Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Razi Aroma Mediterraneo review



Razi Aroma Mediterraneo



Κρατάει χρόνια η... κολόνια

Γειά σας Glamorous,

Το χρησιμοποιούμε για να γοητεύσουμε, να βελτιώσουμε τη διάθεσή μας, να αυτοσυγκεντρωθούμε, να αυξήσουμε την αυτοπεποίθησή μας, να αναζωογονηθούμε. Χάρη λοιπόν, στη δυσκολία και πολυπλοκότητα που ενέχει η δημιουργία του, το άρωμα θεωρείται εδώ και αρκετά χρόνια πραγματική τέχνη. Έχετε αναλογιστεί πόσο σημαντική είναι η όσφρηση στη ζωή μας; Αρκεί να θυμηθείτε πόσες φορές στη ζωή σας έχετε συνδέσει ένα πρόσωπο ή ακόμα και ένα μέρος ή μία φάση της ζωής σας με τη με μία συγκεκριμένη μυρωδιά και θα διαπιστώσετε την αξία του αρώματος. Μία γυναίκα μπορεί να μαρτυρήσει στοιχεία του χαρακτήρα της αλλά και τη διάθεσή της μέσα από το άρωμα που θα επιλέξει. Με μία μυρωδιά είναι ικανή να πει τη δική της ιστορία και η επιλογή της είναι στο χέρι της.  Ένα άρωμα μπορεί να μας βοηθήσει να πετύχουμε όλα τα παραπάνω αρκεί να πληροί 3 προϋποθέσεις: να μας αρέσει, να ταιριάζει στην προσωπικότητά μας και να είναι συμβατό με τη χημεία του σώματός μας.  
Γοητευτικά, αρώματα κλεισμένα σε μπουκάλια πολυτελείας, θεωρούνται ότι τονίζουν την θηλυκότητα (ή την αρρενωπότητα αντίστοιχα) και είναι συνώνυμα του καλού γούστου.. Προορισμένα για επιλεκτικές μύτες,είναι φτιαγμένα από εκλεκτά υλικά.

Βασισμένη στις αρχές της αρωματοθεραπείας, η εταιρία Razi Aroma Mediterraneo αναπαράγει διακριτικά μοναδικές ευωδιές της φύσης με εξωτικά φρούτα, θερινά πολύχρωμα λουλούδια ή πιο κλασικά συστατικά για μία φρέσκια αρωματική τροπή. Τα αρώματα τους τονώνουν και αναζωογονούν το σώμα και ταυτόχρονα παραπέμπουν νοητά σε στιγμές εξίσου αναζωογονητικές και ανέμελες.


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Στις αρχές της δεκαετίας του ’60 ανθίζει στη Ζάκυνθο μία ιστορία αγάπης που έμελλε να αλλάξει την αρωματοποιητική παράδοση του νησιού. Μια νέα γυναίκα καταφθάνει από τον Πειραιά, μετά από πρόσκληση της Ένωσης Φαρμακοποιών. Με ένα αναγνωρισμένο πτυχίο αισθητικής στο βιογραφικό της, αμέτρητα μυστικά ομορφιάς στη βαλίτσα της κι ένα μεσογειακό ταπεραμέντο που εμπνέει ζακυνθινές καντάδες, η Άντζελα γοητεύει τον μελλοντικό της σύζυγο Χάρη Ραζή και γοητεύεται από τον τόπο, τους ανθρώπους και τον φυσικό πλούτο του. «Ο κήπος μέσα στη θάλασσα» γίνεται η πατρίδα της και η οικιακή αρωματοποιητική παράδοση της Ζακύνθου, το νέο της μεράκι. Σε λίγους μήνες συνθέτει την πρώτη της «Κολώνια Ζακύνθου», και λίγο αργότερα μαζί με τον άντρα της εμπνέονται, δημιουργούν και εμφιαλώνουν το άρωμα «Μπουγαρίνι». «Το Φιόρο του Λεβάντε» αποκτά επισήμως, την πρώτη του Αρωματοποιία και το όνομα Ραζή γίνεται συνώνυμο μιας μοναδικής παράδοσης που μετρά αιώνες. Δεν υπάρχει επισκέπτης της Ζακύνθου που να μη βάλει στις αποσκευές του ένα από τα αρώματα Ραζή, πριν πάρει το δρόμο του γυρισμού.
Μισό αιώνα αργότερα, η Αρωματοποιία Ραζή, συνεχίζοντας την πορείας της σαν Razi Aroma Mediterraneo, προτείνει τις μοναδικές δημιουργίες της με την έμπνευση που αντλεί από την ομορφιά του Ιονίου και τις τάσεις της νέας εποχής και η ιστορία αγάπης συνεχίζεται…!


 
Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:

Razi Aroma Mediterraneo -SAMBAC (Μπουγαρίνι)



Έχετε συνειδητοποιήσει ότι τα αρώματα και οι μυρωδιές που μας περιβάλλουν, επηρεάζουν συχνά τη διάθεση μας και μεταβάλλουν τα συναισθήματά μας, μέσα σε λίγα μόνο λεπτά,  χωρίς να το καταλάβουμε;
Σύμφωνα με έρευνες, η όσφρηση των «σωστών» αρωμάτων μπορεί να μας χαλαρώσει, ρίχνοντας το αυξημένο επίπεδο στρες στον οργανισμό μας, να ενισχύσει τη μνήμη, να ανεβάσει τη λίμπιντο μας ή να βάλει τέλος στο πρόβλημα της αϋπνίας, που τυχόν αντιμετωπίζουμε! Το άρωμα είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο προσωπικές επιλογές της γυναίκας και ταυτίζεται με τα στοιχεία του χαρακτήρα και της προσωπικότητας της. Άλλοτε πικάντικο ή ξυλώδες, άλλοτε ανατολίτικο ή μοντέρνο, άλλοτε σέξι ή ανάλαφρο και νεανικό. Κάθε άρωμα κλείνει μέσα του τις δικές του μοναδικές νότες και δημιουργεί στη γυναίκα που το φορά ένα μυστήριο που την κάνει πιο ελκυστική από ποτέ.
Η δύναμη των αρωμάτων ήταν γνωστή και στο παρελθόν, αφού πολλές από τις γυναίκες – θρύλους του Χόλυγουντ, όπως η Οντρεϊ Χέπμπορν και η Μέριλιν Μονρόε, αγάπησαν συγκεκριμένα brands, που έγιναν το σήμα κατατεθέν τους.

Στην σημερινή εποχή το άρωμα SAMBAC της εταιρείας Razi Aroma Mediterraneo έχει στόχο να αναστατώσει τις αισθήσεις και να αγγίξει την ψυχή. Παράλληλα αφήνει μια έντονη αίσθηση θηλυκότητας, κομψότητας και συναισθηματικής αρμονίας. ‘Ένα μπουκέτο λουλούδια, ξύλα και δροσερά φρούτα ενώνονται με συναρπαστική μαεστρία σε μια σύνθεση που στοχεύει στη γυναικεία ψυχή. Ο δροσερός χυμός του περγαμόντου αγκαλιάζει το φρουτένιο μανταρίνι, μετατρέποντας σε μια οικεία αγαπημένη αίσθηση αφήνοντας στο τέλος την αγνή απαλότητα της πούδρας.. Στην καρδιά της εσάνς μια έκρηξη θηλυκότητας επιτυγχάνεται με τη βοήθεια του μπουγαρινιού. 
Όλες αυτές οι αισθήσεις σφραγίστηκαν σε ένα κλασικό, επιβλητικό μπουκάλι, που ξεχωρίζει το πορτοκαλί χρώμα του αρώματος, που εκπροσωπεί την αισθητική της εταιρείας Razi Aroma Mediterraneo.



Razi Aroma Mediterraneo-JASMINE



Τα αρώματα και οι μυρωδιές έχουν μεγάλη δύναμη και την ικανότητα να αλλάξουν διάθεση στους ανθρώπους, να ανασύρουν μνήμες, να χαρακτηρίσουν και να δημιουργήσουν προσωπικότητες και τέλος να μας κάνουν πιο ελκυστικούς προς τους άλλους και να μαγνητίσουν το αντίθετο φύλο. Φυσικά, αν και εφόσον κάνουμε την κατάλληλη επιλογή και διαλέξουμε ένα άρωμα που μας ταιριάζει, που συνδυάζεται αρμονικά με τη μυρωδιά από το δέρμα μας και αναδεικνύει την προσωπικότητά μας.
Υπάρχουν πολλά ελκυστικά αρώματα για κάθε γούστο και διάθεση, κάποια πιο βαριά και έντονα, πιο άγρια ενδεχομένως και κάποια άλλα ελαφριά, απαλά, αισθησιακά, κάποια πιο ρομαντικά και άλλα πιο πικάντικα. Μπορείς να προτιμήσεις φρέσκα φρουτώδη ή λουλουδάτα αρώματα όταν η εποχή είναι πιο ζεστή ή τους χειμερινούς μήνες να διαλέξεις κάτι πιο ανατολίτικο, πιο βαρύ, πιο πικάντικο.

Το άρωμα JASMINE είναι η πεμπτουσία της αυτοπεποίθησης, του στυλ και της κομψότητας . Εμπνευσμένο άρωμα το οποίο μένει αληθινά αξέχαστο .Πρόκειται για ένα λουλουδάτο άρωμα εσπεριδοειδών για τις σύγχρονες γυναίκες. Ελαφρύ, φρέσκο​​, κομψό, θηλυκό και γοητευτικό. Το άρωμα ανοίγει με ένα λαμπερό floral μπουκέτο της ανθισμένης γαρδένιας και του υάκινθου .
Στο επίκεντρό της, κυριαρχεί το αγαπημένο γιασεμί για να δημιουργήσει μια εξαιρετικά αισθησιακή εμπειρία. Τέλος, ζεστές και σέξι νότες των ανθών πορτοκαλιάς και ροδάκινου αποπλανούν τις αισθήσεις. Ανατρέπει την παραδοσιακή ερμηνεία του κύριου συστατικού του, προσδίδοντας του ένα νέο νόημα. Υπάρχει μια ένταση μεταξύ της οικειότητας μιας ανάμνησης και του αποτελέσματος της διαδικασίας της έγχυσης. Είναι απίστευτα καθημερινό και όμως αδύνατο να το συλλάβει κανείς: μια θολή διάκριση ανάμεσα στο καθημερινό και στο φανταστικό.

Τα αρώματα JASMINE είναι σε vintage μπουκάλια και ξεχωρίζει το ροζ χρώμα τους!!!


Razi Aroma Mediterraneo -ZANTE


Μια γυναίκα μπορεί να καθορίσει την προσωπικότητα της από το άρωμα που φοράει. Ένα άρωμα μπορεί να προκαλέσει την θηλυκότητα, τον δυναμισμό, τον αισθησιασμό αλλά και πολλά αλλά συναισθήματα. Το σωστό άρωμα μπορεί να είναι μια πολύ προσωπική επιχείρηση για τις περισσότερες γυναίκες και μας παίρνει πολύ χρόνο μέχρι να βρούμε το κατάλληλο που να μας ταιριάζει και να ευχαριστεί τις αισθήσεις μας. Το άρωμα εκφράζει την ταυτότητα της γυναίκας που αφήνει πάντα το προσωπικό της στίγμα, ενώ μέσα από τη συσκευασία και την επικοινωνία του αρώματος εκφράζεται ένα μείγμα συναισθημάτων. Η γνήσια δύναμη της γυναίκας αιχμαλωτισμένη σε μια ζωηρή κ αι αισθησιακή ευωδιά.
Το άρωμα είναι μέρος της καθημερινότητας μας και συνδέεται με τις αναμνήσεις και τα συναισθήματα που ξεδιπλώνονται από το υποσυνείδητο μας. Η δύναμη του αρώματος είναι αξεπέραστη και χαρακτηρίζει την προσωπικότητα του κάθε ανθρώπου, γυναίκας ή άνδρα. Δεν είναι απλά ένα μίγμα αιθερίων ελαίων και αρωματικών ουσιών αλλά μια αρμονική συμφωνία από νότες που ξετυλίγονται μέσα απ’ το χρόνο.
Στην Αρχαία Ελλάδα η αρωματοποιία  αποτελούσε ένα κλάδο ξεχωριστό, που απαιτούσε δεξιοτεχνία, εφευρετικότητα, αλλά και την απαραίτητη μυστικότητα. Επρόκειτο για μια σπουδαία τέχνη για την οποία γράφηκαν ποικίλα αρχαία συγγράμματα, με περιεχόμενο θεραπευτικό, καλλωπιστικό και επικουρικό.

Ένα άρωμα φρέσκο, δροσερό και απόλυτα Μεσογειακό είναι και το ZANTE….αποτελεί μια ποιητική ερμηνεία ενός ξεχωριστού, φυσικού συστατικού. Μια εκλεπτυσμένη αντιπαράθεση της παράδοσης και του μοντερνισμού.
Μας φέρνει στο νου παιδικές αναμνήσεις γεμίζοντας το μυαλό μας με εικόνες ζωντάνιας, χρώματος, ήλιου και εποχές όπου η κάθε μας αναπνοή γέμιζε φίνα και εκλεπτυσμένα αρώματα. Τα αρώματα ZANTE, με  καλοκαιρινή αύρα, απελευθερώνουν με  την ευωδιά  τους όλη  τη  ζεστασιά και  την  ενέργεια  της αγαπημένης  εποχής  του  χρόνου. Ενα φρέσκο, δροσερό και απόλυτα Μεσογειακό μπουκέτο από γιασεμί, άνθη πορτοκαλιάς και τριαντάφυλλο που ξεκινά με ένα ζωηρό φρουτώδες κύμα σαν δροσερή καλοκαιρινή αύρα και μεταβάλλεται σταδιακά σε πέταλα λευκών λουλουδιών.. Η αγνή και  χαρούμενη ψυχή  του μεσογειακού καλοκαιριού “ζει” μέσα σε αυτό το άρωμα.

Το μπουκάλι του είναι αυστηρό κλασσικό αλλά και διαχρονικό!!


Πώς να δοκιμάζετε τα αρώματα:

Ψεκάστε το στο εσωτερικό του χεριού σας. Πριν το μυρίσετε, αφήστε να περάσουν 1-2΄. Με την πρώτη εισπνοή, θα αντιληφθείτε τις νότες κορυφής, οι οποίες θα καθορίσουν αν σας αρέσει το άρωμα ή όχι. Για να διακρίνετε τις μεσαίες νότες, πρέπει να περάσει περίπου μισή ώρα. Τόσο είναι το διάστημα που χρειάζεται για να βγουν στην επιφάνεια οι μεσαίες νότες, οι οποίες τώρα αναμειγνύονται με τη μυρωδιά της επιδερμίδας. Για να αντιληφθείτε τις νότες βάσης, πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 2 ώρες. Οι νότες βάσης είναι η ομάδα που χρειάζεται το μεγαλύτερο διάστημα για να φανερωθεί, γι’ αυτό άλλωστε διαρκεί τις περισσότερες ώρες. Τα χρησιμοποιούμαι βάζοντας τα στον λαιμό, πίσω από τα αυτιά και στους καρπούς μας.




Για το τέλος θα ήθελα να πω πως η εταιρία Razi Aroma Mediterraneo και τα αρώματά της, είναι το συναρπαστικό αποτέλεσμα της δημιουργικής φαντασίας και της επιστημονικής γνώσης του αρωματοποιού. Η επιλογή και ο συνδυασμός των κατάλληλων συστατικών μέσα από μια πλούσια παλέτα φυσικών και συνθετικών προκειμένου να γίνει ένα πρωτότυπο άρωμα για ένα συγκεκριμένο προϊόν είναι μια τέχνη στην οποία οι αρωματοποιοί της εταιρείας Razi Aroma Mediterraneo διαπρέπουν.
Τα αρώματα τους, διεγείρουν τα συναισθήματα των καταναλωτών αλλά και ενισχύοντας τις χρηστικές ιδιότητές τους.
Η Razi Aroma Mediterraneo είναι πάντα σε θέση να προσφέρει στους πελάτες της επιτυχημένα αρώματα που να συμβαδίζουν με τις τρέχουσες εξελίξεις. Αναπτύξει και διαθέτει μια μεγάλη σειρά φιλικών προς το περιβάλλον αλλά και φυσικών αρωμάτων με εξαιρετικά επιτυχημένο οσφρητικό αποτέλεσμα.


Ευχαριστώ πολύ την εταιρεία Razi Aroma Mediterraneo για την χορηγία των προϊόντων!!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://raziaroma.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου