Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

VIVIAR-NIOVI review



NIOVI




Γειά σας Glamorous,


Οι καιρικές συνθήκες μπορεί να διαφοροποιούν τις ανάγκες τις επιδερμίδας μας, ποτέ όμως δεν θα πάψει να είναι απαραίτητη η ενυδάτωσή της. Διανύοντας λοιπόν τη χειμερινή περίοδο, το πρόσωπό μας μπορεί να μην εκτίθεται σε υψηλές θερμοκρασίες και να μη βάλλεται από το θαλασσινό αλάτι, ωστόσο χρειάζεται και πάλι φροντίδα. Πρώτα από όλα το δέρμα μας είναι εκτεθειμένο σε κάθε λογής εξωτερικές επιθέσεις. Κάθε μέρα η επιδερμίδα εξασθενεί, χάνει ένα μέρος από το υδρολιπιδικό φιλμ που την προστατεύει, χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε.

Άλλος ένας εχθρός του δέρματος είναι ο χρόνος που περνάει. Καθώς μεγαλώνουμε το δέρμα μας γερνάει, χάνει την σφριγηλότατα και την ελαστικότητά του. Όταν το δέρμα «διψάει» φαίνεται θαμπό και άγριο κι εμείς κουρασμένες και γερασμένες, σε όποια ηλικία κι αν βρισκόμαστε. Η ενυδάτωση της επιδερμίδας ,τη βοηθάει να διατηρείται φωτεινή και νεανική.

Η ενυδάτωση είναι ίσως το πιο σημαντικό τελετουργικό ομορφιάς για μια όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα.


Αν θέλετε η επιδερμίδα μας να ξαναβρεί τη ζωντάνια της η εταιρία viviar και τα προϊόντα της, θα μας βοηθήσουν!





ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


Στο Viviar θα βρίσκουμε χειροποίητα φυσικά καλλυντικά φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι, που βασίζονται σε παραδοσιακές συνταγές για να καλύψουν τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας.

Όλα τα προϊόντα που εμπορεύονται είναι διαλεγμένα με μεγάλη προσοχή από τους καλύτερους προμηθευτές και παράγονται με αγνά υλικά, χωρίς Parabens ή άλλα επιζήμια συστατικά. Μεγάλη προσοχή δίνεται τόσο στην επιλογή του δραστικού συστατικού, όσο και στα υπόλοιπα συστατικά που περιλαμβάνονται σε ένα προϊόν που πρόκειται να χρησιμοποιηθεί στο δέρμα, ενώ ταυτόχρονα διεξάγονται όλες οι απαραίτητες δοκιμές για τη σταθερότητα, την ευαισθησία κ.λπ.




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:






Niovi - Hyaluronic Miracle 24h Face Cream

(24ωρη κρέμα προσώπου)


Το πιο βασικό προϊόν κάθε γυναικείου νεσεσέρ. Η ενυδατική κρέμα δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναίκα. Και μη νομίζετε πως μόνο οι μεγάλες ηλικίες την έχουν ανάγκη. Προσέχουμε από μικρές για να έχουμε όταν μεγαλώσουμε.

Για γυναίκες που επιθυμούν μια αποτελεσματική ενυδάτωση μακράς διαρκείας για την επιδερμίδα. Συσφικτική, αντιγηραντική και  τονωτική, συγχρόνως περιποιείται την επιδερμίδα αποτελεσματικά με μια ευχάριστη καλλυντική αίσθηση. Φροντίδα 24-ωρης ενυδάτωσης που δυναμώνει και καταπραΰνει όλους τους τύπους δέρματος.. Η Niovi - Hyaluronic Miracle 24h Face Cream είναι λεπτόρρευστης υφής, χάρη στο συνδυασμό υαλουρονικού οξύ, biomyox (ένα botox εφέ συστατικό που περιέχεται στο εκχύλισμα του φυτού νεροκάρδαμο), βιταμίνες Α και Ε, καθώς  και σύμπλεγμα αλλαντοΐνης, συστατικά που εξαφανίζουν τα σημάδια της γήρανσης και βοηθούν στην ανάπτυξη νέων κυττάρων. Με λευκό χρώμα και ευεργετική δράση μειώνει την ευαισθησία της επιδερμίδας χαρίζοντας της συνεχή ενυδάτωση. Βελτιώνει το περίγραμμα του προσώπου, έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και προστατεύει την επιδερμίδα από τις εξωτερικές επιθέσεις του περιβάλλοντος. Το δέρμα γίνεται πιο λείο, πιο φωτεινό, πιο σφριγηλό και πιο νεανικό.

Την απλώνω πρωί και βράδυ σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ!!





Niovi - 24 K Gold Magic Face Mask


Μέχρι πριν λίγο καιρό ήμουν βέβαιη ότι εγώ και οι συνομήλικές μου δεν θα γεράσουμε ποτέ. Ότι θα διατηρηθούμε νέες και οπωσδήποτε ομορφότερες για πολλά χρόνια ακόμα. Αρνούμαι όμως να συμβιβαστώ με τη φθορά του χρόνου, γι’ αυτό και αναζητώ μια πιο οικονομική λύση. Άλλωστε, δεν είμαι η μόνη. Όλες μου οι φίλες με ρωτάνε αν ξέρω τίποτα «καλό», αν έχει εφευρεθεί «το λίφτινγκ της οικονομικής κρίσης». Νομίζω όταν έχουμε ανάγκη για ανανέωση, δεν χρειάζεται να ξοδεύουμε ένα σωρό λεφτά.

Και την λύση για την ανανέωση μας ,μας την δίνει η εταιρία Niovi με την κρέμα 24 K Gold Magic Face Mask!!

Πολυτελής αναπλαστική μάσκα αναδόμησης με ψήγματα  χρυσού  & αιθέρια έλαια που ξαναδίνει στο δέρμα όλη του νεότητα ,την βελούδινη υφή & λάμψη. Η μοναδική σύνθεση του προϊόντος προσφέρει εξαιρετική λάμψη & φωτεινότητα σε όλες τις θαμπές  επιδερμίδες  ενώ βελτιώνει την σφριγηλότητά της, είναι χρυσού χρώματος και δεν αφήνει λιπαρότητα. Τα μοναδικά gold pigments του προϊόντος αντανακλούν το φως & κάνουν τις γραμμές & τις ρυτίδες να φαίνονται λιγότερο. Έχει ισχυρή αντιρυτιδική και αντιγηραντική δράση. Αναδομεί και προστατεύει την επιδερμίδα από τη γήρανση, χαρίζοντας την ταυτόχρονα τη χαμένη της λάμψη. Ενυδατώνει, ενώ θα συσφίξει και θα επαναφέρει τις ρωγμές του δέρματος προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση, θρέψει, αναδόμηση, χαρίζοντας της ταυτόχρονα τη χαμένη της λάμψη.

Χάρη στα ενεργά συστατικά που περιέχει, προστατεύει την επιδερμίδα και αναζωογονεί τα κουρασμένα δέρματα και τους χαρίζει τη χαμένη τους λάμψη. Μετά από μία μόλις εφαρμογή, το δέρμα είναι λαμπερό, βελούδινο και σφριγηλό. Η μοναδική σύνθεση του προϊόντος προσφέρει εξαιρετική λάμψη, φωτεινότητα στις θαμπές επιδερμίδες, ενώ τα γερασμένα και κουρασμένα δέρματα ξαναβρίσκουν τη χαμένη τους νεότητα. Τα δροσερά εκχυλίσματα λουλουδιών εκτοξεύουν στα ύψη την υγρασία, ενώ τα ρινίσματα χρυσού λειαίνουν τις ρυτίδες.

Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος (κουρασμένα, άτονα, με ακμή, πανάδες κτλ). Ιδανική για επιδερμίδες ξηρές και ταλαιπωρημένες από την καθημερινότητα.



Α) Εφαρμόζουμε ένα λεπτό φιλμ της μάσκας χρυσού σε πρόσωπο και λαιμό για 50 λεπτά. Όταν το προϊόν απορροφηθεί εντελώς και χωρίς να ξεπλύνουμε, απλώνουμε τα αντίστοιχα προϊόντα ενυδάτωσης για άμεσα αποτελέσματα.

Β) Εφαρμόζουμε ένα λεπτό φιλμ της μάσκας χρυσού σε πρόσωπο και λαιμό 30 λεπτά πριν το μακιγιάζ. Χωρίς να ξεπλύνουμε απλώνουμε την ενυδατική μας κρέμα και κάνουμε μακιγιάζ.  Το δέρμα παραμένει τεντωμένο και λείο για 6-8 ώρες.




Niovi - Intolerance Elixir Face cream


Ο καιρός που η ακμή ήταν αποκλειστικό «προνόμιο» της εφηβείας έχει περάσει προ πολλού. Σύμφωνα με τα στοιχεία 1 στις 5, τουλάχιστον, γυναίκες βλέπει τα σπυράκια να εμφανίζονται απειλητικά μετά την ηλικία των 20, των 30 ή και των 40 χρόνων. Κι όσο κι αν το πρόβλημα ξεκινά από ένα κοινό σημείο- την υπερλειτουργία των σμηγματογόνων αδένων- οι αιτίες που πυροδοτούν αυτό το φαινόμενο είναι διαφορετικές σε κάθε δεκαετία ζωής.

Για την πλειοψηφία η…. μάχη με την ακμή σταματά ακριβώς στο ξεκίνημα των είκοσι χρόνων, όταν η ορμονική δραστηριότητα αρχίζει να υποχωρεί . Δεν είναι όμως σπάνιες οι περιπτώσεις που τα σπυράκια παραμένουν ή εκδηλώνεται για πρώτη φορά ακόμη και σε άτομα που δεν είχαν αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα στην εφηβεία. Πρόκειται για τη μετεφηβική ή όψιμη ακμή που εμφανίζεται ως φλεγμονώδης με ήπια έως μέτρια μορφή. Βασική αιτία οι διακυμάνσεις στα επίπεδα των ορμονών πριν ή στη διάρκεια της έμμηνου ρύσης. Η αυξημένη παραγωγή ανδρογόνων οδηγεί στην υπερλειτουργία των σμηγματογόνων αδένων , οι πόροι φράζουν και δημιουργούνται σπυράκια. Οι ενισχυμένες , επίσης, καλλυντικές συνθέσεις , τις οποίες αρκετά νεαρά κορίτσια σπεύδουν να χρησιμοποιήσουν , πέφτουν βαριές στην επιδερμίδα που ασφυκτιά και φροντίζει να το δείξει…..

Για την εξυγίανση των πόρων η Niovi - Intolerance Elixir Face cream είναι σίγουρα ο καλύτερος σύμμαχος….



Είναι θεραπευτική κρέμα με προβιοτικά για ευαίσθητα δέρματα. Κρέμα ενυδάτωσης και θεραπείας προβληματικών δερμάτων όπως δέρματα με ακμή, στρες, αλλεργίες, με biolin, βούτυρο καριτέ και αμυγδαλέλαιο. Διεγείρει τη σαπροφυτική χλωρίδα του δέρματος, που είναι ευεργετική και απαραίτητη για την ισορροπία του, με αποτέλεσμα να μειώνεται η ανάπτυξη των επιζήμιων μικροοργανισμών.   Οι κλινικές μελέτες του είναι εντυπωσιακές.

Χρησιμοποιείται ως ενυδατική πρωί και βράδυ, εκτός από την περιοχή των ματιών.




NIOVI-Body Formula-Body Sun Screen SPF30


O φετινός χειμώνας με τα ακραία καιρικά φαινόμενα, μας δίνει την αφορμή να θυμηθούμε τα λάθη που επαναλαμβάνουμε -ή  τα… σωστά που ξεχνάμε να κάνουμε-  με αποτέλεσμα να αφήνουμε  την επιδερμίδα μας, απροστάτευτη κι απροετοίμαστη να αντιμετωπίσει  τα στοιχεία της φύσης…

Οι απότομες αλλαγές της θερμοκρασίας, με τις διαρκείς μετακινήσεις μας από τους ζεστούς εσωτερικούς χώρους, στον παγωμένο αέρα και τη βροχή, αυξάνουν την ευαισθησία της επιδερμίδας του προσώπου με αποτέλεσμα να δείχνει στεγνή, τραχιά, χλομή και, το πιο χαρακτηριστικό, να αισθανόμαστε ότι μας «τραβάει».

Ο χειμωνιάτικος ήλιος είναι ακίνδυνος μόνο στις καρτ-ποστάλ και τις φωτογραφίες. Eξαιτίας της ελληνικής ηλιοφάνειας, ιδίως το καλοκαίρι, έχει αποτέλεσμα, τεράστιες επιπτώσεις για το δέρμα μας. Οι συνέπειες αυτές είναι μάλλον αναπόφευκτες, εφόσον δεν μπορούμε να ελέγξουμε τον καιρό. Μπορούμε ωστόσο να βοηθήσουμε την επιδερμίδα να… βγάλει το χειμώνα, αν εντοπίσουμε εγκαίρως τα δικά μας λάθη ή παραλείψεις και τα διορθώσουμε…

 Γι’ αυτό εμπιστευόμαστε την ποιότητα και την ασφάλεια, που μας παρέχουν τα αντηλιακά προϊόντα NIOVI-Body Formula-Body Sun Screen SPF30

Είναι αντηλιακό προσώπου και σώματος, ανθεκτικό στο νερό. Σε μορφή κρέμας με άριστη υφή, για κάθε τύπο δέρματος. Χάρη στην ειδική βελούδινη σύνθεσή του και τα επιλεγμένα UV αντηλιακά φίλτρα του, δημιουργεί ένα αόρατο φιλμ προστασίας από τις UVA και UVB ακτίνες. Με την καινοτόμο του μορφή ,εφαρμόζεται εύκολα επιτυγχάνοντας ομοιόμορφο μαύρισμα δημιουργώντας παράλληλα στο δέρμα ένα συνεχές film προστασίας, χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Προσφέρει στην επιδερμίδα, την απαραίτητη ενυδάτωση αλλά και αντιρυτιδική προστασία ενώ προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες, με αποτέλεσμα να αναστέλλεται η πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας. Επιπλέον έχει βελούδινη υφή και κάνει την όψη μας που σημαίνει ότι είναι ιδανικό για βάση make-up. Ταυτόχρονα είναι ανθεκτική στο νερό .

Προσφέρει παρατεταμένη και σταθερή ηλιοπροστασία, προστατεύει τα βλαστοκύτταρα του δέρματος, θωρακίζει το DNA και ενισχύει τους μηχανισμούς αυτοεπιδιόρθωσής του, προστατεύει από τη φωτογήρανση και τη φωτοανοσοκαταστολή και παρέχει αποτελεσματική αντιοξειδωτική προστασία και προστασία από τους περιβαλλοντικούς ρύπους.


ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ:


  •  Κάθε τύπο δέρματος

  •  Κάθε φωτότυπο

  •  Αφυδατωμένο, ξηρό δέρμα

  • Ανδρική επιδερμίδα



Καλύπτουμε ομοιόμορφα με το αντηλιακό ακόμα και τα δύσκολα σημεία, όπως αυτιά, μέτωπο και μύτη. Εφαρμόζουμε αρκετή ποσότητα αντηλιακού. Εφαρμόζουμε το αντηλιακό σε στεγνό δέρμα 20 - 30 λεπτά πριν από την έκθεση στον ήλιο και το ανανεώνουμε κάθε 2 ώρες, καθώς και αμέσως μετά το κολύμπι ή το σκούπισμα με την πετσέτα.





Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως όλες οι γυναίκες επιθυμούμε να εντυπωσιάσουμε τα πλήθη με την λαμπερή μας εμφάνιση και η εταιρία VIVIAR με τα προϊόντα της θέλει να ζήσουμε αυτές , όπως ακριβώς θα θέλαμε. Μας χαρίζει στιγμές, δυνατές εμπειρίες και νέες δυνατότητες! Μας δίνει την δυνατότητα να αιχμαλωτίσουμε σε φωτογραφίες την υπέροχη επιδερμίδα μας…. να απολαμβάνουμε λαμπερές στιγμές!! Μας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουμε τη μαγεία και τις καλύτερες στιγμές, στις εμφανίσεις μας!!



Θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταιρία VIVIAR για την χορηγία των προϊόντων.



Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://viviar.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου