Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

MACROVITA review


MACROVITA


Ηλίου φαεινότερες!

Γειά σας Glamorous,

Όταν σκέφτεστε θάλασσα και ήλιο, σκέφτεστε την Ελλάδα. Μια χώρα συνώνυμη με το φως, τις πεντακάθαρες θάλασσες, τις βραβευμένες παραλίες και μαρίνες, τα αναρίθμητα νησιά, τα θαλάσσια σπορ. Ακόμα κι αν δεν έχετε ζήσει τη δεκαετία του 1960 θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η Ελλάδα ήταν ήδη από τότε διάσημη σε όλο τον κόσμο για τον ήλιο και τις παραλίες της  και έως σήμερα, παραμένει ένας από τους κορυφαίους προορισμούς παγκοσμίως. Στο μπλε της θάλασσας, τις παρθένες και εξωτικές παραλίες, το απαράμιλλο φως του Αιγαίου, τους φιλόξενους ανθρώπους, τα νησιά με τη μοναδική αρχιτεκτονική και το σπουδαίο πολιτισμό. Η Ελλάδα απολαμβάνει το καλοκαίρι και σας προσκαλεί να το χαρείτε κι εσείς με όλες σας τις αισθήσεις. Με βουτιές σε κρυστάλλινα νερά, ατέλειωτες ώρες χαλάρωσης σε εξωτικές παραλίες και μοναχικούς όρμους.

Η Ελλάδα λούζεται στο φως και ζει πλάι στη θάλασσα όλο το χρόνο! Με το καλοκαίρι να εισβάλει για τα καλά και τις υψηλές θερμοκρασίες να έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους. Η καλοκαιρία και συνεπώς η ηλιοφάνεια έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, ενώ παράλληλα η καταστροφή του όζοντος έχει σαν αποτέλεσμα η υπεριώδης ακτινοβολία να φτάνει αυξημένη στην επιφάνεια της γης.
Η παραμονή στη θάλασσα εγκυμονεί και κινδύνους που δεν πρέπει να παραβλέπουμε. Το καλοκαίρι χαρακτηρίζεται από  πολύ δυνατό ήλιο και  υψηλές θερμοκρασίες που μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρά προβλήματα, όπως τα εγκαύματα και η αφυδάτωση που αποτελούν τους κυριότερους κινδύνους του καλοκαιριού, που προκαλούνται λόγω της υπερβολικής έκθεσης στον ήλιο.

Ακολουθώντας μερικές απλές αλλά σημαντικές συμβουλές από την εταιρία MACROVITA μπορείτε να παίξετε άφοβα και να κολυμπήσετε με ασφάλεια.



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


Η MACROVITA δραστηριοποιείται σε δυο βασικούς τομείς:
Φυσικά Καλλυντικά και Φυσικά Συμπληρώματα Διατροφής (Παράγωγα της Μέλισσας).
Ο πρώτος τομέας περιλαμβάνει την έρευνα, τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και τη διάθεση των φυσικών καλλυντικών ΜACROVITA που βασίζονται σε εκλεπτυσμένους συνδυασμούς φυτικών ελαίων ή εκχυλισμάτων, παραγώγων της μέλισσας και φυσικών βιταμινών. Οι μοναδικές σειρές τους εξασφαλίζουν πλήρη και αποτελεσματική κάλυψη των αναγκών περιποίησης του προσώπου, του σώματος και των μαλλιών. Τα περισσότερα δραστικά συστατικά τους καλύπτονται με ειδικές μελέτες που πιστοποιούν την αποτελεσματικότητα τους, ενώ τα πιο πολλά από τα φυτικά συστατικά που χρησιμοποιούνται προέρχονται από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες. Ο δεύτερος τομέας περιλαμβάνει τη συλλογή και τυποποίηση απόλυτα ανεπεξέργαστων προϊόντων μελισσοθεραπείας: Φρέσκο Βασιλικό Πολτό, Γύρη, Πρόπολη και πολλά είδη Μελιού.


Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



MACROVITA FACE CREAM SPF 50
(Αντηλιακή κρέμα προσώπου SPF 50)



Το καλοκαίρι και ο ήλιος στη χώρα μας κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Το μπλε της θάλασσας, το γαλάζιο του ουρανού, ο αφρός απ’ τα κύματα που σκεπάζουν την ακτή....
Το καλοκαίρι εκτός από ξενοιασιά , παιχνίδια στη θάλασσα , ατελείωτες ώρες ηλιοθεραπείας και χαλάρωσης , δυστυχώς (όπως όλα τα ωραία ) ενέχει και πολλούς κινδύνους. Πριν λίγα χρόνια, όλοι αποδεχόμασταν ότι το φωτεινό αστέρι της ημέρας, με το φως του και τη ζέστη του, ήταν μόνον πηγή ζωής, για τη γη μας. Όμως, οι άνθρωποι «φροντίσαμε» να καταστρέψουμε τη «φυσική ασπίδα» και να μετατρέψουμε αυτό το αγαθό και σε εχθρό.

Τα τελευταία χρόνια, η υπεριώδης ακτινοβολία του ηλίου θεωρείται επικίνδυνη, για την υγεία μας. Προκαλεί πρόωρη γήρανση του δέρματος, επηρεάζει το ανθρώπινο  ανοσοποιητικό σύστημα και αποτελεί σημαντικό παράγοντα κινδύνου. Επειδή η ηλιακή ακτινοβολία είναι αθροιστική (δηλ. αθροίζεται χρόνο με το χρόνο) προκύπτουν και σοβαρότερα προβλήματα που όμως δεν τα αντιλαμβανόμαστε άμεσα, δηλ. μετά από την έκθεση στον ήλιο για λίγη ώρα, αλλά στο μέλλον άμεσο και έμμεσο, προκαλώντας  φωτογήρανση. Ο ήλιος όσο φίλος μας είναι τόσο εχθρός μας μπορεί να γίνει.
Ίσως κάποτε, πριν από πολλές δεκαετίες, όταν δεν υπήρχε τρύπα του όζοντος, το μαύρισμα δεν είχε γίνει μόδα και οι γνώσεις για την υπεριώδη ακτινοβολία (UV) του ηλίου ήταν ελλιπείς.

Στις μέρες μας ξέρουμε ότι το μια αντηλιακή κρέμα προσώπου είναι απαραίτητη 365 μέρες το χρόνο γιατί η UV φτάνει όλο το χρόνο στην επιφάνεια της γης και δημιουργεί βλάβες στο δέρμα ανεξάρτητα από το αίσθημα της ζέστης ή του ψύχους που νιώθουμε. Μια αντηλιακή κρέμα προσώπου που θα μας προφυλάσσει από την υπεριώδη ακτινοβολία και από όλες τις συνέπειές της όπως την πρόωρη γήρανση είναι η MACROVITA FACE CREAM SPF 50.

Κάθε μέρα, η ρύπανση και οι ακτινοβολίες UV επιταχύνουν τη γήρανση της επιδερμίδας και τη θαμπή όψη του χρώματός της. Η καλύτερη στρατηγική για να υιοθετήσετε και να παραμείνετε όμορφη; Η MACROVITA FACE CREAM SPF 50 είναι ειδικά μελετημένη αντηλιακή κρέμα προσώπου με φίλτρα UVA & UVB, για προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία.
Αυτή η αντηλιακή κρέμα προσώπου με SPF 50+ πολλαπλής προστασίας ενάντια στις βλαβερές συνέπειες της ρύπανσης, τις ελεύθερες ρίζες και τις ακτινοβολίες UV. Ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο πρόκλησης εγκαυμάτων, αφυδάτωσης ή πρόωρης γήρανσης και μαλακώνει το δέρμα, χαρίζοντάς του ανάλαφρη και βελούδινη αίσθηση, χωρίς ίχνος λιπαρότητας. Η καινοτόμος φίνα και ανάλαφρη σύνθεσή της ντύνει την επιδερμίδα με ένα προστατευτικό πέπλο, ανεπαίσθητο, ιδανικό για καθημερινή χρήση. Είναι ελαφριάς υφής για εξισορρόπηση της λιπαρότητας , μοναδική, ελαφριά υφή που δε βαραίνει την επιδερμίδα.

Η MACROVITA FACE CREAM SPF 50 έχει ενυδατικές ιδιότητες που δίνουν στο δέρμα την απαραίτητη υγρασία και απαλότητα, ενώ το Αλόη,Πανθενόλη (προβιταμίνη Β5),Λάδι ελιάς, Ηλιέλαιο, Κόκκινο σταφύλι, Μαύρη βρώμη, Έλαιο τζοτζόμπα, Καρνοσίνη, Βιταμίνη Ε, Αλεύρι βρώμης, Φωτοσταθερά φίλτρα ευρέoς φάσματος, προλαμβάνουν το σχηματισμό ελευθέρων ριζών. Υψηλή προστασία του δέρματος από την UV ακτινοβολία και τη φωτογήρανση. Με απαλή και μεταξένια υφή, απορροφάται αμέσως και δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ που προφυλάσσει το δέρμα από τις βλαβερές επιπτώσεις της ηλιακής ακτινοβολίας.
Διατηρεί την δομή της επιδερμίδας, καθώς προστατεύει την πυκνότητα και την ελαστικότητά της κάτω από τον ήλιο, προσφέροντας εξαιρετική δράση κατά της φωτογήρανσης, την Νο1 αιτία πρόωρης γήρανσης.

Η πλούσια υφή της, χαρίζει ενυδάτωση και άνεση που διαρκεί, χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας και χωρίς να κολλάει. Είναι πολύ ανθεκτική στο νερό και έχει υπέροχο καλοκαιρινό άρωμα.

Είναι για όλους τους τύπους επιδερμίδας.
Είναι σε όμορφη συσκευασία ,πρακτική και για την τσάντα μας.


Τρόπος χρήσης:

Όλο το χρόνο, πριν από την έκθεση στον ήλιο. Απλώστε στο πρόσωπο επαρκή ποσότητα και επαναλάβετε συχνά, ιδιαίτερα έπειτα από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στο λαιμό, στους ώμους και σε άλλα σημεία του σώματος με ιδιαίτερη ευαισθησία.




MACROVITA FACE BODY SUN PROTECTION MILK SPF 30
(Αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου & σώματος SPF 30)




Summer revolution!

Καλοκαίρι, μας είναι αδύνατον να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε παραλίες, σεζ- λονγκ, δροσιστικά κοκτέιλ και γενικά τις διακοπές, που όλοι χρειαζόμαστε αναμφισβήτητα, ειδικά φέτος. Ο καιρός είναι υπέροχος! Ο ήλιος είναι η κινητήριος δύναμή μας! Μας ανεβάζει τη διάθεση, μας γεμίζει ενέργεια και μας κάνει να νιώθουμε πιο υγιείς. Σε μια χώρα, όπως η δική μας, χαιρόμαστε να απολαμβάνουμε τη «ζεστασιά» του κάθε στιγμή. Με ένα ποτό έξω, μπορούμε να απολαύσουμε χρώματα και νύχτες καλοκαιριού!!
Οι ζεστοί καλοκαιρινοί μήνες κάνουν τα πάντα να φαίνονται πιο ωραία, τουλάχιστον όσον αφορά στην ομορφιά. Λίγο το μαυρισμένο δέρμα, λίγο τα ανέμελα μαλλιά, λίγο η χαλαρή διάθεση και όλα είναι καλύτερα.
Δυστυχώς όμως το καλοκαίρι οι κανόνες αλλάζουν και κάνουν την περιποίησή μας πιο απαιτητική. Η περιποίηση του σώματος και του προσώπου αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία το καλοκαίρι.
Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους ένα καλοκαιρινό ταξίδι ομορφιάς αξίζει μια παραπάνω θέση στη καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς μας – άλλωστε είναι ένα ταξίδι που έχει σχεδιαστεί για να ευχαριστήσει  τις αισθήσεις πέρα από την τακτική φροντίδα της ομορφιάς μας.

Μαζί με το καλοκαίρι ήρθε και η στιγμή που μπορείτε να "κακομάθετε" την επιδερμίδα σας και να νιώσετε ασφαλείς.
Το καλοκαίρι  προσφέρεται για περιποίηση από την κορυφή ως τα νύχια. Στην προσπάθεια μας να νιώθουμε ασφαλείς και γοητευτικές μας βοηθάει το MACROVITA FACE BODY SUN PROTECTION MILK SPF 30 .

Το MACROVITA FACE BODY SUN PROTECTION MILK SPF 30 είναι ειδικά μελετημένο αντηλιακό γαλάκτωμα σώματος με φίλτρα UVA & UVB για προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία. Εμπλουτισμένη σύνθεση με εκχύλισμα αλόης, πανθενόλη & λάδι ελιάς, πουαπαλύνει το δέρμα και το βοηθάει να παραμένει ενυδατωμένο κατά την έκθεση στον ήλιο.

Το MACROVITA FACE BODY SUN PROTECTION MILK SPF 30 δρα ενάντια στις βλαβερές συνέπειες της ρύπανσης, τις ελεύθερες ρίζες και τις ακτινοβολίες UV. Ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο πρόκλησης εγκαυμάτων, αφυδάτωσης ή πρόωρης γήρανσης, ασκώντας συγχρόνως ενυδατική, αναζωογονητική και απαλυντική δράση.
Προσφέρει υψηλή προστασία ενάντια στις ακτινοβολίες UVA και UVB ενώ η σύνθεση του ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα βελτιώνει τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος και την άμυνά του, αποτρέποντας έτσι την φωτογήρανση..

Πλούσιο σε ενυδατικούς , αναπλαστικούς και απαλυντικούς παράγοντες παράγοντες καθιστά την επιδερμίδα απαλή και νεανική.
Ταυτόχρονα είναι ανθεκτικό στο νερό και στον ιδρώτα. Με λεπτή και δροσερή υφή το , απλώνεται εύκολα στην επιδερμίδα χωρίς να αφήνει σημάδια.


Το MACROVITA FACE BODY SUN PROTECTION MILK SPF 30:

  • Παρέχει προστασία.
  • Είναι ανθεκτικό στο νερό.
  • Έχει ανεκτικότητα.

Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα:
  •       Η υφή του προϊόντος είναι ευχάριστη στη χρήση: 100%
  •       Αφήνει το δέρμα απαλό: 100%
  •       Δεν αφήνει σημάδια στα ρούχα: 95%

Ιδανικό για:
  •       Προστασία κατά την έκθεση σε ηλιακή ακτινοβολία.


Είναι κατάλληλο για το πρόσωπο και το σώμα καθώς και για όλους τους τύπους δέρματος.

Τρόπος χρήσης:

Όλο το χρόνο πριν από την έκθεση στον ήλιο. Απλώστε επαρκή ποσότητα και επαναλάβετε συχνά τη χρήση, ιδιαίτερα έπειτα από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα.



Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως με τα αντηλιακά προϊόντα της εταιρίας MACROVITA μπορούμε να απολαύσουμε το ηλιόλουστο Ελληνικό καλοκαίρι ,χωρίς δυσάρεστες συνέπειες για την υγεία και την ευεξία μας….. Είναι πολύ σημαντικό, λοιπόν, πριν την έκθεσή μας στον ήλιο, να επεμβαίνουμε εγκαίρως με ειδικές φροντίδες, ώστε να επαναφέρουμε την υγεία και τη λάμψη στο πρόσωπο και στο σώμα. Ολοκληρώνοντας την περιήγηση στον θαυμαστό κόσμο των αντηλιακών προϊόντων φροντίδας του δέρματος της  MACROVITA, θα ήθελα να προσθέσω ότι η σειρά είναι με τέτοιο τρόπο σχεδιασμένη ώστε να ανταποκρίνεται σε μία ευρεία γκάμα καλοκαιρινών «προκλήσεων» που αντιμετωπίζει η επιδερμίδα μας καθημερινά.


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία MACROVITA για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ: http://macrovita.gr/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου