Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

FEMME-FATALE review


FEMME-FATALE


Γειά σας Glamorous,

Χειμώνας και ο καιρός είναι πιο κρύος από κάθε άλλη εποχή του χρόνου. Ένα από τα πιο κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες το χειμώνα είναι τα άτονα και χωρίς λάμψη μαλλιά τους!
 «Θεέ μου τι μαλλιά είναι αυτά!». Σίγουρα πολλές από εσάς το αναφωνείτε αυτές τις ημέρες καθώς βλέπετε τις επιπτώσεις του – υπέροχου κατά τα άλλα – Χειμώνα. Εύθραυστες, ξηρές άκρες και λιπαρές ρίζες – καλωσορίσατε μαλλιά του χειμώνα!

Γι’ αυτό λοιπόν εκτός από το σώμα και το πρόσωπό μας πρέπει να ενυδατώσουμε και να περιποιηθούμε και τα μαλλιά μας ώστε να παραμείνουν υγιή και λαμπερά τους κρύους αυτούς μήνες του χρόνου. Συνήθως το χειμώνα τα μαλλιά γίνονται πιο ατίθασα ,δείχνουν άτονα, έχουν χάσει τη ζωντάνια τους, έχουν χάσει τη φυσική τους υγρασία και φριζάρουν. Οι χαμηλές θερμοκρασίες δεν κάνουν καθόλου καλό στα μαλλιά! Σε συνδυασμό μάλιστα με τις βαφές και το συχνό styling, μπορεί να καταστρέψουν τα προστατευτικά λέπια της τρίχας και να της στερήσουν την πολύτιμη υγρασία από το εσωτερικό της, με αποτέλεσμα την ξηρότητα, τη θαμπή και ταλαιπωρημένη όψη.

 Ο αέρας, η βροχή, η θερμότητα επηρεάζουν το τριχωτό της κεφαλής σας και κατά συνέπεια την ψυχολογία σας!
Το χειμώνα, τα μαλλιά μας έχουν ανάγκη από περιποίηση περισσότερο από ποτέ! «Πρώτα απ’ όλα πρέπει να είναι υγιή, απαλά και ελαστικά, από τη ρίζα ως τις άκρες, να σφύζουν από ζωή και να εκπέμπουν λάμψη».

Είναι λοιπόν η ώρα να απελευθερώσετε τον πιο θαρραλέο εαυτό σας, γιατί η λέξη «θράσος» είναι το σύνθημα αυτής της σεζόν. Δεν υπάρχει χώρος για διακριτικότητα . Αν δε σκοπεύετε να πέσετε σε χειμερία νάρκη και θέλετε να ζήσετε αυτό το χειμώνα στο μέγιστο, χρησιμοποιείστε προϊόντα για τα μαλλιά από την εταιρία FEMME-FATALE.




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


Το πρώτο κατάστημα Femme Fatale ιδρύθηκε το 2001, η πείρα τους όμως στον χώρο των καλλυντικών ξεκινάει από το 1979 αφού λειτουργεί υπό άλλη επωνυμία. Επρόκειτο για μία οικογενειακή επιχείρηση προσανατολισμένη στην σωστή εξυπηρέτηση των καταναλωτών με ποιοτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές. Μετά από την μεταφορά του αρχικού καταστήματος το 1989 στον Κορυδαλλό η πορεία συνεχίζεται απρόσκοπτα μέχρι το 2001 όταν το κατάστημα λειτουργεί για πρώτη φορά υπό τον διακριτικό τίτλο Femme Fatale.

Κύριος στόχος των καταστημάτων τους είναι η πληρέστερη ικανοποίηση των καταναλωτών με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Η ευγένεια, ο σεβασμός και η ειλικρίνεια αποτελούν τις βασικές αρχές εξυπηρέτησης της πελατείας τους. Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα τους σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι η εξειδίκευση, ο επαγγελματισμός και η γνώση του αντικειμένου. Η συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών, η έρευνα για νέα αποτελεσματικά προϊόντα καθώς και η εμβάθυνση στην γνώση τεχνικών και προϊόντων αποτελούν μόνιμες επιδιώξεις τους.

"Δεν πουλάνε προϊόντα, καλύπτουνε ανάγκες".



Τα προϊόντα που δοκίμασα:




ING TREATED BIVALENT SHAMPOO
(ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΕ ΠΙΤΥΡΙΔΑ)




Πώς να απαλλαγείτε από την πιτυρίδα!

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως τα όμορφα, λαμπερά και με υγιή εμφάνιση μαλλιά αποτελούν ζητούμενο για κάθε γυναίκα που θέλει να αισθάνεται αυτοπεποίθηση κάθε μέρα. Τι συμβαίνει όμως, όταν η πιτυρίδα κάνει την εμφάνισή της;
Αποτελεί ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα του δέρματος του κεφαλιού και πολλοί είναι εκείνοι που καλούνται να το αντιμετωπίσουν. Χαρακτηρίζεται από φαγούρα και «ξεφλούδισμα» του δέρματος και παρότι δεν είναι κολλητική ούτε (συνήθως) σοβαρή, η πιτυρίδα είναι εξαιρετικά επίμονη και ενοχλητική.

Οι λευκές νιφάδες στα μαλλιά και τα ρούχα μας είναι σίγουρα ενοχλητικές, ωστόσο, αυτό που αξίζει να γνωρίζουμε είναι πως η πιτυρίδα συνιστά ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα του τριχωτού της κεφαλής, τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες. Και μία από τις πιο κοινές αιτίες της πιτυρίδας είναι η ξηροδερμία. Το ομολογουμένως ενοχλητικό για πολλούς πρόβλημα, είναι σε έξαρση κατά τη διάρκεια του χειμώνα, όταν και η θερμοκρασία πέφτει.
Η αποτελεσματική αντιμετώπισή της από την άλλη έχει απασχολήσει όλους όσους την έχουν και έχει δώσει έδαφος σε πολλούς μύθους να «ανθίσουν» γύρω από το ζήτημα.

Υπάρχουν, λοιπόν, τρόποι για να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά το πρόβλημα;
Αν έχετε τάσεις πιτυρίδας λόγω βεβαρυμμένου τριχωτού της κεφαλής, τα αντιπιτυριδικά σαμπουάν μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Για μια αγωγή εφόδου, το ING TREATED BIVALENT SHAMPOO είναι με ειδική φόρμουλα που θα καταπολεμήσει στοχευμένα το πρόβλημα , αλλά και θα ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος και μειώσει σημαντικά τις ανεπιθύμητες συνέπειες της λιπαρής πιτυρίδας, όπως ο κνησμός και η ερυθρότητα και θα ενυδατώσει την επιδερμίδα.

Το ING TREATED BIVALENT SHAMPOO δρα κατά της πιτυρίδας - λιπαρότητας και είναι ένα εκπληκτικό προϊόν το οποίο μετά από συστηματική χρήση εξαφανίζει πλήρως την πιτυρίδα και την λιπαρότητα και ''καθαρίζει'' το δέρμα του κεφαλιού. Δρα απευθείας στους σμηγματογόνους αδένες ρυθμίζοντας την έκκριση σμήγματος και μειώνει σημαντικά τις ανεπιθύμητες συνέπειες της λιπαρής πιτυρίδας, όπως ο κνησμός και η ερυθρότητα και προσφέρει μαλλιά υγιή και με όγκο.
Βοηθάει να πείτε «αντίο» και να απαλλαχθείτε από τις λευκές νιφάδες που «θεριεύουν» την περίοδο που διανύουμε.
Καθαρίζει απαλά με απόλυτο σεβασμό στη φυσιολογία της χλωρίδας του τριχωτού με ήπιους καθαριστικούς παράγοντες, αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την πιτυρίδα και τα αίτιά της, ενώ προλαμβάνει την επανεμφάνισή της ,ρυθμίζει την υπερέκκριση σμήγματος, καταπραΰνει τον ερεθισμό και το αίσθημα κνησμού, διατηρεί τη φυσική υγρασία των μαλλιών, αφήνοντας τα απαλά και υγιή και προλαμβάνει το σπάσιμο και την ψαλίδα, προστατεύει από τις εξωτερικές επιδράσεις (ρύπανση και styling) χάρη στα ενεργά συστατικά του που λειτουργούν ευεργετικά ενισχύοντας την άμυνα του δέρματος καταστέλλοντας τυχόν κνησμούς και τα μαλλιά αποκτούν ξανά ζωντάνια και λάμψη.

Piroctone olamine: Επιβραδύνει την απολέπιση του δέρματος, δραστικό κατά των μικροοργανισμών. Undecylenic acid: Αναστέλλει την δημιουργία της πιτυρίδας. Chelidonium: αντιμικροβιακό, αντιικό Βρύα Ιρλανδίας: Βακτηριοκτόνο, αντιβιοτικό, αποσυμφορητικό.
Οι ήπιοι καθαριστικοί παράγοντες που περιέχει απομακρύνουν ρύπους, σκόνη και περίσσιο σμήγμα, χωρίς να απογυμνώνουν την τρίχα από τα φυσικά της έλαια και χωρίς να αφήνουν κατάλοιπα. Αυξάνει ορατά την κάλυψη και την πυκνότητα του τριχωτού, προσφέροντας άμεσα αναζωογόνηση. Είναι ελαφρύ και εύκολο στο ξέβγαλμα, κάνει τα μαλλιά απαλά, λαμπερά και πιο εύκολα στο styling.

Εξυγιαίνει το τριχωτό της κεφαλής, ενώ ομορφαίνει τα μαλλιά και τους προσφέρει λάμψη και φωτεινότητα.
Το άρωμα του είναι υπέροχο και διαρκεί για πολλές ώρες, ενώ η συσκευασία είναι κομψή και μεγάλη, κατάλληλη και για τα ταξίδια μας!

Τρόπος χρήσης:


Χρησιμοποιούμε το BIVALENT με νερό σε θερμοκρασία δωματίου και χωρίς να κάνουμε μασάζ γιατί και οι δύο αυτοί παράγοντες διεγείρουν την εμφάνιση λιπαρότητας. Επαναλαμβάνουμε αν είναι απαραίτητο.






ING CREAMY OIL NOURISHING
(ΛΑΔΙ ΘΡΕΨΗΣ)



Μαλλιά εύθραυστα με ψαλίδα; Ξηρά και άγρια; Ηλεκτρισμένα και απείθαρχα; Όλα τα παραπάνω φαινόμενα εντείνονται λόγω καιρού. Το κρύο, η ξηρή ατμόσφαιρα από τα κλιματιστικά, το καθημερινό πιστολάκι… συνωμοτούν από κοινού για να καταστρέψουν την υγεία και την εικόνα των μαλλιών μας. Όσο ο χειμώνας θα γίνεται πιο ψυχρός, θα παρατηρήσετε ότι τα μαλλιά μας θα γίνονται πιο ατίθασα και δεν θα υπακούουν στις «εντολές styling» που θα τους δίνουμε, με αποτέλεσμα να δείχνουν άτονα και να στερούνται ζωντάνιας.
Τα μαλλιά μας, αυτά τα νεκρά, σύμφωνα με τους επιστήμονες, κύτταρα, φτιαγμένα κυρίως από κερατίνη και νερό, στη διάρκεια της ζωής μας θα συντονιστούν με τους βιορυθμούς μας, θα επηρεαστούν από τα σκαμπανεβάσματα των ορμονών μας, θα προσαρμοστούν στο lifestyle μας, θα καταγράψουν σε κάθε εκατοστό τους κάθε εμπειρία μας και θα γεράσουν σιγά σιγά μαζί μας. Αυτή η αξιοθαύμαστη ευελιξία των μαλλιών είναι που δίνει σήμερα στην κοσμητολογία τη δυνατότητα να επεμβαίνει, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, στη φύση τους και να προσφέρει δραστικές λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν..

Oι «κακές μέρες» των μαλλιών αναστατώνουν τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Μάλιστα, περισσότερες από μία στις δέκα έχουν ακυρώσει ραντεβού επειδή δεν ήταν ωραία τα μαλλιά τους. Τα όμορφα και γερά μαλλιά δεν είναι μόνο θέμα τύχης. Είναι κυρίως αποτέλεσμα σωστής περιποίησης και φροντίδας. Ανεξάρτητα από τις τάσεις που επικρατούν κάθε εποχή, τα λεία μαλλιά δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα.
Αντιμετώπισε το... τέρας που καταστρέφει την υγεία και την ομορφιά των μαλλιών σου, με έξυπνες κινήσεις και τα σωστά προϊόντα.
Τα υγιή όμορφα λαμπερά μαλλιά γίνονται σύμμαχος της γυναικείας αυτοπεποίθησης.

Για αυτό και χρειάζονται ειδική φροντίδα με το ING CREAMY OIL NOURISHING.

Το ING CREAMY OIL NOURISHING είναι ένα κρεμώδες λάδι θρέψης για πλούσια ενυδάτωση στα μαλλιά . Είναι μια πολυτελής και ανάλαφρη θεραπεία για τα μαλλιά, που απορροφάται εύκολα, για θρέψη και εντυπωσιακή λάμψη. Οι εξαιρετικές φυσικές ιδιότητες του βοηθούν στην αποκατάσταση της υγρασίας και την ισορροπία των διψασμένων μαλλιών.
Το ING CREAMY OIL NOURISHING χάρη στα πολύτιμα συστατικά που περιέχει είναι ο ιδανικός συνδυασμός για την περιποίηση και την ενδυνάμωση των μαλλιών.

Καινοτομική υφή βασισμένη στο Βαμβακέλαιο και την Βιταμίνη Ε. Μία πραγματικά καλλυντική θεραπεία μαλλιών: Ενδυναμώνει, θρέφει και χαρίζει λάμψη. Επίσης προστατεύει το δέρμα του τριχωτού από τις συνθήκες του περιβάλλοντος. Έχει όλες τις ιδιότητες ενός ελαίου συνδυασμένες με την ελαφρότητα μίας κρέμας. Η σύνθεσή του είναι εξαιρετικά ανάλαφρη, μη-λιπαρή και ταιριάζει σε κάθε τύπο μαλλιών. Ενυδατώνει, θρέφει και αναζωογονεί άμεσα, δημιουργώντας ένα φιλμ προστασίας που «κλειδώνει» την υγρασία στα μαλλιά. . Ενσωματώνοντας την πεμπτουσία των πιο πολυτελών συστατικών στις υψηλότερες συγκεντρώσεις , η τελετουργία του προσφέρει απαράμιλλα αποτελέσματα και χαρίζει στα μαλλιά διαρκή λάμψη.
Είναι ενυδατικό, ενώ ταυτόχρονα θρέφει, τονώνει και προστατεύει τα μαλλιά. Επιπλέον, συγκρατεί την υγρασία στους ιστούς, με αποτέλεσμα να διατηρείται το δέρμα ελαστικό και να επιβραδύνεται η διαδικασία γήρανσης.

Το ING CREAMY OIL NOURISHING είναι ένα εξαιρετικό προϊόν τόνωσης και θρέψης, το οποίο χαρίζει στα μαλλιά ζωντάνια, λάμψη και υγεία από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.
Είναι σε κρεμώδη μορφή και αποτελεί το απόλυτο ελιξίριο ομορφιάς για τα μαλλιά μας, ενώ παράλληλα τα προστατεύει από τις καθημερινές επιθέσεις.

Το άρωμα του είναι υπέροχο και διαρκεί για πολλές ώρες, είναι πλούσιο σε υφή και πολύ εύκολη στην εφαρμογή του και είναι σε μεγάλη συσκευασία και διαρκεί  για πολύ καιρό ..

Είναι για όλους τους τύπους μαλλιών, ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά από τις εξωτερικές επιθέσεις, το βούρτσισμα, το styling και τις επαναλαμβανόμενες τεχνικές εργασίες. Παρέχει διπλή δράση: θρέψη και λάμψη, μετατρέποντας ακόμα και τα πιο ξηρά και αδύναμα μαλλιά σε υγιή.


Τρόπος χρήσης:

Βάλτε μία μικρή ποσότητα στην παλάμη σας και δουλέψτε την ώσπου η κρέμα να μετατραπεί σε ένα πολύ ελαφρύ έλαιο.  Εφαρμόστε σε ελαφρώς νωπά μαλλιά για να δώσετε απαλότητα και λάμψη και μετά προχωρήστε στο στέγνωμα. Για έξτρα λάμψη εφαρμόστε μία επιπλέον ποσότητα μετά το στέγνωμα. Εγγυημένη επιπλέον λάμψη!




ING EXTRA STRONG GUM
(GEL ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟ ΚΡΑΤΗΜΑ)



Νέος αέρας στα μαλλιά σας!

Μπορεί να μας χαϊδεύει, αλλά και να μας σπρώχνει ή να μας δυσκολεύει στο τρέξιμο. Μπορεί να παίζει με τα μαλλιά μας, αλλά είναι και ζαβολιάρης μπορεί να μας βγάζει την κουκούλα ή να μας ρίχνει χώμα στα μάτια ή να μας ανοίγει τα μπουφάν. Η επαφή με τον άνεμο μας βοηθά να τον γνωρίσουμε σε όλες τις διαθέσεις του...
Ντύθηκες, στολίστηκες, και ο καιρός σου χαλάει τα σχέδια…Χειμώνας σημαίνει βροχές, αέρας, πλεκτά, ζακετούλες, ομπρελίτσες και γαλότσες. Τι γίνεται, όμως, όταν ο αέρας έξω “λυσσομανάει” και εσείς δεν ξέρετε τι να πρωτό μαζέψετε; Πώς να προστατέψετε τα μαλλιά σας από τον αέρα;
Τα φέρνετε από εδώ, τα πάτε από εκεί και μοιάζετε σαν να έχετε βάλει το χέρι στην πρίζα και όταν φυσάει δεν ξέρετε πώς να τα φτιάξετε για να δείχνουν έστω κάπως περιποιημένα.

Και καλά όλα αυτά όταν έχετε να πάτε μέχρι το Super Market. Τι κάνετε, όμως, όταν πρέπει να δώσετε το παρόν σε μία εκδήλωση; Τότε το “φύσα αεράκι, φύσα με” μπορεί να αποδειχθεί καταστροφικό!
Σε όλες αρέσουν τα πλούσια μαλλιά, τα οποία στέκονται στο ύψος των περιστάσεων και δεν μας προδίδουν ποτέ. Συχνά, τα ατίθασα μαλλιά από τον αέρα μοιάζουν ξηρά ακόμα κι όταν δεν είναι. Όμως, όπως τονίζουν οι ειδικοί, για να βαρύνει η τρίχα και να ελεγχθεί έτσι ο όγκος τους πρέπει να χρησιμοποιούμε προϊόντα πλούσια σε ενυδατικά και θρεπτικά συστατικά. Ο τρόπος ωστόσο που τα χρησιμοποιούμε είναι αυτός που θα κάνει τη διαφορά.

Μαλλιά με κίνηση, ιδιαίτερα μοναδικά, τέλεια προσαρμοσμένα  σε κάθε πρόσωπο. Ο έλεγχος και η λάμψη των μαλλιών είναι ένα μόνιμο ζητούμενο, τόσο από κομμωτές όσο και από γυναίκες και η επιθυμία μας για πιο υγιή και όμορφα μαλλιά να μεγαλώνει  ολοένα και περισσότερο, όλη η προσοχή στρέφεται στο ING EXTRA STRONG GUM που εγγυάται απόλυτο έλεγχο και ταχύτερο Styling, αλλά και λαμπερά μαλλιά.

Το ING EXTRA STRONG GUM είναι gel μαλλιών και έχει πολύ δυνατό κράτημα ενώ τα θρεπτικά του συστατικά περιποιούνται την τρίχα. Δίνει κράτημα που διαρκεί ενώ στεγνώνει πολύ γρήγορα.
Είναι δυναμικό, αυθεντικό και βοηθά να ανακαλύψετε τον νέο σας εαυτό. Πλούσιο σε άρωμα και δυνατό κράτημα, εκφράζει την αλλαγή, την διαφορετικότητα και ενθαρρύνει τους ανθρώπους να δημιουργούν το στυλ που τους ταιριάζει ξεχωρίζοντας από το πλήθος!
Ενα από τα πιο ευέλικτα προϊόντα styling, ιδανικό για δυνατό κράτημα στα κοντά μαλλιά, έλεγχο και φόρμα στα σπαστά και ατίθασα μαλλιά. Σε μορφή τζελ προσφέρει προσφέρει διαμόρφωση, τονίζει λεπτομέρειες.

Διευκολύνει το χτένισμα των μαλλιών για οποιοδήποτε στυλ, ώστε να δοθεί φόρμα στα μαλλιά και να σταθεροποιηθούν οι ατίθασες τούφες.  Χαρίζει ακαταμάχητα χτενίσματα, γερό κράτημα με ακρίβεια στον όγκο και επιτρέπει την ακριβή εφαρμογή για να φουσκώσετε τα μαλλιά σας! Προσδίδει ελκυστική λάμψη και χωρίς να κοκαλώνει τα μαλλιά. Χαρίζει ανάλαφρη υφή, γυαλάδα και λάμψη, χωρίς να κολλάει τα μαλλιά.
Εμπλουτισμένο με ενεργά συστατικά από οξέα φρούτων που αναζωογονούν και ενυδατώνουν, Ginseng για αντιοξειδωτική δράση και  Guarana για τονωτική δράση.

Πείτε αντίο στο ανεξέλεγκτο στιλ και δώστε ορισμό στην λάμψη χάρη στο ING EXTRA STRONG GUM που ωθεί το χτένισμά σας στα άκρα!
Σας προσφέρει τέλειο κράτημα όλη μέρα σε όλες τις συνθήκες.
Είναι σε όμορφη συσκευασία, πρακτική και για την τσάντα μας.


Τρόπος χρήσης:

Βάζετε μία μικρή ποσότητα στην παλάμη σας και εφαρμόζετε σε στεγνά ή νωπά μαλλιά. Κατόπιν προχωράτε στο επιθυμητό χτένισμα.




ING DULL GUM
(ΠΗΛΟΣ ΜΑΛΛΙΩΝ)



Διαμορφώστε τα μαλλιά σας!

Μπορεί να μη φοράει όμορφα ρούχα, μπορεί να μην έχει προλάβει να μακιγιαριστεί, μπορεί ακόμη και να έτυχε να φύγει από το σπίτι για το γραφείο, φορώντας διαφορετικές κάλτσες. Τίποτε από τα παραπάνω δεν έχει σημασία για μια γυναίκα, αν αισθάνεται πως τα μαλλιά της είναι λαμπερά, περιποιημένα και φυσικά υπέροχα.
Πράγματι, τα όμορφα μαλλιά είναι σύμβολο θηλυκότητας. Για αυτόν το λόγο, κάθε γυναίκα που επιθυμεί να διατηρεί τα μαλλιά της όμορφα καθόλη τη διάρκεια του έτους, είναι σημαντικό να κατανοεί τις ανάγκες τους και να γνωρίζει πώς να τα φροντίζει καταλλήλως, ανάλογα με την εποχή. 
Τα μαλλιά δεν είναι απλώς ένα κομμάτι της εμφάνισης μας, αλλά και της προσωπικότητας μας. Αρχικά γιατί είναι ένα από τα στοιχεία που συνθέτουν την εικόνα που έχουν οι άλλοι για εμάς και δεύτερον γιατί ο τρόπος που επιλέγουμε να τα διαμορφώνουμε τοσο στιλιστικά, όσο και χρωματικά παίζει κεφαλαιώδη ρόλο στην αυτοπεποίθηση και κατ’ επέκταση στην ψυχολογία μας.

Όταν είναι υγιή και επαρκώς εμπλουτισμένα με τα κατάλληλα θρεπτικά συστατικά, φαίνονται πανέμορφα! Τι γίνεται όμως όταν η εξωτερική τους εμφάνιση δεν είναι καλή;
Τα μαλλιά είναι ένα στοιχείο που απασχολεί πολύ τις γυναίκες αφού το στιλ τους μπορεί να αλλάξει ολόκληρη την εικόνα του προσώπου. Δοκιμάζουμε διαφορετικά κουρέματα, χρώματα και χτενίσματα στα μαλλιά μας, για να αλλάξουμε λουκ και να ανανεωθούμε. Η παραμικρή αλλαγή μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο και να διαμορφώσει την εικόνα μας.

Και είναι αλήθεια πως ο πιο απλός και γρήγορος τρόπος να αλλάξετε το στιλ των μαλλιών σας χωρίς ψαλίδια και χρωστικές είναι να φτιάξετε το αγαπημένο χτένισμα σας δίνοντας σχήμα, μορφή και σχέδιο στα μαλλιά με τέλεια υφή με το ING DULL GUM!

Το ING DULL GUM είναι πηλός μαλλιών για δυνατό κράτημα ο οποίος δίνει ματ υφή.
Από εμφανίσεις πίσω από τα φώτα των προβολέων έως στυλ εμπνευσμένα από τη μόδα του δρόμου, το ING DULL GUM είναι εύπλαστο, ευκολοδούλευτο που δημιουργεί μια υφή με φυσική εμφάνιση και διαμόρφωση για πολλά διαφορετικά στυλ. Τα ενυδατώνει τα θρέφει, παρέχει άμεση διαμόρφωση με δομή, ευέλικτο κράτημα που διαρκεί και μάτ τελείωμα.
Το συγκεκριμένο προϊόν καθιστά τα μαλλιά εύπλαστα καθώς παίρνουν ό,τι σχήμα τους δώσουμε ακόμα και αρκετή ώρα μετά το χτένισμα. Έτσι μπορείτε να αλλάξετε χτένισμα οποιαδήποτε στιγμή θέλετε χωρίς να ξαναβάλετε πηλό (ακόμα και αν φοράτε κράνος).
Α​ναδιαμορφώστε το στυλ σας κάθε στιγμή της ημέρας με αυτόν τον ματ πηλό διαμόρφωσης. Δημιουργείστε ένα εύπλαστο χτένισμα και τροποποιείστε το όσο συχνά επιθυμείτε. Παίξτε με το χτένισμά σας και αποκτείστε το στυλ που επιθυμείτε με αυτόν τον δυνατό πηλό .

Αναλυτικότερα:

  • Ο απόλυτος πηλός φορμαρίσματος για έλεγχο και κράτημα με ματ τελείωμα.
  • Η μοναδική κρεμώδης υφή του διευκολύνει την εφαρμογή στα μαλλιά, υποστηρίζοντας όλα τα χτενίσματα και όλα τα στυλ.
  • Συνιστάται για όλους τους τύπους μαλλιών, για κοντά και μεσαίου μήκους μαλλιά.


Ιδανικός για μοντέρνα, extreme look και δημιουργία σκιάσεων.
Διαμορφώστε με τον πηλό γλυπτικής το look που επιθυμείτε έξω από τα συνηθισμένα...
Έχει υπέροχο και ανάλαφρο άρωμα και είναι σε όμορφη συσκευασία.
Τρόπος χρήσης:
Βάζετε μία μικρή ποσότητα στην παλάμη σας και τον ''δουλεύετε'' με τα δάκτυλα για λίγα δευτερόλεπτα ώσπου να αποκτήσει κρεμώδη υφή. Κατόπιν εφαρμόζετε σε στεγνά μαλλιά και προχωράτε στο επιθυμητό χτένισμα.



Για το τέλος θα ήθελα να πω ότι η Femme-Fatale έχει αναπτύξει σειρές περιποίησης για την αντιμετώπιση αναγκών του τριχωτού της κεφαλής όπως πιτυρίδα, ευαισθησία, και λιπαρότητα και κατάφερε να μετατρέψει την εξειδικευμένη γνώση που έχει αποκτήσει για το τριχωτό σε μια μοναδική εμπειρία περιποίησης μέσα στο σπίτι μας. Χάρη στην απαλή φροντίδα και τα αποτελεσματικά προϊόντα που έχουν αποκτάτε υγιές τριχωτό και αποτέλεσμα που διαρκεί. Σας φέρνει τις ευεργετικές ιδιότητες των προϊόντων της στο σπίτι, για να μπορέσετε να τα εντάξετε στην καθημερινή σας ρουτίνα.


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία FEMME-FATALE για την χορηγία των προϊόντων.


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.femme-fatale.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου