Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

Mythos Cosmetics review


Mythos Cosmetics


Οι λιακάδες του Χειμώνα!

Γειά σας Glamorous,

Υπάρχουν ορισμένες μέρες μέσα στον χειμώνα που θυμίζουν άνοιξη. Είναι γεμάτες φως και αρκετά ζεστές σε σχέση με την εποχή τους ενώ δυστυχώς η παρουσία τους είναι για ελάχιστο χρονικό διάστημα. Όλες αυτές τις μέρες ζούμε την απόλυτη γαλήνη στη θάλασσα που θυμίζει καλοκαίρι. Καθόλου αέρας, ούτε κύμα. Ο Αίολος αναπαύεται, πιστός στην εντολή του Δία.
Οι κάπως ζεστές  αυτές χειμωνιάτικες ημέρες, είναι οι γνωστές  ως “Αλκυονίδες ημέρες”.

Μπορεί οι… Αλκυονίδες ημέρες του Φεβρουαρίου να μας κάνουν να νοσταλγούμε την Άνοιξη, αλλά οι κρύες και ψυχρές θερμοκρασίες με το που πέσει ο ήλιος, μαρτυρούν την σκληρή πραγματικότητα. Μέχρι και κάποια χρόνια πριν, οι λέξεις «Χειμερινοί μήνες» σήμαιναν συγκεκριμένα πράγματα: χαμηλές θερμοκρασίες, βροχές, βόρειους ανέμους και χιόνια, κάποιες φορές ακόμα και μέσα στην πόλη. Τα τελευταία χρόνια, οι Αλκυονίδες, φαίνεται πως επεκτείνονται επικίνδυνα, ενώ το ευεργετικό για τη φύση και την υγεία µας κρύο, αυτό που σκοτώνει τους ιούς, κάνει την εμφάνισή του δειλά και προς το τέλος των χειμερινών μηνών. Από την άλλη πλευρά τις ημέρες του χειμώνα η ηλιοφάνεια είναι έντονη, η υγρασία, οι απότομες εναλλαγές θερμοκρασίας και η συχνά αφύσικη ηλιοφάνεια, κάνουν τη δική τους ζημιά στην επιδερμίδα. Όλες αυτές οι αλλαγές στην θερμοκρασία κάνουν το δέρμα να χάνει την υγρασία του και να φαίνεται ξηρό και άτονο.Αυτό σημαίνει, ότι η ρουτίνα ομορφιάς μας, συνεχίζει να έχει ανάγκη από λίγη παραπάνω προσοχή απ’ ότι συνήθως.

Οι αλκυονίδες μέρες τέλειωσαν, ή τελειώνουν όπου να᾽ ναι, και η γκρίζα ατμόσφαιρα επιστρέφει δυναμικά στην καθημερινότητά μας. 
Απολαύστε ωραίες γαλήνιες ημέρες στην επιδερμίδα σας, με τα καλλυντικά Mythos Cosmetics.






ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Στην Αθήνα το 1966 ,μια απλή ιδέα για φυσικά προϊόντα γέννησε η εταιρία Flax……….
Πρώτος της καρπός η οικογένεια προϊόντων LifoPlus .Μία ολοκληρωμένη σειρά φυτικών σφουγγαριών ,βασισμένη στο φυτό λούφα. Ακολούθησαν δυναμικά οι σειρές περιποίησης Clean Skin & Mythos καθιστώντας την εταιρία τους έναν από τους πρωτοπόρους της εποχής!!Η σειρά Mythos σχεδιάστηκε με βάση την ελιά. Συνδυάζοντας την με μια μεγάλη ποικιλία βοτάνων και καρπών δημιουργήσανε μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων ,που αξιοποιούν όλες τις ξεχωριστές ιδιότητες των φυσικών τους συστατικών .Στην νέα σειρά Mythos καινοτομήσανε με τις φυσικές και ήπιες φόρμουλες!!

Η σταθερή ανάπτυξή τους είχε σαν αποτέλεσμα το 1990 την επέκταση της εταιρίας στην διεθνή αγορά ,με την διάθεση των φυσικών τους προϊόντων σε ηπείρους υψηλών απαιτήσεων όπως Ευρώπη, Ασία, Αυστραλία.....
Στην εταιρεία Flax έχουν δεσμευτεί να παράγουν, προϊόντα υψηλής ποιότητας με σκοπό την ικανοποίηση των προσδοκιών του καταναλωτή τους. Με τον τρόπο αυτό έχουν όραμα, να κάνουν την εταιρεία Flax μια από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες στο χώρο της. Αυτό το όραμα μεταφράζεται στο να γίνουν τα προϊόντα Flax πρότυπα ποιότητας για τα προϊόντα της κατηγορίας τους. Σήμερα η δημιουργία νέων προϊόντων από αγνά φυσικά υλικά, αποτελεί  καθημερινά πάθος της εταιρίας!!!



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



MYTHOS 100% OLIVE- REFRESHING SHOWER GEL NIGHT BLOOMING JASMINE
(ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΤΙΚΟ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΓΙΑΣΕΜΙ)



Ξυπνήστε την διάθεση!

Λίγο το κρύο, λίγο ο μουντός καιρός, και οι αυξημένες υποχρεώσεις που έχει ο χειμώνας, ρίχνουν την ψυχολογία μας με αποτέλεσμα να αισθανόμαστε μια ανεξήγητη μελαγχολία, κόπωση, έλλειψη ενέργειας και να  πέφτουμε σε «χειμερία νάρκη». Για να μείνετε ευδιάθετοι και γεμάτοι ενέργεια κατα τη διάρκεια του χειμώνα, δεν αρκεί παρά να βάλετε στην καθημερινότητά σας πράγματα που σας ευχαριστούν και να δείτε την ομορφιά που οι χειμωνιάτικοι μήνες μπορούν να προσφέρουν.

H περιποίηση του δέρματος είναι ζωτικής σημασίας για τη συνολική υγεία του οργανισμού και δεν πρέπει να την αμελούμε. Επομένως, η φροντίδα του καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου είναι εξαιρετικά σημαντική για τη διατήρηση της υγείας και της ομορφιάς ολόκληρου του οργανισμού. Γι’ αυτό η σχολαστική φροντίδα και περιποίησή του είναι ιδιαίτερα σημαντική τώρα που η θερμοκρασία έχει εναλλαγές.
Το ντους είναι μια καλή και υγιεινή συνήθεια που θα πρέπει να τηρείτε καθημερινά. Κάνει το σώμα σας να αντιδρά αμέσως και διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα, ενισχύοντάς το και έχει αποδειχτεί ότι είναι πιο ωφέλιμο για το δέρμα σας και για μερικές σωματικές λειτουργίες.
Ένα αφρόλουτρο λίγων λεπτών μόνο μπορεί να μεταμορφωθεί σε ένα στιγμιαίο spa, σε μία εμπειρία που θα ξυπνήσετε τις αισθήσεις σας και θα αφήσετε την επιδερμίδα σας απαλή.

Κάτω από το νερό, χαρίστε ένα απολαυστικό μασάζ στο δέρμα σας. Χρησιμοποιήστε ένα τονωτικό αφρόλουτρο και πάρτε μια μαλακή βούρτσα και με κυκλικές κινήσεις «χαϊδέψτε» όλη την επιφάνεια της γυμνής πλάτης. Αντιμετωπίσετε το μπάνιο σας σαν μία ευκαιρία απόδρασης μέσα στη μέρα σας.
Αφήστε το νερό να τρέξει πάνω σας τονωτικό και αναζωογονητικό και βυθιστείτε σε μια χαλαρωτική, ανακουφιστική υδάτινη «αγκαλιά με το MYTHOS 100% OLIVE- REFRESHING SHOWER GEL NIGHT BLOOMING JASMINE.

Το MYTHOS 100% OLIVE- REFRESHING SHOWER GEL NIGHT BLOOMING JASMINE είναι πολυτελές αφρόλουτρο που προσφέρει μία αναζωογονητική αίσθηση που ξυπνά την επιδερμίδα και αποτελεί πηγή έμπνευσης, όπως υπαγορεύει η τέχνη της απόλαυσης του. Τονώνει τη διάθεση και χαλαρώνει το πνεύμα.
Σε ευχάριστη μορφή gel, δημιουργεί έναν αναζωογονητικό αφρό που απομακρύνει τους ρύπους και τις δυσάρεστες οσμές και ξεπλένεται εύκολα. Προσφέρει ευχάριστη αίσθηση στην επιδερμίδα, απόλυτη καθαριότητα και αξεπέραστη φρεσκάδα.
Το δυνατό άρωμα του γιασεμιού και τα οφέλη του, τρέφουν το δέρμα και φέρνουν τη φύση και την άνοιξη στο ντους σας. Eμπλουτισμένο με 100% οργανικό ελαιόλαδο, εκχύλισμα δάφνης & γιασεμιού, βιταμίνη Ε, αφήνει το δέρμα καθαρό, αναζωογονημένο, ενυδατωμένο και απαλά αρωματισμένο.

Το MYTHOS 100% OLIVE- REFRESHING SHOWER GEL NIGHT BLOOMING JASMINE είναι το αναζωογονητικό φίλτρο που ζητά το σώμα σας. Το 100% οργανικό ελαιόλαδο που είναι η βάση του λειτουργεί ως αντιοξειδωτικός και ενυδατικός  παράγοντας. Η βιταμίνη Ε είναι γνωστή για την αντιγηραντική της δράση ενώ το εκχύλισμα δάφνης & γιασεμιού για την τονωτική τους δράση. Αποτελεί την ιδανική καθημερινή περιποίηση του σώματος η οποία σας προσφέρει μία μοναδική αίσθηση δροσιάς και ευεξίας.
Βοηθά αποτελεσματικά στην ενυδάτωση και στην θρέψη του δέρματος, σας φέρνει άμεση ζωτικότητα και σας δίνει ενέργεια σε όλη την διάρκεια της ημέρας . Ενεργοποιεί, αυξάνει τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του δέρματός σας, ενώ απομακρύνει την κούραση και το άγχος. Είναι μια μοναδική θεραπεία για ένα τέλειο καθαρισμό του δέρματος και την ενυδάτωση του. Επιπλέον, σας βοηθά να αισθάνεστε αφυπνισμένοι, αφαιρεί την έλλειψη ύπνου και την κόπωση.

Νότες γιασεμιού, μπλέκονται και μεταμορφώνουν την ατμόσφαιρα του μπάνιου σου, προκαλώντας τις αισθήσεις σου.
Είναι σε υπέροχη και πρακτική συσκευασία, κατάλληλη και για τα ταξίδια σας.
Χαλαρώστε και απολαύστε το!

Κατάλληλο για όλη την οικογένεια.

Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε το αφρόλουτρο σε ένα σφουγγάρι και κάντε απαλό μασάζ σε υγρό δέρμα. Ξεβγάλατε πλήρως με ζεστό νερό.



MYTHOS 100% OLIVE CONCENTRATED BODY BUTTER –WHITE MUSK
(ΘΡΕΠΤΙΚΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΩΜΑΤΟΣ)


Απόλυτη ενυδάτωση σώματος!

Ακούγεται ίσως παράδοξο αλλά το χειμώνα η επιδερμίδα του σώματος- έστω και αν είναι καλά προστατευμένη μέσα σε χοντρά ρούχα- ταλαιπωρείται περισσότερο. Το κρύο και ο ξηρός αέρας στην ατμόσφαιρα είναι ο λόγος που τα επίπεδα υγρασίας στην επιφάνεια μειώνονται σημαντικά. Η ελλιπής περιποίηση σε συνδυασμό με το κρύο, που ως γνωστόν ταλαιπωρεί την επιδερμίδα μας, έχουν ως αποτέλεσμα να καταλήγουμε με ξηρό δέρμα. Η αίσθηση τραβήγματος, η θαμπή όψη, η άγρια υφή ή ακόμη και ο κνησμός είναι τα πιο χαρακτηριστικά συμπτώματα του ξηρού δέρματος και το «καμπανάκι» ότι πρέπει να αναλάβουμε δράση.

Μπορεί το ψύχος να αποτελεί τον σοβαρότερο παράγοντα αλλοίωσης της υγείας του ευαίσθητου δέρματος κάθε γυναίκας, ωστόσο υπάρχουν τρόποι για να διατηρήσετε την επιδερμίδα και το σώμα σας βελούδινο. Όμως, πώς ακριβώς θα το πετύχετε; Πώς λοιπόν, κόντρα στον καιρό, θα διατηρήσετε το δέρμα σας υγιές, απαλό, λαμπερό και νεανικό;
Σε αντίθεση με το πρόσωπο η επιδερμίδα του σώματος, αν και πιο παχιά, υπολείπεται σε σμηγματογόνους αδένες με αποτέλεσμα να στερείται του φυσικού της λιπαντικού και στεγανωτικού. Ως αποτέλεσμα, το νερό από τις κατώτερες στιβάδες του δέρματος εξατμίζεται πιο εύκολα και το δέρμα μπορεί να παρουσιάσει σημάδια ξηρότητας. Για να αποτρέψουμε τη διαδερμική απώλεια νερού, να αναπληρώσουμε τα απαραίτητα λιπίδια και να επαναφέρουμε τα επίπεδα υγρασίας, φροντίζουμε η ενυδάτωση του δέρματος να είναι καθημερινή.

Η ενυδάτωση είναι η πρωταρχική κίνηση για την περιποίηση της επιδερμίδας μας, το Α και το Ω. Όταν το δέρμα «διψάει», γίνεται θαμπό και άγριο και τότε δείχνουμε κουρασμένες και γερασμένες, όποια ηλικία κι αν έχουμε.
Η καθημερινή ενυδάτωση σώματος βοηθάει πολύ το δέρμα να φαίνεται και να είναι υγιές, αλλά πρέπει να παίζει και πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινή σας ρουτίνα ομορφιάς οποιαδήποτε εποχή του χρόνου!
Το MYTHOS 100% OLIVE CONCENTRATED BODY BUTTER –WHITE MUSK έρχεται μέσα στο χειμώνα να προσφέρει την απόλυτη ενυδάτωση σώματος με την ανανεωμένη και βελούδινη λύση που τρέφει το ξηρό δέρμα.

Το MYTHOS 100% OLIVE CONCENTRATED BODY BUTTERWHITE MUSK είναι θρεπτικό βούτυρο σώματος ,πλούσιας υφής, που διεισδύει βαθιά στο δέρμα προσφέροντας απαλότητα. Ενυδατώνει σε βάθος το ξηρό δέρμα και παρέχει αντιοξειδωτική προστασία, καθώς έχει εξαιρετικά μαλακτικές και ενυδατικές του ιδιότητες. Έχει ελαφρύτερη υφή ώστε να μην αφήνει λιπαρά κατάλοιπα στην επιδερμίδα, ενώ παράλληλα έχει υψηλή περιεκτικότητα σε ενυδατικά συστατικά, για να καταπραΰνει αμέσως το ξηρό δέρμα.
Περιέχει φυσικά συστατικά ,100% βιολογικό ελαιόλαδο, εκχύλισμα ροδιού, βούτυρο καριτέ, αμυγδαλέλαιο, λεκιθίνη, βιταμίνη Ε. Θρέφει, αποκαθιστά και προστατεύει το δέρμα από τις συνέπειες του κρύου, κλειδώνοντας όλη την φυσική ενυδάτωση του δέρματος. Το βούτυρο καριτέ (shea butter) γνωστό εδώ και χρόνια για τις μοναδικές του ευεργετικές ιδιότητες για την επιδερμίδα και για τα οφέλη που προσφέρει στην "μάχη" κατά των σημαδιών της γήρανσης στο δέρμα. Η βιταμίνη Ε που περιέχει, βοηθάει στην κυτταρική ανάπλαση και στη λείανση των ρυτίδων, διαθέτει δηλαδή αντιγηραντική δράση.
Η υφή του, μεταξένια και βουτυρώδης θα περιποιηθεί υπέροχα την επιδερμίδα σας, αφήνοντάς τη μαλακή σαν του μωρού! Μετά τη χρήση η επιδερμίδα παραμένει απαλή, λαμπερή, ενυδατωμένη.
Αυτό το πολυτελές βούτυρο σώματος απορροφάται άμεσα και διατηρεί την επιδερμίδα απαλή σαν βελούδο.

Η γλυκιά μυρωδιά της βανίλιας αφήνει το δέρμα υπέροχα αρωματισμένο, θα σας ανανεώσει τη διάθεση, ταξιδεύοντας σας σε έναν λουλουδιστό κήπο!

Είναι σε κομψή συσκευασία, κατάλληλη και για την τσάντα μας.
Ιδιαίτερα ευεργετικό για ξηρές περιοχές, όπως οι αγκώνες και οι φτέρνες.

Τρόπος χρήσης:

Το απλώνουμε σε καθαρή, νωπή επιδερμίδα την επιθυμητή ποσότητα. Κάντε μασάζ σε όλο το σώμα, επιμένοντας ιδιαίτερα στα σημεία που παρουσιάζουν περισσότερη ξηρότητα, όπως οι αγκώνες, τα γόνατα και τα πόδια. Επαναλάβετε κατα τη διάρκεια της ημέρας εάν είναι απαραίτητο.


MYTHOS 100% OLIVE EAU DE TOILETTE WHITE MUSK



Κάθε εποχή έχει και το άρωμά της!

Ο χειμώνας είναι μια εποχή που χαρακτηρίζεται πρωτίστως για τη μονοτονία του.
Μια μονοτονία που προσπαθείτε με κάθε τρόπο να τη «σπάσετε», προκειμένου να αισθανθείτε όμορφα, να ανανεώσετε τη διάθεσή σας και να νιώσετε ξανά γεμάτη αυτοπεποίθηση. Ωστόσο, ίσως οι τρόποι που χρησιμοποιείτε να μην αρκούν. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε στο μέγιστο βαθμό την αίσθηση της όσφρησης και δεν υπάρχει ιδανικότερη «οδός» από το να επιλέξετε ένα σαγηνευτικό, μεθυστικό άρωμα, που θα αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι του.
Κάθε άρωμα κρύβει μέσα του μια όμορφη ιστορία, μια μυστική συνταγή, μια έμπνευση και πολλά σπάνια και πολύτιμα συστατικά σε μια και μοναδική σύνθεση… Τα αρώματα λοιπόν, ως άλλα έργα τέχνης, αξίζουν τον θαυμασμό και τον σεβασμό μας!

Καμία γυναίκα δεν βγαίνει από το σπίτι της χωρίς πρώτα να έχει βάλει το αγαπημένο της άρωμα αφού το άρωμα είναι κάτι που αφήνετε πίσω σας απ’ όπου κι αν περνάτε. Ξυπνά τις αισθήσεις σας και προκαλεί τους γύρω μας με τις μοναδικές νότες του.
Ένα άρωμα χαρακτηρίζει αυτόν που το φοράει και πολλές φορές από αυτό μπορούμε να καταλάβουμε αρκετά και για την προσωπικότητα του. Το άρωμα, όπως και η εμφάνιση μπορεί να δημιουργήσουν μια πολύ καλή πρώτη εντύπωση. Τα αρώματα είναι ένας τρόπος να ξεχωρίσετε, να διεγείρετε τις αισθήσεις και να δημιουργήσετε έλξη. Το κατάλληλο άρωμα διαφέρει, ανάλογα με την περίσταση, την διάθεση και την εποχή του χρόνου.

Αγκαλιάστε την πιο θηλυκή σας πλευρά, υιοθετώντας ένα άρωμα που θα δώσει παραμυθένια διάσταση σε κάθε σας εμφάνιση. Αν αναρωτιέσαι ποιο είναι το ιδανικό άρωμα, τότε έχε κατά νου ότι κάθε σταγόνα από το MYTHOS 100% OLIVE EAU DE TOILETTE WHITE MUSK προσφέρει την απόλυτη εμπειρία!

Το EAU DE TOILETTE WHITE MUSK είναι ένα μοντέρνο αλλά ταυτόχρονα διαχρονικό άρωμα που γίνεται σύμβολο του εκλεπτυσμένου, λαμπερού στυλ. Η πολυτελής και βαθιά αισθησιακή σύνθεσή του αναμειγνύει πλούσια συστατικά, από τα οποία ξεχωρίζει ιδιαίτερα το κυκλάμινο και περγαμόντο.
Κομψό και πλούσιο, ταυτόχρονα έντονο και απαλό. To EAU DE TOILETTE WHITE MUSK μαγεύει τις αισθήσεις από την πρώτη επαφή. Ένα μεγαλοπρεπές άρωμα, ικανό να εκφράσει όλα τα γυναικεία συναισθήματα. Μια επιλογή σχεδιασμένη για τη μοντέρνα γυναίκα, η οποία είναι δυναμική χωρίς να χάνει τη θηλυκότητα και το χάρισμά της.

Ένα μοσχάτο, πούδρινο, λουλουδάτο eau de toilette, αντανακλά αναμνήσεις του παρελθόντος και πολύ νοσταλγικές στιγμές. θα σας γεμίσει χαρά και κάθε επαφή του με το δέρμα σας θα σας ταξιδέψει σε έναν υπέροχο κόσμο.
Ένα άρωμα με έντονη θηλυκότητα, ζωντάνια και αισθησιασμό, όλα αυτά γύρω από ένα λουλουδάτο πέπλο που ταιριάζει άψογα στην εποχή.  Πέρα από τη floral έκφρασή του, τυλίγεται γύρω από μια φρουτώδη ερμηνεία που το κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρον! Η μυρωδιά του παραμένει στην μύτη για ώρες και σε υπνωτίζει γλυκά. 
Προκλητικό, συναρπαστικό, με τη μοναδική απαστράπτουσα υφή, το μπουκάλι του είναι τρομερά glamour!

Μπορείτε να το φορέσετε οποιαδήποτε στιγμή και σε κάθε περίσταση.

Διατίθεται σε συσκευασία 50ml


Τρόπος χρήσης:

Ψεκάστε το στο εσωτερικό του χεριού σας. Πριν το μυρίσετε, αφήστε να περάσουν 1-2΄. Με την πρώτη εισπνοή, θα αντιληφθείτε τις νότες κορυφής, οι οποίες θα καθορίσουν αν σας αρέσει το άρωμα ή όχι. Για να διακρίνετε τις μεσαίες νότες, πρέπει να περάσει περίπου μισή ώρα. Τόσο είναι το διάστημα που χρειάζεται για να βγουν στην επιφάνεια οι μεσαίες νότες, οι οποίες τώρα αναμειγνύονται με τη μυρωδιά της επιδερμίδας. Για να αντιληφθείτε τις νότες βάσης, πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 2 ώρες. Οι νότες βάσης είναι η ομάδα που χρειάζεται το μεγαλύτερο διάστημα για να φανερωθεί, γι’ αυτό άλλωστε διαρκεί τις περισσότερες ώρες. Τα χρησιμοποιούμαι βάζοντας τα στον λαιμό, πίσω από τα αυτιά και στους καρπούς μας.







Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως τα προϊόντα Mythos Cosmetics είναι η «όαση» των ηλιόλουστων και θερμών ημερών, στην καρδιά του χειμώνα. Με τα ευφυή, πιστοποιημένα και υψηλής καλλυντικής αξίας προϊόντα της, εγγυώνται εξατομικευμένη αντιμετώπιση μέσα από διαφορετικές φόρμουλες για κάθε τύπο δέρματος και θεαματικά αποτελέσματα.
Οι φίνες υφές, τα δροσερά αρώματα, αλλά και η ξεχωριστή εμφάνιση δημιουργούν σίγουρα μια δυνατή πρόταση για την απαιτητική γυναίκα του σήμερα που αναζητά προϊόντα αποτελεσματικά, ασφαλή αλλά και οικονομικά προσιτά.
Η Mythos Cosmetics συνδυάζει όλα αυτά τα πλεονεκτήματα δημιουργώντας ένα πόλο έλξης για το γυναικείο κοινό , που ζητά να γνωρίσει κάτι νέο.

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Flax για την χορηγία των προϊόντων!!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.flax.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου