Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

Lactacyd review



Lactacyd



Το καλοκαιράκι, στην ακρογιαλιά!

Γειά σας Glamorous,

Καλοκαιράκι! Συνδεδεμένο με στιγμές ανεμελιάς και ξεκούρασης που τόσο επιζητούμε όλη τη χρονιά. Βόλτες στην αμμουδιά, κολύμπι στα αρμυρισμένα νερά και στις πισίνες, και ατέλειωτες ώρες στην παραλία.
Και ενώ περιμένουμε με ανυπομονησία να απολαύσουμε τις καταγάλανες θάλασσες και να χαλαρώσουμε στις παραλίες, οι απαιτήσεις της ευαίσθητης περιοχής για καθημερινή φροντίδα μας βάζουν σε σκέψεις, μιας και το κολύμπι αλλά και η άμμος κρύβουν κινδύνους που πρέπει να προλάβουμε.
Η φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής είναι ιδιαίτερα σημαντική και πρέπει να γίνεται σωστά, κάθε μέρα, σε κάθε ηλικία. Το καλοκαίρι,  όντας  πιο εκτεθειμένες σε επίφοβους παράγοντες, είναι πιθανόν να προκύψουν ανεπιθύμητες ενοχλήσεις στην περιοχή, όπως λοιμώξεις και κολπίτιδες.   

Αναρωτιέστε πως θα προστατεύσετε τη γενετική περιοχή σας αποτελεσματικά; Ευτυχώς υπάρχει λύση και δεν είναι άλλη από τον καθημερινό καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής χρησιμοποιώντας προϊόντα Lactacyd που σέβονται το pH και την χλωρίδα του γυναικείου κόλπου.



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Το Lactacyd  παράχθηκε για πρώτη φορά στη Γαλλία το 1950 από επιστήμονες που ήθελαν να δημιουργήσουν ένα αποτελεσματικό προϊόν για την πρόληψη του ερεθισμού της ευαίσθητης περιοχής. Κατά τη διάρκεια αναζήτησης  των καλύτερων συστατικών, ανακάλυψαν την αξία του γαλακτικού οξέος. Το γαλακτικό οξύ παράγεται φυσιολογικά από το γυναικείο σώμα ως προστασία για την ευαίσθητη περιοχή. Το αποτέλεσμα της έρευνάς τους ήταν ένα προϊόν καθαρισμού που προσφέρει στις γυναίκες την απαλότητα που αναζητούν για την καθημερινή τους υγιεινή. 
Η αποτελεσματικότητα και η ανεκτικότητα αυτού του ήπιου καθαριστικού έχει αποδειχθεί από πολλές δοκιμές και επιβεβαιώθηκε με τη χρήση από εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Η υγεία της γυναίκας απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα.
Με περισσότερα από 60 χρόνια εξειδίκευσης και Νο1 προϊόν Παγκοσμίως,  το Lactacyd  είναι ο ειδικός για τη γυναικεία υγιεινή, με μια κληρονομιά αφιερωμένη στη φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής.


Τα προϊόντα που χρησιμοποίησα είναι:




LACTACYD PREBIOTIC PLUS



Ευαίσθητη περιοχή χωρίς… ευαισθησίες και το καλοκαίρι!


Ετοιμάζετε ήδη τη βαλίτσα των διακοπών σας; Καλοκαίρι σημαίνει αποδράσεις στις κοντινές ή λιγότερο κοντινές παραλίες, κολύμπι, ηλιοθεραπεία, ανεμελιά, διασκέδαση και άνοδο της λίμπιντο, τα οποία εγκυμονούν κινδύνους για τη γυναικολογική υγεία.
Έχει παρατηρηθεί κατακόρυφη αύξηση των μολύνσεων στις γυναίκες κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, οι οποίες αφέθηκαν στην απόλαυση και την ανεμελιά της εποχής θέτοντας σε δοκιμασία τους φυσικούς μηχανισμούς άμυνας και προστασίας της ευαίσθητης περιοχής.
Ο γυναικείος κόλπος οφείλει την ευρωστία του στη φυσική του χλωρίδα, η οποία αποτελεί φυσικό σύστημα αυτοάμυνας για την προστασία του. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες δημιουργείται ο κίνδυνος η φυσιολογική ισορροπία του κόλπου να διαταραχθεί και να εμφανιστούν ανεπιθύμητες λοιμώξεις. 
Μια υγιής και ισορροπημένη χλωρίδα, βοηθά την ευαίσθητη περιοχή να παραμείνει απαλλαγμένη από δυσάρεστες ενοχλήσεις, όλη μέρα, κάθε μέρα!

Για να το επιτύχετε αυτό, είναι σημαντικό να επιλέγετε προϊόντα καθαρισμού που περιέχουν συστατικά τα οποία εναρμονίζονται με τις ανάγκες του γυναικείου οργανισμού, όπως το Lactacyd PREBIOTIC PLUS.
Είναι το νέο, ειδικά σχεδιασμένο προϊόν για γυναίκες που είναι επιρρεπείς στις κολπικές λοιμώξεις!

Εμπλουτισμένο με Πρεβιοτικά & Φυσικό L-γαλακτικό οξύ για την αποκατάσταση και διατήρηση της ισορροπίας της ευαίσθητης περιοχής.
Η βασική του σύσταση είναι αυτή που κάνει τη διαφορά καθώς, από τη μία πλευρά, τα πρεβιοτικά είναι θρεπτικά συστατικά για τα βακτήρια που συμβάλλουν στη δημιουργία ενός υγιούς περιβάλλοντος για το μικροβίωμα του δέρματος, ενώ από την άλλη, το γαλακτικό οξύ δημιουργεί ένα φυσικά όξινο περιβάλλον.

Το Lactacyd  PREBIOTIC PLUS είναι ήπιο και κατάλληλο για καθημερινή χρήση. Πρόκειται για μία γαλακτώδες, απαλή λοσιόν καθαρισμού που εξασφαλίζει την καθημερινή φροντίδα για την ευαίσθητη περιοχή του σώματος.
Αποκαθιστά και διατηρεί την ισορροπία της ευαίσθητης περιοχής, χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς και ξηρότητα. Είναι ένα προϊόν δερματολογικά και γυναικολογικά ελεγμένο που ενισχύει τη φυσική μικροχλωρίδα της ευαίσθητης περιοχής. Η σύνθεσή του είναι ελαφριά, εξισορροπώντας το pH του δέρματος (pH 4.5), χωρίς να διαταράσσει τη φυσιολογική ισορροπία του βλεννογόνου. 
Καθώς το καλοκαίρι έφτασε και οι καλοκαιρινές αποδράσεις πλησιάζουν, μη ξεχάσετε να προσθέσετε στη βαλίτσα σας το Lactacyd  PREBIOTIC PLUS! Είναι σε πρακτικό, εύχρηστο, λευκό μπουκάλι με χαρακτηριστικό γαλάζιο χρώμα, κατάλληλο και για ταξίδια.

Τρόπος χρήσης:

Προσθέστε στην παλάμη του χεριού σας και εφαρμόστε σε βρεγμένο δέρμα. Ξεπλύνετε καλά.




LACTACYD FRESH


Όπως λέμε φρεσκάδα για όλο το καλοκαίρι!

Οι γυναίκες μαθαίνουμε από μικρή ηλικία να φροντίζουμε τόσο την εξωτερική μας εμφάνιση, όσο και την υγιεινή μας.
Ένα από τα σημεία του σώματος που γίνεται προτεραιότητα είναι η ευαίσθητη περιοχή. Επισκεπτόμαστε το γυναικολόγο μας, κάνουμε τις τακτικές μας εξετάσεις και βρίσκουμε τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης.
Καθώς μπαίνουμε όλο και πιο πολύ στο καλοκαίρι και αυξάνονται οι θερμοκρασίες, κάνει την εμφάνισή του όλο και πιο έντονα ένα δυσάρεστο φαινόμενο, αυτό της δυσοσμίας της ευαίσθητης περιοχής, μια κατάσταση που μας κάνει να αισθανόμαστε άβολα.
Υπάρχουν βέβαια φορές που μια αλλαγή στην οσμή του κόλπου μπορεί να σηματοδοτεί κάποιο πρόβλημα, αφού σημαίνει ότι έχει μεταβληθεί η ισορροπία του pH και αυτό συνδέεται με αιτίες όπως για παράδειγμα μια πιθανή μόλυνση.

Οι δυσάρεστες οσμές στην ευαίσθητη περιοχή είναι κάτι που όλες οι γυναίκες αντιμετωπίζουν κάποια στιγμή στη ζωή τους.
Για να εξασφαλίσετε τη σωστή υγιεινή, και να αποτρέψετε δυσάρεστες οσμές, κάνετε την καθαριότητα της ευαίσθητης περιοχής συνήθεια με σύμμαχό σας το Lactacyd Fresh.

Το Lactacyd Fresh είναι ένα ιδιαίτερα αναζωογονητικό καθαριστικό gel, με σύνθεση που παρέχει φρεσκάδα που διαρκεί και  πρόληψη έναντι της δυσοσμίας . Η σύνθεση του χωρίς σαπούνι με τριπλή δράση είναι εμπλουτισμένη με ένα μίγμα φυσικού L- γαλακτικού οξέος, μενθόλης και deo active complex ®, ώστε να σας προσφέρει αίσθημα δροσιάς και αναζωογόνησης, ενώ βοηθά στην  πρόληψη της δυσοσμίας και σέβεται τη φυσική χλωρίδα της ευαίσθητης περιοχής.

Θα το βρείτε σε πρακτικό λευκό μπουκάλι με χαρακτηριστικό πράσινο χρώμα,  κατάλληλο και για ταξίδια.
Νιώστε φρεσκάδα και αυτοπεποίθηση όλη μέρα!


Τρόπος χρήσης:


Προσθέστε στην παλάμη του χεριού σας και εφαρμόστε σε βρεγμένο δέρμα. Μπορεί να χρησιμοποιείται καθημερινά.



LACTACYD MOIST LUBRICANT


Γνωρίζατε πως έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε λιπαντικά για τη λίπανση της ευαίσθητης περιοχής σας;
Η απώλεια φυσικής λίπανσης στην ευαίσθητη περιοχή σχετίζεται συνήθως με ορμονικές αλλαγές, και σχεδόν πάντα με τη μείωση των επιπέδων των οιστρογόνων. Αν ο κόλπος σας δε λιπαίνεται επαρκώς, η σεξουαλική επαφή μπορεί να γίνει επίπονη. Επίσης, μπορεί να δημιουργηθούν μικρές εκδορές.

Το δέρμα στην περιοχή είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και το ξηρό δέρμα μπορεί να προκαλέσει εύκολα δυσφορία. Το πιο ανησυχητικό είναι πως επηρεάζονται οι σεξουαλικές σας σχέσεις.

Έτσι, χρειάζονται πού και πού... ενισχύσεις!

Υπάρχει πληθώρα λιπαντικών που μπορούν να βοηθήσουν στην κολπική ξηρότητα. Στην αγορά κυκλοφορούν τρία είδη λιπαντικού: με βάση το νερό, με βάση τη σιλικόνη και με βάση το λάδι. Όσα έχουν ως βάση το νερό είναι και τα πιο ασφαλή, καθώς δεν προκαλούν ερεθισμούς.

Σύμμαχός σας σε περίπτωση κολπικής ξηρότητας είναι το LACTAMOIST LUBRICANT.

Πρόκειται για το προσωπικό σας λιπαντικό που μιμείται τη φυσική λίπανση του κόλπου ενώ παράλληλα ανακουφίζει από τριβές που σχετίζονται με την ξηρότητα κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Προσφέρει εντατική ενυδάτωση, διατηρώντας παράλληλα τη φυσική ισορροπία του pH.
Επιπλέον, περιέχει φυσικό L-Γαλακτικό οξύ, το οποίο ευνοεί την ισορροπία της κολπικής χλωρίδας και δεν περιέχει άρωμα ή πρόσθετες χρωστικές ουσίες! Χρησιμοποιείστε το LACTAMOIST LUBRICANT χωρίς ενδοιασμούς, αφού είναι υποαλλεργικό, δερματολογικά ελεγμένο, και συμβατό με προφυλακτικά.

Η χρήση του μπορεί να βοηθήσει:

  • Στην αντιμετώπιση της ξηρότητας του κόλπου, βελτιώνοντας έτσι το αίσθημα άνεσης.
  • Στον περιορισμό του πυελικού πόνου συμπεριλαμβανομένης της επώδυνης συνουσίας (δυσπαρευνία).
  • Στη βελτίωση του αισθήματος άνεσης και απόλαυσης κατά τη σεξουαλική επαφή.
  • Στη συνέχεια των σεξουαλικών επαφών μετεγχειρητικά (μετά από επέμβαση πρόπτωσης της μήτρας ή υστερεκτομής).
  • Στην αποφυγή των εκδορών ή του σχισίματος των κολπικών και πρωκτικών ιστών.
  • Στη βελτίωση του αισθήματος άνεσης κατά την εισαγωγή ενδοκολπικών ή ορθικών φαρμάκων, π.χ. υπόθετα (από το ορθό ή κολπικά).
  • Στη διευκόλυνση της εισαγωγής ιατροτεχνολογικών εξαρτημάτων π.χ. κολποδιαστολείς, καθετήρες, όργανα ασκήσεων της πυέλου.
  • Στην αποφυγή του σχισίματος των προφυλακτικών ή την ολίσθησή τους.


Τρόπος χρήσης:

Εφαρμογή αρκούσας ποσότητας στην είσοδο του κόλπου ή στην περιοχή του σώματος που απαιτεί λίπανση. Η ποσότητα που θα χρησιμοποιηθεί εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τις ατομικές ανάγκες για καλύτερη λίπανση.




Το Lactacyd, με 60 χρόνια εξειδίκευσης και Νο1 προϊόν Παγκοσμίως,  δημιούργησε μία ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων φροντίδας της ευαίσθητης περιοχής που είναι γυναικολογικά και δερματολογικά ελεγμένα, με φυσικά ενεργά συστατικά, ώστε να είναι ασφαλή αλλά και ήπια.


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Lactacyd για την χορηγία των προϊόντων!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ: www.lactacyd.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου