Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Bambo Nature review


Bambo Nature



Η φροντίδα της επιδερμίδας του μωρού!

Γεια σας Glamorous,

Το μεγαλύτερο όργανο του σώματος, το δέρμα, έχει την ανάγκη για διαρκή φροντίδα προκειμένου να παραμένει καθαρό, λειτουργικό, απαλό και να προσφέρει την απαραίτητη προστασία αλλά και ομορφιά στο σώμα.
Ακόμα περισσότερη ανάγκη για φροντίδα έχει το βρεφικό και παιδικό δέρμα, το οποίο βρίσκεται σε συνεχή ανάπτυξη και φτάνει σε πλήρη λειτουργία μόνο μετά την εφηβεία.
Η επιδερμίδα των παιδιών αποτελεί τον προστατευτικό φραγμό που χωρίζει τον οργανισμό από τις εξωτερικές επιθέσεις. Ωστόσο, ειδικά στους πρώτους μήνες ζωής, η βρεφική επιδερμίδα είναι αρκετά λεπτή και πολύ ευαίσθητη με τους μηχανισμούς του δέρματος που διασφαλίζουν την υγεία του να μην είναι ακόμα ανεπτυγμένοι. Η επιδερμίδα ενός νεογέννητου είναι πολύ πιο ευαίσθητη από εκείνη ενός μεγαλύτερου παιδιού, επειδή δεν έχει ακόμη αναπτυχθεί πλήρως η προστατευτική λιπιδική μεμβράνη και ο φυσικός όξινος μανδύας της. Η επιδερμίδα προσαρμόζεται στις περιβαλλοντικές συνθήκες κατά τους πρώτους μήνες μετά τη γέννηση. 

Πολλές λειτουργίες της επιδερμίδας συνεχίζουν εν τω μεταξύ να αναπτύσσονται και αυτή η διαδικασία χρειάζεται ένα χρόνο για να ολοκληρωθεί. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις ως προς την απόδοση της επιδερμίδας του μωρού. Η προσεκτική παρατήρηση των λειτουργιών της επιδερμίδας, η περιποίηση και ο καθαρισμός, καθώς επίσης τα προϊόντα περιποίησης που είναι ειδικά σχεδιασμένα για την κάλυψη των αναγκών των μωρών συμβάλλουν στην ανάπτυξη της και διευκολύνουν ένα υγιές ξεκίνημα για την επιδερμίδα του μωρού.
Χωρίς συμβιβασμούς αλλά και με βασική προτεραιότητα να κάνετε την καλύτερη επιλογή, για τη φροντίδα του δέρματος του μωρού σας, αναζητάτε τον πιο φυσικό και ασφαλή τρόπο καθώς και τα αντίστοιχα προϊόντα περιποίησης προκειμένου να το πετύχετε.

Η ευαίσθητη βρεφική επιδερμίδα απαιτεί ήπια, απαλή περιποίηση πολλή αγάπη και προϊόντα Bambo Nature.



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η σειρά Bambo Nature σχεδιάζεται και κατασκευάζεται στην Σκανδιναβία από την Abena Group, έναν μεγάλο διεθνή έμπορο στον χώρο της υγειονομικής περίθαλψης και έναν από τους παλαιότερους κατασκευαστές πάνας στον κόσμο.
Πιστεύουνε στην διατήρηση του περιβάλλοντος. Συνεπώς, ο κατασκευαστής και οι προμηθευτές πρώτων υλών δουλεύουν σε στενή συνεργασία για να διασφαλίσουν ότι η κάθε πάνα δεν είναι μόνο πλήρως ασφαλής για το παιδί αλλά και για το οικοσύστημα επίσης.
Η Abena, ο κατασκευαστής πίσω από την σειρά Bambo Nature, ανακυκλώνει το 95% όλων των αποβλήτων από την παραγωγή των παιδικών πανών στην Δανία. Για να διασφαλίσει ότι οι πρακτικές ακολουθούνται πάντα, η Abena έχει προσφερθεί εθελοντικά να υποβληθεί σε αυστηρούς και εντατικούς περιβαλλοντικούς και υγειονομικούς ελέγχους των προϊόντων και των εγκαταστάσεων παραγωγής.

Η αξιολόγηση γίνεται σε όλα τα στάδια από την συλλογή της πρώτης ύλης μέχρι την παραγωγή, την κατανάλωση και την απόρριψη. Αυτή η διαδικασία εγγυάται ότι όλοι οι συμβαλλόμενοι στην αλυσίδα εφοδιασμού έχουν εξεταστεί ανεξάρτητα και συμμορφώνονται επιτυχώς με τα αυστηρά κριτήρια έγκρισης σχετικά με την υγεία και το περιβάλλον.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



Bambo Nature Bath Buddy Hair & Body
(Αφροντούζ Bambo Nature)



Η λειτουργία του δερματικού φραγμού των βρεφών χρειάζεται χρόνο για να αναπτυχθεί. Το πρώτο βήμα για τη βέλτιστη περιποίηση της βρεφικής επιδερμίδας είναι ο καλός καθαρισμός. Ένα μπάνιο δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα καθαρίζει την επιδερμίδα καλά και απαλά.
Η ξεκούραση, η χαρά και η χαλάρωση που προσφέρει το μπάνιο στο μωρό σας το μετατρέπει αυτομάτως από καθημερινή ρουτίνα σε απολαυστική τελετουργία.
Το μπάνιο του μωρού δεν εξασφαλίζει μονάχα την υγιεινή, την καθαριότητα και την ευεξία του.  Κάνει κι εσάς πιο χαρούμενη, παρά τις πολλές μητρικές κι όχι μόνο υποχρεώσεις, καθώς απολαμβάνετε μερικές στιγμές παιχνιδιού και τρυφερότητας.  Το υδάτινο περιβάλλον αποτελεί το φυσικό χώρο ενός νεογέννητου κι έτσι τις περισσότερες φορές ο μόνος που πρέπει να εξοικειωθεί με την διαδικασία του μπάνιου είστε… εσείς! Ανάμεσα στις φυσαλίδες, τα πλατσουρίσματα, τα χάδια και τα γελάκια — η ώρα του μπάνιου είναι η ιδανική στιγμή της ημέρας για να απασχολήσετε τις αισθήσεις του μωρού σας αλλά και να ενισχύσετε το δέσιμό σας μαζί του.

Ακόμα και οι πιο δύσκολες μέρες γίνονται ευκολότερες όταν έρχεται το βράδυ και τυλίγετε τρυφερά το πανέμορφο καθαρό μωρό σας στην κουβερτούλα του και ετοιμάζεστε να του τραγουδήσετε το νανούρισμά του. Μελέτες έχουν δείξει ότι το τακτικό άγγιγμα μπορεί να βελτιώσει τη σωματική, γνωστική, συναισθηματική και κοινωνική ανάπτυξή του και ότι οι ευχάριστες και οικείες μυρωδιές βελτιώνουν τη διάθεση, την ηρεμία και την εγρήγορση του μωρού σας.
Ακριβώς όπως το βρεφικό μασάζ, το ζεστό μπάνιο είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να προετοιμάσετε το μωρό σας για ύπνο.

Συνιστάται η χρήση ενός ειδικού προϊόντος για μωρά, όπως το Bambo Nature Bath Buddy Hair & Body, για τον αποτελεσματικό καθαρισμό του μωρού σας.

Το Bambo Nature Bath Buddy Hair & Body  είναι αφροντούζ για σώμα & μαλλιά για το μωρό και το παιδί, κατάλληλο για χρήση από την πρώτη ημέρα της γέννησης του μωρού . Παρέχει βέλτιστη ενυδάτωση και προστασία στο δέρμα του μωρού σας.
Καθαρίζει απαλά χωρίς να αφυδατώνει το δέρμα. Ενεργοποιεί τις αισθήσεις και συμβάλλει στην ευεξία το μωρού ή του παιδιού. Κατάλληλο και για το κεφαλάκι του μωρού σας, απομακρύνει τους ρύπους χωρίς να προκαλεί δάκρυα, κάνοντας έτσι το μπάνιο μια πραγματικά χαρούμενη ώρα. Προσφέρει απαλό καθαρισμό του ευαίσθητου δέρματος του μωρού κατά τη διάρκεια του μπάνιου.
Το Bath Buddy είναι υποαλλεργικό και δεν περιέχει αρώματα, parabens ή βαφές, ελαχιστοποιώντας έτσι τον κίνδυνο αλλεργικών αντιδράσεων.

Το Οικολογικό Αφροντούς της Bambo περιέχει φυσικά και οργανικά συστατικά που καθαρίζουν απαλά και με ασφάλεια το μωρό σας. Προσφέρει καθαρισμό χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς. Εξασφαλίζει την αναλίπανση της επιδερμίδας και τη διατήρηση ανέπαφου του δερματικού φραγμού. Παράλληλα, προσφέρει αντιερεθιστική προστασία ενώ οι με τις μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες του ενισχύουν τον υδρολιπιδικό μανδύα.

Κάνει γρήγορα αφρό και ξεβγάζεται εύκολα, αφήνοντας την επιδερμίδα του μωρού σας καθαρή και με υγιή όψη.
Ενδείκνυται για καθημερινή περιποίηση.
Είναι σε όμορφη και πρακτική συσκευασία, κατάλληλη και για την τσάντα του μωρού.

*Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μόνο για εξωτερική χρήση.


Τρόπος χρήσης:

Κρατώντας προσεκτικά το μωρό με το ένα χέρι. Ρίξτε λίγο βρεφικό αφρόλουτρο και καθαρίστε χαϊδεύοντας απαλά το κορμάκι του, δίνοντας έμφαση ανάμεσα στις πτυχές. Ξεβγάλετε το με χαμηλή πίεση νερού, είτε με το τηλέφωνο του ντους είτε με ένα ποτηράκι.



Bambo Nature Splish Splash Bath Oil
(Λάδι Σώματος Bambo Nature)



Τι κι αν είναι μόλις λίγων μηνών και το δέρμα του μοιάζει πιο εύθραυστο κι απ’ την πιο φίνα πορσελάνη; 
Το μωρό σας έχει ανάγκη να απολαύσει τις ευεργετικές ιδιότητες ενός χαλαρωτικού μασάζ. Η πανάρχαια τεχνική του μασάζ θα σας δώσει μια εξαιρετική ευκαιρία να δεθείτε ακόμα περισσότερο με το μωρό σας. Το βρεφικό μασάζ όχι μόνο βοηθά το μικρό μας να χαλαρώσει, αλλά συμβάλλει και στην ψυχοσυναισθηματική του ανάπτυξη, όπως δείχνουν τα αποτελέσματα πολλών ερευνών. Με το μασάζ το μωρό ηρεμεί, ενώ παράλληλα αισθάνεται την αγάπη και την απόλυτη αφοσίωση των γονιών του.
Φυσικά, δεν θα εκτελείτε τις κινήσεις όπως ένας επαγγελματίας, αλλά χρησιμοποιώντας όλη σας την τρυφερότητα και την απαλότητα, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα ανακουφίσετε και θα χαλαρώσετε το μωρό σας. Δεν φαντάζεστε τι μπορείτε να πετύχετε απλώς και μόνο με το άγγιγμα. Μερικά μόνο από τα οφέλη του βρεφικού μασάζ είναι ότι βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα του μωρού. Με τις απαλές κινήσεις των διαφόρων ασκήσεων δυναμώνουν οι μύες, γίνονται πιο ελαστικές οι αρθρώσεις, ενώ απελευθερώνονται πιθανές εντάσεις που συσσωρεύονται στο βρεφικό κορμάκι κατά τη διάρκεια της ημέρας, συμβάλλοντας και στην αντιμετώπιση των κολικών. Και κάτι ακόμα πολύ σημαντικό για τις κουρασμένες μαμάδες: βοηθά τα μωρά να κοιμούνται ευκολότερα και καλύτερα.

Με τα τρυφερά αγγίγματα στο μωρό σας, «χτίζετε» πανίσχυρους συναισθηματικούς δεσμούς, το ηρεμείτε με τον πιο γλυκό τρόπο, το βοηθάτε να χαλαρώσει και να νιώσει ευεξία.

Τι πρέπει να γνωρίζετε ;

Για να ξεκινήσετε να εφαρμόζετε το μασάζ στο μωρό σας, πρέπει κατ’ αρχάς να γνωρίζετε ότι στους πρώτους μήνες ζωής του παιδιού πρέπει να του κάνετε μασάζ με σκέτο λάδι Bambo Nature Splish Splash Bath Oil.

Το Bambo Nature Splish Splash Bath Oil είναι βρεφικό λάδι σώματος παρασκευάζεται με ήπια, φυσικά έλαια που συμβάλλουν στη διατήρηση της ισορροπίας της ενυδάτωσης του δέρματος .
Το Bambo Nature Splish Splash Bath Oil είναι ενυδατικό & καταπραϋντικό, με ευχάριστη εφαρμογή, σχεδιασμένο να συμβάλλει στο αίσθημα ευεξίας του μωρού, κατάλληλο για χρήση από την πρώτη ημέρα της γέννησης του μωρού. Η ελαιώδης υφή του διεισδύει γρήγορα και διευκολύνει το μασάζ.
Η φόρμουλά του είναι απαλλαγμένη από αρώματα, parabens και χρωστικές και είναι δερματολογικά ελεγμένη. Το απαλό, θρεπτικό αποτέλεσμα του είναι εξαιρετικό για το δέρμα του μωρού, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση της νινίδας ( σμηγματορροϊκή δερματίτιδα).

Το Bambo Nature Splish Splash Bath Oil σφραγίζει περισσότερη υγρασία, αφήνοντας την ευαίσθητη επιδερμίδα λεία και υγιή. Αναπτύξτε ισχυρούς δεσμούς με το μωρό σας μέσω του αγγίγματος! Η επιδερμίδα γίνεται μεταξένια και απαλή. Είναι λεπτόρρευστο και απορροφάται άμεσα, χωρίς να αφήνει καθόλου ίχνη λιπαρότητας.
Χρησιμοποιήστε το Bambo Nature Splish Splash Bath Oil για το βρεφικό μασάζ και απολαύστε μια χαλαρωτική εμπειρία που ενδυναμώνει τη σχέση σας με το μωρό σας.

Με την προσθήκη του ελαίου στο μπάνιο ή κάνοντας απαλά μασάζ στο δέρμα, αφήνει μια ευχάριστα απαλή αίσθηση.
Είναι ιδανικό για την καθημερινή περιποίηση και το μασάζ της βρεφικής επιδερμίδας.


Τρόπος χρήσης:

Ψεκάστε το ενυδατικό λάδι στα χέρια σας και κάντε μασάζ στο σώμα. Ακουμπήστε τις παλάμες σας στη βάση των γλουτών του μωρού και κάντε απαλές, κυκλικές κινήσεις. Oι μαλάξεις βελτιώνουν την πέψη και βοηθούν στη χαλάρωση της κοιλιάς.




Bambo Nature Snuggle Time -Body Lotion
(Λοσιόν Σώματος Bambo Nature)



Υπάρχει τίποτα πιο απαλό από το δέρμα ενός μωρού; 
Ποια μητέρα δε λατρεύει να χαϊδεύει το δέρμα του μωρού της και να το γεμίζει φιλιά; Όμως, αυτή η μεταξένια απαλότητα που λατρεύουμε είναι σημάδι του ανώριμου δερματικού φραγμού προστασίας, και για αυτό το λόγο δέρμα του μωρού χρειάζεται την κατάλληλη καθημερινή ενυδάτωση ώστε να είναι προστατευμένο.
Καθώς το δέρμα του μωρού παραμένει ανώριμο μέχρι την ηλικία των δύο ετών, δεν δύναται να διατηρήσει τα κατάλληλα επίπεδα ενυδάτωσης μόνο του. Μολονότι το βρεφικό δέρμα είναι δομημένο ακριβώς όπως και των ενηλίκων, απαιτεί μεγαλύτερη προσοχή καθώς δεν έχει αναπτύξει ακόμα τις ίδιες λειτουργίες και χαρακτηριστικά. Για την ακρίβεια, οι ιδρωτοποιοί αδένες του μωρού δεν είναι πλήρως λειτουργικοί μέχρι την ηλικία των 10 περίπου ετών, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει ανεπαρκή ενυδάτωση, μεγαλύτερη ευπάθεια σε εξωγενείς επιθετικούς παράγοντες και ευαισθησία στους ερεθιστικούς παράγοντες.

Το δέρμα του μωρού σας είναι ιδιαίτερα ευάλωτο εξαιτίας των συχνών μπάνιων και των αλλαγών πάνας μέσα στη μέρα, με αποτέλεσμα να γίνεται περισσότερο επιρρεπές στην αφυδάτωση, τον ερεθισμό και την ξηρότητα. Όλα αυτά τα φαινόμενα φθείρουν τον δερματικό φραγμό.
Για να διασφαλίσετε την άνεση του μωρού σας και να προστατέψετε το δέρμα του από εξωγενείς επιθετικούς παράγοντες, είναι σημαντικό να ενυδατώνετε καθημερινά το πρόσωπο και το σώμα με ένα κατάλληλο προϊόν που είναι ήπιο και αποτελεσματικό.

Για την καθημερινή ενυδάτωση του δοκιμάστε του δέρματος του μωρού σας, δοκιμάστε το Bambo Nature Snuggle Time -Body Lotion. Η απαραίτητη καθημερινή ρουτίνα γίνεται μια πραγματική στιγμή απόλαυσης!

Η Bambo Nature Snuggle Time -Body Lotion είναι Λοσιόν σώματος -είναι μια απαλή, καταπραϋντική, οικολογική καθημερινή κρέμα ενυδάτωσης για το μωρό και την οικογένειά σας.
Παρέχει άμεση ενυδάτωση, με αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας. Ενδυναμώνει τον δερματικό φραγμό και αφήνει μεταξένια αίσθηση στο δέρμα.
Η κρέμα δημιουργεί ένα στρώμα προστασίας στην επιδερμίδα του μωρού προστατεύοντάς το από ξηρότητα και ερεθισμούς. Το βρεφικό δέρμα γίνεται βελούδινα απαλό, προσφέροντας χαμόγελα σε όλους.
Απορροφάται άμεσα, αφήνει το δέρμα απαλό και ήρεμο. Τα συστατικά του είναι συμβατά με το δέρμα και υποστηρίζουν τις φυσικές λειτουργίες του. Η θρεπτική, μη λιπαρή της σύνθεση προσφέρει γρήγορη ανακούφιση στην ξηρή και ευαίσθητη επιδερμίδα του μωρού.

Σχεδιασμένη με το ευαίσθητο δέρμα του μωρού, το Snuggle Time περιέχει φυσικά και οργανικά συστατικά, απαλλαγμένα από αρώματα, parabens και βαφές.
Διατηρήστε το βρεφικό δέρμα βελούδινα απαλό και υποστηρίξτε τις φυσικές λειτουργίες του με την Bambo Nature Snuggle Time -Body Lotion.

Δερματολογικά πιστοποιημένο, εξαιρετικά συμβατό με το δέρμα, ακόμη και με το ευαίσθητο δέρμα, καθώς και με το ευαίσθητο ενήλικο δέρμα.
Είναι πιστοποιημένο βρεφικό προϊόν φιλικό προς το περιβάλλον.


Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε την Bambo Nature Snuggle Time -Body Lotion το πρωί και το βράδυ στο σώμα του μωρού ή του παιδιού.




Bambo Nature Love Balm Soothing Cream
(Κρέμα Σώματος Bambo Nature)



Υπάρχει κάτι πιο τέλειο από το δέρμα του μωρού σας; 
Δεν μπορείτε να αντισταθείτε στο να το ακουμπάτε και να το χαϊδεύετε και αυτό αρέσει και στο μωρό σας. Το να προστατεύεται το ευαίσθητο δέρμα του είναι μία σημαντική δουλειά για έναν γονιό.
Το δέρμα του μωρού σας είναι μια ασπίδα προστασίας απέναντι στον έξω κόσμο. Ταυτόχρονα, είναι και μία πηγή αλληλεπίδρασης, αφύπνισης και συναισθημάτων που συνδέονται με κάθε μία από τις αισθήσεις του μωρού σας. Επειδή το δέρμα παρέχει στο μωρό σας προστασία και βοηθά στην ανάπτυξη των αισθήσεων, χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα και την πλήρη προσοχή σας από την πρώτη ημέρα της γέννησης του. Το ευαίσθητο δέρμα του μωρού είναι σαν το δέρμα όλων των βρεφών, δηλαδή είναι πιο εύθραυστο και ευάλωτο, σε σύγκριση με το δέρμα ενός ενήλικα. Χαρακτηρίζεται από την τάση να κοκκινίζει εύκολα ως αντίδραση στις καθημερινές καταπονήσεις (αέρας, τριβή των ρούχων κλπ.), καθώς και από αίσθημα δυσφορίας (κνησμός και αίσθημα τραβήγματος).

Για να του δώσετε την κατάλληλη φροντίδα που χρειάζεται καθημερινά, είναι σημαντικό να είστε σε θέση να αναγνωρίσετε τον τύπο του δέρματός του, να κατανοήσετε πλήρως τις ανάγκες του και να χρησιμοποιήσετε τα κατάλληλα προϊόντα για τον συγκεκριμένο τύπο δέρματος.
Για να κρατήσετε την επιδερμίδα του μωρού σας υγιή πρέπει να διατηρήσετε τη φυσική του απαλότητα και δύναμη. Ακόμα και αν το δέρμα του μωρού σας δεν ξεφλουδίζει, για να ανταποκριθείτε με ακρίβεια στις ανάγκες του δέρματος του, μπορεί να επωφεληθεί από τη χρήση της Bambo Nature Love Balm Soothing Cream.

Η Bambo Nature Love Balm Soothing Cream είναι παιδική κρέμα σώματος που προστατεύει το δέρμα του μωρού σας από υπερβολική υγρασία. Είναι ιδανική για να ενυδατώσει σε βάθος την ευαίσθητη βρεφική επιδερμίδα και παράλληλα να απορροφήσει την περίσσεια υγρασίας που μπορεί να υπάρχει στην επιφάνεια της επιδερμίδας και ερεθίζει το δέρμα.
Δημιουργεί ένα αναπνεύσιμο προστατευτικό φράγμα στο δέρμα για να το διατηρεί μαλακό, και υγιή . Η απαλή σύνθεση της βοηθά στην εξάλειψη των τριβών, απορροφά την υπερβολική υγρασία και αφήνει την ευαίσθητη επιδερμίδα του μωρού σας, στεγνή και απαλή!
Εξαιρετικά ελαφριά υφή που δημιουργεί την αίσθηση της προστατευτικής δράσης ,απλώνεται εύκολα δημιουργώντας ένα λεπτό φιλμ προστασίας χωρίς να επιβαρύνει την επιδερμίδα.
Δρα σε απόλυτη αρμονία με το δέρμα του μωρού, συνδυάζοντας μέγιστη ανεκτικότητα με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα. 

Περιέχει μοναδικά φυσικά συστατικά για να χαρίσει στο μωρό ήπια και απαλή φροντίδα και να προστατεύσει το δερματάκι του αποτελεσματικά και άμεσα!

Η Παιδική Κρέμα Σώματος Love Balm περιέχει φυσικά και οργανικά συστατικά, είναι vegan, δερματολογικά ελεγμένη  και οικολογικά πιστοποιημένη.

  • Με συστατικά φιλικά προς το δέρμα.
  • Χωρίς προσθήκη αρώματος, χρωστικών ή parabens.
  • Χωρίς πειράματα σε ζώα.
  • Προσφέρει ενυδάτωση και περιποίηση με αντιφλογιστική και επουλωτική δράση σε ερυθήματα από την υπερβολική υγρασία στις πτυχώσεις της επιδερμίδας.
  • Δεν προκαλεί αφυδάτωση.
  • Χωρίς χρώμα και parabens.
  • Δερματολογικά Ελεγμένη.


Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε στο δερματάκι του μωρού σας με απαλές κινήσεις την Bambo Nature Love Balm Soothing Cream, απλώνεται σε καθαρό και στεγνό δέρμα σε όλο το σώμα.




Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η εταιρία Bambo Nature παρέχει στους μελλοντικούς και νέους γονείς προϊόντα, χρήσιμα εργαλεία και συμβουλές, σχεδιασμένα από ειδικούς.
Βασικό μέλημα του ήταν ο σχεδιασμός και η παραγωγή ασφαλών και αποτελεσματικών προϊόντων υψηλής ποιότητας, με αυστηρά κριτήρια. Δίνει προτεραιότητα στα συστατικά φυσικής προέλευσης για τον σχεδιασμό της φόρμουλας των προϊόντων τους. Τα ασφαλή στη χρήση και φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα τους είναι ήπια για την επιδερμίδα.
Τα προϊόντα τους έχουν αναπτυχθεί με στόχο να είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Είναι ωραίο να φροντίζουμε το περιβάλλον που μεγαλώνουν αυτοί που αγαπάμε. Γι’ αυτό, στη Bambo Nature καταβάλλουνε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ελαχιστοποιήσουνε τον αντίκτυπο των προϊόντων τους, στους ανθρώπους και στο περιβάλλον.


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Bambo Nature για την χορηγία των προϊόντων..
Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ: http://www.bambonature.com.gr
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου