Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

My Beauty Vibe REVIEW


My Beauty Vibe


Ξυπνήστε την επιδερμίδα σας…



Γειά σας Glamorous,

Πάντα είναι ευπρόσδεκτη μια αφορμή για να ανανεώσουμε την εμφάνιση μας και ο μήνας Φεβρουάριος δεν αποτελεί εξαίρεση. Μπορεί ο χειμώνας να είναι για το δέρμα μας η χειρότερη εποχή του χρόνου. Λίγο ο απρόβλεπτος καιρός της εποχής, λίγο η υγρασία, λίγο η βροχή, όλα αυτά μπορεί να μας χαλάσουν το αποτέλεσμα που παλεύαμε για αρκετή ώρα μπροστά στον καθρέφτη…
Το δέρμα δεν υπακούει πάντα στις  δικές μας διαθέσεις ούτε συμμερίζονται την αγωνία μας για ένα αξιοπρεπές look. Κάποιες μέρες, μάλιστα, φαντάζει, απλώς, ακατόρθωτο. Πρόσωπο και σώμα αφυδατωμένο και χωρίς λάμψη. Ένα φαινόμενο που ταλαιπωρεί τις περισσότερες γυναίκες. Γιατί, όμως, συμβαίνει;
Όπως επιβεβαιώνουν πολλοί ειδικοί, η εμφάνιση και η «συμπεριφορά» του δέρματός μας εξαρτάται από τα επίπεδα των ορμονών στο σώμα και τις αυξομειώσεις του κατά τη διάρκεια του γυναικείου κύκλου. Η επιδερμίδα είναι αυτή που «άγεται και φέρεται» από τα παιχνίδια των ορμονών στη διάρκεια του γυναικείου κύκλου, και για αυτό σε πολλές περιπτώσεις, το δέρμα μας χάνει την λάμψη του!

Αυτό που επιθυμούμε όλες οι γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας είναι ένα δέρμα χωρίς ατέλειες. Επειδή όμως δεν αρκεί μόνο να το επιθυμούμε και να κοιταζόμαστε ώρες στον καθρέφτη εντοπίζοντας τις ατέλειες, καιρός είναι να ασχοληθούμε με το θέμα όχι μόνο επιφανειακά αλλά ριζικά.

Ένα δέρμα χωρίς ατέλειες δεν είναι προνόμιο της νεαρής ηλικίας! Σε οποιαδήποτε ηλικία και αν βρισκόμαστε μας αξίζει και πρέπει να φροντίσουμε γι’ αυτό. Άλλωστε το πρόσωπό μας και ολόκληρο το σώμα μας δεν εκπέμπει μόνο ομορφιά αλλά και υγεία.
Γνωρίζοντας λοιπόν τις ξεχωριστές της ανάγκες ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες φροντίζουμε να προσαρμόζουμε στην καθημερινή φροντίδα μας τα προϊόντα My Beauty Vibe.




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


Η My Beauty Vibe μέλος της Tita Products LTD εμπορεύεται και εξάγει σε όλο τον κόσμο υψηλής ποιότητας καλλυντικά της H&B, για το πρόσωπο, το σώμα καθώς και προϊόντα περιποίησης για τα μαλλιά.
Τα προϊόντα τους, τα οποία έχουν σαν βάση ιχνοστοιχεία και μέταλλα της Νεκράς Θάλασσας, είναι εμπλουτισμένα με βιταμίνες, φυτικά εκχυλίσματα καθώς και αιθέρια έλαια, προκειμένου να επιτευχθεί ο τελικός στόχος για ένα υγιές και λαμπερό δέρμα. Τα καλλυντικά της H&B κατασκευάζονται σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς παραγωγής, όπως ISO και GMP και η εισαγωγή τους στην Ελλάδα είναι εγκεκριμένη από την Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς έχουν γνωστοποίηση CPNP. Επιπλέον ΚΑΝΕΝΑ από τα προϊόντα δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα και δεν περιέχει Paraben.
Οι επιστήμονες στην H&B εργάζονται συνεχώς για την έρευνα και την ανάπτυξη νέων προϊόντων, ενώ την ίδια στιγμή προσπαθούν σκληρά για την αναβάθμιση και την βελτίωση των υπαρχόντων προϊόντων. Η σειρά προϊόντων τους διαθέτει πάνω από 200 κωδικούς για το πρόσωπο, το σώμα και την περιποίηση των μαλλιών, για γυναίκες, άνδρες και παιδιά!

Στην My Beauty Vibe έχουνε καταφέρει να διατηρήσουνε την ανταγωνιστικότητά τους προσφέροντας χαμηλές τιμές στον καταναλωτή διατηρώντας παράλληλα την υψηλή ποιότητα των προϊόντων τους.




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:




H&B- UNIQUE PEELING GEL

(ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΗΛΙΝΓΚ ΠΡΟΣΩΠΟΥ)




"Η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας, και αντανακλά στα μάτια μας. Δεν είναι κάτι φυσικό". Τα λόγια της Sophia Loren, μίας από τις πιο πολυβραβευμένες Ιταλίδες ηθοποιούς, αλλά και διάσημης ως ένα παγκόσμιο sex symbol της εποχής της, ακούστηκαν σε πολλές γυναικείες συζητήσεις, ώσπου κατέληξαν να είναι ένα από τα αγαπημένα μας σλόγκαν και ομολογουμένως, ένα από τα πιο αληθινά μότο.
Παρόλα αυτά, κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της, αν και πιστεύει στην εσωτερική της ομορφιά, ποτέ δεν παραμελεί την εξωτερική. Στην πραγματικότητα, είναι στην φύση μας να είμαστε φιλάρεσκες, να περιποιούμαστε τον εαυτό μας, και να αρέσουμε. Και αυτό, δεν είναι ντροπή.
Σκοπός είναι να βελτιώσουμε την επιφάνεια του δέρματος από προβλήματα όπως: φωτογήρανση, έντονες δυσχρωμίες, εκφραστικές ρυτίδες στο πρόσωπο. Αρκετές φορές ένα peeling προσώπου αυξάνει τον τόνο και την σφριγηλότητα του δέρματος.
Το πίλινγκ προσώπου είναι σημαντικό κομμάτι της ρουτίνας μας όσο αφορά την ομορφιά και την περιποίηση. Εκτός από την λάμψη που θα προσφέρει το πίλινγκ στο πρόσωπο μας, είναι επίσης πολύ αποτελεσματικό στον καθαρισμό του δέρματος και την αφαίρεση των μαύρων στιγμάτων, των ακαθαρσιών, των νεκρών κυττάρων του δέρματος χωρίς να προκαλέσει οποιαδήποτε ζημιά απολύτως. Επιπλέον, κάτι άλλο που κερδίζουμε με το πίλινγκ προσώπου είναι η καλύτερη κυκλοφορία του αίματος.

Είναι μόνο μια κίνηση στην εβδομαδιαία ρουτίνα περιποίησης, που έχει όμως τόσο άμεσα ορατά, όσο και σε βάθος χρόνου εντυπωσιακά οφέλη για την επιδερμίδα. Με μία μόνο προϋπόθεση. Τα συστατικά που επιλέγουμε για την απολέπιση, να ανταποκρίνονται πλήρως στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε τύπου δέρματος.
Είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να δώσουμε ...χείρα βοηθείας στη φυσική διαδικασία ανανέωσης με την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από την επιφάνεια και να επαναφέρουμε έτσι τη φρεσκάδα, ζωτικότητα και υγεία στην κουρασμένη επιδερμίδα.
To H&B- UNIQUE PEELING GEL είναι ο εβδομαδιαίος «ενισχυτής» μας.

Το H&B- UNIQUE PEELING GEL είναι ένα μοναδικό και καινοτόμο τζελ peeling για το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ. Απομακρύνει μόνο τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, τα οποία εμποδίζουν την αναζωογόνηση του δέρματος. Αυτό το τζελ δεν ερεθίζει το δέρμα . Η μοναδικότητα του είναι ότι δεν περιέχει κόκκους ξεφλουδίσματος  και δεν υπάρχει καμία ανάγκη για μηχανικό τρίψιμο. Η τακτική χρήση αυτού του προϊόντος θα σας χαρίσει απαλή, λεία και λαμπερή εμφάνιση  μέσα σε λίγα λεπτά. Η δροσερή υφή του τζελ  μετατρέπει την θεραπεία φροντίδας του δέρματος σε ευχαρίστηση. Είναι εμπλουτισμένο με Aloe Vera, Χαμομήλι, προβιταμίνη Β5 και αντιοξειδωτική βιταμίνη Ε που προστατεύουν το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες. Ενυδατώνει ενισχύοντας άμεσα το προστατευτικό φιλμ του ευαίσθητου δέρματος.
Είναι ένα αναζωογονητικό προϊόν για το πρόσωπο, που απομακρύνει τα μαύρα στίγματα και τα νεκρά κύτταρα και αφήνει το δέρμα μας καθαρό και απαλό. Ταυτόχρονα τονώνει και αναζωογονεί  τη θαμπή και κουρασμένη επιδερμίδα!!! Συμβάλει στη σωστή αιμάτωση, στην ανανέωση των κυττάρων και στην αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου…. Δεν ταλαιπωρεί την επιδερμίδα αλλά είναι αρκετά αποτελεσματικό ώστε να αφαιρέσει και το πιο ταλαιπωρημένο ξηρό δέρμα απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα. Αφήνει στην επιδερμίδα μία αίσθηση φρεσκάδας και άνεσης.


Αναλυτικότερα:

  • Επιταχύνει τη διαδικασία απόπτωσης των κερατινοκυττάρων, όταν ο ρυθμός των φυσικών μηχανισμών επιβραδύνεται από εξωγενείς και ενδογενείς παράγοντες.
  • Διατηρεί καθαρούς και υγιείς του πόρους του δέρματος αποτρέποντας έτσι τη συσσώρευση βακτηρίων, σμήγματος ή ρύπων.
  • Διεγείρει τη μικροκυκλοφορία βελτιώνοντας την ελαστικότητα και σφριγηλότητα του δέρματος.
  • Διευκολύνει τη διείσδυση των ενεργών δραστικών συστατικών των προϊόντων περιποίησης.


Απαλλαγμένη από τα νεκρά κύτταρα, η επιδερμίδα είναι πιο λεία και απαλή, χωρίς ίχνος ξηρότητας. Θα κάνει την επιδερμίδα του προσώπου σας, να είναι λαμπερή και μεταξένια σαν χάδι!!
Έχει ελαφρύ άρωμα και είναι σε πολυτελή συσκευασία!!! 
Κατάλληλη και για ταξίδια!


Τρόπος χρήσης:

Απλώστε μια μικρή ποσότητα του τζελ στο δέρμα του λαιμού του προσώπου και του ντεκολτέ. Κάντε μασάζ με κυκλικές κινήσεις 10-12 φορές για να ξεκινήσει η δράση του προϊόντος. Καθώς το ξεφλούδισμα μετατρέπει το νεκρό δέρμα σε κόκκους σταματήστε το μασάζ, ξεπλύνετε με άφθονο νερό και φρεσκάρετε με τόνικ προσώπου. Συνιστάται ενυδάτωση με κρέμα ημέρας ή νύχτας. Το δέρμα παραμένει καθαρό, αναζωογονημένο, υγιές και λείο.




H&B- AROMATIC BODY BUTTER –VANILLA
(ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ BODY BUTTER- ΒΑΝΙΛΙΑ)



Ο ήλιος και το φως αρχίζουν σιγά-σιγά να μπαίνουν από το παράθυρό μας, γεμίζοντας τις μπαταρίες μας και ανανεώνοντας τη διάθεσή μας. Πώς μπορούμε όμως να επιταχύνουμε αυτή τη διαδικασία, να κερδίσουμε έξτρα ενέργεια και να αναζωογονήσουμε ολόκληρο τον οργανισμό μας;
Φανταστείτε την επιδερμίδα του σώματος σαν την ασπίδα προστασίας του οργανισμού. Αναλογιστείτε πόσο εκτεθειμένη είναι καθημερινά σε σκόνη, περιβαλλοντικούς ρύπους και υψηλές θερμοκρασίες.
Τα άσχημα νέα είναι ότι η αφυδατωμένη επιδερμίδα, με την τραχιά υφή και άτονη όψη, αναδεικνύει ακριβώς αυτήν τη φθορά από τις εξωτερικές, δυσμενείς συνθήκες. Οι επιπτώσεις που έχει η αφυδάτωση του σώματος στο δέρμα είναι ιδιαίτερα εμφανείς στους ανθρώπους που εκ φύσεως έχουν ξηρό , ευαίσθητο δέρμα , καθώς και όταν μεγαλώνουμε το δέρμα χάνει σταδιακά τη φυσική ελαστικότητά του, γεγονός που δυσκολεύει την είσοδο νερού στα κύτταρα. Έτσι, μπορεί να αφυδατώνεται πιο γρήγορα απ’ ό,τι όταν ήμασταν νεότεροι. Και αυτό εξηγεί την ξηρότητα, το «τράβηγμα» και το ξεφλούδισμα που αναπτύσσονται στο δέρμα όταν είναι αφυδατωμένο. Το κολλαγόνο δεν ενυδατώνεται επαρκώς, οι ίνες του αρχίζουν να διασπώνται και να συγκολλάνε μεταξύ τους, με συνέπεια τη δημιουργία λεπτών ρυτίδων στην επιφάνεια του δέρματος.
Γίνεται λοιπόν αντιληπτό ότι η ενυδάτωση της επιδερμίδας του σώματος διαδραματίζει σημαντικό ρόλο για την υγεία αυτής και ταυτόχρονα για τη διατήρηση ενός λείου δέρματος.

Η φροντίδα της επιδερμίδας του σώματος ξεκινά με την καλή ενυδάτωσή του. Η αναζήτηση των θαυματουργών προϊόντων που υπόσχονται χαρούμενη και υγιή επιδερμίδα είναι μια συνεχόμενη πρόκληση για όλες μας. Για να διατηρήσουμε ένα σώμα νεανικό, βελούδινο και χωρίς ξηρότητα πρέπει να ακολουθήσουμε τους σωστούς κανόνες
Η επιδερμίδα σας αξίζει όλη την φροντίδα και την απαλότητα που μπορείτε να της δώσετε και ακόμα περισσότερα! Αγαπήστε λίγο παραπάνω τον εαυτό σας (και την επιδερμίδα σας) και φροντίστε την.

Περιποιηθείτε τη όπως της αξίζει είτε είστε στο σπίτι είτε ταξιδεύετε. Δοκιμάστε την H&B- AROMATIC BODY BUTTER –VANILLA προσφέροντας ξεχωριστά οφέλη στο δέρμα σας!

Η H&B- AROMATIC BODY BUTTERVANILLA  είναι αρωματικό Body Butter –Βανίλια και διαθέτει μια μοναδική και εξαιρετικά αποτελεσματική σύσταση που έχει δημιουργηθεί για την ανανέωση της ζωτικότητας του δέρματος, δίνοντας έμφαση στον βέλτιστο συνδυασμό θεραπευτικών βοτάνων, φυτικών εκχυλισμάτων, αντιοξειδωτικών βιταμινών C και Ε καθώς και ιχνοστοιχείων και μετάλλων της Νεκράς Θάλασσας. Είναι εμπλουτισμένο με βούτυρο Καριτέ, Ωμέγα 3 και 6 λιπαρά οξέα, Ιπποφαές, έλαιο Νυχτολούλουδου, εκχύλισμα Aloe Vera και πράσινο τσάι.
Πρόκειται για ένα συμπυκνωμένο προϊόν που παρέχει στο δέρμα σας πλήρη θρέψη, συσφίγγει και βελτιώνει την υφή του και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στη θεραπεία της ξηροδερμίας. Το Αρωματικό Body Butter -Βανίλια  συνιστάται επίσης στις δίαιτες ή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, δεδομένου ότι τα συστατικά του βοηθούν στην πρόληψη των ραγάδων και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στη περιποίηση της περιοχής ντεκολτέ.

Προσφέρει εντατική ενυδάτωση και θρέψη του δέρματος, αφήνοντας την επιδερμίδα σε τέλεια ισορροπία, ανανεωμένη και φυσικά απαλή, ενώ δεν αφήνει λιπαρά κατάλοιπα στην επιδερμίδα. Φροντίζει εντατικά την ξηρή επιδερμίδα, αφήνοντάς τη λεία και πιο ενυδατωμένη. Η ισορροπημένη του σύνθεση σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, χωρίς περιττή λιπαρότητα ενισχύει το προστατευτικό στρώμα της επιδερμίδας, περιορίζοντας την αφυδάτωση αφήνοντάς την απαλή, ελαστική και υπέροχα αρωματισμένη , μπορεί να τονώσει τη θηλυκότητα και τη γοητεία μας.
Έχει αναπλαστική δράση αναδομώντας την επιδερμίδα και ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος ενώ παράλληλα καταπραΰνει σε περιπτώσεις ερεθισμών και τονώνει την κυκλοφορία του αίματος, κάνοντας το δέρμα να μοιάζει πιο λαμπερό. Προσφέρει στην επιδερμίδα ενυδάτωση και αίσθηση φρεσκάδας, αναπλάθει και αναζωογονεί το δέρμα.

Αφεθείτε στο μοναδικό άρωμα του H&B- AROMATIC BODY BUTTER –VANILLA και νιώστε περιτριγυρισμένη από τη μεθυστική μυρωδιά του!

Είναι σε κομψή ,παιχνιδιάρικη και όλο χρώμα, συσκευασία!


Τρόπος χρήσης:

Μετά το μπάνιο, απλώστε το body butter μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.




Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως με άξονα το τρίπτυχο «ομορφιά, υγεία, απόλαυση», η εταιρία My Beauty Vibe, δημιουργεί φυσικές καλλυντικές συνθέσεις υψηλών προδιαγραφών, βασισμένες σε ιδιαίτερα και πρωτοποριακά συστατικά. Οι φίνες υφές, τα δροσερά αρώματα, η επιστημονικά επιλεγμένη σύνθεση αλλά και η ξεχωριστή εμφάνιση δημιουργούν σίγουρα μια δυνατή πρόταση για την απαιτητική γυναίκα του σήμερα που αναζητά ένα προϊόν αποτελεσματικό, ασφαλές αλλά και οικονομικά προσιτό.
Η My Beauty Vibe συνδυάζει όλα αυτά τα πλεονεκτήματα δημιουργώντας ένα πόλο έλξης για το γυναικείο κοινό του που ζητά να γνωρίσει κάτι νέο.

Ευχαριστώ την εταιρία My Beauty Vibe για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://mybeautyvibe.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου