Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Lifoplus review


Lifoplus



Η Απόλυτη χαλάρωση..

Γειά σας Glamorous,

Υπάρχουν μερικές απλές και καθημερινές συνήθειες που όμως είναι καθοριστικές για την υγεία μας. Πράγματα που κάνουμε και μπορεί να έχουν σημασία για το σώμα μας και τον οργανισμό μας.
Μας χαλαρώνει, μας αποσυμπιέζει, μας κάνει να νιώθουμε ευεξία και ανανέωση. Σύμμαχος στην καλή υγεία μας: του οργανισμού και του δέρματός μας. Αφιέρωσε στο σώμα σας λίγο περισσότερο χρόνο στο μπάνιο, υπάρχει λόγος..
Το νερό αποτελεί πηγή ζωής και παίζει τεράστιο ρόλο στην υγεία του σώματος, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Όταν πίνετε νερό, διατηρείτε το σώμα σας ενυδατωμένο, έχετε υγιέστερο δέρμα και πολλές σωματικές λειτουργίες πραγματοποιούνται ευκολότερα. Ωστόσο οι ωφέλειες του νερού ξεπερνούν την κατανάλωσή του. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι και η επαφή με το νερό εξωτερικά έχει πολλές ωφέλειες για την υγεία.
Το ντους είναι μια καλή και υγιεινή συνήθεια που θα πρέπει να τηρείτε καθημερινά. Γενικά προτείνουμε να κάνετε ντους με ζεστό ή καυτό νερό επειδή αυτό χαλαρώνει περισσότερο. Έχει αποδειχτεί ότι το κρύο νερό είναι πιο ωφέλιμο για το δέρμα σας και για μερικές σωματικές λειτουργίες.

Το ζεστό ντους μας ανακουφίζει και φέρνει χαλάρωση στο πιεσμένο από όλη την ημέρα μυϊκό μας σύστημα, βοηθά τους πόρους του δέρματος να ανοίξουν και καταπραΰνει τους μυϊκούς πόνους. Από την άλλη ένα ντους ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό μας σύστημα, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και το δέρμα δείχνει πιο σφριγηλό και πιο υγιές.
Και μην ξεχνάτε οι καλύτερες σκέψεις συμβαίνουν στο ντους. Και εάν δεν το έχετε συνειδητοποιήσει μέχρι τώρα, αρκεί να θυμηθείτε τι σκέφτεστε κάθε φορά που κάνετε ντους. Διότι για τους περισσότερους είναι η στιγμή που εκτός από το σώμα, καθαρίζει και το μυαλό, με αποτέλεσμα να σκέφτονται πιο ήρεμα.

Για να απελευθερώσετε όλη την καθημερινή ένταση κάντε ντουζ  και χρησιμοποιείστε τα προϊόντα Lifoplus.



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Στην Αθήνα το 1966 ,μια απλή ιδέα για φυσικά προϊόντα γέννησε η εταιρία Flax. Πρώτος της καρπός η οικογένεια προϊόντων LifoPlus. Μία ολοκληρωμένη σειρά φυτικών σφουγγαριών ,βασισμένη στο φυτό λούφα. Ακολούθησαν δυναμικά οι σειρές περιποίησης Clean Skin & Mythos καθιστώντας την εταιρία τους έναν από τους πρωτοπόρους της εποχής!! Η σειρά LifoPlus βασίστηκε στο απόλυτα φυτικό σφουγγάρι που παράγεται από τον καρπό της αιγυπτιακής Λούφας (Loofah Aeggyptiaca Cylindrica). Σχεδιάστηκε με προσοχή κι φροντίδα για να προσφέρει στο μπάνιο ευχάριστη και αποτελεσματική καθημερινή περιποίηση. Αποτελείται από 5 κατηγορίες προϊόντων, καθεμία σχεδιασμένη για συγκεκριμένες ανάγκες και μέρη του σώματος. Ακόμη και σήμερα, ύστερα από 50 χρόνια, η συγκεκριμένη σειρά αποτελεί το βασικό πυλώνα της εταιρίας τους και συνεχίζει να βελτιώνεται και να εξελίσσεται με αμείωτο ρυθμό.
Η σταθερή ανάπτυξή τους είχε σαν αποτέλεσμα το 1990 την επέκταση της εταιρίας στην διεθνή αγορά ,με την διάθεση των φυσικών τους προϊόντων σε ηπείρους υψηλών απαιτήσεων όπως Ευρώπη, Ασία, Αυστραλία.


Στην εταιρεία Flax έχουν δεσμευτεί να παράγουν, προϊόντα υψηλής ποιότητας με σκοπό την ικανοποίηση των προσδοκιών του καταναλωτή τους. Με τον τρόπο αυτό έχουν όραμα, να κάνουν την εταιρεία Flax μια από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες στο χώρο της. Αυτό το όραμα μεταφράζεται στο να γίνουν τα προϊόντα Flax πρότυπα ποιότητας για τα προϊόντα της κατηγορίας τους.
Σήμερα η δημιουργία νέων προϊόντων από αγνά φυσικά υλικά, αποτελεί  καθημερινά πάθος της εταιρίας!!!




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:


Lifoplus –NATURAL LOOFAH

(ΓΑΝΤΙ ΜΠΑΝΙΟΥ)



Δέρμα που ακτινοβολεί υγεία και λάμψη και που όταν το αγγίζεις είναι λείο και βελούδινο αποτελεί πόθο όλων των γυναικών.

Πώς θα το αποκτήσετε;

Το μυστικό είναι ένα: Απολέπιση!

Αν και οι περισσότερες σήμερα ξέρουμε πώς να φροντίσουμε το δέρμα μας για να το διατηρήσουμε όμορφο και νεανικό, δυστυχώς πολλές υποτιμάμε τη σημασία της απολέπισης, ιδιαίτερα μάλιστα του σώματος. Όμως η απολέπιση η απομάκρυνση δηλαδή των νεκρών κυττάρων από την επιδερμίδα μας, είναι απαραίτητη διαδικασία, για να έχουμε δέρμα ενυδατωμένο, λαμπερό, ελαστικό και απαλό.

Γιατί να απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα;

«Η ανακύκλωση των κυττάρων είναι μια φυσική διαδικασία. Το δερματικό κύτταρο σχηματίζεται στη βάση της επιδερμίδας, ανεβαίνει μέσα από το στρώμα, πεθαίνει και αποβάλλεται». Το δέρμα μας παράγει συνεχώς νέα κύτταρα δέρματος στο κάτω στρώμα του, το χόριο, τα οποία τα αποστέλλει προς την επιφάνειά του (την επιδερμίδα). Σταδιακά τα κύτταρα της επιδερμίδας πεθαίνουν και πρέπει να απομακρύνονται από την επιδερμίδα ώστε να εγκατασταθούν τα νεότερα. Όμως με την πάροδο του χρόνου αυτή η διαδικασία εξασθενεί και τα νεκρά κύτταρα παραμένουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στο δέρμα. Η τακτική απολέπιση απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία, αναζωογονεί την επιδερμίδα και διευκολύνει στην καλύτερη διείσδυση των ενεργών συστατικών ενός αδυνατιστικού προϊόντος ή προϊόντος κατά της κυτταρίτιδας.

Η χρήση ενός απολεπιστικού παράγοντα προκειμένου η ανακύκλωση των κυττάρων να γίνεται με έναν πιο νεανικό ρυθμό είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε την εμφάνιση του δέρματός σας.
Η φυσική απολέπιση με το Lifoplus –NATURAL LOOFAH βοηθά να απαλλαγείτε από τα νεκρά κύτταρα και να ανανεωθείτε.

Το Lifoplus –NATURAL LOOFAH είναι φυτικό σφουγγάρι από λούφα. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, απελευθερώνει τους φραγμένους πόρους, ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία, διευκολύνει στην καλύτερη διείσδυση των ενεργών συστατικών των ενυδατικών προϊόντων στην επιδερμίδα, αλλά κυρίως ενεργοποιεί τη μητρική στιβάδα να παράγει νέα κύτταρα. Τονώνει τη μικροκυκλοφορία και προετοιμάζει την επίμαχη περιοχή να δεχθεί και να αφομοιώσει καλύτερα προϊόντα φροντίδας. Η λούφα έχει εξαιρετικές ιδιότητες απολέπισης καθώς αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και βοηθάει στην καλή κυκλοφορία του αίματος.
Το φυσικό γάντι απολέπισης λούφα, έχει ευεργετικές ιδιότητες, αφαιρεί τη λιπαρότητα του δέρματος, καταπολεμά την κυτταρίτιδα και αφήνει το δέρμα καθαρό μαλακό και λείο.

Το Lifoplus – NATURAL LOOFAH ΓΑΝΤΙ ΜΠΑΝΙΟΥ είναι ένα γάντι διπλής όψεως, από τη μία πλευρά έχει λούφα και από την άλλη είναι "πετσετέ" και πολύ απαλό για να δημιουργεί πολύ αφρό. Είναι ένα φυτικό σφουγγάρι από λούφα  και κάνει ήπια απολέπιση που βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος με φυσικό τρόπο και καταπολεμά την "όψη φλοιού πορτοκαλιού". Το γάντι διεγείρει τη μικροκυκλοφορία ευνοεί τις κυτταρικές ανταλλαγές και την αποβολή νερού και τοξινών. Τονώνει και συσφίγγει . Το μασάζ με το γάντι στο ντους αποτελεί μια μέθοδο που μας βοηθά να αποκτήσουμε λεπτό σώμα με λείο, σφριγηλό και πιο τονωμένο δέρμα.

Αναλυτικότερα:

  • Ιδανικό για Καθαρισμό, Φυσική απολέπιση, Μασάζ, Μείωση κυτταρίτιδας.
  • Αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας.
  • Για πιο υγιή αίσθηση στην επιδερμίδα.
  • Με λάστιχο στον καρπό, για σταθερή εφαρμογή και πίσω όψη από 100% βαμβακερή πετσέτα.
  • Φοριέται στο χέρι.

Το Lifoplus – NATURAL LOOFAH ΓΑΝΤΙ ΜΠΑΝΙΟΥ είναι η απάντηση της φύση στο δυναμικό και αποτελεσματικό καθαρισμό του δέρματος. Το φυτό της λούφας είναι ο βασιλιάς της απολέπισης. Αυτό το σφουγγάρι είναι απλά το ιδανικό!
Αυτό το σφουγγάρι σώματος έχει κατασκευασθεί για αυτούς που αισθάνονται ότι το δέρμα τους θα χρειαζόταν λίγο πιο βαθιά απολέπιση. Η καθημερινή χρήση, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και αφήνει την επιδερμίδα καθαρή, απαλή και σφριγηλή.
Χαρίστε στον εαυτό σας την απόλυτη εμπειρία!

Το γάντι μπάνιου είναι πλατύ και είναι ιδανικό για μπάνιο ή ντουζ. Απλά προσθέστε νερό για μια έντονη απολέπιση.


Τρόπος χρήσης:

Πριν από τη χρήση, βρέξτε το γάντι με ζεστό νερό. Στραγγίστε το επιπλέον νερό και καθαρίστε με απαλές κινήσεις το δέρμα. Δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε καθαριστικά προϊόντα, αλλά μπορείτε να προσθέσετε μια μικρή ποσότητα στο γάντι σας, αν το επιθυμείτε. Η προσθήκη καθαριστικού στο γάντι θα βοηθήσει το προϊόν να δράσει εκτενέστερα και πιο αποτελεσματικά.
Φροντίδα: Μετά τη χρήση, να γάντι πάντα καλά το σφουγγάρι σας και να το αφήνετε να στεγνώνει σ’ ένα μέρος με καλό αερισμό. Να είστε προσεκτικοί και να μην το στραγγίζετε με δύναμη, καθώς αυτό μπορεί να βλάψει τις ευαίσθητες φυτικές του ίνες. Απλά πιέστε το απαλά ανάμεσα στις παλάμες σας. Όσο καλύτερα φροντίζετε το γάντι σας, τόσο περισσότερο θα διαρκέσει. Ποτέ μην αφήνετε το γάντι σας στο ντουζ ή σε νερό. Το γάντι είναι 100% φυσικό φυτικό προϊόν και διαρκεί για πολλούς μήνες. Μόλις αρχίσει να δείχνει κάποια φθορά ή να διαλύεται, να το αντικαταστήσετε.



LifoplusBATH SPONGE

(ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΜΠΑΝΙΟΥ ΡΟΖ-ΑΣΠΡΟ)




Διαρκής κίνηση, έντονοι ρυθμοί, εντάσεις, στρες και άλλα πολλά, μας επιβαρύνουν στη διάρκεια της ημέρας. Το ζητούμενο λοιπόν με την επιστροφή μας από τη δουλειά στο σπίτι, είναι η βαθιά χαλάρωση. Το μόνο που ζητάτε μόλις φτάσετε στο σπίτι στο τέλος μιας φορτισμένης και παγερής μέρας είναι ένα χαλαρωτικό, ζεστό μπάνιο. Ενα ζεστό, χαλαρωτικό μπάνιο είναι μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής και ενώ ο χρόνος που αφιερώνουμε σε αυτόν μπορεί να το μετατρέπει σε μια καθημερινή αναγκαιότητα, τίποτα δεν μας σταματά από το να το απολαμβάνουμε.
Το μυστικό για να διώξει κανείς μακριά το άγχος της ημέρας, είναι η προσθήκη κάποιων προϊόντων περιποίησης που θα μετατρέψουν το ταπεινό μπάνιο σας σε μια παραδεισένια εμπειρία σπα.

Μπορεί να φαντάζει όνειρο θερινής νυκτός όμως στην πραγματικότητα το μόνο που χρειάζεται είναι να το πάρετε απόφαση: αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας, κλείστε την πόρτα του μπάνιου σας, περιποιηθείτε το σώμα σας από την κορυφή μέχρι τα νύχια και θα νιώσετε άλλος άνθρωπος!
Γεμίστε τη μπανιέρα με ζεστό νερό και αρωματικά άλατα, σβήστε τα φώτα και ανάψτε κεριά, βάλτε χαλαρωτική μουσική και… βουλιάξτε στην χαλάρωση. Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο για ένα από τα επόμενα χειμωνιάτικα απογεύματα;
Δημιουργήστε την ατμόσφαιρα πολυτελούς spa τοποθετώντας στο μπάνιο, γύρω από τη μπανιέρα αρωματικά κεριά με μεθυστικά αρώματα που δημιουργούν αίσθηση χαλάρωσης και ευεξίας
Δεν έχετε λοιπόν παρά να γεμίσετε την μπανιέρα σας, να κλείσετε την πόρτα σας και να αφήσετε τα πάντα απ’ έξω, τουλάχιστον για μία φορά! 
Το δικαιούστε!

Έρευνες δείχνουν ότι ένα μπάνιο με Lifoplus – BATH SPONGE ενεργοποιεί τους αμυντικούς μηχανισμούς κάθε κυττάρου του οργανισμού, ανακουφίζει από τον πόνο, τονώνει το μυϊκό σύστημα, αυξάνει την όρεξη για καλό ύπνο, ενώ βοηθά στην αντιμετώπιση διάφορων δερματικών παθήσεων.

Το Lifoplus – BATH SPONGE είναι σφουγγάρι σώματος φτιαγμένο από τούλι, για ένα ιδιαίτερα απολαυστικό μπάνιο.
Είναι σφουγγάρι που αφυπνίζει τις αισθήσεις μας, βοηθά να χαλαρώσουμε και φτιάχνει τη διάθεσή μας. Το σφουγγάρι Lifoplus – BATH SPONGE δημιουργεί πλούσιο αφρό προσφέροντάς σας καθημερινά ένα απαλό και απολαυστικό μπάνιο. Καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα κατά το ντουζ, χωρίς να ερεθίζει την επιδερμίδα.
Αφήνει μία μοναδική αίσθηση ικανοποίησης και σεβασμού προς το σώμα μας! Ο ειδικός σχεδιασμός του με τούλι, σας κάνει μια πολύ απαλή και ευχάριστη απολέπιση.
Θα μπορέσετε να απολαύσετε ένα υπέροχο μασάζ που θα αφήσει την επιδερμίδα σας λεία και απαλή.

Κάνοντας μασάζ στο σώμα, το σφουγγάρι Lifoplus – BATH SPONGE ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία και το καλύτερο από όλα είναι ότι κατά την εφαρμογή του δεν χρειάζεται η χρήση ειδικού προϊόντος καθώς επιτυγχάνεται με την χρήση του σφουγγαριού! Προσφέρει ένα τονωτικό μασάζ στην επιδερμίδα ενώ παραμένει απαλή για τα ευαίσθητα δέρματα.
Με μεγάλη απορροφητικότητα σε νερό, δημιουργεί πλούσιο αφρό, αγγίζει βελούδινα το δέρμα και καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα, χωρίς ερεθισμούς, ενώ αποτρέπει τη συγκέντρωση βακτηρίων ή μούχλας. Είναι πολύ ανθεκτικό, δεν ξεφτίζει , δεν λεκιάζει, είναι υποαλλεργικό, δεν συγκρατεί μυρωδιές και κάνει το μπάνιο, πολυτελή απόλαυση! Χάρη στο βελούδινο άγγιγμά του, το Lifoplus – BATH SPONGE είναι ιδανικό για μασάζ και χαρίζει στο σώμα μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης.

Ιδανικό για: Καθαρισμό σώματος, φυσική απολέπιση σώματος μασάζ σώματος.
Με μικρό κορδόνι σε διατίθεται διάφορα χρώματα.

Τρόπος χρήσης:

Πριν από την εφαρμογή του LIFOPLUS BATH SPONGE, πρέπει το δέρμα σας να είναι βρεγμένο. Αυτό θα βοηθήσει ώστε, το σώμα σας να γίνει πολύ μαλακό. Πριν από την πρώτη χρήση, μουσκέψτε το για λίγα δευτερόλεπτα. Κατόπιν, χρησιμοποιήστε το στο μπάνιο ή στο ντους με σαπούνι ή αφρόλουτρο, είτε απλά με νερό, κάνοντας ελαφρύ μασάζ με κυκλικές κινήσεις για να διασφαλιστεί ό,τι δεν θα χάσετε κανένα σημείο.
Μετά τη χρήση, ξεβγάλατε και ιδανικά κρεμάστε το σφουγγάρι από το κορδονάκι προκειμένου να στεγνώσει γρήγορα, αποτρέποντας έτσι την ανάπτυξη βακτηριδίων.



Για το τέλος θα ήθελα να σας πω, πως η εταιρία Flax και τα προϊόντα της Lifoplus δεν σας δίνει απλά μυστικά και συμβουλές. Σας προσφέρει προϊόντα, ώστε να είστε ευτυχισμένοι με την οικογένειά σας και να βρείτε την δική σας συνταγή επιτυχίας. Σας προσφέρει φυσικά προϊόντα προκειμένου να διατηρήσετε άψογη την επιδερμίδα και το σώμα σας. Η φροντίδα του εαυτού σας ,αλλά και της οικογένεια σας με αγνά προϊόντα είναι πολύ σημαντική και επιβάλλεται. H υγεία και η ομορφιά είναι το κλειδί της ζωής! Η εταιρία Flax με τα προϊόντα Lifoplus είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για όλη την οικογένεια για ν’ ανακαλύψετε ποιοτικά προϊόντα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής σας.
Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Flax για την χορηγία των προϊόντων!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.flax.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου