Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

AROMA review


AROMA


Γιορτάστε τον Αγ. Βαλεντίνο….κακομαθαίνοντας τον εαυτό σας!

Γειά σας Glamorous,

Μας απασχολεί όλους, σε όποια ηλικία κι αν είμαστε, σε όποια εποχή κι αν ζούμε, σε όποια κοινωνική ομάδα κι αν ανήκουμε, είτε είμαστε άνδρες είτε γυναίκες… Όποιοι κι αν είμαστε, δηλαδή, υπάρχει ένα συναίσθημα που, όταν το νιώσουμε, θα μας κατακλύσει, πιθανώς θα μας σώσει ή αντίθετα θα μας καταστρέψει, αλλά σε κάθε περίπτωση θα αλλάξει τη ζωή μας. Ποιο είναι αυτό το συναίσθημα; Δεν είναι άλλο από τον έρωτα. Τον έρωτα που έχει την τιμητική του τώρα το Φεβρουάριο, καθώς στις 14 γιορτάζει ο Άγιος Βαλεντίνος, που συχνά… παρασύρει ακόμα και τους πιο «αποστασιοποιημένους» να εύχονται χρόνια πολλά και να προσφέρουν μικρότερα ή μεγαλύτερα δώρα. Ακόμα, όμως, κι αν ανήκουμε σε όσους σνομπάρουν την εν λόγω γιορτή, σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τον έρωτα. Είτε θεωρούμε ότι δεν είναι πια για μας, είτε μας έχει πληγώσει, είτε τον περιμένουμε, είτε τον βιώνουμε αυτή την περίοδο, ένα είναι βέβαιο: αποκλείεται να μας αφήνει αδιάφορους… Όταν είσαι ερωτευμένος η κάθε μέρα είναι διαφορετική, είναι δημιουργική, είναι ρομαντική και πάει λέγοντας.

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που έρχεται αποτελεί μία υπέροχη ευκαιρία για να απολαύσετε παραπάνω μία ξεχωριστή, pampering εμπειρία, σίγουρα αξίζει να ασχοληθείτε περισσότερο με την επιδερμίδα σας. Αν επιθυμείτε να αποκτήσετε μεταξένια επιδερμίδα την ημέρα των ερωτευμένων, καλό είναι να μην παραλείψετε να ακολουθήσετε μια beauty «ιεροτελεστία».

Η κατάλληλη ρουτίνα ομορφιάς με προϊόντα AROMA και μερικά «έξυπνα» tips θα σας βοηθήσουν να κάνετε τις επιθυμίες σας πραγματικότητα. Γέλα, φτιάξου με καλλυντικά AROMA και πάρε τα πράγματα ανάλαφρα κι απόλαυσε τη μέρα.



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


Η εταιρεία ΟΙΚΟΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 2014 και είναι ενεργή στην διανομή και παρασκευή καλλυντικών. Η φιλοσοφία τους είναι η παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας βασισμένων στα πλούσια συστατικά της ελληνικής φύσης, συνδυάζοντας το πιο σύγχρονο know-how της κοσμετολογίας. Στόχος τους είναι να προσφέρουνε προϊόντα άριστης ποιότητας, που καλύπτουν τις ανάγκες των Ελλήνων και ξένων καταναλωτών.
Έχοντας την ποιότητα στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της, η Oikos έρχεται να αλλάξει τις αντιλήψεις για τα ελληνικά καλλυντικά και να κάνει πράξη, την καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή.
Προσφέρουνε άριστη ποιότητα με στόχο την ομορφιά στην ουσία της και την ικανοποίηση όσων αναζητούν τα μοντέρνα ελληνικά καλλυντικά.

Η φιλοσοφία της εταιρίας είναι: Το όνειρο κάθε γυναίκας είναι να είναι όμορφη. Η ομορφιά είναι μέσα μας αρκεί να την φροντίζουμε! Με τα καλλυντικά AROMA θελήσανε να κάνουνε το όνειρο της ομορφιάς προσιτό και να προσφέρουνε το καλύτερο ποιοτικά προϊόν σε μια εξαιρετικά χαμηλή τιμή. Γιατί μπορούνε και θέλουνε!
Γιατί η φύση τους δίνει τα υλικά που χρειάζονται και η επιστήμη τη γνώση που είναι απαραίτητη! Έτσι δημιουργήσανε τα ελληνικά καλλυντικά AROMA κρατώντας την ουσία από τα καλύτερα ελληνικά φυσικά συστατικά και βάζοντας όλη την τεχνογνωσία της κοσμετολογίας.

Γιατί η αγάπη για τον εαυτό σας δεν κοστίζει πια…




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



AROMA- FACE BIOACTIVE CREAM
(ΒΙΟΕΝΕΡΓΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ)




Αγάπα με όπως θες! Αγάπα με όσο θες! Αγάπα με μόνο!
Ο έρωτας είναι ένα μαγικό συναίσθημα που αξίζει να γιορτάζουμε κάθε μέρα. Ωστόσο, υπάρχει και η γιορτή του ερωτευμένων στις 14 Φεβρουαρίου που μας υπενθυμίζει να τον γιορτάσουμε ακόμη πιο έντονα.
Η 14η Φεβρουαρίου είναι μια ευκαιρία ακόμη για να γιορτάσετε την αγάπη! Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι η μέρα των απανταχού ερωτευμένων. Ένα σημαντικό σύμβολο που συνδέεται με την Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου είναι το τόξο και το βέλος του θεού Έρωτα. Ο Έρως είναι ο θεός της επιθυμίας, της αγάπης και της ερωτικής έλξης.

Η μέρα του  Αγίου Βαλεντίνου έχει τους πιστούς της ακόλουθους, εκείνους που την κατακρίνουν και αυτούς που απλά την αντιμετωπίζουν ανάλογα με την διάθεση. Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκετε όμως, ξέρετε καλά ότι παρά το γλυκανάλατο της ημέρας, ένα δώρο από καρδιάς έχει πάντα ιδιαίτερη σημασία. Χαμόγελα, δώρα, γλυκά και λουλούδια χαρίζονται από ερωτευμένο σε ερωτευμένο και αναζωπυρώνουν τη φλόγα της αγάπης. Εξάλλου ο έρωτας μόνο καλό μπορεί να μας κάνει.

Όπως υπάρχουν χίλιοι τρόποι να πεις «Σ΄αγαπώ», έτσι υπάρχουν χίλιοι τρόπο για να γιορτάσεις τον Άγιο Βαλεντίνο. Συμβουλές για να ανανεώσεις την σχέση σου, ιδέες για να ξυπνήσεις την φλόγα και να σου μείνει αξέχαστος ο φετινός Βαλεντίνος. Άλλωστε, ένα μπουκέτο λουλούδια κι ένα ρομαντικό δείπνο δεν έβλαψε ποτέ κανένα!

Η πιο ερωτική μέρα του χρόνου επιβάλει να περιποιηθείτε τον εαυτό σας λιγάκι παραπάνω από ότι συνήθως, ξεκινώντας φυσικά από το δέρμα σας που δε μπορεί παρά να είναι τέλειο  αυτή τη μέρα. Δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, 14 Φεβρουαρίου πρέπει να λάμψετε!
Φροντίστε τον εαυτό σας , απολαύστε στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας και φροντίστε το δέρμα σας με την AROMA- FACE BIOACTIVE CREAM!

Η AROMA- FACE BIOACTIVE CREAM είναι βιοενεργή κρέμα προσώπου για επιδερμίδα άμεσα πιο ενυδατωμένη και προστατευμένη. Αποκαθιστά τον προστατευτικό φραγμό της επιδερμίδας και την ενυδατώνει σε βάθος, ενισχύοντας τους μηχανισμούς άμυνας των κυττάρων της, προσφέροντας ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία και βελτιώνουν την υφή και τη χροιά της, ενισχύοντας τον κυτταρικό μεταβολισμό.
Είναι μια κρέμα που αντιμετωπίζει καθημερινά τα σημάδια της γήρανσης κατά τον σχηματισμό τους, για μία επιδερμίδα που τονώνεται με λάμψη νεότητας .Είναι μια πλούσια, εξειδικευμένη αντιγηραντική κρέμα με ενυδατικά συστατικά. Αποτελεί την απόλυτα ολοκληρωμένη περιποίηση ενάντια στα σημάδια γήρανσης. 

Προλαμβάνει τη δημιουργία των πρώτων ρυτίδων, λειαίνει τις λεπτές γραμμές και αποκαθιστά τη θαμπή όψη. Έτσι, η επιδερμίδα του προσώπου διατηρείται λεία, σφικτή και νεανική. Δεν είναι λιπαρή , δεν κολλάει ,με λεπτόρρευστη υφή, γεμάτη φρεσκάδα..
Περιέχει Bio Olive Oil που ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, Υαλουρονικό οξύ που προωθεί το γέμισμα και την λείανση των ρυτίδων και Marine Collagen που προστατεύει και καθυστερεί την διαδικασία της γήρανσης. Ολα αυτά δρουν συνεργικά για την επιδιόρθωση του κατεστραμμένου δερματικού φραγμού, παρέχοντας στην επιδερμίδα ενυδατικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Επιπλέον, προωθούν την κυτταρική αναγέννηση και προσφέρουν λάμψη και προστατεύουν το δέρμα από τις επιβλαβείς επιδράσεις του περιβάλλοντος. 
Η κρέμα AROMA- FACE BIOACTIVE CREAM καταπολεμά τη θαμπή όψη, αναπληρώνει την υγρασία και ενισχύει την φυσική άμυνα της επιδερμίδας, προσφέροντας μοναδική άνεση.
Ενυδατωμένο σε βάθος αλλά και έχοντας καταπραϋνθεί, το δέρμα είναι πιο απαλό, πιο ελαστικό. Φυσικά ομοιόμορφη αλλά και τονισμένη ταυτόχρονα, η απόχρωση της επιδερμίδας αποκαλύπτει όλη τη φυσική της λάμψη. Από την πρώτη εφαρμογή της σειράς, το αποτέλεσμα είναι εμφανές: η επιδερμίδα είναι ενυδατωμένη και ελαστική, ενώ τα σημάδια κούρασης και η θαμπή όψη έχουν αντικατασταθεί με μία φυσική λάμψη. Όσο συνεχίζουμε να τη χρησιμοποιούμαι, το πρόσωπό μας θα δείχνει ολοένα και πιο υγιές.

Αποτέλεσμα:
  • Θα νιώσετε άμεσα το δέρμα σας να ενυδατώνεται.
  • Θα διαπιστώσετε ότι το δέρμα σας γίνεται πιο λείο, πιο σφριγηλό και πιο λαμπερό.
  • Θα ανανεώσει την επιδερμίδα σας δίνοντας της την αναζωογόνηση και λάμψη που χρειάζεται!

Μέρα με την μέρα ,η επιδερμίδα γίνεται καλύτερη, πιο δυνατή και τονώνεται με λάμψη νεότητας. Χαρίζει βελούδινη υφή και μεταξένιο φινίρισμα. . Απλώνεται και απορροφάται εξαιρετικά εύκολα και αφήνει ευχάριστη αίσθηση.….. Χρησιμοποιείτε την κρέμα ως βάση πριν από το μακιγιάζ. Η πλούσια ενυδάτωση που προσφέρει αρκεί για να θωρακίσει την επιδερμίδα από τη φθορά του χρόνου. Παρέχει συνεχές επανόρθωση των ρυτίδων και σύσφιξη σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Έχει υπέροχο άρωμα και είναι σε στρογγυλή, κομψή, συσκευασία, κατάλληλη και για τα ταξίδια μας..


Τρόπος χρήσης:

Την χρησιμοποιούμαι, απλώνοντας καθημερινά με μικρές κυκλικές κινήσεις σε καθαρό πρόσωπο. Κάνοντας απαλό μασάζ για καλύτερη διείσδυση. Η καθημερινή της χρήση βελτιώνει αισθητά την υφή της επιδερμίδας, ενώ την διατηρεί ενυδατωμένη, μοναδικά απαλή, νεανική και λαμπερή.



AROMA BIOACTIVE BODY BUTTER BIO HONEY & YOGURT- MARINE COLLAGEN
(ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΩΜΑΤΟΣ)



Always with you!


Καρδούλες, γλυκά, λουλούδια, κουκλάκια, στιχάκια, τραγούδια, όλα αυτά για να γιορτάσουμε αυτή την ξεχωριστή ημέρα. Η 14η Φεβρουαρίου, γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου ή αλλιώς μέρα των ερωτευμένων, είναι η ιδανική υπενθύμιση για να εκφράσουμε ξανά το ενδιαφέρον μας και να αποδείξουμε την αγάπη και την αφοσίωσή μας. Ακόμα και όσοι δεν δηλώνουν υποστηρικτές αυτής της γιορτής, δέχονται με ευχαρίστηση την ερωτική εκδήλωση έστω με μια ζεστή αγκαλιά και ένα παθιασμένο φιλί. Είναι η κατάλληλη ευκαιρία να βγούμε από την καθημερινότητα και να φέρουμε ξανά τη ζωντάνια στη σχέση μας.  Την ίδια ώρα, η ξεχωριστή αυτή γιορτή σας προσφέρει την ευκαιρία να περιποιηθείτε επιπλέον τον εαυτό σας και να περάσετε μερικές ξεχωριστές στιγμές με το άλλο σας μισό, κάνοντας κάτι διαφορετικό και δημιουργώντας νέες αναμνήσεις μαζί του. Στην περίπτωση, λοιπόν, που επιθυμείτε να δώσετε «λάμψη» στη φετινή 14η Φεβρουαρίου, σίγουρα αξίζει να προετοιμαστείτε καταλλήλως.

Είτε μείνετε στο σπίτι με τον αγαπημένο σας, είτε επιλέξετε ένα καλό εστιατόριο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, με τα κατάλληλα βήματα θα τον εντυπωσιάσετε και θα κάνετε αυτό το ραντεβού να του μείνει αξέχαστο. Με όποιον τρόπο και αν αποφασίσετε να περάσετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το σίγουρο είναι ότι αξίζει να την εκμεταλλευτείτε προκειμένου να δημιουργήσετε νέες, όμορφες αναμνήσεις με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

Σκεπτόμενες ότι πρόκειται για μία ξεχωριστή μέρα, διαφορετική από όλες τις άλλες, επιλέξτε να χαρίσετε σε εσάς μία special beauty routine. Το πρωί του Αγίου Βαλεντίνου ξυπνήστε λίγο πιο νωρίς από το συνηθισμένο εγερτήριο και προσθέστε κάποια extra steps στην καθημερινή σας ρουτίνα ομορφιάς προκειμένου η ενυδάτωση και λάμψη να σας ακολουθούν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Με σύμμαχό σας το AROMA BIOACTIVE BODY BUTTER BIO HONEY & YOGURT- MARINE COLLAGEN  θα νιώσετε πιο όμορφες...

Το AROMA BIOACTIVE BODY BUTTER BIO HONEY & YOGURT- MARINE COLLAGEN είναι βελούδινο, κρεμώδες και απολαυστικό βούτυρο σώματος με ενυδατική, αντιοξειδωτική δράση χάρη στη συνέργεια  σε 93% συστατικά φυσικής προέλευσης, του βιολογικού μελιού που ενυδατώνει βαθιά , το ελληνικό γιαούρτι με αντιφλογιστικές και δροσιστικές ιδιότητες και το κολλαγόνο που διεισδύει βαθιά στο δέρμα για να αυξήσει τα επίπεδα κολλαγόνου και να αντιστρέψει σημάδια πρόωρης γήρανσης. Έχει αντιγηραντικές, αναπλαστικές, αντιοξειδωτικές, συσφικτικές,  ενυδατικές ιδιότητες και παρέχει προστασία κατά των ελεύθερων ριζών. Δίνει ακαταμάχητη λάμψη και θρέψη στην επιδερμίδα. Δίνει στο δέρμα την απαραίτητη τροφή́ για να μείνει για πολλές ώρες απαλό, λείο και αρωματισμένο!

Προσφέρει εντατική ενυδάτωση και θρέψη του δέρματος, αφήνοντας την επιδερμίδα σε τέλεια ισορροπία, ανανεωμένη και φυσικά απαλή, ενώ δεν αφήνει λιπαρά κατάλοιπα στην επιδερμίδα. Φροντίζει εντατικά την ξηρή επιδερμίδα, αφήνοντάς τη λεία και πιο ενυδατωμένη. Η ισορροπημένη σύνθεση του, ενισχύει το προστατευτικό στρώμα της επιδερμίδας, περιορίζοντας την αφυδάτωση αφήνοντάς την απαλή, ελαστική και υπέροχα αρωματισμένη , μπορεί να τονώσει τη θηλυκότητα και τη γοητεία μας.
Έχει αναπλαστική δράση αναδομώντας την επιδερμίδα και ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος ενώ παράλληλα καταπραΰνει σε περιπτώσεις ερεθισμών και τονώνει την κυκλοφορία του αίματος, κάνοντας το δέρμα να μοιάζει πιο λαμπερό. Προσφέρει στην επιδερμίδα ενυδάτωση και αίσθηση φρεσκάδας, αναπλάθει και αναζωογονεί το δέρμα.

Λιώνει στο δέρμα και το δέρμα φαίνεται και αισθάνεται ομαλότερο και μαλακότερο.
Αφεθείτε στο μοναδικό άρωμα του και νιώστε περιτριγυρισμένη από τη μεθυστική μυρωδιά του!Το άρωμα του διαρκεί μέχρι 24 ώρες και είναι 100% αλλεργικό φιλικό σε ευαίσθητο δέρμα.

Είναι σε κομψή και όμορφη συσκευασία!

**No animal Testing
Free from: Parabens, Silicons, Mineral Oil, Paraffin wax, Cilourant, Diethanolamines, Diethanolamides, Nicel, Lead, Phthalates, Propylene Glycol.

Τρόπος χρήσης:

Απλώστε σε όλο το σώμα, λαιμό και χέρια μια μικρή ποσότητα, ιδανικά μετά το μπάνιο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και τοπικά πάνω από το γαλάκτωμα σώματος για ενισχυμένη δράση.



AROMA BIOACTIVE BODY MILK BIO OLIVE & BEEWAX – HYALURONIC ACID
(ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ)




Ερωτευμένοι με την περιποίηση της επιδερμίδας!

Και ναι, φτάνει πάλι αυτή η μέρα του έρωτα: του Αγίου Βαλεντίνου. Σε λίγες μέρες, όλα γύρω μας θα γίνουν.. αγαπησιάρικα! Καρδούλες, κουκλάκια, φιλάκια, γλυκάκια, λουλουδάκια, μηνυματάκια, και πάει λέγοντας ,όλα σε πρώτο πλάνο!.  Κλισέ; Για κάποιους άλλους πάλι –και νομίζουμε ότι είναι αρκετοί αυτοί- η μέρα αυτή περιέχει μια ανεξήγητη, περίεργη, ακατανόητη, ανούσια, περιττή, υπερβολική δόση γλυκανάλατων εκφράσεων και καταστάσεων. Όπως και να ‘χει, για κάποιους, η μέρα έχει διαστάσεις… «εθνικής εορτής».

 Τι εννοούμε; 
Θυμηθείτε εκείνο το πρώτο καρδιοχτύπι, το πρώτο ραντεβού, το πρώτο φιλί, το πρώτο «χέρι-χέρι», την πρώτη αγκαλιά, το πρώτο φτερούγισμα στο στομάχι, την πρώτη κλεφτή ματιά, τα πρώτα γέλια, τις πρώτες βόλτες, τις πρώτες συνωμοτικές ματιές, την πρώτη έκπληξη. Έλάτε, παραδεχτείτε το: όλα γύρω σας ήταν ροζ κι εσείς, αψηφούσατε επιδεικτικά το νόμο της βαρύτητας… ήσασταν στα σύννεφα, πετάγατε!

Αν μας ρωτάγατε, είναι όμορφη αυτή η ελαφρότητα. Η άποψή μας είναι «Δείτε το θετικά, ανάλαφρα, χαλαρώστε κι απολαύστε το!» Είστε ερωτευμένη; Κάντε μια έκπληξη στο φίλο σας ή στον άντρα σας. Δεν είστε ερωτευμένη; Κάντε μια έκπληξη στη φίλη, στη συνάδελφο, στη μαμά σας, στη γειτόνισσά, στη σπιτονοικοκυρά σας … Δεν θέλετε κανέναν από τους παραπάνω; Κάντε κάτι για εσάς!

Σε όποια κατηγορία και να ανήκετε όμως, το σίγουρο είναι ένα. Ερωτευμένοι πρέπει να είστε κάθε μέρα του χρόνου με το σώμα σας και την επιδερμίδα σας. Όσα χρόνια κι αν περάσουν το σώμα σας είναι πάντα μαζί σας.

Και από την άλλη η επιδερμίδα σας είναι η εικόνα σας, αυτό που δείχνετε στους άλλους που σας βλέπουν. Γι΄ αυτό πρέπει να την διατηρείτε σε εξαιρετική κατάσταση. Έτσι, θα δείχνετε γοητευτική αλλά παράλληλα θα είστε γεμάτη αυτοπεποίθηση.
Η επιδερμίδα σας, είναι βασικό θέμα που πρέπει να προσέξετε πριν ξεκινήσετε μια βραδιά γεμάτη πάθος, έρωτα και…. Βαλεντίνο. Σε αυτό βοηθάει σε μέγιστο βαθμό η AROMA BIOACTIVE BODY MILK BIO OLIVE & BEEWAX – HYALURONIC ACID , η οποία έχει ως μοναδικό γνώμονα την περιποίηση της γυναικείας επιδερμίδας.

Το AROMA BIOACTIVE BODY MILK BIO OLIVE & BEEWAXHYALURONIC ACID είναι ανάλαφρο γαλάκτωμα σώματος για εντατική ενυδάτωση και ανάπλαση μακράς διάρκειας. Θρέφει εντατικά το δέρμα, εξομαλύνει την επιφάνεια του και αναπληρώνει με πολύτιμη υγρασία. Με βελούδινη υφή, για όλες τις επιδερμίδες, επανορθώνει σε βάθος το δέρμα, χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας. Αναπληρώνει τα θρεπτικά συστατικά της επιδερμίδας στο βαθύτερο στρώμα της και χαρίζει απαλότητα και ελαστικότητα στην επιδερμίδα που διαρκεί.
Η πλούσια υφή του εισχωρεί άμεσα στην επιδερμίδα και την τυλίγει με βελούδινη απαλότητα. Στεγνώνει αμέσως και μπορούμε να ντυθούμε μετά την εφαρμογή. Διαθέτει μια εξαιρετική σύνθεση από συστατικά που ενεργοποιούν το φυσικό μηχανισμό ενυδάτωσης της επιδερμίδας, μειώνοντας αισθητά την ξηρότητα του δέρματος, ενισχύοντας την αναζωογόνηση των κυττάρων και χαρίζει σε όλο το σώμα τη χαμένη φυσική λάμψη και ελαστικότητα και προσφέρει τις απαραίτητες βιταμίνες για υγιή επιδερμίδα. Με 94% συστατικά φυσικής προέλευσης προσφέρουν πλήρη κάλυψη στις ανάγκες κάθε δέρματος.

Όλο αυτό το μείγμα από φυσικά θρεπτικά συστατικά , βοηθούν στη σταδιακή βελτίωση του δέρματος ξεκινώντας από το εσωτερικό του. Η ελαφριά σύνθεση πλούσιου γαλακτώματος ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα χαρίζοντας αίσθηση απαλότητας και τυλίγει όλο το σώμα σε ένα κύμα ενυδάτωσης, για αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας, χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας.
Με βιολογικό ελληνικό λάδι για βαθιά ενυδάτωση και ελαστικότητα και φυσικό κερί μέλισσας με τονωτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Περιέχει Υαλουρονικό, ιδανικό για ξηρό και αφυδατωμένο δέρμα. Χαρίζει ενυδάτωση και αποτοξίνωση από την πρώτη εφαρμογή και συσφίγγει το δέρμα μετά από συστηματική χρήση. Κάνει το δέρμα λείο και απαλό, προλαμβάνει την απώλεια ελαστικότητας, αυξάνει το περιεχόμενο υγρασίας εντατικά και παρατεταμένα. Ενυδατώνει και συσφίγγει το δέρμα, ένα αποτέλεσμα που διαρκεί. Κατά την εφαρμογή δίνει την αίσθηση ότι δροσίζει την επιδερμίδα.
Δεν θα σας απογοητεύσει αν θέλετε ενυδατωμένο, απαλό δέρμα που σας κάνει να νιώθετε όμορφη.

Από τη στιγμή δε που δοκιμάσετε το BODY MILK έχετε ένα λόγο παραπάνω να αφιερώνετε, πολύ ευχάριστα μάλιστα, λίγο περισσότερο χρόνο στην ενυδάτωση του σώματος αφού η πολυτελείς υφή του και το μοναδικό άρωμά του μας χαλαρώνει ακόμα περισσότερο!
Με ευχάριστο άρωμα θα διεγείρει τις αισθήσεις σας και θα σας περιβάλλει με μια μακρόχρονη αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας, δίνει μια γλυκιά αίσθηση χαλάρωσης και αναζωογόνησής. Το άρωμα διαρκεί μέχρι 24 ώρες και είναι 100% αλλεργικό φιλικό σε ευαίσθητο δέρμα

Η υπέροχη συσκευασία είναι πολύ προσεγμένη και πολύ όμορφη!!!!


**No animal Testing
Free from: Parabens, Silicons, Mineral Oil, Paraffin wax, Cilourant, Diethanolamines, Diethanolamides, Nicel, Lead, Phthalates, Propylene Glycol

Τρόπος χρήσης:

Απλώστε σε όλο το σώμα, λαιμό και χέρια, ιδανικά μετά το μπάνιο.




Για το τέλος θα ήθελα να σας πω ,πως η εταιρία AROMA με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε ένα πρωτότυπο δώρο στον εαυτό σας ή στο αγαπημένο σας πρόσωπο. Μπείτε στο πνεύμα της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου με τα 100% ελληνικά προϊόντα Aroma Bioactive  που θα σας αλλάξουν την αντίληψη για τα βιολογικά καλλυντικά παρέχοντας την καλύτερη ποιότητα στην πιο οικονομική τιμή.
Τα καλύτερα beauty δώρα για να τα προσφέρεις στον εαυτό σου.

Ευχαριστώ την εταιρία AROMA για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://oikos-sa.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου