Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

Natans Review


Natans


Summer mood always ON!

Γειά σας Glamorous,

Είναι δεδομένο ότι τους ζεστούς μήνες η διάθεσή μας «ανεβαίνει», ιδιαίτερα σε μια χώρα όπως η Ελλάδα. Η πιο αγαπημένη εποχή του χρόνου είναι μία κανονική πρόκληση για το καθημερινό μακιγιάζ. Βλέμμα που θυμίζει τροπική παραλία, χείλη σαν ζουμερά καλοκαιρινά φρούτα, ηλιοκαμένη όψη που φέρνει στο μυαλό τις διακοπές.
Υπάρχουν συνήθειες όμως που αν και πρόθεσή τους είναι ν’ αρέσουν, το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά αντιαισθητικό.
Το μακιγιάζ είναι τέχνη και αν δεν γνωρίζετε τους κανόνες είναι καλύτερο ή να συμβουλευτείτε ειδικό ή να επιλέξετε τρόπους ασφαλείς που δεν θα σας εκθέσει το αποτέλεσμα.

Ο ήλιος, η υγρασία και η ζέστη αλλοιώνουν το μακιγιάζ και ταλαιπωρούν την επιδερμίδα. Είναι ενδεικτικό ότι σε κοινωνικά γεγονότα που γίνονται τους καλοκαιρινούς μήνες, όπως γάμοι και βαφτίσεις, βλέπουμε κυρίες να έχουν επιχειρήσει να «καμουφλάρουν» τα σημάδια του χρόνου, αλλά και η υπερβολική χρήση make up και πούδρας εμφανίζει τελικά εντονότερο το πρόβλημα, σε συνδυασμό με τον ιδρώτα και τη ζέστη.
Τους ζεστούς μήνες, το make up πρέπει να περιορίζεται, να γίνεται πιο ελαφρύ και αναδεικνύει την αξία της φυσικής ομορφιάς. Οι προτάσεις είναι πολλές και εμπνέουν για να δημιουργήσουμε με διαφορετικό μακιγιάζ, ανάλογα με τη διάθεση και το στυλ μας, την εικόνα που θα αναδείξει περισσότερο τα χαρακτηριστικά μας και θα προβάλλει την ομορφιά μας.

Αν, λοιπόν, ψάχνετε κάτι όμορφο, αλλά από την άλλη πλευρά χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία , τότε σας προτείνουμε μοναδικά προϊόντα από την εταιρία Natans για τον εαυτό σας.




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Αποστολή του καταστήματος Natans είναι να προσφέρει στον καταναλωτή την δυνατότητα να γνωρίσει, να δοκιμάσει & να εξοικειωθεί με τη χρήση των φυσικών προϊόντων περιποίησης προσώπου, σώματος, μαλλιών. Προϊόντα που παράγονται κατά κύριο λόγο από ελληνικές εταιρείες, επιλεγμένα με προσοχή, σε προσιτές τιμές, σε εύχρηστες και κομψές συσκευασίες.
Η εικοσαετής γνώση και εμπειρία τους στο χώρο των φυσικών σκευασμάτων τους επιτρέπει να προτείνουνε τα κατάλληλα προϊόντα, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας, του φύλου ή της ηλικίας του καταναλωτή.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:


Benecos- BB Cream 8 in 1 Beige


BB Cream: ο έξυπνος σύμμαχος της ομορφιάς σας!

Η θερμοκρασία όλο και ανεβαίνει και κάθε σκέψη για πλούσιες κρέμες, απλώς …αποκλείεται. Τι μπορεί όμως να τα αντικαταστήσει;

Αλλαγή φρουράς λοιπόν στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης. Οι διάσημες ΒΒ Creams είναι η ιδανική επιλογή για την καθημερινή φροντίδα, προστασία και ομοιόμορφο τόνο που προσφέρουν, σε μία μόνο σύνθεση.
Aν και μετρούν περισσότερο από μισό αιώνα ζωής, εξελίσσονται σε ένα από τα πιο ισχυρά trend της σύγχρονης κοσμητολογίας μόνον αφού αναγνωρίζονται για το άψογο φινίρισμα της επιδερμίδας. Οι BB creams, χάρη στα πολλαπλά οφέλη που προσφέρουν, αποτελούν , δίκαια, αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής ρουτίνας της ομορφιάς.
Πριν εισβάλλουν στη ζωή μας, οι «πολυμήχανες» κρέμες BB , τα πράγματα δεν ήταν απλά. Κάθε φορά που ανέβαινε η θερμοκρασία έκαναν την εμφάνισή τους οι <<εύχρηστες>> κρέμες με χρώμα. Μια ιδεώδης εναλλακτική λύση ανάλαφρης κάλυψης για τις γυναίκες με επιδερμίδα που δεν είχε πολλά να κρύψει και μπορούσαν να αντικαταστήσουν άνετα το φον ντε τεν τους με μια μεγάλη δόση χρώματος και λάμψης. Όταν όμως εμφανίστηκαν τα περίφημα “διπλά σύμφωνα”, κυρίως οι BB creams, οι κρέμες με χρώμα … ξεθώριασαν και έσβησαν από τις λίστες με τα must-have καλλυντικά . Οι bb creams, σάρωσαν στην αγορά των καλλυντικών, με την υπόσχεση ότι τα κάνουν όλα, κάτι που είναι αλήθεια.

Πρόκειται για ενυδατικές κρέμες που στις συνθέσεις τους περιέχουν χρωστικές και αντιγηραντικά, δραστικά συστατικά. Η Benecos- BB Cream 8 in 1 Beige δεν μένει στο περιθώριο το καλοκαίρι και αλλάζει την καθημερινότητα μας. Ήρθε για να προσφέρει τέλεια όψη στην επιδερμίδα, την ενυδάτωση σαν κρέμας ημέρας και ταυτόχρονα μία ελαφριά κάλυψη make-up.

Η Benecos- BB Cream 8 in 1 Beige είναι ένα προϊόν περιποίησης επιδερμίδας επόμενης γενιάς που χρησιμοποιεί την τεχνολογία όλα σε ένα. Σε ένα βήμα, συνδυάζει τα πλεονεκτήματα μιας κρέμας προσώπου με μία ελαφριά πινελιά make-up για τέλεια επιδερμίδα στη στιγμή. Είναι BB κρέμα προσώπου σε Μπεζ απόχρωση.
Είναι πολυχρηστικό προϊόν που συνδυάζει τα οφέλη μιας ενυδατικής κρέμας, ενός make-up για ανάλαφρη κάλυψη και ομοιόμορφο χρώμα στην επιδερμίδα..
Μεγάλο πλεονέκτημα της κρέμας bb είναι ότι κατορθώνει να συγκεντρώνει τα 2 βασικά βήματα της καθημερινής φροντίδας, την ενυδάτωση και την κάλυψη. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό! Η αλήθεια είναι ότι, αν δοκιμάσεις μια τέτοια κρέμα, δύσκολα επιστρέφετε στη συνηθισμένη σας κρέμα και make-up.
Έχει πλούσια, δροσερή υφή που γίνεται «ένα με την επιδερμίδα» και απλώνεται εύκολα, δίνοντας ένα φυσικό, ομοιόμορφο και φωτεινό αποτέλεσμα χωρίς εικόνα «μάσκας». Τις κρέμες bb λατρεύουν οι γυναίκες που αγαπούν το φυσικό μακιγιάζ. Είναι αγαπητές και στις κοπέλες που θέλουν κάτι φυσικό, αλλά και στις γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας που δεν θέλουν το μακιγιάζ τους να δείχνει βαρύ και επιτηδευμένο.

Αποτελεί πολύ καλή επιλογή για τις γυναίκες που επιθυμούν γρήγορα και εύκολα μια προσεγμένη όψη. Θα σας χαρίσει λάμψη, ομοιομορφία και ελαφριά κάλυψη στην στιγμή. Θα έχετε προστασία, ενυδάτωση και αποτέλεσμα make-up πολύ πιο γρήγορα και χωρίς να βαρύνετε την επιδερμίδα σας.
Έχει μια μακράς διαρκείας σύνθεση, απαλή βελούδινη υφή που εξομαλύνει τον τόνο του δέρματος, έχει ματ αποτέλεσμα και κρύβει  ατέλειες και ρυτίδες. Χάρη στα μοναδικά συστατικά ενυδάτωσης και αντιοξειδωτικής δράσης, το δέρμα σας φαίνεται λείο και μεταξένιο, διορθώνει τις ατέλειες της επιδερμίδας, κρύβει την ερυθρότητα.

Η φυσική 8-σε-1  ΒΒ χρωματισμένη κρέμα προσώπου της Benecos συνδυάζει την ελαφριά κάλυψη με την ενυδάτωση και προσφέρει στο δέρμα σας 8 οφέλη:

  • Ομοιόμορφη επιδερμίδα: χρωστικές ουσίες που αντανακλούν το φως και θρεπτικά έλαια προσφέρουν ομοιόμορφο αποτέλεσμα.
  •  Καλυπτική δράση: οι χρωστικές ουσίες εξισώνουν τον τόνο του δέρματός σας και καλύπτουν αισθητά το ερεθισμένο δέρμα.
  •  Καταπραϋντική δράση: το εκχύλισμα σπόρων ροδιού καταπραΰνει την ευαίσθητη επιδερμίδα.
  • Ματ αποτέλεσμα: αποβάλλει το υπερβολικό σμήγμα και παρέχει ένα σατινέ φινίρισμα.
  •  Θρέψη: το βιολογικό έλαιο jojoba, το βιολογικό βούτυρο καριτέ, το βιολογικό ελαιόλαδο και το βιολογικό έλαιο Acai φροντίζουν και ενυδατώνουν το δέρμα.
  •  Αντιοξειδωτική δράση: το βιολογικό έλαιο Acai και το Υαλουρονικό οξύ παρέχουν αντιοξειδωτική δράση και προστατεύουν το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες.
  •  Βελτιώνει την ποιότητα του δέρματος: το βιολογικό έλαιο Acai βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος και εξασφαλίζει μια ευχάριστη αίσθηση στην επιδερμίδα.
  • Ενυδάτωση: το υαλουρονικό οξύ παρέχει στο δέρμα την απαραίτητη ενυδάτωση.


Παρέχει εύκολη και ομαλή εφαρμογή χωρίς το «αποτέλεσμα μάσκας», ενώ η βάση έχει πυκνή επικάλυψη.
Προσφέρει μία ασπίδα προστασίας ενάντια στην πρόωρη γήρανση. Επιπλέον, προσφέρει κάλυψη στις ατέλειες και βελτιώνει την εμφάνιση των πόρων αφήνοντας το δέρμα να αναπνέει ελεύθερα, αναδεικνύει το φυσικό τόνο του προσώπου και καλύπτει τις ανάγκες σας για ενυδάτωση.

Είναι σε κομψή και ντελικάτη συσκευασία, κατάλληλη και για τα καλοκαιρινά μας ταξίδια!

Τρόπος χρήσης:

Την εφαρμόζουμε με ελαφριές κυκλικές κινήσεις σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό.. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ή χωρίς ενυδατική κρέμα. Εφαρμόστε δύο στρώσεις εάν επιθυμείτε περισσότερη κάλυψη.


Benecos- Natural Fresh Bronzing Duo California Nights



Επιθυμείτε το άγγιγμα του ήλιου στην επιδερμίδα σας, αλλά γνωρίζετε πόσο επικίνδυνες είναι οι ακτίνες. Πώς, λοιπόν, θα αποκτήσετε την «ηλιοκαμένη» ακτινοβολία σε ένα Σαββατοκύριακο χωρίς να εκτεθείτε αλόγιστα;
Η πιο γρήγορη απάντηση είναι βέβαια το… εικονικό μαύρισμα, ο λιγότερο ίσως διασκεδαστικός τρόπος για να αποκτήσουμε το πρώτο μας χρώμα, σίγουρα, όμως, ο πιο ασφαλής.
Το μυστικό για ένα μπρούντζινο χρώμα που αντανακλά τη λάμψη του ήλιου προσφέρουν τα μπρονζέ προϊόντα. Εξασφαλίζουν ένα εφέ φυσικού μαυρίσματος στο πρόσωπο, που κάνει τους άλλους να αναρωτιούνται… Τα μπρονζέ προϊόντα έχουν την τιμητική τους αυτή την εποχή. Δίνουν μια φυσική, χρυσαφένια λάμψη στην επιδερμίδα και σας χαρίζουν μια... μποέμ πινελιά εξωτικών, ηλιόλουστων προορισμών.

Ακόμη και αν είστε οπαδός του «φυσικού λουκ», δεν θα απογοητευτείτε από τα προϊόντα μακιγιάζ που δίνουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα μαυρισμένης από τον ήλιο επιδερμίδας. Το «μπρονζέ λουκ» φωτίζει την επιδερμίδα με μια φυσική λάμψη που δεν περνά απαρατήρητη. «Δεν υπάρχει τίποτα πιο θετικό από τη λάμψη του ήλιου», οι χρυσαφένιες και οι γήινες αποχρώσεις συνδυάζονται εύκολα μεταξύ τους και ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες. Ωστόσο, πρέπει να προσέξετε μερικές «λεπτομέρειες».

Το «κλειδί» είναι η Benecos- Natural Fresh Bronzing Duo California Nights.

Η Benecos- Natural Fresh Bronzing Duo California Nights είναι για να αποκτήσετε ένα φυσικό αποτέλεσμα μαυρίσματος, δίνοντας στο δέρμα μια φρέσκια και λαμπερή εμφάνιση. H Benecos- Natural Fresh Bronzing Duo California Nights με μη λιπαρή σύνθεση προσφέρει λαμπερή, ηλιοκαμένη εμφάνιση, με φινίρισμα τόσο ελαφρύ σαν να έχει δημιουργηθεί με αερογράφο. Έτσι προσφέρει στο δέρμα φυσικό, διακριτικό αποτέλεσμα και υπέροχη απαλότητα.  Η ηλιοκαμένη όψη του δέρματος δεν θαμπώνει, δεν γυαλίζει και δεν ξεθωριάζει με το πέρασμα της ώρας.
Η Benecos- Natural Fresh Bronzing Duo California Nights είναι ανάλαφρη και χαρίζει ένα φυσικό και λαμπερό αποτέλεσμα. Υπογραμμίζει τα ζυγωματικά. Εφαρμόζει εύκολα χωρίς να αφήνει κηλίδες και να προκαλεί ξηρότητα.

Δίνει μια νότα καλοκαιρινή ... όλο το χρόνο! προσφέρει ένα ελαφρύ μαύρισμα στο πρόσωπο και το ντεκολτέ σας. Χαρίζει ένα ζεστό και απαλό τόνο στην επιδερμίδα και είναι κατάλληλη για εφαρμογή όλους τους μήνες του χρόνου. Η λάμψη ροδάκινου δίνει στο δέρμα μια ροζ φρεσκάδα, που κολακεύει την επιδερμίδα. Έχει απαλή υφή και είναι κατάλληλη ακόμη και για πολύ ευαίσθητες επιδερμίδες. Η όψη δείχνει λαμπερή, με φυσικό μπρονζέ αποτέλεσμα.
Απλά ένα ίχνος της είναι αρκετό για να δώσει μια φρέσκια, ιριδίζουσα χροιά και μία ανέμελη καλοκαιρινή αίσθηση!
Αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν με αυτή την κλασική γεύση από καλοκαίρι.

Είναι σε πρακτική συσκευασία ,κατάλληλη για να την έχουμε πάντα μαζί μας!

Τρόπος χρήσης:

Για μια τέλεια εφαρμογή χρησιμοποιήστε το πινέλο ρουζ της Benecos. H λοξή του κλίση κάνει την εφαρμογή ακόμα πιο εύκολη.  Πριν εφαρμόσετε το ρουζ με το πινέλο, χτυπήστε ελαφρά το πινέλο στο χέρι σας για να αποφύγετε τον υπερβολικό χρωματισμό.



Benecos- Natural Eyeshadow Rose Quartz




Ανυπομονούμε όλοι για διακοπές, παραλία, ήλιο… Ο καιρός είναι υπέροχος! Με ένα ποτό έξω, μπορούμε να απολαύσουμε χρώματα και νύχτες καλοκαιριού!! Μετά από ένα μακρύ χειμώνα, που τον περάσαμε κλεισμένες μέσα, κρυμμένες κάτω από τα πουλόβερ και τα χνουδωτά κασκόλ, αισθανόμαστε  πραγματικά την ανάγκη να απολαύσουμε τις ζεστές καλοκαιρινές ήμερες  όσο τίποτα άλλο.
Ε ναι! Ήρθε επιτέλους η ώρα να σας μιλήσουμε για τα χρώματα που θα φορέσουμε αυτές τις καλοκαιρινές ημέρες! Το καλοκαίρι είναι η εποχή των χρωμάτων. Επιλέγουμε έντονες αποχρώσεις στα ρούχα μας αλλά και στο βάψιμο μας.
Τα μάτια βρίσκονται στο επίκεντρο του μακιγιάζ ειδικά το καλοκαίρι. Σκιές ματιών σε έντονα χρώματα, έτσι ώστε να προκαλούν αντίθεση με το ηλιοκαμένο μας δέρμα.

Ανακαλύψτε το γενναίο εαυτό σας! Αυτό το καλοκαίρι είναι γιορτή χρωμάτων. Έντονες αποχρώσεις και προχωρημένοι συνδυασμοί. Αισιόδοξα vibes της εποχής, σε μια δεκαετία που θα θυμόμαστε ως την πιο συντηρητική σε σχέση με την παλέτα χρωμάτων. Σίγουρα το έχετε δει, ίσως και στο ντουλάπι σας: το ροζ, φούξια και το μπλε γίνονται παντοτινοί φίλοι, το χρυσό ένας καυτός πειρασμός και το τροπικό πράσινο βασιλεύει στην πόλη. Ναι, είναι ένα τρελό πανέμορφο καλοκαίρι.
Πρέπει να ομολογήσουμε ότι αγαπάμε τα λαμπερά και έντονα χρώματα. Μας γεμίζουν με ενέργεια, δύναμη και θετική διάθεση.
Ανεβάστε τις διαθέσεις συνδυάζοντας τα αέρινα φλοράλ φορεματάκια και τα σέξι καφτάνια σας με διασκεδαστικά χρώματα στα μάτια. Βάλτε μια τολμηρή πινελιά στο συνηθισμένο σας look ή κάντε μια έξτρα λαμπερή εμφάνιση. Μπείτε στο καλοκαιρινό κλίμα ακολουθώντας την Benecos- Natural Eyeshadow Rose Quartz.

Η Benecos- Natural Eyeshadow Rose Quartz είναι σκιά ματιών για μια μαγευτική εμφάνιση!
Είναι σε μορφή σκόνης, ελαφριά ιριδίζουσα σκιά και για χρώμα με ένταση που σε προδιαθέτει να παίξεις μαζί της. Εύκολη και άνετη εφαρμογή, με πολύ μεγάλη διάρκεια και με λεπτή υφή που εγγυάται αποτελέσματα με διάρκεια. Το φωτεινό χρώμα της μεγεθύνει αισθητά τα μάτια και προσφέρει διαρκή, λεία κάλυψη και φωτεινή λάμψη. Είναι μια εξαιρετικής σχεδίασης σκιά, που ταιριάζειν σε κάθε επιδερμίδα, τονίζει, αναδεικνύει και δίνει εντυπωσιακό look ματιών –για καυτή, αισθησιακή εμφάνιση.
Είναι δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένη και προσφέρει σταθερό χρώμα με ευπροσάρμοστη, άψογη και ομοιόμορφη εφαρμογή που παραμένει αναλλοίωτη όλη την ημέρα. Προσφέρει υψηλή κάλυψη και ταυτόχρονα τονίζει τη δική σας μοναδική προσωπικότητα.

Οι σκιές της Benecos είναι ιδανικές για πρωινό και βραδινό μακιγιάζ και για μια φυσικά όμορφη εμφάνιση όλη μέρα.

Είναι εύκολα στην εφαρμογή και με πρακτική συσκευασία για να έχουμε την γοργόνα παντού μαζί μας!!!

Τρόπος χρήσης:

Την εφαρμόζουμε βάζοντας ελάχιστο προϊόν αφού έστω και λίγο προϊόν αρκεί για να καταπλήξουμε με το βλέμμα μας!!



Benecos- Natural Mascara Super Long Lashes Carbon Black



Στην εποχή της εικόνας, τα μάτια είναι το κατεξοχήν μέσο επικοινωνίας με τον κόσμο γύρω μας, γι’ αυτό και χρειάζονται τη φροντίδα μας. Η περιποίηση της περιοχής των ματιών αποτελεί μια από τις προτεραιότητες των γυναικών που θέλουν να προσέχουν την εμφάνισή τους. Τα μάτια είναι από τα μεγαλύτερα όπλα της γοητείας, αφού ένα βαθύ βλέμμα κερδίζει πάντα τις εντυπώσεις.

Η τελευταία πινελιά στο μακιγιάζ, που προσθέτει την απαραίτητη δόση θηλυκότητας και μυστηρίου στο βλέμμα, είναι η μάσκαρα. Το μυστικό “συστατικό” για ένα περιποιημένο, ολοκληρωμένο και εντυπωσιακό μακιγιάζ είναι φυσικά, μερικές στρώσεις από τη μάσκαρά σας, η οποία χαρίζει μήκος, όγκο και λάμψη στις βλεφαρίδες σας. Ακόμη κι αν προτιμάτε τα σχετικά φυσικά beauty looks, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μάσκαρά σας για να αναδείξετε το βλέμμα σας και να τονίσετε τις βλεφαρίδες σας με τον καλύτερο τρόπο. Φροντίστε να έχετε το αγαπημένο σας προϊόν συνεχώς στο νεσεσέρ σας, ώστε να πετυχαίνετε τα πιο λαμπερά μακιγιάζ όπου κι αν βρίσκεστε.
Ακόμα κι αν δεν είστε από τις κοπέλες που βάφονται καθημερινά, αποκλείεται να μη σας αρέσει να τονίζετε τις βλεφαρίδες σας για να κάνετε το βλέμμα σας πιο έντονο και «ξύπνιο». Εσείς πάλι που λατρεύετε το μακιγιάζ, θα έχετε δοκιμάσει κάθε μάσκαρα που κυκλοφορεί στην αγορά, ενώ κατά πάσα πιθανότητα έχετε πειραματιστεί με ψεύτικες βλεφαρίδες.

Οι πλούσιες βλεφαρίδες φωτίζουν τα μάτια και τα κάνουν να δείχνουν πιο μεγάλα. Πώς όμως θα μετατρέψετε τις βλεφαρίδες σαγηνευτικά σέξι; Τα επαναστατικά όπλα που θα σας βοηθήσουν να μετατραπείτε σε σταρ από την δεκαετία του ’60 εμφανίστηκαν κάνοντας το όνειρο κάθε γυναίκας πραγματικότητα.

Εάν θέλετε ένα εκφραστικό βλέμμα που σαγηνεύει, τότε η Benecos- Natural Mascara Super Long Lashes Carbon Black είναι ο σύμμαχός σας.

Η Benecos- Natural Mascara Super Long Lashes Carbon Black προσφέρει προσφέρει έξτρα μακριές, απόλυτα διαχωρισμένες βλεφαρίδες. Εγγυάται το μαγευτικό αποτέλεσμα των μαύρων βλεφαρίδων. Αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για όλες τις γυναίκες που αναζητούν έντονη πυκνότητα μάσκαρα και που τους αρέσει να δοκιμάζουν νέα προϊόντα στο μακιγιάζ.
Η φόρμουλα που διαθέτει είναι πλούσια σε προηγμένα δραστικά συστατικά εμποδίζει τις βλεφαρίδες να πέσουν και να σπάσουν, προωθώντας τους στην ανάπτυξη. Με βιταμίνη Ε που θρέφει και προστατεύει τις βλεφαρίδες. Η μάσκαρα είναι εξαιρετικά λεπτή για τα μάτια και δεν προκαλεί ερεθισμούς. Αναζωογονεί, τροφοδοτεί και ρυθμίζει τις βλεφαρίδες. Απαραίτητη σε οποίο μακιγιάζ κι αν επιλέξετε να κάνετε, δίνει έμφαση στο βλέμμα και τονίζει τα μάτια κάνοντας τα πιο εντυπωσιακά! Αναδεικνύει τα μάτια και κάνει έντονο το βλέμμα. Δεν υπάρχει περίπτωση να κοιτάξεις κάποιον και να μην τον μαγνητίσεις.

H Benecos- Natural Mascara Super Long Lashes Carbon Black κάνει τα μάτια να φαίνονται πιο έντονα και sexy και αποτελεί την τελευταία πινελιά ενός άψογου eye makeup. Προσθέτει την απαραίτητη δόση θηλυκότητας και μυστηρίου στο βλέμμα. Φωτίζει τα μάτια και τα κάνει να δείχνουν πιο μεγάλα. Η μάσκαρα διαχωρίζει προσεκτικά μία-μία τις βλεφαρίδες χωρίς να «στάζει» και χωρίς να τις ενώνει μεταξύ τους.
Ενέδωσε στην Benecos- Natural Mascara Super Long Lashes Carbon Black και εκπλήρωσε όλες τις επιθυμίες σου για πυκνές, μεγάλες βλεφαρίδες!

Η πρωτοποριακή βούρτσα που διαθέτει εφαρμόζει τέλεια τη μάσκαρα και καθιστά δυνατή την επίτευξη κάθε βλεφαρίδας, ειδικά στις γωνίες του ματιού ,συγκρατεί επαρκή ποσότητα από τη μάσκαρα με την πρώτη κιόλας πινελιά.. Έχει εξαιρετικά κρεμώδη σύνθεση που εφαρμόζεται σαν μετάξι πάνω στις βλεφαρίδες. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο έντονο μαύρο τους χωρίς να τις κολλάει και να τις μουτζουρώνει. Εξασφαλίζει πλούσιες και με όγκο βλεφαρίδες. Η σύνθεση της είναι τέτοια ώστε να αφήνει απαλές και ελαστικές τις βλεφαρίδες χωρίς κομπάκια και ξεραμένο προϊόν πάνω τους.

Η συσκευασία είναι όμορφη και κατάλληλη και για την τσάντα μας.

Τρόπος χρήσης:

Τοποθετήστε το βουρτσάκι οριζόντια στις βλεφαρίδες και βάψτε τις από τη ρίζα προς τις άκρες, κουνώντας ελαφρά το βουρτσάκι αριστερά-δεξιά. Περάστε μόνο μία στρώση στο κάθε μάτι, μην αφήσετε την μάσκαρα να στεγνώσει μεταξύ των επαναλήψεων.



Benecos- Natural Lipgloss Flamingo



Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και όλες ξέρουμε ο τι είναι μια από τις πιο απαιτητικές εποχές!
Ακόμη πριν να φύγουμε για τις καλοκαιρινές μας διακοπές πρέπει να είμαστε στην εντέλεια κάθε μέρα που περνάει παρά την αφόρητη ζέστη.
Το καλοκαίρι (όπως όλοι ξέρουμε) είναι η εποχή που γίνονται οι περισσότερες δεξιώσεις (γάμοι, βαφτίσεις, αρραβώνες, ιστορίες)... Βγαίνουμε περισσότερο σε καλοκαιρινά μαγαζιά και κλαμπ, βολτάρουμε, συναναστρεφόμαστε με περισσότερο κόσμο και φυσικά ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ σαν γυναίκες που είμαστε να είμαστε πάντα περιποιημένες!
Βρισκόμαστε λοιπόν στον καθρέφτη! Είμαστε βαμμένες, έτοιμες και μας παιδεύει το κραγιόν! Ποια είναι η σωστή απόχρωση; Ποια ταιριάζει στην ώρα, την περίσταση, το ρούχο που επιλέξαμε και φυσικά τα μαλλιά μας;
Για μια safe λαμπερή εμφάνιση για το καλοκαίρι είναι το κοραλλί. Η απόλυτα θηλυκή επιλογή για την πλειονότητα των γυναικών, καθώς χαρίζει γοητεία, μυστήριο και είναι σεξι!

Η Μέριλιν Μονρό έλεγε: «Τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος κάθε γυναίκας». Μπορεί να είναι αλήθεια, αλλά μάλλον για άλλο λόγο έχει μείνει στο μυαλό μας η ταινία  «Οι άντρες προτιμούν τις ξανθές»). Δε γίνεται να μη θυμηθούμε τη σκηνή που η πρωταγωνίστρια κοιτάζεται στον καθρέφτη και βάζει κραγιόν…Ποια κοινή μας, θηλυκή συνήθεια είναι πιο αντιπροσωπευτική;
Δεν ήταν εξαίρεση η Μονρό. Ήταν αυτό (το είδωλο για κάποιους, μμμ οκ για πολλούς…) που όλες έχουμε ανάγκη να νιώσουμε για να τονώσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Ίσως ήταν τότε, ή περίπου τότε, που καταλάβαμε πως το χρώμα στα γυναικεία χείλη είναι μια μορφή …εξουσίας!

Τα κραγιόν ή τα Lipgloss ανεξάρτητα σε ποια απόχρωση επιλέξουμε για να βάψουμε τα χείλη μας, αποτελούν μια “ασφαλή” και κλασική επιλογή και οι γυναίκες ξέρουν να το προσαρμόζουν πρωί και βράδυ!
Στην κορυφή βρίσκεται το Benecos- Natural Lipgloss Flamingo και είναι ιδανικό για νεανικό αλλά και πιο κλασσικό στιλ.

Το Benecos- Natural Lipgloss Flamingo  είναι glam, rock και fashionable, δεν απαιτεί τονισμένα μάτια, καθώς μπορεί από μόνο του να δημιουργήσει statement στο makeup look σας. Είναι υγρό κραγιόν που προσφέρει ελαφριά χρωμάτωση και ένα εκπληκτικό γυαλιστερό τελείωμα που θυμίζει λιωμένο λάτεξ. Χάρη στον κοραλλί χρωματισμό και την υγρή υφή, το Lipgloss γλιστρά στα χείλη και προσφέρει τέλεια κάλυψη με μία μόνο εφαρμογή.
Με ζουμερή απόχρωση που ενισχύει το φυσικό χρώμα των χειλιών και αφήνει φυσική παιχνιδιάρικη όψη στα χείλη σα μόλις τα δαγκώσατε!

Είναι εντυπωσιακό Lipgloss, με αρκετά απαλή υφή ,που ενυδατώνει και προστατεύει τα χείλη, δίνοντας παράλληλα μια ξεχωριστή εμφάνιση! Τους δίνει ζωντάνια, υγεία και μεταξένια απαλότητα. Ο υπέροχος χρωματικός του τόνος, δείχνει τα χείλη πιο σαρκώδη, απογειώνοντας το μακιγιάζ σας. Αντανακλά το φως & χαρίζει απόλυτη λάμψη. Κολακεύει ιδιαίτερα τα γεμάτα χείλη και ταιριάζει όλες τις ώρες.

Το φυσικό lipgloss Flamingo:

  • Προσφέρει ακτινοβόλα λάμψη.
  • Θρέφει & ενυδατώνει τα χείλη.
  • Είναι μακράς διαρκείας.
  • Δεν έχει  κολλώδη υφή.

Γλιστράει εύκολα στα χείλη προσδίδοντας πλούσιο κοραλλί χρώμα και προσφέρει ένα εντυπωσιακό, ισορροπημένο και φυσικό αποτέλεσμα.
Μαγνητίζει τα βλέμματα κάθε φορά που το βγάζετε από την τσάντα σας !
Ενυδατώνει βαθιά και θρέφει τα χείλη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Με παιχνιδιάρικο μοντέρνο σχεδιασμό σε ένα σωλήνα και ένα ποικίλο φάσμα χρωμάτων.

Τρόπος  χρήσης:

Το απλώνουμε ομοιόμορφα στα χείλη!



Benecos- Happy Nails Nail Polish Flamingo



Καλοκαίρι! Η εποχή που τα άκρα σας απαιτούν περισσότερη προσοχή καθώς χρειάζονται εντατική περιποίηση. Η περιποίηση τους δεν είναι ..πολυτέλεια, αλλά βασική προϋπόθεση του καλοκαιρινού σας look.
Το μανικιούρ είναι ομολογουμένως μια αρκετά δύσκολη διαδικασία, καθώς τα άκρα είναι διαρκώς εκτεθειμένα και συνεπώς πιο ευάλωτα, με αποτέλεσμα να χρίζουν ιδιαίτερης προσοχής αλλά και φροντίδας.
Τα περιποιημένα άκρα κερδίζουν πάντα τις εντυπώσεις, ενώ μεγάλο μέρος στην τελική εντύπωση διαδραματίζουν τα καλοσχηματισμένα νύχια και βαμμένα στο κατάλληλα χρώμα ολοκληρώνουν το αισθητικά άρτιο αποτέλεσμα που επιθυμείτε καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.
Τα νύχια σας αποτελούν κομμάτι της εμφάνισής σας και όλες προσπαθούμε να τα διατηρούμε όσο πιο περιποιημένα γίνεται. Θα πρέπει λοιπόν όχι μόνο να περιποιηθείτε τα νύχια σας, αλλά να τα βάψετε με υπέροχα χρώματα και να δημιουργήσετε όμορφα σχέδια.
Τι πιο όμορφο να μας φτιάχνει η διάθεση με ένα έντονο χρώμα στα νύχια των χεριών ή να έχουμε ασορτί χρώμα με το μαγιό, οπότε μη διστάσετε να τα «ντύσετε» με συνδυασμούς.

“Τι χρώμα όμως να κάνω στα νύχια μου;”, είναι η ερώτηση που κυριαρχεί σε όλες τις συζητήσεις των γυναικών αυτή την εποχή, αφού το καλοκαίρι είναι η περίοδος που η καθεμία θέλει να περιποιηθεί λίγο παραπάνω τα άκρα της. Άλλωστε, τα όμορφα βαμμένα και λαμπερά νύχια είναι εκείνα που μπορούν να συμπληρώσουν ιδανικά μια καλοκαιρινή εμφάνιση και να τραβήξουν όλα τα βλέμματα!

Δώστε χαρακτήρα στο look σας με το απίθανο βερνίκι νυχιών Benecos- Happy Nails Nail Polish Flamingo για να είστε πάντα σίγουρες ότι τα νύχια σας δείχνουν πάντα τέλεια και θα είναι ο πρωταγωνιστής των νυχιών για φέτος το καλοκαίρι.

Το Benecos- Happy Nails Nail Polish Flamingo θα κλέψει την καρδιά αυτό το καλοκαίρι, θα αναβαθμίσει τη διάθεση σας και θα προσθέσει μια παιχνιδιάρικη νότα στο μανικιούρ σας. Το κοραλλί χρώμα θα απογειώσει το στυλ σας, γι' αυτό μην το φοβηθείτε...ταιριάζει με όλα τα ρούχα. Δοκιμάστε το, πειραματιστείτε και κάντε συνδυασμούς. Θα "τραβήξει" την προσοχή, προκαλώντας σχόλια που θα εντυπωσιάζουν.
Ένα απαλό κοραλλί είναι πάντα ιδανική λύση για εσένα που αγαπάς τα κοριτσίστικα αλλά παράλληλα διαχρονικά χρώματα. Για φέτος αυτή η απόχρωση θα πρωτοστατήσει σε κάθε γυναίκα για την θηλυκή και γλυκιά φύση της.

Πλούσιο χρώμα, λάμψη και διάρκεια για πολλές ημέρες, με μεταξένια υφή είναι εμπλουτισμένο με αβοκάντο & βιοτίνη. Χαρίζει έντονο σταθερό χρώμα χωρίς αλλοιώσεις. Εξαιρετική κάλυψη και επαγγελματικό φινίρισμα. Εύκολη εφαρμογή, μεγάλη αντοχή και γρήγορο στέγνωμα.
Με τελευταίας τεχνολογίας πινέλο για εφαρμογή ακριβείας.

Είναι σε όμορφη συσκευασία, κατάλληλη και για την τσάντα μας.

Τρόπος  χρήσης:

Αφού εφαρμόσετε το βερνίκι πάνω στα νύχια σας αφήστε το να στεγνώσει φυσικά, χωρίς να χρησιμοποιήσετε πιστολάκι μαλλιών. Αφού στεγνώσουν τοποθετήστε τα σύντομα κάτω από νερό.



Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως φέτος το καλοκαίρι στα προϊόντα του καταστήματος Natans θα βρείτε σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων αλλά και σε διαφορετικές υφές.
Natans..το επιβάλει το καλοκαίρι…αλλά και η ηλιοκαμένη επιδερμίδα σας!

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Natans για την χορηγία των προϊόντων!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.natans.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου