεση που διαθέτει ενυδατώνει εντατικά ακόμη και τα πιο ταλαιπωρημένα μαλλιά, δίνοντας στα μαλλιά μας μια έντονη και ανάλαφρη αίσθηση ενυδάτωσης και αφήνοντάς τα απαλά και μεταξένια από τις ρίζες μέχρι τις άκρες.

 Η σύνθεση του  από εκχύλισμα βοτάνων δίνει στα μαλλιά πλούσια αλλά ταυτόχρονα ανάλαφρη ενυδάτωση, που στοχεύει στις πιο ξηρές περιοχές. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά ανάλαφρα, απαλά μαλλιά που έχουν την ελευθερία να κινούνται ξανά. Το FAST Conditioner προσφέρει ενυδάτωση σε βάθος και βοηθάει να μακρύνουμε τα μαλλιά μας μέχρι και 2Χ πιο γρήγορα.

Χάρη στη μαλακτική του δράση που ξεμπλέκει τα μαλλιά, το conditioner Fast με τη λεπτόρρευστη ,λευκή και ανάλαφρα βελούδινη υφή του αποκαθιστά τη φυσική ισορροπία των μαλλιών, ξαναδίνοντάς τους τη χαμένη τους ομορφιά και εξαιρετική απαλότητα. Τα μαλλιά ξαναβρίσκουν την απαλότητα, τη δύναμη και τη ζωντάνια τους.



Απλώνω το FAST Conditioner σε βρεγμένα μαλλιά κάνοντας ελαφρύ μασάζ. Ξεβγάζω καλά με άφθονο νερό. Ιδανικό για καθημερινή χρήση.

Χρησιμοποιήστε το Conditioner μαζί με το FAST σαμπουάν για να δείτε τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Δοκιμάστε μαζί το FAST Σαμπουάν & Conditioner σε πιο οικονομική τιμή.








Στην  Nisimgr πιστεύουνε πως η φυσική ομορφιά είναι και η πραγματική ομορφιά.

Πηγή έμπνευσης για όλα τα προϊόντα FAST είναι η ίδια η φύση. Έχοντας ως φιλοσοφία και έμπνευση την ομορφιά της φύσης, αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά των μαλλιών, δημιουργώντας προϊόντα με συνθέσεις που περιέχουν φυσικά εκχυλίσματα, με τις μοναδικές του συνθέσεις και τα ξεχωριστά αρώματά τους, μας προσκαλούν σε ένα απολαυστικό ταξίδι στη φύση. Τα προϊόντα τους με ταξιδεύουν σε φυσικά τοπία της γης, ενώ παράλληλα μας μυούν στα μυστικά ομορφιάς των γυναικών όλου του κόσμου!



Ευχαριστώ πολύ την εταιρεία Nisimgr για την χορηγία των προϊόντων.



Τα προϊόντα fast τα βρίσκεται εδώ:https://nisim.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου