Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Pelion Natural Soap review



Pelion Natural Soap





Γειά σας Glamorous,


Το ότι ο καθαρισμός είναι η πρώτη και πιο ουσιαστική κίνηση στην καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας δεν το αμφισβητεί κανείς . Αν η σκόνη, οι ρύποι, το σμήγμα και τα κατάλοιπα του μέικ-απ ή του αντηλιακού που «φιλοξενούνται» καθημερινά στην επιφάνεια της επιδερμίδας μπορούσαν να αφαιρεθούν στο τέλος της ημέρας με λίγο δροσερό νερό, όλα θα ήταν καλά. Δυστυχώς όμως οι ουσίες αυτές χρειάζονται κάτι πιο ισχυρό για να απομακρυνθούν. Πρέπει να απελευθερωθούν οι πόροι και να προετοιμάζει την επιδερμίδα να δεχτεί τα ενεργά συστατικά των προϊόντων καθημερινής περιποίησης. Αρκεί βέβαια να γίνεται σωστά με συνθέσεις που ανταποκρίνονται στις εξειδικευμένες ανάγκες κάθε τύπου επιδερμίδας.

 Το ποσοστό των γυναικών που καθαρίζουν την επιδερμίδα τους σωστά είναι δυστυχώς πολύ χαμηλό στην Ελλάδα. Πολλές αρκούνται να το ξεπλένουν με νερό της βρύσης. Το αποτέλεσμα είναι: πρόσωπο θαμπό, αφυδατωμένο, απροστάτευτο. Οι κρέμες φροντίδας που απλώνονται σε ένα δέρμα σαν αυτό δεν μπορούν να δράσουν ανάλογα και να δώσουν στο πρόσωπο όλα τα πολύτιμα συστατικά που περιέχουν, γιατί η επιφάνεια του είναι καλυμμένη με νεκρά κύτταρα, ρύπους και άλατα νερού.

Μήπως ήρθε ο καιρός και πάλι να αρχίσουμε να περιποιούμαστε την επιδερμίδα μας ,με αγνά σαπούνια…


Άσχετα αν κάποιοι υποτιμάνε το απλό σαπούνι επειδή δεν έχει διαφημιστικό σποτ με διάσημους ηθοποιούς και πολύχρωμο πλαστικό μπουκάλι, ή επειδή δεν είναι της μόδας; Όπως και να έχει αξίζει να του δώσουμε λίγη προσοχή γιατί νομίζω ότι τα σαπούνια έχουν προσωπικότητα. Και ο καλύτερος τρόπος για να αποφορτίσουμε μετά από μια κοπιαστική μέρα είναι ένα ζεστό ντους με σαπούνια Pelion Natural Soap .



Άκρως ελληνικά, αρωματικά και χρήσιμα…





ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


Στο εργαστήριο του Χείρωνα….


Όταν σαν οικογένεια πήρανε την απόφαση να εγκαταλείψουνε την Αθήνα και να επιστρέψουνε στο χωριό με στόχο να ανακαινίσουμε τον Ξενώνα τους, είπανε ότι θα ασχοληθούνε έντονα με τις οικολογικές δραστηριότητες και τα φυσικά προϊόντα, για μια διαφορετική στάση και ποιότητα ζωής. Μία απ’ αυτές τις δραστηριότητες είναι και η παραγωγή χειροποίητου σαπουνιού από αποκλειστικά φυσικά προϊόντα, φτιαγμένα με πολύ μεράκι που σέβονται τον καταναλωτή, και με προσωπική ευθύνη σαν να είναι τρόφιμα. Το εργαστήριο τους στεγάζεται σε ιδιαίτερο χώρο στο Ξενώνα τους στον Πλατανιά του Νοτίου Πηλίου, όπου παράλληλα οργανώνουνε ενδιαφέρουσες οικοτουριστικές και αγροτουριστικές δραστηριότητες!!




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι :




Σαπούνι Peeling με παπαρουνόσπορο και άρωμα γεράνι.




Για κάποιο περίεργο λόγο όταν μιλάμε για φροντίδα επιδερμίδας , το πρόσωπο είναι η πρώτη μας σκέψη. Κάπως έτσι το ενδιαφέρον μας για το σώμα μοιάζει να είναι καθαρά εποχική ενασχόληση. Αρχίζει στα μέσα της άνοιξης, φτάνει στο αποκορύφωμά του την περίοδο των διακοπών και τελειώνει άδοξα τις πρώτες μέρες του Οκτωβρίου. Τους υπόλοιπους μήνες, για τις περισσότερες από εμάς, η περιποίηση περιορίζεται στο καθημερινό μπάνιο. Ακόμη και η ενυδάτωση δεν είναι στις χειμερινές μας προτεραιότητες. Πόσο μάλλον η απολέπιση….. Κι όμως η τελευταία, είναι η διαδικασία που, ειδικά αυτήν την περίοδο του χρόνου, μας βοηθά να διατηρήσουμε να απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα που συσσωρεύονται στην επιφάνεια, τονώνεται η μικροκυκλοφορία με τις κινήσεις μασάζ την ώρα εφαρμογής και διευκολύνεται η διείσδυση των ενεργών συστατικών των προϊόντων περιποίησης.

Με το πέρασμα, όμως, του χρόνου οι ρυθμοί στη διαδικασία ανακύκλωσης των κυττάρων φθίνουν, με αποτέλεσμα τα νεκρά κύτταρα να παραμένουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στην επιφάνεια. Αυτή ακριβώς είναι η αιτία για τη θαμπή όψη και τραχιά υφή της επιδερμίδας. Η απολέπιση είναι λοιπόν η κίνηση που αντισταθμίζει τη φυσική επιβράδυνση του κυτταρικού μεταβολισμού. Είναι σίγουρα λοιπόν ο πιο εύκολος, άμεσος και αποτελεσματικός τρόπος για να διατηρούμε υγιή, φωτεινή και λεία επιδερμίδα σε βάθος χρόνου.


Όταν η φυσική διαδικασία ανανέωσης της επιδερμίδας αρχίζει να τεμπελιάζει, αναλαμβάνουν δράση τα απολεπιστικά σαπούνια Peeling με παπαρουνόσπορο και άρωμα γεράνι.



Τα σαπούνια Peeling με παπαρουνόσπορο και άρωμα γεράνι είναι εκρού χρώματος και είναι σχεδιασμένα ώστε να προσφέρουν ήπια απολέπιση στο δέρμα μας με τη βοήθεια μικρόκοκκων παπαρουνόσπορου ,απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα για μια πιο απαλή επιδερμίδα. Με πλούσιο βελούδινο αφρό και μια αίσθηση ελευθερίας… Συμβάλλει ώστε να καθαρίζουν βαθιά οι πόροι του δέρματος και να απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα και το περιττό σμήγμα και για αυτό είναι σαπούνι κατά της κυτταρίτιδας, βοηθητικό σε περιόδους αδυνατίσματος. Ο συνδυασμός του γερανιού με την απολέπιση που κάνει ο παπαρουνόσπορος έχουν άμεσα αποτελέσματα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί αρκετά συχνά μαλακώνοντας την επιδερμίδα, χωρίς να την ερεθίζει.. Έχει εξαιρετικά ενυδατικές, ηρεμιστικές, στυπτικές και αντιερεθιστικές ιδιότητες. - Εκτός από το απαλό μασάζ και την ελαφριά απολέπιση οι κόκκοι παπαρουνόσπορου χαρίζουν αναζωογόνηση και απαλότητα στο δέρμα.


Ιδανικό για πρόσωπο και σώμα, κρατώντας την επιδερμίδα νεανική και ελαστική.

Το άρωμα του από γεράνι  επισφραγίζει την τόνωση και τη φρεσκάδα της επιδερμίδας με τρόπο γλυκό και διαπεραστικό, όπως η μυρωδιά του. 


Χρησιμοποιείται :


Πλένουμε καθημερινά το πρόσωπό μας, κάθε βράδυ και αν θέλουμε και το πρωί. Σε βρεγμένο δέρμα τρίβουμε με το σαπούνι χωρίς να παραλείψουμε κανένα σημείο. Να επιμείνετε σε περιοχές που χρειάζονται έντονη απολέπιση. Αν δεν θέλετε να κάνετε καθημερινή απολέπιση, χρησιμοποιείστε το σαπούνι μόνο για καθαρισμό κάνοντας αφρό στα χέρια σας και μετά με αυτά σαπουνίστε το πρόσωπο. Ξεβγάλετε με άφθονο νερό. Το δέρμα μας θα παραμείνει καθαρό και φωτεινό χωρίς αίσθηση ξηρότητας ή τραβήγματος.


Βιολογικό σαπούνι τριαντάφυλλο με ροδοπέταλα.
Βάλτε λίγη πολυτέλεια και μια δόση αισθησιασμού στο μπάνιο σας....



Με το πέρασμα του χρόνου, το πρόσωπό σας παρουσιάζει αλλαγές. Η επιδερμίδα χάνει τη σφριγηλότητά της, ιδιαίτερα στις ζώνες έκφρασης Οι εσωτερικές και εξωτερικές επιθέσεις – υπεριώδης ακτινοβολία, στρες, τσιγάρο, τοξίνες – προκαλούν κυτταρικές βλάβες και επιταχύνουν τη γήρανση. Με την ηλικία, οι ικανότητες κυτταρικής επανόρθωσης και ανανέωσης μειώνονται, οδηγώντας στην εμφάνιση ξηρότητας και ρυτίδων. Η βασική αιτία της χαλάρωσης είναι η απώλεια ελαστίνης, υαλουρονικού οξέος και κολλαγόνου καθώς επίσης και οι βλάβες και η αφυδάτωση που οφείλονται στην έκθεση στον ήλιο.

Η καλύτερη λύση για την επιβράδυνση της χαλάρωσης που οφείλεται στη γήρανση είναι μια καλά προστατευμένη επιδερμίδα.

Συχνά -ειδικότερα οι νέες γυναίκες- αρκούνται σε ένα καλό μακιγιάζ προκειμένου να δείχνουν όμορφες και ξεχνούν, είτε επειδή είναι πολύ κουρασμένες, είτε επειδή απαιτούνται πρόσθετα προϊόντα προς χρήση, τη μεγαλύτερη σημασία που έχει ο καθαρισμός τους προσώπου τους.

Ο καθαρισμός είναι αυτός που θα τους εξασφαλίσει την απαραίτητη νεότητα, την αντιγήρανση αλλά και την καλύτερη και ευκολότερη η εφαρμογή των προϊόντων .


Ένα αγνό και τρυφερό σαπούνι, που είναι συνώνυμο με την απαλή περιποίηση και την αστραφτερή καθαριότητα είναι το Βιολογικό σαπούνι τριαντάφυλλο με ροδοπέταλα (το τριαντάφυλλο έχει αγαπηθεί για την ομορφιά του από όλους τους λαούς, ενώ οι αρχαίοι Έλληνες και Ρωμαίοι το είχαν θεοποιήσει, δίνοντάς του τη μορφή της θεάς του έρωτα και της ομορφιάς, της Αφροδίτης. Άλλωστε, ο μύθος λέει ότι το πρώτο τριαντάφυλλο γεννήθηκε από τα δάκρυα της θεάς για το χαμό του αγαπημένου της Άδωνι. Πέρα από την εμφανή ομορφιά του, όμως, το ευωδιαστό αυτό λουλούδι κρύβει πολύτιμα συστατικά, ιδιαίτερα ευεργετικά για την επιδερμίδα)..


Το σαπούνι με Ροδοπέταλα & Τριαντάφυλλο με πραγματικά ροδοπέταλα - για τους λάτρεις των σαπουνιών - χρησιμοποιείται επίσης για ήπιο καθαρισμό προσώπου. Είναι εμπλουτισμένο με ροδοπέταλα και αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου ιδανικό για χαλάρωση και για ώριμα και απαιτητικά δέρματα. Ο συνδυασμός Ροδοπέταλων, Τριαντάφυλλου και Ελαιόλαδου περιποιείται και θρέφει την επιδερμίδα αφήνοντας την ενυδατωμένη και ελαστική όπως ένα ακριβό Spa. Υψηλά υποαλλεργικό, καθαρίζει και αναζωογονεί το δέρμα μας φυσικά. Ένας μοναδικός φυσικός συνδυασμός, κατάλληλος για όλους τους τύπους δέρματος.


 Είναι εκρού χρώματος και με ροζ πινελιές τριαντάφυλλου… Το τριαντάφυλλο περιέχει ακριβώς αυτά τα συστατικά με πλούσιες αντιρυτιδικές ιδιότητες καθώς και ιδιότητες σύσφιξης και συνίσταται κυρίως για τον καθαρισμό του προσώπου και σαν άριστο αντιρυτιδικό βοηθά σημαντικά το γερασμένο δέρμα, το δέρμα με ρυτίδες, κοκκινίλες ενώ ταυτόχρονα  το άρωμα από τριαντάφυλλο  δρα εξισορροπητικά στην ψυχολογική μας κατάσταση και βοηθά να ξεπεραστούν τα άγχη και η θλίψη. Διώχνει τις αρνητικές σκέψεις, τον εκνευρισμό και την επιθετικότητα. Αυτό το αφρώδες, φυσικό σαπούνι, εξισορροπεί και εναρμονίζει το δέρμα.



Η πλάκα του σαπουνιού θα πρέπει να έρχεται σε απευθείας επαφή με το δέρμα και μετά να ακολουθεί ελαφρύ μασάζ για περίπου 2 λεπτά πριν ξεπλυθούμε με νερό. Για να επωφεληθούμε με τη μέγιστη διάρκεια του προϊόντος, σας συμβουλεύουμε το σαπούνι μετά τη χρήση να τοποθετείται σε σαπουνοθήκη ή κρεμάμενο πουγκί για να στεγνώνει σωστά.




Βιολογικό σαπούνι με γάλα γαϊδούρας

Το γάλα γαϊδούρας χαιρετίστηκε από τους αρχαίους ως ελιξίριο της μακροζωίας, πανάκεια για μια ποικιλία παθήσεων και ένα ισχυρό τονωτικό ικανό να αναζωογονεί το δέρμα.

Αν και η φήμη της Κλεοπάτρας ακολουθείται πάντα από τις ιστορίες για τα ιστορικά λουτρά της, λίγοι γνωρίζουμε τις πλούσιες καλλυντικές ιδιότητες του γάλακτος γαϊδούρας.

Tα λουτρά της βασίλισσας Κλεοπάτρας σε γάλα και συγκεκριμένα σε γάλα γαϊδούρας δεν θα ξεχαστούν ποτέ! Θεωρούνται μια από τις πιο διάσημες και διαχρονικές φροντίδες ομορφιάς σε όλο τον κόσμο. Παρά το γεγονός ότι οι καλλυντικές πρώτες ύλες εξελίσσονται διαρκώς, το γάλα γαϊδούρας, χάρη στις ενυδατικές, καθαριστικές και θρεπτικές ιδιότητές του, είναι και σήμερα ιδιαίτερα αγαπητό λόγω της πλούσιας σύνθεσής του και της εξαιρετικής συμβατότητάς του με την επιδερμίδα. Δεδομένου ότι το γάλα γαϊδούρας έχει ένα εξαιρετικά ισχυρό αντιοξειδωτικό ρόλο αυτό του δίνει τη δυνατότητα να επιβραδύνει δραστικά και τους μηχανισμούς γήρανσης.


Εμείς μπορεί να μην γεμίσουμε την μπανιέρα μας με γάλα γαϊδούρας,μπορούμε να κάνουμε όμως μπάνιο με το ευεργετικό σαπούνι με γάλα γαϊδούρας της εταιρίας Pelion Natural Soap.


Είναι ένα εκρού χρώματος ,παραδοσιακό σαπούνι προσώπου και σώματος εμπλουτισμένο με βιολογικό γάλα γαϊδούρας. Καθαρίζει αποτελεσματικά την επιδερμίδα χωρίς να την ξηραίνει και κάνει πλούσιο αφρό και δεν αφήνει κατάλοιπα.. Αφήνει την επιδερμίδα βελούδινη, ενυδατωμένη και διακριτικά αρωματισμένη και θεωρείται ιδανικό στην αντιμετώπιση δερματολογικών παθήσεων, όπως ξηροδερμία, ψωρίαση και εκζέμα . Επιτρέπει στην ευαίσθητη επιδερμίδα να ξανακερδίζει την ισορροπία της και την υγρασία της. Θα αγαπήσετε τον πλούσιο αφρό και την αίσθηση καθαριότητας σε βάθος. Τέλος, η πλούσια σύνθεση των βιταμινών που περιέχει το γάλα γαϊδούρας, επιτρέπουν στο δέρμα να είναι λείο, σφιχτό και απαλό.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλη την οικογένεια.

Συνιστάται για καθημερινή χρήση για πρόσωπο και σώμα. Ενδείκνυται για άτομα με ευερέθιστη και ευαίσθητη επιδερμίδα.


Χρήση: Σε νωπή επιδερμίδα εφαρμόζουμε την μπάρα και κάνουμε μασάζ. Αφαιρούμε με άφθονο νερό.  




Βιολογικό σαπούνι με χαμομήλι


Μπορεί η αρχική του χρήση να ήταν για καθαρά θεραπευτικούς σκοπούς. Στο πέρασμα όμως των χρόνων το χαμομήλι ανέδειξε και τις πολλαπλές του ευεργετικές ιδιότητες σε επιδερμίδα και μαλλιά, με αποτέλεσμα να είναι πλέον ένα από τα πιο αγαπημένα συστατικά της σύγχρονης κοσμητολογίας.

To ταπεινό μεν, δημοφιλές δε, μήλο της γης (χαμαί & μήλον), που η ιστορία του χάνεται στα βάθη των αιώνων. Το χαμομήλι, ένα από τα πιο γνωστά φυτά της ελληνικής χλωρίδας, είναι αναγνωρισμένο ήδη από την αρχαιότητα, χάρη στις πλούσιες θεραπευτικές και καλλυντικές του ιδιότητες. Στην Αρχαία Αίγυπτο το είχαν αφιερώσει στο Θεό Ήλιο, το γιατρό των μολυσματικών ασθενειών. Στην αρχαία Ελλάδα, ο Ιπποκράτης το χρησιμοποιεί ως εμμηναγωγό και δραστικό φάρμακο κατά της υστερίας. Tο χαμομήλι χρησιμοποιείται για τις ευεργετικές απαλυντικές και καταπραϋντικές ιδιότητές του στο δέρμα και είναι ένα από τα πιο πολύτιμα για τον άνθρωπο θεραπευτικά φυτά, ενώ αποτελεί άριστη επιλογή για τη φροντίδα της επιδερμίδας και των μαλλιών.


Τα Βιολογικά σαπούνια με χαμομήλι είναι σαν χάδι, που απελευθερώνουν τα φυσικά αρώματά τους. Σε αγκαλιάζουν, αναπνέουν, ζουν μαζί σου. Προσφέρουν φυσική ενυδάτωση, προστατεύοντας το δέρμα από ξηροδερμία ……Είναι ο ιδανικότερος και αγνότερος τρόπος να περιποιηθούμε  την επιδερμίδας μας, είναι να χρησιμοποιήσουμε το σαπούνι με χαμομήλι. Το χειροποίητο σαπούνι χαμομηλιού θα μας χαρίσει τέλεια καθαριότητα, καταπραΰνοντας την ευερέθιστη επιδερμίδα, τις δερματικές παθήσεις και την εμφάνιση ακμής. Η δράση του χαμομηλιού είναι κυρίως αντιβακτηριδιακή, αντιφλεγμονώδης και καταπολεμά τους ιούς, προσφέροντας βαθύ καθαρισμό. Το σαπούνι με χαμομήλι είναι ο καταλληλότερος τρόπος να καθαρίσουμε την επιδερμίδα μας και να την προστατέψουμε με το υπέροχο ελαφρύ άρωμα χαμομηλιού. Ιδανικό για τους ερεθισμούς, τις βρεφικές επιδερμίδες, το ξύρισμα και την ευαίσθητη περιοχή. Χρήσιμο στην καταπολέμηση των φλεγμονών, των μυκητιάσεων, του εκζέματος και της κυτταρίτιδας.

Χαρίζει λάμψη και φωτεινότητα στο δέρμα (για περισσότερη λάμψη στη επιδερμίδα ξεπλύνετε το σώμα σας ένα ή δύο λεπτά αφού έχετε σαπουνιστεί). Ένα κίτρινο σαπούνι απόλυτης καθαριστικής ικανότητας με πλούσιο βελούδινο αφρό για πρόσωπο και σώμα!!!!


 

Βιολογικό σαπούνι με άρωμα Μύρου


Το μύρο είναι το βάλσαμο της ψυχής και της επιδερμίδας. αποκατάσταση φθοράς του δέρματος. Το μύρο, ξανανιώνει το δέρμα και αντιμετωπίζει δερματικές μολύνσεις,  ερεθιστικές παθήσεις του δέρματος αλλά και πληγές. Για όλες αυτές τις χάρες του, ήταν ένα κυρίαρχο προϊόν στην πολιτισμική ιστορία των Αιγυπτίων. Καθόριζε την εμφάνιση την κοινωνικότητα τους και την ομορφιά τους. Θεωρούνταν αυτονόητο καλλυντικό. Το χρησιμοποιούσαν για τη διατήρηση ενός υγιούς και λαμπερού δέρματος, για την πρόληψη της γήρανσης αλλά και για την ενυδάτωση του σκασμένου δέρματος από τις φθορές που προκαλούσε ο επιβλητικός αιγυπτιακός ήλιος. Παρέχοντας αντιοξειδωτικές ιδιότητες συμβάλει στην εξάλειψη των ελεύθερων ριζών και ξανανιώνει το καταπονημένο ή γερασμένο δέρμα. Στη σύγχρονη κοσμετολογία, αποτελεί έναν κυρίαρχο καλλυντικό παράγοντα στην εξάλειψη των ρυτίδων αλλά και στην τόνωση της επιδερμίδας δημιουργώντας εξαιρετικά αποτελέσματα για υψηλές προσδοκίες.


Για πραγματικά όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα! Μοναδική πρόταση το φυσικό σαπούνι Βιολογικό σαπούνι με άρωμα Μύρου.

Είναι κιτρινωπού χρώματος και αποτελείται από το φυσικό εκχύλισμα 9 φυτών μερικά από τα οποία χρησιμοποιούνται για την παρασκευή του αγίου Μύρου στην Ορθόδοξη Εκκλησία. -

Ενδείκνυται να χρησιμοποιείται στην τελετή της βάπτισης καθώς επίσης και στην καθαριότητα και υγιεινή των μωρών για πολύ ευαίσθητες επιδερμίδες. Κάνει πολύ καλό αφρό και αφήνει αίσθηση καθαριότητας και αναζωογονεί την ψυχή…Το άρωμα του είναι απαλό και διακριτικό . Καθαρίζει απαλά, χωρίς να ξηραίνει το δέρμα, προσφέροντας αντιοξειδωτική προστασία και αφήνοντας την επιδερμίδα καθαρή και αναζωογονημένη. Είναι κατάλληλο τόσο για το σώμα, όσο και για το πρόσωπο.



Το χρησιμοποιούμαι το απευθείας στο σώμα μας ή το τρίβουμε πρώτα στο σφουγγάρι μας για να κάνει αφρό.







Η εταιρία Pelion Natural Soap  εκτός από τις κανονικές συσκευασίες των σαπουνιών, βγάζει και μικρότερες συσκευασίες για ξενοδοχεία!!





Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως Pelion Natural Soap  και τα προϊόντα της αποπνέουν αέρα πολυτέλειας. Με παραδοσιακές συνταγες τα σαπούνια τους είναι 100% «φυσικά» και Ελληνικά, που κατασκευάζονται χωρίς χημικές και χρωστικές ουσίες. Αν ψάχνετε να «ξεκλειδώσετε» τα μυστικά της ομορφιάς, της ευεξίας και της μακροζωίας τότε η εταιρία Pelion Natural Soap , είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για όλη την οικογένεια για ν’ ανακαλύψετε ποιοτικά προϊόντα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής σας. Συνδυάζει την πολυτέλεια και τη φινέτσα και αποτελεί έναν αληθινό σύμμαχο ομορφιάς για το πρόσωπο και το σώμα. Τα προϊόντα της έχουν διαχρονικές νότες με σύγχρονη διάθεση….. Η οικογένεια διαθέτει ένα μικρό οικογενειακό θέρετρο στο γραφικό χωρίο Πλατανιάς στο Νότιο Πήλιο και παρέχει διάφορες δραστηριότητες στους επισκέπτες του.



Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Pelion Natural Soap για την χορηγία των προϊόντων!







Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.pelionnaturalsoap.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου