Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

About Beauty review


About Beauty




Μύρισε Χριστούγεννα….

Γειά σας Glamorous,

Και ναι….! Ο Δεκέμβριος είναι εδώ και μετράμε αντίστροφα….. Στολίσαμε και όπου να’ ναι θα μας πλημμυρίσουν γνώριμες μυρωδιές! Κανέλα, γαρύφαλλο, μοσχοκάρυδο, γλυκάνισος και, για τους πιο προχωρημένους, τζίντζερ…..
Αναμφισβήτητα η πιο αγαπημένη εποχή του χρόνου είναι και πάλι εδώ! Τα Χριστούγεννα αποτελούν για όλους μας περίοδο χαράς και ξεγνοιασιάς. Σχεδόν κάθε μέρα του Δεκεμβρίου υπάρχει και μια ονομαστική γιορτή και σίγουρα όλοι μας έχουμε κάποιον στη δουλειά ή στο οικογενειακό μας περιβάλλον, που γιορτάζει. Τα Χριστούγεννα είναι μία εποχή στη διάρκεια της οποίας όλοι έχουμε υψηλές προσδοκίες γιατί πρόκειται για μία γιορτή γεμάτη αγάπη, δώρα και οικογενειακές στιγμές.

Για πολλούς από εμάς θεωρείται η ωραιότερη εποχή του χρόνου και τα περιμένουμε με ανυπομονησία και μεγάλη χαρά. Άλλοι όμως νοιώθουν άγχος όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα. Οι συγγενείς που μαζεύονται, τα έξοδα, τα μαγειρέματα, τα δώρα, τα ψώνια, οι προετοιμασίες, δεν είναι καθόλου δύσκολο να μας στρεσάρουν.
Μήπως όμως ήρθε η στιγμή να ζήσουμε αυτές τις γιορτές, όπως ακριβώς θα θέλαμε; Τώρα είναι η ώρα να χαρίσουμε στον εαυτό μας χαρούμενες στιγμές, δυνατές εμπειρίες και νέες δυνατότητες!

Ο στόχος μας θα πρέπει να είναι να βρίσκουμε τη χαρά στα μικρά πράγματα και να περνάμε τις γιορτές με αυτούς που πραγματικά θέλουμε και όχι με αυτούς που «αναγκαζόμαστε» να βλέπουμε.
Οι γιορτές πλησιάζουν και μετράμε αντίστροφα με ανυπομονησία δεν καθόμαστε όμως και με σταυρωμένα χέρια. Τα καλλυντικά της εταιρίας About Beauty μας δίνουν την δυνατότητα αυτές τις εορτές να είμαστε όμορφες και λαμπερές  για να κλέψουμε τις εντυπώσεις.




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Με πολυετή εμπειρία στο χώρο της γυναικείας ομορφιάς και περιποίησης η εταιρία About Beauty φροντίζει ώστε  να  φτάνουν σε εσάς τα  καλύτερα και ποιοτικότερα καλλυντικά που μπορείτε να βρείτε στο χώρο.
Γνωρίζουνε τι χρειάζεται η σύγχρονη γυναίκα, γνωρίζουνε ακριβώς τι χρειάζεται η κάθε μία από εσάς για να είστε πάντοτε όμορφη, περιποιημένη και  εντυπωσιακή.
Και είναι πραγματικά καλοί σε αυτό!
Η λεπτομέρεια, η ποιότητα, τα φυσικά συστατικά και ο απόλυτος επιστημονικός έλεγχος  είναι οι παράγοντες  που κάνουν τη διαφορά. Γι’ αυτό και η συνεργασία τους με δύο από τις καλύτερες εταιρίες παρασκευής καλλυντικών στο χώρο, είναι η εγγύηση για την ποιότητα των προϊόντων που θα φτάσουν στα χέρια σας.

Όλα τα προϊόντα τους διατίθενται στους επαγγελματίες του χώρου.




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:


KARAJA-OVER THE TOP LIQUID LIPSTICK-Nr 5





Ο καιρός περνά γρήγορα και ήδη μπήκαμε στην πιο εορταστική περίοδο του χρόνου. Τα Χριστούγεννα έφθασαν και το μακιγιάζ των εορτών επιτρέπει λάμψη φωτεινότητα και glam!!
Είτε πρόκειται για ένα πάρτι στο γραφείο, είτε για μια οικογενειακή συνεύρεση ή ακόμα περισσότερο, για κάποιο επίσημο ρεβεγιόν η εμφάνισή μας θα πρέπει να είναι λαμπερή όπως απαιτεί το πνεύμα της ημέρας. Άλλωστε κάθε μια μας, θέλει να γίνεται το επίκεντρο και κακά τα ψέματα, δεν μπορεί να υπάρξει τίποτα πιο κολακευτικό, από το να νιώθουμε τα βλέμματα των γύρω μας, στραμμένα επάνω μας.
Εκτός λοιπόν από το προσεγμένο ντύσιμο που σίγουρα αυτήν την ημέρα θα πρέπει να είναι ξεχωριστό, λάμψη σε κάθε γυναίκα προσφέρει το περιποιημένο μακιγιάζ ….
Το αιώνιο πρόβλημα κάθε γυναίκας αυτή την περίοδο είναι το outfit που θα επιλέξει και φυσικά το εορταστικό μακιγιάζ που θα κάνει, είτε για τις βραδινές τις βόλτες είτε για τα Χριστούγεννα και το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς! Ευκαιρία, λοιπόν, να χαρίσουμε και στον εαυτό μας λίγη από τη γιορτινή λάμψη.

Για εντυπωσιακή εμφάνιση στις εορταστικές μέρες που έρχονται, το μακιγιάζ αυτό που θα μας κάνει να ξεχωρίσουμε. Το μακιγιάζ των γιορτών επιτρέπει λάμψη, έντονα, φωτεινά χρώματα.

Τα Χριστούγεννα και οι γιορτές θέλουν έντονο κραγιόν!. Το έντονο χρώμα στα χείλη σας εξασφαλίζει αισθησιακά και φλογερά χείλη που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.
Αυτό ακριβώς θέλετε και για τις γιορτινές σας εμφανίσεις, οπότε ήρθε η ώρα να βρείτε το ιδανικό για εσάς.
Αν ψάχνετε μία αφορμή για να βάλετε έντονο κραγιόν, νομίζουμε πως το έχουμε βρει στο KARAJA-OVER THE TOP LIQUID LIPSTICK-Nr 5.

Το KARAJA-OVER THE TOP LIQUID LIPSTICK-Nr 5 είναι ένα διαφανές γκλος απόλυτης λάμψης που αναδεικνύει τον όγκο των χειλιών και χαρίζει απαλότητα.
Φτιαγμένο ειδικά για να αναδείξει τον καταπληκτικό συνδυασμό βάσης χρώματος και λιπ γκλος, αφήνει το χρώμα των χειλιών άψογο χωρίς να το αλλοιώνει καθόλου και δεν μουτζουρώνει.
Αυτό το κραγιόν μπορεί να αλλάξει όλη την εμφάνιση. Να κάνει ένα βαρετό σύνολο να δείχνει φοβερό και μία άχρωμη επιδερμίδα λαμπερή και υγιή.
Κολακεύει ιδιαίτερα τα γεμάτα χείλη και ταιριάζει όλες τις ώρες.
Ένα έντονο υγρό κραγιόν με γεμάτο και έντονο χρώμα που διαρκεί 8ώρες, λεπτό, εφαρμοστό σαν δεύτερο δέρμα, no transfer και χωρίς να αφήνει μουτζούρες. Για υγρή εμφάνιση των χειλιών, αφήνει τα χείλη απαλά και ενυδατωμένα. Δύο επαναστατικές φόρμουλες που αλληλοσυμπληρώνονται για ένα απολαυστικό, θεαματικό προϊόν.  Είναι πλούσιο σε χρώμα, δεν αφήνει ενοχλητικές «στάμπες» στις επιφάνειες που αγγίζουν τα χείλη.

Απλώνεται εύκολα πάνω στα χείλη και διαρκεί ακόμα και μετά από ώρες. Η φόρμουλα του ενυδατώνει και φροντίζει τα χείλη, ενώ η μεγάλη γκάμα 6 χρωματικών αποχρώσεων εγγυάται ότι θα βρείτε τον τόνο που σας ταιριάζει. Γλιστράει εύκολα στα χείλη προσδίδοντας πλούσιο φούξια χρώμα και προσφέρει ένα εντυπωσιακό, ισορροπημένο και φυσικό αποτέλεσμα.

Η κάθε γυναίκα έχει το δικό της λόγο να λατρέψει αυτό το φούξια χρώμα για τα χείλη της. Το KARAJA-OVER THE TOP LIQUID LIPSTICK-Nr 5 προκαλεί αισθησιασμό και εκπέμπει αυτοπεποίθηση!

Το KARAJA-OVER THE TOP LIQUID LIPSTICK-Nr 5 είναι σήμα κατατεθέν της θηλυκότητας και δεν λείπει ποτέ από τη χρωματική παλέτα του μακιγιάζ, τα Χριστούγεννα.
Αυτό το κραγιόν  σας παρασύρει στο Manhattan που δεν κοιμάται ποτέ, στης ηρεμία του Salzburg, μέχρι και στο Τόκυο με τους τρελούς ρυθμούς ζωής.

Αποτέλεσμα: τέλεια σχηματισμένα χείλη με σαρκώδη και αισθησιακή όψη για άφοβα φιλιά.
Η συσκευασία τους είναι όμορφη, πολύ προσεγμένη και προστατεύει καλά το προϊόν.

Τρόπος χρήσης:

ΒΗΜΑ 1: Εφαρμόστε το υγρό κραγιόν σε καθαρά και στεγνά χείλη.
ΒΗΜΑ 2: Αφήστε να στεγνώσει για μερικά λεπτά.
ΒΗΜΑ 3: Εφαρμόστε το γυαλιστερό topcoat για να αποκτήσουν τα χείλη σας λάμψη και άνετη αίσθηση.
ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΜΕΤΟ ΔΙΦΑΣΙΚΟ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ INSTANT CLEANSER.




KARAJA-WONDER FIX LIP COLOUR Nr17




It’s the most wonderful time of the year λέει και το αγαπημένο τραγούδι και έτσι είναι.
Τα Χριστούγεννα είναι εκείνη η εποχή που μπορούμε να κάνουμε όλα τα «υπερβολικά» μας πράξη και παρόλα αυτά να είναι εντάξει. Να χαρούμε υπερβολικά, να τραγουδάμε εκνευριστικά χριστουγεννιάτικα τραγουδάκια στο repeat υπερβολικά και φυσικά να επισκεφτούμε τα υπερβολικά στολισμένα μαγαζιά στην πόλη μας…
Μαγαζιά που μιλούν μέσα στην παιδική ψυχή μας και ρίχνουν λίγη από εκείνη την νεραϊδόσκονη που λείπει από την μουντή πόλη.
Άλλωστε εάν οι γιορτές δεν θυμίζουν και λίγο σελίδες παραμυθιού, κάτι δεν πάει καλά…
Και όσο η ατμόσφαιρα γίνεται όλο και περισσότερο εορταστική, το μακιγιάζ που θα συμπληρώσει το γιορτινό μας look στις τόσες «υποχρεώσεις» που μας περιμένουν τις ημέρες εκείνες, πρέπει να είναι, το λιγότερο, εντυπωσιακό…γιορτινό!
H χριστουγεννιάτικη περίοδος είναι η καλύτερη στιγμή για να αφεθείτε στην υπερβολή.

"Θα το τολμήσω στις γιορτές!" λέμε στον εαυτό μας όταν σκεφτόμαστε ένα σκούρο χρώμα για τα χείλη μας που στην καθημερινότητά μας δεν έχει βρει τη θέση που του αξίζει. Πράγματι, η περίοδος των εορτών είναι μια πολύ καλή εποχή για να δοκιμάσουμε νέα πράγματα ή απλώς να πάμε ένα βήμα παρακάτω, επιλέγοντας περισσότερο glam στο μακιγιάζ μας. Οι σκούρες αποχρώσεις, ως καθαρά χειμερινές επιλογές, έχουν την τιμητική τους μέσα στα Χριστούγεννα, αφού όχι μόνο ταιριάζουν με το κλίμα, αλλά προσδίδουν μια γοητεία που επιζητούμε από τις γιορτινές μας εμφανίσεις.

Ένα ωραίο χρώμα για τα χείλη που μπορεί να αλλάξει την διάθεση σας και να αναδείξει ακόμα πιο πολύ το χαμόγελο σας είναι το KARAJA-WONDER FIX LIP COLOUR Nr17 .

Το KARAJA-WONDER FIX LIP COLOUR Nr 17 είναι λεπτό, ρευστό, ευπροσάρμοστο και τέλειο σαν ένα δεύτερο δέρμα, αλλά καλυπτικό σαν κραγιόν. Έτσι εμφανίζεται αυτή η φόρμουλα NO TRANSFER για χείλη εκπληκτικά τέλεια.
Ένταση στο χρώμα, εντυπωσιακή διάρκεια και μοντέρνο εφέ: αυτό είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας του KARAJA-WONDER FIX LIP COLOUR που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε. Το κλειδί της επιτυχίας του είναι η προηγμένη φόρμουλά του. Συγκεκριμένα, η μάξιμουμ διάχυση των ουσιών του προϊόντος ενισχύει την ένταση του χρώματος ενώ διατηρεί τα αποτέλεσμα στα χείλη αναλλοίωτο για πολλές ώρες. Με αυτό το LIP COLOUR συνηθίζουμε στην ιδέα και μάλλον ήταν αυτό που χρειαζόμασταν για να ξεφύγουμε από τις βαρετές προτάσεις μακιγιάζ. Τώρα λοιπόν που το μωβ χρώμα επανήλθε μέχρι και στις σκιές ματιών, είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάμε το makeup μας ένα βήμα παραπάνω φορώντας το και στα χείλη.
Στην ουσία, πρόκειται για ένα υγρό κραγιόν το οποίο βάφει τα χείλη σε μοντέρνα μωβ απόχρωση ενώ τα αφήνει άνετα και με τέλειο φινίρισμα χάρη στην κρεμώδη υφή του. Θρέφει και περιποιείται τα χείλη κάνοντας τη γυναίκα που το φορά να ξεχνά ότι φορά κραγιόν. Με πλούσιο χρώμα για έντονο αποτέλεσμα με μία κίνηση.
Μεγάλης διάρκειας, άνετο, δεν στεγνώνει το δέρμα και δεν μουτζουρώνει. Παραμένει ανεπαίσθητο και φανταστικό για ώρες και ώρες. Εύκολο στην εφαρμογή. Έχει την πιο κρεμώδη, ενυδατική σύνθεση που δεν τραβάει τα χείλη ενώ παράλληλα χαρίζει έντονο, πλούσιο χρώμα.

Δώστε στα χείλη σας το σωστό κραγιόν και μπορεί να κατακτήσετε έναν ολόκληρο κόσμο!
Αυτό το εκπληκτικό, κρεμώδες κραγιόν διατίθεται σε 3 μοντέρνες αποχρώσεις, για να χαρίσει στα χείλη όγκο και απίστευτο χρώμα στη στιγμή. Όποια απόχρωση και να διαλέξετε, σας υποσχόμαστε ένα πράγμα: Μια απόχρωση για τα χείλη με ζωντανό χρώμα και υγρό τελείωμα που είναι αδύνατον να ξεχάσετε. Με λίγα λόγια, ετοιμαστείτε να καταπλήξετε τα πλήθη.

Είναι σε όμορφη συσκευασία και έχει ειδικό πινελάκι για καλύτερη εφαρμογή του προϊόντος!
Δερματολογικά ελεγμένο


Τρόπος χρήσης:

Πιέστε για να βγάλετε την επιθυμητή ποσότητα KARAJA-WONDER FIX LIP COLOUR και απλώστε στα χείλη.



Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως η Χριστουγεννιάτικη περίοδος είναι η καλύτερη στιγμή για να αφεθείτε στην υπερβολή. Είστε ελεύθερες να στολίσετε το σπίτι σας με κάθε λογής στολίδια, μπορείτε να φορέσετε το κόκκινο αστραφτερό κραγιόν σας – ναι, σαν αυτό το κόκκινο της μύτης του Ρούντολφ. Ακόμη μπορείτε να έχετε και τον χιονάνθρωπο Όλαφ στα νύχια σας (και δε θα ντραπείτε στιγμή γι’ αυτό). Μα, γιατί όχι; το  ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ακολουθούμε τα μυστικά ομορφιάς από την εταιρία About Beauty, που θα κάνουν την εμφάνισή σας,  ακόμα πιο εκλεπτυσμένη και λαμπερή....

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία About Beauty για την χορηγία των προϊόντων.

 Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://aboutbeauty.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου