Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Dimitra Balsam review


Dimitra Balsam


To My Valentine!

Γειά σας Glamorous,

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια από τις πιο αγαπημένες γιορτές του χρόνου για κάθε ερωτευμένο ζευγάρι στον κόσμο. Η αγορά κινείται αρκετές ημέρες σε ρυθμούς «Αγίου Βαλεντίνου», με το κόκκινο χρώμα να πρωταγωνιστεί στις βιτρίνες των μαγαζιών. Ντεκόρ με αρκουδάκια, λουλούδια, καρδούλες, σοκολάτακια κυριαρχεί στα περισσότερα καταστήματα, υπενθυμίζοντας σε όλους ότι έρχεται η ημέρα του έρωτα. Η άφιξη της γιορτής των ερωτευμένων , φέρνει δύο βασικά θέματα στην επιφάνεια. Το πρώτο είναι η ευκαιρία να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας στους αγαπημένους μας. Το δεύτερο είναι η γνωστή δυσκολία αναζήτησης δώρου. Μία κίνηση, ένα δώρο έστω κι αν είναι συμβολικό, που να δείχνει ότι το άλλο σας μισό σας σκέφτεται και σας αγαπά, δε βλάπτει ποτέ.

Υπάρχει ιδανικό δώρο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Ας το παραδεχτούμε, η αναζήτηση του τέλειου μικρού κουτιού που θα μας γεμίσει χαρά, δεν είναι εύκολη. Οι γυναίκες είμαστε ένα «δύσκολο» κοινό. Ακόμη και ένα μικρό αντικείμενο, είναι ικανό να μας κάνει ευτυχισμένες, και να μας τονώσει το-πεσμένο κάποιες φορές-ηθικό μας, δίνοντάς μας δύναμη για να συνεχίσουμε. Υπερβολή; 

Νομίζω ότι αν είστε γυναίκα καταλαβαίνετε. Αρκετές φορές όμως και εμείς οι ίδιες δεν ξέρουμε τι ακριβώς θα θέλαμε, πόσο μάλλον ο σύντροφός μας, που περνάει ώρες προσπαθώντας να ανακαλύψει ένα πρωτότυπο αντικείμενο που θα εκφράζει την αγάπη του.
Είτε πιστεύετε σε αυτή τη γιορτή είτε όχι, το σίγουρο είναι πως o Άγιος Βαλεντίνος πρόκειται για μία πολύ καλή αφορμή για να λάβετε δώρα! Δεν είναι όμως απαραίτητο να σας τα φέρει κάποιος... Μπορείτε και μόνη σας να δείξετε στον εαυτό σας πόσο πολύ τον αγαπάτε και τον προσέχετε.

Αν λοιπόν δεν υπάρχει φτερωτό αγγελάκι να σας κάνει δώρο την ημέρα των ερωτευμένων, μην στεναχωριέστε! Εσείς ξέρετε καλύτερα από τον καθένα τι χρειάζεστε και τι σας αρέσει.

Τα καλά νέα είναι ότι η εταιρία Dimitra Balsam μας δίνει την αφορμή να πούμε «σ΄ αγαπώ» στον εαυτό μας ,χαρίζοντας του προϊόντα ομορφιάς.




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η ιστορία της εταιρείας “Dimitra” ξεκινάει το έτος 2011 , όταν δημιουργήσανε τα πρώτα τους φυσικά προϊόντα με κύριο συστατικό το βαλσαμέλαιο , από βαλσαμόχορτο  που καλλιεργείται στην περιοχή των Μετεώρων σε υψόμετρο 1000 μέτρων, σε βιολογικές πιστοποιημένες καλλιέργειες.  Με την πάροδο του χρόνου  η εταιρεία τους δημιούργησε μια σειρά προϊόντων συνδυάζοντας το βαλσαμέλαιο με φυσικά εκχυλίσματα , αιθέρια έλαια και μελισσοκομικά προϊόντα. 

Η εταιρεία μαζί με τους εξειδικευμένους επιστημονικούς  συνεργάτες, έχοντας την άριστη πρώτη ύλη στα χέρια τους, αναπτύσσουν και  βελτιώνουν συνεχώς τα προϊόντα,  εναρμονίζοντας την  αιχμή της τεχνολογίας και τις παραδοσιακές  μεθόδους  παραγωγής ,  έτσι ώστε να είναι ικανοί να ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις της αγοράς.  Όλα τα προϊόντα τους είναι 100% φυσικές συνθέσεις από πιστοποιημένα βιολογικά εκχυλίσματα, φυτικά έλαια και μελισσοκομικά προϊόντα.  Δεν περιέχουν parabens και δε δοκιμάζονται σε ζώα.




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:


Dimitra- BEE WAX OINTMENT
(ΚΕΡΑΛΟΙΦΗ)


Elixir of Life!

Το δέρμα μας υπακούει, όπως και το σώμα μας κάνει το ίδιο στις εναλλαγές του περιβάλλοντος και των εποχών. Αυτό το επιτυγχάνει συνήθως με επιτυχία, όμως υπάρχουν και οι περιπτώσεις εκείνες που αυτή η προσαρμογή δεν είναι εφικτή στον απόλυτο βαθμό.
Για αυτό η βαθιά ενυδάτωση θα πρέπει να είναι η βασική μέριμνά μας για τους χειμερινούς μήνες.
Ενδεικτικό της σημασίας που αποδίδει η πλειοψηφία των ειδικών στη σωστή ενυδάτωση είναι πως τη θεωρούν περισσότερο απαραίτητη από την κάλυψη άλλων αναγκών της επιδερμίδας: ακόμα και η αντιγήρανση μπαίνει σε δεύτερο πλάνο, εφόσον το αφυδατωμένο δέρμα δεν μπορεί να ασχοληθεί με καμία άλλη ανάγκη.
Η ενυδάτωση κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο σε ένα πρόγραμμα σωστής φροντίδας.

Όσο κι αν η σύγχρονη βιομηχανία της ομορφιάς μας βομβαρδίζει καθημερινά με καινοτόμα, δραστικά, ενεργά συστατικά που υπόσχονται λεία, φωτεινή, νεανική όψη και υφή , όταν η επιδερμίδα δεν ενυδατώνεται σωστά κανένα από τα παραπάνω δεν ….λειτουργεί.
Το ξέρουμε όλοι πολύ καλά πως η ενυδάτωση είναι η πρώτη και η πιο ουσιαστική φροντίδα της επιδερμίδας. Ανεξάρτητα από τον τύπο δέρματος ή την ηλικία. Όσο δραστικά κι αν είναι τα ενεργά συστατικά στη σύνθεση ενός προϊόντος καθημερινής περιποίησης δεν θα έχουν κανένα αποτέλεσμα αν, ταυτόχρονα και πάνω απ’ όλα, η επιδερμίδα δεν ενυδατώνεται σωστά. 
Η ενυδάτωση του προσώπου & σώματος είναι πολύ σημαντική όταν αναφερόμαστε στην υγεία της επιδερμίδας.  Ένα πρόσωπο το οποίο δεν είναι σωστά ενυδατωμένο εμφανίζει διάφορα αντιαισθητικά σημάδια ανάλογα με τον τύπο του δέρματος στον οποίο ανήκει. Τα σημάδια αυτά ποικίλουν από λεπτές γραμμές και τραχύτητα, μέχρι γυαλάδα και μαύρα στίγματα.

Το ενυδατωμένο δέρμα διατηρεί την ελαστικότητά του, είναι πιο απαλό και φυσικά πολύ πιο λαμπερό. Αν θέλετε λοιπόν να διατηρήσετε μια βελούδινη επιδερμίδα, τότε η καλή ενυδάτωση με Dimitra- BEE WAX OINTMENT είναι μια από τις καλύτερες λύσεις.

Γυναίκες αλλά και άντρες φαίνεται πως έχουν κάνει στροφή 180 μοιρών προς την πανάρχαια αυτή συνταγή, η οποία κερδίζει συνεχώς έδαφος έναντι των υπόλοιπων καλλυντικών αλοιφών. Προκειμένου λοιπόν να έχει κανείς ένα υγιές δέρμα κρίνεται επιβεβλημένη η σωστή ενυδάτωσή του με Dimitra- BEE WAX OINTMENT από νωρίς και με συνέπεια.
Η Dimitra- BEE WAX OINTMENT είναι μια φυσική εναλλακτική λύση και είναι καταπραϋντικό βάλσαμο σώματος που παρέχει γρήγορα αποτελέσματα. Είναι για την αποκατάσταση του δέρματος και περιλαμβάνει τις ενώσεις που είναι απαραίτητες για την ταχύτερη απορρόφηση και τη διαρκή προστασία.

Με πλούσια υφή για βαθιά ενυδάτωση και ελαστικότητα του δέρματος. Διεισδύει σε βάθος ενισχύοντας την φυσική υγρασία του δέρματος. Τυλίγει το δέρμα σε μία απαλή αίσθηση άνεσης. Πλούσιο, έχοντας καταπραϋντική σύνθεση, αφήνει το δέρμα βελούδινα απαλό και ενυδατωμένο.
Το μοναδικό μείγμα από βαλσαμέλαιο, πρόπολη και αιθέρια έλαια τσαγιόδεντρου και λεβάντας, δημιουργεί το απόλυτο αναλγητικό βάλσαμο για το σώμα, για να ηρεμήσει ακόμα και το πιο σφιχτό σώμα. Ενυδατώνει και τρέφει τις περιοχές του δέρματος, ενώ είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική σε περιπτώσεις ξηροδερμίας. Έχει αντισηπτικές ιδιότητες, καταπραΰνει το φλογισμένο και ερεθισμένο δέρμα και βοηθά στον περιορισμό της ξηροδερμίας. Απορροφάται άμεσα και δεν αφήνει κανένα ίχνος λιπαρότητας. Δεν αφήνει γυαλάδα ,αλλά αντίθετα ενυδατώνει….

Επίσης έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και αποτελεί «ασπίδα προστασίας» έναντι της περιβαλλοντικής ρύπανσης. Ενυδατώνει, ανακουφίζει και βοηθά την επιδερμίδα να προστατεύεται καθημερινά. Η επιδερμίδα ανακτά την ισορροπία της, καταπραΰνεται, είναι πιο απαλή και ελαστική.
Είναι ανάλαφρη  και αέρινη!

Προσφέρει ελαστικότητα στην επιδερμίδα σε πρόσωπο και σώμα και είναι ιδανική για καθημερινή χρήση απ’ όλη την οικογένεια.

Είναι σε όμορφο βαζάκι και μπορούμε να το έχουμε πάντα μαζί μας!!

Τρόπος χρήσης:

Συμπιέστε μια μικρή ποσότητα βάλσαμου στην παλάμη του χεριού σας και κάντε μασάζ σε προβληματικές περιοχές.



Dimitra- John’s Wort OIL WITH BIRCH AGAINST CELLULITE
(ΒΑΛΣΑΜΕΛΑΙΟ ΜΕ ΣΗΜΥΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ)



Φρένο στην κυτταρίτιδα!

Είναι το πιο κοινό πρόβλημα των απανταχού γυναικών στον πλανήτη γη. Απασχολεί τόσο τις νέες όσο και τις πιο ώριμες, τις αδύνατες αλλά και τις παχουλές. Ο λόγος στην κυτταρίτιδα, τον νούμερο ένα εχθρό της γυναικείας σιλουέτας που όταν εμφανίζεται, ...εγκαθίσταται για τα καλά, αλλοιώνοντας την όψη και τη λεία υφή της επιδερμίδας του σώματος. Οριστική λύση στο πρόβλημα, δεν φαίνεται να υπάρχει-προς το παρόν. Ωστόσο, αν την εντοπίσουμε έγκαιρα και επέμβουμε δραστικά, έχουμε πολλές πιθανότητες να διαπιστώσουμε σημαντική λείανση της επιδερμίδας. Το κλειδί στην επιτυχία του «εγχειρήματος» είναι, πρώτα από όλα η γνώση για το τι ακριβώς είναι η κυτταρίτιδα και, στη συνέχεια, η συνέπεια και η ολιστική αντιμετώπιση του προβλήματος, σε καθημερινή βάση.

Συνήθως αρχίζουμε να ενδιαφερόμαστε για την κυτταρίτιδα λίγο πριν βγούμε στην παραλία. Κι όμως ο μοναδικός τρόπος για να δούμε έστω και μια απαλή λείανση της περιοχής, είναι η συστηματική φροντίδα σε όλη τη διάρκεια του χρόνου. Γι’ αυτό και εμείς παραβιάζουμε τον άγραφο νόμο της beauty θεματολογίας, που την κατατάσσει την κυτταρίτιδα στα άρθρα εποχικού ενδιαφέροντος και θα ασχοληθούμε μ ‘αυτήν τώρα .

Είτε το αποφασίσετε τώρα λίγο , είτε οποιαδήποτε άλλη στιγμή, το σίγουρο είναι ότι αν θέλετε πολύ να βελτιώσετε ατέλειες στο σώμα σας θα τα καταφέρετε. Βάλτε το στο πρόγραμμα ακόμη και τώρα, γιατί προλαβαίνετε να εμφανιστείτε με άλλο σώμα, σφιχτό δέρμα και χωρίς ψωμάκια και κοιλιά .
Όσες θέλετε να αντιμετωπίσετε την κυτταρίτιδα μια πρόταση για καλλίγραμμους γλουτούς, σφιχτή κοιλιά, αδύνατα μπράτσα είναι με την δύναμη του Dimitra- John’s Wort OIL WITH BIRCH AGAINST CELLULITE.

Το Dimitra- John’s Wort OIL WITH BIRCH AGAINST CELLULITE δρα στα θεμέλια της κυτταρίτιδας, για ορατή λείανση της όψης φλοιού πορτοκαλιού. Είναι βαλσαμέλαιο σε συνδυασμό με τη θαυματουργή σημύδα και τα αιθέρια έλαια λιβανιού, δενδρολίβανου και λεβάντας καταπολεμούν αποτελεσματικά και εντελώς φυσικά την οιδηματική φύση της κυτταρίτιδας. Το εκχύλισμα θαλάσσιων φυκιών χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους.
Περιέχει ένα πρωτοποριακό συνδυασμό εξαιρετικών συστατικών με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, που δρουν απευθείας κατά της σκλήρυνσης του ινώδους ιστού που περιβάλλει τα λιποκύτταρα, ένας από τους βασικούς υπεύθυνους στη δημιουργία της όψης φλοιού πορτοκαλιού και επιτρέπει να αποκτήσουμε εντατική λείανση της όψης φλοιού πορτοκαλιού για σφριγηλό, λείο & αναδιαμορφωμένο δέρμα.

Έχει αναπτύξει ένα αποκλειστικό κυτταρικό σύμπλεγμα που ενεργοποιεί τη φυσική διαδικασία επανόρθωσης του δέρματος, χαρίζοντας ενέργεια μέσω των θρεπτικών συστατικών που στοχεύουν στην τόνωση των φυσικών λειτουργιών ανανέωσης της επιδερμίδας.. 
Η ενεργή δράση του, τονώνει και συσφίγγει τους ιστούς του δέρματος, απαλύνει το φαινόμενο της κυτταρίτιδας και επαναφέρει την ελαστικότητα και την λεία όψη στην επιδερμίδα σας. Ενεργοποιώντας τους μηχανισμούς παραγωγής του κολλαγόνου και της ελαστίνης, βοηθάει το δέρμα σας να δείχνει σφριγηλό, φρέσκο και υγιές. Αποτελεί την ιδανικότερη λύση για εσάς που θέλετε άμεσα και ορατά αποτελέσματα, από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές του.

Η υπερισχυμένη σύνθεση του βοηθά στη διάσπαση των λιπών.. Συγκεκριμένα σφίγγει και λειαίνει το δέρμα των ισχύων και των περιοχών που εμφανίζεται το πρόβλημα. Με δροσερή και ελαφριά υφή διεισδύει γρήγορα και αποτελεσματικά στη κυτταρίτιδα, βελτιώνοντας τη κυκλοφορία στον ενδοκυτταρικό χώρο των προσβεβλημένων περιοχών. Λειαίνει τη ‘’φλούδα πορτοκαλιού’’ και τις ραγάδες, χαρίζει σφικτή εμφάνιση και βελτιώνει οπτικά την σιλουέτα. Το σώμα σμιλεύεται και έχει τέλεια αποτελέσματα που θα μείνουν..

Έχει άμεσα ορατά αποτελέσματα αμέσως μετά την εφαρμογή. Προσφέρει άμεση, βέλτιστη λείανση του δέρματος , προσφέρει σύσφιγξη και βοηθά στην αποσυμφόρηση των αιμοφόρων αγγείων. Μετά από λίγες ημέρες , μειώνει ορατά την κυτταρίτιδα, η όψη φλοιού πορτοκαλιού σβήνει και το σώμα λεπταίνει.

Είναι σε όμορφη συσκευασία ,κατάλληλη και για τα ταξίδια μας.

Τρόπος χρήσης:

Το προϊόν αποδίδει εξαιρετικά σε συνεργασία με έντονο μασάζ δύο φορές την ημέρα, διεισδύοντας σε βάθος, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και την αποσυμφόρηση της λέμφου.Μετά την τρίτη εβδομάδα εφαρμογής τα αποτελέσματα είναι κιόλας ορατά, ιδίως όταν ακολουθείται μια δίαιτα πλούσια σε νερό και φρούτα αλλά και λίγη άσκηση.



Dimitra- SOAP WITH OLIVE OIL, St. John WORT OIL & SEA ALGAE
(Σαπούνι με λάδι ελιάς, βαλσαμέλαιο & θαλάσσια φύκια)



Κυτταρίτιδα: Πώς να κάνεις ειρήνη με τον «εχθρό»!

Η καθημερινή σύγχρονη ζωή με τους γρήγορους ρυθμούς και την ένταση προκαλούν έντονο άγχος, που σε συνδυασμό με τη μη ισορροπημένη διατροφή και τη καθιστική εργασία έχουν ως  αποτέλεσμα την εμφάνιση σημαντικών αισθητικών προβλημάτων στο σώμα. Ολικό και τοπικό πάχος, κυτταρίτιδα, τοξίνες.
Ας μην ξεχνάμε ,όσο μεγαλώνουμε η φυσική διαδικασία ανάπλασης των κυττάρων του δέρματος επιβραδύνεται σημαντικά. Το σώμα μας γίνεται όλο και πιο αργό στο να αποβάλλει τα νεκρά κύτταρα του δέρματός μας και να δημιουργεί νέα. Έτσι με την συσσώρευση των παλαιών κυττάρων στην επιφάνεια του δέρματος, φαίνεται να εγκαθίσταται μια θαμπάδα στην επιδερμίδα μας. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολική λιπαρότητα και κατά συνέπεια σε φραγμένους πόρους που με την σειρά τους δημιουργούν κηλίδες ή ακόμη και ακμή. . 
Αλλά το πιο ενοχλητικό πρόβλημα απ’ όλα παραμένει η κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος, τα οποία εκτός από το σώμα μας, αρκετές φορές επηρεάζουν και την αυτοπεποίθησή μας.
Καλό βέβαια είναι να προλαμβάνουμε καταστάσεις, ας μην ξεχνάμε ότι στην αρχαιότητα πίστευαν ότι η πρόληψη ήταν σημαντική και μάλιστα ο Ιπποκράτης, «Πατέρας της Ιατρικής» ήταν ο πρώτος που εισήγαγε την ολιστική προσέγγιση της υγείας και εκπαίδευσε για τη σημασία της πρόληψης έναντι της θεραπείας. Αξιοποίησε με επιστημονικό τρόπο τις θεραπευτικές ιδιότητες των βοτάνων και των αιθερίων ελαίων σε συνδυασμό με διάφορα είδη μαλάξεων και τη χρήση του νερού, σαν μέσο εξάγνισης και θεραπείας. Αυτές οι αρχές λειτουργίας του Ασκληπιείου του Ιπποκράτη, βρίσκουν εφαρμογή σήμερα, στις θεραπείες των προϊόντων Dimitra Balsam.

Για αυτό λοιπόν για να κερδίζουμε τον πολυπόθητο χρόνο προκειμένου να αντιμετωπίσουμε κάθε μικρό ή μεγάλο ψεγάδι της εμφάνισής μας χρησιμοποιούμαι το Dimitra- SOAP WITH OLIVE OIL, St. John WORT OIL & SEA ALGAE.

Αποδράστε ξεκινώντας με το Dimitra- SOAP WITH OLIVE OIL, St. John WORT OIL & SEA ALGAE και θα νιώσετε ότι βρίσκετε σε ένα μαγικό τόπο χαλάρωσης, φροντίδας του νου, του σώματος και της ψυχής. Ταξιδέψτε πίσω στο χρόνο μέσα από τα άριστα και αγνά προϊόντα από τους ωκεανούς και τη γη και ζήστε τα θαύματα της ευεξίας με μεθόδους που ανακαλύφθηκαν από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα. Το μυστικό βρίσκεται στον πλούτο της θάλασσας, στα φύκια και στα αποστάγματα αιθέριων ελαίων από φυτά. 

Με απολεπιστική δράση για τόνωση της μικροκυκλοφορίας και βελτίωση της όψης της επιδερμίδας. Οι αντιοξειδωτικοί παράγοντες που περιέχονται στο σαπούνι, εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες, που ευθύνονται για τη γήρανση του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα αναγεννά τα κύτταρα της επιδερμίδας που έχουν υποστεί βλάβες στο χόριο, βοηθώντας στην αποκατάσταση των ιστών. Χαρίζει σύσφιξη, ενώ το άρωμα του σε ταξιδεύει σε μακρινούς προορισμούς!! Πλούσιο σε βιταμίνη Ε  που  αναστρέφει τη διαδικασία φωτογύρανσης και αυξάνει τη φωτεινότητα του δέρματος. Ως ισχυρό αντιοξειδωτικό, η βιταμίνη Ε προστατεύει τις ίνες κολλαγόνου ανακουφίζει από την ξηρότητα και προάγει την απαλότητα της επιδερμίδας. Συνδυάζει τις θρεπτικές ιδιότητες του ελαιόλαδου με τις καταπραϋντικές και αντισηπτικές ιδιότητες του βαλσαμέλαιου. Δρα σαν φυσική ενυδάτωση που συντελεί στη διατήρηση της φυσικής υγρασίας του σώματος. Το σαπούνι αυτό αυξάνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας αφήνοντάς την απαλή και ενυδατωμένη.

Είναι σε βολικό σχήμα που είναι ότι πρέπει για χρήση μέσα στο ντους γιατί δεν υπάρχει ο φόβος να μας γλιστρήσει από το χέρι. Το δέρμα γίνεται τόσο ανανεωμένο και μαλακό που θα το λατρέψετε!

Είναι εύχρηστο απολεπιστικό σώματος και είναι σε όμορφη συσκευασία με υπέροχο άρωμα.
Δεν προκαλεί ερεθισμούς.
Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Τρόπος χρήσης:

Το χρησιμοποιούμαι κάνοντας μασάζ ομοιόμορφα στο μπάνιο με κυκλικές κινήσεις.




Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η εταιρεία Dimitra Balsam μας αποδεικνύει έμπρακτα την αγάπης για τις γυναίκες! Μια εταιρεία αφιερωμένη στη γυναίκα και στην ομορφιά της, με σκοπό να διευρύνει τον όρο «ομορφιά» για τις γυναίκες, επειδή πιστεύει ότι η αληθινή ομορφιά βρίσκεται σε όλες τις ηλικίες και σε όλους τους σωματότυπους! H αγάπη τους για τη φύση, η οποία υπήρξε και η κυριότερη πηγή για να αναζητήσει φυσικούς τρόπους παρασκευής, που να χαρίζουν ομορφιά και ευεξία ενώ ταυτόχρονα να περιποιούνται το δέρμα. Επιτρέψτε λοιπόν στο σώμα σας να ταξιδέψει με τα προϊόντα της Dimitra Balsam και προσφέρετε στον εαυτό σας υγεία και ομορφιά με τον πιο εύκολο και απολαυστικό τρόπο.



Ευχαριστώ πολύ την Dimitra Balsam για την χορηγία των προϊόντων.


Τα προϊόντα τα βρίσκετε εδώ:http://www.dimitra-balsam.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου