Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

Escargot de Crete review


Escargot de Crete



Ήλιος: ναι μεν αλλά!

Γειά σας Glamorous,

Το καλοκαίρι μας έχει χτυπήσει την πόρτα και μαζί με αυτό ο καλύτερος φίλος του, ο ήλιος! Ωστόσο, παρόλο τις ευεργετικές του ιδιότητες και εξαιτίας της τρύπας του όζοντος που όλο και μεγαλώνει τα τελευταία χρόνια, δε πρέπει να ξεχνάμε πόσο βλαβερές συνέπειες έχει στο δέρμα μας αλλά και στο αισθητήριο όργανο της όρασης, τα μάτια μας! Είναι φίλος μας αλλά αν δεν προσέξουμε, μπορεί εύκολα να γίνει εχθρός της επιδερμίδας μας.
Η πολύ ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια, το κινητό βλέφαρο, το μεσόφρυο , το πόδι της χήνας αλλά και τα χείλια είναι εκείνα που βάλλονται σημαντικά από την ηλιακή ακτινοβολία. Αυτό έχει ως συνέπεια την πρόωρη γήρανση που έρχεται πιο γρήγορα απ' ότι στο υπόλοιπο δέρμα, κάνοντας τις πρώτες ρυτίδες γύρω από τα μάτια  και τα χείλια να κάνουν την εμφάνισή τους. Τα σημάδια που μας βοηθούν να αναγνωρίσουμε το φαινόμενο αυτό είναι οι λεπτές γραμμές ή αλλιώς γραμμές αφυδάτωσης, η ρυτίδωση. Ακόμη, η παρατεταμένη και χωρίς προστασία έκθεση στον ήλιο μπορεί να αυξήσει τις ελεύθερες ρίζες στο σώμα μας.

Η προστασία τους λοιπόν θα πρέπει να αποτελεί πάντοτε προτεραιότητα προκειμένου να αποφεύγονται προβλήματα.

Πως λοιπόν θα προστατέψουμε τα μάτια & χείλια μας;

Η χρήση εξειδικευμένων κρεμών ματιών στην περιοχή είναι απαραίτητη, ώστε να ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανότητες πρόωρης γήρανσης και μας παρέχουν άμεση προστασία αλλά και περιποίηση αναλόγως τον κάθε τύπο δέρματος αλλά και την ηλικία. Σημαντικό, επίσης, είναι να δρουν αντιοξειδωτικά, κατά των ελευθέρων ριζών, υπεύθυνων για τη γήρανση του δέρματος.

Σκέφτεστε καλύτερο σύμμαχο κατά των ρυτίδων από την κρέμα ματιών & χειλιών της εταιρίας Escargot de Crete; Σίγουρα όχι!





ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η Escargot de Crete εδώ και 12 χρόνια διαθέτει τις δικές της πρότυπες μονάδες εκτροφής σαλιγκαριών Helix aspersa στην Κρήτη, όπου παράγει καινοτόμα προϊόντα, τόσο στο χώρο των τροφίμων όσο και στο χώρο των καλλυντικών. Παράλληλα, δέχεται οργανωμένες τουριστικές επισκέψεις στις εγκαταστάσεις της, ώστε να γνωρίσουν όλοι τον υπέροχο κόσμο των σαλιγκαριών, τον υπέροχο κόσμο της Escargot de Crete.




Το προϊόν που δοκίμασα είναι:



Panacea3 24h Eye & lip Cream
(Panacea3 24ωρη κρέμα ματιών και χειλιών)



Στο ίδιο μήκος κύματος με την επιδερμίδα του προσώπου οι ανάγκες της ευαίσθητης περιοχής γύρω από τα μάτια και τα χείλια στο πέρασμα του χρόνου αλλάζουν.
Όσο κι αν έχουν μπει πια για τα καλά στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας , υπάρχουν ακόμη «φωνές» που θέλουν την κρέμα ματιών & χειλιών, ως περιττή πολυτέλεια ιδιαίτερα στις νεανικές ηλικίες, που όλα λειτουργούν ρολόι. Κι όμως αυτή η μικρή περιοχή στην επιδερμίδα του προσώπου, έχει από πολύ νωρίς ανάγκη τις ειδικά σχεδιασμένες συνθέσεις…

Είτε μας αρέσει είχε όχι, είναι νόμος της φύσης. Ο χρόνος διαλέγει την περιοχή γύρω από τα μάτια & χείλια για να κάνει την πρώτη του εμφάνιση. Εξάλλου φτάνει μόνο να αγγίξουμε την επιδερμίδα σε αυτή την περιοχή για να αντιληφθούμε πόσο λεπτή είναι, σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο σημείο του προσώπου. Η επιδερμίδα, επίσης, καταπονείται καθημερινά από τις εκούσιες ή ακούσιες γκριμάτσες μας, από τη διαρκή κίνηση των βλεφάρων και βέβαια από το οξειδωτικό στρες που προκαλεί στα κύτταρά της το εχθρικό περιβάλλον. Οι ιδιαιτερότητες αυτές οδηγούν στις λεπτές ακτινωτές ρυτίδες που σχηματίζονται στις εξωτερικές γωνίες των ματιών, το γνωστό «πόδι της χήνας».
Το πιο δυνατό σημείο του προσώπου, τα μάτια, χρειάζονται ειδική φροντίδα για να δείχνουν πάντα λαμπερά και νεανικά. Σε μας λοιπόν δεν απομένει παρά να τα αναγνωρίζουμε, να εντοπίζουμε τις αιτίες και να αναζητούμε τη λύση αποκλειστικά στη στοχευμένη περιποίηση.

Έχετε παρατηρήσει πως τις μέρες που δεν κοιμάστε καλά ή αρκετές ώρες, το πρωί ξυπνάτε με μαύρους κύκλους και με ένα ενοχλητικό πρήξιμο κάτω από τα μάτια σας. Τους έχετε αντιμετωπίσει με κάθε φυσικό τρόπο που υπάρχει, αλλά μάλλον πρέπει να το πάρετε απόφαση και να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε μία κρέμα ματιών, καθώς με τα ενεργά συστατικά που περιέχει θα σας δώσει τη δυνατότητα να αποκτήσετε ξανά βλέμμα φωτεινό και ξεκούραστο.
Τα μάτια χρειάζονται μια πιο εξειδικευμένη φροντίδα και εδώ έρχεται να βοηθήσει ένα στοχευμένο «όπλο» που αξιοποιεί τη δύναμη του στο δέρμα μας και είναι η κρέμα ματιών & χειλιών Panacea3 24h Eye & lip Cream.

Η Panacea3 24h Eye & lip Cream είναι μια ανάλαφρη, αντιρυτιδική κρέμα για την περιοχή γύρω από τα μάτια και τα χείλια, που αναπλάθει την επιδερμίδα της περιοχής. Η κρέμα ματιών και χειλιών Panacea3 μειώνει τις λεπτές γραμμές των ματιών και χειλιών, ενυδατώνει, αναπλάθει και αναδιαμορφώνει το περίγραμμα των δύο περιοχών, επαναπροσδιορίζει τον τόνο και επαναφέρει όγκο και ελαστικότητα. Καταπολεμά οιδήματα και κύκλους. Εντατική δράση απέναντι στα σημάδια του χρόνου. Λάμψη - όγκος - απαλότητα - ελαστικότητα - λεύκανση. Ασπίδα προστασίας στο εχθρικό περιβάλλον για το δέρμα.

Xάρη στο πολύτιμο συστατικό της κρέμας , το έκκριμα σαλιγκαριών της Escargot de Crete το οποίο βοηθάει στην μικροκυκλοφορία των τριχοειδών και των αιμοφόρων αγγείων και ενεργοποιεί όλα τα συστατικά που χρειάζεται το δέρμα για την βέλτιστη λειτουργία του. Ο ρόλος του είναι διπλός: από την μία προσφέρει στο δέρμα τα σημαντικότερα συστατικά που απαιτούνται όπως κολλαγόνο, ελαστίνη, Υαλουρονικό, πεπτίδια, αλλαντοΐνη και από την άλλη ωθεί τους ίδιους τους μηχανισμούς του δέρματος να παράγουν τις απαιτούμενες ποσότητες ενεργών συστατικών για την νεανική λειτουργία του. Η σύνθεση της κρέμας από υψηλής ποιότητας συστατικά αποτελούν πολύ προσεχτικές επιλογές για να υπάρχει το μέγιστο αποτέλεσμα σε συνδυασμό με το πλούσιο και ισχυρό έκκριμα. Το λάδι τζοτζόμπα ρυθμίζει και ισορροπεί το ανθρώπινο σμήγμα. Το βερυκοκέλαιο προσφέρει τις κατάλληλες βιταμίνες και αντιοξειδωτικά. Το βούτυρο του καφέ και το εκχύλισμα αγγουριού βοηθάει στην μικροκυκλοφορία και αποστράγγιση του οιδήματος και των μαύρων κύκλων και καταπραΰνει από την αίσθηση της κούρασης. Η βιταμίνη Ε είναι ένα ισχυρό φυσικό αντιοξειδωτικό.
Αμέσως θα νιώσετε την επιδερμίδα ενυδατωμένη και ελαστική και θα αποκτήσετε ορατά νεανικό και ξεκούραστο βλέμμα.

Η Panacea3 24h Eye & lip Cream καλύπτει τα σημάδια της κόπωσης και απαλύνει τις ρυτίδες έκφρασης, φωτίζει και ενυδατώνει. Ειδικά σχεδιασμένη να προστατεύει τους πιο ευαίσθητους ιστούς του προσώπου, διορθώνει επίκτητες ατέλειες αφήνοντας το δέρμα εμφανώς πιο νεανικό και λαμπερό.

Ορατά αποτελέσματα από την πρώτη εφαρμογή!
Το άρωμα της είναι διακριτικό!! Είναι σε κομψή γυάλινη συσκευασία.

Για όλους τους τύπους δέρματος.

Τρόπος χρήσης:

Απλώστε μικρές ποσότητες πρωί και βράδυ γύρω από την περιοχή των ματιών με δακτυλοπιέσεις από την εσωτερική γωνία των ματιών προς την εξωτερική, 3 φορές, ώστε να πετύχετε την μείωση των οιδημάτων και των μαύρων κύκλων και 3 φορές με αντίθετη φορά για να μειώσετε τις γραμμές. Σε κάθε περίπτωση αποφύγετε την εσωτερική περιοχή των ματιών. Δεν χρειάζεται η κρέμα να φορεθεί σύριζα με τον οφθαλμό καθώς τα ενεργά συστατικά απορροφώνται και μεταφέρονται από την θερμότητα που αναπτύσσεται από τα τριχοειδή και τα αιμοφόρα αγγεία.
Επίσης μπορεί να φορεθεί και στην κάτω περιοχή των φρυδιών.
Για την περιοχή των χειλιών απλώστε την κρέμα γύρω και πάνω στα χείλη.
Δεν προκαλεί αλλεργίες ή ερεθισμούς αλλά βοηθάει στην αντιμετώπισή τους.
Για το καλύτερο αποτέλεσμα συνιστάται η χρήση της κρέμας πρωί και βράδυ και όπως και να ‘χει τουλάχιστον μία φορά την ημέρα.



Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η εταιρία Escargot de Crete θέλει το καλοκαίρι να είμαστε λαμπερές και ανανεωμένες. Να αναδείξετε τα χαρακτηριστικά που σας κάνουν ξεχωριστές. Μας προτρέπει να “καλομάθουμε” τον εαυτό μας ,με προϊόντα που μας δίνουν λάμψη και φροντίδα στην επιδερμίδα μας.. δώρα ομορφιάς για εμάς. Για να είμαστε όμορφες και με καλή διάθεση φροντίζουμε από νωρίς την περιποίησή μας με προϊόντα Escargot de Crete.
Η Escargot de Crete συνδυάζει όλα αυτά τα πλεονεκτήματα δημιουργώντας ένα πόλο έλξης για το γυναικείο κοινό του που ζητά να γνωρίσει κάτι νέο.


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Escargot de Crete για την χορηγία των προϊόντων!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://www.panacea3.gr/el/index.html








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου