Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

Mythos Cosmetics review


Mythos Cosmetics


Γειά σας Glamorous,

Έρχονται Χριστούγεννα. Το έλατο είναι πάντα το κέντρο της Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης. Το κακό είναι ότι το σπίτι γίνεται χάλια από τα φυλλαράκια του. Τα Αλεξανδρινά λουλούδια δίνουν κομψότητα στο τραπέζι σας, αλλά για να τα φροντίσετε θα πρέπει να είστε τουλάχιστον γεωπόνος…  Ποιος δεν λατρεύει τις οικογενειακές συγκεντρώσεις την περίοδο των Χριστουγέννων; Μπορεί η πιο όμορφη γιορτή του χρόνου να απέχει ακόμα λίγες ημέρες μακριά όμως έχουμε ήδη μπει στο Christmas mood και ονειρευόμαστε εκείνες τις βραδιές με φίλους, νόστιμο φαγητό και ζεστά ροφήματα.
Κι αν νιώθετε να σας βγαίνει η κούραση και δε μπορείτε να σκεφτείτε αφήστε μας να σας δώσουμε λίγη έμπνευση… χωρίς να χάσετε καθόλου από τη μαγεία των ημερών; Το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγη φαντασία!
Δεν υπάρχει καταλληλότερη εποχή από τα Χριστούγεννα για... πλήρη ανανέωση! Δείτε το ως μια ευκαιρία για να κάνετε τις αλλαγές που τόσο καιρό σκεφτόσασταν. Ακόμα και αν οι υποχρεώσεις σας δεν σας αφήναν και πολύ χρόνο, μπορείτε να ξεκλέψετε μία ημέρα και να την αφιερώσετε σε εσάς και μόνο! Θα δείτε ότι θα διασκεδάσετε και θα ανέβετε ψυχολογικά! Πριν... ξεχυθείτε στα μαγαζιά, πάρτε συμβουλές από την εταιρία Mythos Cosmetics για να επιλέξετε την κατάλληλη περιποίηση για την επιδερμίδα μας, αλλά και τι είναι ευεργετικό για αυτή, τι θα μπορούσε να της λείπει και τι μπορούμε να κάνουμε για να την κρατήσουμε απαλή.

Επειδή λοιπόν αυτά τα Χριστούγεννα θέλουμε να δείχνουμε άψογες αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε την περιποίηση… νωρίς! Από σήμερα για την ακρίβεια και στόχος μας είναι να έχουμε επιδερμίδα με λάμψη.

Να θυμάστε: Όση κι αν είναι η κούραση και όποια τα προβλήματα, τα Χριστούγεννα είναι μαγικές στιγμές και η ιδανική ευκαιρία για να γίνετε δημιουργικοί , να κάνετε το σπίτι σας μια ζεστή, γιορτινή φωλιά για όλους και με εσάς πρωταγωνίστρια! 




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Στην Αθήνα το 1966 ,μια απλή ιδέα για φυσικά προϊόντα γέννησε η εταιρία Flax……….
Πρώτος της καρπός η οικογένεια προϊόντων LifoPlus .Μία ολοκληρωμένη σειρά φυτικών σφουγγαριών ,βασισμένη στο φυτό λούφα. Ακολούθησαν δυναμικά οι σειρές περιποίησης Clean Skin & Mythos καθιστώντας την εταιρία τους έναν από τους πρωτοπόρους της εποχής!!Η σειρά Mythos σχεδιάστηκε με βάση την ελιά. Συνδυάζοντας την με μια μεγάλη ποικιλία βοτάνων και καρπών δημιουργήσανε μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων ,που αξιοποιούν όλες τις ξεχωριστές ιδιότητες των φυσικών τους συστατικών .Στην νέα σειρά Mythos καινοτομήσανε με τις φυσικές και ήπιες φόρμουλες!!
Η σταθερή ανάπτυξή τους είχε σαν αποτέλεσμα το 1990 την επέκταση της εταιρίας στην διεθνή αγορά ,με την διάθεση των φυσικών τους προϊόντων σε ηπείρους υψηλών απαιτήσεων όπως Ευρώπη, Ασία, Αυστραλία.....

Στην εταιρεία Flax έχουν δεσμευτεί να παράγουν, προϊόντα υψηλής ποιότητας με σκοπό την ικανοποίηση των προσδοκιών του καταναλωτή τους. Με τον τρόπο αυτό έχουν όραμα, να κάνουν την εταιρεία Flax μια από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες στο χώρο της. Αυτό το όραμα μεταφράζεται στο να γίνουν τα προϊόντα Flax πρότυπα ποιότητας για τα προϊόντα της κατηγορίας τους. Σήμερα η δημιουργία νέων προϊόντων από αγνά φυσικά υλικά, αποτελεί  καθημερινά πάθος της εταιρίας!!!




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



MYTHOS-ALOE-EXTRA VITAL SERUM

(ΥΠΕΡ-ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΤΙΚΟ SERUM)



Οι περισσότερες γυναίκες αυτό που επιθυμούμε είναι να καταπολεμήσουμε τα σημάδια του χρόνου με σημαία μας το “είμαστε όσο φαινόμαστε”! Μπορεί να πανικοβληθήκαμε με την πρώτη ρυτίδα, αφού την θεωρήσαμε σημάδι γήρατος, αλλά φυσικά τα ψεγάδια μας είναι αυτά που μας κάνουν να διαφέρουμε. Η γήρανση προσώπου όμως σε κάποιες περιπτώσεις δεν συμβαδίζει με την ηλικία και μας χτυπάει την πόρτα πολύ νωρίτερα αφού εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.
Επειδή οι γυναίκες λατρεύουμε να διατηρούμε την νεανικότητά μας και να φαινόμαστε φρέσκες ψάχνουμε λύσεις για να καταπολεμήσουμε την γήρανση του δέρματος και ειδικότερα αν έχει κάνει την εμφάνισή της πρόωρα. Πολλές από τις λύσεις που μας προσφέρονται είναι πολυέξοδες, χρονοβόρες και με μη εγγυημένα αποτελέσματα. Άραγε μπορούμε με φυσικές μεθόδους να καταπολεμήσουμε την γήρανση προσώπου και να αντιστρέψουμε τα δεδομένα; Πολλές γυναίκες τον τελευταίο καιρό προτίμησαν την χρήση των φυσικών προϊόντων της Mythos Cosmetics, με καταπληκτικά αποτελέσματα και εννοείται χωρίς να επιβαρύνουν την υγεία μας.

Τα σημάδια της γήρανσης διαφέρουν από γυναίκα σε γυναίκα, ενώ ποικίλλει και ο βαθμός έντασής τους. Τα συνηθέστερα σημάδια της καθημερινής γήρανσης της επιδερμίδας είναι η ερυθρότητα, η θαμπάδα και η εμφάνιση ρυτίδων κατά τη διάρκεια της ημέρας. Σε περιπτώσεις ευαίσθητης επιδερμίδας, μπορεί επίσης να παρατηρηθεί αίσθηση τραβήγματος και αφυδάτωσης, ή οι ατέλειες του προσώπου να γίνονται πιο εμφανείς. Η πάροδος του χρόνου αναπόφευκτα αφήνει τα σημάδια της, σε άλλους ανθρώπους περισσότερο και σε άλλους λιγότερο. Γιατί όμως ο χρόνος κάνει διακρίσεις; Φταίνε τα γονίδια για τη γήρανση ή εξωγενείς παράγοντες τους οποίους μπορούμε να αντιμετωπίσουμε;
Οι έρευνες δείχνουν ότι υπάρχουν, στην πραγματικότητα, δύο διαφορετικά είδη γήρανσης. Η γήρανση που προκαλείται από τα γονίδια που κληρονομούμε και ο άλλος τύπος της γήρανσης είναι γνωστή ως εξωγενής γήρανση και προκαλείται από περιβαλλοντικούς παράγοντες, όπως η έκθεση στις ακτίνες του ήλιου.

Ιδού λοιπόν η νέα θεραπεία που θα βοηθήσει το πρόσωπό μας να ανακτήσει τη χαμένη του λάμψη και φρεσκάδα.

To MYTHOS-ALOE-EXTRA VITAL SERUM είναι μια στοχευμένη, νέας γενιάς θεραπεία – σχεδιασμένη για να απαλύνει άμεσα τα ορατά σημάδια της γήρανσης, όπως οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές και να ελαχιστοποιεί την εμφάνιση των ατελειών και των πόρων του δέρματος. Υπερ-Αναζωογονητικό, αντιρυτιδικό serum σύσφιξης, με λευκαντικές ιδιότητες που ενυδατώνει την επιδερμίδα, την ανορθώνει άμεσα και της προσφέρει σφριγηλή όψη.
Αποτελεί την απόλυτα ολοκληρωμένη περιποίηση ενάντια στα πρώτα σημάδια γήρανσης. Προλαμβάνει τη δημιουργία των πρώτων ρυτίδων, λειαίνει τις λεπτές γραμμές και αποκαθιστά τη θαμπή όψη. Έτσι, η επιδερμίδα του προσώπου και του λαιμού διατηρείται λεία, σφικτή και νεανική.
Περιέχει 100% οργανική αλόη, βιολογικό ελαιόλαδο, εκχύλισμα αρακά & παπάγιας, προσφέρουν ανακούφιση από τα σημάδια του στρες, μειώνουν την τραχύτητα του δέρματος και το βάθος των ρυτίδων και παρέχουν μία πιο νεανική εμφάνιση, προσδίδοντας ενυδάτωση, ελαστικότητα και σφριγηλότητα στο δέρμα. Μέρα με την μέρα, γίνεται καλύτερη, πιο δυνατή και τονώνεται με λάμψη νεότητας. Χαρίζει βελούδινη υφή και μεταξένιο φινίρισμα. .
Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το δέρμα γίνεται πιο λείο και είναι έτοιμο για την εφαρμογή του make-up. Με το MYTHOS-ALOE-EXTRA VITAL SERUM η επιδερμίδα είναι άμεσα πιο ενυδατωμένη και προστατευμένη.

Η υφή του MYTHOS-ALOE-EXTRA VITAL SERUM είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο που με ελάχιστη ποσότητα βοηθάει στην επανόρθωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων, αναδομεί εντατικά την επιδερμίδα του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ, χαρίζοντας εξαιρετική αίσθηση απαλότητας & ενυδάτωσης. Η αίσθηση που έχει είναι μια ευχάριστη δροσιά και ανακούφιση, σα να παίρνει μια βαθιά ανάσα η επιδερμίδα ενώ η διακριτική ευωδιά του είναι ευχάριστη.
Έχει ευχάριστο άρωμα και είναι σε όμορφη συσκευασία με ειδική κάνουλα για καλύτερη κατανομή του προϊόντος!!

Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος


Τρόπος χρήσης:

Το χρησιμοποιούμε σε καθαρή επιδερμίδα, βάζοντας 2-3 σταγόνες του ορού, πρωί ή και βράδυ και πριν από την ενυδατική  κρέμα. Χάρη στην ειδική του σύνθεση, έχει υψηλότερη συγκέντρωση δραστικών συστατικών από οποιοδήποτε άλλο προϊόν περιποίησης για αυτό και μπορεί και καταπολέμα δραστικά οποιοδήποτε πρόβλημα της επιδερμίδας.



MYTHOS-ALOE- BODY BUTTER

(ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΩΜΑΤΟΣ)


O χειμώνας και οι εορτές είναι εδώ, με τις μοβ ανεμώνες, τα κατακόκκινα χρυσάνθεμα, η θερμοκρασία , μειώνεται, τα φύλλα πέφτουν, οι βροχές ξεκινούν και το σώμα μπαίνει σε «χειμερινή λειτουργία», επηρεάζοντας σε σημαντικό βαθμό την καθημερινότητά μας. Είναι γνωστό ότι οι αλλαγές του καιρού μπορούν να επηρεάσουν το σώμα μας, μέσα από τις διάφορες μεταβολές που προκαλούν στη λειτουργία του οργανισμού. Διανύοντας το χειμώνα, τα προβλήματα που ενδέχεται να προκύψουν στο σώμα σας είναι προ των πυλών.
Ο χειμώνας είναι «σκληρός» απέναντι στο δέρμα. Καθώς έχουμε μπει σε τροχιά χαμηλών θερμοκρασιών, το δέρμα μας γίνεται σκληρό, ξηρό και στεγνό, καθώς απαιτεί περισσότερη προσοχή και φροντίδα. Έπειτα από ένα καλοκαίρι, όπου το έντονο φως του ήλιου ταλαιπώρησε το δέρμα μας, χρειάζονται κάποιες βασικές κινήσεις- μυστικά για την επανόρθωση του.
“Αν σταματήσει το σώμα να παράγει υγρασία, ή εάν η θέρμανση την απορροφήσει από το δέρμα και δεν αντικατασταθεί, τότε θα αρχίσουν να δημιουργούνται μικροσκοπικές ρωγμές στην επιδερμίδα που επηρεάζουν το φυσικό φράγμα του δέρματος (...)
Ο οργανισμός μας έχει ανάγκη ενυδάτωσης τόσο από μέσα, μέσω της κατανάλωσης νερού, όσο και εξωτερικά με τη βοήθεια ενυδατικών κρεμών. Η ενυδάτωση αποτελεί τροφή του δέρματος και το κάνει να δείχνει σφριγηλό και ανανεωμένο. Ο ψυχρός και ξηρός αέρας του περιβάλλοντος σε συνδυασμό με τη συχνή και απότομη εναλλαγή θερμοκρασίας κατά την είσοδο και έξοδό σας από θερμαινόμενους χώρους σοκάρουν την επιδερμίδα με αποτέλεσμα τη μη ομαλή λειτουργία του υδρολιπιδικού φιλμ της και το μπλοκάρισμα της φυσικής υγρασίας της.

Η αλήθεια είναι, πως αυτές τις κρύες μέρες, το δέρμα χρειάζεται περισσότερη τροφή και φροντίδα, διατηρώντας τα σωστά επίπεδα υγρασίας . Κι αν ψάχνετε γι’ αυτό το trick που θα σας χαρίσει την πολυπόθητη extra  ενυδάτωση…αυτό έρχεται κατευθείαν από τη φύση με το βούτυρο σώματος MYTHOS-ALOE- BODY BUTTER.
Το πλούσιο και κρεμώδες MYTHOS-ALOE- BODY BUTTER είναι απόλαυση για την επιδερμίδα. Λιώνει επάνω στην επιδερμίδα αφήνοντάς την απαλή και λεία. Θρέφει, ενυδατώνει και μαλακώνει το ξηρό και ταλαιπωρημένο δέρμα, ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία (φτέρνες, αγκώνες). Ανακουφίζει αμέσως την επιδερμίδα, με πλούσια υφή, διατηρεί την ελαστικότητα της επιδερμίδας, απορροφάται άμεσα και σε βάθος ενώ παράλληλα αποτελεί ασπίδα προστασίας από δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Περιέχει 100% οργανική αλόη, βιολογικό ελαιόλαδο, βούτυρο καριτέ & λεκιθίνη, που ενυδατώνουν και θρέφουν σε βάθος την επιδερμίδα , προσφέρουν ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, προστατεύοντας την επιδερμίδα από τις ελεύθερες ρίζες και την πρόωρη γήρανση. Μια εξαιρετική πηγή για βαθιά ενυδάτωση χρησιμοποιείται  για την φροντίδα του δέρματος. Συμπυκνωμένη κρέμα σώματος με εξαιρετικές ιδιότητες και υπέροχο άρωμα .
Από την πρώτη εφαρμογή θα νιώσετε το δέρμα σας βελούδινο και ελαστικό, ενώ με τη συστηματική χρήση θα είναι ορατά πιο σφικτό, νεανικό και λαμπερό. Με πλούσια, μη λιπαρή υφή που μας επιτρέπει να ντυθούμε αμέσως.

Τώρα μπορούμε να επωφεληθούμε ακόμα περισσότερο από την ανάλαφρη, βελούδινη υφή και να ζήσουμε την απόλυτη εμπειρία ομορφιάς, φροντίδας και βαθιάς ενυδάτωσης…
Το ενυδατικό βούτυρο σώματος MYTHOS-ALOE- BODY BUTTER με το συναρπαστικό άρωμα θα γίνει ο καλύτερος φίλος της επιδερμίδας σας.

Είναι σε όμορφη συσκευασία με άφθονο προϊόν!
Κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας και για ξηρές επιδερμίδες με αυξημένες ανάγκες ενυδάτωσης.

Τρόπος χρήσης:

Μετά το μπάνιο, απλώνουμε ομοιόμορφα το βούτυρο σε όλο μας το σώμα. Ιδανικό για καθημερινή χρήση, για ενυδάτωση με διάρκεια.



MYTHOS-ALOE- SHOWER GEL

(ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ)


Στολισμοί, φωταγωγίες, μηνύματα, δηλώσεις καί πολλά άλλα ἀποτελοῦν κάθε χρόνο συνηθισμένα στοιχεία πού πλαισιώνουν τον εορτασμό των Χριστουγέννων. Οι ἑόρτιες ευχές παίρνουν καί δίνουν ανάμεσα σέ συγγενείς, φίλους καί γνωστούς. Ευχετήριες κάρτες, τηλεφωνήματα, ηλεκτρονικά μηνύματα, ὅλα επιστρατεύονται για να προφέρουν το «Καλά Χριστούγεννα» καί το «Χρόνια πολλά»!
Η αγαπημένη εποχή του χρόνου, για μικρούς και μεγάλους έχει έρθει! Είναι το εορταστικό κλίμα, η οικογενειακή ατμόσφαιρα, τα δώρα, αλλά και το πλούσιο τραπέζι, γεμάτο με φαγητά και γλυκά που μας γεμίζουν όμορφες εικόνες!
Αν θέλουμε να λάμπουμε τις ημέρες των Χριστουγέννων και να κλέψουμε τα βλέμματα στα πρωτοχρονιάτικα ρεβεγιόν, πρέπει να φροντίσουμε εγκαίρως και ουσιαστικά το δέρμα μας. Έχει πολύ μεγάλη σημασία η εκ βάθρων περιποίησή του, ώστε να μην δείχνουμε κουρασμένες ακόμη και αν έχουμε ξενυχτήσει πολύ. Όπως λοιπόν και στη ζωή, οι σωστές βάσεις είναι η μισή υπόθεση κάθε προσπάθειας, έτσι και η ομορφιά χρειάζεται σωστές βάσεις για να αναδειχθεί η καλύτερη εικόνα της.

Αν θέλετε να χαρίσετε μεγαλύτερη χαρά από ότι ο Άγιος Βασίλη στον εαυτό σας και το σώμα σας είναι η τέλεια στιγμή για ένα ζεστό μπάνιο με το MYTHOS-ALOE- SHOWER GEL που …μπορεί να κρατήσει λίγη ώρα παραπάνω. Χαλαρωτικές, μοσχομυριστές μπουρμπουλήθρες και μετά αίσθηση φρεσκάδας και ενυδάτωσης σε όλο το σώμα σας. Για τις πιο γενναίες … Πόλεμος μπουρμπουλήθρας …Εγγυημένη διασκέδαση και …ύπνος ως το πρωί!

Το μπάνιο με MYTHOS-ALOE- SHOWER GEL γίνεται ιεροτελεστία.... αναγεννά το σώμα και κατευνάζει το πνεύμα προσφέροντας στιγμές ευεξίας και αρμονίας. Τρέφει την επιδερμίδα ενώ παράλληλα την καθαρίζει .Είναι ιδανικό καθώς απαλύνει, θρέφει, ενυδατώνει και αναζωογονεί τη επιδερμίδα. Τονώνει την επιδερμίδα  καθώς ανακουφίζει την κούραση, εξισορροπεί το μυαλό και τα συναισθήματα και βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας.
Είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει ήπιο και αποτελεσματικό καθαρισμό, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει και περιποιείται την επιδερμίδα χάρη στο αναζωογονητικό 100%οργανική αλόη βιταμίνη Ε & δαφνέλαιο , ενισχύουν αμέσως το εξασθενημένο σώμα και αποκαθιστούν τη ζωτικότητα. Επιπλέον το υπέροχο αρώμα και ο απαλός αφρός θα σας συναρπάσουν. Το δέρμα σας θα γίνει λείο και ευχάριστα απαλό.
Με λίγη μόνο ποσότητα δημιουργεί πλούσιο αφρό, με αποτέλεσμα να διαρκεί για πολλές. …πολλές χρήσεις!

Το αγαπημένο άρωμα που έχει, εγκλωβίζει μέσα σε ένα μπουκάλι την αγαπημένη μας ανάμνηση … Πόσες φορές μυρίσατε κάτι ωραίο και αμέσως χαλαρώσατε; Μια εισπνοή αρκετή για να απελευθερώσει τις ενδορφίνες μας και να πλημμυρίσει το μυαλό από ωραίες εικόνες.

Η συσκευασία είναι αρκετά μεγάλη και με ένα μοντέρνο σύστημα στο καπάκι, το οποίο κάνει τη χρήση πανεύκολη! Για όλους τους τύπους δέρματος.

Τρόπος χρήσης:

Χρησιμοποιήστε μια μικρή ποσότητα στο σώμα σας και κάντε μασάζ μέχρι να δημιουργηθεί αφρός. Αφαιρέστε με άφθονο νερό.




MYTHOS-ALOE- FOOT CREAM


(ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΟΔΙΩΝ)


Οι άντρες είναι οπτικά όντα και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει για κανένα λόγο. Εχουν ξαφνικά μπροστά τους μια όμορφη γυναίκα και αρχίζουν να παρατηρούν ορισμένα σημεία επάνω της λες και τα περνούν από ανάκριση. Αν κάτι από αυτά τους εντυπωσιάσει πολύ, τότε ελάχιστη σημασία θα δώσουν στην προσωπικότητα της, πολύ απλά γιατί θα μπορέσει να ενεργοποιήσει τη φαντασία τους και να τους διεγείρει.
Ίσως διαβάζατε και ακούγατε για το πληθωρικό στήθος ή τους γυμνασμένους γλουτούς ή ακόμα, τα πλούσια μαλλιά και το χρώμα των ματιών. Κάπου εδώ όμως, εμείς θα προσθέσουμε και τα πόδια, που από ότι φαίνεται οι άντρες δίνουν έμφαση.
Τα πόδια είναι το σημείο του σώματος που «εκθέτουν» οι γυναίκες περισσότερο από όσο κανένα άλλο.
Όμως η όμορφη εμφάνιση των ποδιών απαιτεί προσωπική φροντίδα που όμως οι περισσότερες γυναίκες παραμελούν. Η ορθοστασία, τα ψηλά τακούνια, η έλλειψη άσκησης και η κατακράτηση υγρών λόγω κακής διατροφής, επιβαρύνουν τη σωστή κυκλοφορία του αίματος αυξάνοντας την αίσθηση της κούρασης.

Το κρύο του χειμώνα ταλαιπωρεί τα πόδια μας, οι χαμηλές θερμοκρασίες, οι βαριές μπότες και τα κλειστά παπούτσια, μας δυσκολεύουν να διατηρούμε τα πόδια μας υγιή.
Καλό είναι να είσαστε πολύ σχολαστικές με τη φροντίδα τους και να ακολουθείτε μία beauty routine που θα σας χαρίζει το καλύτερο αποτέλεσμα. Τα όμορφα περιποιημένα πόδια δεν είναι πολυτέλεια, αλλά ένδειξη σωστή προσωπικής υγιεινής.

Η ειδική κρέμα ποδιών MYTHOS-ALOE- FOOT CREAM , θα διατηρήσει τα πόδια μας ενυδατωμένα και αναζωογονημένα.

Η MYTHOS-ALOE- FOOT CREAM είναι εντατική κρέμα περιποιήσεις ποδιών και είναι η τέλεια λύση για την περιποίηση και την αναζωογόνηση του δέρματος στα πόδια .
Φροντίζει και ανακουφίζει τα πόδια σας, ενώ τα ενεργά συστατικά της αναδομούν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα σας. Θρεπτική κρέμα για τα πόδια, πλούσια σε ενυδατικά, αναπλαστικά και επουλωτικά συστατικά. Χαρίζει πλούσια ενυδάτωση, αντιμετωπίζει ρωγμές και εξελκώσεις ποδιών (σκασίματα, σχισίματα) καθώς και την έντονη ξηροδερμία, ενώ παράλληλα αναδομεί την επιδερμίδα, βελτιώνει την ελαστικότητα και τη δερματική υφή.
Αποκαθιστά την φυσική απαλότητα και ελαστικότητα την επιδερμίδας σας. Εντατική δροσιστική φροντίδα που μαλακώνει ενώ ταυτόχρονα δροσίζει και ανακουφίζει!!
Η σύσταση της βασίζεται σε μια ειδική συνταγή η οποία περιέχει 100% οργανική αλόη, βιολογικό ελαιόλαδο, ηλίανθο, βούτυρο κακάο, ελιάς & καριτέ. Μαλακώνει, ανακουφίζει, ενυδατώνει τα ταλαιπωρημένα πόδια, χαρίζοντάς τους μία ευχάριστη αίσθηση ξεκούρασης και ευεξίας. Η Κρέμα Ποδιών ενισχύει την ενυδάτωση του δέρματος προσελκύοντας και δεσμεύοντας νερό και για αυτό είναι κατάλληλη και για τα πιο απαιτητικά και ξηρά πόδια!! Μαλακώνει το δέρμα των ποδιών.

Θρέφει και επανορθώνει εντατικά τα πόδια, χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας. Με φρέσκια αναζωογονητική υφή που προσφέρει μια άμεση αίσθηση ευεξίας και χαλάρωσης. Το δέρμα μαλακώνει και αποκτά βελούδινη απαλότητα.
Έχει ανάλαφρο άρωμα και είναι σε πρακτική για να την βάζετε στην τσάντα σας και να την χρησιμοποιείτε ανά πάσα στιγμή μέσα στη μέρα.
Είναι σε όμορφη ,πρακτική συσκευασία ,κατάλληλη για την τσάντα μας.

Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε μικρή ποσότητα κρέμας σε καθαρά πόδια. Απλώστε την κρέμα στα πόδια με απαλές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.



MYTHOS-ALOE- SHOOTING GEL

(ΚΑΤΑΠΡΑΥΝΤΙΚΟ GEL ΑΛΟΗΣ)



Μπορεί να συμπεριφέρεται κανονικά καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, όμως όταν έρχεται ο χειμώνας αρχίζει να συμπεριφέρεται… ιδιότροπα. Πώς να φροντίσουμε την επιδερμίδα όταν την πιάνουν οι ευαισθησίες της;
Εχουμε την τύχη να ζούμε σε μια χώρα στην οποία ο χειμώνας είναι σχετικά ήπιος σε σύγκριση με τις βορειότερες χώρες. Παρ’ όλα αυτά, ίσως έχουμε παρατηρήσει πως ο κρύος καιρός σε συνδυασμό με τη θέρμανση είναι ένα ενοχλητικό δίδυμο για την επιδερμίδα μας, ιδιαίτερα όταν είναι έτσι κι αλλιώς ευαίσθητη. Τo αίσθημα «τραβήγματος», ο κνησμός και οι κοκκινίλες κάνουν την εμφάνισή τους, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξουμε ρότα στην περιποίησή μας.
Φανταστείτε την επιδερμίδα του σώματος σαν την ασπίδα προστασίας του οργανισμού. Αναλογιστείτε πόσο εκτεθειμένη είναι καθημερινά σε σκόνη, περιβαλλοντικούς ρύπους και υψηλές θερμοκρασίες.
Όλα μαζί φτιάχνουν ένα ιδανικό κοκτέιλ, ικανό να προξενήσει φθορές ακόμη και στο πιο ανθεκτικό «υλικό». Τα άσχημα νέα είναι ότι η αφυδατωμένη επιδερμίδα, με την τραχιά υφή και άτονη όψη, αναδεικνύει ακριβώς αυτήν τη φθορά από τις εξωτερικές, δυσμενείς συνθήκες.
Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, λοιπόν, η επιδερμίδα μας έχει ανάγκη από επιπλέον περιποίηση, ώστε να είναι προστατευμένη από τις καιρικές συνθήκες. Το δέρμα τον Χειμώνα θέλει μια ξεχωριστή περιποίηση, η οποία δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο! Τους κρύους μήνες του χειμώνα, είναι ανάγκη να φροντίσουμε λίγο περισσότερο το πρόσωπο και το σώμα, οπότε η σωστή ενυδάτωση πρέπει να μπει οπωσδήποτε στην καθημερινή μας ρουτίνα.

Η κρέμα MYTHOS-ALOE- SHOOTING GEL θα γίνει ο σύμμαχός σας και θα σας προσφέρει την ενυδάτωση και ανακούφιση  που χρειάζεται η επιδερμίδα σας!

Η MYTHOS-ALOE- SHOOTING GEL καταπραϋντικό τζελ με 100% οργανική αλόη, με βιολογικό ελαιόλαδο, πανθενόλη & καστορέλαιο. Μπορεί δικαιολογημένα να υπερηφανεύεται για τις υπέροχες θεραπευτικές ιδιότητες που έχει για το δέρμα σας – και όχι μόνο. Διαθέτει υγρή αίσθηση, απορροφάται γρήγορα χωρίς να κολλάει. Καταπραΰνει την ερεθισμένη επιδερμίδα από το ζεστό φως του ήλιου και κάνει το δέρμα σας ενυδατωμένο και λείο. Αυτό το πολυχρηστικό, ελαφρύ ενυδατικό gel είναι κατάλληλο για χρήση σε πρόσωπο και σώμα και ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει ανακούφιση, ενυδάτωση και αναζωογόνηση στην ξηρή και ευαίσθητη επιδερμίδα.
Αυτό το πολυχρηστικό τζελ έχει πολλές εφαρμογές, αλλά πιθανότατα η καλύτερη ιδιότητά του είναι το να ηρεμεί , να καταπραΰνει και να ενυδατώνει το ευαίσθητο δέρμα.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μάσκα νύχτας για να καταπραΰνει την επιδερμίδα του προσώπου.

Για τους άνδρες το τζελ της ALOE μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως θεραπεία για μετά το ξύρισμα αφού μπορεί να θεραπεύσει τα μικρά κοψίματα που προκαλούνται από αυτό. Ενυδατωμένο σε βάθος αλλά και έχοντας καταπραϋνθεί, το δέρμα είναι πιο απαλό, πιο ελαστικό. Φυσικά ομοιόμορφη αλλά και τονισμένη ταυτόχρονα, η απόχρωση της επιδερμίδας αποκαλύπτει όλη τη φυσική της λάμψη.

Αναλυτικότερα:

  • Δροσιστικό gel για το πρόσωπο και το σώμα.
  • Ενυδατώνει, καταπραΰνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα.
  • Μη λιπαρή, ήπια σύνθεση.
  • Ειδικά σχεδιασμένο για την ευαίσθητη επιδερμίδα.
  • Δερματολογικά ελεγμένο.

Αποτρέπει την αφυδάτωση του δέρματος ενώ διατηρεί μία αίσθηση απαλότητας και άνεσης. Δροσίζει, ενυδατώνει σε βάθος & ανακουφίζει άμεσα από την αίσθηση «καψίματος» από τον ήλιο, αφήνοντας μία ευχάριστη αίσθηση δροσιάς και ηρεμίας. Απορροφάται γρήγορα. Θρέφει αποτελεσματικά το δέρμα προλαμβάνοντας τους ερεθισμούς, ενώ βοηθά στην αποκατάσταση της απαλότητάς του.


Η MYTHOS-ALOE- SHOOTING GEL έχει προηγμένο ενυδατικό σύμπλεγμα, που συνδυάζει την αγνότητα των φυσικών συστατικών με τη δύναμη της επιστήμης.
Τα φυσικά συστατικά του, αφήνουν ένα ευχάριστο άρωμα φρεσκάδας στο δέρμα.
Είναι σε ,κομψή συσκευασία ,με πολύ ποσότητα και μπορούμε να την έχουμε πάντα μαζί μας!

Τρόπος χρήσης:

Απλώστε το στην ερεθισμένη περιοχή. Επίσης, εφαρμόζεται σε στεγνό πρόσωπο και σώμα. Κάνετε μασάζ μέχρι να απορροφηθεί.




Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως η Mythos Cosmetics υποδέχεται τις φετινές γιορτές στην πιο πολυτελή εκδοχή τους! Καθώς Χριστούγεννα χωρίς δώρα δεν γίνονται, η Mythos Cosmetics ετοίμασε την απόλυτα προσωποποιημένη πρόταση για εσάς και τους αγαπημένους σας με προϊόντα για περιποίηση και διαμόρφωση!
H σειρά προϊόντων της Mythos Cosmetics μπαίνουν σε γιορτινές συσκευασίες, έτοιμες να ντύσουν με πολυτέλεια το μπουντουάρ σας. Συνδυάζουν την πολυτέλεια και τη φινέτσα και αποτελούν έναν αληθινό σύμμαχο ομορφιάς για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά.
Κάντε δώρα από την Mythos Cosmetics, γιατί γι’ αυτούς που αγαπάς περισσότερο, αξίζει να επιλέγεις τα καλύτερα! Δεν υπάρχει τίποτε πιο γλυκό και πιο τρυφερό από την απαλότητα της επιδερμίδας με προϊόντα ALOE.

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Mythos Cosmetics για την χορηγία των προϊόντων.
Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.flax.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου