Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

AGNOTIS PURE PHILOSOPHY review

AGNOTIS PURE PHILOSOPHY


Τι οχυρώνει σωστά την επιδερμίδα;


Γειά σας Glamorous,

Οι έντονες καιρικές αλλαγές των τελευταίων ημερών και τα απότομα σκαμπανεβάσματα της θερμοκρασίας έρχονται να μας θυμίσουν πως και η επιδερμίδα, όπως , άλλωστε, κάθε ζωντανός οργανισμός, επηρεάζεται άμεσα από το ….δελτίο καιρού.

Η επιδερμίδα είναι ίσως το μοναδικό όργανο του ανθρώπινου σώματος που όταν «δυσανασχετεί» αντιδρά, είναι η ασπίδα του οργανισμού μας προς τον …έξω κόσμο. Αυτή η διαυγής , λεπτή- επιφανειακή, προστατευτική στιβάδα, είναι μόνιμα εκτεθειμένη στον ήλιο, στο περιβάλλον και βέβαια, πάνω από όλα στις καιρικές συνθήκες. Είναι το πρώτο και ίσως το μοναδικό όργανο που αντιδρά άμεσα στις εναλλαγές του καιρού. Και φροντίζει να στείλει το μήνυμα. Αρκεί εμείς να το αναγνωρίζουμε. Ας δούμε ποιες είναι οι προτεραιότητές της σε κάθε αλλαγή του καιρού για να προσαρμόζουμε αντίστοιχα την καθημερινή μας φροντίδα.

Κανείς δεν είπε ότι η φροντίδα της επιδερμίδας είναι απλή υπόθεση. Αρκετές φορές μάλιστα, οι απόψεις των ειδικών για το τι είναι σωστό και τι λάθος, διαφοροποιούνται σημαντικά.

Για να είναι λοιπόν σε θέση να φέρει σε πέρας όλες τις δύσκολες καταστάσεις, χρειάζεται να παραμένει επαρκώς «εξοπλισμένη» ώστε να είναι σε θέση να μας προστατεύει από τις καθημερινές επιθέσεις και να διατηρεί έτσι τη φωτεινή της όψη, τονικότητα και λεία υφή.

Γνωρίζοντας λοιπόν τις ξεχωριστές της ανάγκες ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες φροντίζουμε να προσαρμόζουμε στην καθημερινή φροντίδα τα προϊόντα AGNOTIS PURE PHILOSOPHY.



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η PURE PHILOSOPHY είναι μια νέα Κρητική εταιρία που βασίζεται στην ολιστική ομορφιά. Πιστεύει, ότι οι καλές διατροφικές συνήθειες, η συστηματική άσκηση, η επιστροφή στη φύση, ο επαρκής ύπνος και η φροντίδα του προσώπου και του σώματος μας με οργανικά προϊόντα, θα πρέπει να γίνουν μέρος της καθημερινότητας μας.

Η έμπνευση της προέρχεται από την Κρητική φύση.
Βότανα παγκοσμίως γνωστά για τις αντιοξειδωτικές ουσίες που περιέχουν, παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο, χαρούπι, μέλι, θυμάρι, φασκόμηλο, είναι μερικές από τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί.
Η εταιρεία μας επέλεξε ως σύμβολο το λωτό, ο οποίος χρησιμοποιείται ευρέως από τους αρχαίους χρόνους και είναι γνωστό ότι σχετίζεται με την καθαρότητα, την πνευματική αφύπνιση και την πίστη.
Παράλληλα υπηρετώντας τον όρο Ολιστική ζωή, διοργανώνει διήμερες ή και πολυήμερες εξορμήσεις στα πιο όμορφα και απόμερα μέρη της Κρήτης συνδυάζοντας έτσι την ευεξία, τη χαλάρωση και τη αντιοξειδωτική Κρητική διατροφή.........
Πρόκλησή τους και αποστολή τους είναι να μεγιστοποιήσουνε τα οφέλη για το δέρμα και να ελαχιστοποιήσουνε τις επιπτώσεις στο περιβάλλον.




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:


HOLISTIC SKIN CARE-FACE PEELING CARE
(Απολεπιστική Κρέμα προσώπου)





Απολέπιση: ο χειμώνας είναι η εποχή της….


Αντίο στις όμορφες μέρες, τώρα έρχεται τσουχτερό κρύο και πολλές βροχές. Η πτώση της θερμοκρασίας έχει συνέπειες στην επιδερμίδα σας, ενώ ταυτόχρονα κι οι υπόλοιπες καιρικές συνθήκες μπορεί να παίξουν αρνητικό ρόλο. Η βροχή, οι χαμηλές θερμοκρασίες και ο ισχυρός άνεμος μπορεί να ξηράνουν και να ταλαιπωρήσουν την επιδερμίδα, κάνοντάς την πιο ευαίσθητη και ευερέθιστη. Η μέρα μικραίνει και ίσως να μας είναι δύσκολο να βγούμε από το σπίτι μας, ιδιαίτερα όταν η επιδερμίδα μας είναι θαμπή.
Το πρόσωπο μας είναι ο καθρέφτης μας και αυτό που θέλουμε όλες είναι να είναι συνέχεια λαμπερό, όμως καθημερινά είναι εκτεθειμένο στις καιρικές συνθήκες. Ο χειμώνας και το κρύο είναι από τους χειρότερους εχθρούς της επιδερμίδας και για αυτό το λόγο χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα, ύπνο και σωστή περιποίηση.
Η απολέπιση είναι λοιπόν η κίνηση που αντισταθμίζει τη φυσική επιβράδυνση του κυτταρικού μεταβολισμού.

Είναι κοινό μυστικό ότι η απολέπιση δεν συμπεριλαμβάνεται στις προτεραιότητες της καθημερινής περιποίησης της επιδερμίδας . Κι όμως θα μπορούσε να είναι ο πιο εύκολος, φυσικός και οικονομικός τρόπος για να διατηρείτε την επιδερμίδα σας φωτεινή και υγιή.
Θα γνωρίζετε ίσως ότι με το πέρασμα του χρόνου, οι ρυθμοί ανανέωσης των κυττάρων φθίνουν και η «κόλλα» που συνδέει τα κερατινοκύτταρα γίνεται ολοένα και πιο συμπαγής, με αποτέλεσμα να παραμένουν στην επιφάνεια για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και η επιδερμίδα να καταλήγει θαμπή, τραχιά, με ανομοιόμορφη όψη.

Για το πρόσωπο, στην ουσία αυτό που πετυχαίνετε με την απολέπιση είναι να «πολεμάτε» τα σημάδια της γήρανσης που οδηγούν στο να φαίνονται πιο έντονα οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές, πράγμα το οποίο έχει σαν αποτέλεσμα να δείχνει κουρασμένο και γερασμένο το δέρμα μας. Για τον λόγο αυτό είναι πολύ σημαντικό να μην ξεχνάμε τον σημαντικό ρόλο που παίζει η απολέπιση στην εικόνα και την υφή του δέρματος σου τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα.
Αν ακόμη αναρωτιέστε τι παραπάνω προσφέρει η απολέπιση από τον κλασσικό καθαρισμό, ίσως πειστείτε όταν θα διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι ότι είναι ο πιο σύντομος δρόμος για φωτεινή, λεία και υγιή επιδερμίδα.
Η απολέπιση με το HOLISTIC SKIN CARE-FACE PEELING CARE είναι το μοναδικό μας όπλο για να διατηρήσουμε τη φυσική αυτή διαδικασία αναζωογόνησης.


Το HOLISTIC SKIN CARE-FACE PEELING CARE είναι ένα ήπιο peeling, καφέ χρώματος με μικρόκοκκους από  κουκούτσι ελιάς, που  καθαρίζει σε βάθος το δέρμα μας, αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και χαρίζει βελούδινη αίσθηση και λάμψη. Περιέχει ελαιόλαδο και κουκούτσι ελιάς, ώστε να απαλλάξει την επιδερμίδα μας από υπολείμματα σμήγματος κάνοντας απολέπιση. Είναι ένα αναζωογονητικό προϊόν για το πρόσωπο, που απομακρύνει τα μαύρα στίγματα και τα νεκρά κύτταρα και αφήνει το δέρμα μας καθαρό και απαλό. Ταυτόχρονα τονώνει και αναζωογονεί  τη θαμπή και κουρασμένη επιδερμίδα!!! Συμβάλει στη σωστή αιμάτωση, στην ανανέωση των κυττάρων και στην αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου…. Δεν ταλαιπωρεί την επιδερμίδα αλλά είναι αρκετά αποτελεσματικό ώστε να αφαιρέσει και το πιο ταλαιπωρημένο ξηρό δέρμα απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα. Αφήνει στην επιδερμίδα μία αίσθηση φρεσκάδας και άνεσης. 

To HOLISTIC SKIN CARE-FACE PEELING CARE είναι ο εβδομαδιαίος «ενισχυτής» μας.΄

Απαλλαγμένη από τα νεκρά κύτταρα, η επιδερμίδα είναι πιο λεία και απαλή, χωρίς ίχνος ξηρότητας. Θα κάνει την επιδερμίδα του προσώπου σας, να είναι λαμπερή και μεταξένια σαν χάδι!!
Έχει ελαφρύ άρωμα και είναι σε πολυτελή γυάλινη συσκευασία!!! Κατάλληλη και για ταξίδια!

Οδηγίες χρήσης:

Το χρησιμοποιούμαι 1-2 φορές την εβδομάδα σε καθαρή επιδερμίδα, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Βρέχουμε τα δάχτυλα μας με χλιαρό νερό και απλώνουμε το Peeling με κυκλικές και απαλές κινήσεις. Το αφήνουμε για 2 λεπτά. Το ξεπλένουμε με χλιαρό νερό..



HOLISTIC SKIN CARE-REVITALIZING DAY CREAM
(ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ)



Ο χειμώνας καλά κρατεί και η ξηρή ατμόσφαιρα μόνο ευνοϊκή δεν είναι για την επιδερμίδα. Ο χειμώνας μπορεί πολλές φορές να προκαλέσει ένα χάος στην επιδερμίδα μας και δεν αποκλείεται πολλές φορές να δούμε το δέρμα μας πιο ξηρό και ευαίσθητο. Η ανάγκη για πλούσια ενυδάτωση, αυτήν την περίοδο, είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη.
Δεν είναι η πρώτη φορά και σίγουρα ούτε η τελευταία που θα μιλήσουμε για ενυδάτωση. Τη φροντίδα που ανεξάρτητα από τον τύπο δέρματος ,το φύλο ή την ηλικία οφείλουμε να συμπεριλάβουμε στην καθημερινή μας ρουτίνα. Είναι η κίνηση που σώζει το δέρμα μας. Αρκεί να γνωρίζουμε τον τρόπο που διασφαλίζει την υψηλή της αποτελεσματικότητα.
Είναι η πιο απλή αλλά και η πιο ουσιαστική φροντίδα της επιδερμίδας. Η ενυδάτωση υποστηρίζει τις φυσιολογικές λειτουργίες του δέρματος, προστατεύει από την καθημερινή έκθεση και ενισχύει σημαντικά την επιδερμίδα αποτρέποντας την πρόωρη φθορά του χρόνου. Γι’ αυτό και χρειάζεται την καθημερινή μας προσοχή και επιμέλεια.
Είναι η κίνηση που χαρίζει άμεση αναζωογόνηση, λείανση και εγγυάται την προστασία της επιδερμίδας από τα σημάδια του χρόνου. Η απλή ενυδάτωση, όταν ανταποκρίνεται στις πραγματικές αιτίες αιφνίδιας ή μόνιμης ξηρότητας, αποδεικνύεται το μοναδικό μέσο για να διατηρούμε την επιδερμίδα υγιή, φωτεινή, απαλή και ελαστική.
Μπορεί στη νεανική ηλικία οι φυσικοί ενυδατικοί παράγοντες να είναι επαρκώς αποτελεσματικοί στο να διατηρούν σωστά ενυδατωμένο το δέρμα ανεξάρτητα από τις καθημερινές επιθέσεις. Με το πέρασμα όμως του χρόνου η βασική λειτουργία της επιδερμίδας ως προστατευτικός φραγμός των εσωτερικών στιβάδων φθίνει . Οι ρυθμοί του κυτταρικού μεταβολισμού επιβραδύνονται, η παραγωγή σμήγματος και το φυσικό υαλουρονικό οξύ μειώνονται, με αποτέλεσμα τη διεπιδερμική απώλεια νερού και την αφυδάτωση. Το βασικό ζητούμενο για να παραμείνει η επιδερμίδα υγιής, λεία και ελαστική είναι η διατήρηση του υδρολιπιδικού μανδύα, της σε καλή κατάσταση, αφού έτσι περιορίζονται τόσο η απώλεια νερού όσο και η διείσδυση βλαπτικών ουσιών από το περιβάλλον στις κατώτερες στιβάδες.
Τα ενυδατικά προϊόντα βοηθούν να συγκρατεί το νερό και αποκαθιστούν ή ενισχύουν το υδρολιπιδικό φιλμ ώστε να αποτρέπουν την απώλεια υγρασίας.

Η HOLISTIC SKIN CARE-REVITALIZING DAY CREAM θα αναχαιτίσει τις ….διαρροές και θα διατηρήσει τα αποθέματα νερού στα φυσιολογικά τους επίπεδα.

Η HOLISTIC SKIN CARE-REVITALIZING DAY CREAM είναι μια λεπτόρρευστη εκρού χρώματος ενυδατική κρέμα ημέρας που προσφέρει ενισχυμένη ενυδάτωση και επανόρθωση και της επιδερμίδας. Πλούσια και απαλή κρέμα για το πρόσωπο και τον λαιμό, που προσφέρει δυναμική και σε βάθος ενυδάτωση. Επιτυγχάνει μείωση των πρώτων λεπτών γραμμών και αύξηση της σφριγηλότητας και της ελαστικότητας του δέρματος.
 Είναι εμπλουτισμένη με μαλακτικές ουσίες που προέρχονται από το ψυχρής έκθλιψης οργανικό ελαιόλαδο και το λάδι από το κουκούτσι του σταφυλιού, φυσική πηγή βιταμίνης Ε και αιθέρια έλαια που προστατεύουν το δέρμα και το αναζωογονούν . Δίνουμε στο διψασμένο πρόσωπό μας πραγματική ενυδάτωση με τις καινοτομίες και την ασφάλεια της AGNOTIS PURE PHILOSOPHY.

Αποκαταστούμε έγκαιρα την ενυδάτωση και την απαλότητα του προσώπου μας και αναδεικνύουμε άμεσα το σφρίγος και τη λάμψη του δέρματός μας για έναν εξίσου απολαυστικό χειμώνα….. Χάρη στην εξαιρετική ελαφριά υφή της δεν βαραίνει την επιδερμίδα και αποτελεί εξαιρετική βάση για μακιγιάζ. Έχει ενυδατικές, αντιγηραντικές και συσφικτικές ιδιότητες, "γεμίζει" σιγά σιγά, και απαλύνει τις λεπτές γραμμές, ενώ η επιδερμίδα γίνεται πιο φωτεινή και φρέσκια- παρά την κούραση και το έντονο στρες της καθημερινότητάς. Παρέχει πολύ βαθιά ενυδάτωση και αφήνει μία αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας στο δέρμα χωρίς ίχνη λιπαρότητας.
Oι δροσιστικοί τόνοι του αρώματός της θα δώσουν ένταση και μια έκρηξη δύναμης. Είναι σε στρογγυλή, γυάλινη συσκευασία με άφθονο προϊόν!


Οδηγίες χρήσης:

Την χρησιμοποιούμαι, απλώνοντας καθημερινά με μικρές κυκλικές κινήσεις σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό. Κάνοντας απαλό μασάζ για καλύτερη διείσδυση. Η καθημερινή της χρήση βελτιώνει αισθητά την υφή της επιδερμίδας, ενώ την διατηρεί ενυδατωμένη, μοναδικά απαλή, νεανική και λαμπερή.


HOLISTIC SKIN CARE-REVITALIZING NIGHT CREAM
(ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΝΥΚΤΟΣ)




Νυκτερινή αναγέννηση


Τη νύχτα, ο βιολογικός ρυθμός του δέρματος αλλάζει. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, η βιολογική δραστηριότητα της επιδερμίδας εντείνεται. Η ανάπλασή της επιταχύνεται, ενώ παράλληλα χάνει περισσότερο νερό από ό,τι κατά τη διάρκεια της ημέρας. Έτσι, τη νύχτα η επιδερμίδα έχει μεγαλύτερη ανάγκη για ενυδάτωση και ενέργεια.
Δείτε την επιδερμίδα σας να μεταμορφώνεται κατά τη διάρκεια της νύχτας,  όταν η επιδερμίδα βρίσκεται σε διαδικασία ζωτικής αναδόμησης. είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι τη νύχτα, την ώρα που κοιμόμαστε, ο ρυθμός πολλαπλασιασμού των κυττάρων σχεδόν διπλασιάζεται και όλες οι φυσικές λειτουργίες της επιδερμίδας ενισχύονται, για να αναπληρώσουν τις φθορές από τις διάφορες επιθέσεις που υφίσταται κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ποιες είναι αυτές; Η ηλιακή ακτινοβολία, η μόλυνση της ατμόσφαιρας, το κάπνισμα, το στρες κ.ά. Όλα αυτά ευθύνονται για τη δημιουργία ελεύθερων ριζών, οι οποίες είναι καταστροφικές για το δέρμα. Ο βασικότερος ρόλος, λοιπόν, των προϊόντων «ημέρας» είναι να παρέχουν προστασία στην επιδερμίδα από όλες τις εξωτερικές απειλές. Το βράδυ, όμως, που η βλαβερή επίδραση των ελεύθερων ριζών είναι μικρότερη, αλλά η διαδικασία κυτταρικής ανάπλασης εντονότερη, μπορούμε να εκμεταλλευτούμε το χρόνο και να αποκαταστήσουμε τις φθορές, αρκεί να κοιμόμαστε αρκετές ώρες και να χρησιμοποιούμε ειδικές κρέμες νυκτός, που συντελούν στην επανόρθωση της επιδερμίδας.

 «Ξυπνήστε» την όμορφη, νεανική, ενυδατωμένη σας επιδερμίδα. Όταν η επιδερμίδα είναι αφυδατωμένη, η εμφάνιση των σημαδιών της γήρανσης μεγεθύνεται. 
Η AGNOTIS PURE PHILOSOPHY δημιούργησε μια ελαφριά κρέμα νυκτός για ορατή αποκατάσταση της νεανικής εμφάνισης και είναι εξαιρετικά ενυδατική.

Η HOLISTIC SKIN CARE-REVITALIZING NIGHT CREAM δρα κατά τη διάρκεια της νύχτας όσο εσείς κοιμάστε, εμπλουτίζοντας την επιδερμίδα με τα ενυδατικά της συστατικά .
Είναι η επαναστατική λύση στην κουρασμένη, αφυδατωμένη και θαμπή επιδερμίδα. Ανανεώνει την επιδερμίδα σας κατά τη διάρκεια του - ζωτικής σημασίας – βραδινού ύπνου και ξυπνήστε με βαθιά ενυδατωμένη επιδερμίδα με ορατή λάμψη. Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση χωρίς την δυσάρεστη βαριά υφή που συνήθως έχουν οι κρέμες. Η πρωτοποριακή της υφή προσφέρει εξαιρετική αναπλήρωση της ενυδάτωσης της επιδερμίδας. Απορροφάται αμέσως και παραμένει στην επιδερμίδα όλη τη νύχτα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα.
Είναι εμπλουτισμένη με σύμπλεγμα βιοφλαβονοειδών που βρίσκονται στους σπόρους του σταφυλιού, διεγείρει την αναγέννηση των κυττάρων & προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες. Ενυδατώνει σε βάθος, «γεμίζει» και κάνει πιο λεία και μαλακή την επιδερμίδα σας, βοηθώντας ταυτόχρονα την εμφάνιση των λεπτών γραμμών. Ξυπνήστε με νεανική, λαμπερή επιδερμίδα. Αποτρέπει μελλοντική απώλεια ενυδάτωσης και ενδυναμώνει τη φυσική άμυνα της επιδερμίδας. Επίσης βελτιώνει και αναγεννά την εμφάνιση της επιδερμίδας, αφήνοντας τη δροσερή, ανανεωμένη και λαμπερή. Τόσο αποτελεσματική που όλες μας συμφωνούμε ότι δείχνει την επιδερμίδα ενυδατωμένη σα να είχαμε πιει 8 ποτήρια νερό!

Το άρωμα της είναι αέρινο και δεν ενοχλεί καθόλου στον ύπνο!!
Ο ύπνος ομορφαίνει. Και εσείς έχετε κάνει ένα beauty sleep με την βοήθεια της HOLISTIC SKIN CARE-REVITALIZING NIGHT CREAM.
Είναι σε κομψή στρογγυλή συσκευασία ,κατάλληλη και για ταξίδια!



Οδηγίες χρήσης:


Δρα ενώ κοιμάστε, για να δείτε τα αποτελέσματα μόλις ξυπνήσετε! Την χρησιμοποιούμε καθημερινά το βράδυ σε καθαρό δέρμα κάνοντας ελαφρύ μασάζ σε πρόσωπο ,λαιμό και ντεκολτέ!



CRETAN AVOCADO OIL
(ΚΡΗΤΙΚΟ ΛΑΔΙ ΑΒΟΚΑΝΤΟ)



Οι ακραίες θερμοκρασίες, είτε είναι πολύ υψηλές είτε πολύ χαμηλές, αλλά και η συχνή και απότομη εναλλαγή τους -χαρακτηριστικό του χειμώνα, με τη διαφορά των θερμοκρασιών μεταξύ εσωτερικών και εξωτερικών χώρων- είναι καταστροφικοί παράγοντες για το δέρμα μας και τα μαλλιά, αφού προκαλούν την απώλεια της φυσικής τους υγρασίας.
Για να απολαύσουμε αλλά και να κρατήσουμε όμορφες αναμνήσεις από την επιδερμίδα μας- φροντίζουμε έγκαιρα να οργανωθούμε… Μόνον η συστηματική και στοχευμένη φροντίδα με ενυδάτωση, μπορεί να αποτρέψει δυσάρεστα αποτελέσματα!!
Η ενυδάτωση είναι η βασική ανάγκη κάθε επιδερμίδας ανεξάρτητα από τον τύπο ή την ηλικία. Το « μενού» οφείλει να περιλαμβάνει και παράγοντες που αποτρέπουν ή θέτουν υπό έλεγχο τις διαδικασίες οι οποίες προκαλούν την <<αφυδάτωση>> του σώματος και των μαλλιών.
Στη βιομηχανία της ομορφιάς υπάρχει πάντα κάποιο νέο «θαυματουργό», «επαναστατικό» συστατικό που έχει τη δύναμη να λύνει όλα τα προβλήματα ομορφιάς, το οποίο, συνήθως δίνει, έπειτα από λίγο καιρό, τη θέση του, σε ένα άλλο νεότερο και πιο «επαναστατικό» συστατικό …. Στην περίπτωση όμως του δημοφιλέστατου CRETAN AVOCADO OIL, όχι μόνο υπήρξε ομοφωνία των ειδικών ως προς την ευεργετική του δράση στην επιδερμίδα και τα μαλλιά, αλλά, όπως όλα δείχνουν, ήρθε για να μείνει… και να μας φροντίζει!
Πρόσωπο – σώμα – μαλλιά. Ο σύμμαχός σας για να απαλλαγείτε μια και καλή από την αφυδατωμένη και ξηρή επιδερμίδα, είναι το λάδι αβοκάντο! Το αβοκάντο είναι πλούσιο σε βιταμίνες και κάνει θαύματα όχι μόνο στην επιδερμίδα αλλά και στα θαμπά, ταλαιπωρημένα μαλλιά. Επιπλέον, είναι πλούσιο σε στερόλες οι οποίες βοηθούν στη μείωση των καφέ κηλίδων στο πρόσωπο.
Το CRETAN AVOCADO OIL είναι μια πολυτελής και ανάλαφρη θεραπεία για τα μαλλιά και την επιδερμίδα, που απορροφάται εύκολα για θρέψη και εντυπωσιακή λάμψη. Οι εξαιρετικές φυσικές ιδιότητες του οργανικού CRETAN AVOCADO OIL βοηθούν στην αποκατάσταση της υγρασίας και την ισορροπία του διψασμένου δέρματος και των μαλλιών. Πλούσιο και άμεσα απορροφήσιμο έλαιο περιποίησης για τα μαλλιά και το σώμα .
Το αβοκάντο παραδοσιακά έχει σημαντική συνεισφορά στην κοσμητολογία. Πλούσιο σε βιταμίνες Α,D,B1,B2 και Ε είναι ιδανικό για εκείνους που έχουν ξηρό ή ερεθισμένο δέρμα ενώ ταυτόχρονα αποτελεί μια εξαιρετική αντιγηραντική θεραπεία για όλα τα ώριμα δέρματα.  Λειτουργεί και σαν φυσικό αντιηλιακό κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και προστατεύει τα μαλλιά από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Μια πλούσια πηγή φυτικών λιπαρών οξέων που βοηθά το δέρμα να διατηρήσει την υγρασία του και το προστατεύει από τις φλεγμονές.


Για τα μαλλιά: Εξαιρετικά ανάλαφρη σύνθεση με μεθυστικό άρωμα, η οποία απορροφάται αμέσως από την τρίχα αφήνοντας τα μαλλιά μεταξένια απαλά, λεία, λαμπερά και πραγματικά περιποιημένα . Δαμάζει τα φριζαρισμένα μαλλιά.

Για το δέρμα: Προσφέρει απόλυτη ενυδάτωση με πολύωρη δράση. Η εξαιρετικά πλούσια σύνθεσή του έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να απαλύνει, να ενυδατώνει και να προστατεύει ακόμα και τα πιο ξηρά και ταλαιπωρημένα δέρματα .

Το CRETAN AVOCADO OIL χάρη στα πολύτιμα συστατικά που περιέχει ,η δράση του είναι πολλαπλή:

  • Προστατεύει και επανορθώνει το υδρολιπιδικό φιλμ της επιδερμίδας στο πρόσωπο και το σώμα.
  • Αντιμετωπίζει την ξηρότητα της ώριμης επιδερμίδας
  • Εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, διεγείρει τις ανταλλαγές και την οξυγόνωση των κυττάρων και τους παρέχει θρεπτικά συστατικά.
  • Καταπολεμά τη φυσιολογική γήρανση του δέρματος, προλαμβάνει την εμφάνιση ρυτίδων και την απώλεια ελαστικότητας.
  •  Μοναδικής (Hass) ποικιλίας οργανικά αβοκάντο που καλλιεργούνται σε μεγάλες εκτάσεις στους πρόποδες των Λευκών Ορέων της Κρήτης, δίνουν αυτή την εξαιρετική ποιότητα ελαίου ψυχρής έκθλιψης για την αγνή φροντίδα του δέρματος σας.


Είναι σε γυάλινη κομψή συσκευασία με κατάλληλο δοσομετρητή και είναι πολύ πρακτικό και για ταξίδια!!


Οδηγίες χρήσης:


Εφαρμόζουμε σε νωπά μαλλιά ή στην επιδερμίδα, δουλεύοντας μικρή ποσότητα του ελαίου στην παλάμη σας…Δεν ξεβγάζεται.




Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η AGNOTIS PURE PHILOSOPHY, έχοντας δημιουργήσει την πιο ολοκληρωμένη σειρά καλλυντικής αγωγής με καινοτόμες συνθέσεις δραστικών φυτικών εκχυλισμάτων καλύπτει τις ποικίλες ανάγκες των μαλλιών και του σώματος μας. Έτσι, τα μαλλιά αποκτούν ξανά τη λάμψη που έχουν χάσει και το σώμα μας την ευεξία και τόνωση που του έλειπε. Γυναίκες και άνδρες, βρίσκουμε την αυτοπεποίθηση που μας αξίζει!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την AGNOTIS PURE PHILOSOPHY για την χορηγία των προϊόντων .


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.agnotis.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου