Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

BIOselect review


BIOselect


Love is in the air..


Γεια σας Glamorous,

Μας απασχολεί όλους, σε όποια ηλικία κι αν είμαστε, σε όποια εποχή κι αν ζούμε, σε όποια κοινωνική ομάδα κι αν ανήκουμε, είτε είμαστε άνδρες είτε γυναίκες… Όποιοι κι αν είμαστε, δηλαδή, υπάρχει ένα συναίσθημα που, όταν το νιώσουμε, θα μας κατακλύσει, πιθανώς θα μας σώσει ή αντίθετα θα μας καταστρέψει, αλλά σε κάθε περίπτωση θα αλλάξει τη ζωή μας. Ποιο είναι αυτό το συναίσθημα; Δεν είναι άλλο από τον έρωτα. Τον έρωτα που έχει την τιμητική του τώρα το Φεβρουάριο, καθώς στις 14 γιορτάζει ο Άγιος Βαλεντίνος, που συχνά… παρασύρει ακόμα και τους πιο «αποστασιοποιημένους» να εύχονται χρόνια πολλά και να προσφέρουν μικρότερα ή μεγαλύτερα δώρα. Ακόμα, όμως, κι αν ανήκουμε σε όσους σνομπάρουν την εν λόγω γιορτή, σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τον έρωτα. Είτε θεωρούμε ότι δεν είναι πια για μας, είτε μας έχει πληγώσει, είτε τον περιμένουμε, είτε τον βιώνουμε αυτή την περίοδο, ένα είναι βέβαιο: αποκλείεται να μας αφήνει αδιάφορους… Όταν είσαι ερωτευμένος η κάθε μέρα είναι διαφορετική, είναι δημιουργική, είναι ρομαντική και πάει λέγοντας.

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αποτελεί μία υπέροχη ευκαιρία για να απολαύσετε παραπάνω μία ξεχωριστή, pampering εμπειρία, σίγουρα αξίζει να ασχοληθείτε περισσότερο με την επιδερμίδα σας. Αν επιθυμείτε να αποκτήσετε μεταξένια επιδερμίδα την ημέρα των ερωτευμένων, καλό είναι να μην παραλείψετε να ακολουθήσετε μια beauty «ιεροτελεστία».

Η κατάλληλη ρουτίνα ομορφιάς με προϊόντα BIOselect και μερικά «έξυπνα» tips θα σας βοηθήσουν να κάνετε τις επιθυμίες σας πραγματικότητα. Γέλα, φτιάξου με καλλυντικά BIOselect και πάρε τα πράγματα ανάλαφρα κι απόλαυσε τη μέρα.




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρεία BIOselect  ιδρύθηκε από τον κ. Τσομπανάκη, την κα Χαρμάνη και τον κ. Χριστουλάκη το 2002 με άμεση ειδίκευση στα προϊόντα με υψηλή βιολογική σύσταση όπως ο Δίκταμος και το παρθένο ελαιόλαδο της Κρήτης. Το 2005, αναγνωρίζοντας τις ανάγκες της ελληνικής και παγκόσμιας αγοράς για τα οργανικά καλλυντικά, δημιούργησαν τη σειρά από πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα BIOselect .
Η επιχείρηση, κατά την περίοδο δραστηριότητάς της, απέδειξε στον καταναλωτή τη μοναδικότητα, την αποκλειστικότητα και την αγνότητα των προϊόντων της. Κάθε προϊόν BIOselect  αποτελείται από ένα μίγμα ελαιόλαδου και Δίκταμου, το Dictamelia - προϊόν κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. 
Το 2005, η σειρά προϊόντων κυκλοφόρησε στην Ελλάδα σε επιλεγμένα φαρμακεία στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Κρήτη καθώς και σε καταστήματα βιολογικών προϊόντων. Η εταιρεία BIOselect ανέπτυξε, τις πρώτες εμπορικές συνεργασίες της διεθνώς το 2006 και σήμερα έχει αντιπροσώπους σε: Αγγλία, Ρωσία, Δανία, Πολωνία,  Λιθουανία, Ιταλία, Τουρκία, Ηνωμένες Πολιτείες και Νορβηγία.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



Mild Shampoo -Protect & Shine- ~Glowing Rituals

(Απαλό Σαμπουάν -Προστασία & Λάμψη- ~Glowing Rituals)


Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αποτελεί μία μοναδική αφορμή για να εκφράσετε στον σύντροφό σας την αγάπη και την εκτίμησή σας. Την ίδια ώρα, η ξεχωριστή αυτή γιορτή σας προσφέρει την ευκαιρία να περιποιηθείτε επιπλέον τον εαυτό σας και να περάσετε μερικές ξεχωριστές στιγμές με το άλλο σας μισό, κάνοντας κάτι διαφορετικό και δημιουργώντας νέες αναμνήσεις μαζί του. Στην περίπτωση, λοιπόν, που επιθυμείτε να δώσετε «λάμψη» στη φετινή 14η Φεβρουαρίου, σίγουρα αξίζει να προετοιμαστείτε καταλλήλως.
Είτε μείνετε στο σπίτι με τον αγαπημένο σας, είτε επιλέξετε ένα καλό εστιατόριο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, με τα κατάλληλα βήματα θα τον εντυπωσιάσετε και θα κάνετε αυτό το ραντεβού να του μείνει αξέχαστο. Με όποιον τρόπο και αν αποφασίσετε να περάσετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το σίγουρο είναι ότι αξίζει να την εκμεταλλευτείτε προκειμένου να δημιουργήσετε νέες, όμορφες αναμνήσεις με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

Προνοήστε για αυτή την ημέρα με καθημερινή περιποίηση! Το πρώτο και πιο ουσιαστικό βήμα για να πετύχουμε το στόχο μας είναι η επιλογή των κατάλληλων προϊόντων τόσο για τον καθαρισμό όσο και για το styling.
Ξεκινήστε με τα μαλλιά που είναι το πρώτο σημείο στο οποίο αποτυπώνονται, διατροφή και life style. Το λούσιμο παίζει σημαντικό ρόλο στην υγεία και την καλή εμφάνιση των μαλλιών, στο πόσο «καθαρά» δείχνουν και για πόσο καιρό.
Η επιλογή του σαμπουάν είναι μια εξαιρετικά σημαντική λεπτομέρεια στη διαδικασία επανόρθωσης των μαλλιών. Η καθημερινή προστασία με τα εξειδικευμένα προϊόντα Mild Shampoo -Protect & Shine- ~Glowing Rituals έχει αποδειχτεί ότι μπορεί να σώσει την καλή τους υγεία, όψη και υφή.

Το Mild Shampoo -Protect & Shine- ~Glowing Rituals είναι απαλό σαμπουάν χωρίς SLES-SLS και ερεθιστικά συστατικά, καθαρίζει απαλά τα μαλλιά και δε ξηραίνει το τριχωτό της κεφαλής. Εμπλουτισμένο με έλαια camelia tsubaki, αργκάν και ελαιόλαδο βιολογικής καλλιέργειας που ενυδατώνουν, χαρίζουν λάμψη, θρέφουν και προσφέρουν απαλότητα. Ιδανικό για την περιποίηση των βαμμένων μαλλιών αλλά και για το καθημερινό λούσιμο. Ένα μοναδικά εξωτικό άρωμα εμπνευσμένο από τις ιεροτελεστίες ομορφιάς των γυναικών στην Ιαπωνία.
Περιποιείται τα μαλλιά μας επαναφέροντας τη φυσική υγρασία και δίνοντάς τους μεταξένια απαλότητα χωρίς να τα βαραίνει ενώ παράλληλα φροντίζει και το δέρμα του κεφαλιού.
Τι άλλο θα μπορούσαμε να ζητήσουμε; Ίσως λάμψη αλλά και  αυτό το βρίσκουμε στο Mild Shampoo -Protect & Shine- ~Glowing Rituals.

Αναδομεί τα ταλαιπωρημένα μαλλιά, ενώ διεισδύει στους πόρους της τρίχας και αυξάνει την ελαστικότητα και την αντοχή της. Επιπλέον, προστατεύει τα μαλλιά σας από τη θερμότητα. Κάνει την τρίχα στιλπνή, υγιή, αυξάνοντας την επιφάνεια ανακλαστικότητάς της, με αποτέλεσμα τα μαλλιά να φαίνονται πιο λαμπερά.
Επανορθώνει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά προάγοντας παράλληλα την ανάπτυξη της τρίχας, τα ενυδατώνει και προστατεύει από το φριζάρισμα και την ψαλίδα. Χάρη στις μαλακτικές του ιδιότητες προσδίδει απαλότητα και υπέροχη υφή στα μαλλιά. 
Το Mild Shampoo -Protect & Shine- ~Glowing Rituals είναι μια πολυτελής και ανάλαφρη θεραπεία για τα μαλλιά, που απορροφάται εύκολα για θρέψη και μεταξένιο τελείωμα με εντυπωσιακή λάμψη, αφήνοντας τα μαλλιά μεταξένια απαλά, λεία, λαμπερά και πραγματικά περιποιημένα.. Χρησιμοποιώντας φυσικά συστατικά, στόχος του είναι να προσφέρει υγιή μαλλιά με λάμψη και όγκο. Με τον βελούδινο και πλούσιο αφρό του, μεταφέρει στα μαλλιά τις ευεργετικές ιδιότητές του χαρίζοντας φρεσκάδα και απαλότητα, αναπτύσσοντας προστατευτική δράση και φροντίζοντας για καθαρά και ευκολοχτένιστα μαλλιά.

Εισχωρεί στα μαλλιά από τη ρίζα μέχρι τις άκρες , διατηρώντας τους παράλληλα καθαρά και σε καλή κατάσταση. Οπότε αφήστε τα μαλλιά σας να καμαρώνουν.


Αναλυτικότερα:


  • Καθαρίζει σε βάθος και προσφέρει ενδυνάμωση και λάμψη.
  • Συμπυκνωμένη φόρμουλα, που αναδομεί το κατεστραμμένο σκέλος της τρίχας.
  • Επανορθώνει αποτελεσματικά τα μαλλιά .


Με μεθυστικό άρωμα…. Και σε στρογγυλή, μεγάλη συσκευασία, κατάλληλη και για τα ταξίδια μας.
Κατάλληλο για καθημερινή χρήση.

Τρόπος χρήσης:

Απλώστε μικρή ποσότητα σε βρεγμένα μαλλιά και κάνετε απαλό μασάζ. Ξεβγάλετε με άφθονο νερό.



Gentle Shower Cream~Exotic Passion

(Απαλό Κρεμώδες Αφρόλουτρο~Exotic Passion)


Δεν υπάρχει τίποτα πιο ρομαντικό από την γιορτή των ερωτευμένων και την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Η 14η Φεβρουαρίου είναι μια ευκαιρία ακόμη για να γιορτάσετε την αγάπη! Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι η μέρα των απανταχού ερωτευμένων. Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου έχει τους πιστούς της ακόλουθους, εκείνους που την κατακρίνουν και αυτούς που απλά την αντιμετωπίζουν ανάλογα με την διάθεση. Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκετε όμως, ξέρετε καλά ότι παρά το γλυκανάλατο της ημέρας, ένα δώρο από καρδιάς έχει πάντα ιδιαίτερη σημασία. Ο Άγιος Βαλεντίνος γεμίζει την ημέρα κάθε 14 Φεβρουαρίου με αγάπη. Χαμόγελα, δώρα, γλυκά και λουλούδια χαρίζονται από ερωτευμένο σε ερωτευμένο και αναζωπυρώνουν τη φλόγα της αγάπης. Εξάλλου ο έρωτας μόνο καλό μπορεί να μας κάνει.

Όπως υπάρχουν χίλιοι τρόποι να πεις «Σ΄αγαπώ», έτσι υπάρχουν χίλιοι τρόπο για να γιορτάσεις τον Άγιο Βαλεντίνο. Συμβουλές για να ανανεώσεις την σχέση σου, ιδέες για να ξυπνήσεις την φλόγα και να σου μείνει αξέχαστος ο φετινός Βαλεντίνος. Άλλωστε, ένα μπουκέτο λουλούδια κι ένα ρομαντικό δείπνο δεν έβλαψε ποτέ κανένα!
Η πιο ερωτική μέρα του χρόνου επιβάλει να περιποιηθείτε τον εαυτό σας λιγάκι παραπάνω από ότι συνήθως, ξεκινώντας φυσικά από το δέρμα σας που δε μπορεί παρά να είναι τέλειο  αυτή τη μέρα. Δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, 14 Φεβρουαρίου πρέπει να λάμψετε! Φροντίστε τον εαυτό σας, κάντε ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο και απολαύστε στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας με το ενυδατικό αφρόλουτρο Gentle Shower Cream~Exotic Passion για το μπάνιο και το ντους!

Θα βρείτε τη χαμένη σας ενέργεια και δεν έχετε παρά να αφεθείτε στις ευεργετικές ιδιότητες του.. θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε το χρόνο σας στο μάξιμουμ, ακόμα και κάτω από το τρεχούμενο νερό.
Το Gentle Shower Cream~Exotic Passion κάνει το«προξενιό» και σας δίνει την δυνατότητα να εκδηλώσετε τον φλογερό έρωτά σας σε ένα αφρόλουτρο για δύο! Ποια είναι η ιδέα; Φυσαλίδες αγάπης για να τις μοιραστείτε με τον αγαπημένο σας, τις οποίες θα βρείτε σε αυτό το αφρόλουτρο για το μπάνιο, γεμάτο glam και έρωτα.

Το Gentle Shower Cream~Exotic Passion είναι απαλό κρεμώδες αφρόλουτρο, χωρίς SLES-SLS, με ήπιους καθαριστικούς παράγοντες, που φροντίζουν την επιδερμίδα και άρωμα που χαλαρώνει τις αισθήσεις. Η πλούσια σύνθεση του περιέχει φυσικά έλαια καρύδα, macadamia και ελαιόλαδο βιολογικής καλλιέργειας που ενυδατώνουν και χαρίζουν μια αίσθηση μεταξένιας απαλότητας. Το φυσικό εκχύλισμα βανίλιας, χαρίζει αντιοξειδωτική προστασία. Ένα μοναδικό εξωτικό άρωμα εμπνευσμένο από τα δάση της Μαδαγασκάρης, που προσφέρει μια αίσθηση απόλαυσης και αναζωογόνησης.
Για ένα μπάνιο τόσο απαλό, που μπορεί να συγκριθεί μόνο με το βαμβάκι. Special προσθήκη, το αφρόλουτρο με τον πλούσιο αφρό, που προσαρμόζεται στις ανάγκες σας και σας δίνει την δυνατότητα να υποδυθείτε τους καλλιτέχνες της Αγάπης, γράφοντας όμορφες, φλογερές εξομολογήσεις.

Είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει ήπιο και αποτελεσματικό καθαρισμό, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει και περιποιείται την επιδερμίδα. Δρα  ευεργετικά στην καθημερινή φροντίδα του σώματος.. Προσφέρει μια υπέροχη αίσθηση χαλάρωσης.Το πλούσιο τζελ του ξεδιπλώνει δροσερές, αναζωογονητικές νότες από αγαπημένα εξωτικά φρούτα, που χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία περιποίησης και χαλάρωσης στο μπάνιο. Το αφρόλουτρο δρα σε όλες τις στρώσεις του δερματικού φραγμού με σκοπό να τον ενισχύσει και να του προσφέρει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Χαρίζει ευεξία.
Η επιδερμίδα ενυδατώνεται, καταπραΰνεται και αποκτά άνεση και απαλότητα που διαρκεί όλη την ημέρα. Περιποιείται και καθαρίζει ήπια την επιδερμίδα χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς, χαρίζοντας αίσθηση νεανικής φρεσκάδας και απαλότητας που διαρκεί.
Χαρίστε λοιπόν στον εαυτό σας μια ξεχωριστή εμπειρία στο μπάνιο, την πολυτέλεια και την απόλαυση που αξίζετε δικαιωματικά! Το ζεστό νερό χαλαρώνει το σώμα και το Gentle Shower Cream~Exotic Passion που προστίθενται στο νερό χαρίζει απόλαυση στον νου. Βρείτε λοιπόν τον χρόνο για να προσφέρετε στον εαυτό σας και την οικογένειά σας την πολυτέλεια ενός ολοκληρωμένου μπάνιου.
Φαντασία, έρωτας & απαλότητα, αφεθείτε στην γοητεία του Gentle Shower Cream~Exotic Passion

Έχει ένα πλούσιο άρωμα που αποπνέει μια μυστηριώδη γοητεία, ενώ συνδυάζει τη γοητεία και την κομψότητα με το ουράνιο και γλυκό άρωμά του που έχει λατρευτεί από όλες τις γυναίκες. Αυτό το χαλαρωτικό αφρόλουτρο διαθέτει υπέροχο λουλουδάτο άρωμα και βελούδινη υφή που προσφέρει απαλή επιδερμίδα.
Ιδανικό για να το χαρείτε με το σύντροφό σας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!
Η συσκευασία είναι μοντέρνα με σύστημα στο καπάκι, το οποίο κάνει τη χρήση πανεύκολη!


Τρόπος χρήσης:

Το εφαρμόζουμε κάνοντας πλούσιο αφρό, απλώνοντας το σε βρεγμένη επιδερμίδα. Ξεβγάζουμε με χλιαρό νερό.



Body Deodorant Pomegranate

(Αποσμητικό Σώματος Ρόδι)



Αγ. Βαλεντίνος και ραντεβού… άγχος , υπερβολική εφίδρωση … Όλα αυτά (και πολλά περισσότερα) κάνουν την εμφάνισή του όλο και πιο έντονα ένα δυσάρεστο φαινόμενο, αυτό της δυσοσμίας του δέρματος από τον ιδρώτα. Είτε είμαστε εμείς που οι μασχάλες που μυρίζουν άσχημα, είτε είναι ο διπλανός μας στη δουλειά, στο λεωφορείο ή κάποιος περαστικός, είναι μια κατάσταση που μας κάνει να αισθανόμαστε άβολα.
Η υπερβολική εφίδρωση της μασχάλης είναι ένα ενοχλητικό πρόβλημα για κάθε άνθρωπο. Οδηγεί σε κακοσμία του σώματος, λεκιασμένα ρούχα, αυξημένο στρες και κοινωνική απομόνωση.
Η άσχημη μυρωδιά δεν οφείλεται στον ίδιο τον ιδρώτα αλλά στα βακτήρια που αναπτύσσονται στην επιδερμίδα. Όταν τα βακτήρια που κατοικούν στο δέρμα διαλύουν τον ιδρώτα στα συνθετικά του μέρη, δημιουργούν παραπροϊόντα, τα οποία είναι η πηγή της κακοσμίας. Όταν η περιοχή της επιλογής τους παρουσιάζει εφίδρωση, η θερμοκρασία ανεβαίνει και μπορούν να αναπαραχθούν. Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται η δυσοσμία, επειδή τα συγκεκριμένα βακτήρια αποβάλλουν ορισμένα αέρια.

Επιπλέον στο σημείο κυρίως στις μασχάλες ,υπάρχουν συγκεντρωμένοι περισσότεροι ιδρωτοποιοί αδένες. Όταν κάνει ζέστη ή όταν γυμνάζεστε, η δουλειά των συγκεκριμένων αδένων είναι να απελευθερώνουν νερό (ιδρώτα) για να μειωθεί η θερμοκρασία και να αποφευχθούν άλλα προβλήματα. Για το λόγο αυτό, όταν έχουμε πυρετό συνήθως ιδρώνουμε πολύ.
Ένας πρώτος απλός, όσο και αποδοτικός τρόπος αντιμετώπισης, είναι η επιμονή μας στην επιπλέον καθαριότητα και υγιεινή.
Παρόλα αυτά υπάρχουν φυσικά «όπλα» για να νικήσετε τη δυσοσμία στην περιοχή της μασχάλης .Απομακρυνθείτε από την κακοσμία του σώματος… ακόμα και εάν έχετε ιδρώσει λόγω του άγχους, της ζέστης ή της νευρικότητας. Το καθημερινό ντους, τα καθαρά ρούχα και η χρήση του Body Deodorant Pomegranate είναι τα βασικά μέτρα προκειμένου κάποιος να είναι προστατευμένος από τη δυσοσμία του σώματος.

Το Body Deodorant Pomegranate μπλοκάρει τις άσχημες μυρωδιές, ενώ το ανθιδρωτικό δρα στη ρίζα του προβλήματος, αποτρέποντας την παραγωγή του ιδρώτα. Είναι κατάλληλο και ιδανική λύση γιατί είναι εξαιρετικά και απόλυτα οικονομικό καθώς έχει και μεγάλη διάρκεια. Δημιουργεί μια ασπίδα προστασίας και απόλυτα φυσική κατά των δυσάρεστων και άσχημων οσμών του σώματος, αφήνει μια εξαιρετική και ευχάριστη αίσθηση ευεξίας και φρεσκάδας, και χωρίς να εμποδίζει την αναπνοή της επιδερμίδας και την εφίδρωση του δέρματος. Αποτρέπει την κακοσμία του ιδρώτα κατά τη διάρκεια της ημέρας προσφέροντας ευχάριστη αίσθηση καθαριότητας. Επιτρέπει την εφίδρωση, δεν αφήνει στίγματα στα ρούχα. Απαλό αποσμητικό,  εμπλουτισμένο με ελαιόλαδο βιολογικής καλλιέργειας και εκχύλισμα από ρόδι. Περιέχει έναν φυσικό αποσμητικό παράγοντα, που παρέχει αποτελεσματική προστασία από τη κακοσμία για ώρες.
Σχηματίζοντας ένα αόρατο αλλά πανίσχυρο φιλμ αναχαιτίζει την ανάπτυξη των μικροοργανισμών που προκαλούν την κακοσμία, χωρίς όμως να εμποδίζει την εφίδρωση ή τη φυσική αναπνοή του δέρματος, δημιουργώντας ένα εξαιρετικά ευχάριστο και μοναδικό αίσθημα φρεσκάδας και ευεξίας.

Δρα κατά των βακτηριδίων στην επιφάνεια του δέρματος χωρίς να απορροφούνται και έτσι αποτρέπει αποτελεσματικά την κακοσμία χωρίς να αναστέλλει την ευεργετική για τον οργανισμό διαδικασία της εφίδρωσης καθώς δεν μπλοκάρει τους πόρους. Παράλληλα δημιουργεί ένα φυσικό φίλτρο προστασίας διευκολύνοντας την αναπνοή του δέρματος και διατηρώντας έτσι το αίσθημα φρεσκάδας όλη μέρα! 24 ώρες φρεσκάδας.
Είναι φυσικό προϊόν, ασφαλές, ευκολόχρηστο, οικονομικό, και κατάλληλο για όλους.


Τρόπος χρήσης:


Εφαρμόστε μια λεπτή στρώση σε καθαρή επιδερμίδα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί, μετά το ξύρισμα ή την αποτρίχωση.




Hair & Body Fragrance Mist~Exotic Passion & Dreamy Candy
(Ελαφρύ Άρωμα για τα Μαλλιά & το Σώμα~Exotic Passion & Dreamy Candy)




Με άρωμα... Άγιου Βαλεντίνου.

Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας της αγάπης. Το Φεβρουάριο αποχαιρετάμε το χειμώνα και ανάβουμε τη φλόγα των συναισθημάτων και του πάθους στις σχέσεις μάς. Καρδούλες, κουκλάκια, κάρτες με λόγια αγάπης, αναμμένα κεριά και ρομαντισμός στην περιέχουσα ατμόσφαιρα. Για κάποιους αυτή η μέρα σημαίνει πολλά, για άλλους τίποτα. Άλλοι περιμένουν τη γιορτή πώς και πώς για να δείξουν στο σύντροφό τους τα αισθήματα αγάπης. Μπορείτε οποιαδήποτε μέρα του χρόνου να γιορτάσετε τον Έρωτα, αλλά εκείνη η ημέρα είναι η τέλεια ευκαιρία να αποδείξετε έμπρακτα τα ιδιαίτερα συναισθήματά σας.
Σχεδόν κάθε γυναίκα κολακεύετε από την προσοχή του αγαπημένου της συντρόφου, αλλά εάν ακόμα δεν ξέρετε πώς να ελκύσετε μόνιμα την προσοχή του, τότε εμείς σας έχουμε την λύση.

Ένα πολύ γνωστό και αποδεδειγμένο γεγονός είναι ότι η αγάπη του άνδρα περνά μέσα από το στομάχι του, αλλά λίγο γνωστή είναι η θεωρία για την έλξη που δημιουργείται από την όσφρησης. Είναι δεδομένο ότι ο πιο εύκολός τρόπος για να κάνετε μια καλή πρώτη εντύπωση στους άνδρες είναι να χαμογελάτε συχνά και να φοράτε το σωστό άρωμα. Αν και δεν μπορούμε να είμαστε μαζί σας στις 14 Φεβρουαρίου για να χαμογελάτε συνέχεια, μπορούμε σίγουρα να σας βοηθήσουμε με το δεύτερο μέρος.
Φορώντας ένα άρωμα θα σας κάνει να νιώσετε πραγματική βασίλισσα της νύχτας. 'Έρωτας για τις νότες, ενθουσιασμός για τα μπουκάλια, έλξη που περνάει από τους αισθητήρες της όσφρησης. Ένα άρωμα είναι το τέλειο δώρο για μια γυναίκα, είτε της το χαρίζουν, είτε το επιλέγει μόνη της.

Τα Hair & Body Fragrance Mist είναι η αφορμή να γιορτάσετε τον εαυτό σας,
Τα Hair & Body Fragrance Mist είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο προσωπικές επιλογές της γυναίκας και ταυτίζεται με τα στοιχεία του χαρακτήρα και της προσωπικότητας της.
Άλλοτε πικάντικο ή ξυλώδες, άλλοτε ανατολίτικο ή μοντέρνο, άλλοτε σέξι ή ανάλαφρο και νεανικό. Κάθε ένα από αυτά κλείνει μέσα του τις δικές του μοναδικές νότες και δημιουργεί στη γυναίκα που το φορά ένα μυστήριο που την κάνει πιο ελκυστική από ποτέ.
Τα Hair & Body Fragrance Mist είναι αρώματα που αφήνουν το δέρμα σας και τα μαλλιά σας ενυδατωμένα και διακριτικά αρωματισμένα!

Χάρη στην σύνθεση τους , που είναι μελετημένη ώστε να μην περιέχει οινόπνευμα και να μην ξηραίνει το δέρμα , προσφέρουν προστασία και αναζωογόνηση. Προσφέρουν  βαθιά ενυδάτωση αφήνοντας την επιδερμίδα σας απαλή, μεταξένια ,ενώ το απολαυστικό, άρωμά τους τυλίγει απαλά το σώμα και μαλλιά αφήνοντας τα διακριτικά αρωματισμένα!
Ψεκάστε με το ελαφριά και φρέσκα αρώματα ,για μια απαλή έκρηξη ομορφιάς. Είναι ακαταμάχητα.

~Exotic Passion

Αναζωογονητικό και ελαφρύ άρωμα που χαλαρώνει τις αισθήσεις. Περιέχει φυσικό έλαιο macadamia και φυσικό εκχύλισμα βανίλιας που περιποιούνται τα μαλλιά και την επιδερμίδα σας. Κρύβει μια πραγματική έκρηξη από ενέργεια και θετικά συναισθήματα. Είναι εξαιρετικά φρέσκο, το οποίο θα σας κάνει να χαμογελάσετε ακόμα με την πρώτη δοκιμασία. Είναι εξαιρετικά αισθησιακό και υπογραμμίζει τα πιο ευαίσθητα χαρακτηριστικά μιας γυναίκας. Το σαγηνευτικό άρωμά του θα κάνει κάθε άνδρα να γυρίζει πίσω από σας και να αναρωτιέται ποια είναι αυτή η κυρία; Αν θέλετε να δώσετε στίγμα στη θηλυκότητα και στο αισθησιασμό σας, αυτό το άρωμα είναι ιδανικό για σάς. Η ελκυστική του μυρωδιά, σας προσκαλεί να κάνετε απροσδόκητες τρέλες και αξέχαστες περιπέτειες.

~Dreamy Candy

Ένα έντονο, γλυκό και αισθησιακό άρωμα. Περιέχει έλαιο γλυκού αμυγδάλου και εκχύλισμα βανίλιας που περιποιούνται τα μαλλιά και την επιδερμίδα σας.
Είναι συναρπαστικό, μαγευτικό, απαλό και είναι κατάλληλο για εκείνες τις κυρίες που αγαπούν να ισορροπούν ανάμεσα στην ισχυρή και την τρυφερή πλευρά τους. Είστε μια ισχυρή, μοντέρνα γυναίκα, αλλά σας αρέσει να σας προσέχουν και να σας κάνουν κομπλιμέντα; Τότε αυτό είναι το κατάλληλο άρωμα για σάς. Η ζεστή μυρωδιά του ξεκλειδώνει τη χαρά και την ενέργεια της γυναίκας μέσα σας, η οποία είναι εξαιρετικά ελκυστική για τους άντρες. Είναι ένα απαλό και παραμυθένιο άρωμα για τις κυρίες που τους αρέσει να μπαίνουν στον κόσμο της φαντασίας τους. Αυτό το άρωμα είναι ένα αληθινό σύμβολο της θηλυκότητας και της αγάπης που κάθε γυναίκα έχει μέσα της. Είναι ελκυστικό και απαλό, σαν να έρχεται από έναν άλλο κόσμο στον οποίο βασιλεύει η αρμονία και η αγάπη.


Τα Hair & Body Fragrance Mist δεν είναι μόνο ένα αιθέριο άγγιγμα στην γυναικεία ψυχή, είναι μια περίεργη ιστορία της ζωής μιας γυναίκας. Προκαλούν μυστικά και αινίγματα που κάθε άνδρας θέλει να μάθει. Μέχρι το πιο ρομαντικό και παθιασμένο βράδυ μένουν μόνο λίγες μέρες. Βιαστείτε και κάντε μια υπέροχη εντύπωση με μία από τις χιλιάδες μορφές της γυναίκας – παθιάρα, μοιραία, τρυφερή ή ευαίσθητη. Επιλέξτε ποιά προσόντα από το γυναικείο χαρακτήρα σας θέλετε υπογραμμίζετε.

Είναι κατάλληλα για όλοι την οικογένεια και είναι σε όμορφες συσκευασίες .

Τρόπος χρήσης:

Ψεκάστε το σώμα ή τα μαλλιά σας και επαναλάβετε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.




Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως η εταιρία BIOselect μας δίνει την ευκαιρία να επιλέξουμε για εμάς και τους αγαπημένους μας προϊόντα ομορφιάς που θα είναι πολυτελή, πολύχρωμα, γεμάτα υπέροχα αρώματα και μοναδικό design. Θα διαλέξουμε την  επιτομή της πολυτέλειας. Η τελειότητα στην υπηρεσία της ομορφιάς...Τα προϊόντα BIOselect έχουν ξεχωρίσει και επιλέξει πολλές γυναίκες. Τα προϊόντα τους έχουν ποιότητα με καταπληκτική λάμψη και με εξαιρετική συμπεριφορά .
Για την μοντέρνα γυναίκα που θέλει να αρέσει στον καλό της όλες τις στιγμές, τα προϊόντα της BIOselect , θα αποτελέσουν το ιδανικό δώρο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!
Ευχαριστώ πολύ την εταιρία BIOselect για την χορηγία των προϊόντων .



Τα προϊόντα BIOselect τα βρίσκετε εδώ:http://www.bioselect.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου