Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

Bebeauty review


Bebeauty


Γειά σας Glamorous,

Ο πιο εορταστικός μήνας με τις ονομαστικές γιορτές έχει μπει. Και όσο κι αν ο καιρός μας ξεγελάει, η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει αρχίσει. Τα χαρούμενα χριστουγεννιάτικα τραγούδια που αρχίζουν να ακούγονται παντού μας θυμίζουν ότι έρχονται τα Χριστούγεννα φέρνοντας μαζί τους και την επιθυμία να ανακαλύψουμε μια πιο μαγική πτυχή του εαυτού μας.
Τα καταστήματα έχουν ήδη ετοιμάσει τις γιορτινές βιτρίνες τους και εμείς έχουμε στολίσει το σπίτια μας, φτιάχνοντας το χριστουγεννιάτικο δέντρο και ανάβοντας τα πολύχρωμα λαμπάκια. Όσο όμορφη και αν είναι αυτή η περίοδος, όπου τα πάντα είναι γιορτινά, η ατμόσφαιρα είναι χαρούμενη και ζεστή και η διασκέδαση δίνει και παίρνει, το άγχος του πως θα βαφτούμε αυτές τις γιορτινές ημέρες , έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Οι γιορτές που ακολουθούν είναι μια ανάσα για όλους από την καθημερινότητα, τις δουλειές και τα προβλήματα.
Και εννοείται πως κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της πρέπει να είναι άκρως εντυπωσιακή αυτές τις ημέρες!!

Τα Χριστούγεννα «απαιτούν» λαμπερό και εντυπωσιακό μακιγιάζ. Ακόμα και αν προτιμάτε κάτι λιτό και απέριττο στην καθημερινότητά σας, οι γιορτινές μέρες επιτρέπουν και κάποιες «υπερβολές». Κανόνες όπως «αν τονίσεις τα μάτια, δεν τονίζεις και τα χείλη», τα Χριστούγεννα δεν ισχύουν.


Πώς θα το πετύχετε;


Μα φυσικά με το γιορτινό μακιγιάζ της Bebeauty, ενόψει των ημερών!!!



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Το bebeauty.gr σας προσφέρει καλλυντικά προϊόντα από εταιρείες όπως Jordana, Milani, La Girl, Sleek, Technic και πολλές ακόμα σε μοναδικές τιμές
Σκοπός της είναι η παροχή ποιοτικών προϊόντων, τα οποία τυγχάνουν ευρείας αποδοχής και καθιστούν καλύτερη την καθημερινή ζωή των καταναλωτών.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



JORDANA -BROW POWDER DUO-MEDIUM
(JORDANA -ΣΚΙΕΣ ΜΑΤΙΩΝ)



Tα καλογραμμένα φρύδια αποτελούν βασικό στοιχείο για ένα ελκυστικό πρόσωπο, κυρίως γιατί δίνουν ένταση στο βλέμμα. Είναι εκείνα που ουσιαστικά διαμορφώνουν την εικόνα μας και κάνουν το βλέμμα μας πιο γλυκό, ξεκούραστο και ήρεμο. Η αρμονία σε ένα πρόσωπο καθορίζεται σε σημαντικό βαθμό από το σχήμα και το πάχος των φρυδιών, και γι’ αυτό δεν θα πρέπει να τα αμελείτε.  
Τα φρύδια είναι αυτά που αγκαλιάζουν το πρόσωπό μας, και από μόνα τους, έχουν την δική τους προσωπικότητα. Άλλα είναι πλούσια και μαύρα, χαρίζοντας στο πρόσωπο ένταση και επιβλητικό βλέμμα, άλλα είναι αραιά και ανοιχτόχρωμα, χαρίζοντας στο βλέμμα αθωότητα και αγνότητα.
Τα καλοσχηματισμένα φρύδια, παραμένουν για αρκετές γυναίκες ένα αίνιγμα, ή στην καλύτερη περίπτωση ένα εγχείρημα που προτιμούν να αφήνουν στην τύχη. Κι όμως το να ξέρεις να διορθώνεις και να τονίζεις τα φρύδια σου είναι μερικές φορές πιο σημαντικό και από το μακιγιάζ, αφού αναδεικνύουν αυτόματα το βλέμμα και τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Πέρα όμως από τη φυσική τους κατάσταση, καμιά φορά πρέπει να επεμβαίνουμε ώστε να αναδεικνύουμε την μοναδική ομορφιά τους.
Το μυστικό στο κεφάλαιο «φρύδια» είναι να μην πειραματίζεστε με τις εκάστοτε τάσεις, καθώς -όπως έχει δείξει η ιστορία- οι τάσεις εναλλάσσονται με τέτοια ταχύτητα, που δεν μπορεί να ακολουθήσει η φυσική ανάπτυξη αυτών των πολύ ευαίσθητων και λεπτών τριχών.
Για να είναι καλοσχηματισμένα, φροντίστε τα συχνά και εύκολα.

«Γεμίζουμε» και φτιάχνουμε την δομή των φρυδιών μας με μια ειδική σκιά .Η σκιά φρυδιών JORDANA -BROW POWDER DUO τώρα, είναι η πιο εύκολη λύση για να όσες θέλετε να γεμίσετε κενά στα φρύδια, ή ακόμη να τους χαρίσετε μήκος και όγκο.
Θα τονίζει το βλέμμα, θα το ανασηκώνει, θα προσθέτει φρεσκάδα στην όψη σας και θα εναρμονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας δίνοντας την ψευδαίσθηση ενός mini lift ματιών.

Η JORDANA -BROW POWDER DUO είναι σκιά γεμίσματος φρυδιών και είναι το ιδανικό προϊόν για να γεμίσετε τα φρύδια σας, να αναδείξετε το χρώμα και να τονίσετε το περίγραμμά τους. Τονίζει με κάθε τρόπο το βλέμμα σας. Δώστε έξτρα ζωντάνια στα φρύδια σας με αυτήν την εύχρηστη πούδρα που εφαρμόζεται ανάλαφρα και δεν μουντζουρώνει, θα τιθασεύσει και θα χαρίσει τέλειο σχήμα στα φρύδια σας.
Είναι σε μορφή πούδρας, δημιουργώντας μια σκιά κάτω από τις τρίχες των φρυδιών, κάνοντας τα να φαίνονται περισσότερο πυκνά. Εάν είσαστε αρχάριες στο μακιγιάζ τους, ένα τέτοιο προϊόν είναι η πιο σίγουρη επιλογή, καθώς οποιοδήποτε λάθος διορθώνεται με ευκολία.
Κάνει τα φρύδια να δείχνουν έντονα, όχι όμως ψεύτικα! Που σημαίνει πως ακόμη κι αν έχετε πολύ ανοιχτόχρωμα ή πολύ λεπτά φρύδια μπορείτε να τα κάνετε να δείχνουν πιο όμορφα χωρίς υπερβολές.
Η σύνθεσή της, είναι εμπλουτισμένη με θρεπτικά συστατικά και εξασφαλίζει αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας, καθώς και πλούσια και έντονα φρύδια. Επιπλέον, λειαίνει και δίνει σχήμα στα φρύδια σας.
Αυτό το προϊόν έχει πολύ καλή απόδοση και σας παρέχει το επιθυμητό αποτέλεσμα είτε θέλετε φυσικό γέμισμα είτε σχηματισμένα φρύδια με έντονο περίγραμμα. περιλαμβάνει δύο αποχρώσεις και σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε την απόχρωση που επιθυμείτε κάθε φορά.

Το Brow Powder Duo καθιστά εύκολη την τοποθέτησή του για φυσικά πιο γεμάτα φρύδια! Ανακατέψτε και ταιριάξτε δύο αποχρώσεις σκόνης και εφαρμόστε στα φρύδια. Συμπληρώστε τις αραιές περιοχές του φρυδιού και τις καμάρες με τη γωνιακή πλευρά της βούρτσας διπλού άκρου. Οι σκόνες είναι τόσο ευπροσάρμοστες ώστε μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε και ως δίδυμο σκιάς φρυδιών. Απλά τοποθετήστε τις ανοιχτές και σκοτεινές αποχρώσεις απευθείας στο καπάκι με την πλευρά του πινέλου σφουγγαριών. Δίνει ματ τελείωμα και περιέχει ειδικό πινέλο.

Μπορείτε να εμπιστευτείτε άφοβα την πούδρα φρυδιών της JORDANA -BROW POWDER DUO για το πιο τέλειο και φυσικό αποτέλεσμα. Διατίθεται σε 3 αποχρώσεις. Βρείτε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στο χρώμα των μαλλιών και των ματιών σας και αναδείξτε την φυσική σας ομορφιά!!!


Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε και συνδυάστε τα χρώματα της σκόνης του φρυδιού για να γεμίσετε και να διαμορφώσετε τέλεια.


JORDANA 12 HR MADE TO LAST EYESHADOW PENCIL COLOUR CONTINUOUS ALMOND-04
(ΜΟΛΥΒΙ ΣΚΙΩΝ ΜΑΤΙΩΝ)


Η γιορτινή ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων ξυπνάει τη διάθεση και εντείνει την επιθυμία μας για μια ωραία και λαμπερή εμφάνιση. Ποια γυναίκα δεν θέλει να λάμπει τις γιορτές; Η ομορφιά είναι ο «απόλυτος» γιορτινός στόχος και το μέσο για να το πετύχετε, είναι  η σωστή περιποίηση με τα κατάλληλα όπλα της φύσης και της Κοσμετολογίας.
Έξοδοι, πάρτι, εκδηλώσεις, δείπνα. Οι γιορτές μας βρίσκουν με γεμάτη ατζέντα και πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις, γεγονός που κάνει την ανάγκη να δείχνουμε άψογες ακόμη πιο έντονη. Οι τόσες συναναστροφές που προκύπτουν την εορταστική περίοδο απαιτούν από εμάς να είμαστε στα καλύτερά μας! Παράλληλα, η ατμόσφαιρα των εορτών που συνδυάζεται με τη λάμψη και τα φώτα αυξάνει τις απαιτήσεις για ομορφιά που ακτινοβολεί.

Θέλουμε να αναδείξουμε τον λαμπερό μας εαυτό και όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που μας κάνουν ξεχωριστές και αν είναι δυνατόν να γίνουμε και να φαινόμαστε νεότερες, μέσα σε μία μέρα! Έφτασε η ώρα να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα ιδιαίτερα μέσα στην περίοδο των εορτών.
Για να είμαστε τις φετινές γιορτές των Χριστουγέννων πιο όμορφες και πιο λαμπερές από ποτέ, τόσο περισσότερο θα αρχίσετε να αναζητάτε έμπνευση για την τελική σας εικόνα κατά τις εξόδους σας με συγγενείς και φίλους. Αναμένεται να έχετε μια γεμάτη με υποχρεώσεις ημέρα με αποτέλεσμα να έχετε την απαίτηση από το μακιγιάζ σας να είναι άψογο όλες τις ώρες.
Ένα από τα προβλήματα που προκύπτει είναι και η εικόνα της σκιάς που έχει «γλιστρήσει» από τα μάτια, δημιουργώντας παράλληλα περίεργες γραμμές στο πάνω κινητό βλέφαρο ή να διαπιστώσουμε ότι το μακιγιάζ ματιών μας έχει καταστραφεί ή στην καλύτερη των περιπτώσεων εξαφανιστεί!

Και επειδή τίποτα μα τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο...

Εάν επιθυμείτε να διατηρούνται έντονες και όμορφες οι σκιές ματιών όλη την ημέρα, χρησιμοποιήστε την βάση για σκιά ματιών JORDANA 12 HR MADE TO LAST EYESHADOW PENCIL COLOUR CONTINUOUS ALMOND!

Με την JORDANA 12 HR MADE TO LAST EYESHADOW PENCIL COLOUR CONTINUOUS ALMOND παρατείνεται την διάρκεια της σκιάς ματιών!
Αυτή η βάση διατηρεί το μακιγιάζ των ματιών άψογο για περισσότερες ώρες. Χάρη στην πλούσια σύνθεσή του, το μακιγιάζ δεν «μαζεύει», δεν ρέει και δεν μουντζουρώνει, μετατρέποντας την περιοχή των ματιών σας σε έναν ιδανικό καμβά.
Είναι μακράς διάρκειας μέχρι και 12 ώρες φθοράς .Εύκολο στη χρήση ανθεκτικό στο νερό και Pro Paraben Free. Τα μολύβια σκιάς ματιών είναι ανθεκτικά στο νερό με ματ και λάμψη.  Είναι μαλακά και γλιστρούν στο μάτι χωρίς απολύτως κανένα τράβηγμα.
Το μολύβι γλιστρά απίστευτα ομαλά, τοποθετώντας κρεμώδες και έντονα χρωματισμένο χρώμα στην πορεία. Στη συνέχεια, παραμένει. Ενα μολύβι που εφαρμόζεται σαν ένα όνειρο, στη συνέχεια παραμένει σαν υγρό. Έχει μια κρεμώδη υφή που συνδυάζει όμορφα, και βοηθά να επεκτείνει τη φθορά των τυχόν σκιές σε σκόνη που βάζετε από πάνω του.

Το CONTINUOUS ALMOND είναι ένα ελαφρύ μπεζ με ματ φινίρισμα. Αυτό λειτουργεί ως μια εξαιρετική βάση για ουδέτερες σκιές, καθώς εξομαλύνει τον τόνο του δέρματός μου με πλήρη κάλυψη.
Η μορφή μολυβιού καθιστά πολύ εύκολο να εφαρμοστεί. Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα βάσης σκιάς στα βλέφαρα πριν εφαρμόσετε τη σκιά. Με τη βάση οι σκιές εφαρμόζονται πιο εύκολα, το χρώμα τους γίνεται πιο έντονο, διαρκούν περισσότερο, δεν μουτζουρώνουν και στο τέλος της ημέρας αφαιρούνται πιο εύκολα.

Είναι όμορφο μολύβι και βγαίνει σε 5 αποχρώσεις και το καπάκι τους έχει την απόχρωση του μολυβιού.

Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε το μολύβι απευθείας στο βλέφαρο. Στη συνέχεια, ανακατέψτε το με το δάχτυλό σας ή με ένα πινέλο.


BARRY M COR BALMY 4-JAM JAR



Τα χείλη, είναι μόνιμα εκτεθειμένα σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.. Η επιδερμίδα στα χείλη είναι ιδιαίτερα λεπτή, άρα πιο ευάλωτη με αποτέλεσμα να παρουσιάζεται έντονη ξηρότητα στις απότομες εναλλαγές - χαμηλή στους εξωτερικούς, υψηλή στους εσωτερικούς χώρους - της θερμοκρασίας. Και η κατάσταση χειροτερεύει όταν επιχειρούμε να «ξεφλουδίσουμε» τα σκασμένα χείλη, που καταλήγουν να ματώνουν και να ερεθίζονται.
Για να διατηρούνται λεία και απαλά τα χείλη έχουν ανάγκη από καθημερινή προστασία. Το ζητούμενο είναι να «σφραγίσουμε» τα φυσιολογικά, αποθέματα υγρασίας που υπάρχουν και ταυτόχρονα, να προσφέρουμε έξτρα θρέψη. Ενισχύουμε έτσι τον προστατευτικό φραγμό και βοηθάμε στη γρήγορη επούλωση τυχόν ερεθισμών.
Η καθημερινή ενυδάτωση της επιδερμίδας στα χείλη είναι απαραίτητη .Σιγουρευτείτε μόνον ότι γίνεται με τα κατάλληλα συστατικά για τη σωστή προστασία από την αφυδάτωση και τους ερεθισμούς. Για τη φροντίδα των χειλιών απαιτούνται προϊόντα που προσφέρουν ενυδάτωση και παρέχουν αντιοξειδωτικά συστατικά.

Ενισχύοντας τη σύνθεση κολλαγόνου, θα αναδομήσουν το δερματικό ιστό, θα βελτιώσουν την εμφάνιση των χειλιών και θα τα προστατεύσουν από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις. Η ανάγκη λοιπόν για προστασία και εντατική ενυδάτωση είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη και φέρνει σε πρώτη ζήτηση τα lip balm, τα προϊόντα, δηλαδή, που έχουν σχεδιαστεί για να ενυδατώνουν και να καταπραΰνουν τα χείλη. Η απαραίτητη φροντίδα θα τα διατηρήσει υγιή, θα τα προστατέψει από τη φθορά του χρόνου, ενώ το κατάλληλο μακιγιάζ θα τα αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο. Καλό είναι όλα αυτά να τα προλαβαίνουμε με τη χρήση του BARRY M COR BALMY 4-JAM JAR.

Το BARRY M COR BALMY 4-JAM JAR είναι για δημιουργικές και γεμάτες ενέργεια προσωπικότητες που ξέρουν να απολαμβάνουν  τις καθημερινές δόσεις ευτυχίας.
Ένα απόλυτα ενυδατικό balm για τα πολύ ξηρά χείλη δίνοντας τους φυσική λάμψη. Αναζωογονεί και προστατεύει τα σκασμένα χείλη.
Έχει δράση θρέψης και επιδιόρθωσης : Ένα ντουέτο από θρεπτικά συστατικά που τροφοδοτεί, αποκαθιστά και προστατεύει μόνιμα τα αφυδατωμένα ή ξερά χείλη.

Προστατεύει, ανακουφίζει και αποκαθιστά τα σκασμένα χείλη και παρέχει καταπράυνση, προστατεύει τα ξηρά, σκασμένα και ερεθισμένα χείλη, χάρη στη σύνθεσή του, δίνει φυσική λάμψη.. Με υφή που δημιουργεί προστατευτικό φραγμό, προσφέρει άνεση και προστατεύει από τις εξωτερικές επιθέσεις. Προστατεύει από τις επιθέσεις των καιρικών συνθηκών, ενυδατώνει την επιδερμίδα των χειλιών , επανορθώνει την ξηρότητα και τα σκασίματα και ανακουφίζει την ερεθισμένη επιδερμίδα. Αποτρέπει την απώλεια υγρασίας από την επιδερμίδα και θα αποκτήσετε χείλη για φίλημα!! 
Ιδανικό για χρήση σε χειμερινά αλλά και σε καλοκαιρινά σπορ.

Το BARRY M COR BALMY 4-JAM JAR, έχει την απόχρωση του κόκκινου-μπεζ, αλλά στη πραγματικότητα αντιδρά με τη χημεία του σώματος σου για να ενισχύσει και να τονίσει το δικό σας, φυσικό χρώμα των χειλιών. Αναβιώνει το φυσικό χρώμα των χειλιών μας για να δείχνουμε αμέσως νεότερες.
Κάνει τα χείλη μας πιο ζουμερά δίνοντάς τους μια γενναία δόση ενυδάτωσης. Ανακουφίζει και απαλύνει τα ξηρά, σκασμένα χείλη. Αυτό το λαχταριστό lip balm θα ντύσει τα χείλη μας με μια στρώση θρεπτικής ενυδάτωσης . Είναι απίστευτα ελαφρύ, αφήνοντας ένα απαλό αποτέλεσμα, αφού δεν κολλάει στα χείλη και ένα ευχάριστο, απαλό άρωμα. Για γυναίκες που ξέρουν ότι το να ζεις μια ήρεμη και απλή ζωή είναι το πρώτο βήμα για την ευτυχία. Ιδανικό για να αναδείξουμε την ευαίσθητη και ρομαντική μας πλευρά… Ποια θα αντισταθεί σε αυτό το lip balm?

Έχει εύκολη εφαρμογή και απορροφάται αμέσως . Είναι σε μορφή κραγιόν.
Είναι σε πολυτελή, κομψή συσκευασία, κατάλληλη και για την τσάντα μας!


Τρόπος χρήσης:

Δεν χρειάζεται καν καθρέφτη για να τα απλώσετε! Είναι ίσως το μοναδικό προϊόν μακιγιάζ που μπορούμε να το απλώσουμε...με τυφλό σύστημα!



BARRY M LIPLINER NO. 3


Θα μπορούσε να πει κανείς πως τα χείλη αποτελούν το σύμβολο της απόλυτης θηλυκότητας στο πρόσωπο μιας γυναίκας. Αισθησιακά και γεμάτα, σαρκώδη και “ζουμερά” είναι το όνειρο κάθε γυναικείου μυαλού. Σε όλες τις γυναίκες αρέσει τα χείλη τους να τραβάνε το βλέμμα φορώντας ένα υπέροχο κραγιόν το οποίο όταν φοράνε νιώθουν αυτοπεποίθηση! Τα χείλη είναι το επίκεντρο σε κάθε πρόσωπο, οπότε δώστε περισσότερη προσοχή στο κραγιόν και τις διάφορες εφαρμογές του.
Η εφαρμογή του κραγιόν είναι το πιο εύκολο βήμα στο μακιγιάζ, οι περισσότερες γυναίκες δεν χρειάζονται καν εξάσκηση είναι σχεδόν «έμφυτο ταλέντο». Ένα κραγιόν όμως ξέρουμε καλά πως δεν σημαίνει και πολλά, όσο ωραίο και εάν είναι, εάν το περίγραμμα των χειλιών μας δεν είναι έτσι ζωγραφισμένο ώστε να τα κολακεύει.  Όμως, δεν είναι όλα τα χείλη σε ιδανικό σχήμα και χρειάζονται μικρές διορθώσεις.
Για να έχετε τα σαρκώδη έντονα χείλη που ονειρεύεστε ή που ζηλεύετε όταν κοιτάτε τις αγαπημένες σας celebrities που τα έχουν, ο βοηθός και σύντροφός σας πρέπει να είναι ένας, το περίγραμμα των χειλιών σας δηλαδή το μολύβι το οποίο θα χρησιμοποιήσετε αλλά και ο τρόπος που θα το κάνετε.
Ένα μολύβι χειλιών αποτελεί την τέλεια βάση για το μακιγιάζ σας και θα σας χαρίσει “επαγγελματικό” αποτέλεσμα που θα κρατήσει για ώρες. Η επιλογή της σωστής απόχρωσης είναι το πρώτο και σημαντικό βήμα, που πρέπει να ακολουθήσετε. Διαλέξτε το κατάλληλο προϊόν μετά από μία καλή έρευνα αγοράς και έπειτα φροντίστε να το εφαρμόσετε σωστά.

Απευθύνεται σε όσες δεν έχουν καλό σχήμα στα χείλη ή σε όσες απλά θέλουν να τα τονίσουν. Είναι η πιο αποτελεσματική λύση για να δώσετε σχήμα και γέμισμα στα χείλη σας ώστε να διατηρούν πάντοτε τη φόρμα τους. Επίσης, είναι ο μόνος τρόπος για αύξηση λεπτών ή ανύπαρκτων
Σήμερα η επαναδιαμόρφωση του σχήματος των χειλιών είναι πλέον μια απλή και εξαιρετικά εύκολη υπόθεση. Τελειοποιήστε τη γραμμή των χειλιών σας ,έχοντας στη διάθεσή σας το BARRY M LIPLINER. . και αποκτήστε τα χείλη που ονειρεύεστε…
Το BARRY M LIPLINER είναι ένα μολύβι χειλιών που έχει σχεδιαστεί για δημιουργία σχήματος, γραμμής ή το γέμισμα των χειλιών. Με κρεμώδη, απαλή υφή και μεγάλη ακρίβεια, ενώ χαρίζει έντονο χρώμα.
Απαλά για χρήση στα χείλη, αρκετά γερά για να σχεδιάζουν το περίγραμμα των χειλιών. Μπορούν να γεμίσουν ολόκληρο το χείλι, για κάλυψη που διαρκεί περισσότερο. Για σταθερό αποτέλεσμα με εξαιρετική απόδοση χρώματος, που διαρκεί.
Ακριβής εφαρμογή & μεγάλη διάρκεια τα κύρια χαρακτηριστικά του. Αβίαστα γλιστρούν πάνω στα χείλη για να τα περιγράψουν. Χάρη στην εξαιρετικά χρωματισμένη υφή, μπορείτε να εντοπίσετε οποιοδήποτε σχήμα και τα ακανόνιστα περιγράμματα είναι παρελθόν!

Με καινοτόμο τεχνολογία που προσφέρει βελούδινη αίσθηση στα χείλη και άνετο αποτέλεσμα, «εγκλωβίζοντας» κόκκινο χρώμα για maximum απόδοση και διάρκεια.

Με το BARRY M LIPLINER δεν θα ανησυχείτε αν το κραγιόν έχει «τρέξει» έξω από το περίγραμμα ή αν έχετε λερώσει με κραγιόν τα δόντια σας, ενώ δεν θα χρειάζεται να αγχώνεστε να φρεσκάρετε το κραγιόν σας κατά την διάρκεια ενός γεύματος.
Τώρα μπορείτε να δείχνετε ακαταμάχητη με χείλη ελκυστικά, γεμάτα αισθησιασμό κάθε μέρα, όλη μέρα!

Το μολύβι στα χείλη είναι ιδανικό για:

  • Να δώσει συμμετρία.
  • Χείλη που το περίγραμμά τους δεν είναι έντονο και ευδιάκριτο.
  • Λεπτά και μικρά χείλη.
  • Άτονα χείλη.
  • Άτομα που θέλουν να τονίσουν το χρώμα των χειλιών τους.
  • Άτομα που επιθυμούν ένα πιο νεανικό και υγιές look.


Το μολύβι διατίθεται σε πρακτική συσκευασία για ultra τελείωμα με ακρίβεια. Σε ευρύ φάσμα 12 χρωμάτων.

Τρόπος χρήσης:

1. Το πρώτο και βασικό βήμα θα σας εξασφαλίσει το τέλειο αποτέλεσμα και θα γίνει ο οδηγός σας για τα υπόλοιπα βήματα. Με το μολύβι σας σχηματίστε δύο γραμμές από το αριστερό και δεξί ψηλότερο σημείο των χειλιών σας διαγώνια προς τα κάτω που θα διασταυρώνονται και θα σχηματίζουν ένα μικρό Χ στο κέντρο του άνω χείλους.
2. Με το μολύβι σας σχηματίστε μία γραμμή που θα ξεκινά από το πάνω σημείο του Χ και θα συνεχίζει προς τα κάτω στη γωνία των χειλιών σας. Σχεδιάστε προσεκτικά τη γραμμή και διορθώστε τη με μία μπατονέτα στα σημεία που θα μουτζουρωθεί. Στη συνέχεια, σχηματίστε και τη γραμμή στο κάτω χείλος. Τραβήξτε μία γραμμή από την εσωτερική γωνία των χειλιών σας μέχρι τη μέση του κάτω χείλους.
3. Επαναλάβετε το δεύτερο βήμα και για την άλλη μεριά. Προσοχή! Μη βγείτε έξω από το φυσικό περίγραμμα των χειλιών σας, γιατί το αποτέλεσμα ίσως δεν δείχνει τόσο ωραίο και κομψό.



BARRY M GELLY HI SHINE LIP 4 SIRIUS




Ο χειμώνας έχει μπει για τα καλά και όλες ξέρουμε οτι είναι μια από τις πιο απαιτητικές εποχές! Πρέπει να είμαστε στην εντέλεια κάθε μέρα που περνάει παρά την αφόρητο κρύο.
Ο Δεκέμβρης (όπως όλοι ξέρουμε) είναι η εποχή που γίνονται οι περισσότερες δεξιώσεις... Βγαίνουμε περισσότερο σε μαγαζιά και κλαμπ, βολτάρουμε, συναναστρεφόμαστε με περισσότερο κόσμο και φυσικά ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ σαν γυναίκες που είμαστε να είμαστε πάντα περιποιημένες!
Βρισκόμαστε λοιπόν στον καθρέφτη! Είμαστε βαμμένες, έτοιμες και μας παιδεύει το κραγιόν! Ποια είναι η σωστή απόχρωση; Ποια ταιριάζει στην ώρα, την περίσταση, το ρούχο που επιλέξαμε και φυσικά τα μαλλιά μας;
Για μια safe λαμπερή εμφάνιση είναι το κόκκινο-ροζ σαν κραγιόν. Η απόλυτα θηλυκή επιλογή για την πλειονότητα των γυναικών, καθώς χαρίζει γοητεία, μυστήριο και είναι σεξι! Άλλωστε το συγκεκριμένο χρώμα πάντα κλέβει την παράσταση σε κάθε εμφάνιση, γεγονός που δεν είναι τυχαίο!
Ολες έχουμε ανάγκη να νιώσουμε για να τονώσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Ίσως ήταν τότε, ή περίπου τότε, που καταλάβαμε πως το χρώμα στα γυναικεία χείλη είναι μια μορφή …εξουσίας!

Φέτος όμως, αυτό που διαφέρει είναι οτι δεν μιλάμε για οποιοδήποτε κραγιόν. Ανεξάρτητα σε ποια απόχρωση το επιλέξουμε, αποτελεί μια “ασφαλή” και κλασική επιλογή, καθώς χρόνια τώρα οι γυναίκες που το επιλέγουν ξέρουν να το προσαρμόζουν πρωί και βράδυ!
Στην κορυφή βρίσκεται η πιο λαμπερή απόχρωση το BARRY M GELLY HI SHINE LIP 4 SIRIUS και είναι ιδανικό για νεανικό αλλά και πιο κλασσικό στιλ.

Το Gelly Hi Shine Lips από το Barry M φέρνει μια νέα σημασία στο σύμβολο δύναμης. Μαλακό, ενυδατικό κραγιόν στα χείλη. Με την εξαιρετικά πλούσια, πολύ χρωματισμένη φόρμουλα, δημιουργεί έντονο χρώμα βάθους με απίστευτη λάμψη.
Είναι glam, rock και fashionable, δεν απαιτεί τονισμένα μάτια, καθώς μπορεί από μόνο του να δημιουργήσει statement στο makeup look σας. Είναι κραγιόν που προσφέρει υψηλή χρωμάτωση και ένα εκπληκτικό γυαλιστερό τελείωμα που θυμίζει λιωμένο λάτεξ. Χάρη στον υψηλό χρωματισμό και την υγρή υφή, το κραγιόν γλιστρά στα χείλη και προσφέρει τέλεια κάλυψη με μία μόνο εφαρμογή.
Με ζουμερή απόχρωση που ενισχύει το φυσικό χρώμα των χειλιών και αφήνει φυσική παιχνιδιάρικη όψη στα χείλη σα μόλις τα δαγκώσατε!

Είναι εντυπωσιακό κραγιόν, με αρκετά απαλή υφή ,που ενυδατώνει και προστατεύει τα χείλη, δίνοντας παράλληλα μια ξεχωριστή εμφάνιση! Τους δίνει ζωντάνια, υγεία και μεταξένια απαλότητα. Ο υπέροχος χρωματικός του τόνος, δείχνει τα χείλη πιο σαρκώδη, απογειώνοντας το μακιγιάζ σας. Αντανακλά το φως & χαρίζει απόλυτη λάμψη. Κολακεύει ιδιαίτερα τα γεμάτα χείλη και ταιριάζει όλες τις ώρες.
Γλιστράει εύκολα στα χείλη προσδίδοντας πλούσιο ανοικτό κερασί χρώμα και προσφέρει ένα εντυπωσιακό, ισορροπημένο και φυσικό αποτέλεσμα.

Μαγνητίζει τα βλέμματα κάθε φορά που το βγάζετε από την τσάντα σας !
Διατίθεται σε 5 ζεστές αποχρώσεις για εμφανίσεις που ξεχωρίζουν σε προσιτή τιμή. Ενυδατώνει βαθιά και θρέφει τα χείλη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας ,δίνοντάς τους μια μεταξένια υφή.
Σε παιχνιδιάρικο μοντέρνο σχεδιασμό σε ένα σωλήνα και ένα ποικίλο φάσμα χρωμάτων.

Τρόπος  χρήσης:

Το απλώνουμε ομοιόμορφα στα χείλη!



BARRY M LIP LACQUER NO.3



Η ομορφιά και η περιποίηση είναι δύο λέξεις απόλυτα συνυφασμένες με τη φύση της γυναίκας και την επιθυμία της να νιώθει, αλλά και να είναι όμορφη. Κάνουμε ένα μικρό ταξίδι σε άλλες δεκαετίες και βαδίζουμε σε ασπρόμαυρες ταινίες, όπου τα χείλη των γυναικών ξεχώριζαν και ξεσήκωναν τα πλήθη.
Αναμφισβήτητα, μπροστά από τη μεγάλη οθόνη και πίσω από τον φωτογραφικό φακό συναντήσαμε προσωπικότητες και περσόνες που ηγήθηκαν της μόδας, την ξεπέρασαν και φρόντιζαν να αναδεικνύουν κάτι από το δικό τους style και χαρακτήρα.

Το κραγιόν είναι αναμφισβήτητα  ένα από τα αγαπημένα προϊόντα των γυναικών.  Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην το έχει αγοράσει ποτέ και που να μην έχει ξοδέψει αρκετά ώστε να βρει το ιδανικό για τα δικά της χείλη.  Επιπλέον, αποτελεί βασικό στοιχείο του μακιγιάζ και για πολλές κυρίες είναι μέρος της καθημερινής τους εμφάνισης.
Το κραγιόν, είναι το προϊόν που αποδεδειγμένα αγοράζουν κατά πλειοψηφία οι γυναίκες και μάλιστα δε διστάζουν να ξοδέψουν αρκετά, ώστε να βρουν το ιδανικό για τα δικά τους χείλη. Το κραγιόν είναι το απαραίτητο προϊόν για κάθε εντυπωσιακό μακιγιάζ και ακριβώς γι’ αυτό υπάρχουν αρκετές γυναίκες, μία εκ των οποίων είμαι κι εγώ, οι οποίες νιώθουν γυμνές αν βγουν χωρίς να δώσουν λίγο χρώμα στα χείλη τους. Αναμφισβήτητα το κραγιόν είναι το αγαπημένο καλλυντικό των γυναικών και βρίσκεται καθημερινά σε όλες τις τσάντες. Άλλωστε όποια γυναικεία τσάντα και να κοιτάξει κανείς, όλο και ένα δύο κραγιόν θα βρει μέσα. Αυτό όμως που προβληματίζει τις περισσότερες γυναίκες είναι ποιες αποχρώσεις ταιριάζουν στον τόνο της επιδερμίδας τους και ποιες από αυτές είναι της μόδας.
O φετινός χειμώνας μας θέλει φλογερές χαρίζοντας μας το BARRY M LIP LACQUER.

Το  BARRY M LIP LACQUER NO.3 είναι θηλυκό ,σέξι και κάνει ζουμερά χείλη. Αυτό το κραγιόν μπορεί να αλλάξει όλη την εμφάνιση. Να κάνει ένα βαρετό σύνολο να δείχνει φοβερό και μία άχρωμη επιδερμίδα λαμπερή και υγιή.
Κολακεύει ιδιαίτερα τα γεμάτα χείλη και ταιριάζει όλες τις ώρες. Ένα λαμπερό κραγιόν για τα χείλη, μια ελαφριά φόρμουλα με πολύ μεγάλη διάρκεια και εύκολη εφαρμογή για ένα έντονο, διαρκές αποτέλεσμα που δεν στεγνώνει τα χείλη. Υγρή υφή που γλιστράει στα χείλη και μεταμορφώνεται σε λαμπερό φινίρισμα με πολύ πλούσιο χρώμα, μεγάλης διάρκειας. Είναι πλούσιο σε χρώμα, δεν αφήνει ενοχλητικές «στάμπες» στις επιφάνειες που αγγίζουν τα χείλη.
Απλώνεται εύκολα πάνω στα χείλη και διαρκεί ακόμα και μετά από ώρες.
Η φόρμουλα του ενυδατώνει και φροντίζει τα χείλη, ενώ η βιταμίνη Ε εμπλουτισμένη, γυαλιστερή κάνει τα χείλη να γλιστρούν και δίνει ένα λαμπερό φινίρισμα υψηλής λάμψης. Η απαλή και μεταξένια εφαρμογή του παρέχει μέγιστη άνεση ενώ το φωτεινό και τολμηρό χρώμα του δίνει ένα λαμπερό φινίρισμα.
Το Mandarin είναι ένα πορτοκαλί χρώμα που έχει επίσης πορτοκαλί κομμάτια λάμψης που μπορείτε να δείτε ακόμα και στο μολύβι.
Γλιστράει εύκολα στα χείλη προσδίδοντας πλούσιο χρώμα και προσφέρει ένα εντυπωσιακό, ισορροπημένο και φυσικό αποτέλεσμα. Αυτή η σειρά κραγιόν ενώνει την υψηλή κάλυψη και τη διασπορά χρώματος με μία μόνο εφαρμογή και μια ανάλαφρη αίσθηση πούπουλων στα χείλη. Η κρεμώδης υφή του είναι μακράς διαρκείας και δεν στεγνώνει τα χείλη.

Η κάθε γυναίκα έχει το δικό της λόγο να λατρέψει αυτό το κραγιόν για τα χείλη της. Το BARRY M LIP LACQUER NO.3 προκαλεί αισθησιασμό και εκπέμπει αυτοπεποίθηση!
Το BARRY M LIP LACQUER NO.3 είναι σήμα κατατεθέν της θηλυκότητας και δεν πρέπει να λείπει ποτέ από τη χρωματική παλέτα του μακιγιάζ.

Αυτό το κραγιόν θα σας παρασύρει με τους τρελούς ρυθμούς ζωής.
Η συσκευασία τους είναι όμορφη, πολύ προσεγμένη και προστατεύει καλά το προϊόν. Μεγάλη γκάμα 7 χρωματικών αποχρώσεων εγγυάται ότι θα βρείτε τον τόνο που σας ταιριάζει.

Τρόπος χρήσης:

Το απλώνουμε ομοιόμορφα στα χείλη!




Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως η εταιρία Bebeauty είναι διασκεδαστική, οικονομική, καινοτόμα και μοντέρνα. Σας προσφέρει μια τεράστια επιλογή από όλα τα φανταστικά προϊόντα μακιγιάζ. Είτε πρόκειται για βερνίκι νυχιών, κραγιόν, μάσκαρα, eyeliner, σκιά ματιών... Nαι έχει τα πάντα! Μας δίνει την ευκαιρία να επιλέξουμε για εμάς και τους αγαπημένους μας προϊόντα ομορφιάς που θα είναι πολυτελή, πολύχρωμα, γεμάτα υπέροχα αρώματα και μοναδικό design!

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Bebeauty για την χορηγία των προϊόντων .
Τα προϊόντα τα βρίσκετε εδώ:http://www.bebeauty.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου