Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Vis Vitalis review


Vis Vitalis

Γειά σας Glamorous,

Πώς λοιπόν, μπορούμε να διατηρήσουμε το δέρμα μας υγιές, απαλό, λαμπερό και νεανικό μέσα στον χειμώνα;
Ο χειμώνας είναι μια δύσκολη εποχή για την επιδερμίδα. Το κρύο, η υγρασία και ο αέρας «κλέβουν» την υγρασία από το εκτεθειμένο δέρμα του προσώπου, με αποτέλεσμα να χάνει τη φυσική του λιπαρότητα, να αφυδατώνεται εύκολα και να «τραβάει». Η τριβή με τα ρούχα, τα ζεστά μπάνια αλλά και ο ξηρός αέρας του καλοριφέρ ή του air condition απομακρύνουν όλα τα φυσικά λιπίδια της επιδερμίδας μας, με αποτέλεσμα να αφυδατώνεται. Πώς λοιπόν, κόντρα στον καιρό, θα διατηρήσουμε το δέρμα μας υγιές, απαλό, λαμπερό και νεανικό;
Η ενυδάτωση είναι η πρωταρχική κίνηση για την περιποίηση της επιδερμίδας μας, το Α και το Ω. Όταν το δέρμα «διψάει», γίνεται θαμπό και άγριο και τότε δείχνουμε κουρασμένες και γερασμένες, όποια ηλικία κι αν έχουμε.

Το κρύο του χειμώνα μπορεί να βλάψει το δέρμα, αλλά με τα κατάλληλα μέτρα η ανάπτυξη προβλημάτων όπως η ξηρότητα μπορεί να αποφευχθεί.  Η αλήθεια είναι, πως αυτές τις κρύες μέρες, το δέρμα χρειάζεται περισσότερη τροφή και φροντίδα, διατηρώντας τα σωστά επίπεδα υγρασίας . Κι αν ψάχνετε για αυτό το trick που θα σας χαρίσει την πολυπόθητη extra ενυδάτωση αυτό έρχεται κατευθείαν από τη φύση! Μπορούμε να κρατήσουμε μια λαμπερή επιδερμίδα όλο το χειμώνα ακολουθώντας κάποια βασικά σωτήρια βήματα με τα προϊόντα της εταιρίας Vis Vitalis.



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Στην Vis Vitalis έχουνε ένα όραμα! Να προσφέρουνε στον καθένα από εσάς τη δυνατότητα, μέσα από τα προϊόντα τους, να ανακαλύψει τη Vis Vitalis, τη ζωογόνο δύναμη του οργανισμού του που θα αλλάξει την εικόνα του, την υγεία του και τη διάθεσή του. Γιατί είναι πραγματικά αυτό που νιώθουνε και αυτό είναι που προβάλουνε σε όλους γύρω μας! Προσπαθούνε πάντα να επιλέγουνε προϊόντα που είναι άξια χρησιμότητας και εκτίμησης .  Έχουνε μια ροπή προς τα καλύτερα Φυσικά & Βιολογικά καλλυντικά στις καλύτερες τιμές της αγοράς, χωρίς -προς το παρόν- να αγνοούνε και κάποια συμβατικά προϊόντα που πραγματικά αξίζουν. Το VisVitalis.gr ήρθε για να προσφέρει την αλλαγή, τη βελτιστοποίηση, την αναγέννηση του εαυτού σας!
Γιατί όλοι αξίζουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής και μια όμορφη καθημερινότητα γεμάτη υγεία και λάμψη.




Το προϊόν που δοκίμασα είναι:



SUKIN-HYDRATING MIST TONER


Το δέρμα μας είναι το μεγαλύτερο όργανο του ανθρώπινου σώματος που λειτουργεί σαν ένα φρούριο ανάμεσα στον οργανισμό μας και στο περιβάλλον. Όταν όμως τα ερεθίσματα από το εξωτερικό περιβάλλον είναι έντονα, τότε η αντίσταση αυτού του φρουρίου κάμπτεται. Έτσι, η έλλειψη υγρασίας στην ατμόσφαιρα συντελεί στην αφυδάτωση του δέρματος, που έχει ως συνέπεια την επιβράδυνση της φυσικής ανανέωσης των κυττάρων. Τους χειμερινούς μήνες το δέρμα αποκτά διαφορετικές ανάγκες κι έτσι χρειάζεται από εμάς να διαφοροποιήσουμε την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης, σύμφωνα με τα νέα δεδομένα. Είναι γνωστό ότι οι χαμηλές θερμοκρασίες, ο κρύος αέρας και η υγρασία έχουν αρνητική επίδραση στη επιδερμίδα,  προκαλώντας αφυδάτωση και ξηρότητα.

Το κρύο και η παγωνιά απαιτούν αντιμετώπιση. Οφείλετε λοιπόν να προστατεύστε την επιδερμίδα σας για να παραμείνει υγιής και να δείχνει λαμπερή. Ωστόσο τον χειμώνα που η θερμοκρασία πέφτει, το πρόσωπό μας έχει ανάγκη από μεγαλύτερη προστασία και ενυδάτωση.
Η ενυδάτωση δεν γνωρίζει περιορισμούς ούτε απευθύνεται μόνο στις ξηρές επιδερμίδες. Γιατί σωστή ενυδάτωση σημαίνει ισορροπία στην επιδερμίδα και αυτό σίγουρα το θέλουμε όλες! Και ας μην ξεχνάμε ότι το δέρμα είναι ένας ζωντανός οργανισμός που εξαρτάται από την υγρασία προκειμένου να διατηρείται σε καλή κατάσταση, να λειτουργεί και να προλαμβάνει ή να επιδιορθώνει μικρές φθορές.  Ωστόσο οι ανάγκες της καθεμιάς μας εξαρτώνται από αρκετούς παράγοντες όπως η ηλικία, ο τύπος επιδερμίδας, το περιβάλλον κ.λπ.

Επιπλέον, το σωστά ενυδατωμένο δέρμα του προσώπου εγγυάται μια πιο σφριγηλή και πιο νεανική εμφάνιση.
Το σχέδιο δράσης για να αντιμετωπίσουμε την ξηρότητα και να το τονώσουμε περιλαμβάνει εντατική φροντίδα, με το SUKIN-HYDRATING MIST TONER ..

Το SUKIN-HYDRATING MIST TONER είναι ενυδατικό mist προσώπου. Με ενισχυμένες συνθέσεις δροσίζει, προστατεύει, ενυδατώνει και ανανεώνει την επιδερμίδα στη διάρκεια της μέρας. Για΄ αυτό και έχει γίνει κάτι παραπάνω από απαραίτητο. Συνδυάζει ανθόνερα χαμομηλιού και Τριαντάφυλλου που καταπραΰνουν, τονώνουν και δροσίζουν την κουρασμένη επιδερμίδα. Τόνωση και προστασία που χρειάζεται η επιδερμίδα για να ανταπεξέλθει στις αντίξοες συνθήκες.
Πρόκειται για σύνθεση σε μορφή σπρέι και έχει στόχο, χάρη στην εντατική ενυδάτωση και ενδυνάμωση του δερματικού φραγμού, να ανακουφίζει από ανεπιθύμητους ερεθισμούς ή δερματοπάθειες.
Χάρη στα συστατικά της προσφέρει φυσική άμυνα του δέρματος (από τις εξωτερικές επιθέσεις όπως ρύπανση, αέρας, κρύο), αντιοξειδωτικά που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες ανεξάρτητα από την αιτία τους , συστατικά κατά των ερεθισμών που καταπραΰνουν και απαλύνουν, και βέλτιστη ενυδάτωση, που βοηθά στη διατήρηση του προστατευτικού ενυδατικού ιστού με αποτέλεσμα το δέρμα να «αισθάνεται άνεση» . Εμπλουτίζει, θρέφει , ενυδατώνει σε βάθος, προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία και τονώνει το δέρμα και τη διάθεση.

θα ζωντανέψει την επιδερμίδα σας, ανά πάσα στιγμή μέσα στην ημέρα. Ξυπνήστε και αναζωογονήστε την επιδερμίδα σας, προετοιμάστε τη και ισορροπήστε τη μετά τον καθαρισμό, δώστε διάρκεια στο μακιγιάζ σας και όλα αυτά μόνο με αυτό το προϊόν! “Ταΐστε” την επιδερμίδα σας.
Ιδανικό για επιδερμίδες που αποζητάν την ενυδάτωση, τη λάμψη και τη φρεσκάδα! Είτε είναι μετά το γυμναστήριο που έχουμε ιδρώσει πολύ και χρειάζομαι άμεση ενυδάτωση, είτε είναι χειμώνας και η επιδερμίδα χρειάζεται έξτρα «υγρασία» (και γρήγορα), είτε είναι καλοκαίρι και θέλω να δροσίσουμε και να τονώσουμε το πρόσωπό μας και να έχουμε άμεσα αποτελέσματα.



Μπορούμε να το έχουμε πάντα στην τσάντα τους.


Ιδανικό για τις διακοπές ή για χρήση σε χώρους που κλιματίζονται.
Δεν περιέχει αλκοόλη, Sulphate, Parabens. Φυσική σύνθεση!


Τρόπος χρήσης:

Χρησιμοποιήστε το μετά τον καθαρισμό ή κάθε φορά που αισθάνεστε την επιδερμίδα σας κουρασμένη. Εφαρμόζονται εύκολα – αρκεί να ψεκάσουμε από μικρή απόσταση- και ταιριάζουν σε κάθε τύπο επιδερμίδα.




Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως παρόλο που η όλη διαδικασία μοιάζει με ταξίδι, αν θέλετε να καταλήξετε λίγο πιο σύντομα στην τέλεια επιλογή, ακολουθείστε μας σε ένα ταξίδι στο μαγευτικό κόσμο της ομορφιάς, μια περιπέτεια στον καταπληκτικό και πανέμορφο κόσμο των αισθήσεων της εταιρίας Vis Vitalis . Κάθε φορά προσπαθούνε να ανοίξουνε νέους ορίζοντες για εσάς. Στόχος τους είναι κάθε προϊόν, όχι μόνο να είναι ξεχωριστό αλλά και να ταιριάζει στις καθημερινές σας ανάγκες.

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Vis Vitalis για την χορηγία των προϊόντων!!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://visvitalis.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου