Κυριακή 9 Αυγούστου 2020

AGALLIS review


AGALLIS


Summer feeling!

Γεια σας Glamorous,

Οι ημέρες έχουν έρθει και είναι διαφορετικές. Άλλωστε, το λέει η ίδια η λέξη: διακοπή, παύση, διάλειμμα για ξεκούραση. Εκμεταλλευτείτε, λοιπόν, αυτόν το χρόνο, μακριά από τις καθημερινές υποχρεώσεις και το άγχος να τα προλάβετε όλα, και αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει απολαμβάνοντας τη νωχελικότητα και το δικαίωμα στην τεμπελιά. Τις βλέπουμε σαν μια βουτιά στην ελευθερία και την ευτυχία, γι’ αυτό και τις περιμένουμε με ανυπομονησία. Οι διακοπές, ανεξάρτητα από τη διάρκειά τους, τον τόπο προορισμού, τον προϋπολογισμό τους ή την παρέα, είναι για όλους μας μια ευκαιρία να... γλείψουμε τις πληγές μας και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας για το επόμενο διάστημα.  Αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και, αντί για τις βιαστικές φροντίδες ομορφιάς, συνδυάστε τη χαλάρωση και την αναζωογόνηση της ψυχής με την ανανέωση του σώματος. Αφεθείτε, λοιπόν, σε φροντίδες που η έλλειψη χρόνου συνήθως σας «απαγορεύει» να απολαύσετε. Μια βουτιά στα καταγάλανα νερά της θάλασσας και οι αισθήσεις μας αναζωογονούνται.

Ας μην ξεχνάμε πως και ο ήλιος συνεισφέρει στην χαλάρωσή μας και έχει και τα θετικά του, γι’ αυτό άλλωστε τον αποκαλούν ζωοδότη. Η κύρια ευεργετική δράση της ηλιακής ακτινοβολίας είναι η σύνθεση της βιταμίνης D, η οποία είναι απαραίτητη για υγιή, δυνατά οστά, και η θετική επίδραση στον ψυχισμό μας, αφού ενεργοποιεί τις ενδορφίνες, τις ορμόνες της ευτυχίας.

Όσο απαραίτητος είναι για την υγεία μας τόσα προβλήματα μπορεί να προκαλέσει στο δέρμα μας από την αλόγιστη έκθεση. Απολαύστε, λοιπόν, τον ήλιο με γνώμονα πάντα την προστασία και την ασφάλειά σας με τα προϊόντα της εταιρίας AGALLIS.




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Ο ελαιώνας τους αποκτήθηκε κατά το έτος γέννησης του δεύτερου παιδιού της οικογενείας τους, σημαδιακό μιας και αυτός είχε την ιδέα για την ίδρυση του ηλεκτρονικού καταστήματος. Έμπνευση υπήρξε η αιώνια διαμάχη του με τον πατέρα του σχετικά με το αν το λάδι είναι αποκλειστικά ένα υψηλής ποιότητας γαστρονομικό προϊόν ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παράγει κι άλλα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα.
Το ηλεκτρονικό τους κατάστημα ιδρύθηκε από την οικογένεια Στογιάννος και στόχος του είναι να κάνει γνωστά στην Ευρώπη, προϊόντα υψηλής ποιότητας και γαστρονομικής αξίας που παράγονται στην Ελλάδα, από μικρές οικογενειακές μονάδες, σε μικρές ποσότητες και που για το λόγο αυτό δεν μπορούν να διακινηθούν από τις μεγάλες εμπορικές μονάδες ( super markets ).
Το κατάστημά τους θα ανανεώνεται συνέχεια με νέα προϊόντα, είτε δικής τους παραγωγής είτε από επιλεγμένους προμηθευτές τα οποία και μας προσκαλούνε να τα δοκιμάσουμε.


Το προϊόν που δοκίμασα είναι:



Blend of Precious Oil For Suncare


Glow Your Body!

Ζούμε στην Ελλάδα, μία από τις - κατά γενική ομολογία - πιο όμορφες χώρες του κόσμου, όπου έχουμε το προνόμιο, να απολαμβάνουμε καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου τον ήλιο και τα πλεονεκτήματά του.O Ζωοδότης ήλιος, τόσο πολύτιμος και απαραίτητος για τη ζωή στον πλανήτη μας!!!

Έχετε  ποτέ  αναρωτηθεί  γιατί το καλοκαίρι θεωρείται η πιο αγαπημένη εποχή του χρόνου  από τους περισσότερους ανθρώπους; Πιθανώς  η  απάντηση  να οφείλεται  στις  ευεργετικές  ιδιότητες  του ήλιου. Είναι πηγή ζωής, θερμότητας, καλής διάθεσης και υγείας. Χωρίς αυτόν δεν υπάρχει ζωή και πέρα από κάθε αμφιβολία αποτελεί έναν πολύτιμο σύμμαχο για την υγεία μας. Έχει αποδειχθεί πως η έκθεση στον ήλιο  προκαλεί ευφορία στον άνθρωπο  και αυτό γιατί όταν το σώμα εκτεθεί στις ηλιακές ακτίνες , απελευθερώνονται ενδορφίνες , ουσίες υπεύθυνες  για την αίσθηση της ευφορίας.

Τα τελευταία χρόνια όμως φαίνεται  ότι ο ήλιος δεν αγαπάει το δέρμα μας. Πόσοι όμως γνωρίζουμε στην πραγματικότητα, ποιες και πόσο σημαντικές είναι οι βλαβερές επιπτώσεις από την έκθεση στον ήλιο και κατά πόσο μπορεί να προκαλέσει πρόωρη γήρανση και ανεπανόρθωτες βλάβες στην επιδερμίδα;
Από τις ορατές  και αόρατες ακτινοβολίες που εκπέμπει ο ήλιος, οι αόρατες  υπεριώδεις   UVA-UVB  φτάνουν στην επιφάνεια της γης και προκαλούν τα περισσότερα προβλήματα. Διεισδύουν  στο δέρμα επιφέροντας πολλές δυσάρεστες συνέπειες. Χωρίς αυτόν όμως δεν υπάρχει ζωή και πέρα από κάθε αμφιβολία αποτελεί έναν πολύτιμο σύμμαχο για την υγεία μας.

Το καλοκαίρι δεν περιμένει άλλο. Το ίδιο φαντάζομε κι εσείς.!
Προστατεύσετε σωστά την επιδερμίδα σας αυτό το καλοκαίρι με το Blend of Precious Oil For Suncare για να διατηρήσετε τη λάμψη , τη ζωντάνια της και την ενυδάτωση της!


Το Blend of Precious Oil For Suncare είναι μοναδικό μίγμα πολύτιμων ελαίων ιδανικό για ηλιοπροστασία. Ταυτόχρονα, χάρη στην πλούσια σύστασή του σε διάφορα έλαια, προσφέρει έντονη ενυδάτωση.
Η μοναδική του φόρμουλα ενισχύει τους μηχανισμούς αποκατάστασης της επιδερμίδας από την ηλιακή έκθεση. Προστατεύει από την φωτογήρανση και τους ερεθισμούς. Η πρωτοποριακή του σύνθεση που συνενώνει πολλαπλές καινοτομίες, προσφέροντας στο δέρμα ηλιοπροστασία, ενυδάτωση και αντιγήρανση για ολική φροντίδα. Η μοναδική του σύνθεση σε συνδυασμό με τα πολύτιμα έλαια, θα απογειώσει τις αισθήσεις σας.

Περιέχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες για την καταπολέμηση της πρόωρης γήρανσης και την χαλάρωση της επιδερμίδας, απαλύνει το δέρμα και εμποδίζει την απώλεια νερού μέσω της επιδερμίδας, καταπολεμώντας την ξηρότητα και προστατεύει το δέρμα από τη βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία ενώ δρα προληπτικά κατά των βλαβών που μπορεί να προκαλέσει η ηλιακή ακτινοβολία στο δέρμα. Ιδιαίτερα θρεπτικό, είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος κυρίως για τα ξηρά και αφυδατωμένα. Προστατεύει το δέρμα, μειώνει τις επιπτώσεις των εξωτερικών επιθέσεων (ήλιος, άνεμος). Ενυδατώνει βαθιά, τονώνει και αναζωογονεί το δέρμα!
Ένα εξαιρετικά επαναστατικό ενυδατικό έλαιο το οποίο προστατεύει το δέρμα.
Απορροφάται εύκολα και είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση.
Ενας πολύτιμος σύμμαχος της επιδερμίδας που χαρίζει βελούδινη αίσθηση , ομορφιά και ευεξία!

Η μυρωδιά της ηλιοκαμένης επιδερμίδας, της θαλασσινής αρμύρας με το μοναδικό άρωμά του, θα σας χαλαρώσει ενώ η προσθήκη της μίκας ( φυσικού πετρώματος ) θα σας χαρίσει την λάμψη που σας αξίζει!
Είναι σε όμορφη γυάλινη συσκευασία ,κατάλληλη και για την τσάντα μας.


Τρόπος χρήσης:

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε όλο σας το σώμα αφού θρέφει και ενυδατώνει σε βάθος οποιοδήποτε σημείο χρειάζεται εντατική ενυδάτωση και ηλιοπροστασία.





Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως με τα προϊόντα της εταιρίας AGALLIS μπορούμε να απολαύσουμε το ηλιόλουστο Ελληνικό καλοκαίρι ,χωρίς δυσάρεστες συνέπειες για την υγεία και την ευεξία μας….. Είναι πολύ σημαντικό, λοιπόν, πριν την έκθεσή μας στον ήλιο, να επεμβαίνουμε εγκαίρως με ειδικές φροντίδες, ώστε να επαναφέρουμε την υγεία και τη λάμψη στο πρόσωπο και στο σώμα. Ολοκληρώνοντας την περιήγηση στον θαυμαστό κόσμο των προϊόντων φροντίδας του δέρματος της AGALLIS, θα ήθελα να προσθέσω ότι είναι με τέτοιο τρόπο σχεδιασμένα ώστε να ανταποκρίνονται σε μία ευρεία γκάμα «προκλήσεων» που αντιμετωπίζει η επιδερμίδα μας καθημερινά.


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία AGALLIS για την χορηγία των προϊόντων!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου