Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Rose Petals review


Rose Petals


Τα πάντα για τον άντρα!

Γεια σας Glamorous,

Η εσωτερική υγεία και η περιποιημένη εξωτερική εμφάνιση, δεν αποτελεί μόνο προνόμιο των γυναικών, αλλά και των ανδρών.
Από τον μάγο Μέρλιν, έως τον Μαρξ και την μπάντα των ZZ Top, και από τον Ρασπούτιν, έως τον Άγιο Βασίλη και τον Τζον Σνόου της σειράς “Game Of Thrones”, οι τρίχες του προσώπου προσφέρονται για διαφορετικούς συμβολισμούς και στιλιστικές ερμηνείες.
Η ανδρική φροντίδα έρχεται αντιμέτωπη με σύνθετες ανάγκες που απαιτούν τις αντίστοιχες λύσεις.
Σε περίπτωση που δεν έχεις ασπαστεί τον χιπστερισμό, όπως όλοι -μα όλοι- γύρω σας και επιμένετε κλασικά, τότε επιβάλλεται να γνωρίζετε πώς μπορείτε να πετύχετε το τέλειο ξύρισμα, χωρίς να πρέπει να έρθετε αντιμέτωποι με κοψίματα, κοκκινίλες και ερεθισμούς.

Για πολλούς άνδρες το ξύρισμα είναι μια διαδικασία ρουτίνας. Απλώς παίρνετε το ξυραφάκι και με μερικές γρήγορες κινήσεις εξαφανίζετε τα ανεπιθύμητα γένια. Ένα καλό και σωστό ξύρισμα όμως απαιτεί λίγη περισσότερη προσπάθεια και τεχνική.
Απαραίτητη προϋπόθεση να ακολουθήσεις κατά γράμμα τα παρακάτω βήματα που θα προετοιμάσουν σωστά το δέρμα σας, θα κάνουν την πιο διαχρονική αρρενωπή ιεροτελεστία παιχνιδάκι και το ξυρισμένο πρόσωπό σας να σφύζει από υγεία.

Είτε ξυρίζεστε για πρώτη φορά, είτε είστε επαγγελματίας, η Rose Petals έχει για εσάς μερικές συμβουλές για το πώς να απολαύσετε ένα πιο απαλό και πιο άνετο ξύρισμα.




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η αγάπη τους για τα φυτικά προϊόντα, την υγεία και τη καλή ζωή, τους οδήγησε στο να ασχοληθούνε με το εμπόριο καλλυντικών και βοτάνων μεταξύ Ελλάδας και Βουλγαρίας. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2010 με έδρα τη Σόφια, Βουλγαρία. Ο στόχος τους είναι να παρέχουνε στους καταναλωτές τη δυνατότητα να επιλέξουν ποιοτικά και αξιόπιστα καλλυντικά, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε πολύ ελκυστικές τιμές. Συνεργάζονται με τις καλύτερες εταιρείες παραγωγής καλλυντικών στη Βουλγαρία, που προσφέρουν σταθερή ποιότητα και τα προϊόντα τους είναι γνωστά σε πολλές χώρες του κόσμου.





Men’s Master Professional – Shaving Foam
(Αφρός ξυρίσματος με πράσινο τσάι και αλόη Mens Master Professional)



Μην συμβιβάζεστε με την ερεθισμένη επιδερμίδα!

Θα πίστευε κανείς πως υπάρχει... νόμος, που απαγορεύει στους άνδρες να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό! 

Τα πρόσωπα αλλάζουν, τα μούσια όχι!

Σαν να τους έβγαλες από εργοστάσιο ένα πράγμα. Ο ένας μετά τον άλλον οι «μουσάτοι» εξαπλώνονται σαν τις τρίχες στο πρόσωπό τους.
Κι αν κάποτε σκεφτόσουν «Μόδα είναι. Θα περάσει!», μάλλον δεν το σκέφτεσαι πια.
Εκτός αν είσαι απ’ αυτούς που πάνε κόντρα στο ρεύμα (και στο ξύρισμα)!

Τα πλεονεκτήματα άλλωστε, είναι πολλά...
Πείτε «όχι» στα γένια, καθώς αυτά που έχετε να κερδίσετε είναι περισσότερα απ' όσα νομίζετε.

Κατά κόρον ανδρική συνήθεια, το ξύρισμα περνάει συνήθως από γενιά σε γενιά και το ίδιο και οι… κακές πρακτικές.

Είναι απλό, το κάνετε σχεδόν κάθε μέρα και, παρ' όλα αυτά, η σωστή μέθοδος αποτελεί θέμα ατελείωτων συζητήσεων.
Η μάχη ενάντια στις τρίχες του προσώπου μπορεί να είναι μία μάταιη μάχη, καθώς κάθε μέρα η γενειάδα επανέρχεται και μαζί της έρχονται και οι ερεθισμοί στο δέρμα και τα κοψίματα από το ξυράφι.
Οι περισσότεροι άντρες όχι μόνο βαριούνται το ξύρισμα αλλά το αποφεύγουν κιόλας, επειδή τους προκαλεί ερεθισμό στο δέρμα και τους κάνει να αισθάνονται χειρότερα από ότι πριν ξυριστούν. Ωστόσο, το ξύρισμα είναι μια αναπόφευκτη διαδικασία για κάθε άνδρα που θέλει να είναι περιποιημένος. 
Ακόμα και όσοι έχουν μούσια, μία φορά την εβδομάδα θα πρέπει οπωσδήποτε να τα φροντίσουν και να ξυρίσουν ορισμένες περιοχές, όπως ο λαιμός και τα μάγουλα. Αντί, λοιπόν, να απεχθάνεστε αυτή τη διαδικασία, μπορείτε να την κάνετε πολύ πιο ευχάριστη και αποτελεσματική με το Men’s Master Professional – Shaving Foam.

Ο Mens Master ProfessionalShaving Foam είναι αφρός ξυρίσματος για ευαίσθητο δέρμα που εξασφαλίζει ένα απαλό και ασφαλές ξύρισμα. Προστατεύει την επιδερμίδα από ερεθισμούς κατά το ξύρισμα και δεν προκαλεί αίσθηση καψίματος. Η εξαιρετικά απαλή σύνθεση του είναι εμπλουτισμένη με πράσινο τσάι και η αλόη για την ενυδάτωση της επιδερμίδας και μειώνουν τον ερεθισμό. Για ένα βαθύ και ευχάριστο ξύρισμα που αφήνει την ευαίσθητη επιδερμίδα σας περιποιημένη με υγιή εμφάνιση. Μαλακώνει τα γένια για ένα βαθύ και άνετο ξύρισμα.
Ο αφρός ενυδατώνει τα γένια για εύκολο ξύρισμα και η πλούσια υφή του προστατεύει την επιδερμίδα, καθώς οι λιπαντικοί παράγοντες επιτρέπουν στις λεπίδες να γλιστρούν πιο εύκολα. Το αποτέλεσμα είναι ένα καθαρό ξύρισμα και προστασία της επιδερμίδας.
Ο πλούσιος αφρός του διευκολύνει το γλίστρημα του ξυραφιού κάνοντας το ξύρισμα πιο άνετο. Η ελαφρά και κρεμώδης σύνθεσή του βοηθάει στην προστασία της επιδερμίδας σας από την ξηρότητα, χαρίζοντας στο δέρμα σας απαλότητα. Προσφέρει μοναδική απαλότητα, προστασία και αποτελεσματικότητα.

Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε ένα βαθύ, απαλό και άνετο ξύρισμα, διακριτικά αρωματισμένο και με αναζωογονητική αίσθηση δροσιάς. Είναι δερματολογικά ελεγμένος για να νιώθετε απόλυτη ασφάλεια.
Προστασία με μαλακτικά συστατικά. Η φρέσκια υφή του επιτρέπει το καθημερινό απαλό ξύρισμα.

Χωρίς parabens και τεχνητά χρώματα.
Είναι σε φιαλίδιο και είναι πρακτικό και για τα ταξίδια σας.

Τρόπος χρήσης:

Ανακινήστε το φιαλίδιο. Εφαρμόστε τον αφρό σε υγρό πρόσωπο. Μετά το ξύρισμα, πλύνετε με χλιαρό νερό. Εφαρμόστε στην συνέχεια κάποιο από τα προϊόντα  After Shave Men’s Master Professional.



After Shave Balm- Soothing & Cooling
(Βάλσαμο για μετά το Ξύρισμα)




Η λύση στους ερεθισμούς του ξυρίσματος…Βάλε βάλσαμο!

Το ξύρισμα είναι μια ανδρική ιεροτελεστία ομορφιάς. Όταν γίνεται σωστά τότε η απόλαυση που γνωρίζει το πρόσωπό μας, δεν έχει προηγούμενο. Καθαριότητα, απολέπιση και φρεσκάδα είναι μερικά από τα… ατού ενός φρεσκοξυρισμένου προσώπου. Για μερικούς έχει γίνει ρουτίνα, για άλλους συνώνυμο της ταλαιπωρίας. Κι αυτό γιατί κάνουν μικρά λαθάκια που χωρίς να το ξέρουν τους χαλούν την απόλαυση.
Δεν είναι εύκολο να κάνετε ένα σωστό ξύρισμα που θα αφήσει το δέρμα σας λείο και απαλό μετά. Πολλές φορές μπορεί να κοπείς ή να ερεθιστείς και να μην καταφέρεις να έχεις ένα ξύρισμα παρόμοιο με αυτό που κάνεις σε κάποιο κουρείο.
Μπορεί το ξύρισμα να σας φαίνεται καθημερινή αγγαρεία, κάνει όμως πολύ καλό στο δέρμα σας! Συγκεκριμένα, έχει ορισμένα πολύ πρακτικά πλεονεκτήματα. Απολεπίζει και ενεργοποιεί την ανανέωση των κυττάρων ενώ απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα που φράσσουν τους πόρους και προκαλούν μια τραχεία αίσθηση.

Αν, ωστόσο, έχετε κακή τεχνική, το ονειρεμένο βαθύ ξύρισμα μπορεί γρήγορα να μετατραπεί σε εφιάλτη ερεθισμών. Είναι περιττό να πούμε ότι εκτός από το δέρμα και η αυτοπεποίθησή σας θα δεχτεί πλήγμα.
Το ξύρισμα μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα καθώς απομακρύνει αναπόφευκτα τα φυσικά έλαια του δέρματος. Τα τελευταία προστατεύουν το δέρμα από την αφυδάτωση οπότε μετά το ξύρισμα ενδέχεται να έχετε αίσθηση ξηρού δέρματος.
Έτσι η ενυδάτωση μετά το ξύρισμα είναι η πιο σημαντική κίνηση από οποιαδήποτε άλλη. Προσφέρει την απαραίτητη υγρασία για να ανακτήσει η επιδερμίδα του προσώπου σας την απαλότητά του.

Η χρήση του ενυδατικού προϊόντος After Shave Balm- Soothing & Cooling θα διατηρήσει το δέρμα σας ενυδατωμένο μετά το ξύρισμα.

Το After Shave Balm- Soothing & Cooling είναι βάλσαμο για μετά το ξύρισμα . Ενυδατικό after shave Balm που καταπραΰνει πιθανούς ερεθισμούς, ενυδατώνει και δροσίζει την επιδερμίδα μετά το ξύρισμα, ενώ τονώνει και αναζωογονεί το πνεύμα.
Βάλσαμο που σβήνει αμέσως το κάψιμο από το ξυράφι, προσφέρει διαρκή καταπράυνση από την αίσθηση τραβήγματος και ηρεμεί τους ερεθισμούς (τσούξιμο, κοκκινίλες, φλόγωση). Η καθημερινή χρήση επιβραδύνει την ανάπτυξη της τρίχας για πιο εύκολο και πιο γρήγορο ξύρισμα.
Διατηρεί την επιδερμίδα λεία και απαλή για πολλές ώρες, επουλώνοντας κάθε ίχνος ερεθισμού.

Χάρη στην  αλλαντοΐνη, το Bisabolol και η D-πανθενόλη εξασφαλίζει ανανέωση και ενυδάτωση, ενώ η μενθόλη αναζωογονεί το δέρμα. Το Βάλσαμο για μετά το ξύρισμα Men’s Master Professional περιλαμβάνει επιπλέον δέντρο τσαγιού,   κολλιτσίδα  και  δεντρολίβανο που βοηθούν στην απαλότητα του δέρματος μετά το ξύρισμα. Χάρη στα συστατικά του προσφέρει μοναδική αίσθηση άμεσης ανακούφισης, τόνωσης και φρεσκάδας ενώ παράλληλα επαναφέρει τη χαμένη ενυδάτωση της επιδερμίδας.



Αναλυτικότερα:

  • Χαρίζει μοναδική αίσθηση δροσιάς και καταπραΰνει την επιδερμίδα μετά το ξύρισμα.
  • Ενυδατώνει και τονώνει την επιδερμίδα.
  • Προστατεύει την επιδερμίδα χάρη στις αντισηπτικές και στυπτικές ιδιότητες του.
  • Δεν περιλαμβάνονται συνθετικά συστατικά που μπορεί να ενέχουν επιβλαβείς επιπτώσεις για την υγεία σας.
  • Κατάλληλο για ευαίσθητα δέρματα.
  • Χωρίς parabens και τεχνητά χρώματα.


Ένα ξεχωριστό δώρο για την περιποίηση της ανδρικής επιδερμίδας! Καταπραΰνει κι ενυδατώνει την επιδερμίδα και τονώνει τη διάθεση με τον πιο φυσικό τρόπο!

Τρόπος χρήσης:

Μετά το ξύρισμα, εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα βάλσαμου με ελαφρές κινήσεις. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως κρέμα ενυδάτωσης.



Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η εταιρεία Rose Petals μας αποδεικνύει έμπρακτα την αγάπης για τις γυναίκες και άντρες! Μια εταιρεία αφιερωμένη στην ομορφιά, με σκοπό να διευρύνει τον όρο «ομορφιά» και επειδή πιστεύει ότι η αληθινή ομορφιά βρίσκεται σε όλες τις ηλικίες και σε όλους! H αγάπη τους για τη φύση, η οποία υπήρξε και η κυριότερη πηγή για να αναζητήσει φυσικούς τρόπους παρασκευής, που να χαρίζουν ομορφιά και ευεξία ενώ ταυτόχρονα να περιποιούνται το δέρμα. Επιτρέψτε λοιπόν στον εαυτό σας να ταξιδέψει με τα προϊόντα της Rose Petals και προσφέρετε του υγεία και ομορφιά με τον πιο εύκολο και απολαυστικό τρόπο.

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Rose Petals για την χορηγία των προϊόντων.
Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.fytikakallyntika-rosepetals.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου