Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

CosmetiCom review


CosmetiCom


Γειά σας Glamorous,

’Ολες γνωρίζουμε καλά πως ποτέ δεν μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για κάτι την… τελευταία στιγμή. Ομοίως, αν θέλουμε να λάμπουμε τις ημέρες των Χριστουγέννων και να κλέψουμε τα βλέμματα στα πρωτοχρονιάτικα ρεβεγιόν, πρέπει να φροντίσουμε εγκαίρως και ουσιαστικά το δέρμα μας. Έχει πολύ μεγάλη σημασία η εκ βάθρων περιποίησή του, ώστε να αναδεικνύεται σωστά το μακιγιάζ μας αλλά και να μην δείχνουμε κουρασμένες ακόμη και αν έχουμε ξενυχτήσει πολύ (μακάρι να χορεύετε όλες μέχρι πρωίας!). Όπως λοιπόν και στη ζωή, οι σωστές βάσεις είναι η μισή υπόθεση κάθε προσπάθειας, έτσι και η ομορφιά χρειάζεται σωστές βάσεις για να αναδειχθεί η καλύτερη εικόνα της.
Μπορείτε και προλαβαίνετε! Με τις σωστές κινήσεις, θα πετύχετε την καλύτερη ανανέωση για τη γιορτινή σας ακαταμάχητη γοητεία!
Επειδή η μαγεία των γιορτών μας περιμένει, ας προετοιμαστούμε εγκαίρως για να τη ζήσουμε χαμογελώντας με το πιο λαμπερό μας πρόσωπο!

Πιστή στο πνεύμα των Χριστουγέννων, η εταιρία CosmetiCom έχει μεγάλη εμπειρία σχετικά με τις ανάγκες του κάθε δέρματος, ώστε να μας προετοιμάσει για τις γιορτινές ημέρες και να αρκούν λίγες κινήσεις για να μεταμορφωνόμαστε άψογα πριν από την κάθε έξοδο.




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:


DONNA VALENTE-FACIAL SCRUB

(SCRUB ΠΡΟΣΩΠΟΥ)



Χρησιμοποιούμε τα σωστά ενυδατικά προϊόντα, καθαρίζουμε καθημερινά το δέρμα μας και όμως εκείνο δείχνει κουρασμένο, άγριο και θαμπό. Ποιο κομμάτι λείπει από το παζλ της αποτελεσματικής περιποίησης; Ίσως το σημαντικότερο: Tο πρώτο βήμα για την περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου είναι αναμφισβήτητα η απολέπιση.
Η απολέπιση εντείνει τη φυσική ικανότητα του δέρματος να αναγεννάται. Η διαδικασία αυτή ,μας απαλλάσσει από τα νεκρά κύτταρα  στο πρόσωπο …. Επιπλέον, επιτρέπει στα θρεπτικά συστατικά που προσφέρουμε στο δέρμα να διεισδύσουν καλύτερα και πιο βαθιά. Έτσι, η απολέπιση είναι σημαντική για την υγεία του δέρματος, αλλά θα πρέπει να γίνεται με συνέπεια και προσοχή. H καλύτερη ώρα για την απολέπιση του προσώπου είναι το πρωί, επειδή το βράδυ ανεβαίνουν στην επιφάνεια του δέρματος τα νεκρά κύτταρα. Έτσι το πρωί μπορούν να καθαριστούν με ευκολία.
Και το χειμώνα, που οι καιρικές συμβάλλουν στην έντονη αφυδάτωση της επιδερμίδας, είναι το ιδανικό χρονικό διάστημα για να βάλουμε συστηματικά την απολέπιση στην εβδομαδιαία ρουτίνα περιποίησης.
Τι το ιδανικότερο να βάλετε στην καθημερινότητα σας το DONNA VALENTE-FACIAL SCRUB προσώπου .

Το DONNA VALENTE-FACIAL SCRUB προσώπου είναι απαλό και δροσερό καθαριστικό απολέπισης προσώπου. Κάνει Βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας και κάνει απομάκρυνσή συσσωρευμένων νεκρών κυττάρων. Απολέπιση , απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και ανανέωση που θα αποκαλύψει την πιο λαμπερή επιδερμίδα που είχες ποτέ!

Το scrub της Donna Valente, που ειδικεύεται στα προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς εδώ και πολλά χρόνια, θα σε μαγέψει επίσης με την αγνότητά του, γιατί περιέχει 92% φυσικά συστατικά.
Με φυσικούς κόκκους bamboo, φυσικό εκχύλισμα αγγουριού και αβοκάντο, το δέρμα σου θα ενυδατωθεί και θα  σε ευχαριστεί για όλη τη λάμψη που θα του προσφέρεις. Εναν εξαιρετικό συνδυασμό, πλούσιο σε αντιοξειδωτικές και τονωτικές ιδιότητες, προσφέροντας βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας από τους ρύπους (ατμοσφαιρικοί, καπνός τσιγάρου κλπ.). Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, αποφράσσει τους πόρους από τους ρύπους, τα υπολείμματα μακιγιάζ και το σμήγμα, χαρίζοντας στο δέρμα μοναδική απαλότητα, άμεση αναζωογόνηση και λαμπερή όψη. Παράλληλα, χαρίζει μια αίσθηση δροσιάς και ευεξίας, ενώ έχει καταπραϋντική και μαλακτική δράση, προσφέροντας επιφανειακή ενυδάτωση …
Απολεπίζει απαλά την επιδερμίδα και ενισχύει την ανανέωση των κυττάρων της αφήνοντάς την απαλή και φωτεινή χάρη στα  ενυδατικά συστατικά.

Μας προσφέρει καθαρή και φωτεινή επιδερμίδα χωρίς να νιώθουμε το δέρμα μας να τραβάει.
Έχει υπέροχο άρωμα!
Είναι σε πρακτική συσκευασία και είναι κατάλληλη ακόμα και για μακρινά ταξίδια.
Χωρίς parabens, microbeads, allergens, mineral oils, σιλικόνες SLS & SLES.

Τρόπος χρήσης:

Απλώστε με κυκλικές κινήσεις μασάζ σε καθαρή επιδερμίδα, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Αφήστε για 5 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Χρησιμοποιήστε τη 1-2 φορές την εβδομάδα.



Donna Valente-PURIFYING MILK CLEANSER

(Γαλάκτωμα Καθαρισμού με Αλόη και Βιταμίνη Ε)


Ο χειμώνας είναι πια γεγονός και όλοι προετοιμαζόμαστε  για την καινούρια εποχή τόσο πρακτικά όσο και ψυχολογικά! Τι θα πούμε όμως για το δέρμα μας; Ισχύει το ίδιο και για εκείνο; Είμαστε αποφασισμένοι να το φροντίσουμε ώστε να υποδεχτούμε το χειμώνα με ένα πρόσωπο γεμάτο ζωντάνια, λάμψη και καθαριότητα;
Όποια και αν είναι η εποχή, η καλή επιδερμίδα είναι το θεμέλιο της αυτοπεποίθησης όσον αφορά στην ομορφιά. Όταν σκεφτόμαστε την ομορφιά, το μυαλό μας πάει σε μυστικά ομορφιάς σε κρέμες για το πρόσωπο και το σώμα, σε όμορφα χτενίσματα για τα μαλλιά, σε tips μακιγιάζ. Αυτή είναι μια σημαντική προσέγγιση στην ομορφιά γιατί, σε τελευταία ανάλυση, οι περισσότερες από εμάς είμαστε πάντα πρόθυμες να μάθουμε έναν καινούριο τρόπο για να γίνουμε πιο ελκυστικές.
Μπορεί τα πάντα κάθε χρόνο σε θέμα περιποίησης να αλλάξουν , ο καθαρισμός της επιδερμίδας είναι μια σταθερή αξία ,που παραμένει.
Το πρώτο και σημαντικότερο λοιπόν βήμα για την περιποίηση του προσώπου μας ξεκινάει από τον σωστό καθαρισμό στον κατάλληλο χρόνο. Ο καθαρισμός του προσώπου είναι μια αισθητική περιποίηση η οποία συνίσταται για όλους τους τύπους δερμάτων.

Το γαλάκτωμα Donna Valente-PURIFYING MILK CLEANSER, είναι ένας εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος για διατηρήσουμε το δέρμα μας καθαρό ,όπου και να είμαστε!

Η σειρά Donna Valente-PURIFYING MILK CLEANSER αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα ενυδάτωσης και καθαρισμού βασισμένο στη βαθιά γνώση της δύναμης της φύσης. Έτσι και με το γαλάκτωμα καθαρισμού Donna Valente-PURIFYING MILK CLEANSER καθαρίζουμε αποτελεσματικά την επιδερμίδα μας με το άγγιγμα των φυσικών συστατικών. Είναι σχεδιασμένο για αποτελεσματικό καθαρισμό της επιδερμίδας του προσώπου ,των ματιών και  του λαιμού. Ένα καταπραϋντικό κρεμώδες καθαριστικό προσώπου που απομακρύνει τα υπολείμματα μακιγιάζ. Χάρη στον συνδυασμό πολύ αποτελεσματικών και απαλών καθαριστικών παραγόντων, το δροσερό γαλάκτωμα αφαιρεί με μια κίνηση το μακιγιάζ, ενώ σέβεται την ευαίσθητη επιδερμίδα.
Με απαλή υφή, που καθαρίζει αποτελεσματικά, βελτιώνει την όψη, έχει μαλακτική δράση και δίνει στο δέρμα φρεσκάδα και υγεία. Με λεπτόρρευστη, δροσερή υφή που δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Καθαρίζει απαλά σε βάθος, απομακρύνει σκόνες, σμήγμα, ιδρώτα, make-up και αφήνει την επιδερμίδα καθαρή,  δροσερή και ενυδατωμένη. Το Donna Valente-PURIFYING MILK CLEANSER έχει ένα προηγμένο ενυδατικό σύμπλεγμα που συνδυάζει την αγνότητα των φυσικών συστατικών με τη δύναμη της επιστήμης και αποτρέπει την αφυδάτωση του δέρματος ενώ διατηρεί μία αίσθηση απαλότητας και άνεσης. Με εκχύλισμα Αλόης και Βιταμίνης Ε για ενυδάτωση και διατήρηση της απαραίτητης υγρασίας στο δέρμα. Η επιδερμίδα είναι απόλυτα καθαρή, δροσερή και άνετη.

Θρέφει αποτελεσματικά το δέρμα προλαμβάνοντας τους ερεθισμούς, ενώ βοηθά στην αποκατάσταση της απαλότητάς του διατηρώντας μία αίσθηση απαλότητας και άνεσης. Αφαιρεί αποτελεσματικά ρύπους και μακιγιάζ ενώ τονώνει την επιδερμίδα αφήνοντας την μοναδικά απαλή, αναζωογονημένη και λαμπερή.

Έχει ευχάριστο άρωμα και είναι σε στρογγυλή συσκευασία, με ειδική κάνουλα για καλύτερη κατανομή του προϊόντος!
Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Τρόπος χρήσης:

Απλώστε με απαλές κυκλικές κινήσεις στο πρόσωπο, το λαιμό και τα μάτια και αφαιρέστε το επιπλέον γαλάκτωμα με βαμβάκι. Ξεπλένετε προαιρετικά. Αναζωογονεί ευχάριστα μετά τον καθαρισμό του προσώπου με Donna Valente Cleansing Milk.



DONNA VALENTE-FACIAL CLAY MASK

(ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΑΡΓΙΛΟ,ΑΓΓΟΥΡΙ  & ΑΒΟΚΑΝΤΟ)



Χριστούγεννα… μαγικά, ονειρεμένα, παραμυθένια, με συνταγές, με μυρωδιές που σε πάνε πίσω στα παιδικά σου χρόνια, με λαμπερά φωτάκια, με χρώματα, με παιχνίδια, με γέλια, με την οικογένεια, με φίλους, με δικούς σου ανθρώπους, στο δικό σου σπίτι, στο πατρικό σου σπίτι, στο σπίτι της γιαγιάς και του παππού, στο σπίτι φίλων, στην πόλη ή στο χωριό, με ήλιο, με χιόνι, με τον Ρούντολφ, με κλασικές χριστουγεννιάτικες ταινίες, με γάλα και μπισκότα, με παραμύθια, με αστείες ιστορίες, με ξενύχτι για να τον δεις να κατεβαίνει από το τζάκι ή απλά να ακούσεις το XO-XO-XO!!!!

Τα Χριστούγεννα είναι μαγικά, είναι ονειροπόλα, είναι αγαπησιάρικα, είναι ταξιδιάρικα! Για τον καθένα Χριστούγεννα είναι κάτι διαφορετικό, κάτι προσωπικό.. Αυτός ο μήνας έχει κάτι μαγικό! Θες τα φωτάκια; Θες οι στολισμοί; Θες τα δωράκια; Θες οι προετοιμασίες και η προσμονή; Πάντως η διάθεσή μας πάντα ανεβαίνει!! Ισως οφείλεται και στο γεγονός ότι ήδη έχουμε αρχίσει να ψάχνουμε τι θα φορέσουμε, πως θα βαφτούμε και τι χτένισμα θα κάνουμε. Αλλά ας μην ξεχνάμε ότι ο πόθος κάθε γυναίκας, ειδικά τώρα τις γιορτές δεν είναι άλλος από ένα τέλειο πρόσωπο! Η περιποίηση του είναι ένα ακόμη κομμάτι της εμφανίσεις μας ,που πρέπει  να προσέξουμε τώρα στις γιορτές!!

Ξεχάστε τις άπειρες ώρες μπροστά στον καθρέφτη σας και σταματήστε να ρωτάτε ποια είναι η πιο όμορφη στο ρεβεγιόν!
Τώρα τις γιορτές, περισσότερο από κάθε άλλη στιγμή του χρόνου, επιθυμούμε να έχουμε λαμπερό πρόσωπο. Το όνειρό μας μπορεί να γίνει πραγματικότητα, μονάχα εφόσον ακολουθήσουμε τις συμβουλές ενυδάτωσης για το πρόσωπο, από την αγαπημένη μας εταιρία CosmetiCom και την μάσκα υπερ - ενυδάτωσης DONNA VALENTE-FACIAL CLAY MASK.

Η μάσκα DONNA VALENTE-FACIAL CLAY MASK, είναι ο πιο εύκολος, άμεσος και αποτελεσματικός τρόπος για να προσφέρουμε στην επιδερμίδα την εξειδικευμένη φροντίδα και ενυδάτωση.

Η DONNA VALENTE-FACIAL CLAY MASK είναι μια μοναδική μάσκα προσώπου που περιέχει δραστικά συστατικά σε υψηλές συγκεντρώσεις γεγονός που εξηγεί τα εντυπωσιακά αποτελέσματα, τα οποία προσφέρει. Όμως όσο ισχυρό κι αν είναι το κοκτέιλ της φόρμουλας ο βασικός λόγος που η μάσκα ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα προϊόντα καθημερινής περιποίησης είναι ο χρόνος που…. δίνουμε στο προϊόν. Οι συνοπτικές διαδικασίες - έστω κι αν οι ειδικοί επιμένουν για το αντίθετο- που ακολουθούμε πρωί και βράδυ για τον καθαρισμό και την εφαρμογή του προϊόντος δεν επιτρέπει στην επιδερμίδα να απορροφήσει σε βάθος τα πολύτιμα ενεργά συστατικά από το καθένα ξεχωριστά. Με τη μάσκα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Γιατί, εκ των προτέρων, ξέρουμε ότι χρειάζεται να έχουμε στη διάθεσή μας τουλάχιστον 5-10 λεπτά, όπως συνήθως αναγράφεται στις οδηγίες της συσκευασίας. Σε συνθήκες μάλιστα ….απόλυτης ηρεμίας. Σαν να προσφέρουμε κατ’ οίκον μια εμπειρία spa στην επιδερμίδα μας!

Η μοναδική σύνθεση του προϊόντος προσφέρει εξαιρετική λάμψη & φωτεινότητα σε όλες τις θαμπές  επιδερμίδες  ενώ βελτιώνει την σφριγηλότητά της και δεν αφήνει λιπαρότητα. Έχει ισχυρή αντιρυτιδική και αντιγηραντική δράση. Αναδομεί και προστατεύει την επιδερμίδα από τη γήρανση, χαρίζοντας την ταυτόχρονα τη χαμένη της λάμψη. Ενυδατώνει, ενώ θα συσφίξει και θα επαναφέρει τις ρωγμές του δέρματος προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση, θρέψει, αναδόμηση, χαρίζοντας της ταυτόχρονα τη χαμένη της λάμψη.
Πως βοηθά την επιδερμίδα:
Ενισχύει τα επίπεδα υγρασίας στην επιφανειακή στιβάδα και χάρη στα ενεργά συστατικά που περιέχει, προστατεύει την επιδερμίδα και αναζωογονεί τα κουρασμένα δέρματα και τους χαρίζει τη χαμένη τους λάμψη.
Ετσι μπορούμε να είμαστε σίγουρες ότι οι ενεργοί παράγοντες της φόρμουλας θα διεισδύσουν σε μεγαλύτερο βάθος.
Ο άργιλος & βούτυρο καριτέ θρέφει και συσφίγγει την επιδερμίδα, εξισορροπώντας την ενυδάτωσή της. Το δροσερό αγγούρι εκτοξεύει στα ύψη την υγρασία και λόγω των τονωτικών ,αντιοξειδωτικών και ενυδατικών στοιχείων του.
Ενσωματώνοντας την πεμπτουσία των πιο πολυτελών συστατικών στις υψηλότερες συγκεντρώσεις , η τελετουργία της DONNA VALENTE-FACIAL CLAY MASK προσφέρει απαράμιλλα αποτελέσματα και χαρίζει διαρκή λάμψη.

Μία μάσκα που δίνει απλόχερα υγιή  λάμψη και ζωντάνια.
Έχει ελαφρύ άρωμα αβοκάντο και είναι σε πολυτελή συσκευασία, κατάλληλη και για τα ταξίδια μας!
Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

Τρόπος χρήσης:


Την χρησιμοποιούμαι μία φορά την εβδομάδα, απλώνοντας σε καθαρό και στεγνό δέρμα. Περιμένετε για περίπου 10 λεπτά μέχρι να στεγνώσει η μάσκα. Ξεφλουδίστε τη μάσκα,  από το πηγούνι προς το μέτωπο. Φρεσκάρετε το πρόσωπο με τονωτικό και εφαρμόστε ενυδατική κρέμα.



BEAUTY FORMULAS-DEEP CLEANSING GOLD-PEEL OFF FACIAL MASK

(ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ-ΧΡΥΣΟ)


Αιώνια ομορφιά . Η εμμονή με την ομορφιά, οδηγεί σε περίεργες εμπειρίες. Η αναζήτηση της ιδανικής λύσης για να γυρίσουμε το χρόνο πίσω, είναι το ζητούμενο για τις γυναίκες και η βιομηχανία της ομορφιάς προσπαθεί να ικανοποιήσει αυτή την επιθυμία. Στη σημερινή εποχή που ζούμε, όλοι προσπαθούν με κάθε δυνατό τρόπο να φροντίζουν το δέρμα τους και γενικά την εμφάνισή τους. Η αισθητική φροντίδα και περιποίηση εξελίσσεται ασταμάτητα, προσφέροντας αμέτρητες θεραπείες με τη χρήση καλλυντικών προϊόντων. Θεραπείες που στόχο έχουν να προσφέρουν αιώνια ομορφιά και καλαίσθητη εμφάνιση, κάτι που επιθυμούν γυναίκες αλλά και άνδρες όλων των ηλικιών.

Όμως ο πιο σύντομος δρόμος για την επανόρθωση της επιδερμίδας χωρίς αμφιβολία, έρχεται από παλιά με την πιο παραδοσιακή κούρα ομορφιάς από γενέσεως κόσμου. Ο λόγος στις μάσκες, την πλέον παραδοσιακή κούρα ομορφιάς, που βοηθούν την επιδερμίδα να αποκαταστήσει άμεσα τη χαμένη της υγρασία και να ανακτήσει τη φωτεινή , λεία και απαλή της όψη. Με έμπνευση από το «οπλοστάσιο» της φύσης οι μάσκες ενυδάτωσης έχουν αποδείξει διαχρονικά την ευεργετική τους δράση στην όψη και καλή κατάσταση της επιδερμίδας….αφού σε λίγα, μόνο, λεπτά προσφέρουν την υγρασία που έχει ανάγκη η επιδερμίδα. 
Οι μάσκες ομορφιάς , όπως τις γνωρίζαμε μέχρι τώρα, ξεχωρίζουν από τα προϊόντα καθημερινής περιποίησης για τις ενισχυμένες τους συνθέσεις που προσφέρουν άμεσα αποτελέσματα στην όψη και υφή της επιδερμίδας.

Μια νέα μάσκα αναζωογόνησης προσώπου μας έπεισε ότι αν υπάρχει η σωστή… συνταγή, μπορεί να κάνει θαύματα για την κουρασμένη επιδερμίδα.  «Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός», αλλά ίσως είναι η επιδερμίδα σας μετά από μια ανανεωτική χρυσή μάσκα! Τελευταία, η μάσκα χρυσού στο πρόσωπο αποτελεί τη “must” θεραπεία για όλες τις γυναίκες, αφού … κάνουν θαύματα στην ομορφιά και την ευεξία σας!

Ο χρυσός χρησιμοποιήθηκε αρχικά από την Κλεοπάτρα, η οποία κοιμόταν πάντα με μια χρυσή μάσκα προσώπου, για να δέχεται το πρόσωπό της τις ευεργετικές ιδιότητες του χρυσού κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Νιώστε πολυτέλεια με την μάσκα χρυσού DEEP CLEANSING GOLD-PEEL OFF FACIAL MASK, που όχι μόνο θα ενυδατώσει το πρόσωπό σας αλλά θα εξαφανίσει τα χρόνια από πάνω σας, θα συσφίξει και φωτίσει το δέρμα, μειώνοντας παράλληλα τις ρυτίδες σας.

Πρόκειται για μία χρυσή, ultra glamorous μάσκα καθαρισμού και απολέπισης προσώπου με χρυσό χρώμα που προέρχεται από τα ψήγματα χρυσού που περιέχει και την οποία αφήνεις να στεγνώσει στο πρόσωπό σου και στη συνέχεια ξεκολλάς.
Μαζί με τη χρυσή μάσκα αφαιρούνται και τα νεκρά κύτταρα, καθώς και ρύποι και το σμήγμα από την επιφάνειά του. Επιτυγχάνεται έτσι και ο καθαρισμός και η απολέπιση.
Αποτέλεσμα όχι ερεθισμένο και ξηρό, όπως στις περισσότερες μάσκες καθαρισμού, αλλά ενυδάτωση και τροφή για κάθε κύτταρο της επιδερμίδας σου. Διεγείρει την σύσφιξη & τη λάμψη του δέρματος χάρη στο καινοτόμο σύμπλεγμα δραστικών συστατικών που διεγείρει τη διαδικασία λιπόλυσης συσφίγγει την επιδερμίδα και επαναπροσδιορίζει το περίγραμμα του προσώπου. Διαθέτει πλήθος δραστικών συστατικών που είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά αλλά και εντελώς ασφαλή για την επιδερμίδα. Διατηρεί το δέρμα ενυδατωμένο και μειώνει τις ατέλειες του. Ενισχύει τη διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων, βελτιώνοντας τη φωτεινότητα του δέρματος. Προσφέρει καταπραϋντικές, μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες.
Μειώνει τις γραμμές & τους πόρους ενώ ενυδατώνει & αναδομεί την όψη του δέρματος. Προστατεύει το δέρμα από τις καθημερινές επιθέσεις & δίνει μια αίσθηση φρεσκάδας.

Τα οφέλη της χρυσής μάσκας είναι ότι αναζωογονεί την επιδερμίδα, διώχνει μακριά τις τοξίνες, ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος, βοηθά την κυκλοφορία του αίματος, προσφέρεται απολέπιση, ενυδάτωση, χαλάρωση, ενισχύει τον ρυθμό που ανανεώνονται τα κύτταρα του δέρματος.
Η DEEP CLEANSING GOLD-PEEL OFF FACIAL MASK διεισδύει βαθιά στα στρώματα του δέρματος και συμμετέχει ενεργά στην ανανέωση του.

Αποτέλεσμα;

Ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα. Το δέρμα γίνεται λαμπερό και απαλό μετά την εφαρμογή της χρυσής μάσκας .
Επιπλέον, έχει ένα άρωμα που απλά δεν περιγράφεται με λέξειςκαι μια υφή που σου δίνει την αίσθηση πως απλώνεις λιωμένο χρυσό στο πρόσωπό σου! Τέλειο;

Χαρίζει νεανικό, λαμπερό, απαλό, ελαστικό και υγιές δέρμα.
Η αίσθηση της αξίζει, αφού η αναζωογόνηση δεν έχει τέλος!
Απολαύστε, μυηθείτε στην πολυτέλεια μιας ολιγόλεπτης απόλαυσης.
Νιώστε ως άλλοι Μίδες και απολαύστε τις ιδιότητες της DEEP CLEANSING GOLD-PEEL OFF FACIAL MASK.

Η DEEP CLEANSING GOLD-PEEL OFF FACIAL MASK είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ενώ είναι ιδανική για επιδερμίδες που έχουν υπερβολική λιπαρότητα και προβλήματα ακμής.
Είναι σε συσκευασία φακέλου και είναι πρακτική για την τσάντα μας.

Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε ένα λεπτό και ομοιόμορφο στρώμα DEEP CLEANSING GOLD-PEEL OFF FACIAL MASK σε απολύτως καθαρό πρόσωπο και λαιμό, μία ή δύο φορές την εβδομάδα, το πρωί ή το βράδυ. Αφήστε το να δράσει για 15'. Όταν στεγνώσει, ξεφλουδίστε τραβώντας απαλά. Ξεπλύνετε με ζεστό νερό.



BEAUTY FORMULAS-SNAIL REGENERATING FACIAL MASK

(ΜΑΣΚΑ ΜΕ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΑΠΟ ΒΛΕΝΝΑ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΟΥ & SERUM)



Η ανάγκη να προετοιμάσουμε και να οχυρώσουμε την επιδερμίδα είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική.
Στη διάρκεια της μέρας, όπως γνωρίζουμε πολύ καλά, η επιδερμίδα είναι σε θέση άμυνας. Προσπαθεί να αντιμετωπίσει, όσο φυσικά είναι δυνατόν, τις πολλαπλές επιθέσεις . Η επιδερμίδα, όπως έχουμε πει πολλές φορές, είναι ζωντανός οργανισμός. Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που οι συνθήκες αλλάζουν, προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Όχι πάντα με επιτυχία. Φροντίζει όμως να στέλνει τα ανάλογα μηνύματα…..
Από τη μία γυαλίζει και εμφανίζει σπυράκια. Από την άλλη «τραβάει».  Αν αυτή η καθημερινότητα σας θυμίζει κάτι, τότε η φύση ή οι καταστάσεις σας προίκισαν με μια επιδερμίδα, έναν… τύπο που παίζει σε πολλά ταμπλό. Η φροντίδα της; γρίφος για γερούς λύτες.
Ένα ακόμη ενδιαφέρον beauty trend, αποδεικνύεται ο ιδανικός τρόπος να αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά τις ιδιαίτερες ανάγκες της επιδερμίδας ανά περιοχή του προσώπου .
Με έμπνευση από το «οπλοστάσιο» της φύσης οι μάσκες εντατικής περιποίησης έχουν αποδείξει διαχρονικά την ευεργετική τους δράση στην όψη και καλή κατάσταση της επιδερμίδας.
Οι μάσκες αποτελούν, χωρίς αμφιβολία, την πιο παραδοσιακή κούρα ομορφιάς από γενέσεως κόσμου. Οι γυναίκες σε κάθε σημείο του πλανήτη μάθαιναν να αξιοποιούν τους καρπούς της γης για να εξασφαλίζουν προστασία, φροντίδα, άριστη όψη και καλή υγεία στην επιδερμίδα.

Η επιτυχία δεν είναι τυχαία. Οι μάσκες, λόγω της συμπυκνωμένης τους σύνθεσης , είναι ο πιο εύκολος, άμεσος και αποτελεσματικός τρόπος για να προσφέρουμε στην επιδερμίδα την εξειδικευμένη φροντίδα που, ανά διαστήματα, έχει ανάγκη.
Για να απολαύσουμε αλλά και να κρατήσουμε όμορφες αναμνήσεις – τόσο εμείς όσο και ….η επιδερμίδα μας- από τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές φροντίζουμε έγκαιρα να οργανωθούμε και μόνον η συστηματική και στοχευμένη φροντίδα με BEAUTY FORMULAS-SNAIL REGENERATING FACIAL MASK την μπορεί να αποτρέψει τις φθορές της επιδερμίδας.

Η BEAUTY FORMULAS-SNAIL REGENERATING FACIAL MASK είναι υφασμάτινες - από βαμβάκι ή από μικροΐνες- μάσκες, που έχουν το σχήμα του προσώπου με ανοίγματα στα μάτια, στα ρουθούνια και στο στόμα και οι οποίες είναι εμποτισμένες με γερές δόσεις από ενυδατικά, αναζωογονητικά, καταπραϋντικά και αντιγηραντικά συστατικά. Στην ίδια κατηγορία συχνά περιλαμβάνονται και μάσκες για εξειδικευμένη χρήση σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου, όπως είναι τα μάτια ή τα χείλη.
Ξεχωρίζει για τις ενισχυμένες της συνθέσεις που προσφέρουν άμεσα αποτελέσματα στην όψη και υφή της επιδερμίδας. Περιέχει ενεργά συστατικά σε υψηλές συγκεντρώσεις. Δεν είναι όμως παχύρρευστες όπως οι παραδοσιακές, άρα είναι πιο εύκολα ανεκτές από κάθε τύπο επιδερμίδας. Είναι λεπτές μάσκες, ειδικά σχεδιασμένες για να καλύπτουν και το τελευταίο χιλιοστό στην επιδερμίδα του προσώπου και να δημιουργούν έτσι ένα προστατευτικό φιλμ ιδιαίτερα πλούσιο σε δραστικά συστατικά. Δεν χρειάζονται ξέβγαλμα, που σημαίνει οικονομία χρόνου για τις πολυάσχολες και δυνάμεων για τις ….αμελείς.
Ενδείκνυνται για την άμεση - εδώ και τώρα- ενυδάτωση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Και, όσο πιο καλά ενισχύουμε με νερό το υδρολιπιδικό φιλμ της επιδερμίδας τόσο περισσότερο περιορίζουμε τις πιθανότητες απώλειας υγρασίας από τις κατώτερες στιβάδες. Μοιάζουν με μια... τονωτική ένεση, που περιέχουν, ορό προσώπου με Αδενοσίνη και Κολλαγόνο για σύσφιξη και άμεσο lifting και χάρη τόσο στη σύνθεση- δραστικά συστατικά μικρού μοριακού βάρους σε υψηλή συγκέντρωση που περιέχονται σε προηγμένα συστήματα μεταφοράς- όσο και στη ρευστή υφή τους, εισχωρούν σε μεγαλύτερο βάθος. Και για αυτό ακριβώς κρίνονται κάτι παραπάνω από απαραίτητοι για καθημερινή χρήση και εντατική περιποίηση, η οποία σε βάθος χρόνου οχυρώνει και ενισχύει την επιδερμίδα.

Ενώ τα εκκρίματα  σαλιγκαριού με αναγεννητικές και ενυδατικές ιδιότητες, πλούσιου σε πολύτιμα συστατικά που τον καθιστούν μοναδικό για την περιποίηση και αποκατάσταση προβλημάτων της επιδερμίδας του προσώπου και του λαιμού. Από το πλήθος των ουσιών που περιέχει καθορίζονται και οι πολύτιμες ευεργετικές επιδράσεις που προσφέρει όπως ανανέωση και ανόρθωση του περιγράμματος του προσώπου, μείωση των λεπτών ρυτίδων και γραμμών, βαθιά ενυδάτωση, ενίσχυση της σύνθεσης του κολλαγόνου και ελαστίνης αφαίρεση των νεκρών κυττάρων. Το προϊόν σχεδιάστηκε για να καταπολεμά τη γήρανση σε όλη την περιοχή του προσώπου, χρησιμοποιώντας συστατικά-κλειδιά, που στοχεύουν στις διαφορετικές ανάγκες όλης της περιοχής.

Ολα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα βαθιά ενυδάτωση, ανανέωση και ανόρθωση του περιγράμματος . Πρόκειται για μάσκα  ελιξίριο που προσφέρει βαθιά και εντατική περιποίηση με εγγυημένα αποτελέσματα. Πρόκειται για μια έξυπνη αντιγηραντική λύση, για ορατή λείανση, ορατή ανόρθωση, ορατή σύσφιξη και αποκατάσταση του νεανικού σχήματος του προσώπου, που προσφέρει διόρθωση και τέλεια αποτελέσματα . Επίσης τα θρεπτικά συστατικά που περιέχει πραγματοποιούν τόνωση της ελαστικότητας, ορατή μείωση ρυτίδων και στοχευμένη δράση. Λειτουργεί ευεργετικά για το δέρμα, ακόμη και στις χαμηλότερες στοιβάδες του, γεγονός που την κάνει ιδιαίτερα αποτελεσματική.

Μία μοναδική μάσκα που χαρίζει ένα υγιές, φωτεινό, λείο και απαλό πρόσωπο.
Είναι σε κομψό φακελάκι και το άρωμα της είναι πολύ ελαφρύ και ευχάριστο.


Τρόπος χρήσης:

Ανοίγουμε τη συσκευασία και ξεδιπλώνουμε προσεκτικά τη μάσκα. Στη συνέχεια, την εφαρμόζουμε στο πρόσωπο φροντίζοντας να «κολλήσει» καλά , ταμπονάροντας απαλά, πρώτα στο μέτωπο, στα μάγουλα και τέλος στο πιγούνι. Αφήνουμε τη μάσκα 15 - 20 λεπτά της ώρας. Την αφαιρούμε προσεκτικά ενώ, ταυτόχρονα, ταμπονάρουμε την επιδερμίδα για να απορροφηθεί τυχόν παραπανίσιο προϊόν.


BEAUTY FORMULAS-AFTER DARK-NIGHT RECOVERY SLEEP MASK

(ΜΑΣΚΑ ΝΥΧΤΟΣ)



Beauty sleep. Ίσως ο πιο δόκιμος όρος για το τι προσφέρει ο σωστός ύπνος.
Γνωρίζουμε πολύ καλά πως στη διάρκεια της μέρας το δέρμα κρατά μόνιμα …αμυντική στάση απέναντι στους κάθε λογής εχθρικούς παράγοντες, ακτίνες UV, ρύπανση, σκόνη. Προσπαθεί να αντιμετωπίσει, όσο φυσικά είναι δυνατόν, τις πολλαπλές επιθέσεις . Όταν όμως ο ήλιος δύσει και ανάψουν τα φώτα της νύχτας , το δέρμα μπαίνει σε …recovery mode.
 Ή, αλλιώς σε ανασύνταξη δυνάμεων για να αναπληρώσει τις απώλειες , να διορθώσει τις ζημιές και να οχυρωθεί για το επόμενο πρωί. Μόλις ο ήλιος δύσει τα κύτταρα του δέρματος αρχίζουν να ενεργοποιούν τους επανορθωτικούς και αναπλαστικούς τους μηχανισμούς προκειμένου να διορθώσουν και να αποκαταστήσουν τις φθορές που έχουν υποστεί .

Ενώ εμείς κοιμόμαστε. Από τις 10.00 ήδη το βράδυ, αρχίζει η φάση αποτοξίνωσης. Είναι η ώρα που οι μηχανές...βάζουν μπρος. Λίγο αργότερα, στο διάστημα ανάμεσα στις 2.00 π.μ. – 5.00 π.μ., οι ρυθμοί του κυτταρικού μεταβολισμού διπλασιάζονται και η δραστηριότητα των φυσικών επανορθωτικών μηχανισμών φτάνει στο αποκορύφωμά της. Η θερμοκρασία του σώματος είναι πιο υψηλή και οι πόροι ανοικτοί, άρα και πιο δεκτικοί. Επιλέγοντας λοιπόν τα κατάλληλα ενεργά συστατικά βοηθάμε τα κύτταρα να δουλεύουν καλύτερα, πιο γρήγορα και πιο στοχευμένα.
Όταν τα φώτα σβήνουν κάποιοι αναλαμβάνουν να αποκαταστήσουν τις φθορές στην επιδερμίδα. Είναι οι φυσικοί μηχανισμοί επανόρθωσης και ανάπλασης που συνεργάζονται αρμονικά με τις εξειδικευμένες φόρμουλες νυχτερινής δράσης για να ξυπνήσουμε εμείς το πρωί με ανανεωμένη, φωτεινή και δυναμωμένη επιδερμίδα. Αρκεί βέβαια να έχουμε επιλέξει τις κατάλληλες και μια από αυτές είναι και η BEAUTY FORMULAS-AFTER DARK-NIGHT RECOVERY SLEEP MASK.

Η BEAUTY FORMULAS-AFTER DARK-NIGHT RECOVERY SLEEP MASK είναι για εντατική ενυδάτωση καθ' όλη την διάρκεια της νύχτας που αποκαλύπτει την λάμψη της επιδερμίδας. Ξεχάστε το στρες, την ένταση και την κούραση μετά από μία απαιτητική ημέρα και προετοιμάστε την επιδερμίδα σας για μία νυχτερινή ενίσχυση λάμψης. Σχεδιασμένη να βοηθά στην αντιμετώπιση των ορατών σημαδιών στρες, η μάσκα αυτή απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα και προσφέρει εντατική.
Είναι μάσκα σε μορφή κρέμας που δρα το βράδυ, κατά τη διάρκεια του ύπνου, θρέφοντας και καταπραΰνοντάς την επιδερμίδα. Επανοξυγονώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα ενάντια στους εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες. Βελτιώνει την αναπνοή και την ανάπλαση της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της νύχτας. Στο πρωινό ξύπνημα, η επιδερμίδα είναι πλήρως ενυδατωμένη και λαμπερή.
ενυδάτωση. Μία υφή που συνδυάζει την δροσιά ενός ορού με την απολαυστική εφαρμογή μίας μάσκας νύχτας. Ενισχύστε τη διαδικασία ενυδάτωσης-φωτισμού χρησιμοποιώντας αυτή τη μάσκα νυκτός, με ιδιαίτερα απαλή υφή, για να ξυπνήσετε το πρωί με μια φρέσκια και ξεκούραστη όψη. Η υφή της απελευθερώνει συνεχώς και παρατεταμένα ισχυρά συστατικά ενυδάτωσης που επαναφέρουν στο δέρμα τον σωστό βαθμό ενυδάτωσης.

Το επόμενο πρωί, το πρόσωπο σας δείχνει φρέσκο, ξεκούραστο και ανανεωμένο. Εκτός από εσάς, θα το παρατηρήσουν και οι γύρω σας!
Είναι σε πρακτική και όμορφη συσκευασία.

Τρόπος χρήσης:

Απλώστε σε καθαρό και στεγνό δέρμα, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Αφήστε τη μάσκα όλο το βράδυ και ξεπλύνετε με άφθονο νερό το πρωί.



Beauty Formulas- CHARCOAL DETOX FACIAL WIPES

(Ντεμακιγιάζ Επιδερμίδας Προσώπου Με Ενεργό Άνθρακα)


Το ότι ο καθαρισμός είναι η πρώτη και πιο ουσιαστική κίνηση στην καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας δεν το αμφισβητεί κανείς . Δεν είναι μόνο ότι απομακρύνει ρύπους, σκόνη, σμήγμα, μακιγιάζ . Απελευθερώνει τους πόρους και προετοιμάζει την επιδερμίδα να δεχτεί τα ενεργά συστατικά των προϊόντων καθημερινής περιποίησης. Αρκεί βέβαια να γίνεται σωστά ,με συνθέσεις που ανταποκρίνονται στις εξειδικευμένες ανάγκες κάθε τύπου επιδερμίδας. Αν η σκόνη, οι ρύποι, το σμήγμα και τα κατάλοιπα του μέικ-απ ή του αντηλιακού που «φιλοξενούνται» καθημερινά στην επιφάνεια της επιδερμίδας μπορούσαν να αφαιρεθούν στο τέλος της ημέρας με λίγο δροσερό νερό, όλα θα ήταν καλά.
Αλλά  το νερό και το σαπούνι ανήκουν στο μακρινό πλέον παρελθόν. Και ο λόγος είναι απλός. Όταν χρησιμοποιούμαι σαπούνι διαταράσσεται η ισορροπία του δέρματος, με αποτέλεσμα στο τέλος της διαδικασίας την έντονη ξηρότητα της επιδερμίδας και την ενοχλητική αίσθηση τραβήγματος. Με αποτέλεσμα να χρειαζόμαστε  κάτι πιο ισχυρό για να απομακρυνθούν. Το ρόλο αυτό αναλαμβάνουν τα προϊόντα καθαρισμού .

Ο καθαρισμός του προσώπου είναι γρήγορος, επιβεβλημένος και, κυρίως, κανόνας υγιεινής! Θα μπορούσε να είναι μια από τις δέκα εντολές ομορφιάς, εντούτοις πολλές γυναίκες την παραβιάζουν, είτε από κούραση είτε από βιασύνη ή από τεμπελιά, αν και γνωρίζουν ότι, αν επιθυμούν μια τέλεια αψεγάδιαστη επιδερμίδα, θα έπρεπε η τελευταία κίνησή τους πριν κοιμηθούν και η πρώτη μόλις ξυπνήσουν να είναι ο σωστός και σχολαστικός καθαρισμός του προσώπου τους.
Σύμμαχος και ακούραστος βοηθός μας στα δύσκολα είναι τα Beauty Formulas- Charcoal Detox Facial Wipes. Που θα μας προετοιμάσουν να αντιμετωπίσουμε τις δύσκολες καταστάσεις της επιδερμίδας, σαν παιχνιδάκι!!
Σήμερα, χάρις στα Beauty Formulas- Charcoal Detox Facial Wipes, οι γυναίκες δεν έχουν πια καμιά δικαιολογία για «κακή συμπεριφορά» απέναντι στην επιδερμίδα τους.

Τα Beauty Formulas- Charcoal Detox Facial Wipes είναι εμποτισμένα μαντηλάκια καθαρισμού και ντεμακιγιάζ με ενεργό άνθρακα κατάλληλα και για καθημερινή χρήση. Έχουν προηγμένη σύνθεση, που αφαιρεί αποτελεσματικά και το πιο δύσκολο μακιγιάζ! Η ενυδατική τους ικανότητα είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής απορρόφησής τους, καθώς και της ικανότητάς τους να ‘δεσμεύουν’ το νερό. Η μοναδική αυτή φόρμουλα καθαρισμού είναι ιδανική για την εξάλειψη των ακαθαρσιών στο δέρμα… καθαρίζουν απαλά, καταπραΰνουν και αναζωογονούν το δέρμα, αφήνοντας παράλληλα μια αίσθηση απαλότητας.
Εντείνουν τη φυσική ικανότητα του δέρματος να αναγεννάται. Μας απαλλάσσουν από τα νεκρά κύτταρα  στο πρόσωπο …. Επιπλέον, επιτρέπουν στα θρεπτικά συστατικά που προσφέρουμε στο δέρμα να διεισδύσουν καλύτερα και πιο βαθιά. Με μια απαλή κίνηση μπορεί να αφαιρέσει ρύπους και μακιγιάζ -ακόμα και το αδιάβροχο- από το πρόσωπο, τα μάτια και τα χείλη, να ενυδατώσει και να αναζωογονήσει την επιδερμίδα, να καταπραΰνει τυχόν ερεθισμούς και προσφέρει «τροφή», λάμψη και αντιοξειδωτική προστασία.
Καθαρίζουν απαλά το πρόσωπο και τα μάτια, αφήνοντας την επιδερμίδα φρέσκια και καθαρή, ενώ ταυτόχρονα καταπραΰνει την επιδερμίδα και μειώνει τους ερεθισμούς.

Είναι μαύρα, υφασμάτινα, και είναι μοναδικά!

Τα μαντηλάκια με τον ενεργό άνθρακα ,κάνουν αποτελεσματική αποτοξίνωση στην επιδερμίδα σας, χάρη στον ενεργό άνθρακα που περιέχουν και την ιδιότητα του να μαγνητίζει τις τοξίνες και τις ακαθαρσίες.
Διώχνει τις επιφανειακές τοξίνες, τους ρύπους, οξυγονώνει τα κύτταρα και επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει. Αφαιρούν κάθε ίχνος λιπαρότητας και αφήνοντας και πάλι την επιδερμίδα σας καθαρή και φρέσκια.
Είναι ιδανικά για γρήγορο καθαρισμό, αυτά τα πρακτικά μαντηλάκια σε μέγεθος ταξιδιού. Είναι σε βολική συσκευασία για να μπορείτε να πάρετε τα θαυμάσια οφέλη του ενεργού άνθρακα μαζί σας παντού.

Τρόπος χρήσης:

Καθαρίστε απαλά με ένα απαλό μαντηλάκι το πρόσωπο, το λαιμό και τα μάτια κρατώντας τα κλειστά. Κλείστε προσεκτικά τη συσκευασία μετά τη χρήση για να διατηρηθεί η υγρασία στα μαντηλάκια.



BEAUTY FORMULAS - CHARCOAL EYE GEL PATCHES
(ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ)



Μας κάνουν να δείχνουμε κουρασμένες , ξενυχτισμένες και θλιμμένες, ενώ δεν είμαστε-συνήθως…  Οι σκούροι κύκλοι όταν είναι σημάδι γήρανσης, δεν αντιμετωπίζονται εύκολα και σίγουρα όχι  με γιατροσόφια. Χρειάζονται τη βοήθεια μιας κρέμας ματιών, που θα διαθέτει δραστικά συστατικά και έξυπνες τεχνολογίες, τον κατάλληλο δηλαδή «εξοπλισμό» για να φωτίσει και πάλι το βλέμμα.
Η λεπτή, σαν τσιγαρόχαρτο και εξαιρετικά ευαίσθητη επιδερμίδα γύρω από τα μάτια, οι ελάχιστοι σμηγματογόνοι αδένες που διαθέτει και οι όλοι αυτοί οι μικροσκοπικοί μυς που βρίσκονται κάτω από αυτήν, έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για τους μαύρους κύκλους, τις σακούλες, το πρήξιμο και τις λεπτές γραμμές που κλέβουν τη φρεσκάδα από το βλέμμα μας. Εκτός από τα ξενύχτια και τις κακές μας συνήθειες, μπορεί να ευθύνονται η κληρονομικότητα, η κατασκευή του προσώπου, η ποιότητα της επιδερμίδας, ο ήλιος, ακόμα και μια αλλεργία. Το πρόβλημα αρχίζει να γίνεται πιο σοβαρό όταν στους παράγοντες αυτούς προστίθεται και ένας ακόμα: ο χρόνος. Και δυστυχώς, ακόμα κι αν δεν μας έχουν απασχολήσει ποτέ οι μαύροι κύκλοι , μεγαλώνοντας δύσκολα θα τους αποφύγουμε.

Ένα από τα «συμπτώματα» της γήρανσης της επιδερμίδας είναι η απώλεια υποδόριου λίπους. Συνέπεια της απώλειας αυτής είναι τα βαθουλώματα που σχηματίζονται στην περιοχή γύρω και κάτω από τα μάτια και δημιουργούν σκιές.
Η κατακράτηση υγρών διογκώνει τα τριχοειδή αγγεία τα οποία βρίσκονται πολύ κοντά στην επιφάνεια του δέρματος με αποτέλεσμα ένα σκούρο χρώμα να διαγράφεται κάτω από τα μάτια. Η έλλειψη ύπνου όμως είναι και ένας από τους βασικούς λόγους για τη συσσώρευση τοξινών και κατακράτησης νερού λόγω της τοπικής απόφραξης του λεμφικού συστήματος γεγονός που οδηγεί στη δημιουργία οιδημάτων, στο ενοχλητικό, δηλαδή, πρήξιμο των βλεφάρων.

Τα BEAUTY FORMULAS - CHARCOAL EYE GEL PATCHES μπορούν να συμβάλλουν σταδιακά στον αποχρωματισμό των σκούρων ζωνών ενώ αντανακλούν το φως και μπορούν να καμουφλάρουν το πρόβλημα και να φωτίσουν άμεσα το βλέμμα.

Τα BEAUTY FORMULAS - CHARCOAL EYE GEL PATCHES είναι θεραπευτικά patch ματιών για αισθητή μείωση των μαύρων κύκλων, του πρηξίματος και των ρυτίδων .Patch μιας χρήσης για την περιοχή κάτω από τα μάτια. Συσφίγγει, ενυδατώνει και αναζωογονεί το τμήμα κάτω από τα μάτια, συμβάλλοντας αποτελεσματικά στη μείωση του σχηματισμού αντιαισθητικών σακούλων και μαύρων κύκλων. Ενώ βοηθούν στη διείσδυση των δραστικών συστατικών στην επιδερμίδα και στην τέλεια ενυδάτωση της. Αντιμετωπίζει άμεσα τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους, χάρη σε ένα μοναδικό συνδυασμό και η επιδερμίδα αποκτά έντονη σύσφιγξη, η συσσώρευση υγρού κάτω από τα μάτια μειώνεται. Αυτές οι δράσεις συμβάλλουν στη μείωση του οιδήματος των ματιών και στην εξάλειψη της εμφάνισης των μαύρων κύκλων.
Καταπολεμά τη μαύρη απόχρωση και προσφέρει ελαστικότητα στο δέρμα κάνοντας το δέρμα να φαίνεται φωτεινότερο και ελαστικότερο.
Είναι μία ευχάριστη, αποτελεσματική, φυσική και άνετη λύση για την καταπολέμηση των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια και το πρήξιμο.

Είναι σε μικρό κουτάκι και εύκολα στην μεταφορά τους.

Τρόπος χρήσης:

Καθαρίστε και στεγνώστε την περιοχή. Εφαρμόστε τα επιθέματα στην περιοχή κάτω από τα μάτια. Αφήστε τα να δράσουν 20 - 25 λεπτά. Αφαιρέστε τα με προσοχή. Μη τα ξαναχρησιμοποιήσετε.



DONNA VALENTE-SEA SALT EXFOLIATOR-ALOE DROPS

(ΠΗΛΙΓΚ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΑΛΑΤΙ & ΑΛΟΗ & ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ)



Η αναμονή των Χριστουγέννων και ο ερχομός ενός νέου έτους λειτουργεί πάντα τόσο όμορφα μέσα μας που αισθανόμαστε ότι θέλουμε να φέρουμε τον εαυτό μας σε πρωταγωνιστικό πλάνο και να του αφιερώσουμε τον χρόνο που του αναλογεί.
Και μπορεί να χουχουλιάζουμε στο σπίτι με fluffy πιζάμες και παντόφλες unicorn, όμως η επιμονή μας στη ρουτίνα της ομορφιάς, παίρνει τώρα νέα διάσταση!
Ξέρω ότι τις μισές ημέρες οι περισσότερες  από εμάς θα μείνουμε σπίτι, να ανάψουμε το τζάκι και να δουλέψουμε από τον καναπέ μας και τις υπόλοιπες θα βγούμε για να απολαύσουμε το Christmas Spirit που όλοι, τόσο πολύ το έχουμε ανάγκη...
Το Christmas Spirit είναι αρκετό για να δώσει λάμψη στ ην επιδερμίδα μας, αλλά δεν είναι αρκετό! Θέλει και λίγη βοήθεια! Έναν "στρατιώτη" στον καθαρισμό της επιδερμίδας σας, και μερικούς συμμάχους για την ενυδάτωση και τη λάμψη! Φέτος τα Χριστούγεννα, διαδώστε τη λάμψη!

Και ξέρετε, δεν υπάρχει ομορφότερη γυναίκα, από εκείνη που εκπέμπει υγεία και λάμψη από την ίδια της την επιδερμίδα!
Η εταιρία CosmetiCom έχει μεγάλη εμπειρία σχετικά με τις ανάγκες του κάθε δέρματος, ώστε να μας προετοιμάσει για τις γιορτινές ημέρες και να αρκούν λίγες κινήσεις για να μεταμορφωνόμαστε άψογα πριν από την κάθε έξοδο.

Και επειδή η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, ένας βαθύς καθαρισμός σώματος με DONNA VALENTE-SEA SALT EXFOLIATOR-ALOE DROPS αποτελεί την απαραίτητη και κυρίαρχη, πρώτη, κίνηση! Γιατί δεν ξεχνάμε ποτέ ότι «Όμορφο δέρμα είναι μόνο το καθαρό δέρμα».
Η επιδερμίδα του σώματος έχει ανάγκη από φροντίδα 365 μέρες τον χρόνο και τώρα είναι η πιο κατάλληλη ώρα για να βάλουμε την απολέπιση στη ρουτίνα της καθημερινής περιποίησης . Αρκούν μόνο λίγα λεπτά, όσο κάνουμε ντους , για να απολαμβάνουμε σε μόνιμη βάση τα πολλαπλά της οφέλη στην όψη και την υφή της, κατά γενική ομολογία, παραμελημένης επιδερμίδας του σώματος.

Το DONNA VALENTE-SEA SALT EXFOLIATOR-ALOE DROPS είναι ένα εκλεπτυσμένο πίλινγκ σώματος από αλάτι με οργανική αλόη & πράσινο τσάι για το σώμα. Χρησιμοποιήστε αυτό το αναζωογονητικό scrub, όταν θέλετε να νιώσετε άμεση επαναφόρτιση στο σώμα και το πνεύμα σας. Ξεπερνάει ότι είχατε γνωρίσει μέχρι στιγμής. Μεταξένιο, ενυδατικό, καθόλου λιπαρό. Αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας και απαλύνει το δέρμα. Δεν ταλαιπωρεί την επιδερμίδα αλλά αρκετά αποτελεσματικό ώστε να αφαιρέσετε και το πιο ταλαιπωρημένο ξηρό δέρμα.

Περιέχει αλάτι με οργανική αλόη & πράσινο τσάι και προσφέρει βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας από τους ρύπους (ατμοσφαιρικοί, καπνός τσιγάρου κ.λπ.), ενυδατώνει σε βάθος και θρέφει. Το αλάτι αποτελεί μια φυσική πηγή πολλών μεταλλικών στοιχείων, ουσιώδη για μια υγιή επιδερμίδα με λαμπερή και νεανική εμφάνιση. Η υφή του αλατιού δε γδέρνει την επιδερμίδα, ενώ δραστηριοποιεί τη μικροκυκλοφορία και απομακρύνει τις καθημερινές τοξίνες.
Οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες που έχει το εκχύλισμα από το πράσινο τσάι καταπολεμούν τη κυτταρίτιδα, ενώ η οργανική αλόη βοηθάει την επιδερμίδα να είναι ενυδατωμένη και απαλή στο άγγιγμα. Το δέρμα σας γίνεται εξαιρετικά λείο, μεταξένια απαλό και ενυδατωμένο.

Παράλληλα, χαρίζει μια αίσθηση δροσιάς και ευεξίας, ενώ προσφέρει επιφανειακή ενυδάτωση και δημιουργεί ένα film προστασίας του δέρματος για τη μείωση ερεθισμών από την τριβή. Χάρη στη διεισδυτική του δράση, τονώνει και αναζωογονεί το δέρμα εκ των έσω, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα και αναπλάθοντας το δερματικό ιστό ,ενώ τροφοδοτεί το δέρμα με φυσικά συστατικά αφήνοντάς το υγιές και λαμπερό..
Βοηθά στην απολέπιση της επιδερμίδας καθώς και στην αναζωογόνηση των αισθήσεων με το δροσερό και ζουμερό άρωμά του.
Το DONNA VALENTE-SEA SALT EXFOLIATOR-ALOE DROPS, είναι ένα προηγμένο ενυδατικό σύμπλεγμα που συνδυάζει την αγνότητα των φυσικών συστατικών με τη δύναμη της επιστήμης, αποτρέπει την αφυδάτωση του δέρματος ενώ διατηρεί μία αίσθηση απαλότητας και άνεσης.

Είναι σε πρακτική συσκευασία και είναι κατάλληλη ακόμα και για ταξίδια.


Τρόπος χρήσης:

Απλώνουμε το πίλινγκ στο σώμα μας και κάνουμε απαλό μασάζ. Ξεβγάζουμε με άφθονο χλιαρό νερό.
Χρησιμοποιήστε το 1-2 φορές την εβδομάδα, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας.




Για το τέλος θα ήθελα να σας πω, πως το μυστικό για ένα απαλό και λαμπερό δέρμα είναι ή σωστή φροντίδα χειμώνα, καλοκαίρι. Γιατί όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουμε απαλή, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα, που ακτινοβολεί. Με άλλα λόγια, ένα δέρμα που σε προκαλεί να το αγγίξεις.
Γι’ αυτό και δεν σταματάμε να αναζητούμε μυστικά καθαριότητας και ισορροπίας για την επιδερμίδα μας. Ψάχνουμε για νέες φόρμουλες, τις εφαρμόζουμε σε τελετουργίες ομορφιάς και ανακαλύπτουμε εταιρείες που χαρακτηρίζονται από υψηλή φιλοσοφία και συστατικά φυσικής και βιολογικής προέλευσης που σέβονται την επιδερμίδα μας.
Αυτοί είναι και οι λόγοι που για ακόμη μία φορά ξεχωρίσαμε  την εταιρεία CosmetiCom και τα προϊόντα της . Μια εταιρεία με προϊόντα ομορφιάς φτιαγμένα από φυσικά συστατικά. Με την εταιρία CosmetiCom απολαμβάνουμε όλον το χρόνο υγιή και απαλή επιδερμίδα…
Η εταιρία CosmetiCom είναι ο ορισμός της αγνής περιποίησης…


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία CosmetiCom για την χορηγία των προϊόντων..

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.cosmeticom.gr/blog




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου