Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Lactacyd #2 review



Lactacyd



Γειά σας Glamorous,

Οι σύγχρονες συνθήκες ζωής είναι ιδιαίτερα απαιτητικές για τις γυναίκες κάθε ηλικίας, οι οποίες βιώνουν εξαντλητικούς ρυθμούς προκειμένου να ανταπεξέλθουν στους πολλαπλούς ρόλους της καθημερινότητάς τους. Μέσα σε αυτούς τους φρενήρεις ρυθμούς, είναι σημαντικό η κάθε γυναίκα να γνωρίζει ποιοι τρόποι φροντίδας προσφέρουν την καλύτερη προστασία για την  ευαίσθητη περιοχή της.
Υπάρχει λόγος που αποκαλείται «ευαίσθητη περιοχή» –και δεν είναι μόνο για να έχουμε έναν σεμνό όρο να αναφερόμαστε σε αυτήν. Η περιοχή των γεννητικών οργάνων, στις γυναίκες, είναι ευαίσθητη σε μικρόβια και μολύνσεις, γι’ αυτό και έχει τους δικούς της κανόνες υγιεινής…….
Μάλιστα, η σωστή ατομική υγιεινή και ο καθημερινός καθαρισμός συντελεί αφενός στη διατήρηση της υγείας της ευαίσθητης περιοχής, αφετέρου στη γενικότερη υγεία μας και φυσικά στη διάθεσή μας!

Η σωστή ατομική υγιεινή με προιόντα σημαίνει διατήρηση της υγείας της περιγεννητικής περιοχής και της ιδιαίτερης φυσιολογίας της. 
 Ωστόσο, η χρήση των κοινών σαπουνιών μπορεί να μεταβάλει τη φυσική άμυνα της ευαίσθητης περιοχής και να την καταστήσει πιο ευάλωτη σε λοιμώξεις. Ειδικότερα σε γυναίκες που υποφέρουν από μυκητιάσεις ή άλλες κολπίτιδες και παρουσιάζουν ευαισθησία και ερεθισμό, είναι πιο αναγκαία η χρήση ενός προϊόντος που θα ενεργήσει στην ανακούφιση από τα συμπτώματα του πόνου, του κνησμού και της αίσθησης του καύσου.



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η Lactacyd ιδρύθηκε στη Γαλλία το 1950 από επιστήμονες που ήθελαν να δημιουργήσουν ένα αποτελεσματικό προϊόν για την πρόληψη του ερεθισμού. Κατά τις δοκιμές για τα καλύτερα συστατικά, ανακάλυψαν τις αρετές του γαλακτικού οξέος. Το γαλακτικό οξύ παράγεται φυσιολογικά από το γυναικείο σώμα ως προστασία για την ευαίσθητη περιοχή. Το αποτέλεσμα της έρευνάς τους ήταν ένα προϊόν καθαρισμού για την ευαίσθητη περιοχή που προσφέρει στις γυναίκες την απαλότητα που αναζητούν για την καθημερινή υγιεινή τους. Η αποτελεσματικότητα και η ανεκτικότητα αυτού του ήπιου καθαριστικού έχει αποδειχθεί από πολλές δοκιμές και επιβεβαιώθηκε με τη χρήση από εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Η υγεία της γυναίκας απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα. Με περισσότερα από 60 χρόνια εμπειρίας, το Lactacyd είναι ο ειδικός για τη γυναικεία υγιεινή, με μια κληρονομιά αφιερωμένη στη φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής.


Τα προϊόντα που χρησιμοποίησα είναι:


Lactacyd Fresh


Όλα για τη γυναίκα……

Η ανάγκη για τη διατήρηση της υγιεινής της ευαίσθητης περιοχής και του κόλπου πρέπει να είναι από τις βασικές προτεραιότητες σε κάθε στάδιο της γυναικείας ζωής. Βέβαια, η μετάβαση σε κάθε νέα περίοδο, από την παιδική ηλικία στην εφηβεία και μετά στην ενηλικίωση και τη γόνιμη περίοδο και από την αναπαραγωγική ηλικία στην εμμηνόπαυση, σημαίνει και αλλαγή των αναγκών για ατομική φροντίδα!
Ο κόλπος είναι ένα προσεκτικά ισορροπημένο οικοσύστημα υγρού και βακτηρίων, το οποίο διατηρεί το pH του κόλπου σας σε υγιή επίπεδα. Αυτός ο συνδυασμός των υγρών και των βακτηρίων που συνθέτουν το κολπικό έκκριμα ενδεχομένως, κατά καιρούς, να εκπέμπουν ορισμένες οσμές.
Η δυσοσμία στην ευαίσθητη περιοχή είναι από τα πιο συχνά προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατά καιρούς οι γυναίκες. Οι δυσάρεστες μυρωδιές που προέρχονται από την περιοχή των γεννητικών οργάνων είναι άκρως ενοχλητικές, καθώς μπορεί να φέρουν τη γυναίκα σε εξαιρετικά αμήχανη θέση και άλλες δυσάρεστες... γυναικείες εκπλήξεις !! 
Είναι πολύ σημαντικό για εμάς τις γυναίκες να μην ξεχνάμε τους βασικούς κανόνες υγιεινής και τη χρήση προϊόντων περιποίησης για την ευαίσθητη περιοχή. Η καθημερινή και σωστή ατομική υγιεινή και φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής, συντελεί στη διατήρηση της υγείας της.
Η σωστή περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής με τα κατάλληλα προϊόντα, δε γίνεται μόνο για λόγους υγιεινής (π.χ. δυσοσμία) αλλά και για να προφυλάξουμε τη χλωρίδα και την επιδερμίδα της περιοχής .
Πώς θα θωρακιστούμε όμως από όλες αυτές τις άσχημες οσμές που περιστασιακά έχουμε αντιμετωπίσει σχεδόν όλες εμείς οι γυναίκες;

Το Lactacyd Fresh  δίνει τη λύση και φροντίζει για τη φυσική ισορροπία της ευαίσθητης περιοχής και την αίσθηση φρεσκάδας του κόλπου με την ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης και υγείας. Με πρώτες ύλες φαρμακευτικής καθαρότητας, που εγγυώνται άριστα αποτελέσματα με απόλυτη ασφάλεια, τα προϊόντα της σειράς Lactacyd Fresh  είναι η απάντηση στις απαιτήσεις κάθε μοναδικής γυναίκας για... μοναδική φροντίδα!
Αν προτιμάτε ένα αποτελεσματικό καθαριστικό της ευαίσθητης περιοχής , τότε το Lactacyd Fresh είναι ένα απαλό υγρό καθαρισμού ειδικά σχεδιασμένο για την καθημερινή υγιεινή περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής  που δεν απαιτεί τρίψιμο, με πλούσιο αφρό- θα μειώσει τους ερεθισμούς και την κακοσμία, αφήνοντας μια αίσθηση φρεσκάδας και άνεσης που διαρκεί. Η σύνθεσή είναι χωρίς σαπούνι και με τριπλή δράση που είναι εμπλουτισμένη με ένα μείγμα από φυσικό γαλακτικό οξύ, μενθόλη και με αποσμητικό ενεργό σύμπλεγμα προστατεύει την ευαίσθητη περιοχή από την τοπική ξηρότητα και προσφέρει ευχάριστη φρεσκάδα και αναζωογονητική αίσθηση, ενώ παράλληλα βοηθά στην πρόληψη της κακοσμίας και σέβεται την ευαίσθητη περιοχή. Έχει ελαφριά υφή με αναζωογονητικό άρωμα!!!

Χαρίζει καθημερινά μια ανεπανάληπτη αίσθηση μακράς διάρκειας φρεσκάδα και άνεσης…….

Είναι σε πρακτικό πλαστικό λευκό μπουκάλι με χαρακτηριστικό πράσινο χρώμα και είναι κατάλληλο και για ταξίδια.

Το χρησιμοποιούμαι μια με δύο φορές την ημέρα είναι αρκετές για ένα σχολαστικό καθαρισμό. Μην υπερβάλλετε, όμως, γιατί έτσι καταστρέφεται η φυσιολογική χλωρίδα της περιοχής.



Lactacyd Wipes – Μαντηλάκια



Το γυναικείο σώμα είναι τόσο θαυμάσιο όσο και περίπλοκο. Πόσο καλά όμως ξέρουμε να το φροντίζουμε; Πόσο καλά γνωρίζουμε την ευαίσθητη περιοχή μας και πόσο ευαίσθητες είμαστε απέναντι της;
Μεγάλο ποσοστό γυναικών αγνοεί βασικά και ουσιώδη σχετικά με τον γυναικείο καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής. Η υγιεινή του σώματος αλλά και της ευαίσθητης περιοχής, μας κάνει να αισθανόμαστε όμορφα, άνετα και κυρίως καθαρά. Με την κατάλληλη υγιεινή και φροντίδα, διατηρούμε την απαραίτητη ισορροπία και αποφεύγουμε το ενδεχόμενο λοιμώξεων.
Υπάρχει αποτελεσματικός τρόπος να προστατευθούμε από τις συνήθεις μολύνσεις της ευαίσθητης περιοχής; Τώρα πια ναι και μάλιστα είναι επιτακτική ανάγκη να φροντίζουμε την υγιεινή μας για να αποφύγουμε τις μολύνσεις.
Αν ψάχνετε κάτι πρακτικό, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε, τότε, τα έξυπνα μαντηλάκια καθαρισμού Intimate Wipes της LACTACYD, θα σας χαρίσουν στιγμές φρεσκάδας.
Τα LACTACYD Intimate Wipes, είναι υγρά μαντηλάκια καθαρισμού για την ευαίσθητη περιοχή που μπορείτε να τα χρησιμοποιείται καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας, και να τα έχετε μαζί σας για να προσφέρετε στην ευαίσθητη περιοχή φρεσκάδα και καθαριότητα. Έχουν ελαφριά σύνθεση, για να μη διαταράσσεται η φυσιολογική ισορροπία του βλεννογόνου. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και σε περίοδο εμμήνου ρύσεως, εγκυμοσύνης ή θηλασμού! Προσφέρουν απαλό καθαρισμό και προστασία από ερεθισμούς, κακοσμία, ξηρότητα, επιμολύνσεις και κολπίτιδες.
Καταπολεμούν τις οσμές, απομακρύνουν τους εξωγενείς παράγοντες που μπορεί να δημιουργήσουν μολύνσεις και διατηρούν τον κόλπο ενυδατωμένο και υγιή διατηρώντας το pH σταθερό. Είναι πλούσια σε ωφέλιμα συστατικά όπως είναι το L-γαλακτικό οξύ και η αλλαντοΐνη που έχουν πλούσιες καταπραϋντικές ιδιότητες αλλά και αντιβακτηριδιακή δράση. Έχουν ήπια αντισηπτική δράση και διατηρούν το φυσιολογικό pH της περιοχής που αντιστοιχεί στην ηλικιακή περίοδο.
Η ευαίσθητη περιοχή παραμένει υγιείς και καθαρή καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας παραμένοντας μακριά από κινδύνους μόλυνσης. Δρουν σε αρμονία με το σώμα σεβόμενα το φυσικό περιβάλλον της ευαίσθητης περιοχής.
Είναι σε ατομική πρακτική συσκευασία των 10 !


Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η LACTACYD και τα προϊόντα εκτός από φροντίδα και η υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής δεν προσφέρουν μόνο καθαριότητα και φρεσκάδα, αλλά πάνω απ’ όλα προφυλάσσουν από ανεπιθύμητους παθογόνους μικροοργανισμούς, προσφέρουν επιστημονικά ελεγμένα προϊόντα  που δεν αλλοιώνουν τη φυσική άμυνα του δέρματος διατηρώντας τη φυσιολογική ισορροπία του βλεννογόνου χάρη στο επίπεδο του pH, ταυτόσημο με της ευαίσθητης περιοχής. Τα αυστηρώς ελεγμένα προϊόντα LACTACYD, από την επιλογή της καλύτερης ποιότητας πρώτης ύλης έως την τελική διάθεση, είναι υποαλλεργικά και ελεγμένα δερματολογικά, γυναικολογικά και κλινικά.

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία LACTACYD για την χορηγία των προϊόντων!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.lactacyd.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου